Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

Englezii au aflat că omu’ lu’ Papa a zis că noi, bărbaţii, suntem din pornire nişte potenţiali curvi. Sfântul Scaun cică a aprobat oficial, bănuiesc că punând deştiu’ mijlociu fără prezervativ pe un studiu ştiinţific, că pe noi carnea de fomeie ne strică la comportament şi că vom fi pedepsiţi în Iad prin bombardare cu foc şi pucioasă. Bag seama că ortodoxu’ nea Trăian – pe care n-am curaj a-l suspecta pe nedrept că s-ar bucura la veveriţă străină – e pedepsit asemănător încă din timpul vieţii, ceea ce denotă că a rămas singur împotriva celor 322.

Cât despre fomei, cică le greşeşte nemăsurata mândrie şi pe chestia asta o să li se tragă festiv sufletele pe roată. Nu mi se pare nici egalitate de şanse în domeniul pedepselor privative de libertăţi căzăneşti, nici respect reciproc. Adică, ipotetic vorbind, dacă o doamnă, să-i spunem imaginar Nuţi, i-ar face o aroganţă lu’ omu-său neoficial şi-ar anunţa că femeia conduce, ăla, deja suspectat că-i curv, ar trebui să aştepte să crape duduia ca s-o-ntindă pe roata durerii? S-a terminat cu şmecheria, nu mai poate să dea masculu’ alfa un cap în gură din timpul vieţii…

UPDATE: Iar piticul sectant-pervers al Tiranului se excită la mameloanele Nikitei:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

  1. @ Mery Da strigator la cer dar cand era viitura cea mare Basescu era impreuna cu Tatulici si cu Flutur la Marginea pe marginea podului luat de viitura si au promis ca vor reface acel pod. Acum nu doar ca nu lau refacut , dar nici pe altii nu lasa sa construiasca ceva , ca sa se circule in conditii cat de cat decente. Dupa ce a fost luat de viitura respectivul pod ca sa ocolesti si sa poti trece prin alta parte trebuie sa mergi prin niste ulite desfundate si pline de noroi la cea mai mica ploaie , plus cand ploua e plin de balti si iti faci masina neagra de la noroi. Dar vorba lui Mircea Badea “Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”.

  2. @ SuKaRiT Da asa este. Cetatenii din comuna Marginea sant renumiti pentru darzenia lor si sunt oameni gospodari care majoritatea lucreaza in strainatate si probabil au dobandit alta mentalitate. Localitatea Marginea este renumita pentru ceramica de Marginea , aici sunt mari mesteri mestesugari renumiti pentru ceramica neagra . O sa scriu un link cu site -ul unde gasiti mai multe detalii despre ceramica de la Marginea , sper ca va permite domnul Ciutacu acest link.

  3. Adica, carecummva, Vaticanul cunoaste tainele Iadului si noi aflam abia acum distinctia pe cealalta lume intre femei si barbati.. Interesant..

    Ma gandesc totusi la cartea de capatai a crestinatatii in care sta pacatul originar.. O fi oare abolit prin moarte pentru cei care au sansa sau nesansa sa dispara inca din frageda pruncie, fara sa fie crestinati?

  4. Nohh… introducerea de noi legi sfinte (pe langa cele 10 care presupun ca le stim din Biblie) gen plouarea este pacat, aruncarea gunoaielor este pacat, etc. in religia catolica, ceea ce fac fiintele astea nerationale de la Vatican nu numai ca ma socheaza, ma fac sa ma tem oare mai e mult pana cand o sa renasca inchizitia? Cine naiba se cred ei sa manipuleze ceea ce e scris intr-o carte, care, de multa vreme in societatea anului 2009 nu prea isi mai pastreaza titulatura de carte sfanta. Mie mi se pare ca Papa incepe din ce in ce mai mult sa se creada, daca nu Dumnezeu, un trimis al acestuia. Oare exista o explicatie logica si solid formulata de ce trebuie sa ne fie frica fata de ce ne asteapta pe lumea de dincolo pentru ca sa-l adoram pe Dumnezeu? Shiii… !!! O mica intrebare 😀 … dragi cititori oare cine a introdus, initial neexistenta, foicica cu nume insotita de o suma modica de bani pentru a pomeni in biserica numele diferitelor persoane, fie inca in viata, fie moarte? Hai ca e simplu :P.Imi pare fff …. ff rau ca inca se mai pastreaza aceste ritualuri si in ziua de azi, demonstrand clar influenta banului chiar si in singura institutie care conform juramintelor asa zise de saracie de buna voie, abstienta de la avere, etc. si lista continua. Acum imi vine in minte un citat din Nietzche: “Dumnezeu e mort! Si noi toti l-am omorat!”. In rest domnule Victor Ciutacu iti transmit multa sanatate, si multa inspiratie in ceea ce faci, astfel incat sa ma uit cu multa placere la emisiunile tale si la acel trio (D-nul Gadea, D-nul Victor Ciutacu si D-nul Valentin Stan). Mult Succes!

  5. Apropo sa nu uit… Stiti piesa de la Parazitii intitulata Praf. Ei acolo Cheloo are o rima destul de sugestiva

    Da, sunt aici din pura intamplare si in continuoare dau la fel de lent rime ametitoare.
    Nu renunt la practicile mele barbare,
    Pentru un cerc de “cacao” pe cap si un set de aripioare
    Prezicandu-mi sfarsitul in saracie mare, o clar vazatoare croncane gretos si moare
    Hai sa ne-mbatam ce p… mea, e vreo suparare?

    Oare cine sunt personajele despre care vorbeste Cheloo in rimele astea :P?

  6. Si nu stiu cati isi mai aduc aminte dar intr-o stire difuzata prin 2007 si la Antena si la ProTv cu un manual de religie pentru clasa a II-a in care incerc sa citez “Daca nu te inchini cand treci prin fata unei biserici poti suferi un accident soldat cu moartea ta”. Daca imi aduc bine aminte in Biblie este scris destul de clar ca in fata lui Dumnezeu fiecare suflet este judecat corect, egal si nu primeste tratament preferential fata de ceilalti cum afirma domniile lor Papa Benedict si cei subordonati acestuia. Iar noi daca avem dreptul la o viata privata, oare de ce e nevoie sa ne spovedim? De la aceste doua idei se poate creea, logic, un sir de idei care, analizate la rece, fara a apela la celebra zicala “crede si nu cerceta”, conduc spre o oarecare indoiala, una care mi-am exprimat-o intr-un comentariu mai sus, si anume: s-a pastrat oare religia in varianta originala, primordiala?

  7. Prietene, nu exista in limba romana cuvantul “curv” cu pluralul “curvi”, oricat de genial ai fi. Exista, dovada sta DEX-ul, cuvantul “curvar”, care are la plural forma “curvari”. Si atunci, de ce “curvi”? Probabil ca vrei sa ajuti la raspandirea limbajului de periferie care, te asigur, n-are deloc valente literare si care, oricum, se raspandeste si singur extrem de repede deci n-are nevoie de ajutorul tau. Si, apropo, cand il mai vezi pe amicul Badea sa-i spui ca “determinat” nu inseamna “hotarat”, asa cum pare sa creada, niciodata, niciodata…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.