Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

Englezii au aflat că omu’ lu’ Papa a zis că noi, bărbaţii, suntem din pornire nişte potenţiali curvi. Sfântul Scaun cică a aprobat oficial, bănuiesc că punând deştiu’ mijlociu fără prezervativ pe un studiu ştiinţific, că pe noi carnea de fomeie ne strică la comportament şi că vom fi pedepsiţi în Iad prin bombardare cu foc şi pucioasă. Bag seama că ortodoxu’ nea Trăian – pe care n-am curaj a-l suspecta pe nedrept că s-ar bucura la veveriţă străină – e pedepsit asemănător încă din timpul vieţii, ceea ce denotă că a rămas singur împotriva celor 322.

Cât despre fomei, cică le greşeşte nemăsurata mândrie şi pe chestia asta o să li se tragă festiv sufletele pe roată. Nu mi se pare nici egalitate de şanse în domeniul pedepselor privative de libertăţi căzăneşti, nici respect reciproc. Adică, ipotetic vorbind, dacă o doamnă, să-i spunem imaginar Nuţi, i-ar face o aroganţă lu’ omu-său neoficial şi-ar anunţa că femeia conduce, ăla, deja suspectat că-i curv, ar trebui să aştepte să crape duduia ca s-o-ntindă pe roata durerii? S-a terminat cu şmecheria, nu mai poate să dea masculu’ alfa un cap în gură din timpul vieţii…

UPDATE: Iar piticul sectant-pervers al Tiranului se excită la mameloanele Nikitei:)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Deştiu’ Vaticanului: Papa ne vrea curvi!

  1. Pocaiti-va, vine sfarsitu’lumii, cipul biometric si LHc !!! ( Nu va-nghesuiti, cate unul, mai intai barbatii si copiii, femeile come to daddy sa va programeze )

  2. Cred ca ipotetica Nuti este singura pentru care ipoteticul Traian ar renunta la domnie si la scaunul prezidential lasand dama sa preia fraiele tarii. E atat de mare slabiciunea lui pentru blonda incat i-ar da orice doar doar va surclasa el darnicia lui Cocos.

  3. Mai Victor sa nu fiu considerat misogin;daca noi suntem curvi,cu cine curvim,cu niste femei sfinte.
    Lucru cert;noi curvi si Base sfant,Nuti…nu ma bag.

  4. Am sa mai adug ceva oarecum trivial deoarece nu ma pot abtine. Probabil ca veveritele parfumate cu chaneluri “e” tare atragatoare.

  5. Ipotetic vorbind doamna nuti da dovada de f. mult profesionalism la televizor,in sensul ca are grija sa intre in raza camarei pe linga Boc sau la sedintele guvernului cind observ ca camera singura o cauta pt ai capta imaginea nevinovata ,intelectuala si feciorelnica,precum cea a Oanei Sirbu in binecunoscutul film Liceenii.

  6. ieri ai zis ca numai aia barbatii se masturbeaza…
    sa trag o ipotetica concluzie:
    Ipotetic vorbind, esti un ipotetic bagabont, un ipotetic golan de Rahova…
    ipotetic nu ai ce cauta pe la tv!

    sa ai o zi faina,
    ipotetic intelectual,
    McGogoo

  7. Marele Curv a facut ce-a făcut, si-a pus viBrOCatorul la aprobat și a plătit-o pe PreaMândra cu tichete de vacanță în Iadul ManelTurismului intern.
    Fireme de firme vor emite bilețele și vor câștiga bani frumoși din indulgența asta. Oare ale cui or să fie?

  8. imi cer scuze pentru offtopic, da’ tre’ sa-i dam lu’ Bochila in cap. Ala-i tampit.
    O data se face ca reduce taxa pacii, cand de fapt ea ramane undeva dubla fata de ultimu’ show.

    Si ultima, si cea mai perfida, faza cu pensionarii, “Va dam, da’ de mai incolo”. Ce jegosi! Astia si-ar fute si mamele daca ar fi siguri ca asa ar mai fi alesi o data. “Care-s mai multi si inca nu-s scarbiti de noi? Da-i pe ei! Oricum o amanam pana mai mor din ei si pana trece votarea.”
    ….
    hmmm … apostu’ primar la cluj. Dupa pamfletu’ promovat care mi-a betonat tot, inclusiv parcul din fata blocului, lacul si altele, vine acuma penibilu’ doi. Si stii de ce? Pentru ca din parc a facut parc de alei, a pus jucarii din acelea gretoase pentru copii, cica “a facut multe pentru oras” (vorba indolentilor fara coaie si pareri proprii)… Intr-o gramada de oi blajine m-am gasit si eu, oaie neagra.

    Mie mi-e jena sa spun ca sunt roman. Mai de graba spun ca-s drac din transilvania si, in treacat, in soapta, spun ca e o regiune din romania.

    cu prima ocazie am plecat.

    scuze pentru offtopic, da’ macar sa afli ce-i si pe-aici intre muti.

  9. io stiam ca doamne doamne ne dadu afara din rai cu ordinu : traiti si inmultiti-va .s-a schimbat ordinu si n-am aflat eu?

  10. Ipotetic vorbind ma bufneste rasul asta de-adevaratelea.Pai monseniorul ala numa ipotetic a putut sa vorbeasca ca nici D-zeu nici dracul nu i-au dat lui cheile de la Iad sa stie el sigur cam ce se intampla pe acolo(mai era o chestie pe vremea inchizitiei cu indulgentzele chipurile daca le cumperi ajungi in rai asa ca io is vaccinat vizavi de bulele emise de vatican.iar pe partea dambovitzeana fratilor m-ati inebunit cu atat “ipotetic vorbind”acelasi limbaj de mai inainte da cosmetizat cam asta e ,aceeasi marie da e cu alta palarie.nu ne mai exprimam de-a dreptul o dam pe cotita.a nu se intelege ca sunt adeptul unor cuvinte din zona boschetarilor pe care le mai vad prin blog.

  11. Victore mai ai si tu dreptate cand ne iei in raspar ca mai vezi niste comentarii de ramai tamp vorba aia unde dai si unde crapa

  12. de fapt sunt memeleoane dupa spusele nikitei,cand veniti la cantemir? nu sunt student acolo dar as vrea sa vin sa va ascult?

  13. Buna ziua domnule Ciutacu , vreau sa va adresez un link, nu are legatura cu topicul pus de dumneavoastra dar este vorba despre niste cetateni dintr-o comuna invecinata care au construit un pod , ca vechiul pod a fost luat de viitura de la sfarsitul lui iulie 2008. Autoritatile nu au fost in stare sa demareze lucrarile de constructie la noul pod. Este vorba de podul care face legatura dintre localitatile Radauti si Campulung Moldovenesc de pe drumul national 17 A din comuna Marginea. Cetatenii din comuna respectiva vazand ca nu autoritatile nu fac nimic s-au hotarat sa construiasca un pod de lemn provizoriu. Agenţia Naţională a Apelor Române a depus plangere penala impotriva acelor cetateni care au construit podul ilegal. Vreau sa fac cunoscut cazul acesta si as ramane recunoscator daca o sa publicati comentariul meu. Va multumesc anticipat.

  14. @ionel torac
    Extraordinar,strigator la cer.
    PANA LA URMA CU CE DRACU AM GRESIT NOI ROMANII DE NE-AM PROCOPSIT CU ASA BESTII IN CONDUCEREA TARII:BASESTI,ELENE,BOCI SI DRACU SA NE IA.

  15. Şi cum au făcut ăia studiu’? Au ascultat mai întâi “Mă iubeşte femeile”? Da’ papa n-ar face mai bine să elimine celibatul, că se nasc progenituri fără numele taţilor în rubrica din certificat, prin ţările catolice.
    Revenind la lucruri serioase: Dumnezeu şi Fiul său ne-a dat dreptul să alegem între BINE şi RĂU. E treaba vreunui popă să-L judece pe Cel care a lăsat Lumea asta aşa cum este. După mine, ceea ce aprobă popii, este o erezie.

  16. D-le Bolojan ne-a dat dreptul de a alege cum bine ati zis dar Omul a luat cu de la sine putere si a transformat in obligativitate ceea ce D-zeu a lasat la latitudinea fiecarui individ.si cu asta de ajuns ca transform blogul lui Victor intr-o dezbatere religiosa care nu poate incapea aici daca ar fii sa fie cu adevarat o dezbatere

  17. Curvi bărbaţii?! Ba pardon, că io mi-s cu frică de Dumnezeu (de nevastă, ce să mai zic!…. 😛 )

    P.S. pentru Ionel Torac
    Ei da! La zdup cu cremenalii ăia din Marginea. Auzi la ei, să facă într-o zi ce n-au vrut autorităţile să facă într-un an?! Adică ce-au crezut ei, că-şi pot permite să muncească în loc să tâlhărească primăria ca orice om cu scaun la cap?! O asemenea crimă este inadmisibilă şi de neiertat! De-aia mai regret io câteodată că s-o abrogat condamnarea la moarte…

    P.P.S.Tot respectul pentru aceşti săteni hotărâţi!

  18. Toata lumea se da mare cunoscatoare de crestinism. Am mai vazut eu din aceia care nu au habar ce vorbesc. In Biblie scrie clar: sa nu preacurvesti. Asta inseamna ca e voie sa curvesti un pic.

  19. TE INTREBI CU CE AM GRESIT DE AVEM ASA CONDUBATORI?????PAI DACA AVEM UN POPOR CARE PREFERA ELODIA,CIUMAC…DALE PITA SI SCANDAL SI OROBLEMA ESTE CA SI REZOLVATA,ASA CA NU TE MAI MIRA …VICTORAS

  20. Ciutacule esti un GENIU ..te iubesc din inima pentru ca ai curajul sa spui verde in fata adevarul..ma refer la emisunea Sinteza zilei din sera asta.Asa e Italia a inventat MAFIA ..Italia..l-a dat pe Mussolini..Italia a colonizat Us-ul cu mafioti de la Capone la cei mai insignifianti ..si uitandu-ne in istorie putem intelege de ce…Imperiul Roman
    Inca odata felicitari(si sunt sigur ca nu pentru umilele noastre felicitari vorbiti) pentru :
    D-l Gadea
    D-l Stan
    D-l Mircea Badea

    si nu in ultimul rand Dumneavoastra Domnule Ciutacu ..cu asa ROMANI mai avem o sansa .
    Multa bafta.

  21. Domnule Ciutacu,

    Sincer e greu sa comentezi un subiect trivial ca acesta si riscand sa imi pun mai tot blogul dumnevoastra contra dar modul de comentare lasa mult de dorit.
    Fara sa fiu pro-Basescu sau pro-orice dar totusi pe cine intereseaza viata sexuala a presedintelui, a unei doamne ministru sau a premierului?
    Se simte careva in stare sa judece pe altii mai mult decat pe plan professional? Daca da o intrebare am si eu: DE CE?
    Este un subiect ieftin comentat de multi doritori de atentie. E regretabil.

  22. Bre nea Dane,
    N-ăi fi tălică pro-Băse (să mori tu?) da unde vezi matale viaţă privată? Chiar nu ştii ce mai spui?
    Păi dac-o ţinea pe lângă el, acolea, făr’ să ştie lumea, era viaţă privată. Da’ când şefu’şi face ţiitoarea ministră, ba’face ş’un minister anume pentru ea, în văzu’ la tot boboru’ şi-n tot dispreţul pentru ăsta, un’mai vezi tălică viaţă privată, când e pe faţă, fără nici-o ruşine?

  23. bă domnule Victor,în primul rând vreau să vă zic că ai avut dreptate. Lu` ţăranu` i-e şi lene să scrie.Asta e!
    Apoi, teoria conspiraţiei, neteoria… nu ştiu! Da` nu crezi matale că uciderea lui Cozma ar putea fi un răspuns visceral la răspunsu` lui Băse? Desigur – blamat, regretat, etc…dar…? A? 20 martie 90 (nouăzeci!!!) ei au intervenit ORGANIZAT! Când D-zeu au avut timp, atunci în câteva luni să se organizeze? Acum după 20 ani…cred că au avut destul timp! Mă miră foarte tare insistenţa si agresivitatea media pe care au folosit-o pentru a-şi pune cenuşă în cap. Pe dvs nu? Mă miră şi mai tare oamenii de aici (ca şi cei de-acolo) care se declară dintr-o dată îndureraţi până peste poate de tragedie. Nu ascund ceva, altceva? Oare?

  24. @MeMyself&I: si mie mi se pare ca se ascund multe, da’ sper din suflet sa nu fie asa. da-l dracu’ pe Basescu, e neghiob si nu are limite, insa refuz sa accept ca am ajuns chiar pana aici.
    @Dan: ma lasa al dracu’ de rece viata sexuala a presedintelui Romaniei.

  25. Ciutacu,Badea,Stan,Gidea cum facem sa va clonam?Ne-ar trebui cel putin,cate 100 din fiecare,sa mai indreptam cate ceva in tara asta!

  26. @ Carcotasu

    Poftiti domnule am sa va enumer eu cateva observatii care au scapat ochiului altfel obsesiv de vigilent al dumneavoastra:

    1. Cel mai bun loc in care poti sa asunzi ceva e in vazul lumii – paradoxal dar asa e. Sper ca puteti continua rationamentul si a-l aplica in cazul de fata.
    2. Trebuie facut distinctie intre omul Traian Basescu si presedintele Traian Basescu – stiu poate sa fie mai greu initial. Deci omul Traian Basescu daca are o relatie extraconjugala atunci face si el parte din multitudinea de oameni care au asa ceva. Cam asta e tot ceea ce se poate spune despre el ca om nu ca e curv sau alte atribute care denota un deontologism obsesiv sau fanatism deontologic. A recurge la a judeca viata privat – inca o data e in afara celei profesionale – a cuiva e cam josnic cand el din postura de presedinte face mult mai mult rau decat din cea de presupus amant. E ca si cum ai judeca un criminal in serie pentru ca e spanchi, sau a judeca Dacia 1310 pentru ca nu are oglinzi incalizite daca intelegi ce vrea sa spun.
    3. Inca un lucru domnule, dumneata chiar crezi ca domnul Basescu a numit-o pe doamna Elena la carma ministerului turismului pentru ca – dupa rationamentul tau sarac- ar fi buna din postura de amanta? Vai dar ce gand adolescentin, nu sincer poate fi chiar pueril pai nu e asa, dumneaei a fost numita ministru din interes de gasca probasesciana, de apartenenta in anturajul persedintelui, pentru a fi numit cineva da baza in situatii dificile – ca vor fi pentru Basescu mai mult ca sigur – si nu pentru stiinta asternutului. Deci sincer esti naiv daca crezi ca Basescu numeste in functii oamneii dupa cum acestia ii satisfac poftele – nu dragul meu domn el numeste in functii oamenii dupa cum ii poate controla mai bine si manevra pentru a-si atinge scopurile. Deci fie ca exista presupusa fie ca nu relatie Basescu ar fi numit la ministerul turismului tot una – sau unul – dintre cadanele – cadanii – sale – sai.

    Bun venit in Romania! Filmul e pe bune insa!

  27. @ Dan
    Tu ai auzit de Kenneth Star? Daca ai o revelatie si descoperi cine e poate il intrebi si pe el cu si mai multa uimire De CEEEEEEEEEEEE?

  28. Si presupun ca Romania, in opinia ta, ar avea infrastructura legislativa pentru ca in caz ca se va descoperi ceva uimitor se va purcede pe cale legala spre acuzarea macar a lui Basescu de sperjur si obstructionarea justitiei ca in cazul lui Clinton?
    Doamna sau domnisoara sincer lui Mr. Clinton i-au gasit acuzatiile alea ca nu prea aveau altele – care apropo au fost respinse – nu l-au acuzat de sperjur sau obstructionarea justitei cand el incalca Constitutia.
    In cazul Clinton presedintele a obstructionat justitia si a comis sperjur pentru a-si proteja viata conjugala nu pentru a acoperi ceva malefic – totusi paralela pe care o invoci e complet deplasata. Trebuie sa poti mai mult. E ca si cum ai spune ca nu e bine stai cu fata in vant pentru ca a fost un caz in care un om suferind de o alergie nedescoperita la polen a suferit un soc anafilactic sever si a murit. Argumentul tau e de fapt un caz care a prins excelent la media de peste Atlanitc dar nu a schimbat mai cu nimic perceptia oamenilor fata de presedintele lor, sau de nevasta acestuia care a candidat cot la cot cu Obama, in afara de scandal media acel scandal sexual nu a provocat nimic concret.
    Bun argument dar totusi insuficient. Domnul Basescu si doamna Udrea nu trebuie sa fie amanti pentru a fura Romania credeti-ma! Uitati-va la domnul Iliescu si domnul Nastase cand au fost ei la putere au furat fara sa fie amanti, cel putin asa cred. E unul dintr-acele cazuri istoria ne invata…

  29. @Dan
    Cred ca cu aceasta ocazie ti-ai raspuns singur la propria-ti intrebare, fapt ce poate te va scuti pe viitor de genul acesta de interogatii ce au ca pretext o falsa pudoare. In cazul in care te crezi un cavaler medieval si te simti indatorat sa aperi onoarea doamnei Udrea trebuie sa te intrebi mai intai daca doamna are asa ceva. Despre Nastase si Iliescu as fi vrut sa spui ceva mai interesat decat un cliseu basescian de care ne-am plictisit cu totii.

  30. Asociez curva cu bani, deci barbatii ar fi doar multigami iar fetele doar rele de musca, nu neaparat carieriste in bransa! Cat priveste pedepsele, om vedea! Da’ ce-i cu dan?! – parca i s-a extirpat un simt vital, ala al umorului, si i s-a facut un trasplant de pupincurism solemn si fad! Nasol!

  31. @Alina

    Va asigur stimata doamna ca nu apar onoarea nimanui puteti sa cititi alte comentarii mai vechi de ale mele pentru a verifica.
    Cat despre asa-zisul cliseu basescian a fost doar intentionat ca exemplu nu pe post de cliseu daca vreti am sa utilizez exemplu cu Basescu – Boc – va las pe dumnaevoastra sa atribuiti rolurile exemplului cine sa fie care parte a relatiei adica.

    Ma bucur insa ca vi s-au terminat argumentele, sincer prevedeam asta.
    Cu respect, fara pudoare,dar cu acordul dumneavoastra as dori sa incheiem subiectul in caz ca nu mai aveti alte puncte de vedere informate.

  32. @ Dan
    Domnule, spre deruta dumneavoastra, argumentele mele nu doar ca nu s-au terminat dar nici nu au fost expuse, in concluzie previziunile dumneavoastra sunt gresite. In legatura cu subiectul, sunt de acord sa-l incheiem deoarece este evident faptul ca indiferent ce s-ar scrie intentionati sa ramaneti nedumerit. Va multumesc.

  33. Ortodoxsii nostri/?? SI ai d-voastra?
    Eu intelesesem ca sunteti evreu(mama evreica )Va respect oricum pt mine nu e important de ce religie sunteti , dar asa intelesesem Am inteses gresit?? Daca da , scuze asta in cazul ca va deranjat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.