Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Destinul istoric trist al unei biete virgule

Destinul istoric trist al unei biete virgule

Dupa o seara de onomastici, ajuns acasa, m-a pus dracu’, in loc sa ma culc, sa citesc asa-zisa explicatie a lui Mircea Geoana pentru dezastrul de acum un an. Desi imi propusesem sa nu mai scriu nimic despre nenorocirea aia, nu ma pot abtine. Fiindca omul asta nu se poate infrana, nici macar in al treisprezecelea ceas, sa caute vinovati peste tot. Numai el nu-si gaseste nici o vina. Ba l-a pus Victor Ponta sa minta, ba-i cereau baronii favoruri, ba-l sfatuiau ai lui sa nu candideze, ba l-au vandut, lui Traian Basescu, Sorin Ovidiu Vantu si Robert Turcescu. Se comporta de parca ar fi fost doar oaspete in drama noastra colectiva.

Draga Mircea, iti scrie randurile astea, convins ca le vei citi, un om care, desi nu credea in tine, te-a sustinut in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Fiindca, in ciuda faptului ca era constient ca esti un loser, ca pe barba ta te-ar fi batut si nea Popescu de la REBU, vecinul meu de la etajul unu, nimeni si nimic nu putea dauna acestei tari blestemate mai mult decat contracandidatul tau Traian. Ai nenorocit, prin ingamfarea si inconstienta ta, o tara si esti incapabil sa admiti ca tu, doar tu, ti-ai pus decisiv pecetea pe unul dintre cele mai oribile momente din istoria recenta a Romaniei. Nu Victor te-a trimis la “prietenul” tau Sorin in crucea noptii, nu baronii te-au impins ca arcurile canapelei de pe care te-ai ridicat la semnal ca sa te bati pe burta cu mogulul. Singur ti-ai pecetluit umilinta politica, singur ti-ai batut jos de incredibilul sprijin pe care nici macar tu nu credeai ca l-ai fi meritat si tot singur ai lasat Romania prada poftelor unui iresponsabil. Ai frant destine, ai nenorocit oameni, ai aruncat milioane de conationali in ghearele disperarii si nu vrei sa admiti ca esti unicul vinovat. Singurul lucru intelept pe care l-ai mai putea face, dar n-am sperante ca-l vei si pune in practica, fiindca esti prea las pentru asta, e sa dispari, pentru totdeauna, din viata publica. Nu te gandi la cartile de istorie, esti prea mic pentru ele, nu vei lasa in urma ta mai mult de-o virgula sau un P.S. concesiv in manualele alternative. Esti condamnat sa figurezi la “si altii”…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Destinul istoric trist al unei biete virgule

  1. Nu e trist, totuși, că el ar fi fost o „soluție” mai bună pentru România, așa cum a fost Iliescu în fața lui Vadim și Băsescu în fața lui Năstase?

  2. Excelent articol!

    Nu vreau să-mi imaginez ce tolbă cu gafe şi scuze infantile ar fi avut pe parcurs Mistăr Gi, dacă îi lua locul nemernicului actual…

  3. Foarte rar vedem un “demnitar” roman, de parca ar fi ceva demn in vreunu, sa faca un asemenea gest din bun simt fata de cei care au crezut in el si pe care el i-a dezamagit, sa renunte la cascavalu, pe care toti neaga ca l-ar musca cu pofta, e un gest prea iesit din tipare pentru ai nostri politicieni, unii neavand nici macar ani de scoala sa-i numere pe degetele de la o mana si cei care au, au degeaba ca tot inapti sunt, dar asta ne e soarta ne-o meritam cu varf si indesat.
    Asa ca domnu’ Geoana, de sf. Nicolae “luati’va” dvs nuiaua si lasati-ne sa traim cu piticii ce poarta tocuri, personaje dubioase cu suvite rebele, blondele cu sutien marime D+ – ca doar pana acolo au invatat alfatebu’ – si nu mai cautati scuze ca si la acelea sunteti penibil. Lasati-ne sa traim cu taxele si scaderile de lefuri pe care unii le viseaza noaptea si altii le voteaza ziua fara sa stie nici macar sa numere.
    Vorba unui clasic in viata “traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu”.
    Domnu’ Ciutacu tineti-o tot asa, ca poate dintr-o suta “demnitari” care citesc blogu’, macar unu sa invete ceva, daca n-a invatat cand trebuia.
    Cu respect,
    Student fara viitor Octavian
    P.S. imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale infiripate in comentariu

  4. Geoana saracul si acum e inca traumatizat de modul in care a pierdut. Inca nu ii vine sa creada ca a pierdut niste alegeri pe care le avea in mana tocmai pe barba lui. Iliescu o fi avand el metehne vechi dar cand l-a facut prostanac nu a gresit.

    P.S.: Victor, pe cand interviul cu d-na Udrea? Sau acceptand invitatia ta initiala si apoi “eschivandu-se” de la aceasta a fost tot ce a intreprins pt a venit la emisiunea tonomatului?

  5. Pur si simplu n-are coaie Geoana asta!
    Nu stiu cum o ajuns presedintele PSD (cred ca doar vroiau aia sa scape de contracandidat si stiau ca pe asta il manevreaza chiar cum vor)
    El e bun numa’ de trimis pe ici pe colo sa stranga maini si sa transmita mesajele adevaratilor lideri (cum ar veni un fel de ambasador :)))

  6. Domnul Mircea Geoana sa nu mai vina cu explicatii ce-a facut la Vintu, e de ajuns ca mi l-a readus la putere pe Traian basescu.

  7. d-le Ciutacu,va scriu in legatura cu altceva:foarte multi moderatori si invitati pronunta:
    “poa’ sa” in loc de “poate sa” sau chiar “pot sa”;
    “tre’ sa”!!! s.a.

  8. Mircea Geoana trebuia sa raspunda in dezbaterea televizata:
    “- De unde stiti ca am fost la Vantu? Ne urmariti cu serviciile secrete platite din banii cetatenilor? Sunteti mai rau ca pe vremea lui Ceausescu!
    Si daca SOV este atat d rau, ce masuri ati luat in cei 5 ani de cand sunteti presedinte?”
    Eu chiar cred aia cu Aliodor si Flacara Violent.
    Oricat de bou este Mircea Geoana s-a comportat suspect de penibil.
    Imi place cum l-ati “asasinat” in stil “mafiot”.
    Imi aduceti aminte de filmul “Casino”, cand Joe Pesci il face pe unul pilaf cu bata de baseball.
    Apoi scoate pistolul si il impusca, spunand cu scarba:
    “- Nu suport suferinta umana!”
    Kanietz film!

  9. E, nu ca asta-i culmea…!!!
    Am mizat pe el, dupa ce l-am pierdut pe C.Antonescu… si uite ca descopar ca este ingrat, mincinos, putin cam prea “PROSTUT”…

  10. Aiii cît mai uns la suflet, nene! M-am enervat de dimineaţă, dar citind asta mi-a trecut. Am mai adăugat io (verbal) nişte epitete neaoşe şi m-am răcorit. Mulţam!
    Banzai!

  11. doamne asa este, am vazut aseara la subiectiv unde era si Ponta invitat, materialul dat de colega voastra domne omul asta e penibil, toata lumea e de vina noi am avut incredere sa il votam, nu pt. el sau partidul lui ci pt.oamenii gen Johanis care sigur ar fi fost un premier mai bun decat micul boc, se lamenta, da nu ne spunea ce dracu doamne iarta il manca in fund sa se duca la vantu acasa inaintea turului 2 cand nenea base si gasca lui era cu ochii atintiti asupra lui, asta e si Victore mi-a mai placut aseara la sinteza de dl.Athanasiu il descopar pe omul asta la fiecare emisiune unde este invitat, super destept si e toba de carte si foarte sensibil. dana

  12. 🙂 hehe, gel frate, marfa(e o reclama stupida)
    Subscriu intru totul si adaug: In mod cu desavarsire eronat, acest om a fost comparat cu Belmondo,pe numele sau Jean-Paul. Cat se poate de gresit. Tara de provenienta e nimerita insa. Eu as spune ca seamana mai degraba cu un seria de personaje stangace si ridicole ale lui Pierre Richard. ‘Marele Blond’, ‘Sunt Timid Dar Ma Tratez’ si suita…
    Si gestul asta cu dezvaluirea este o cavalcada de impedecari si impleticiri telectuale specifice marelui blond, Mircea Geoana 🙂

  13. Pana la urma avea dreptate Voicu,am avut de ales intre un papagal si un ghertoi.NU vreau sa fiu rea,da omu imi pare otaruca prost.

  14. Ultima parte cu “esti condamanat sa figurezi la “si altii”” suna foarte… dur. Dar adevarat.
    Dar poate ca nu ar trebui sa-i pese lui Geoana de a intra in istorie. Cred ca ar trebui sa ii pese de cu totul altceva.

  15. OF!Ma lasa nervii…Ce e in mintea lui,cred ca nici el nu stie.Este deplorabil sa ne aduca aminte gereselile pt care platim acum cu totii,ba mai mult,platesc copiii,nepotii,probabil si stranepotii.
    Iar aruncatu’ pisicii moarte in curtea altuia,este de toata jena si isi merita cu prisosinta porecla de prostanac,looser,flacarica etc.

  16. frumos scris!

    omu’ nu se poate abtine!!!

    nu cred ca se supara nimeni daca zic ca este un idiot….unul ce a avut sansa unei educatii frumoase, dar degeaba….fondu nu se schimba nici cu operatii estetice.

    Succes Victor Ciutacu.

  17. Stia Basescu de ce l-a pus pe alde Boc sa primeasca onoruri militare de Ziua Romaniei: pur si simplu pentru ca presedintele Senatului nu merita! E un las. Rusine, Geoana! (nu mai zic Dinu Patriciu, ca e perimat…)
    In alta ordine de idei: am ajuns sa ma trezesc cu frica dimineata, cu groaza chiar, ca nu stiu ce vor mai nascoci astia intru jecmanirea poporului suveran (suveran?…hm… a fost odata… acum cred ca ne-am intors in stadiul de iobagi pe mosia grofului Basescu).

  18. Sunt de acord în proporţie de cca 90%. Sau chiar mai mult. Nu putem însă ignora un lucru: nu vom şti niciodată dacă Băsescu nu s-ar fi declarat câştigător oricum, aducând “voturi” de afară, câte i-ar fi fost necesare. Sau pur şi simplu cu Opriş.
    Apropo de Opriş: poate cineva să creadă că s-au mai găsit 7339 de imbecili ACUM, în Hunedoara, care să voteze cu PD? Cu toată mita lor electorală, cum să voteze cu PD? Nu cumva nu le-au ieşit socotelile portocaliilor, că a ieşit destulă lume la vot? Întreb, chiar nu ştiu. Dacă ar fi aşa, am avea o şansă la alegeri, să nu poată fura ei cât votăm noi. Oare?

    Motivarea de către Geoană a gestului de anul trecut mi se pare cel puţin penibilă. Cât priveşte faptul că Ponta l-ar fi sfătuit să mintă, cuvântul “jalnic” mi se pare cel mai potrivit.

  19. D-le Ciutacu , va recunosc geniul .Aveti darul de a spune lucrurile axact cum sunt.Din pacate , Romania se pierde in amanunte, cum spunea Cioran suntem un Popor in comparatie cu alte state care sunt NAtiuni…….Oricum va citesc cu drag….

  20. stii victore proverbul romanesc”prostul nu-i prost destul daca nu-i si fudul”nu inteleg ce patesc oamenii cand ajung sus ,din oamenii rezonabili se transforma in ……………..din oamenii cu ceva cultura te trezesti cu”gibonii”nu inteleg,le face cineva operatii pe creier si-l injumatateste,nu inteleg si sunt convinsa ca nimeni nu-mi rezolva enigma nici macar sherlok holmes

  21. Geoana a pierdut pe mâna lui, implicit si PSDul (si reciproca e adevarata). Daca n-ar fi existat aroganta asta, ca liderul unui partid e musai sa candideze la cea mai inalta functie in stat, sunt convins ca s-ar fi gasit destui altii, de o valoare mult superioara lui Geoana, care sa-i ia fata lui Base.
    Oricum, nici chiorul n-a castigat cinstit. Si desi au existat multe voci contra, n-am auzit vreuna dintrun partid din opozitie, atunci cand contestau rezultatul votului din diaspora, sa ceara inregistrarile video ale camerelor de supraveghere din ambasadele noastre suspectate. Poate s-ar fi lamurit!

  22. Domnul Geoana a pus bomoana pe coliva cu declaratia asta. A a vrut sa demonstreze, in caz ca lumea a uitat, ca nu il duce bila. Ascultandu-l m-am gandit ca e bine, poate, ca nu a ajuns presedinte, apoi am citit ce ati scris si e adevarat ca nu e rau mai mare ca Basescu. Apoi, Geoana a fost sfatuti de toti oamenii din jur sa nu se duca si s-a dus. Oricum daca asta era motivul in orice caz putea sa trimita pe altcineva. D-na Geoana a spus dupa alegeri ca pentru situatia respectiva staff-ul de campanie pregatise un raspuns, dar din cauza flacarii violet, d-lui candidat i s-a inclestat maxilarul…
    Trebuie sa remarc ca i-a luat 1 an de zile lui Geoana sa debiteze un pretext. Ma gandesc ca daca atunci cand l-a intrebat Basescu in direct de ce s-a dus la Vantu, ar fi zis ca trebuia sa afle daca e adevarat ca s-au aflat intrebarile ar fi iesit mai bine.
    In concluzie, insa, trebuie sa va contrazic; Geoana a avut numar mai mare de voturi, dar a pierdut. Aceeasi situatie era si daca nu facea gafa respectiva, numai ca le dadea ceva batai de cap mai mari basistilor. Si in aceeasi nota, daca mai sperati ca lucrurile sa se indrepte la urmatoarele legeri va inselati. Am sa repet treaba asta pana va enervati si nu mai postati comentariile mele, trebuie rezolvat in strada.

  23. Nu pot sa uit seara in care toti astia incepusera sa SARBATOREASCA ” victoria ” cu fursecuri si sampanie , in timp ce Videanu si Blaga FURAU in continuare si isi duceau jocul la bun sfarsit !!!…
    Incredibil cat de delasatori au fost PSD -istii in urmatoarele ore …
    Au lasat cotetul gainilor deschis pentru vulpe !!! Asta au facut !!!…
    Asa ca nu au demonstrat prea multa inteligenta nici astia …
    Rezultatul ???… Unul excelent pentru popor , bineinteles !!!…

  24. Pt “je”:

    Eu îmi amintesc cum s-a discutat nu o dată problema casetelor respective şi Opoziţia a spus atunci că, la un moment dat, li s-a răspuns că au fost şterse. S-a tergiversat totul până când -chipurile- le-a trecut termenul până la ştergere. Sigur s-a discutat acest lucru şi pe talk-show-uri.

    P.S. Dacă s-a bucurat vreun portocaliu când a citit pe aici acum, amintesc faptul că eu TOT CU GEOANĂ AŞ VOTA ŞI ASTĂZI, dacă ar trebui să aleg între el şi Băsescu!

  25. La noi in ardeal e o vorba:” cine se scuza se acuza”. Dar am si eu o intrebare pt. Geoana. Domnule Presedinte al Senatului, oare nu Crin Antonescu e de vina fiinda nu a reusit sa aduca mai multi alegatori PNL-isti de partea ta?
    Sa ti fie rusine ar trbui sa iti pui cenuse in cap si sa te duci linga dragostea ta sa inveti istorie. Sunt legi ne scrise ale umanitati in care se spune ca un invins va fi vesnic invins de acelasi contra candidat. Te-a batut basescu la fundu gol, de cite ori te-a intilnit, fiindca vreo 15-16% din voturile tale au fost de la PNL. Tu nici pe alegatori tai nu i-ai convins sa te aleaga si acum vi si dai vina pe oricine, ar trebui sa dai vina pe sarmana ta mama ca nu a fost instare sa iti dea o mama de bataie si sa te trimeata inapoi pe santier nu sa te lase in pollitica. Asi vrea sa ii dau un sfat acestui nenorocit netot: cumpara-i lu mata soacra un apartament si incepe sa te maturizezi, incepe sa iei decizi de unu singur, iar pe dragostea ta lasa-o sa se ocupe de acte de caritate si de prezentari de moda.
    Scuzama victore dar nu-i mai suport pe acesti indivizi cade nu au notiouni elementare de bun simt, acesti indivizi care se cred imaculati iar cind ies pe strada tiriiesc tinichele dupa ei.Nu stiu cine il invata sa dea aceste declarati dar nu ii fac bine nici lui , nici partidului din care face parte, si nici opozitiei.
    In toata campania de la prezidentiale Crin antonescu nu a fost atacat decit cu acel episod nefericit petrecut cu sotia sa. Si ma intreb :De ce?

  26. geoana prostanac adjectiv se potriveste de minune…daca tot ai facut-o,nu scormonesti cacatul acum,cand lumea a inceput sa uite si te afunzi mai rau…din nefericire si PSD-ul are de suferit pe chestia asta

  27. Eu nu cred ca SOV a determinat alegerea lui Basescu. O sa se vada asta atunci cand Nastase o sa candideze iar la functia de presedinte, sper eu sa nu o faca, pacat de Ponta, pacat de ‘D’-ul PSD-ului.

  28. Prostu-i prost pana la capat. Asta e…

    Era si misto, si mai bine pentru tara, daca iesea Nastase presedinte. Cred ca-i dadea la scatoalce lui “Geoana prim-ministrul” mai ceva decat ii da Base lui Boc. 😀

  29. Cat de penibil poti sa fii, asa ca om, ma intreb, incat sa spui ca te-ai dus la Vantu ca vroiai si tu intrebarile, fiindca ai auzit ca celalalt candidat le-a primit? Si asta s-o mai si spui dupa faza cu “Mihaela, dragostea mea…” Asta e cam asa: dupa ce ca ai copiat la examen, pe care l-ai picat cu brio, recunosti si ca ai fost in asa hal de tampit incat ai copiat prost. Incredibil.

    Geoana e responsabil pentru alegerile din decembrie, multi nu l-au votat tocmai din cauza poticnelilor lui de genul asta. Dar, in calitate de observator la alegeri din partea PSD, desi absolut nesimpatizanta, il prefer lui Ponta, care, de asemenea, nu va schimba nimic in Romania, dar pe langa asta mai e si demagog.

    Daca perceptia mea despre Romania e una realista, si imi place sa cred ca e, sunt convinsa ca raspunsul asta de acum cu intrebarile pe care le-ar fi vrut si el, cat e el de penibil, dar spus intr-un mod simpatic, schimba cursul istoriei. Dar nu prea mai e cazul sa ne mai intrebam cu daca si cu parca. Adevarul e ca ne-a dezamagit si el asa cum ne-a dezamagit si CDR-ul, si degeaba ne mai ocupam cu ei. Vorba licuriciului bronzat, “it’s time for change”.

  30. Draga Victor Ciutacu,rezonez in tot ceea ce scrii;imi amintesc cum m-am chinuit ore in sir sa ma duc sa bag votul pentru Geoana,dar cand ma gandeam la alternativa Basescu ma lua groaza si mai tare.Am plans doua zile dupa, de nervi, si gandindu-ma la viitorul fetei mele,studenta la medicina in anul sase pe atunci,azi medic rezident din 01.01.2011.Stiam ce va urma, si ma gandeam cu groaza ca va trebui sa plece daca-si va dori o viata normala,poate si noi la fel dupa ce parintii nostri care mai sunt,nu vor mai fi.Victore,oamenii astia nu au absolut nici o responsabilitate.Geoana habar n-are ca el are in spate o obligatie fata de cei care i-au acordat sprijin,ca el este cel care trebuia sa fie impecabil atata vreme cat candida la cea mai inalta functie in tara asta.Boala asta apartine intregii clase politice:toti “isi asuma”….dar asta nu inseamna de fapt NIMIC.Nu implica nici o repercusiune asupra lor,niciodata nu platesc pentru nimic din ceea ce fac.Aici este de fapt problema:ei nu au niciodata vina,ci cei dinaintea lor,sau sistemul e de vina,sau epoca Ceausescu,sau mentalitatea poporului,etc.In realitate,rebuturile ne conduc azi,ne umilesc pe toti,ne sfideaza,ne jefuiesc si-si bat joc de tara asta cu tot ce este in ea.Asta trebuie sasetermine,dar si ei trebuie sa PLATEASCA pentru tot ce fac!

  31. Ai dreptate Victore.De ingimfat ce este, Geoana nu-si da seama ca presedintia este o palarie foarte mare pentru el.Daca astia de la PSD si PNL erau cu capul pe umeri desemnau numai un candidat,respectiv pe Crin Antonescu.Acum aveam alt presedinte.Antonescu este singurul capabil sa-l bata pe Basescu intr-o confruntare directa.Ce ne facem insa ca si lu asta i s-a ridicat la cap faptul ca este “singurul,cel mai bun” si ca nu are nevoie de sprijin.A inceput sa se certe cu PSD-ul si uite asa Base ramine cit vrea muschii lui.Halal politicieni responsabili.

  32. Nu se putea spune mai bine . Din pacate … Nu voi uita insa ca in spatele lui au fost si unii care i-au sustinut ambitiile lipsite de consistenta , probabil pentru ca-si faceau calcule . Sa ne-amintim ca nu s-a numit singur candidat , a fost un congres plin de fast in care a fost votat . Si trebuie sa fie clar : nu trebuia sa fie cine stie ce persoana carismatica . Era suficient sa nu aiba “codite” agatate de el pentru a putea fi atacat prea usor si sa nu faca greseli fatale , cum a facut Geoana . Cat de tampit poate fi ? Explicatia data de el , cu intrebarile pe care le-ar fi stiut Basescu , putea fi intoarsa chiar usor in favoarea lui , daca facea public acest lucru si ar fi pozat in victima . Pe urma , daca asta e motivul , de ce naiba nu a spus acolo , cand l-a intrebat Basescu ?

    PS N-ar fi bine sa dispara pur si simplu . Ar insemna ca Basescu pune mana si pe Senat . Dar dupa 2012 , gata – sa-si vada de-ale lui .

  33. Parerea mea despre explicatia lui Geoana e ca este de-a dreptul cretina si destinata cretinilor 🙂 ! Ciutacu a exprimat acest lucru in varianta eleganta 🙂

  34. Marlanu´ l-a umilit pe Geoana cu intrebarea cu Vantu. Si sa nu stie ce sa raspunda!!! Sa fi cazut in bot sau in cap si o intorceai sa fi picat marlanu-n cur…
    Dar n-a fost sa fie!
    PS
    N-as arunca chiar cei mai mari bolovani NUMAI spre Geoana… Mai sunt si altii. Dar nu-i numesc. Se stiu ei…

  35. Imi e greu sa cred ca Geoana e complet idiot.
    Totusi, a fost numit ambasador in SUA, apoi a ajuns presedintele PSD. Chiar sa nu fi avut aia la PSD o alternativa mai buna pentru acele functii in afara de un idiot ?

    Si atunci, pentru mine, singura explicatie posibila a comportamentului lui Geoana imediat inaintea alegerilor de anul trecut este ca a facut tot posibilul sa piarda( despre explicatii se poate specula mult probabil ).

    Ce nu inteleg la psd-isti e de ce-l mai tin acolo sus ? Nu au alternativa legala de a-l inlocui cu alt pesedist in fruntea senatului ? Ce-i asa important la Geoana ?

  36. S-a lasat dus cu presul de grupurile de interes care cica il sustineau moral, financiar la greu, dar de fapt si-au baut joc de el, iar Geoana n-a avut de ales pt ca era sustinut financiar si este un om care se lasa usor influentat.
    Asta-i tot

  37. Dl. Geoana, o vorba clasica spune: “Daca taceai, filozof ramaneai!”. Cred ca era mai bine, si atunci si acum, sa-ti tii dracu’ “avantul” si gura.
    Parerea mea …

  38. era misto sa fi iesit geoana presedinte.apoi ..dupa vreo luna asa sa apara toate marlaniile alea cu dl senator catalin voicu, apoi alea cu vantu cum isi hranea acolitii de la realitatea prin batista …si apoi guvernul lui geoana sa se fi confruntat cu criza economica -cu flagelul care a luat europa in suturi, e vorba de PIGGS ,sunt sigur stii despre ce e vorba.si sa iasa flasneta lui vantu , dl geoana , sa anunte ..e criza.taiem salarii.reducem tot.imi pare rau ca nu s a intamplat asta.voiam sa vad reactia Romaniei.cred ca era una dura.si multi politicieni de azi ..indiferent de opozitie sau putere cred ca ar fi disparut.si atunci te as fi intrebat :cine e raul mai mare ?basescu-care isi pierduse mandatul si putea deveni un fel de crin -comentator pe la tv- sau geoana care avea de luptat cu criza dar si cu alde voicu vantu si cu voia ta , politistii gen soric?

  39. Victore,

    De ce l-ai mai sustinut pe Geoana in alegeri daca stiai ca este un “loser”?

    Pe de alta parte mie nici Antonescu nu mi se pare ca a rupt gura targului. De fapt cred ca pregatirea lui si abilitatile manageriale sunt foarte limitate. Cred ca o eventuala alegere a sa in functia de presedinte ar duce la o noua deziluzie (dupa Constantinescu si Basescu).

    In concluzie, parerea mea este ca ceea ce a spus Mircea Badea acum ceva timp (“oricine e mai bun decat Basescu”) trebuie reconsiderat. Iar voi, in calitate de ziaristi/formatori de opinie, indiferent de preferintele voastre (obiective sau subiective) trebuie sa incercati sa analizati si sa scrieti obiectiv si corect atat despre cei care va plac cat si despre cei care nu va plac. Altfel ajungeti sa sustineti “cai morti” care fie nu sunt alesi fie daca sunt alesi se dovedesc a fi catastrofe.

  40. @bigradu: excat din motivul pe care l-am scris si pentru care l-ai citat pe Badea. fiindca mai rau decat Basescu nu se poate. iar zilele pe care le traim demonstreaza, cu varf si indesat, ca asa e. cat despre placile cu “trebuie sa fiti obiectivi”, pune-le alora de la CNN si ABC. dupa ce-i convingi pe ei si o intreaga piata mondiala de televiziune, incearca si cu noi.

  41. Vinovati sunt cei care l-au pus in functia de presedinte al partidului pe acest om si care l-au sustinut pan` in ultima clipa.

  42. Sunt pe cale sa devin paranoica;sa vad tradari si aliante subterane peste tot.Readucerea in discutie a unor elemente din alegerile precedente nu foloseste nimanui,decat…lui Basescu. El va sustine ca are dreptate in tot ce spune in legatura cu cei ce i se opun.Daca doriti o generalizare a deznadejdei,tineti-o tot asa!Daca Basescu e cel mai mare rau,cu ce e mai prejos opozitia care nu gaseste nimic in comun pentru a-l inlatura?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.