Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

După Becali, s-a dat liber la guşterii din fotbal. Primul descăpăţânat e Penescu-PIC, fraierul clasic cu gura mare, fălos şi mândru de el, intrat recent în fotbal. La pachet cu şeful arbitrilor, să priceapă lumea că-i pe motiv de blaturi. Doar că, de această dată, băieţii veseli ai lui Morar vor beneficia de suport popular şi media. Poporul şi presa vor sânge şi li se oferă la cisternă. Nişte bogaţi aroganţi la zdup răspund unei nevoi de consum: televiziunile fac rating, oamenii simpli se simt răzbunaţi. Iar lupta împotriva corupţiei instituţionale, cu furăciuni din banii statului şi lotri de la vârful structurilor guvernamentale, poate să tragă un pui de somn în aşteptarea primului caz rezolvat. Că parcă d-aia se înfiinţase DNA…

P.S. Care ţine cu mine pariul că fotbalul românesc nu se va curăţa în urma acestor arestări şi că procurorii DNA au interzis la florile alea de iasomie de la CFR Cluj?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

  1. in 13.04 sper sa revina iarna, dna-ul sa faca un bulgare de zapada care sa cuprinda toata infractionalitatea din romanica, sau o fi doar 1 aprilie?

  2. In citeva luni 49% din populatia cu drept de vot va trece pe la puscarie , unii vor sta , altii , ba, sau vor “fi reeducati” , ca sa-si aduca aminte cu cine “e bine sa voteze”.Ca se iau acum de astia din fotbal , e ca in bancul cu rabinul, e si bine e si rau. Televiziunile fac rating, ca doar asa isi justifica existenta,daaar fanii? Ei, aici isi pot lua citeva bucati in mandibule rau de tot. Pentru ca fanii sint multi, imprevizibili, si daca ii mai enerveaza mult,nu prea se stie ce vor face.E vorba de ultrasi. Cazmalele luate in dinti acum de unii, sint urmarea caramizilor incasate de Basescu de la toti mai marii Europei si ai NATO.
    Ca-i mai plimba pe astia putin cite 24 de ore sau 29 de zile e o.k.
    Acum, asta s-ar putea sa fie si o demonstratie data UE dupa ultimul episod Monica Macovei, peste care s-a trecut filfiind in Romania.
    Ceilalti 51 % vor invata de la cei 49 % si uite asa se va adeveri profetia lui ” pnc” cu cei 80% si cu sucirea marinarului ca sa dea peste ochi majoritatii coalizate!
    @ pnc :am vesti pentru tine , marinaru’ sufera cu spatele, s-a cam arcuit in ultimul timp , si s-ar putea sa-i fie fatala rasucirea de data asta.
    Exista o apetenta de cacat la unii de-a dreptul rablaisiana. Maninca si tot mai cer. Pofta buna in continuare! o rugaminte: nu-l mai ocoliti pe Basescu, lingindu-l, ingurgitati-l si poate o sa va saturati.
    Scuze celor cu greturi.

  3. @Victor Ciutacu: Nu ma intereseaza care-i rolul dumneavoastra in societate ci doar glumeam pentru ca am vazut multi cititori care va idolatrizeaza. Sunteti liber sa faceti ce vreti si nu am pretentia sa tineti cont de ce spun. Eu doar am observat un sablon in abordare si mi-am scris parerea fara sa ma isterizez. La fel cum ma enerveaza ca DNA nu reuseste sa finalizeze dracului o ancheta la fel ma enerveaza cand vad mii de acuzatii in presa dar toate bazate pe speculatii. Pe mine tocmai ma impoziteaza astia cu 1500 de euro/an ca intra sau nu bani in firma iar la fotbal nu ma uit asa ca nu vad ce legatura are faptul ca-s din Cluj. Poate suntem noi Clujenii mai batuti in cap.

  4. Buna dupa amiaza
    Conform bancului cu “tara de cacat, atentate de cacat”, putem extinde la “fotbal de cacat, investitori de cacat, arestari de cacat”.
    Puteti compara vreodata pe Ramón Calderón sau Joan Laporta, cu Gigi, Copos, Borcea, Turcu, Iancu, Porumboiu sau Niculaie?
    Atunci cand o echipa de talia lui Dinamo, Steaua, Dinamo, Rapid va fi retrogradata in liga a II-a, aidoma lui Juventus Torino in Italia, atunci vom putea vorbi despre oaresce lucruri. Pana atunci, ” tara de cacat……..”
    Salutare taica si noroc si scuze pentru limbaj, dar la cat de “diafana” e lumea fotbalului autohton, nu am gasit alta comparatie:)

  5. Neluand in considerare aluziile la faptul ca atentia cetatenilor este distrasa de la afacerile ilegale ale familiei Basescu(inteleg ca aceasta tema trebuie abordata de trustul “Intact”,poate fi si reala),socotesc ca cele precizate de catre dvs domnule Ciutacu reflecta realitatea,iar cei care instrumenteaza aceste spete sunt oarecum profesionisti.Pentru mine a ajuns la saturatie mediatizarea unor”PENESTI”si m-am cam saturat de agramati,inculti care au ajuns bogati.Sa fi bogat nu este o rusine,dimpotriva cred ca este o virtute,daca acumularea s-a produs pe cai licite.

  6. @pnc: voi, clujenii (cu c mic, ca asta-i limba romana), aveti talentul de a va urzica patetic de cate ori vine vorba de unul de-al vostru; nimic mai mult.
    @ozzy osbourne: las’ ca nici spaniolii aia nu-s mai breji. par ceva mai spalati, dar atat. plus ca aia cu Juventus in B pe motiv de coruptie si Milan scapata pe motiv pe Berlusconi premier e de-a dreptul emotionanta.

  7. mda… l-au prins! el era! gata putem merge linistiti la culcare toti, DNA lucreaza pt noi. pana una alta departamentul asta nu prea are cu ce sa-si justifice activitatea. foarte grav mi se pare ca se trece extrem de usor peste abuzurile nemaivazute pe care le fac baietii astia: ascultari telefonice cu lunile, inregistrari etc. ce dracu ne-om uita dincolo de prut atata timp cat statul politienesc se dezvolta armonios aici. toate astea in timp ce guvernul “face o aroganta”: 6mii de miliarde luate invatamantului la “rectificare”- cred ca, dat fiind cuvantul bine ales pt miscarea asta, procedeul are mai mult de-a face cu anumite practici sexuale “dosnice” aplicate atat profesorilor cat si unei natii in curs de manelizare.

  8. @victor
    pnc ti-a dat dreptate, cred ca esti multumit si vei putea dormi la noapte.
    base se are in vedere cu educatia, in ce calitate oare?

  9. Cred ca Basescu se enerveaza daca, citind pe acest blog, constata ca exista oameni care cred ca el n-are legatura cu retinerile pe care le face DNA. Toata lumea stie ca DNA=Morar=Basescu. Cand vrea si el sa arate “romanilor”(pun ghilimele pentru pronuntia specifica marinarului) cum lupta el cu coruptia prin DNA, na’ ca portocaliii lui nu pricep si obtine un alt efect din partea lor. E o vorba: “Unde dai si unde crapa”. 🙂

  10. @Victor: Daca intre Borcea si Ramon Calderon ( intentionat am ales Borcea ca sa te sacai:) )diferenta e doar de sapun, atunci eu ma declar invins si va las sa va pregatiti de Liga Camionilor:);
    ai dreptate si la broscari nu a fost mare lucru, totusi Juventus a jucat un an in liga a II-a , lucru care mie mi se pare imposibil a se intampla in Romanica; exemple mai sunt si prin Polonia si prin Franta, dar in fine…

  11. Baga ceva cu invatzamantu” —- limbricii de la sindicate s-au dus sa se jeleasca la boschetar care le-a si tras o zmetie !!!!! Ce cautatzi bai la Cotroceni ????? Ce credetzi ca o sa va dea baseaua , in afara de multa muie ?????? Si la iarna sa-l votatzi , MULT SI BINE !!!!!!!!

  12. Evident ca spaniolii au si ei lucruri pe care le tin sub pres; ma tem ca dopajul , de exemplu, joaca un rol important in performantele sportului spaniol.

  13. Penescu e o piesa absolut marginala,cred ca vor urma pestii mari din fotbal care vor creste actiunilor DNA la Bursa increderii populatiei iar la urma va veni si Marile Trofee…mai mult ca sigur ca oameni politici dar si oligarhi rauplatnici la pusculita portocalie…Traiasca Tichetele de Vacanta

  14. Tine de logica celui de clasa a 8-a sa-ti dai seama ca toate astea sunt orchestrari ale DNA-ului. Care are “lucru” zeci-sute de dosare. In functie de agenda publica….se mai da drumu la cate un dosar. “Ba, ce merge prost in tara…FOTBALUL. Bun. Da-le la popor arbitri si FRF=isti incarcerati sa se simta razbunati” Si cand afirm chestiile astea….stiu cam cum se lucreaza in birourile de presa ale institutiilor. Va dati seama ce-i la DNA + Adm. Prez.

    In alta ordine de idei ma bucur ca cei de la Antene, cu precadere,au incercat sa explice ca defapt toate astea sunt praf in ochi.

    Si-acum domnule Ciutacu o intrebare: Ce facem cu oameni ca Preda, Mihaies, TT Morar, Avramescu, care refuza sa creada ca astea sunt “orchestrari”. Si refuza asta avand totusi vaste cunostinte istorice si habar de ce inseamna manipularea publica.

    Si sa va mai zic un lucru interesant. Am terminat Facultatea de Stiinte Politice, sub indrumarea mai mult sau mai putin directa a profesorilor Avramescu, Preda, Carp s.a.m.d. Prin 2004, il rugam pe domnul Avramescu sa discutam la curs despre campania d-lui Basescu …ca na..eram si noi tineri si vroiam sa aflam parerea specialistului. Stiti ce zicea respectabilul?… Zicea ca nu are rost pentru ca e o mare porcarie politica damboviteana…Cativa ani mai tarziu…devine membru de marca al Cancelariei Prez.
    🙂

  15. P.S Chiar daca cei de mai sus sunt trompete ale baselului….totusi ce facem cu ei? CU retorica lor “superioara”, demna de Acropole? Daca as fi in locul vostru i-as discredita pe unde as apuca….Doar asa…”Pentru ca totul in cartier se bazeaza pe…gioale” :))

  16. @Victor Ciutacu: Daca eu sunt isteric, Mihaela cum e? Daca scriu asa imi iau ban in 3 secunde.
    @Mihaela:Sunteti femeie in toata regula si nu pricep care e problema dumeavoastra. Ca raspuns la adresarea scatologica ar trebui sa va enumar greselile penibile de gramatica din comentariu. Totusi din eleganta ma rezum la virgula dinaintea si-ului.

  17. Victore,stiu ca esti dinamovist,ce stii de prietenul Borcea,am citit ca a uschit-o de o saptamana!E interesant ca Lajos e aratat acum cu degetul pentru meciurile pro Arges ,cand se stie ca el cara baxuri cu suc pe la Dinam.

  18. @Mihaela: mai subtire cu jignirile la adresa celorlaltie, fie si fani de-ai lu’ Basescu sau nu. cum dumneavoastra sunteti libera sa-l detestati, ei sunt la fel de liberi sa-l aprecieze si sa scrie aici ce cred.
    @pnc: nu-l citisem integral. am mers pe incredere. aveti dreptate.
    @aranburu: am auzit ca sambata a fost la meci, pe Dinamo. eu n-am reusit sa ajung, asa ca vorbesc din auzite.

  19. Fotbalul e ultimul domeniu in care rezolvarea coruptiei are si impact in calitatea vietii noastre. Macar astia se fura intre ei si nu de la buget.

    Ca urmare, nu stiu ce cauta DNA-ul in chestia asta, cand ei n-au fost in stare sa termine si cazul hiper-simplu (aparent) al caltabosilor.

    Maine vom asista la marea cacealma. Discursul di Parlament a fost fixat in ultima zi de vacanta a PE si CE. Poimaine PE si CE vor lucra si vor da semnale Moldovei. Marinarul si slugile lui vor sustine ca el este cauza dezmortelii!

  20. DNA FACE CURATENIE de primavara!
    10% din gunoi il arunca-n dreapta, 10% in stanga si 80% il baga sub presh, vopseste putin gardul pe-afara, insa ramane aceeasi potaie jegarita care este mangaiata sau o ia peste botic de la “omul suprem” dupa chef sau stare de spirit de moment…

  21. Trebuia data o ciosvarta la bobor, k sa vaza boboru’ k dna-ul, o cocina intre altele, kiar lukreaza shi are acrivitate shi are rezultate. Vax, vroiau kuratzenie? Incepeau ku kapul, k de akolo se impute, iar kapul este pe la cotroceni, shi are un nume potrivit ku kocina.

  22. @wickerman: ai bagat o serie de k-uri de ma simt mircoman cu acte-n regula

  23. tare strategie asta cu un scandal saptamanal.mai il ajuta si voronin,poate si un cutremur sau o inundatie(sper sa nu) si usor,usor isi stopeaza declinul . si inca nu am intrat in linie dreapta.

  24. In campanie, matrozul fara seaman va avea subiecte, adica “…am luptat cu sistemul ticalosit, cu marii corupti ai fatbalului, nu m-am temut nici de becali nici de altii, i-am ras, ca si pe nastase cu termopanele lui…”, si tot asa, cu “tradatorii de patrie”, cu “hotii”, cu “mogulii”, iar fraierii (si sunt multi, credeti-ma!) vor aplauda si vor spune : “chiar frate, are dreptate, s-a luptat cu toti aia rai!” si-l vor vota iarasi. Mi-e o sila ingrozitoare, cu atat mai mult cand il vad si pe nasu’ de la federatie cum se preface ca da cu toti de pamant, si stiu, STIU DEJA CU EXACTITATE, ca nu se va schimba absolut nimic. Mici anchete cu ecou mare, cate un mahar jertfit pe altarul minciunii nationale, apoi iarasi liniste si voie buna! Sa traiasca nasu’ mare, sa traiasca finii, sa traiasca toti si fiecare, ca e pt toti, in ordinea numerelor de pe tricou!

  25. Pana la urma, incet incet, se dovedeste ca a avut un fundament toata paranoia aia cu arestarile de pe net si din media de saptamanile trecute…

  26. @ pnc: m-ati pirit cu eleganta! Din tot comentariul meu , singura referire la dumneavoastra a fost cea despre arcuirea lui Basescu.
    Apetenta nu facea referire la persoana dumneavoastra.Regret ca nu am lasat un spatiu intre ceea ce facea referire la dumneavoastra si fraza urmatoare.
    Ori sint isterica, ori sint femeie in toata regula? In “denunt” intrebarea era retorica.In adresarea directa ati schimbat tonul.
    Cu mult respect va rog sa enumerati toate greselile penibile de gramatica pe care le-am facut. Poate mai invat si eu ceva !
    Care e problema mea? Aceasta este intrebarea corecta! De obicei se spune : “care-i problema”.Cu acelasi sens. In limbaj popular: …?

    @ Victor: Mi-am cerut scuze celor cu greturi. Asa cum portocalii au dreptul sa-l adore pe Basescu, asa am si eu dreptul sa-l detest si pe Basescu si pe toti cei care prin sustinerea acestuia, afecteaza calitatea vietii mele, a familiei mele, a neamului meu.
    Sint revoltata cind vad si citesc ca TOTI ROMANII am ajuns bataie de joc si in tara si in strainatate.
    Recunosc un lucru: Basescu nu e singurul vinovat pentru situatia penibila in care ne aflam . La fel de vinovati sint si cei care l-au ajutat si il ajuta sa fie unde este. Si ma terorizeaza ideea ca majoritatea “rules” si ca majoritatea nu da nici un semn ca se trezeste.
    Limbajul pe care l-am folosit, nu este elegant, dar se pare ca e eficace. Si am spus un adevar. Adevarul deranjeaza mai mult decit ambalajul in care este invelit.
    Nu eu am inceput discutia despre Base, iar comentariul lui “pnc” de la ora 3:44 mi se pare de milioane de ori mai insultator si chiar amenintator-mai lipsea locul de veci- la adresa tuturora. Nu ma crezi? Reciteste sfirsitul comentariului respectiv: ora 3:44.
    Se cam inmultesc MIRCII basesti. Asta-i parerea mea.

  27. @brazvan: Vorbe grele (cu mine) si Sinteza zilei (fara mine)
    @everybody: daca nu va potoliti cu sudalmele, dau jos militaria din pod

  28. @ Mihaela — Doamna , de ce jelitzi cu atat amar ???? Au nu atzi intzeles din ce jeg de neam ne tragem ??? Ne-au invatzat comunistii , au incercat sa ne invetze ca ce neam viteaz si drept suntem noi , unici pe lume !!! La aceeasi scoala a invatzat si madar fackaru’ de la Cotroceni dar gena lui de pui de lele a fost mai tare , ce cinste , ce vitejie , etc, sa fii bandit , talhar , jmecher , japitza , bagabont de port si i-ai facut pe fraieri !!! Da ei nu au fost facutzi- aia care au votat si voteaza pe boschetar si haita lui- ei asta au vrut , asta au cautat , in el s-au regasit si si-au gasit idolul , el e idealul lor suprem !!!! Bagabontu’ e asemenea si aidoma acestei natzii, e chipul si intruchiparea leprozeriei in care s-a transformat aceasta tzara !!!

  29. si a-propos, hai sa-i mai lasam pe astia mici sau mari si sa revenim, cred eu la proiectul boneasa and multi friends gen base, videanu, base…?

  30. Din pacate in Romania anului 2009, saptamana patimilor a inceput in Martie si va tine pana la alegerile prezidentiale.
    Intre timp fariseii, calculeaza cate cruci trebuie ridicate pentru rastignirea celor ce trebuie sa salveze viata Barabas-lui mioritic.Barabas am vrut, Barabas vom capata.
    Cat despre Pilat din Pont-ul dimbovitean,seful fariseilor,el s-a spalat deja pe maini.
    Neam de bezmetici, asta suntem.

  31. @ Lupi: haideti sa nu-l suparam pe Victor!
    Sintem la el in casa (blog).Noi ne cunostem de mai mult timp aici , pe blog.
    @ mirko : haideti sa nu generalizam. Mai sint romani de isprava. Important e sa-si recapete glasul.

  32. Usurel Victor,usurel ca faci apoplexie si ne mai trebuiesti.Intr-o astfel de tara e foarte usor sa-ti sara mustarul.

  33. @ Victor: hai, ca trebuie sa rizi, fata a mare are doar un apartament si o manasarda. Pai e bine ca are “mansarda”. Eram ingrijorata!

  34. referitor la gusterii din fotbal, astept cu interes ziua cand ii vei duce pachet lui borcica dupa gratii.
    in rest, astept cu interes sa vad ce-ti mai trece prin cap.

  35. Cat poate sinistrul asta de BASESCU SA MAI MINTA SI SA mai pozeze in victima? Nemernicul este grotesc! In loc sa raspunda concret ar vrea ca nimeni sa nu mai vorbeasca despre afacerile lor dubioase? Deci ideea este sa-i lasati fiicele sa-si bata joc de toti si mai ca va interzice practic, sa mai scoateti vreun cuvant! El este cel care santajeaza presa! Oricum s-a dat de gol prin fraza” In sfarstit institutiile statului incep sa functioneze” Prin aceste cuvinte e clar ca el este cel care vrea cu orice pret sa miste DNA!!!S-a dat de gol, este uluitor!

  36. Citez din Mihaela: “…asa am si eu dreptul sa-l detest si pe Basescu si pe toti cei care prin sustinerea acestuia, afecteaza calitatea vietii mele, a familiei mele, a neamului meu.”
    SUBSCRIU la cuvintele de mai sus.

    Tocmai am aflat de la presedintele nostru ca el e curat ca lacrima, el si tot neamul lui, ca n-are nici in clin nici in maneca cu actiunile din justitie. M-am linistit acum, daca spune el, TREBUIE SA-L CREDEM PE CUVANT, nu? Doar pe adversarii sai nu putem sa-i credem, ca asa zice nenea Cristoiu, ca nu e corect. Ei trebuie sa aiba probe. Mai mult , nu se admite ca proba decat marturisirea completa a ghiolbanului care s-a cocotat pe deal la Cotroceni.

  37. Democratia si libertatea presei au primit o lovitura uriasa prin cele declarate de Basescu!

  38. Nu-mi spuneti! A iesit marinaru’ la declaratii?! Despre ce? La stiri n-am vazut nimic, tre’ ca-i calda rau!

  39. @ mery : pai…
    @ de Alina : nu-i prima data cind face astfel de afirmatii. Vom vedea cit de eficienta este uriasa lovitura.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.