Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

După Becali, s-a dat liber la guşterii din fotbal. Primul descăpăţânat e Penescu-PIC, fraierul clasic cu gura mare, fălos şi mândru de el, intrat recent în fotbal. La pachet cu şeful arbitrilor, să priceapă lumea că-i pe motiv de blaturi. Doar că, de această dată, băieţii veseli ai lui Morar vor beneficia de suport popular şi media. Poporul şi presa vor sânge şi li se oferă la cisternă. Nişte bogaţi aroganţi la zdup răspund unei nevoi de consum: televiziunile fac rating, oamenii simpli se simt răzbunaţi. Iar lupta împotriva corupţiei instituţionale, cu furăciuni din banii statului şi lotri de la vârful structurilor guvernamentale, poate să tragă un pui de somn în aşteptarea primului caz rezolvat. Că parcă d-aia se înfiinţase DNA…

P.S. Care ţine cu mine pariul că fotbalul românesc nu se va curăţa în urma acestor arestări şi că procurorii DNA au interzis la florile alea de iasomie de la CFR Cluj?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

  1. Eu nu bat niciun pariu cu tine, ca ai dreptate. Paskany e cel mai curat om din fotbalul romanesc, si asa va ramane. Si, referitor la Penescu, sau oricare ar mai urma, e logic sa vedem asta. Urmeaza si politicieni, sunt convinsa. Poporului trebuie sa i se deturneze atentia de la ce e cel mai important: rectificari bugetare ce vor falimenta administratiile locale, regulile impuse de FMI pentru imprumut, averea Ioanei Basescu samd…

  2. In primul rand aceasta campanie impotriva celor din fotbal( poate meritata) este desfasurata deoarece fotbalul reuseste sa capteze atentia unei categorii uriase de indivizi iar aceste personaje, conducatoare de cluburi sportive, sunt mai usor de “lovit” decat politicienii grei.
    Sunt sigura ca aceasta masura de azi este gandita ca un fel de actiune care sa sprijine in planul imaginii dmersul impotriva lui Becali. Se murdareste public tot ce inseamna patroni, finantatori, arbitrii de fotbal si in acest context, in care Becali desi arestat ptr. altceva,nu se va putea distanta si deosebi la capitolul imagine, de ce se prezinta acum.
    Ce se intampla are rolul de a sterge indirect imaginea de erou a lui Becali, aruncand cu noroi in mediul in care Becali a fost “performat”.

  3. Florile de la CFR nu o sa aibe de suferit atata timp cat o sa le ude Boc, iar in ceea e priveste situatia lui Penescu, eu cred ca este doar o continuare a campaniei electorale a Jucatorului, care vizeaza mintile inocente si infantile ale oamenilor care le poseda(fara a jigni sau a face referire la cineva anume).
    Trist este ca merge… si va avea urmari foarte benefice sistemului actual!

  4. e doar inceputul, urmeaza sandu si dragomir, chestii simple dar cu impact pt. pulime.si pt. base asta conteaza.

  5. Oooo!!! Trebuie sa fim cretini sa speram ca nea Sandu fotbalistu va avea vreun fir de par miscat din cap! Ce dracu, traim in tara lui Popeye-voda, calicul cu chelie si frate mustacios. De rating vorbim? Cum sa nu, despre cacatul asta e vorba!!! S-au vorbit mogulii sa se scoata saptamanal cate o gogorita la DNA? Nu e imposibil… Nu ma bag la pariu, si-asa am ghinion. Stii cum e: cand e sa-l ai gasesti si-un cui intre picioare!!!

  6. Pai oricine isi da mailuri direct cu maritul Zeus ? Unu-i Arpi de la Cluj, ca deh banii de campanie tre’ sa curga la greu anul asta

  7. Victore, eu sunt tentat sa tin pariul cu tine, in privinta partii a doua, aceea referitoare la CFR Cluj…
    Sigur ca nu cred ca il vor agata pe seful cel mare, dar pe Muresan…, ar putea sa’l sperie putin! Macar asa de ochii lumii.
    Uite ce zice “maestru” Iuliu Muresan de la Cluj…

  8. Degeaba aresteaza Dan’el Marar intr-o veselie numa’ finantatori din fotbal,n-o sa-l creada nimeni ca munceste.
    El este o sluga basesciana care se face ca munceste,pentru ca arestarile astea la televizor au ,de’acum ,efect invers in randul populatiei.Deci s-au terminat toate afacerile oneroase in Romania,s-au anchetat toate privatizarile,toate preluarile de terenuri,toate tunurile bancare,toate vanzarile anterioare,si a mai ramas fotbalul ?
    Daca toate arestarile astea se vor solda si cu , condamnari definitive , vom vedea , dar ma indoiesc !
    Dupa aceeasi logica ,Dan’el Marar , ar trebui sa o aresteze si pe Ioana , fiica bsescului , sa spuna ea anchetatorilor de unde a avut banii de apartament ! Prezinta fix acelasi pericol social ca si Becali , Penescu , Constantin si cine stie cine va mai dori Zeus sa-l vada la parnaie .
    Ba , da “cetateanul” din Cluj, o fi vre’o fecioara si noi nu am aflat inca ?
    Sa te tii acum echipe de fotbal scoase la vanzare , o sa mai avem noi echipe de fotbal si campionat de fotbal , cand o zbura porcu’ !(asta chiar ca n-ar fi o pierdere asa de mare)
    Circul asta mediatic nu pune cumva presiune pe Justitia lu’peste ?
    Cine ii obliga pe procurorii lu’ Dan’el sa nu isi faca meseria in liniste ,fara circ ,iar la final sa prezinte rezultatele, argumentand cu articole din c.p. si c.p.p. ?
    Deci tara se duce in rahat si noi ne luptam cu aia din fotbal ? Ha!Ha!Ha!Ha!

  9. Pariu nu fac!Normal!
    Sigur ca se vor gasi insi carora li se va parea foarte tare retinerea lui Penescu si a celorlalti. Dar daca vor fi cu mult mai putini decat a preconizat Basescu? Spun asta nu intamplator; pe prea multe categorii a inceput sa le “arda” la bani rau de tot, acest guvern de INCAPABILI. Si poate ca aceste incercari de distragere a atentiei populatiei de la problemele grave, cu adevarat importante, vor avea un efect mult prea mic, care tinde spre zero.

    Inca o data imi exprim speranta ca oamenii pe care ne bazam vor sti exact ce au de facut in continuare. Repet, cred ca impreuna vom reusi; cred ca Basescu risca deja prea mult, si nu ma refer doar la postul din Cotroceni.

  10. @mirko
    Sandu si Dragomir vor iesi nepatati din aceasta problema pentru ca stiu prea multe, despre prea multi si in afara de asta au rezistat ei multor regimuri…!
    Penescu este doar un tribut oferit de Sandu celor ce se ocupa cu aceste treburi.

  11. E clar ca aveti dreptate !
    Numai ca eu sper sa nu mai fie luati toti retardatii neamului… toti handicapatii si semi-analfabetii.
    Pana la urma, e DNA (directia nationala anticoruptie) nu e DNA (DIRECTIA NATIONALA A ANALFABETILOR).

  12. @paul gabor
    noi cretinii tot mai speram
    @ionut
    hai sa-i bagam putin la inghesuiala si om mai vedea poate facem campionatul penitenciarelor chiar cu profesionisti

  13. ..un pic de praf in ochii prostimii, ce-i drept din ala fin, da preshedinti de club pentru inceput, intru adormirea spiritului setos de “care dreptate mai, nene?” Nu este decat o basina zgomotoasa de tip DNA, ce nu va mai mirosi dupa 3 zile. Iar noi o vom imparti in doua tragind-o adinc pe nas.. Pariu?

  14. V-ati gindit ca,asa cum spuneati o data domnule Ciutacu,s-a demarat campania de aratat “nu faceti ca ei”adica nu vorbiti tare ca ei pentru ca veti pati ca ei?Subscriu la aceasta idee,si va admir pentru luarile de pozitii si aparitiile domniei voastre pe posturile TV.Va doresc sa ramineti acelasi ca si verticalitate pentru ca societatea romaneasca va avea oricind nevoie de ziaristi ca d-stra.Altfel va doresc sa aveti un Paste Fericit asa cum vi-l doriti.Cu bine M.Popesu

  15. atentie, miine 14.04 ac. base se va adresa parlamentului.n-a facut-o azi ca era 13, sau avea nevoie de subiecte hot?

  16. domnule Ciutacu pina se dovedeste vinovatia mai este.din cite stiu domnul Cornel Penescu nu a abuzat de angajati.are o gramada de fete frumoase angajate pe care nu le-a bagat in boscheti ca alti patroni de fite din Pitesti.le-a facut carti de munca angajatilor a investit in Romania.poate ma insel poate nu.

  17. @liviu a.(nadie): ce legatura au angajatele lui Penescu cu retinerile DNA?

  18. Hai sa fim seriosi!. Cati din astia incaltati de DNA, au fost condamnati?.Galgara ieftina.

  19. Ah, deja am invatat si eu retorica:
    1.Arestare si are peste 1 milion in cont, Basescu!
    2.Sunt dovezi clare, nu conteaza, masura arestarii e mult prea dura si e luata de ochii lumii, de Basescu desigur!
    3.Cand e o arestare, intai vedem cu cine e acuzatul:daca e apropiat de-a lui Basescu faza-i facuta de ochii lumii ca sa vada pulimea ca-i impartial. Daca nu, se cauta un personaj din acelasi domeniu care a avut vreo legatura cu Basescu si se intreaba retoric de ce pe ala il lasa lumea in pace.
    4.In romania nu se poate face o arestare de rasunet fara sa fie implicat Basescu.
    5.Nu avem dovezi ca Basescu e implicat? Nici o problema, spunem 3 ceasuri “ca-i evident” si amatorii teoriilor conspiratiei vor pune botul.
    6.Daca cineva are alta parere, se pune stampila de idiot portocaliu.

    Atentie domnilor ca ultima data cand s-au coalizat prea multi impotriva marinarului, s-a sucit ala si le-a dat un 80% peste ochi de nu stiau ce-i cu ei. Dati in el cu somajul si imm-urile, da mai rasfirat ca iar se victimizeaza si ati muncit degeaba 5 ani.

  20. @pnc: scuteste-ma cu efuziunile pro-basesciene; n-am starea necesara…

  21. Praf in ochii fraierilor cum ne crede intaiul carmaci ! Ma bucur ca totusi am auzit ieri, opinia oamenilor simpli si mai putin informati de la tara, care este aproape in totalitate impotriva d-lui presedinte !!!!

  22. @Victor Ciutacu – Cum naiba sa-l ancheteze pe Arpy . Asta ar insemna sa-si taie craca de sub picoare. Ma astept ca pe viitpr sa auzim cate ceva si de Don Capone de Constanta. Pana atunci putin material de studiu pentru basescieni…

  23. @Victor Ciutacu: Pai asa cum dumneavoastra vedeti conspiratia intr-o parte, eu o vad in cealalta. Avem amandoi aceleasi dovezi adica niciuna si mergem pe ideea ca…”e evident”.
    Va rog sa ma scuzati ca nu fac parte din corul aplaudacilor si nu va spun cat sunteti important pentru societatea romaneasca.

  24. @pnc: mi se rupe ce parere aveti dumneavoastra despre mine si rolul meu in societate. dar, daca nu vreti sa ma scutiti de isterii clujene pe tema victimei de meserie a politicii romanesti, va ajut eu sa vedeti cum se face.

  25. V-am zis că am teveu’ stins… Când vedeţi procurorii (urmaţi musai de ceva mascaţi)urcând în grabă treptele Cotroceniului, daţi-mi un buzz… 😉
    P.S. Nu ţin pariuri pe care le-aş pierde, mai ales în an de criză. Poate, când l-oi vedea pe MS mergând (pas la pas) cu MD. Legaţi, păi cum! 😛

  26. @mirko: pe cuvantul meu ca de cate ori apare ceva defavorabil lui Basescu sau unuia din Cluj se activeaza ca arsi. de data asta, nici n-a fost nevoie sa mai scriu numele idolului oranjadei, mi-a ajuns Paszkany.

  27. ”Poporul şi presa vor sânge şi li se oferă la cisternă.” – the main idea..incomparabilul Ciutacu!

  28. Eu zic ca s-a pus Baselu’ pe inchis proprietarii de Maybach din Romania. Locic si Catarama parca mai aveau…

  29. cat despre Penescu..unu mai putin pe post d datator din gura..s-au rarit parca atotputernicii din ograda fotbalistica..fine with me.

  30. se fac arestari in randul ”juniorilor” in ale datului d mita..nu s-au prins astia ca pt a taia gatul unui fenomen===>se incepe cu ”seniorii”.

  31. eu vad ca se actioneaza asupra pulifricilor,a inofensivilor ,aia versatii sunt trecuti cu vederea.

  32. retinerea lui penescu nu are nicio legatura cu basescu, deci nu “apare ceva defavorabil”.
    eu observ ca altii sar ca arsi cand cineva are curajul sa spuna pe blogul asta ca implicarea lui basescu in tot si in toate este pura smintire.
    iar eu nu sunt din cluj. 🙂

  33. De ce sariti ca arsi la faze de genul asta? nu vi se pare ca dna-ul tre sa-si faca si el treaba? nu va doriti democratie? mai lasati dracului si politicul sa respire, ca nu s-o fi introdus peste tot in societate. refuz sa ma cred asa de prost incat sa mi se para ca doar politicul stie sa faca blaturi. Refuz sa cred ca pentru a-ti face o combinatie tre sa fii politician. Refuz sa cred ca DNA-ul face treaba doar de gura zeului.
    In alta ordine de idei, nu fac pariu cu dumneata, coane Ciutacule. Pentru ca dna-ul mai are mult de lucru. Si noi multe blaturi de inghitit. Totusi, suntem pe drumul cel bun!

  34. stim toti k aproape toate din echipele din liga 1 sunt corupte si fac aranjamente cu arbitrii.Ne amintim blatul de Ceahlaul-Dinamo recunoscut si de Mitica Dragomir. Apropo, Dinamo e ,,regina” aranjamentelor mai ales cu arbitrii. Dar de ce nu au probleme cu DNA si cu politia? Oare pt k mai apartin inca de Ministerul de interne? Grea intrebare!!!

  35. dana grecu i-a zis penescu lui turcu? o fi vreo premonitie, mai ales ca turcu zicea ca “ascultarea telefoanelor e spre binele sigurantei nationale”???

  36. 1.pai nu pricep .. penescu asta nu e un investitor de bine ?? precum popoviciu de ex .. ca sa stiu sa nu mai cumpar de la pic-urile lui ..
    2.ce naiba are spaga la arbitri cu arestarea preventiva ? daca nu a fost flagrant, inseamna ca e mare pericol social. oricum piturca e vinovat, ca joaca barbut.
    3. ne tot uitam la voronin, de care s-a saturat si jirinovski .. pai la noi se aresteaza mai tare ca in basarabia .. pe cand un miting de solidaritate la chisinau cu fratii oropsiti de statul politienesc basescian ?
    4. cred ca-mi bag picioarele in ea de tara .. am facut o prostie odata ca m-am intors de unde imi era bine crezand ca si in romania e o sansa sa fie lumea sanatoasa la creieri .. m-am inselat profund – nu mai are creierii deloc.
    5. criza asta baga oamenii cu bani la racoare (aici si in alte parti), si pe aia fara bani ii baga la foame.. cum naiba o fi mai bine sa fii ? sarac si flamand, bogat si oprimat ? grea intrebare ..

  37. pai turcu ar trebui sa fie k ati vazut k tot el e cu gura mare k asa si pe dincolo.

  38. @luci: daca ai gura mare, tre’ sa te ia DNA? vast concept, a la Vanghelie…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.