Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

După Becali, s-a dat liber la guşterii din fotbal. Primul descăpăţânat e Penescu-PIC, fraierul clasic cu gura mare, fălos şi mândru de el, intrat recent în fotbal. La pachet cu şeful arbitrilor, să priceapă lumea că-i pe motiv de blaturi. Doar că, de această dată, băieţii veseli ai lui Morar vor beneficia de suport popular şi media. Poporul şi presa vor sânge şi li se oferă la cisternă. Nişte bogaţi aroganţi la zdup răspund unei nevoi de consum: televiziunile fac rating, oamenii simpli se simt răzbunaţi. Iar lupta împotriva corupţiei instituţionale, cu furăciuni din banii statului şi lotri de la vârful structurilor guvernamentale, poate să tragă un pui de somn în aşteptarea primului caz rezolvat. Că parcă d-aia se înfiinţase DNA…

P.S. Care ţine cu mine pariul că fotbalul românesc nu se va curăţa în urma acestor arestări şi că procurorii DNA au interzis la florile alea de iasomie de la CFR Cluj?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Descăpăţânarea fraierului cu gura mare

  1. Ma uit la televizor, citesc ziare si BORASC!!! s-au gasit marele fapte de coruptie, felicitari DNA! “Beshi in poola mea de’aici ca-mi mananci banii degeaba”. Pai hai sa va spun eu, pe langa “comisoanele” pe care le iau diversi: procurori, garda financiara, curte de conturi, judecatori, puletzi, obletzi si ce gatzii mamelor lor vor, sunt si niste milogi comunisti jegosi si rapanosi. Printre cerintele domnilor mai sus amintiti: pavele, lalele, pansele, saci de ciment, placi de gard, polistiren, samanta de gazon, placi de policarbonat, tabla ondulata, teava pehd, rasad de rosii. rusine mpula mea de milogi. huoooo! la cumparaturi cu voi, ca aveti de unde.

  2. cred ca Basescu si-a dat singur cu mogulii la tzurloaie de data asta…parca si propria galerie de ultrasi ar astepta ceva mai mult decat aceleasi lozinci cu mogulii Crescent si FNI…e penibil,mai penibil ca oricand

  3. Off topic: il urmaresc pe Cristoiu la Firea! A ajuns sa bata campii rau de tot! Ii recomand Xanax contra depresiei! E rau de tot! Imi pare rau! Imi placeau, intr-o vreme, comentariile lui. E Gigi contra (ala din banc) la orice i se spune.

  4. A rupt tot presedintele azi cu declaratia de presa. Mi-a placut miscarea cand s-a retras de la tribuna si a vorbit putin mai degajat , ca un candidat politic, ce este. Frumoasa miscarea, imi place. Este un foarte bun om politic. Firar sa fie are si partid mare in spate. Oare cine o sa fie presedintele nostru in anul urmator? Oare care vor fi partidele ce vor forma guvernul anul viitor?
    Incepe lupta ..si ma bag si eu aici. Si impreuna putem sa invingem. Dar cine trebuie sa castige trebuie sa vorbeasca. Si o sa-l invatam sa o faca cum trebuie.
    Iti recomand tie , candidat impotriva la presedentie, urmareste atent postarile ce vor urma , pe acest blog, mai ales comentariile.
    Aici afli ce trebuie sa faci. Dar trebuie sa stii sa citesti mesajele. Nu o sa fie usor. Dar trebuie sa invingi. Hai ca se poate.
    Dupa cum spune un bun prieten de-al meu.
    Raperul e misto, dar canta fals. Vorbeste mult, nu spune nimic.

  5. @mihaela: nu va eschivati ca referirea la pnc a fost clara. Omu’ a fost baiat fin si nu v-a zis ce meritati. Apropo, o femeie sau barbat in toata regula poate fi si isteric/a. Dumneavoastra la +40 ati vorbit ca un gunoier si ma asteptam sa nu mai scrieti o vreme. Cat despre greseli…recititi textul

  6. Si inca ceva: incepe sa semene (Cristoiu) din ce in ce mai mult cu gugustiucii aia din resa pe care ii blama el odata.

  7. @ Wardog: nu ma eschivez de loc. Imi asum cu subiect si predicat tot ce am scris.Dar, va rog, nu ma lasati in ceata, lamuriti-ma care sint greselile. Dati-mi o lectie de gramatiaca, va rog!
    P.S. Cu cit sinteti platit pentru avocatura?

  8. @un gaozar: mai usor cu pulile, ca nu suntem pe maidan sau in peluza!

  9. @victor, scuze. dar nu m-am mai putut abtine. se de trei ori…nu e asa mult 😀

  10. Când aud că asta-i ştirea cea mai tare pe ziua de azi, îmi vine să-mi iau câmpii(nu că nu mi i-aş mai fi luat până acum…). Nu ştiu ce şi cui foloseşte arestarea lui Penescu şi nici nu mă interesează. O fi numai începutul, sau e numa’ o chestie luată pe moment, să ne bage pe noi şi pe băieţii cu bani băgaţi în fotbal? Cred mai mult în varianta a 2-a…
    În concluzie, cu riscul de a mă repeta: pentru Băsel şi slugile lui, suntem doar un popor de ŢINTE.

  11. de ce numai la noi se intampla toate astea..scandaluri de coruptie,marea majoritate nu vor plati niciodata,nici macar la capitolul imagine,de ce numai la noi e atata saracie si prostie,de ce se vorbeste mult si se face putin,de ce se intampla ceeea ce se intampla in rep moldova?-pt ca noi romanii suntem slabi,nu contam ca natie..si daca politicienii europeni s au uitat in alta parte..uite ca si presa a facut la fel,presa occidentala nu se teme de rusia,dar cand a auzit de romani..s a gandit ca nu va face rating pt ca imaginea noastra este extrem de proasta..uitati va ca cei din tibet care protesteaza sunt mai bagati n seama si nu e vb de cetateni europeni,pt ca o mare parte a populatiei basarabene are cetatenie europena..aici e de fapt buba.suntem slabi,corupti,la imagine stam prost de tot,rromii numai sunt tigani ci deja incep sa devina romani…si a mai venit si criza…problema mare e ca ai nostri ilustri politicieni pe langa faptul ca sunt corupti..mai sunt si prosti gramada ceea ce e nasol pt ca ne vor baga cu oistea n gard

  12. trebe sa fim tampiti…..sa credem ca acesti….nici nush cum sa le zik o sa ramana dupa gratii…”la valoarea lor”…..dar parq prea deodata sa destaptat DNA-ul…si parq nu e mana lu base…..

  13. @Mihaiela:
    -altii “fara virgula” ba
    -timp “fara virgula” si s-ar putea
    -Basescu “fara virgula” lingandu-l

  14. Victore ce zici de primarul si vicele de la Valcea ca sunt membri PD si au fost prinsi cu mita si acum sunt nevinovati asa a considerat Curtea de Apel Constanta.? Suntem invizibilii pentru GOLANII din PD-L.

  15. scuze victor stiu ca esti dinamovist da langa penescu ar trebui sa stea si borcea si tata jean…..poate atunci ar incepe sa se curete fotbalu nostru….cine cunoaste stie,sunt lucruri care se vad si cu ochii inchisi:))

  16. Candidat ATENTIE!!!
    Know what you want. If you don’t know what you want, how will you know when you find it. Let everyone know what you want! If you let others know what you want, they can pass on to you useful information and tips, but if they don’t know what you want, they obviously can’t help you. So step 2 is to let everyone know what you want

  17. @un gaozar: Are dreptate Victor. Fara puli pe blogul asta ce dracu , vedem o gramada cu cravata de gat in parlament.

  18. @ pnc: cele 3 virgule sint greselile grosolane de gramatica? O.K. Aveti dreptate. Multumesc pentru gramatiaca!

  19. @ mihaela
    sunteti multumita doamna?
    a vorbit basescu. nu asta asteptati de atata amar de vreme?
    v-a dat ceva sa rumegati cateva zile bune.
    si apropos de limba romana: cred ca trebuie sa aflati ca limba romana vorbita si scrisa corect e foarte frumoasa. ce se scrie uneori pe acest blog, unde dv va incadrati perfect, cam miroase a vidanja.

  20. @ De mama lor :
    1.Da!
    2.Nu a vorbit, a balmajit vechea lui melodie ca o moara stricata!
    3.Va multumesc ca ma urmariti de “atita amar de vreme”!
    4.V-a dat dumneavoastra ceva sa rumegati citeva zile bune(sau poate zile rele!?).Sa fiti atent(a) sa nu faceti indigestie!Lacomia strica omenia!
    5.Sinteti sigur ca ati scris corect “apropos”?
    6.Eu stiu de mult cit de frumoasa e limba romana literara. Ca si cea populara, fie ea scrisa sau vorbita corect, este un tezaur de intelepciune atunci cind esti capabil sa-i intelegi toate subtilitatile .
    7.Multumesc pentru compliment.Ma bucur nespus ca ma incadrez perfect pe acest blog. Majoritatea celor care scriu aici sint persoane inteligente. Dumneavoastra cum de v-ati ratacit pe aici?
    8.Acum , ca l-am gasit pe Basescu, ma puteti ajuta sa gasesc si “opozitia”?

  21. @pnc:
    Am o mare curiozitate: de ce “Basescu fara virgula lingandu-l”? Daca te-ai gandit ca nu se pune virgula intre subiect si predicat, sa stii ca “lingand” nu poate fi predicat, pentru ca este verb la modul gerunziu. In acea fraza virgula a fost folosita cat se poate de corect, imi pare rau sa te anunt.

  22. Domnu’ Ciutacu,

    Ia uite, dom’ne , ce gasiram noi despre o anume societate comerciala si cam cum devenea chestia cu “baietii destepti”, care nici nu se fereau de nimic pa vremea aia…care era si care..este!
    Date de contact UF
    Denumire TITAN MAR SA /MARMOSIM SA
    Telefoane 0040-21-317.37.38
    Faxuri 0040-21-317.37.40
    E-mail [email protected] , [email protected]
    Site web http://www.titanmar.ro
    Adresa Calea 13 Septembrie, 162-164, Bucuresti
    Details Administrator: ROMAN MIRCEA Asociati: BALTATU TINCA ROMAN CATRINA ROMAN MIRCEA VIDEANU ADRIEAN
    Persoane de contact
    Nume GHEORGHE POGEA
    Functie DIR GEN
    E-mail [email protected]

    E-mail [email protected]

    E-mail [email protected]

    E-mail [email protected]

    Nume IOANA ZADARA
    Functie asis Ghe Podea
    E-mail [email protected]

    Nume ADRIAN VIDEANU
    E-mail [email protected]

    Nume Felicia SAMACHISA
    Functie DIR GEN MARMOSIM
    E-mail [email protected]

    E-mail [email protected]

    Nume FANEL VIDEANU
    Telefon 0213173738
    Mobil 0722834107
    Functie IMPORT EXPORT MANAGER
    E-mail [email protected]

  23. @somebody: Nu e vorba de virgula intre subiect si predicat ca nu-i nici un predicat acolo.
    Doamna Mihaela a scris:
    “o rugaminte: nu-l mai ocoliti pe Basescu, lingindu-l, ingurgitati-l si poate o sa va saturati.”
    Ideea e asa:
    “Nu-l mai ocoliti pe basescu lingandu-l” “virgula in loc de ci” “ingurgitati-l si poate o sa va saturati.”
    Nu te mai stresa “fara virgula” incercand sa ma corectezi…

  24. @ mihaela
    nu aveti de ce sa-mi multumiti, a fost suficient sa citesc doua mesaje ale dv si imi dau seama ce scrie in toate celelalte.
    eu nu am ce sa rumeg pentru ca nu ma interseaza catusi de putin ce face si ce spune basescu.
    nu sunt sigur ca am scris corect apropos, imi cer scuze, am o scapare.
    eu m-am referit la limba romana, chiar si cea populara, care nu contine cuvinte de genul c…t, p…ime, c…e, etc…,imi cer scuze dar chiar si in scris mi e greu sa folosesc aceste cuvinte. de fapt acest limbaj a existat intotdeauna dupa blocuri unde nu am vrut sa ajung nici macar in trecere.
    inchei mica disputa aici pentru ca suntem pe “terenul” privat al lui ciutacu.
    o zi buna, sau buna dimineata

  25. @ pnc:
    Nu ma stresez deloc. 🙂
    Se poate intelege si asa: Nu-l mai ocoliti pe Basescu, ATUNCI CAND IL LINGETI, MAI BINE SI INGURGITATI-L, CA SA STITI O TREABA…ceva de genul.
    Eu personal poate as fi pus dupa Basescu “;”, dar asta-i alta treaba. Mai mult nu ne putem lamuri fara sa ne vedem. Raman la parerea mea(si a Mihaelei).

    Acest site nu e al lui Pruteanu(Dumnezeu sa-l ierte). Eu cand n-am fost de acord cu cineva care se presupunea a fi calificat, am apelat la dumnealui si mi-a dat dreptate.
    In fine, bine ca nu am avut dreptate crezand ca vrei sa formezi predicat verbal cu verb in gerunziu.

  26. au fost arestati pentru ca faceau pariuri sportive, lucru interzis de lege.. meciuri gen otelul galati- pitesti 2-3 cu peste 4 goluri marcate.. brasov – buzau 4- 0 si tot asa.. la unele meciuri era cota 3.15 la meci egal.. si ghici ce.. chiar se termina meci egal.. si ca sa iti iasa combinatiile astea ai nevoie de observator- marcel lica- arbitri – numele vehiculate si de presedintele comisiei de arbitri care sa iti delege oamenii tai. si iata combinatia.. meci de meci la divizia B se practica marsavenii de genul acesta.

  27. Aiurea…nu au nicio legătură cu fotbalul. E manipulare la puterea X. Tot ce se întămplă momentan este numai pentru a se muşamaliza povestirile lui traian & co (familia)…afacerile fratelui spre exemplu…sau lipsa totală de reacţie în relaţiile cu republica moldova…

  28. “Nu-l mai ocoliti pe basescu lingandu-l” “virgula in loc de ci” “ingurgitati-l si poate o sa va saturati.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.