Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Ce naşte (politic) din Băsescu tonomate mănâncă. O să fiu cât se poate de scurt. Bugetarul care l-a numit pe soţul amantei sale ajunct la ANAF (iar pe propriul şofer consilier) îl categoriseşte pe contribuabilul Ciutacu, tot într-o zi de alegeri, drept derbedeul dracului. Dacă eram lângă, el se ridica pe vârfuri să-mi fure telefonul.

Piticule de grădină, dacă stăpânul tău a rezolvat-o cu Andreea Pană cu un buchet de flori şi multă complicitate din partea breslei, iar Bogdan Teodorescu a fost prea domn să te pună la locul pe care-l meriţi, te anunţ public şi oficial că ai de tras. În caz că nu bănuieşti ce te aşteaptă, sfatul meu e să iei numărul de telefon al lui Radu Sârbu şi să-l suni. Părerea mea e că ai nevoie de consiliere specializată.

UPDATE: Aştept cu nerădare decorarea limbutului. Căruia i-am făcut public și transparent o promisiune de chinuri politice. Dacă tot îl lasă nervii și nu se mai poate abține. BREAKING NEWS: La 16 ore după, aproape odată cu Oficiosul, s-a trezit şi Oficina de Net a Jucătorului!

P.S. Nu mut Vorbe grele la TVR

Comentarii

comentarii

Similar Posts

564 thoughts on “Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

  1. ce sa-i faci asa suntem noi, buni la datul din gura, cand vine vorba de fapte, o dam inapoi ca turbinca la razboi :))

  2. @detractorii lui Ciutacu: “mitocan, complexat, las, slugarnic, incompetent” au aparut dupa “derbedeul dracului”. asa ca, voi toti cei care il acuzati pe Victor Ciutacu ca l-a jignit pe Boc(stati asa sa-mi sterg o lacrima) mai luati si uitati-va la inregistrarea de duminica seara. prim ministrului i s-a pus o intrebare, atat. iar acesta a raspuns cu o alta intrebare(oare ce popor face asta???). si, in alta ordine de idei, de cand este adevarul o jignire?

  3. Domnule Ciutacu,

    Simt nevoia sa va spun ca sunteti dintre personajele care se hranesc din lipsa de civilizatie a acestei tari. Va comportati rudimentar, la fel ca oamenii involuati care va urmaresc, aflati nu numai la perfieria Europei, dar si la periferia discernamantului si a minimei cuviinte.

    Probelma este ca in zilele acestea pe care le traim, cei multi sunt doar victimele unei istorii nedrepte si astazi aduleaza orice in lipsa unei scari de valori juste. Cei multi care va fac audienta sunt de fapt nevinovati. Au nevoie de indrumare si de timp pentru evolutie. Dumneavoastra insa, prin faptul ca le oferiti acest ‘orice’ pe care ei il consuma, sunteti unul dintre sacalii (nu, nu tartorii) acestor zile triste. Le alimentati oamenilor naivitatea, incultura si agresivitatea. Nici macar nu consider ca sunteti prost. Din pacate, cred ca sunteti rau si oportunist. Asta va face nociv cu adevarat, pentru ca sabotati evolutia societatii romanesti.

    Faptul ca domnul Boc v-a facut ‘dobitocul dracului’ este o greseala – mare! – fata de pozitia de prim-ministru. Fata de calibrul dumneavoastra insa este o supraestimare.

    Aveti un discurs primitiv, bogat numai in remarci impulsive, lipsit de mobilitate intelectuala. Unii spun ca e bine ca exista oameni ca dumneavoastra – exemple negative atat de agresive, incat chiar si cei simpli inteleg ca trebuie sa se delimiteze de ele. Sper ca macar asta sa fie reversul medaliei.

    Stiu ca nu veti publica acest comentariu pentru ca nu va puteti asuma in totalitate expunerea in public. In fond, sunteti un om slab, care are multe conflicte cu el insusui, daca nu puteti trece ceva mai senin peste slabiciunile altora. Insa stiu ca veti citi pana la capat mesajul acesta, fiind un om pe care adversarii il excita mai mult decat prietenii.

    Sunt parte dintr-o generatie care, schimband postul, vorbind cu fiecare om in parte, punand umarul unde trebuie, in spatele camerei de luat vederi, va duce in final la exterminarea din aria publica a speciei din care faceti parte. Si veti fi inca suficient de tanar cand se va intampla asta, ca sa simtiti din plin gustul ratarii profesionale.

    Cu indulgenta,
    G. Biris

  4. Mai Ciutacule… nu esti tu putin frustrat? m? Daca eu iti spun ca ai fata de handicapat, zici ca-s nesimtit. Tu cum esti? E cool sa jignesti un prim-ministru folosindu-te de fizicul acestuia? Tu, Andrei Gheorghe si o baba din Caracal… praf!

  5. Dar tu nu crezi ca ai intrecut masura? Sau tu esti in afara oricarei analize? Poate ca ai impins lucrurile prea departe; dupa umila mea opinie, care stiu ca va conta pentru tine la fel de mult ca siopinia lui nea Gheorghe de la Suclarie, ai intrecut si tu limita.
    Nu il simpatizez catusi de putin pe Boc; consider ca politica sa fiscala (vorba vine – politica!) tinde spre un zero absolut, dar nu poti cere respect cat timp tu nu iti respecti interlocutorul.
    Victor, te simpatizez, dar incepi sa te “vadimizezi”.

  6. nu imi vine sa cred ca acest Pitic Porno…aceasta sluga submediocra indrazneste sa foloseasca asemenea cuvinte in spatiu public…..nu e de mirare ca pana si gigi becali un semianalfabet a iesit EP…cata prostie poate sa exista in aceasta tare…cata cretinitate…daca a ajuns un om cu 4 clase sa ne reprezinte in PE e mai mult decat grav….

  7. Dupa parerea mea, in randul comunitatilor publice din tara mea natala, urmeaza etapa cu penalizari corporale, adica: palme peste fata, suturi in fund si/sau in oua (aplicate de catre ne-deontologi /-oage :-)), scuipat in ochi, tras de par, posete in cap, basini in nas, bagatul degetelor in urechi si in nas, strans de sfarcuri, ciupituri de obraz, tras de urechi, tras de perciuni si toate cele imaginate sau inca neimaginate. Si toate, oferite, bineinteles, ca si argument sau contraargument, de reprezentantii comunitatilor de care am amintit. Asa ca, voi cei din linia intai, din fata fetelor publice – atentie! Probabil toti acestia asteapta sa dea cineva startul, adica un sef – ceva sa fie indraznet si sa trimita prima flegma serioasa (nu pahare de apa in ochi; nu, asa ceva s-a facut si e prea usor!)in fata unui ziarist. Iar apoi..circ fara paine… Vorbea cineva din zona de criza economica??? Apucati-va repede si deschideti cluburi de manele,toti cei care aveti 2 lei la tescherea. E afacerea garantata a Romaniei, e sansa tarisoarei mele sa se redreseze si sa devina infloritoare. Imi vine sa plang de ciuda din cauza a ceea ce aud si ce vad. Curaj, baieti!

  8. Ar trebui sa si ceara Boc ,scuze in plublic.Si sa nu mai sfideze atat platitorii de taxe ca s ar putea in toamna sa vina la vot doar cei din varsta a 3 a , sau se vor alege singuri ca oricum alearga dupa ciolan si sa ne fie lor bineeeeeee.

  9. nici macar la grad de cacat(boc in turca)nu-l mai poti ridica pe acest neica-nimeni. totusi cacatel ii putem spune boculetului.
    Ce Tara fratilor, ce oameni….
    Pentru ce sau pentru cine, tot platim noi de sute de ani?
    Imi fac acte pentru Canada.

  10. Observi ca moderezi bine comentariile.

    Oricum, ai meritat-o. Poate a fost chiar baiat finut ca ti-a zis doar atat.
    Oricum, ciudat cat de brusc se intrerupe filmuletul.

  11. nu cred ca raspunzandu-i cu aceeasi moneda e ok….tot vorbim ca suntem prea agresivi, ca ne jicnim….e, si acum ce ai facut? acelasi lucru! …l-ai facut mitocan si nu mai stiu cum.
    recunosc ca m-as fi asteptat sa il luati peste picior si atat…sa ignorati, pentru ca asta ar fi trebuit….deja deveniti prea inversunati si e prea mult…parerea mea.

  12. Am incercat si aseara sa scriu pe forumul “sintezei zilei”, dar, se pare ca priceputii IT-isti guvernamentali au rezolvat si acest aspect..Intr-un mod “democratic”, desigur, asa cum fac acesti indivizi in tara asta de 6 luni incoace. Ca si cum tara asta ar fi parcela lor pentru care au drepturi de proprietate, intr-o societate de tip sclavagist.
    Si-au adus nepoti, amante, sotii, soferi, bucatari in toate ministerele din tara asta, toti avand acelasi IQ, acelasi tip de topica, semantica, conjugare.
    Au alungat toti profesionistii care mai erau pe acolo, cu atat mai mult cu cat nu aveau carnet de partid, au terminat institutii care devenisera eficiente invocand false economii bugetare, in schimb, pierzand contracte pe fonduri europene castigate deja…
    In legatura cu boc, din punct de vedere psihologic, este un individ frustrat, dominat de o agresivitate latenta ca rezultat al unei copilarii mai putin echilibrate, in care parintii i-au neglijat nevoile emotionale, l-au “amputat” afectiv, nu l-au valorizat pentru nimic din ceea ce reusea sa faca. Toate acestea, plus sindromul Napoleon, generat de statura sa “impozanta” l-au facut un adult cu grave probleme de imagine de sine, cu un decalaj imens intre imaginea pe care o “vede in oglinda” (asta, in cazul fericit in care se mai priveste in oglinda, in intimitate) si imaginea dorita, cea adecvata, nu-i asa, unui veritabil “barbat de stat” , unui prim-ministru..Este un individ cu grave tulburari de atasament, osciland intre manifestari ale unui atasament nesigur-anxios si cele ale unui atasament anxios-rezistent. Iti aduci aminte de secventa prinsa de paparazzi in care boc ii cumparase amantei cadou un urs imens de plus..? Adultii care daruiesc adultilor jucarii sunt niste regresati cu grave tulburari de atasament! De ur

  13. <<>>

    Musiu Victor, zicerile “mitocan, complexat, las, slugarnic, incompetent” exprima exact ceea ce e in capul si personalitatea matale de “derbedeu”. Esti un “Jiji” al presei din Romania si chiar mai mult …

    La sfarsit iti spun ca il simpatizez pe d-l Boc, atunci cand reactioneaza astfel … inseamna ca inca il mai doare de prostia si nerusinarea din jur.

    La mai mare, ca ai de unde!

  14. As dori si eu sa stiu:
    – daca domnul Ciutacu nu injura?
    – daca e normal sa fie publicate imagini cu o persoana cand aceea persoana nu stie ca mai este filmata? Nici macar nu ati spus asta clar!
    Da stiu ca in presa conteaza “stirea” ca si titlu, dar este un titlu mincinos! Contextul conteaza mereu daca vrei adevarul, daca vrei stirea, pa si la revedere!
    Aseara se spunea la Sinteza Zilei ca doar cu cateva fractiuni de secunda inainte sa iasa de pe post Boc a spus… Pai cum asa? Tanti cu lavaliera s-a teleportat, sau cum?
    Se dicuta de felul cum radea Boc cand era in direct si ce suparat a fost dupa, pai nu e si normal? Nu e normal sa ai o anumita atitudine la televizor si alta cand nu mai esti filmat? Sau la Sinteza Zilei se vine cu supararile, frustrarile sau problemele de acasa?
    Sau alta dilema a mea? Dumneavoastra spuneti mereu tot ce stiti la TV? Unele lucruri se spun altele nu, cum unele se fac si altele nu depinzand de circumstante.
    Eu nu pricep cum oameni de o anumita valoare poarta timp de ore bune astfel de discutii penibile si pureile, numai bune de OTV sau Antena 1! Sau poate gresesc eu cand zic de valoare…

  15. Bai lingailor care vorbiti de “conducatorii tarii” mars de pe blog. Nu mai aveti mici sau pliante de impartit pe undeva ?
    Se pare ca gluma se ingroasa. Dupa Base, Udrea si Boc a aparut in prim plan si analfabeta asta mica (EBA). Ce tara de rahat sa nu ai nici macar cu cine vota.
    Victore mai stii ca spuneam aci pe blog ca se castiga la Loto de alegeri. E acum ma crezi ?

  16. Subscriu la apelativul utilizat de premier. Nu agreez televiziunea de prost gust. Ca sa va parafrazez: “Ciutacu nu este un bun realizator de televiziune, dupa parerea mea, dar nici nu e ziarist.” Traiasca telecomanda!

  17. Da…l-ai scos din minti pe Boculetz. Adevarul e ca esti enervant rau de tot. Ca si amicul tau Badea. Boculetz a gresit si va mai gresi, dar as vrea sa te vad si pe tine si pe Badea in politica si atunci va doresc sa aveti parte de niste indivizi de “valoarea” voastra. Cred ca nu mi-ar ajunge ziua de lunga sa va aud injuraturile. 😉
    Da’ sti cum e’, va dati smardoi numa’ la TV cu criticile si competentele deosebite, cand e ceva de facut…mai greu (m-am plictisit de “lauda” aia cu consilier de ministru – FIX PIX).
    In rest, numai de bine.
    (Cosmin Muresan – Cluj Napoca)

  18. O sa aincerc sa continui..De ursul acela, inconstient, ar fi avut el nevoie pentru a imparti afectiune, pentru a regresa la varsta copilului care nu a primit iubire..
    Ce importanta au toate aceste aspecte? IMENSa! ASTFEL de indivizi, pusi in pozitii cheie, pusi intr-un scaun prea mare pentru ei, sunt indivizii “perfecti” pentru a fi manipulati de indivizi care par pentru ei echilibrati, puternici…AStfel de boci sunt pericole publice, sunt micii dictatori care vor face ORICE pentru a-si arata lor si celorlalti cat de puternici, importanti si potenti sunt! Indivizii frustrati, cu imagine de sine deformata, complexati, anosti sunt carpele perfecte pentru sefii lor! Iar functiile lor sunt tot ceea ce au in viata asta, ei se identifica cu pozitiile si functiile lor, cred ca acestea sunt vesnice si doar ale lor si nu vor pleca din aceste scaune decat prin forta. Astfel de boci mai au problema psihologica majora! Pozitia sociala inseamna pentru el posibilitatea de a detine controlul asupra oamenilor si situatiilor. Iar boc, ca si alte profile psihologice patologice, are o problema majora legata de controlul. Fiind NIMENI in jocul oglinzilor, are nevoie de a fi cineva, prin control si putere, in relatie cu ceilalti. Este profilul clasic al agresorului care in copilarie a fost agresat!!!!Ciclul abuzului se invata in mod inconstient!!
    In rest, un toparlan, marlan, mitocan, penibil, regresat, obedient, fara coloana vertebrala, un NIMENI!!!

  19. Nu sunt de acord cu vorbele Primului-Ministru, in nici un caz.
    Dar nu sunt de acord in nici un caz cu maniera Dvs. de a face jurnalistica: agresiv, cu vorbe urate, fara argumente logice, doar laturi in stanga si in dreapta, cu un tupeu si o incredere de sine demne de un om cu un IQ foarte scazut.

    Asta, din pacate, e un mod de a face jurnalism la Antene. Poate o prezenta mai funny este dl. Badea. In rest, nu sunteti mai prejos decat cei pe care-i criticati.

    Multumesc !

    Si astept injuraturile, inclusiv de la Dvs., caci vad ca va pricepeti.

    Mi-e scarba ca traiesc intr-o asemenea Tara, cu asemenea conducatori si cu asemenea jurnalisti.

  20. ce dragut se triaza comentariile aici! ha ha ha! Pentru un “jurnalist” cu pretentii de libertate a opiniei publice, e un pic josnic sa stergi orice comentariu negativ si sa dai si ban IP-ului de pe care e postat…

    On topic:
    1. emisia se incheiase
    2. boc e si el om, are limite pana la care suporta atacurile si nesimtirea.
    3. replica “cand o sa ma hotarasc o sa o fac” e de-a dreptul penibila si se inscrie in categoria raspunsurilor “ete, d-aia” la intrebarile care incep cu “de ce”. Totala lipsa de inspiratie.
    4. “derbedeul dracului” e mult prea putin fata de ce ar fi spus oricare dintre noi in aceeasi situatie.
    5, 6, 7…etc…OMUL AVEA DREPTATE! La ce sa se raporteze daca nu la oamenii care au votat? Daca restul de 70% au vrut sa demonstreze ceva prin absenteism este problema lor. Opinia lor nu conteaza, pentru ca NU SI-AU EXPRIMAT-O. Au dreptul sa voteze, dar AU ALES sa nu faca uz de acest drept. Si dupa se plang ca nu sunt luati in seama? Pentru ca stau in pasivitate? E poate un pic ilogic..

    In plus, daca s-ar fi mobilizat un pic simpatizantii lui Becali, cu asa un absenteism de la vot, putea sa stranga si 50%.
    Si daca continuam atitudinea asta “desteapta” si incercam sa “le dam o palma” stind acasa si la prezidentiale, sa nu ne miram cand majoritatea celor care vor vota o sa ne impuna TUTUROR un presedinte, poate chiar pe Jiji. Asta ca sa fim mandri in continuare…

  21. Fratilor, site-urile lui VADIM nu mai merg 🙁
    http://www.tricolorul.ro si http://www.romare.ro ! De ce?
    Sper ca BOC sa-si dea demisia……
    Cehstie interesanta.Am inteles ca suma creditelor imobiliare ale romanilor insumeaza 5 ( cinci ) miliarde euro. De ce nu se “lichideaza” prin prima rata de la UE/FMI/MASONI/etc ???
    Ca doar TOT noi platitm?
    si atunci s-ar debloca consumul………
    dar EI ce fac? se leaga de Ciutacu, de Badea, de Teodorescu, de Ciuvica, de Stan, de mine, de tine, de NOI TOTI.
    Niste……….
    Fratilor, se dau banii de la JOKER saptamana asta, joi, vreo 40 de miliarde…………apoi urmatorul castig la 6/49 in actombrie, ca incepe campania electorala 🙂

  22. Bine ti-a facut “jurnalistule”. Nu ti-a raspuns cu nici pe sfert marlania de care ai dat tu dovada.

  23. Problema se pune in felul urmator:nu-i bai ca masoara cat metrul de croitorie,necazul e ca-i mic in gandire,in intelect.Aici e tragedia,pentru ca,teoretic ar trebui sa conduca acest guvern,iar el…pauza.
    Eu zic sa nu-ti cheltuiesti energia si nervii cu un proces,mai bine fa-l in mass-media.

  24. domnule Ciutacu,
    nu ne mai prostiti in fata, d-l Boc era dupa ce a fost scos din direct. Cel putin nu mai stia ca este filmat. Faceti gargara degeaba, in lipsa de subiecte. Asta asa, pentru inceput.
    Apoi: esti penibil cu amenintarile d-tale, de fapt frizezi infantilitatea din fata blocului. Daca insa cineva (nu neaparat sa fie chiar primul ministru) iti va lua genul asta de amenintari in serios, atunci nu iti va fi bine, crede-ma. Eu personal nu le-as fi digerat…. dar asta e o alta poveste. De fapt dumneata impreuna cu Stan si Mircea Badea sunteti cam de aceeasi speta. Haulitzi in ecran si cu rost si mai ales fara rost, incercand chipurile sa faceti pe justitiarii dar servind de fapt unui singur scop care va aduce leafa: circul aducator de rating. Atat sunteti… niste aducatori de rating ai d-lui Voiculescu.
    Nu sunt sustinatorul d-lui Boc sau d-lui Basescu. De fapt m-a intrigat si pe mine toata povestea asta cu EBA si alte cele intamplate. Revenind insa la d-l Boc: pana una alta, a condus Clujul 4 ani, a fost ales prin vot popular. Si hai sa fim seriosi, Clujul incepe sa arate a oras european, ceea ce despre Bucuresti nu prea poti spune. Nu poti sa spurci un om in halul acesta la televizor numai ca te numesti Ciutacu.
    Sa revenim la Ciutacu. Spuneati de d-l Boc faptul ca spre deosebire de dvs., dansul nu are “bile”. Dar dvs ce mari “bile” aveti? Vai mama voastra acolo in antene ca de va da un telefon Voiculescu vi se desumfla la toti bilele in doua secunde. Pe cine credeti ca prostiti chiar asa? Pe mine nu, asta e sigur.
    Mai aveti de invatat jurnalistica d-nul Ciutacu…se vede de la o posta, nu trebuie sa fi specialist in constata aceasta. Chiar daca acum ai ceva rating, in curand nu il vei mai avea. Tupeul de Dambovitza e pe cale sa expire ca modalitate de a face televiziune. Eu in locul d-lui Voiculescu nu te-as mai tine nici un minut, dar deh, asta e optiunea dansului… poate ca pana la urma este destul de inteligent d-l Voiculescu in a te mentine pe post de ciomag pe spinarea d-lui Basescu, atat cat are interes. Dupa aceea se va descotorosi de dvs cat ai zice peste.
    Cam asta am avut de spus… acum trebuie sa ma intorc la treaba… de fapt treaba adevarata, nu “serviciul”d-lui Ciutacu… balacareli de doi lei vechi (inclusiv TVA)

  25. Indiferent de consecintele pe care acest episod le va avea asupra domnului Boc, concluzia e doar una: din pozitia de prim ministru nu iti permiti sa faci astfel de afirmatii decat acasa sub plapuma, punct!

  26. Victore dupa cum vezi nu prea iti da lumea dreptate,nici aici pe bog-ul tau(si e laudabil ca nu ai aplicat cenzura “la greu”) si nici pe celelalte blog-uri sau forumuri unde a fost postata intamplarea aceasta.
    Pana la urma da dovada de barbatie si recunoaste ca ai gresit, ca nu cu bata se face jurnalistica ci cu intrebari inteligente si PERTINENTE.Si mai aveti un mare defect voi acolo la antene:nu prea lasati omul(interlocutorul) sa vorbeasca, il intrerupeti imediat cu alta intrebare,si asta e enervant. Ar trebui sa deosebiti un talk-show de o emisiune de scandal!

  27. nu am trecut in viata mea prin strada modrogan si cu atat mai mult prin sediul pdl, nu sunt atat de dus cu capul incat sa spun ca urasc politicienii romani dar nici nu-i admir, pe nici unul, il inteleg pe boc ca si a pierdut cumpatul.
    altfel, simt un aer de schimbare in blog. ai inceput sa-ti dojenesti colegii pe blog, scrii de bine despre deontologii de la realitatea, si mai ales accepti foaaarte multe comentarii negative. e interesant de vazut ce se va intampla in viitorul apropiat. daca pleci din tv ai pus in cui vedetismul. inainte de a fi la antena 2 nu prea auzise nimeni de tine. recunosc ca pe vremea aceea citeam jurnalul si chiar te remarcasem. dar… cati oameni mai citesc ziare!?

  28. punctat scurt si la obiect. doare cand v-o luati si voi, nu?
    incepe sa-mi fie simpatic boc

  29. Domnule Ciutacu,

    nimeni nu este usa de biserica in tarisoara numita Romania. Domnul Boc a facut o greseala foarte mare necenzurandu-se si declarand ca sunteti “derbedeu” pe post. Pana una alta el va fi taxat pentru aceasta iesire de electorat.

    Dumneavoastra mai aveti de invatat jurnalism, caci nu acesta este modul in care se discuta in mod civilizat. Nu ma refer aici nici la televiziune nici la presa. Sunt uimit sa vad cum plin de un egocentrism rar intalnit discutati intr-un studio al unei televiziuni in limbajul specific santieristilor de hazna.

    Jurnalismul nu se face cu idei zero dar cu melita mare. Ar fi bine sa va controlati discursul si sa va comportati civilizat. Asta mai ales cand strigati ca altii nu ar fi civilizati.

    Puneti mana pe un cod de conduita in societate si dupa aceea deschideti gura.

    Deocamdata de la dumneavoastra nu am vazut decat pumni dati in gura nici o urma de inteligenta!

  30. bai “derbedeule”, asta meritzi daca nu i-ai luat fatza-n poowla piticului ..:))
    sa ne spuna cate mil. de euroi inghite caracatitza din cluj ajunsa la buc, ce smenuri face dna secretar general al guvernului si cum s-au dat muuulte posturi de consiglieri pe la mouistere…………

    piticul atomic ar fi trebuit sa demisioneze intr-o tara civilizata , in care presa are tot dreptul sa-l cheme la ordine cand abereaza……………sa mearga acasa si sa abereze cu nevasta-amanta-sofer….ce vrea el, dar NU PE BANII NOSTRI!!!!!

  31. Razvan, bati campii. Nu conteaza ca Boc nu mai era in direct. La pozitia pe care o ocupa, trebuia sa-si tina frustrarile pentru el. Ce zici de asta: putea sa NU intre in direct cu Ciutacu si scapa de neplaceri. Dar nuuuu… a vrut sa apara pe sticla, sa dea bine la popor. Cand discutia l-a depasit, s-a scapat.

    Restul argumentelor sunt sforaieli pseudo intelectuale.

    P.S. Nu mi-e drag Ciutacu. Cred ca danseaza cum ii canta Voiculescu. Mi se pare insa foarte util pentru ca scoate la suprafata rahatul de la varful puterii. Daca s-ar concentra la fel de mult pe aripa PSD(+PC)… ar fi chiar de respectat.

  32. Asta arata foarte clar, ca presa din Romania nu este folosita pentru informarea populatiei, ci este folosita pentru a manipula si a denigra, in interesele anumitor persoane. Imi este lehamite de presa, caruia i se datoreaza o parte din situatia in care se afla tara acum!

  33. Doua intrebari pt Victor:
    1. Chiar te-a mirat afirmatia lui Boc?
    2. Inca mai crezi ca in clasa politica exista oameni de caracter? ( singurul pe care eu l-am considerat om de caracter a fost Ion Ratiu)

    Ca Boc este un complexat…mitocan…incompetent…las..da, este.
    Si? Tu crezi ca unul ca Boc se simte cumva?
    In astia trebuie sa dai Victore, astia trebuie urmariti… prinsi in fapt si facuti praf in presa.
    Urmeaza si tu exemplul lui Alex Jones!

    Toate bune!

  34. Vb celor de la parazitii :”am tot ce vreau si nimic nu e al meu! mai mereu mai mereu, voi ramne derbedeu!!” Victor its a real motherfucker, keep it real my nigga!!

  35. Domle’ or fi ei de joasa spita si sunt sigur ca si sunt, insa nici cu voi nu mi-e rusine. Aroganta si impertinenta nu prea poate fi scuzata si asta de ambele tabere. Nu poti sa ai pretentia de la celalat sa fie civilizat cand tu esti magar.

    in rest, as sfatui pe oricine mai este sanatos la cap sa emigreze cat mai poate.

  36. Domnule Ciutacu, nu pot decat sa va laud pentru tupeul si o indarjirea fantastica de care dati dovada. Din pacate folositi aceste calitati in directii total gresite si impersonale. De fapt, ce doriti dumneavoastra de la tarisoara asta? Bun, am inteles…sa plece Basescu cu orice pret…si pe cine aducem in loc? Nu vedeti ca optiunile noastre sunt atat de limitate incat suntem nevoiti sa alegem tactica celui mai mic rau.
    Eu inteleg ca aveti un scop bine definit (de catre altcineva) , dar riscati sa deveniti penibili. Cred ca va tavaliti in chinuri vazand ca straduinta voastra de atata amar de vreme nu are nici un efect din punct de vedere al optiunii alegatorilor, pentru ca va garantez ca daca maine ar fi alegeri, Basescu ar rade de voi si cu curu.
    Pe de alta parte recunosc ca daca ar fi existat o alternativa oricat de firava la Basescu, razboiul vostru ar fi dat roade.
    Oricum, ma uit la voi ca la Mondenii, imi iau floricele si niste pantaloni mai largi sa nu ma incomodeze la ras
    P.S. Nu pricep cum de aveti tupeul sa va sesizati la o jignire de genul asta, cand tot ce faceti in emisiune este sa-i jigniti pe Basescu si Boc. Asta e culmea nesimtirii. De ce nu acceptati un drept la replica, daca tot va considerati repere ale moralitatii si deontologiei profesionale.

  37. domnul ciutacu are perfecta dreptate sa ii ceara socoteala papagalului de boc pentru ca vorbeste in numele la o tara intreaga si ne reprezinta,,,sper din tot sufletul sa-l “manance de viu” pe papagalul lui basescu si pupatoru de cururi care se numeste boc,mai bine si-ar face poc si sa ne lase in pace,,,,multa bafta domnule ciutacu pentru k aveti perfecta dreptate si va urmaresc emisiunile in care ai dreptate atat dumneavoastra cat si invitatii lui mihai gadea

  38. Buna ziua domnule Victor,

    Chiar nu ma mai surprinde atitudinea piticului! Este comportamentul caracteristic pentru omul depasit de situatie, iar domnul Boc este constient de faptul ca are foarte multe neimpliniri…probabil scarbit si el ca nu poate face nimic fara acordul chiorului…s-o fi saturat saracul sa-l tot pupe-n fund pe Base, dar pentru iesirea lui nu are nici o scuza! N-am sa incerc acum sa fac ceea ce poate au facut altii inaintea mea, dar cu siguranta, in nici o alta societate care se respecta nu sunt tolerate astfel de iesiri, venite chiar si de la prim-ministru sau presedinte…pe langa faptul ca este in fruntea unui guvern impotent si balbait, pe langa toate gafele pe care le-a facut pana acum nu face altceva decat sa confirme ca nu are ce cauta in locul pe care-l ocupa. Cine a mai vazut un prim ministru care nu are notiuni elementare de economie? Domnule Victor, stiti ce ma intriga cel mai tare, ce ma doare ce-l mai tare? Mitocanul nu va jignit numai pe dumneavoastra…a lovit in noi toti, in toti cei care ne platim taxele si impozitele pentru ca niste “politicieni” (am in gand o multime de apelative la adresa lor, dar din respect pentru mine, pentru dvs. si pentru cei care mai citesc aceste comentarii, nu-mi permit sa le folosesc) sa nu fie in stare sa vina nici pana la aceasta ora cu un program de gestionare si de depasire a crizei…concret, ce-a facut guvernul asta in mai bine de sase luni de zile? In afara scandalurilor…
    Domnule Boc, numai si din acest motiv avem tot dreptul sa va cerem socoteala pentru ca noi, derbedeii, platim ca sa va vedem pe dumneavoastra cum va bateti joc de tara asta.
    Vorbiti de crestere economica, de relansarea economiei…ce sa creasca domnule Boc, ce sa relansati, ceva ce nu exista? Unde este industria acestei tari? De agricultura ce sa mai vorbim?

    un derbedeu din multime

  39. Felicitari Ciutacu, ce poti sa-i ceri unui labagiu ordinar ca Boc, un papagal, un ratat, un om fara personalitate, un impostor. Toata Europa de-o colinda Basescu nu gasea un asa prim-ministru, unul ascultator, un om lipsit de personalitate, un slugarnic, un pupincurist, un mitocan…si daca ne gandim bine provine din lumea buna, adica din invatamant, si sa ne aducem bine aminte cum urla unii lideri de sindicat din invatamant… apropo de “valori”, valori in Romania, dar unde valori pe targa, sau in roaba?

  40. Jurnalistii trebuie sa fie incomozi. Asta e presa peste tot in lume si asa trebuie sa fie!
    Politicienii astia analfabeti si tupeisti ne administreaza banii. Mi se pare normal sa-i intrebi in fiecare zi de sanatate (mai ales ca au dat cu mucii in fasole de atatea ori).
    Nu inteleg care e durerea voastra?
    Sunteti sustinatori ai PDL-ului sau va doriti armonie intre presa si politicieni?
    Daca ce ati scris voi, reprezinta principii de conduita morala, atunci va rog sa primiti cu bucurie flegme de la personalul restaurantului pe care-l frecventati, cand puneti prea multe intrebari despre meniu sau faceti scandal ca aveti muste in ciorba. Pofta buna !!!

  41. Draga Victore, pentru ce a zis piticul Boc merita sa-l vedem cu vata-n nas, vorba lui Mircea!! Ce imputiti! Mi-e asa o sila sa-i vad zilnic pe imputitii astia cum isi pun fustele-n cap la televizor!! Astia ne conduc!! Niste TUTE ordinare si imputite pe care nu mi-as arunca nici saliva!! Si mai aveau tupeul sa ma cheme la vot!! Pe cine sa votez daca nu va e cu suparare? Niste strambi ca astia? Zilele acestea, uitandu-ma cum se dau in spectacol mi-a venit in minte o idee..trista, recunosc dar decat pe astia …..in toamna, daca UDMR-ul isi lanseaza candidat la Prezidentiale eu pe candidatul lor il votez!! iar peste 3 ani asa ar merita tutele astea: sa-i votam toti pe unguri sa ramana cu buza umflata!! Astia merita spulberati pana la ultimul!! Victor, sa nu te lasi, sa nu-ndraznesti sa te lasi!! Rupe-i in bucati, mama lor a dracului de tute imputite!!

  42. eu zic ca deja poti sa incepi sa iti scrii autobiografia: “Derbedeu si tonomat intr-o tara de c***t”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.