Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

Ce naşte (politic) din Băsescu tonomate mănâncă. O să fiu cât se poate de scurt. Bugetarul care l-a numit pe soţul amantei sale ajunct la ANAF (iar pe propriul şofer consilier) îl categoriseşte pe contribuabilul Ciutacu, tot într-o zi de alegeri, drept derbedeul dracului. Dacă eram lângă, el se ridica pe vârfuri să-mi fure telefonul.

Piticule de grădină, dacă stăpânul tău a rezolvat-o cu Andreea Pană cu un buchet de flori şi multă complicitate din partea breslei, iar Bogdan Teodorescu a fost prea domn să te pună la locul pe care-l meriţi, te anunţ public şi oficial că ai de tras. În caz că nu bănuieşti ce te aşteaptă, sfatul meu e să iei numărul de telefon al lui Radu Sârbu şi să-l suni. Părerea mea e că ai nevoie de consiliere specializată.

UPDATE: Aştept cu nerădare decorarea limbutului. Căruia i-am făcut public și transparent o promisiune de chinuri politice. Dacă tot îl lasă nervii și nu se mai poate abține. BREAKING NEWS: La 16 ore după, aproape odată cu Oficiosul, s-a trezit şi Oficina de Net a Jucătorului!

P.S. Nu mut Vorbe grele la TVR

Comentarii

comentarii

Similar Posts

564 thoughts on “Derbedeul dracului, tot ţigancă împuţită

  1. Daca traiam in Sparta, Boc nu ar mai fi trait astazi… pentru ca stiti ca oamenii de statura lui erau considerati handicapati. Ce sa-i ceri unui juma’ de buletin… stau si ma uit la colegii din Universitate, atatia oameni dotati care ne-ar face mandrii ca suntem romani, sunt injositi… si multi alti oameni capabili ai acestei tari… pe cand noi suntem condusi de o shleahta de Neica nimeni. ADIOS Romania ma cac pe tine de tara cu oameni de cacat… avea dreptate Cioran acum 80 de ani: astia suntem de 2000 de ani, prosti ca noaptea, nu o sa ne schimbam niciodata

  2. Daca am incercat sa postez un mesaj antiBasescu si Boc la aceasta stire de pe site-ul Antena3 nu s-a putut, desi nu am utilizat un limbaj obscen, precum al sustinatorilor lui Boc, care au avut acces neingradit la a-si varsa toate laturile verbale invatate de la Tovarasul Basescu. In tara asta mitocania a ajuns un reper in regimul marinerului, si cu cat este mai inalta functia, cu atat este mai mare mitocania. Se spune ca fiecare natiune isi are conducatorii pe care si-i merita. Ma intreb, ca si odinioara regretatul Octavian Paler, daca noi romanii mai suntem sau nu o natiune si daca nu care cumva ne-am transformat intr-o populatie. Acesta este marele “merit” al Basescului. Cat despre atitudinea lui Boc, nu stiu, exista cineva si cu numele acesta? Cum ii spune? Train Boc sau Emil Basescu?

  3. domnul derbedeu, in dex derbedeu este sinonim si cu uliţar, a.i. nu vad de ce v-a afectat asa tare. de fapt cred ca e o ocazie buna sa il terfeliti putin pe boc. nu conteaza prin ce mijloace, ca doar nu sunteti foarte departe in momentul de fata de cei pe care ii criticati.

  4. stimate “derbedeul dracului” (pt politicienii care ne conduc) respectiv d-le Victor Ciutacu ( pt mine) vreau sa va atrag atentia asupra unui aspect si anume nu se mai uziteaza termenul slugarnic (asta e atitudinea Vangheliana cu privire la imparatia PSD-ului) ci in domnia PD-LEBa se utilizeaza termenul de “pupincurist” respectiv lingau. domnul BOC ( bou-oligrofren-tampit) a fost ales in aceasta functie datorita staturii sale care ii confera avantajul ca nu trebuie sa se aplece sa linga … pe unde linge dansul si pe cine.

  5. In legatura cu gestul lui Boc. Domnule Ciutacu , unteti un derbedeu , pentru ca trebuia sa stiti din cei sapte ani de-acasa ca nu este frumos sa va bateti joc de persoanele cu DIZABILITATZI. Atata poate omul, ii cereti prea mult . El nu poate sa faca multe cu banii nostrii pentru tzara . Abia se descurca sa faca cate una alta pentru ai lui. Trebuie sa intzelegem ca e criza si nu se ajunge pentru toti. Plus mai aveti si nesimtirea sa-l deranjati la o ora asa tarzie cand stim cu totii bine ca cei mici de obicei fac nani ca altfel fiind obositi devin irascibili. Eu zic ca ar trebui sa va cereti scuze, si lui si lui Tătucu, ca nu e frumos ce ati facut.

  6. Condamanti-l la recluziune perpetua pe Ciutacu pentru ca l-a “deranjat” pe premierul Bokkutu.

    Exista precedente de ziaristi condamnati de politicieni – Petre Mihai Bacanu, Romania Libera, dar exista si recurs:

    “Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) s-a pronuntat in favoarea lui Petre Mihai Bacanu si ziarului Romania Libera in procesul intentat Romaniei in afacerea Nicolae Vacaroiu – Sorin Ovidiu Vantu – BID. Curtea le da dreptate lui Bacanu si Romaniei Libere atit pe chestiuni de procedura, cit si pe fond, dupa ce acestia au atacat doua sentinte date de tribunalele romanesti prin care erau obligati la plata unor amenzi penale pentru calomnie. Reamintim ca Romania Libera, cu Bacanu redactor-sef, a publicat in 2001 anchete despre un presupus trafic de influenta facut pentru Vantu de Vacaroiu.”

    Motivul :

    Petre Mihai Bacanu a fost condamnat la amenda penala in 2003 in urma unor articole in care Romania Libera dezvaluia ca Nicolae Vacaroiu, fost presedinte al Bancii de Investitii si Dezvoltare controlata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, ar fi continuat sa incaseze sume consistente de bani de la BID si dupa ce liderul PSD a ajuns in functia de presedinte al Senatului.

    Deci mai sunt si altii doritori sa condamne ziaristi ?

  7. Pai, daca dvs.vi s-a adresat asa,ce ne-o face noua, contribuabillor de rand!
    Si ca sa vedeti ca balanta justitiei nu se inclina pentru toti la fel, un minor care a smuls un telefon din mana si care desi l-a inapoiat,a fost acuzat de talharie,a primit ani de inchisoare. (si cu arestare preventiva).Si nu e singurul caz din Romania.Va pot da nr. de sentinta, ca e publica.Parchetul trebuia sa se auosesizeze.
    Si daca sefu’ se comporta asa, de ce n-ar face-o si “canisul”( e un catelus vesel, micut,fidel si linge mana stapanului).

  8. la un popor de 80% betivi,curvari, mirlani si analfabeti- asa conducatori:betivi,curvari, mirlani si analfabeti

  9. comentariul a fost in afara emisunii si, la fel ca si in cazul tigancii, decizia de a face publica situatia este mai condamnabila decat inujratura in sine. D-nul Ciutacu apare prin tot felul de emisiuni in care violenta limbajului este mult, dar mult mai mare decat in cazul acestei rabufniri. E suficient cineva sa priveasca un comentariu “impartial” al d-nului ciutacu facut la antene, avandu-l si pe “pasionalul” stan in dreapta sau pe “obiectivul” prezentator Gadea drept sustinator ca sa-si dea seama de valorile morale ale acestora. Rusine pt dvs., mai multa si mai des decat pt. pm Boc … care (btw) nu este tocmai preferatul meu

  10. pt “etcxyz” : sa vb frumos si sa te porti civilizat tine de cei 6 (sau 7 dupa caz) ani de acasa. faptul ca pupincuristul de care zici tu ca are dreptate se poarta ca un racan e de inteles. prost te nasti, prost mori dar bunul simt cui ramane? mai ales din partea unuia care este prim-ministru sau presedinte de stat se cere o anumita norma de bun simt si civilizatie care din pacate la conducatorii actuali nu se ragaseste pe nicaieri

  11. In opinia mea Emil Boc nu poate fi acuzat de nimic rau (legat de remarca de dupa incheierea dialogului). Si-a exprimat o opinie personala in afara emisiunii.
    Faptul ca filmarea a continuat si dupa incheierea “oficiala” a emisiunii nu a fost dorinta lui Emil Boc. A fost o greseala a televiziunii respective.
    Sunt convins ca Domnul Ciutacu stie acest lucru si poate sa astepte o “injuratura oficiala” pentru a porni la lupta.
    Altfel, razboiul va porni de pe pozitii inegale, satisfactia castigului fiind mult diminuata.

  12. Domnule Ciutacu, nu uitati ca sunteti roman si un astfel de vocabular face parte din natia nostra. Probabil ca daca erati premierul acestei tari si dumneavostra, intr/o clipa de…pierzanie, si intr/o maniera mult mai dura, va manifestati la fel. important, ca ati detrminat un om, al II/lea in stat, sa/si piarda cumpatul si, in loc de un vocabular institutional, sa cante…pusca si cureaua lata. Nu este la indemana oricui sa faca acest lucru. Credeti/ma !!!

  13. domnule ciutacu, nu sunteti cu nimic mai presus decat domnul boc. faptul ca ii raspundeti cu aceeasi moneda (sau poate intr-un stil chiar mai murdar), va descalifica moral in fata multora.

  14. Motto: maimuta, cu cat se suie in palmier, cu atat nu-si da seama cat de urat i se vede dosul.

    Buna seara, d-le ciutacu.
    Personal, nu sunt un fan. tv-ul ma lasa absolut rece, timpul meu e mult prea pretios.
    Dar aseara am hotarata sa jertfesc doua ore si sa zappez pe diverse programe, ca doar e pe banii mei tot circul( panem et circum, vox populi, vox dei!).
    Asa ma aterizat la d-l Gadea si am vazut toata faza cu boc.
    Ca si contribuabil salariat si platitor de taxe aditionale statului din cauza altor diverse reguli, consider ca noi romanii, in general, si ziaristii romani, in special, trebuie sa ceara demisia acstui personaj sinistru; sau, daca vreti ceva mai radical, sa nu mai dam bani la stat, ceva…
    personal, personajul mi se pare deosebit de ridicol, un menestrel de casa, care acum vreo cativa ani facea deliciul la Leno si alte show-uri cu cazaturi pe scari in direct la ore de maxima audienta…
    Cu datul in judecata nu rezolvati nimic; lupul isi schimba paru’, dar naravul ba. Supunerea la cazne…vorba cuiva, taie, pune sare, mai da-i cu piper, baga-l la fum cu ardei iute…mi se pare mult mai productiva.
    Nu cred ca personajul are sange in cravata(sunt multi lasi in toate domeniile) si, probabil, in particular, ne va trimite pe toti, inclusiv pe dumneata, la toate originile materne si paterne.
    Anticipandu-i elucubratiile, ii atrag atentia ca poporul asta si natiunea asta din care se trage este mai elegant si sper ca-i va da o trimitere la maternitate, s-o caute pe mama domniei sale…Domnule Ciutacu, la final,
    drept consolare si imbarbatare( nu ca ati avea nevoie), spun si eu ce spun un om mult mai destept, anglo-saxon pur-sange, Winston Churchill: ” Daca un tip se impauneaza in fata ta cautand a te impresiona, imagineaza-ti cum ar arat stand pe toaleta, constipat de trei zile”.
    Cu stima, Radu, Slatina, Olt, Romania – mama, pe ce maini a-i incaput

  15. Sunteti vai steaua voastra.SAtit politicienii cit si mari “analizatori” de politicieni.sunteti niste ciudati pentru niste analisti politici din westul nesalbatic al Europei.

    un “zidar” de cariere din afara

  16. Situaţia e „normală”, însă o singură întrebare am: dă cineva pe post şi fazele când sunt prinşi jurnaliştii, înjurând politicienii (şi alte personaje) ca la „uşă” cortului? Eh, dar ce, sunt proşti?

    Nu v-a făcut derbedeu direct, domnule. Nu nu nu… a gândit-o cu voce tare. Iar un sclav al imperiului (care imperiu, decideţi dvs.), a surprins momentul. Dacă nu se dorea bâlci, se puteau da palme direct, fără scandal public. Ceea ce ar fi fost mult mai corect şi matur. Însă, nu corectitudinea aduce banul, asta-i clar.

    Poate valul ăsta cititori înverşunaţi (eu unul, intru pentru prima dată pe blog-ul dvs., însă mă pot numi cititor, acum, nu?) vă dă puţin de gândit, despre modul în care aţi reacţionat, cu ameninţări şi comentarii megalomanice.

  17. Victore, eu te apreciez foarte mult si te rog sa-i pui la punct pe acesti ticalosi, sa stii ca nu numai Boc face asa ceva, ci majoritatea PDL-istilor sunt niste gunoaie ale societatii, ce sa mai adune si Prigoana daca nu ar fi aceste GUNOAIE

  18. Nesimtire. Atat pot spune. Alocatii? Amaratii aia de cinci sute de mii… suma aia infima o numeste “ilustrul” domn Boc alocatie? Mi-e scarba.

  19. s-a umflat orezu’ in asta micu’… pffffffff… acuma ca asta mica a lu’ ala mare s-a intors in partid… poate-l trimite dupa portocale… si poate, avand portocale, are tupeul sa spuna ce gandeste si cand e live. daca face asta are tot respectul (mic… ce-i drept). nu cred ca-l tine nici pusca… si nici cureaua lata… apropozito de asta: dl. boc! nu-mi amintesc cand erati barbat! tare demult tre sa se fi intamplat asta… hai sa guvernati bine! cei aproape 30% (plus 4% a lu’ EBA) dintre cei 27% care s-au prezentat la vot va iubeshte!!! 🙂

  20. Incredibila aceasta piticanie….care se dovedeste a fi veriga lipsa, pe scara evolutiei, intre pekinez si maimuta!! Vorbesc de acest nefericit complexat, ticalos macabru, POK…sper din suflet sa dispara ca un vis urat din viata noastra, a romanilor. Cum avem epoca Ciumei lui Caragea, asa va ramane si acest ticalos patologic in memoria noastra,a acestui popor.

  21. victor fai zilele negre, fal sa sufere, dar te rog nu doar pentru tine, si pentru NOI, muritori de rand care nu avem aceasta posibilitate

  22. incep prin a-mi afirma sila totala fata de viata politica si personajele jalnice ce o populeaza.
    din pacate, analistii politici – iar in aceasta categorie va includ si pe dvs., dle ciutacu – fac eforturi sustinute de a se cobori la nvelul semidoct al politicienilor romani.
    fara sa doresc sa fiu rautacios, atata timp cat solicitati primului-ministru sa nu mai colecteze impozite, nu demonstrati ca posedati mai multe sinapse decat EBA (probabil o stiti, e cea care isi afirma sprijinul pentru legalizarea marijuanei)

  23. @It s a beastly shame!: N-AVETI DE CE, ORASUL N-ARE NICI O VINA

  24. consider ca boc nu a gresit cu nimic, emisiunea se terminase, a fost o descarcare nervoasa cauzata de obraznicia proverbiala a fantelui de rahova, aka ciutacu. este reprobabil gestul a3, care a continuat inregistrarea, care nu are nicio valoare in justitie, la fel ca si sintagma tiganca imputita – ambele nu au fost adresate in direct persoanelor respective, ci au fost exprimate in mediu privat. dar ce nu face omul ciutacu pentru (auto)reclama!

  25. poti sa ii raspunzi cu melodia Bug mafia – Romaneste. e stat create pentru politicieni…

  26. =)) nu ma mai mira nik ….ce sa ceri de la unu(nici nu pot sa-l numesc prim ministru) care confunda gripa porcina cu cea aviara ?(nu pot sa uit faza) =)) =)) asta este …asemenea oameni ne conduc 😉 asa este la Romanica noastra …:|:|:|:|:|:| ne fac de ras tara 😐 si asta este cel mai grav :X

  27. dle ciutacu, sunteti un ofticat, orgolios si demagog. indiferent de ce a spus boc, reactia dvs este deplorabila si nu arata decat ca sunteti mai rau decat el. stiti vorba aceea cu hotul care striga “hotul!”. pe de alta parte, va inteleg. ego-ul dvs va obliga sa aratati ca aveti oua, dar ce folos cand produsul lor miroase mai rau decat un tap in calduri?

  28. Domnule Ciutacu, sunteti penibil. Ati meritat ceea ce vi s-a spus. D-l Boc a fost chiar bland,meritati ceva mult mai rau.
    Sunteti un demagog care nu spune nimic. Nu aveti continut, nu motivati ce spuneti , sunteti haotic. DEMAGOG !!!! ahtiat dupa rating. Asta spune tot.

  29. Pai domnule Ciutacu, v-ati pierdut orice urma de respect. Pareti un pusti rasfatat, care habar nu are de principiile economiei de piata, dar care vrea sa spuna ceva, chiar si prostii. Grow up!

  30. Incredibil cata nesimtire pe jurnalistii acestia care nu fac nimic decat sa jigneasca, sa agite, sa puna intrigi. Chiar nu va e mila de tara asta, stimabile Ciutacu ?

  31. Dar asta nu inseamna ca va iau apararea Domnule Ciutacu . Noi zicem despre Boc ca este marioneta lui Basescu f bn.bun asa :))=))stim cu totzii:-j .Dar si mai rau este ca dumneavoastra dupa ce ati criticat toata familia Basescu (ceea ce mi-a plakut ) dumneavoastra ati adus-o pe “Eba”( a fost foarte penibil) la emisiune nu numai ca nu ati comentat nik dar scz de expresie ati fost si un “lingau ” ( nu stiu ce s-a intamplat cu dumneavoastra poate aty fost ingaduitor dar acea persoana nici macar nu trebuia sa vina la emisiune si spun asta pt ca “a fost cat se poate de injositor si penibil(penibila)”) .O data ce esty contra , tebuie sa fi contra pana la capat .Sau puteati si contra si pro dar de la inceput sau sa fitzi pro nu era nici o prblm .

  32. asa ne trebuie, eu am fost membru intr-o sectie de votare unde aproximativ 5% de suparare au votat toate partidele(greseala), 2% se vedea clar erau handicapati mintal iar aproximativ 15% erau analfabeti daca mai punem ca 2-3 % erau beti mai raman putin oameni care chiar au judecat ce au votat si atunci ne alegem cu ce voteaza astfel de oameni care nu prea au discernamant, degeaba strigam dupa razboi trebuie luate masuri dar in nici un caz a nu merge la vot e o masura buna.

  33. salutare derbedeule!!! sunt un derbedeu din carei jud satu mare.poate te intereseaza cum se luau examenele la facultatea din cluj unde a lucrat piticul jegos? Totul era pe bani,te pica pana cacai euroiu!!! cauta fosti studenti si ve-i fi socat!!! intr-o emisiune ar trebui intrebata tarfa independenta EBA daca Norvegia e replubica sau monarhie,daca stie engleza,daca are ceva realizari in plan politic,daca practica sexul oral sau anal,daca cunoaste anul infiintarii U.E.,daca cunoaste diferenta dintre U.E. si SCHENGEN,daca stie unde e flota lu tata,daca stie cine i-a platit campania electorala,daca stie de unde are scroafa de sora-sa apartament de sute-mii euro,daca practica sexul oral zilnic cu hrebe jr,daca stie in ce an a luat bacul si cum,daca cunoate diferenta dintre marihuana si hasis? Daca raspunde sincer la aceste intrebari atunci va avea o cariera plina de succesuri si realizari TARFA LU TATA!!!!

  34. Domnule Ciutacu, odata mai demult, a fost un neamt,nu ii mai stiu numele, care a spus: “nimic nu ma ingrozeste mai tare decit incompetenta in actiune”. Asta este senzatia mea cind isi dau arama pe fata cei care ne conduc spre prapastia anarhiei. Criza economica va dura mult si va fi din ce in ce mai grava. Cu asemenea “alesi ai dobitocilor” se casca prapastia sub noi….Veti vedea deacum inainte cum Romania anilor 2010 va incepe sa semene cu America anilor 30’…
    Cu stima, un taliban profet

  35. eu sincer nu inteleg de ce isi mananca oamenii timpul sa va dea replica. nu meritati nimic. inainte sa va aduca securistul de voiculescu pe sticla sa aruncati cu laturi alaturi de stan, cristoiu si gadea nici nu auzisem de dvs ca ziarist (si mentionez ca urmaresc evenimentele politice si consum presa inca din 90). sinteti o otrava cumparata cu un singur scop (de a starpi pd-l), nu aveti alta valoare
    ps: probabil nici acest mesaj nu va aprea, ca si altul postat mai demult..ar trebui sa-mi multumiti ca va fac si trafic

  36. victor, ai sansa de a le demonstra acestor nesimtiti ca si ei trebuie sa plateasca pentru gafele pe care le fac! sunt convins ca nu vei profita de ea !!! T U…D E C I Z I ?!!!

  37. Pingback: I see dumb people
  38. Mie mi s-a parut ca:
    1. Jurnalistul Ciutacu incerca sa-l provoace pe dl. prim ministru cu orice pret;
    2. Prim-ministrul s-a abtinut admirabil;
    3. Dupa ce s-a terminat, prim-ministrul a rasuflat usurat, aruncand si o injuratura, ca sa mai scape de presiune.
    4. Antena 3 a consemnat, dupa cum ii e obieceiul.

  39. Victor Ciutacu, daca esti un domn asha cum pretinzi, poti sa ne arati si noua astora mai prosti cit contribui tu la buget, ca sa vedem daca te punem conducatorul nostru.

  40. Mi se pare foarte ciudat faptul k pe acest blog apar N pareri pro Ciutacu si doar una impotriva sa , in timp ce pe celelalte situri este cu totul invers … sa inteleg k aici intra niste tonomate mai mici ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.