Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

Nu-i nevoie de prea multe cuvinte. S-au analizat – pe inflexiuni, spectru vocal, mai ales pe ş si ţ, care-s cele mai importante – intervenția sub acoperire a așa-zisei Elena Udrea de la Realitatea FM și vocea oficială, asumată, a ministrului Turismului. Să vrei s-o imiți și nu poți. Te pup, Nutzy! Să nu uiți să ne scrii!




UPDATE: Indiferent cât de antipatică mi-ar fi Elena Udrea (și mi-e!), continui să nu mă împac cu valul de invective postate la adresa ei și să nu pricep la ce-or folosi; dincolo de răcoreală, evident. Parcă mă uit într-o oglindă strâmbă la mitocăniile care ni se adresează nouă pe blogurile portocalii.

UPDATE LA UPDATE: EDIȚIE ULTRASPECIALA SINTEZA ZILEI DE LA 21:30

Comentarii

comentarii

Similar Posts

203 thoughts on “Demontarea ticăloșiei Elenei Udrea

  1. PNŢCD a semnat astăzi, 09.11.2009, un Protocol politic de colaborare cu PD-L în vederea susţinerii candidaturii d-lui Traian Băsescu pentru funcţia de Preşedinte al României. Protocolul prevede, de asemenea, participarea PNŢCD şi PD-L pe liste comune la viitoarele alegeri locale, parlamentare şi europarlamentare. Prezentul Protocol a fost semnat cu informarea şi cu acordul Partidului Popular European, familie politică din care PNŢCD şi PD-L fac parte. Preşedintele PPE, dl Wilfried Martens a sprijinit personal această colaborare în scopul promovării în România a politicilor europene de centru-dreapta, PPE fiind cel mai puternic partid din Parlamentul European

    Cred ca Iliescu jubileaza
    doream sa fac numai o corespondenta a ticalosiei…

  2. @ alegatorul responsabil ( cu intarziere):

    Ma gandesc , totusi, ca poti citi.
    ASA ESTE, SUNTEM MULTI si STIM sa conjugam SI verbul A STI la conditional -optativ prezent!!
    Lucru cu care tu nu te poti lauda. Agramatismele sunt-in mod clar- specifice portocaliilor. Exceptiile nu fac decat sa confirme regula.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.