Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > De ce nu vă prea place despre Ciutac?

De ce nu vă prea place despre Ciutac?

Astăzi o să mai destrămăm împreună un mit. Cel potrivit căruia la mine pe blog nu postează decât cei care sunt de acord cu mine şi care mă laudă pentru asta. Ah, că nu accept injuriile, mitocăniile şi neonazismele proferate în numele unei libertăţi de exprimare prost înţelese, asta-i cu totul altceva; blogul meu, regulile mele. Dau drumul încă unui experiment. Deci vă invit să postaţi liber – atât pe voi, cei care vă regăsiţi în scrisele, spusele şi atitudinea mea generală, cât şi pe ei, cei care mă detestă – CE NU VĂ PLACE LA VICTOR CIUTACU. Regulile rămân aceleaşi, iar cei cu idei puţine şi fixe (moguli, mineri, comunişti, KGB etc.) pot să nu se ostenească.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

320 thoughts on “De ce nu vă prea place despre Ciutac?

  1. Asemanarea cu Turcescu. Uite-asa: in recreatie, la scoala am intalnit (poate ca am fost chiar noi unul din ele) cu totii 2 personaje – un tip care face pe seriosu (deontologu)dand sentinte, judecand, punand la punct (uneori cu o grimasa voit afisata de dezgust) si un altul care face pe smecheru – blazat care nu se fereste de cuvinte ‘grele’ (nu face pe ‘finul’ – afiseaza asta, evalueaza ca da bine in economia imaginii) si care, la randul lui, pune la zid, emite, sentinte. Asadar, asemanare: ambii fac pe grozavii (sau genialii).

  2. Hmmm….interesanta provocare. Cine sunt eu sa te judec sau sa pretind ca te cunosc? Ceea ce vad imi spune ca nu vad totul sau ca vad o mica parte. Sunt putini aceia din jurul tau care te cunosc cu adevarat. defecte avem cu totii, asta ne face sa fim interesanti, or tu cu singuranta esti un om interesant (si imi esti simpatic fiindca avem ceva in comun…pe acolo pe la bunici).
    p.s. cand esti nervos simt ca ma apropii cel mai bine de omul din tine si asta imi place….un pic de sadism si la mine.

  3. IMI PLACE TOT LA DUMITALE. INCA O DATA V-O SPUN. SUNTETI UN PERFORMER AL PRESEI ROMANESTI SI UN REALIZATOR STRONG AL EMISIUNII. TINETI-O TOT ASA. BRAVO!!!

  4. Faptul ca sunteti cu nervii praf.

    Si că vă consumaţi in interior ca un câine.

    traian băsescu va fi probabil singura persoana care va omorî un om de la distanţă, fără să il atingă.

  5. CUM SA TE DETEST? ESTI,, OMUL,, MEU FRATE CU BUFNITA DE LA COTROCENI (?!?)AMANDOI , LA FEL DE FRUMOSI.

  6. Doua lucruri nu imi plac:
    1. sunteti fumator
    2. Intelegerea un pic gresita a libertatii de expresie. Libertatea de expresie exista sau nu. Nu exista libertate de expresie “prost inteleasa”.

  7. Nu am comentat niciodata pe blog desi il citesc zilnic. Ce nu imi place la Ciutacu. Daca trec din greseala prin bucatarie si mai esti invitat si la Firea nu stau de la 9 la 12 in fata televizorului stau de la 8.

  8. Mult prea plin de tine. Cind sosesti in studio la Gadea s-a taiat filmul, le stii pe toate.

  9. Dl.Ciutacu m-as bucura sa cititi acest mesaj si,as dori sa-mi raspundeti.Sunt disperata,am o ft. mare problema si nu stiu cum as putea
    s-o rezolv.In disperarea mea astept o mana de ajutor de la dv.Cu stima si respect…

  10. Ce IMI place la dl. Ciutacu?

    Pai, imi place ca ma face sa rad, in hohote shi cu lacrimi.
    Imi place violentza lui verbala, cat shi faptul ca cei care sunt obiectul acestei violentze trebuie sa ishi ceara scuze pentru faptul ca fundul lor s-a aflat in calea shutului dlui Ciutacu (shi acum imi amintesc cu un zambet cum l-a amenintzat pe un pedelist ca il pocneshte live, iar a doua zi pedelistului in cauza i se cerea sa ishi ceara scuze, live).
    Imi place faptul ca, daca miu-ar povesti Alba ca Zapada, dl Ciutacu ar gasi o cale pentru a-mi explica violent shi incrancenat ca de fapt Zeus aka Supremu aka Jucatoru’ a otravit marul in cauza shi ca de fapt piticii lucrau pentru guvern, interceptand-o telefonic pe Alba ca Zapada etc.

    De ce IMI place dl Ciutacu, intr-un cuvant? Pai imi place pentru incrancenarea sa, pentru violentza sa verbala la limita vulgaritatzii, cat shi pentru incredibila sa indrazneala care in ochii majoritatzii trece drept lupta cu sistemu’. Eu, mai slab de minte shi mai corupt (fiindca evident ca lucez sub acoperire, cew Dumenzeu!), o numesc “neprofesionalism”.

  11. Nu imi place ca esti previzibil. Cand esti invitat la Mihai Gadea in emisiune si te prezinta, se vede inca de la o posta atunci cand esti cu capsa pusa. Daca mai sunt invitati din afara sferei TV (politicieni), in mod sigur ti se vor umfla venele pe gat in scurt timp. Delicios este totusi contrastul…chiar pana sa inceapa discutia: Tu-catranit; potentiala victima-in ceasu` mortii.
    In alta ordine de idei, pentru cei de mai sus, apropo de Oana Dobre, vad ca este o obsesie generala: Tin ei o relatie secreta si totusi isi fac avansaruri in direct? Suna ca naiba totusi…Se nasc totusi pentru multi semne de intrebare, poate ar trebui sa transezi, Victor, acest aspect, deoarece iti poate dauna si imaginii tale si imaginii Oanei Dogre…
    In rest? Rupe`i!!

  12. 1. Cam plin de sine.
    2. Voce slaba, exprimare moale. Mult mai bine scrii decat vorbesti.
    3. Nu convingi de multe ori (asta nu e chiar un defect, daca ma gandesc bine asta imi place).

    Restul chiar nu e esential.

  13. Din păcate , un neiniţiat ca mine , găseşte cu cale a contrazice concluziile unor oameni cu multă , multă carte ,ce spun că excesele dăunează GRAV sănătăţii ! Am să mă străduiesc să dau câteva exemple de excese ”benefice”.
    1-EXCESUL de minciună-Aduce mari beneficii electorale
    2-EXCESUL de putere(mai ales în fața celor slabi)- Aduce mari beneficii materiale
    3-EXCESUL(abuzul) de funcție-Întărește autocredibilitatea autorului
    4-EXCESUL de pupin-TUR-ism(tot promovăm turismul) – Garantează avansarea pe scara ierarhică
    5-EXCESUL de servilism – Te poate face chiar Premier
    6-EXCESUL de prostie – Îți ia cu mâna orice durere MORALĂ (parcă zicea , unu , că e mai sănătos decât toți Mogulii la un loc?!).
    …lista rămâne daschisă…

  14. Nu am ce sa critic ci doar profit de situatie sa imi manifest, simplu si in scris, admiratia fata de acest blog, fata de ceea ce expune Victor Ciutacu la TV si chiar fata de atitudinea clasificata de unii drept aroganta. Personal prefer aroganta unui tip instruit si destept decat pe cea a nulitatilor cu statut de vedeta din Romanica.
    O zi buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.