Esti aici:
Prima pagină > Blog > Imperiul Ciutacesc > De ce nu vă prea place despre Ciutac?

De ce nu vă prea place despre Ciutac?

Astăzi o să mai destrămăm împreună un mit. Cel potrivit căruia la mine pe blog nu postează decât cei care sunt de acord cu mine şi care mă laudă pentru asta. Ah, că nu accept injuriile, mitocăniile şi neonazismele proferate în numele unei libertăţi de exprimare prost înţelese, asta-i cu totul altceva; blogul meu, regulile mele. Dau drumul încă unui experiment. Deci vă invit să postaţi liber – atât pe voi, cei care vă regăsiţi în scrisele, spusele şi atitudinea mea generală, cât şi pe ei, cei care mă detestă – CE NU VĂ PLACE LA VICTOR CIUTACU. Regulile rămân aceleaşi, iar cei cu idei puţine şi fixe (moguli, mineri, comunişti, KGB etc.) pot să nu se ostenească.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

320 thoughts on “De ce nu vă prea place despre Ciutac?

  1. -din pacate pentru tine si pentru noi cei care chiar stim sa citim un blog “personal si atat”, exista numeroase personaje care isi cauta frustrarile personale si ti le explica intr-un post pe o tema inspirata, interesanta, care ar fi putut promite postari multe si demne “poate” de luat in seama,
    -toti postatorii de comment-uri nelalocul lor, si pe langa subiect ar trebui sa citeasca inca o data titlul si apoi sa posteze un alt comment.
    -despre subiect nu am prea multe de spus decat ca nu cred ca am dreptul de a critica un om care are o parere, o emisiune, un site, invitatii la nenumarate emisiuni si respectul multora.
    -Multa bafta, spor in toate!

  2. Ai tupeul, esti arogant, ai reactii excesive, esti nervos si iritabil, suferi de schimbari bruste de stare de spirit si, cateodata, ai caderi nervoase, esti extrem subiectiv, ai tendinta spre agresivitate verbala, cred ca ai o nesiguranta interioara, te consideri superior si nu poti tolera decat asocierea cu persoane importante, ai un apetit insatiabil pentru atentie, aprobare, acceptare, raspunzi cu manie si agresivitate, vesnic nemultumit.
    Esti enervant, omule !
    Odata, mi-ai placut mult, dar mi-a trecut.

  3. Nu-mi place ca esti “caine” si ca-ti duci copilu-n loja, cu semianalfabetii aia…..Tu ce discutii ai cu ei?

  4. -de bine cred ca ar fi multe de spus,
    -critic: cred ca ar trebui sa cunoastem intai inainte de a critica un om, si asta ar fi foarte greu intrucat din cat ai demonstrat ai personalitate, si deci nu apuca oricine,
    -ar trebui sa-mi exprim din nou respectul pentru subiect intrucat curajul este un ingredient necesar pentru un asemenea subiect,
    -un singur regret am, ca nu am apucat sa scriu mai multe, mai des.
    -crezi ca ai putea participa la un alt tip de emisiuni “ca invitat”, de exemplu o emisiune auto,
    -spor in tot si toate!!

  5. “…zău că…
    …habar n-am…
    …musteşte de…
    …şaptisprezece…”

  6. @tudfa: nici simpatiile mele fotbalistice si nici continutul discutiilor mele private nu te privesc pe tine.

  7. Ce nu-mi mai place la Dvs.?Un lucru minor-graba cu care,răspunzînd unora pe blog,aţi afirmat că nu vă plac blondele.Sincer,nu cred acest lucru cînd este spus la modul general şi nu pentru faptul că eu aş fi blondă,cum greşit s-a interpretat.Scuze,ştiu că s-a exagerat pînă la iritare cu acest subiect,dar nu mi-am dorit acest lucru.

  8. M-am gasit si eu acum, dupa sute de comentarii realizate de altii mai destepti, sa-mi dau cu parerea.
    Cred ca Victor Ciutacu a riscat putin cu aceasta provocare. Sunt sigur ca stia la ce se expune, dar cred ca ii place sa se vorbeasca despre el.:) Libertatea pe care o acorda celor care il citesc, ii atrage, firesc, si mai multa notorietate (nu ca n-ar avea).
    Un tip mai batran spunea: “Libertatea presei este binecuvantare atunci cand se scrie despre altii si calamitate cand ne gasim pe noi insine acuzati de multe.”

  9. te urmaresc aproape zilnic (pe blog,la tv), cu ocazia asta ti-am aflat si ”defectele” (prietenia cu Oprescu,Oana etc.) care imi afecteaza existential viata, ce sa mai…dar faza aia ca nu postezi duminica preferand familia e tare, sau ca nu-ti sta bine nodul la cravata :)) si pt.cine nu stie aroganta e o urmare a inteligentei, e nasol sa nu-ti dai seama in ce lume traiesti si sa faci pe amabilu’ si diplomatu’ in continuare. Singurul lucru care nu mi l-ar placea ar fi sa te retragi, sa renunti de la ceea ce faci foarte bine, desi cred si sper ca nu te caracterizeaza acest lucru. Numai bine, tine-o tot asa!

  10. Sunt șocată de apetența românului pentru critică și pentru a găsi nod în papură.Mi-ar fi plăcut ca la acest subiect să fie doar câteva comment-uri, dar postacii se bulucesc să se afle în treabă. Pare a fi cel mai ofertant subiect din ultima vreme. Asta spune mult despre noi, ca nație…

  11. Simbolica. Gadea-Badea-Ciutacu = simbolic = Antene 3,2. (pentru grosul publicului de nisa A3)

  12. @irina: ma scuzati ca nu-mi schimb gusturile la femei de dragul dvs.

  13. Scriou de mult la dumneavoastra pe blog,nici o data nu v-am latda ca nu imi sta in caracter,dar din pacate pantru aceasta tarisoara de multe ori sumt de acodr cu dumneavoastra.Va doresc sa ramaneti acelas OM macar prin intermediul dumneavoastra media sa luam la cunostinta hotiile care se petrec in Romania.Ruganduva ca de cate ori se poate aduceti la cunastinta opiniei publice saracia si batjocora in care traiesc astazi persoanele cu handicap.Multumesc frumos.RM.

  14. Singurul lucru ca nu-mi place la tine este Oana Dobre. Seamna cu o transpunere a unei relatii de promovare tip Basescu – Udrea la nivel jurnalistic.

  15. ca imbatranesti….iar mizeria in care traim ramane la fel indiferent cate dezbateri ar fi…pe sticla
    🙁

  16. Atunci mai există un lucru care nu-mi place la Dvs,cu scuzele de rigoare- ideile preconcepute cu privere la blonede.Dar repet,aceasta este doar o părere,de ce nu o luaţi ca atare şi nu ca o dorinţă a mea de schimbare a gusturilor Dvs.

  17. Nene Victoree lasa-ma rogu-te sa-mi cer scuze lu’ nenea Iordachel Gudurau ca nu i-am vast postu’ din 26.02 prin care ma anunta (prin binevointa ta) ca vine incoace. L-am gasit numa azi rasfoind arhiva!
    Scuze nene Iordachele! Bem o bere tura viitoare!
    Multzam nene Victore si scuza indrazneala.
    Banzai!

  18. Intrebarea era retorica, chiar nu ma intereseaza; sunt sigur ca nu vorbiti despre Teorema lui Lagrange, ca n-ai cu cine. Tocmai de-aia nu-mi place prezenta ta in compania lor. Whateva’…Da-le-o dictare intr-o pauza, sa vezi care se califica :). Poate Nicu Badea…Si eu iubesc fenomenu’, ma deranjeaza ca e condus de acesti neica-nimeni. Maine, pierdeti! :))

  19. cred ca te iubesti prea mult.
    fii mai zgarcit cu laudele la propria persoana!

  20. m-ar interesa o parere a dvs despre sistemul de invatamant din RO, mentalitatea noastra ca natie glorioasa,iar daca ati avea iara 20 de ani v-ati mai `zbate` pe meleagurile mioritice ??Cu respect

  21. nu-mi place ca din genialitate si aroganta ati facut calitati.

    in realitate sunt defecte care va defavorizeaza.

    Geniul atarna cel mai greu pe umeri. Va obliga si nu va va permite nicicand sa obositi.

  22. Mie nu-mi place ca ne dai permisiunea sa comentam ceva despre care habar nu avem. Ce nu ne place la blogul lui Ciutacu? sau la aparitiile televizate ale lui Ciutacu? sau la articolele lui Ciutacu?…asta DA, putem incerca sa comentam. Dar pe Ciutacu il cunosc: familia, acei “cativa” (asa zici tu) prieteni ai tai si, poate, amicii aia mai multi. Noi, restul, il stim doar asa cum alege Ciutacu sa fie perceput de multime…si asta e alegerea lui, ne place sau nu.

  23. Poate un singur lucru nu-mi place…..acela ca desi incerci/incercati a deschide putin mintea oamenilor prin vorbele/sintezele/in gurile etc. nu-mi oferi/oferiti ceva concret, palpabil, un lucru care sa ma faca sa cred in posibilitatea de-a mai fi numit roman cu mandrie.

  24. @irina: fiindca va tineti de o idee fixa ca orbu’ de ciomag si n-aveti simtul ridicolului, va traduc: nu ma excita blondele. multumita?

  25. Claaaar singurul tau mare defect e ca esti dinamovist.. Nu pricep si basta cum s-a produs eroarea.
    Desi nu stiu cat tine de chestia asta, de asemenea nu-mi convine ca “vorbe grele” se suprapune pe juma de ora cu “sinteza zilei”, parca am tot timpul impresia ca aleg sa ma uit la emisiunea mai putin interesanta.

    PS : Tare faza cu Oana Dobre..V-ati scos amandoi de super PR fara macar sa va straduiti..Iti dai seama ce iese daca-i dai vreun pupic pe obraz de ziua ei, in fata sediului de la JN ?? :)))

  26. Nu-mi place ca se citeste ura pe fata ta, alegi argumentele dupa cum iti convine, nu recunosti jegu din propria ograda si mizeria propriilor sustinatori si te dai ce nu esti. Si asta e valabil pentru toti antenistii. O sa dati in icter de atata ura. Si nu intelegeti un lucru : nu toti aia care nu sunt de acord cu voi sunt portocalii. Poate ca unii dintre noi kiar gandesc cu creieru propriu.

  27. Uneori, in loc sa atacati argumentul, atacati doar persoana care face argumentul.

  28. Victor Ciutacu nu zambeste …pana si Badea zambeste..ironic, dar zambeste…

  29. vad ca se leaga lumea de preferinte fotbalistice.. eu n-am nimic in partea asta cu victor desi nu(mai) tin de ceva timp cu dinamo ci cu alte echipe. Parerea mea e ca fiecare tine cu cine vrea si face ce doreste, de asta atita timp cit pe hirtie si pe sticla face ceea ce trebuie, n-am nimic de spus despre victor. Povestea cu Oana Dobre eu o inteleg la nivelul amical si nu ma bag in ea, e treaba birfitorilor care n-au altele de spus sau facut.

  30. Nu imi place ca in jurul matale zboara molii neconvingatoare: Orban, Crin, Oprescu, V. Stan. Nastase.
    Alteori esti prea bucurestean pentru gustul meu (vezi referirile la mira-colul uterin blond de la Dezvoltare si Turism; eu zic ca poti combate mult mai inteligent, fara sa pici in suburban).
    Si alteori ma enervez de-a dreptul ca nu prea lovesti in tabara alorlanti! PSD-ul si PNL-ul abunda in gafe (e drept, mai putin expuse mediatic la Antene sau Realitati decat mizeriile pedeliste) despre care nu spui nimic pe sticla. Da’ nimic!
    In rest… nervi de otel iti doresc 😉

  31. Nu inteleg “infratirea” asta cu Oana Dobre??!! Mi se pare incolora, inodora si insipida…

  32. nu imi place cant te prefaci nervos in emsiune.

    dar nu doar nu imi place. MA ENERVEAZA. si schimb canalul…

    se observa al dracului de bine cand joci teatru ci cand esti nervos pe bune.

    in rest esti un tip OK

  33. Pari un tip inteligent. Nu inteleg cum si de ce pui atata pasiune in aceasta ocupatie sterila, pentru ca asa o consider. Nu vad plusul de nici un fel care il aduce societatii. Nu imi pot imagina ce satisfactie iti aduce tie. Chiar nu pot.
    Poti sa crezi ca esti foarte bun in ceea ce faci, poate chiar esti. Dar in definitiv, ce faci?
    Sunt multi oameni inteligenti care nu fac nimic. Sunt angrenati in fel de fel de chestiuni artificiale lipsite de fond.Esti unul dintre ei. La ce bun?

  34. Nu-mi place c-ai abordat subiectul asta. Qui prodest??
    Sunt convins c-o sa fii la fel de arogant cu ram-ratusca-ramurica si te doare-n ciorapi de comentariile de aici.
    Iti percep aroganta ca fiind afisata ostentativ si-mi pare ca schimbi afisul asta o data la 3 zile, sa n-apara murdarit de caca de vrabii.
    Pe urma…subiectivitatea. ok, esti om: sughiti, te scarpini, iti sufli nasul, poate nu mananci intotdeauna cu gura-nchisa – dar atunci lasa-ma cu atitudinea asta de banchiza! Ai slabiciuni ca noi toti, da-l in ma-sa de afis ca doar n-o sa dam cu prastia-n vrabii!!
    …altfel esti un bun ziarist dar imi pari mai uman cand te citesc decat cand te vad.

    De ce dracu’ am scris aici? Qui prodest?
    Ma duc sa ma culc si sa-i spun Mitzului povestea cu Galibardi…

    P.S. Nu-mi place poza de sus; semeni cu bufnita lui Harry Potter, lovita de zeppelin.

  35. Esti minunat…numai ca uneori cred ca ai putea diminua putin aroganta si mandria specifica oricarui om constient de valoare sa.
    In rest,mult succes in continuare!I`m watching u:)

  36. Nu imi place de tine. Esti violent si lipsit de diplomatie. Nu accepti parerile celorlalti astfel incat sa tii cont de ele. Spun ca nu-mi place de tine dupa ce te-am urmarit vreo jumatate de an.
    Cred ca in viitor fie iti vei schimba atitudinea (si vei fi acceptat si de cei cu adevarat elitisti), fie vei deveni la fel de popular ca Basescu, dar din acelasi gen de considerente; marlanie, aroganta, ignoranta, impertinenta.
    Inca esti tanar; ai timp sa te decizi. Bafta!

  37. …de obicei schimb canalu cand bagi placa cu sictiru, pulsata si de o schimbare a limbajului in “cum sa vorbeste la noi in cartieeeEEeer”. cu d-åstea si cu åstea.
    Esti ziarist, ce mama-dracu’… Tre sa redai informatii in format impartial!

  38. Pai le luam pe rand:
    1. Ce nu-mi place:
    – ingamfarea uneori exagerata;
    – vesnica nemultumire(se citeste pe fata, in timbrul vocii…peste tot…vesnic nemultumit);
    – discursurile anti-basescu pot deveni pana la un punct obsesie(obsesie anti-basescu, anti-udrea);
    – invitarea obsedanta a unor persoane in emisiunile tale(de ex ziarista oana dobre, care pt mine e o persoana fff ciudata: e total anti-basescu, dar lucreaza la evz).
    2. ce-mi place la ciutacu:
    – e baiat destept;
    – vorbeste argumentat si logic;
    – om cult, poti avea discutii cu el despre multe chestii;
    Acu daca si publica acest comentariu pe blogu sau, va fi inca o bila alba:))daca nu, asta e, macar el l-a citit!!

    Salutari!

  39. culmea, ce nu-mi place sunt unii “prieteni”. gadea, pentru ca este monoton si plin de el, badea, pentru ca a inceput sa se creada buricul din dodoasca, oana dobre, pentru ca are talentul de a te face sa te simti neconfortabil, pieleanu, pentru ca este insipid, cristi diaconescu, pentru ca ****** (autocenzura…)
    despre tine, cam numai de bine, si spun asta nesperand ca in vreo viata (actuala sau nu…) sa te rog de casa, butelie sau servici.

  40. Dk ai face si din JN o voce interesanta, ai fi OK, cu toate derapajele tale. Ziarul e anost, batranicios, tu ce te mai auzi p-acolo. In rest, rautatea nu strica in meseria asta

  41. Sa nu uit. Vorbeste cu oamenii aia de la JN sa mai schimbe lay-out-ul. E ceva de groaza

  42. Stii ce nu-mi place la tine? Mihai Gadea:)…pe bune…cred ca ar trebui sa moderezi tu “sinteza”…parca ai ceva mai mult sange in…vene. Lasand gluma la o parte, cred ca ar trebui sa dai pe teava macar 30% din ceea ce stii despre politicienii si politica romaneasca…parerea mea e ca la ora asta toti spuneti maxim 10% din informatiile verificate care le aveti

  43. Nu mi-au placut manusile de catifea purtate, din considerente antibasesciene presupun, in timpul campaniei electorale atunci cand te-ai aflat langa cel mai violet presedinte de pe scena politica. Stiu, tiranul merita sa si-o fure, dar tot nu mi-a placut senzatia avuta vazand atitudinea ta.

  44. Citesc de ceva timp aproape tot ce scrii si seara,cand oboseala nu este prea mare rezist cu mare placere la emisiunile tale ,la “sinteza”si mai apoi la Mircea!
    Defecte avem toti ,dar din pacate suntem prea putini cei care avem si puterea sa ni le recunoastem.
    Nu stiu daca ai timp si rabdare sa citesti si sa retii tot ce ti se reproseaza. Important este sa incerci si sper ca o vei face daca nu vrei ca asta sa fie considerat cel mai mare defect al tau!
    Cei care au impresia ca ai fi interesat intr-o prea mare masura de colega ta Oana, sunt probabil numai invidiosi. Nu pare a fi genul tau.
    Continua ce ai inceput si poate incercati sa va vedem mai des impreuna pe toti cei de la Antene indiferent sau chiar si fara ca subietul sa fie “mizerabila politica”!

  45. Imi place foarte mult cum scrii, dar nu suport ca folosesti prepozitia “dupa” in locul prepozitiei compuse “de pe”. Sau “pa” in loc de “pe”
    ex: Am sunat “dupa” telefonul meu. Nu ar fi fost corect sa spui “Am sunat de pe telefonul meu” ?
    Cam zgarie urechea aceasta stupizenie a dialectului muntenesc.
    Cu respect!

  46. Nu-mi place ca face referiri sexuale in titluri sau postari, k imbina subiectul politica k chestii obscene, nu mi se pare corect asta.

  47. -limbajul de cartier de pe blog;
    -lipsa profesionalismului: modelele n-ar trebui sa fie bbc, cnn, fuji news si multe alte canale ‘profi’ din afara?
    -cateodata lipsa de cunostinte asupra unui subiect minus modestitate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.