Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > De ce n-o vedeţi pe Udrea la Vorbe grele

De ce n-o vedeţi pe Udrea la Vorbe grele

Sper că informaţia asta vă va da nişte indicii cu privire la perpetua absenţă a doamnei Udrea (ministră nu-i mai pot spune, că se vexează Dan Grigore, iar la se urzică imensul caracter prescurtat CTP) din emisiunea mea. Există un anume tip de oameni – reprezentat perfect de faimoasa blondă nevorbitoare de engleză – la care relaţia cu presa se rezumă, de regulă, la plăţi (de obicei informale, acum văd că se încearcă formalizarea lor) contra favoruri editoriale. Unele reuşesc (iar cazul TRU e elocvent în acest sens), altele nu. Dar ei se simt datori să-ncerce. Şi-şi fac, mai nou, legi pe chestia asta, că tot făcea vorbire Omul Suprem de tonomate.

Vorbe grele de aseară

Comentarii

comentarii

Similar Posts

86 thoughts on “De ce n-o vedeţi pe Udrea la Vorbe grele

  1. Eu nu tin neaparat sa o vad pe Udrea sau pe Boc la dumneavoastra in emisiune. Sa-i vad cum mint si cum ocolesc raspunsurile e deja prea mult. Eu ma uit si pentru ca nu apar aceste personaje jalnice. Este evident ca acesti oameni, doar in acest fel prefacut se pot prezenta in public, intr-un cadru prearanjat, pentru a-si ascunde toate incapacitatile, furturile si manevrele. Altfel ar fi grotesti si ei stiu asta!

  2. pe mine nici ca fura nu m-ar deranja.O singura nemultumire axiomatica posed,imaginea angelica ce ne-o baga pe gat .

  3. Ce merita subliniat in aceasta chestiune este lejeritatea cu care acasta persoana intelege sa-si construiasca drumul in politica. Aceasta este singura cale pe care o stie si anume platind oameni pentru ca acestia sa-i faca pe plac. Udrea a inteles ca asta-i mersul lucrurilor, relationand financiar pentru a obtine la schimb servicii si favoruri. E foarte descurcareata, nu credeti? Nu pierde vremea, nu sta pe ganduri.

  4. Domnule Ciutacu,
    Cu tot respectul, Lenuş e… Lenuş şi-atât !
    Sigur că-i mere, la ce turmă de boi propulsează asemenea personaje ( Lenuş, eba, lavinia aia… )eu una sibilă, îi dau dracului pe toţi şi iar zic precum Arkan : ” mai bine Leu o zi decât vierme o viaţă ”, că tare mi-e lehamite de ei, de Păcălici :
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/04/01/pacalici-de-romania/
    respecte,
    Sibilla
    P.S. Să-mi fie cu iertare că mai sudui, profit de timpul rămas până nu ne pun şi nouă, amărâţilor din bobor, căluş în gură prin intermediul vreunei legi d-ăstea, d-ale lor…

  5. pai vezi, la astia nu comenteaza societatea civila ca baga banii guvernului in publicitate pentru ei. ce faze vere, pe bune – adica hai sa te platesc, ca sa pot spune ce vreau eu si tu sa ma intrebi numai ce vreau eu.

  6. Sunteti groparul relansarii turismului romanesc… Atitudinea aceasta este inadmisibila… Femeia asta “branduieste” de zor de atata amar de vreme, iar altii o saboteaza miseleste… Sa va fie rusine bai jurnalistilor care nu puneti umarul la ridicarea tarii…
    Stiti ce replica o sa va dea pe blogul personal doamna Udrea ?…
    ” – Bai, caraghiosule! ” Ca sa va arate ea voua…

  7. Adica madamme Udrea vrea sa relanseze turismul romanesc printr-un altfel de spaga…legalizata de fruntasii statului!
    Am inteles, urmeaza sa legalizam furtul…ca sa nu mai fie probleme!

  8. Poate ca asteapta sa te inviti personal sa-i iei un interiu in limba materna la sediul Ministerului adica la Sediul Guvernului dupa modelul Umil Hurezeanu-Cotroceni…Niciodata sa nu spui “never” mai ales acum.Un interviu cu Wood-rea ? Pfffff !

  9. N-ati inteles ca pentru d-na ministru, totul e contra-cost? N-are ambitie daca nu-i mai ies si ceva afaceri din astea…Vom vedea, dupa ce se va schimba sefu’ la DNA(ca doar nu e numit pe viata).

  10. Am scapat de EBA pana la urma? S-a prins ca se ruineaza imperiul basescian?

  11. @Alina: dat fiind ca-i 1 aprilie, am serioase dubii ca s-ar lasa de impostura

  12. EBA va obtine peste 100000 de semnaturi si va intra in PE fara probleme! Toate astea fara ca eu sa inteleg…de ce?

  13. Iată cum “solidaritatea” celor mulţi (concedieri, scăderi şi (sau) plafonări de salarii şi pensii, măriri de accize, taxe ascunse, etc, etc…) pune umărul la propăşirea indolenţei, a hoţiei şi ticăloşiei unui guvern putred. Să ne trăiască ministresa (şi acei miniştri care semnează într-o veselie ordonanţe aberante) să ne trăiască şi toţi “beneficiarii”. Nu-l uit pe don President, sigur că nu! Cum aş putea, când trăim atât de bine…
    Nu, că nu m-a revoltat ştirea (oricum nu pot stopa nimic!) dar Parlamentarii (uninomonali!) ce fras fac?!

  14. Citind aceste declaratii indignate, imi vine in minte un renumit jurnalist roman care, prins intre marketing si deontologie, ar fi fost dispus, zice-se, sa faca emisiuni electorale la spartul targului, acceptand sa ingrase in ajun porcii costelivi ai unui candidat independent. Firesc, Elena e acum in tabara troiana si nu va veni sa o cante peleianul Ahille la emisiunile lui. Dar cand o trece ea la ahei in ograda? Atunci, Ahille, sa-ti arati vitejia…

  15. Pana acuma a fost turista prin magazinele de marca din strainatate ,de ce n-ar fi turista si pe la talk show-uri,radio?!
    Sa nu va fie cu suparare dar simt ca aveam nevoie si de o “blonda” prin guvernul nostru,nu de alta dar sa avem si noi moguli rai,moguli buni si blonde

  16. @Begone: zice-se. au avut juma’ de an sa probeze ceva. niente! sunt satul

  17. Ei, turism pe dracu’! Campanie electorala pt marinar, e bine gandita treaba, oricum lumea asociaza persoana duduii cocos cu sacrosantul personaj ce se vrea reales, deci sa-i dam banii si s-o lasam sa presteze! Fiecare aparitie a pleatei blonde inseamna, in subconstientul telespectatorului, si aparitia cheliei prezidentiale! Sucuri, mititei, imnuri, totul pt marinar, neprecupetit efort, miza mare, viitor de aur! Sa nu uitam ca dupa ministru poti deveni prim ministru, si apoi, cine stie?!- surprizele se pot tine lant!

  18. normalitatea abertziei

    aici unde sunt eu un sefuletz mic – pitic pe langa bugetul de munca propriu zisa am si un buget de “representation”.

    Adica ii duc la masa pe astia de ar trebui sa ma controleze . Nu ii pot duce la curve da la un bar normal unde sa la dau un grill si niste bere cand discutam ultimele detalii si punem punctul pe i … ii pot duce.

    In esenta si pe fond madam Udrea a cerut ceva logic, adica logic in logica privata a lucrurilor. Daca vrei si trebuie sa fac promovare atunci da-mi un buget de promovare .

    Si problema nu e ca a cerut buget si obtzinut un buget de promovare ci care sunt conditziile de bugetare a acestiuia , care sunt criteriil de performantza si mecanismele de selectzie a profesionalismului , integritatzii si lipsei de conflic de interese a alocarii banilor.

    Ca in bussiness ca si in armata nu toate crimele sunt la fel de criminale , ci doar cele ce nu respecta rule of engagement.

    Adica nu totzi cei ce fac promovare sunt coruptzi … si ca sa rezolvi coruptzia …. totusi solutzia nu e sa omori promovarea.

    Parerea mea da ce stiu eu ?
    Poate ca daca numita Udrea Elena ar face o promovare decenta la intern perlei de la Slanicul Modovei …. . Ca am citit ca v-a placut pe acolo . Oare n-ar trebui ei si altzii asemena lor promovatzi de catre Guvern ?

  19. @laur: Udrea are, ca ministru, buget de protocol, nu de cumparat emisiuni la tv, iar ea de asta are nevoie. si incearca sa cumpere indulgente. da, mi-a placut la Slanic, da’ nu e nevoie sa ma convinga cucoana sa ajung acolo.

  20. De ce n-o vad pe Udrea la tine in emisiune?
    Incerc sa speculez putin pe tema asta si zic, ca din punctul ei de vedere ii este frica sa nu-i pui o intrebare din geografia de clasa a 8-a, iar din punctul tau de vedere ar fi imposibil sa te faci ca lucrezi, avand-o invitata in emisiune.
    Cat despre relansarea turismului, este o treaba si asta cu cocteilurile date ziaristilor. Rationamentul este urmatorul: jurnalisti vor veni la aceste agape si seminarii cu laptop-ul din dotare si vor scrie articolele dupa consumarea bauturilor, iar la sfarsit sticlele goale vor fi sparte pe drumurile nationale pentru ca masinile turistilor care vor fi in tranzit spre Bulgaria sau Turcia sa se opreasca macar o clipa sa admire si frumusetile patriei noastre.
    Vorbind mai serios, unde vreti sa-si mai etaleze d-na ministru toaletele extravagante, ca doar sta “inchisa” toata ziua in minister si “lucreaza” pentru tara?

  21. “FA, Mini-stresa”, me-tresa de profesie, face ce stie. Serviciile , de orice fel ,se platesc! In bani sau in natura. In natura nu e legal, mai trebuie sa vorbeasca cu “Codurile” Ministrului justitiei.
    Asta n-are nici o greata sa intoarca armele in caz de nevoie, nu moare ea cu Basen brate, nu va fie teama! A ajuns la faza: toul pentru propria persoana. Deci isi face reclama proprie si personala, fraierind un parlament intreg si pacalind guvernul ca va face reclama cu iz electoral.
    Si e atit de angelica incit numai in decolteul ei se indreapta ochii tuturor…asta-i brandul de tara…

  22. Incercarea de a promova ceva, mai ales de catre Guvern si maai ales de doamna Udrea, nu inseamna altceva decat o alta metoda de a justifica cheltuirea unor bani care, bineinteles, nu se vor duce niciodata acolo unde ar trebui!

  23. Vaca asta blonda cu doua genti si un toc de la pantof hraneste un cartier intreg….Pe foamea asta mai are tupeu sa si le etaleze.

  24. Victore sa inteleg ca in calea afinitatii intre tine si Elena s-a bagat Basu insusi taindu-va orice cale de comunicare demna de respect ? Atunci razbuna-te si interzice-i si tu lui Serghei chiar si lui Medelin sa se duca la Cotroceni in caz ca-i cheama cineva pe-acolo…si gata,sinteti chit.

  25. mai bine lipsa, nu zik d-le Ciutacu, ar fi audientza, rating, etc, dah…La naiba ar fi k shi kum ai aduce in studio, ori un kriminal in serie shi l-ai pune sa spuna ce-a fakut, ori o prostituata kare sa ne povesteaska numarul shi numerele pe kare le-a exekutat in kariera. kit k asta ultima e foarte asemanatoare ku persoana in kauza.

  26. am & uitat ca pe smecherul sau sot il cheama Masculul Gainei sau Gainii. fara diacritice se-ntelege Cocos,Nuca de Cocos adusa de la cocotierii din fiordurile norvegiene,unde presedinte va fi tov. Basescu,daca va pierde alegerile de-aici.

  27. off-topic – Cotidianul spune ca s-a razgindit eba si se lasa de politica.

  28. @C.M. – shtim k azi e 1 Aprilie. pakat k n-aven noi norokul ala. Dah nu numai ku ea ci ku tot klanu’ bashescu.

  29. Elena Udrea NU participa la nici un post de televiziune care nu e sub controlul lui Basescu, sau a PD-Lului. Ce sa ne spuna blonda? Nu are numai fite in cap, si conturi grase obtinute prin diferite jafuri si hotii. Asta e ministru perfect pentru Romania, caracterizeaza la perfectiune pe acei oameni care au votato.
    Din punctul meu de vedere, Udrea nu e decat prostituata lui Basescu. Pe langa a da cu fundul pe langa sula prezidentiala, mai da cate un tun la Primaria Bucuresti prin firma Dalii, si creste contul in banca pe zi ce trece.
    Recomand damei de companie pe nume de Udrea, dupa ce a facut curatenie cu mopul, si a terminat de tricotat, din banii furati sa mai treaca la un LOGOPED!!!

  30. @ victor

    Nu indulgențe. Asta nu are conștiința păcatului. Vrea să-și cumpere servitorime.

  31. 🙁 m-am gandit si eu la asta, dupa ce am ‘postat’. April’s fool, me, I guess!

  32. va rog sa pardonati, daca gresesc cumva,se cerseste oare favoarea ”buca-Latei” de a o avea invitata la la „Vorbe grele” ?!
    ia invitati- o la o emisiune tip ”moravuri usoare”.
    sa vedem ce iese…

  33. Eu cred, stimabile domn, ca altele sunt motivele “absentei” numitei Udrea din emisiunea d-voastra.
    1. Feeling-ul de harsit mascul ca nu ati face fata unui “duel” face to face cu respectiva persoana ( deh,pitit dupa un blog sau in siguranta unui studio Tv, acolo unde ii aveti drept scutieri pe ceilalti muschetari, este usor sa iti umfli muschiul)
    2. Teama ca, in ciuda mult laudatului autocontrol si a “dispretului” declamativ pe care l-ati afisat fata de aceasta reprezentanta a sexului frumos, va puteti uda prohabul in direct si umezii ochii de pofte.
    3. Sentimentul ca, in fond, in afara de limbajul “tare” exersat, se pare, inca de cand erati proprietarul unei frumuseti de acnee juvenila, si de o spoiala de notiuni si cunostinte generale,deficitul de cultura si caracter va poate fi fatal intr-un dialog a carui evolutie, tema si subiect nu il puteti controla in totalitate. In fond, femeia este imprevizibila si nu se stie niciodata cand va poate face .. de cacao, in direct.
    Mai bine si mai cuminte este sa arunci cu rahat pitit dupa gard, ma rog, dupa un studiou Tv.
    P.S. Eu tot mai cred ca daca ii faceti o invitatie publica, serioasa si punctuale “numitei” Udrea la emisiunea cu pricina, veti avea neplacuta surpriza de a fi acceptata.
    Ma intreb pe unde veti mai scoate camasa intr-o atare comica si inedita situatie.

  34. @Luminita: va iluzionati de pomana. nu eu i-am dat Elenei Udrea telefoane de anulare a prezentei confirmate la emisiune, ci ea mie, nu eu cer temele si intrebarile inainte, ci ea, nu eu cer de la guvern bani ca sa pot sa-mi cumpar emisiuni, ci ea, nu eu am facut scoala pe cash, ci ea. si, in general, daca nu va pasioneaza micile si insignifiantele mele scriituri, de ce va agitati asa s-o invit “public, serios si punctual”?
    P.S. transmiteti-i lu’ Cocos ca nu beau Chivas si nu fumez Marlboro si Elenei ca nu-i genul meu de femeie. eu am, totusi, standarde

  35. off-topic ce-or facut studentii liberali azi de 1 aprilie, acceptati-l va rog comment doar daca acest material nu poate dauna libertatii si buzunarului pentru calomnie si alte acuze.

  36. Cu regrete, nu pot “pasa” mesajele cu pricina familiei Cocos, pentru simplu motiv ca “nu canta cocosul meu pe gardul lor”, bref, nu ii cunosc personal, nu sunt interesata sa ii cunosc si nici nu vad nici un motiv sa ii cunosc.
    De unde ati tras concluzia ca “ma agit” ?!, sau ca ma “framanta” foarte tare cine pe ce anume a facut scoala, in fond, din experienta unei vieti de “batrana si inteleapta maimuta” stiu ca nu este relevant si nici definitoriu (in traseul profesional si uman al cuiva)prestigiul “scolilor”, pe bani sau pe barba statului, altele sunt cerintele …
    Eu, din putinele lecturi ale “scriituri” domniei voastre ( recunosc, nu sunt o fana a echipei de profesionisti antenisti si nici ale emisiunilor aferente) am tras concluziile de mai sus ( regret ca nu va satisfac orgoliul de erudit), in fond, am dreptul sa evaluez prestatiile unei persoane publice asa cum vrea “nasul meu” ? nu
    Eu continuu sa cred ca, dincolo de pretextele invocate de d-voastra, (in fond, daca vrei – poti) o confruntare directa cu personajul atat de drag d-voastra, v-ar crea un imens disconfort, si zau ca imi mentin parerea cu privire la adevaratele motive, cele mai sus expuse.

  37. Scria cineva mai sus, ceva de seful de la DNA. As vrea sa stiu si eu cat costa sa tii in functiune aceasta institutie si cati a bagat la zdup si pentru ce prejudiciu. Am o vaga impresie ca economic e total neprofitabil. Politic, face toti banii! Am zis.

  38. @Luminita: am luat act de parerea proasta pe care o aveti despre mine. altceva, la fel de dezinteresat, mai doriti sa-mi comunicati?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.