Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > De ce-l iubesc eu pe omul cu laptopul

De ce-l iubesc eu pe omul cu laptopul

Nu cred ca mai e vreun secret pentru cineva ca-s mare fan Valentin Stan. Dincolo de niste excese pe care i le imputa criticii lui traditionali si interesati, discutabile si alea, domnu’ nea Valy este un tip cu o clarviziune ravasitoare, de o sinceritate remarcabila, un fan al riguroasei documentari, un causeur fermecator in particular si un caracter deosebit. Ma onoreaza faptul ca are momente in care simte nevoia sa-mi impartaseasca diverse ganduri sau pareri, ma bucura semeseurile lui extrem de nocturne in care ma felicita sau ma-njura ca am fost bou in emisiune si, in general, orice dialog cu el e o placere; chiar si cele usor licentioase.

Am invatat sa-i prevad reactiile de om suspectat pe nedrept de imprevizibilitate, insa recunosc smerit ca joi seara a reusit sa ma blocheze pentru un scurt moment. L-am rugat sa intre in direct prin telefon in urma unui sms pe care mi l-a dat inaintea emisunii mele, a acceptat imediat, dar m-a rugat sa-i dau 10 minute ragaz. Ceea ce am si facut. Dincolo de interventia lui impecabila (logica-i logica, totusi), momentul in care ne-a pus file-ul prin telefon a fost unic…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

137 thoughts on “De ce-l iubesc eu pe omul cu laptopul

  1. In afara de faptul ca este foarte bine documentat si stie foarte bine sa explice anumite lucruri – se vede ca este si profesor – dl.Stan este si o nota mai colorata emkisiunii…O singura observatie:de multe ori,nu se intelege bine ce vrea sa redea cu ajutorul laptopului…In rest Felicitari ! Iar pt.tine, Victore, multe ginduri bune.Te urmarim.Pacat ca se suprapune emis.lui Gidea peste a ta !

  2. Nu-mi place Stan, cum nu-mi placi nici tu, Ciutacule! Nu-ti urmaresc emisiunea, mi-e indiferent daca sunt oameni catre se uita la tine, dar ma bucur ca lucrezi in Antena!

  3. referitor la donmul Valarian Stan, la faptul ca este un om foarte bine informat chiar apreciez prestatiile sala la emisiunea sinteza zilei.
    dar, asa cum dansul este un om informat incercam si noi privitorii sa ne informam si nu doar de la televizor.de aceea va dau o informatie interesanta referitor la oamenii pe care emil boc a inteles sa i promoveze si sa i includa in echipa sa
    noul purtator de cuvant al guvernului boc/troc in noaptea de 06. 02.2009 spre 07.02.2009, fiind intr o stare de ebrietate accentuata, a fost implicat intr un scandal in cluj napoca, in barul ,, romantic ,, de unde sa spunem mai elegant, ca nu a iesit foarte bine. mai este interesant ca pe filmarile realizate cu camerele din incinta dansul apare cum loveste o femeie. Dupa altercartia din respectivul bar dansul, s a aels cu unele ,,amintiri ,, ( vanatai, contuzii etc ), iar politia a luat o gramada de declaratii inclusiv lui. sunt curios cum vor reusii organele ( in cayul in care vor incerca)sa ascunda/musamalizeze evenimentul. va tin la curent

  4. @viorica dobre: poate ca-i o scapare de-a mea ca nu ma prind cum poate sa nu-ti placa un om pe nu-l urmaresti, dar pot sa supravietuiesc acestei drame. ceea ce nu cred ca voi putea pricepe e de ce te bucuri la lucrez in Antena.
    @paul: ti-as fi recunoscator daca mi-ai trimite inregistrarea

  5. Domnule Ciutacu, o singura mare dilema am: chiar asa de rapid s-a pus batista pe tambal in cazul armelor pseudofurate de la Ciorogarla sau este real ce zice gura targului?

  6. Parca Vali Stan era mai bine decat Valy…detest “Y” pus in capatul prescurtarilor onomastice de orice fel. In rest…numai bine si ascult NIGHTWISH. NHu cred ca face parte din optiunile dumneavoastra muzicale.

  7. Total de acord cu ceea ce spui! Sincer, si eu sunt un fan a lui Mr. Stan si chiar as putea spune ca ii iubesc inteligenta de care da dovada.
    …cei care il critica…sunt ZERO in comparatie cu el e cu mult peste ei…chiar si peste cei mai multi dintre noi! Da` na…romanu e roman: “Ma enerveaza ala cu laptopu” …insa multi nici nu au stat sa il asculte.

  8. eu acum ma uit la filmulete …nu am antena 2 ca sa ma uit la Vorbe Grele.
    …aia spune acolo de caz IZOLAT? cum poate zice despre asa ceva ca este un caz izolat cand…datorita acestui caz singular -gorbunov …a rezultat o generalizare …pentru ca 140 de detinui (parca asa am inteles) in libertate nu mai reprezinta un caz izolat cand se vorbeste de o chestie nationala. cautati oameni cu cap care sa vina in emisiuni si sa comenteze…oameni care cu adevarat pot spune ceva

  9. @cola
    @Victor C.
    Eu stiu la ce se pricepe Udrea si Roberta.
    Daca nu ma credeti , dati-le un extemporal la tavan.
    Rezultatul va fi uluitor.

  10. Sa fi fost in locul judecatoarei,as fi procedat la fel.As fi dat aceeasi hotarare.Mi -as fi fundamentat decizia pe un raport medico-legal,care,pana la proba contrarie,era perfect legal.Mi-e jena de faptul ca ,la ora actuala,toata lumea da sentinte,toata lumea se trezeste sa faca justitie.Imi amintesc de o faza din copilarie ,cand niste muncitori cu patru clase,ajunsi in posturi inalte,pe vremea lui Ceausescu,(care ii punea in aceste posturi tocmai pentru nivelul de inteligenta scazut si pentru a-i putea controla mai usor pe intelectuali),se trezeau experti in muzica si imi dadeau sfaturi cum sa cant la pian.Ii priveam cu scarba,plecau repede,fiindca nu erau genul sa asculte muzica clasica.Am cantat pe gratis,copiii nu aveau dreptul sa ceara sa fie platiti.Cand am cerut sa fiu platita ,am primit un sut in fund,s-a iscat scandal.Mi s-au interzis multe din momentul ala,inclusiv sa vorbesc cu prietena mea,jumatate poloneza(Polonia era deja libera),jumatate romanca.Eu am o idee:SA-I PUNEM PE MUNCITORI IN POSTURI IMPORTANTE(MEDICI,JUDECATORI,PROCURORI,PROFESORI,MILITARI).Asa sunt sigura ca am rezolvat toate problemele.Iar MUNCITORUL SEF va fi TRAIAN BASESCU.Sunt probleme peste tot,dar nu asa se rezolva lucrurile.

  11. As vrea sa adaug ceva la cele de mai sus:contrar a ceeea ce se crede,evenimentul de la ’89 a fost pus la cale de intelectuali.

  12. ba voi chiar sunteti prosti,omul ala sufera saracul de sindromul nou aparut numit ”cainele de serviciu” care musca pe cine zice ala de-l tine de lesa…asta este o ‘meserie’ de care se fol mai toti oamenii influenti ai zilei(basescu,geoana,voiculescu,patriciu etc)si nu e singurul daca va uitati la emis. sinteza zilei veti vedea ca sunt pusi sa muste mereu din basescu,pana si adormitul de serviciu sa plictisit si a plecat(tristoiu)

  13. da ii bun OMU dar , ce ar fi daca ar vb fara lapu ala , crezi ca ar putea modera o emisiune cum faci tu ? eu nu cred , asta ii ca si cum elevii de liceu folosesc calculatorul la tabla inmultirii fara el ar deveni elevi de clasa I , deci…

  14. scria cineva aici ” cainele de serviciu ” , tradus ar cam veni lap-dog ( caine de salon ), deci …omul cu lap-dogul

  15. Sunt partial de acord cu Nume, cred ca Stan are un pic de probleme la capitolul perceptie, la interpretare e foarte bun. E frustrat si paranoic, dar nu inseamna ca nu trebuie iubit si respectat, chiar daca ii strica lui Gadea emisiunile.

  16. Bravo domnului Valentin Stan. Este foarte bine documentat, foarte bine informat, cult, stie limbi straine.

    Cel mai important este ca spune verde in fata toate nelegiurile alora de la putere.

    Felicitari domnuui Valentin Stan referitor la atitudinea intransigenta fata de politicieni.

  17. este o mica problema: judecatorul poate sa ceara o a doua expertiza. a unui ALT medic… mai ales ca in cazul Gordunov existasera doua respungeri in ceea ce priveste cererea de eliberare.

  18. @McGogoo: asa am zis si eu initial, dar, dincolo de suspiciunea care planeaza asupra actiunii judecatoarei, anterioarele doua cereri, cele respinse, nu erau parte a aceluiasi dosar. iar mandra noastra justitie nu centralizeaza cauzele.

  19. domnu’ stan e cireasa dupe felia de tort sinteza zilei… sigur si noi il iubim si-l respectam. mie-mi place…adica imi vine a rade cand incepe domunu stan a glasui intors spre domnu gadea ignorandu-i pe ceilalti invitati..:)) il cearta pe saracu domn gadea de parca ar fi vina lui, saracu, pt ce se intampla in tara…sau pt ca nu e la curent cu toate detaliile…da aici intervi tu
    din pacate yo prind f prost antena2 ca sunt pe cablu…asa ca nu prea urmaresc emisiunea dumitale da imi face mare placere ori de cate ori esti invitat la domnu gadea. multa bafta in contyinuare! esti genial si f simpatic(chiar daca arogant)
    p.s: in poza aia de la “despre mine”…ce avea maestru cristoiu in gura?? ca nu se distinge..

  20. Am vizionat pe canalul TCM filmul “The Rise and Rise of Michael Rimmer” si cu toate ca actiunea se petrece in Anglia anilor ’60, pare o descriere perfecta a Romaniei anului 2009. Celor interesati le sugerez sa-l vizioneze si ei, iar dlui. Stan sa dea secvente. Ar fi bine ca Antena 1 sa transmita filmul pentru ca sa vada mai multi, cati prosti care isi doreau dictatura erau in Anglia acelor vremuri.

  21. Si eu il iubesc pe omu’ cu laptop-ul!!
    E sincer, informat, documentat si la obiect!! L-am intalnit la Universitate cu vreo 2 saptamani in urma si-mi venea sa-l opresc sa-l imbratisez si sa-i spun ca apreciez ce face!! De fapt, Victore, toti sunteti tari. Fiecare zi de dupa orele de serviciu mi-o incep cu voi la stiri, Gabi Firea, tu, Mihai si inchei cu Mirciulica fara Frica!! Cred ca daca as fi DOAR eu monitorizata atunci cand se stabileste raiting-ul i-as umili pe cei de la alte televiziuni. Desi am tot pomelnicul de posturi de televiziune eu nu ma uit decat la Antena 1, Antena 2 si Antena 3 (ordinea este pur intamplatoare). Si ca sa revin la Valentin – Vali – tizul meu – mor de dragul lui cand incepe artileria de inregistrari, comentarii si interpretari ! Sunt convinsa ca sunt multi care mor “de grija lui” insa ii doresc sa aiba mereu puterea sa treaca peste si sa ramana la fel de incisiv!! Va ador pe toti!! Pup

  22. Am tot respectul pentru domnii Stan, Ciutacu, Gidea, Teodorescu, radu Tudor.
    Atitudinea lor corecta da oarece sperante.
    Alegerile prezidentiale vor arata daca totul este pierdut pentru natia asta nefericita.

  23. victor, clar ca domnu’ nea valy rulz, da’ spune-mi tu mie, de ce nu incerci sa il convingi sa deschida si el un blog? ca tare m-ar unge la cetit…..

  24. Omul cu laptopul, un brand? Asa este, insa nu pot fi fanul lui. Si nici macar nu imi place. De ce asa? Pentru mai multe motive, pentru tonul lui dur, artagos, pentru ca e foarte usor sa fii chibitz, sa stai pe margine si sa comentezi, insa e ceva mai greu sa si faci. Laptopul..e foarte simplu sa inregistrezi si apoi sa comentezi, insa as fi curios daca ar fi prezentate inregistrari cu el unor oameni care nu il cunosc, eventual unor oameni de la tara, poate ca ar fi privit ca un ciudat. As fi foarte curios sa il vad afirmad ceva ferm, si apoi sa aiba taria sa isi faca autocritica, sa puna inregistrrea cu el cand afirma ceva gresit, si sa fie la fel de sever cum e cu toti. Apropos, in afara de critici, nu ar fi interesant sa ne spuna concret si niste idei? Un plan, cat de mic? Am inteles, ce si unde se greseste in Romania, dar de ce nu ne spune si cum ar trebui facut, concret, nu doar zeflemistic. Si mai e ceva ce nu am vazut la nimeni, din acesti mari critici: nu am vazut sa discute de PC sau Dan Voiculescu. Nimic, desi e strigator la cer cum un partid de 3% face alianta politica cu PSD, care avea 30%. Asa cum interesant e si parcurusul lui Dan Voiculescu, foarte influent om politic, ce se bazeaza insa pe televiziunile si trustul lui media. De ce nu a vorbit niciodata V. Stan sau Badea de el si de partid? Cel putin Badea a declarat ca nu poate musca mana ce il hraneste. Sunt de acord cu asta, insa in cazul asta nu mai esti impartial. Sunt foarte curios sa ma contraziceti domnule Ciutacu, punctual.

  25. Domnu’ Victor,
    Deoarece tot ati adus vorba,

    Atentiune, sunt Valentin Stan, asculta comanda la mine!
    Asa si-a inceput d-l Stan, aseara la Sinteza Zilei, programul de instructie pe un cimp plin de noroiul pornografiei patologice, ridicata la nivel de literatura, cu cei doi reprezentanti ai ICR la New York.
    Si unde mai pui ca acest program de instructie, cuprinzind comenzi standard de culcat/sculat, executate de cei doi in noroiul susmentionat, a fost initiat pe baza voluntariatului masochist al celor doi, care la inceputul emisiunii, plini de ingimfarea si infatuarea civilului neinstruit, dind in acelasi timp dovada de o aroganta si o nesimtire in unele locuri de-a dreptul socante, au incercat sa dea o lectie d-lor Gadea si Stan, de la inaltimea jilturilor pe care ei, ca reprezentanti ai Romaniei, le ocupa nejustificat la New York.
    De pe aceasta pozitie, d-l “purtator de vorbe si susanele” al amintitului institut si-a citit cu o nonsalanta tulburatoare, textele prezentate ca fictiuni literare, cu scopul iluminarii unor telespectatori reprezentanti ai poporului patibular roman.
    Din aceste texte, telespectatorul roman, deja dovedit incult de catre directorul ICR, ilustrisim-ul Patapievici, a putut sa-si formeze o parere despre tehnicile de extragere a unei substante panaceu din urina prietenei eroului “fictiv”, substanta care odata bauta are efecte terapeutice miraculoase asupra organismului uman.
    Tot in lectura autorului, acelasi telespectator roman a avut revelatia descoperirii interactiunii dintre falusul autorului, starea pensionarului roman, jocul de table, miasmele emanate de corpul pensionarului respectiv si efectele acestora asupra erectiei falusului din inceputul textului.
    Basca faptul ca textul respectiv a fost, datorita valorii sale literare deosebite, ales de catre un actor pentru a fi citit in cadrul unui concurs interpretativ dotat cu premii pecuniare.
    Mare Ti-e Gradina Doamne!
    Insotitoarea acestui distins domn si autor, managera ICR din New York, o doamna guresa si nurlie, apropiata binisor de virsta care-i creeaza autorului disconfort erecto-olfactiv, a tinut inca de la inceputul interventiei sale, sa se situeze in mod firesc de partea respectivului domn, debordind de admiratie materna (sic!) si incintata atit de prestatia acestuia in calitate de angajat al institutului cit si de productia lui literara.
    Numai ca n-a fost sa fie!
    La momentul la care d-l Stan a preluat comanda, se duse dracului si ingimfarea si infatuarea si aroganta si nesimtirea celor doi, lasind loc doar ignorantei, vulgaritatii si impotentei intelectuale ale celor doi, dovedite in deja cunoscutul stil lap-top olimpic al acestuia, stil imbatabil din punct de vedere argumentativ.
    In principal, d-l Stan le-a demonstrat fara drept de replica faptul ca, tinarul responsabil cu “vorbe si susanele” nu are nici cea mai mica idee in privinta statutului sau in cadrul institutului ca reprezentant istitutional al Romaniei in strainatate, cu drepturi si obligatii diplomatice, pozitie care-i impune o anumita conduita publica, iar guresa lui sefa a invatat ca, pe linga Constitutie, orice stat mai are si alte legi care trebuiesc respectate, iar necunoasterea acestor legi nu te absolva de evetualele sanctiuni in cazul in care le incalci.
    Halal reprezentanti ai Romaniei, platiti la greu din banii contribuabilului patibular!
    Pe perioada de instructie, cei doi au mai avut citeva zvicuri de orgoliu ranit si au incercat sa readuca pe tapet, drept contra-argument, dimensiunile poneiului incriminat si ironia (sic de sic!) zvasticii pictate pe posterior, dar d-l Stan i-a readus elegant dar ferm la oile in discutie.
    Ar fi multe de comentat despre cit de jalnici si de mici s-au dovedit cei doi, dar ar insemna pierdere de vreme.
    O singura observatie personala as vrea sa fac. De fapt o curiozitate.
    Oare ne poate spune cineva daca “operele” ilustrului autor, care fie vorba intre noi pot fi folosite cu succes pentru inducerea starii de voma unei persoane intoxicate toxi-alimentar, au fost traduse si publicate in strainatatew pe banii ICR?
    Nu de alta, dar am experienta personala a greutatilor si piedicilor pe care le-am intimpinat in democratia romaneasca, la publicare unei carti care printre altele trata si problema disparitiei flotei comerciale romane !

  26. 1. Eu nu-l iubesc, macar pentru motivul ca nu poarta fusta, insa ascult cu intereses parerile dansului.Ar fi interesant daca dl.Gadea ar mai invita in emisiune si un alt expert in relatii internationale, pentru ca altfel dl.”laptop” pare ca fiind detinatorul adevarului absolut.
    2.As dori sa mi se raspunda la urmatoarea intrebare: In cazul in care, ca urmare a deficitului de 5,2% din 2008, UE nu ar mai acorda fonduri Romaniei, care ar trebui sa fie consecintele fata de membrilor guvernului top-modelului Tariceanu??
    Sper sa puneti intrebarea in cadrul emisiunii “Sinteza zilei”.
    3.Poate dl.Gadea mai face o intretinere a site_ului emisiunii sale , pentru ca in curand nu se va mai putea posta nimic.

  27. In primul rand as vrea sa remarc faptul ca se vede foarte bine aroganta…din pacate nu si geniul domniei voastre. Sa trecem peste…Valentin Stan este un om inteligent, sa zicem, e profesor universitar, e foarte clar ca are niste calitati. Nu se poate spune ca e ‘plin’ de calitati, ca orice om de altfel, are si ceva iesiri necontrolate…cam asa ca d-voastra. Emisiunea de aseara in care strigati ca un ‘disperat’ la acel om care va spunea ca bugetul cancelariei a scazut cu 30%, iar d-voastra insistati pe cresterea de 500% pt chirii, mi s-a parut cel putin deplasata. Pe langa faptul ca ati dat dovada de o intelegere precum privirea unui mistret(mistretul vede strict in fata nu si in partile laterale), ati urlat in direct, ati reclamat ca acel om e platit din bani publici – ceea ce este adevarat – dar nu ati vrut sa intelegeti faptul ca acei nenorociti de 30000 de euro sunt un nimic. Poate va indreptati privirea si protestele si catre maestrul Voiculescu…desi ma indoiesc.
    Acum spre final, pentru ca nu cumva sa credeti ca sunt partizan al unei formatiuni sau persoane politice, vreau sa precizez ca aveti dreptate in multe din cazuri, sunt de acord ca pana acum nu am avut oameni care sa faca treaba pt aceasta tara…si nici nu cred ca o sa avem prea curand la guvernare oameni din aceasta ‘rasa’. Sper sa fie publicat…desi ma indoiesc 🙂

  28. VS e cam surescitat si da culoare, ma uit ca la Divertis altadata… si asta e de bine

  29. Dl Valentin Stan, sunteti sincer, informat, documentat si aveti expertiza. Imi face placere sa va revad de fiecare data si va urmaresc cu interes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.