Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

Cand il lasa nervii, in loc sa ia un Xanax, Tiranu’ mută tonomatele din Intact in Realitatea. Bre nea Trăiane, sper sa nu faci vreun soc cand o sa-ti dau o veste de ultima ora. Nu tot Universul conspiră impotriva lu’ matale. Unii (putini) nu te iubesc, altii (tot putini) te urăsc, iar marii majorităţi a populaţiei de pe Calea Lactee îi esti profund indiferent. Fiindca nu esti in stare sa lasi nimic in urma ta.



Nu te-o apuca vreodata pe tine cheful sa-mi dai si mie un telefon nevos in direct…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

  1. Bine ca nu era pe unul dintre terenurile proprii, ca sigur il dadea afara din incapere pe ” dl. ziarist “, pe sistemul ” e frig in incapere?…poate vrei sa vezi ce frig e afara”

  2. am ramas muta cand l-am vazut pe al meu Presedinte intrand in direct prin telefon la Realitatea. nu am inteles nici interventia lui de acum un an de la TVR, cand era prin Egipt parca, si vroia musai sa-i de-a o replica prin telefon lui Tariceanu, dar ceea ce s-a intamplat ieri e mai mult decat penibil. daca tot intervine prin telefon sa de-a replici jurnalistilor, de ce nu-si concediaza purtatorul de cuvant, care, uite, ca a fost scutit de un drept la replica scris pentru Realitatea.

    nu-mi vine a crede ca la sfarsit de an este posibil sa-l vad pe acelasi Traian Basescu castigator al alegerilor prezidentiale. cred ca emigrez pana la urma…

  3. eu nu imi dau seama fata de cine acest personaj poate sa dea dovada de un minim respect si eleganta in exprimare….daca aveti vreo idee in acest sens va rog sa imi spuneti si mie.
    Singurele ocazii care imi vin in memorie in care acest personaj s-a purtat cu ….hai sa spunem eleganta in exprimare si in comportament sunt cele din timpul summit-ului nato de la bucuresti….vezi scena cu bush la malul marii sau cea cand putin a fost intampinat de el la palatul parlamentului in timpul aceluiasi summit….desi cred ca nici acolo nu e vorba de eleganta, mai degraba o usoara doza de “slugarnicie”…hai sa o numim asa.

  4. Hotarat lucru,tiglele i-au zburat de pe casa individului.Si totusi mai are destui admiratori.Ceea ce nu-i rau ca va avea tovarasi le tratamentele cu dusuri reci si socuri electrice.In acest fel vom mai pastra cateva locuri de munca in sistemul sanitar.In plus si industria textila va avea de castigat cererea de camasi de forta urmand sa creasca!

  5. Buna ziua d-le Ciutacu,\

    Mizerabil presedinte avem!Nerozia ne conduce si daca si noi vom fi tot la fel de nerozi il vom alege din nou!
    Nu-i e rusine sa dea telefon la posturile tv si sa-i ia la zor pe jurnalisti?
    Poate jurnalist ajunge cand termina mandatul,ca vedem ca e genial in domeniu.
    Maine -poimaine va da un telefon-cred ca se teme mai mult de Dvs.decat de Putin.

    Cu tot respectul , sa aveti week-end placut,pace si liniste in familie.
    IoanaP.

  6. Vazind secventa “cu susoteala pe la urechile lui Fratii Paunescu”, am realizat de ce presedintele este abonat mai ales la POSTUL B-1 ! Este clar !Daca are susoteli cu Mogulul” de Paunescu…Sau asta, Paunescu nu intra in categoria mogulilor?! Nu stiu,ma intreb si eu…Cit despre “NASUL”-se sa mai spun…Acum se leaga toate…Moraru asta, a devenit de ne urmarit…Atita lichelism, mai rar !

  7. Domnule Ciutacu,

    Va rog sa va ocupati de noi cei 1 milion de oameni necajiti, care am fost pacaliti de stat si prin legea 112/1995 am cumparat locuintele in care stam.
    CCR a aratat ca Legea Voiculescu este CONSTITUTIONALA si maria sa Basescu nu vrea s–o promulge, uitati ce a uneltit:
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5334801-presedintele-csm-virgil-andreies-parlamentul-trebuie-anuleze-legea-voiculescu.htm?cfmail

    Asocioatia celor care am cumparat prin aceasta lege are o conferinta de presa luni la Teatrul Mic – va rugam acoradti-ne atentie, suntem in pericol de a fi dati afara din case, cred ca e mai impprtant decat vanatoarea lui Tiriac pentru popolatie.

    Daceti emisiuni cu Dl. Gadea cu invitato dintre noi sa va aratam pe doasre reale cate falsuri fac Mafiile imobiliare.

    Imi pun speranta in Dumneavoastra
    Multumesc

  8. DECAT SA EMIGRAM…MAI BINE II URCAM PE “TOTI SHMENARII” INTR-O NAVA(DIN FLOTA RENUMITA) SI SA=I TRIMITEM DUS IN TRIUNGHIUL BERMUDELOR!!!
    Numai bine…pentru cei simpli
    (aka fara porshce/q7 fara vitoane:D, fara nu jtiu ce vertuuri)

  9. Exselenta Sa Domnul Traian Basescu, Presedinte al Republicii Romania, peste Prim-ministru, Comandant Suprem al Fortelor Armate, etc,etc, a dat o lectie de democratie in direct telespectatorilor uimiti, in care si-a declarat profunda-i nemultumire de faptul ca i se rastalmacesc vorbele. El, care in patru ani a redat demnitatea poporului, care si-a intors vorbele si parerile si care a facut atat de mult bine (unora). Sa nu uitam ca Excelenta sa domnul Emil Boc, a fost din cosas ridicat la rangul de prim vice primministru. Degeaba este acest boc Doctor in Drept Constitutional; Datorita Presedintelui poate sa ne arate calitatile si indemanarile in intoarcerile de vorba; ca la Ploiesti. Cei rai, care ii ataca
    fac un imens deserviciu tarii si poporului. Ei sunt ceea ce caracterizeaza acest popor: badarania, marlania, frecanjeala, mistoul, lucrul facut de mantuiala, minciuna si hotia.
    Sa ne traiti si sa ne duceti pe cele mai inalte piscuri ale ipocriziei, cameleonismului, lipsei de principii, demagogiei, populismului si politicianismului desantat.
    PS
    Victore, tie iti doresc sa ii poti combate in continuare. Dur si fara crutare. Ei cu ei. Si noi cu noi…

  10. @guess : daca privesti absent datorita aerului “altul”pe care il respiri te gog sa ai amabilitatea sa nu mai judeci “in corpore”. Dar se pare ca aerul “altul” iti afecteaza judecata.
    Nu iti mai da aere ca esti in afara, ca tot roman esti . Daca tot esti asa de detasat ce doamne iarta-ma cauti sa-ti exprimi “detasarea ” aici.
    Nu esti singurul care esti in afara granitelor. Deci, “on degage”.
    @ sukarit : corect!

  11. Sunt uimit ca acu ii casuna si pe cei de la Realitatea, care l-au “facut”, alaturi de fcativa ziaristi din presa scrisa, presedinte, care l-au sustinut sus si tare in perioada suspendarii. Brusc si-a adus aminte ca Realitatea e a lui Vantu. da pana acu acui era?
    Vad ca si-a mutat “cuibul” la B1TV, iar Moraru ii organizeaza intalniri “festive” cu anumite patronate la care il invita (obliga) si pe Geoana, asta asa sa aiba si el niste sfinte moaste langa el.

    Pscat ca nu a fost nimeni in sala cu sange in pix, sa-i spuna ca-l pofteste afara ca vorbeste cu Punescu in timp ce se straduia si Geoana sa spuna ceva, asa cum a facut el la sedinta CSM cu judecatoarea Costiniu.

    Oricum ne-a anuntat ca isi va relua “viztele de lucru” ca doar se apropie campania elctorala.

    Eu cred ca nu poate fi potolit decat daca se pune de un MORATORIU si lasat o perioada fara nici o stire despre Basscu.

    Din pacate pentru noi, are un talent deosebit sa se VICTIMIZEZE, iar “boborul” vede in el pe cel care le-o spune verde in fata la toti “imbuibatii” – “ba pe-a mati”.

    Cu cat este mai atacat cu atat se victimizeaza mai mult.

    Cred ca abia asteapta sa fie atacat ca sa intervina si sa arate “boborului” ca este victima unor tonomate.

    Strategia e buna.

    Pe plan nationqal va folosi TVR1, Radio Romania, iar in Bucuresti si orasele mari – B1tv.

    Eu as paria cu 1 la 2, ca are sanse mari sa se realeaga.

    PSD este in corzi – nu are candidat.
    PD-L il are pe el.

    PNL – o incertitudine.

    Ce fac elitistii si asa zisa societate civila?

    E cam tacuta in ultimul timp.

    Daca se rupe PLD de PD s-ar putea sa-l vedem pe Stolo candidand impotriva lui Base?

    Ce ziceti de idee?
    Mai ales ca se vorbeste tot mai mult despre aceasta miscare.

    At pleca PLDeii car ar aduna si ceva nemultumiti din PNL.

    Oricum, pentru partide e cam tarziu sa pregateasca un candidat valabil pentru presedentie, care sa-l si bata pe Basescu.

    Sper din suflet ca lui Geoana nu-i trece prin putinii neuroni pe care ii are sa candideze…
    Ar fi hilar si fara sanse. Ar inchide cercul perfect al prostiei.

  12. da ma dragutul,tot universul e impotriva lui,pana si masoneria comploteaza impotriva micutului…hai sictir taiane

  13. Seara buna
    Mi se pare interesant faptul ca unul dintre cei mai mari banditi ai tarii astia ( vorba lui Oprisan ) , intemeietorul notiunii de”inginerie economico financiara”, despre care toata presa a scris numai de bine vis a vis de Lido, Intercontinental si alte giugiumele economice, sta la masa cu presedintele tarii si chiar se vorbesc baietii in taina, cu manuta la gura. Pai mergand pe acelasi rationament ca in cazul Patriciu – Tariceanu, putem spune ca mafia sta la masa cu presedintele? Numai asa de-a dreaku:)
    Cat priveste chestiunea cu patronul d-voastra, oare sa fi aflat si Il Comandante ca nea Dinu a preluat Irealitatea TV?
    Salutare taica si noroc

  14. Habar n-am avut ce se petrecea pe realitatea si cand, da’ am pierdut un direct de mare traire! Nu-s ce va surprinde stilul, e acelas marinar pe care-l stim de 4 ani batuti pe muche. Mutrele celor doi prezentatori faceau toti banii, bine ca nu i-a facut gaozari, ca-i statea pe limba, am simtit din scrasnetul dintilor! Cel mai surprins cre’ ca-i “patronul” atat de evocat. Oare sa asistam la o reincalzire a subiectului fni, ori s-a prescris deja in astia 3-4 ani si marinarul incearca sa ne deruteze cu alte perdele de ceata?! Oricum, praful in ochii al discutiei cu patronatul, cu dracu’ ori cu lacu’, nu trebuie sa ne aiureasca, guvernul boc ( aici deja stiti!…) impreuna cu aceast conducator mirobolant de care se mira si astrii din cer, vor face fix ce vor, cum vor, cat vor si cu cine vor, deoarece nimeni si nimic nu-i poate clinti din loc! Mi-as pune viata la bataie ca marinaru’ a facut prinsoare cu cei ce-i sug ciorapii zilnic si feroce la cotroceni, ca poate intinde coarda cat vrea, ca dupa esecul de acu’ 2 ani poate sa se pisa pe ea de constitutie, ca-i tara lui si ca asta-i pohta ce-a pohtit! Ca scheunam noi pe-aici, ca analizeaza economistii, juristii, constitutionistii, jurnalistii, ei uite d-aia n-are el cozoroc la coroana! S-auzim de bine, frati romani, ca-i groasa!…

  15. Domnule Ciutacu, dv. de ce nu vă strică nimeni blogul? Nu că aş avea ceva cu dv., dar văz că nici aici nu-l iubeşte nimeni pe Matroz…
    Vă rog să-i transmiteţi dlui Badea că putem veni la un miting unde să şi cotizăm pentru un blog beton!
    Succese (pardon: “succesuri”) depline! 😉

  16. Băse nu se va putea abţine de la ciripit niciodată! Chiar dacă nu spune nimic în esenţă, el spune… Sub impresia că este deţinătorul adevărului absolut, îşi poate permite orice, mai ales că el e “şeful”. Mă întreb şi io ca prostu’, o fi sunat de la birou, de la restaurant, sau de acasă? Ştiţi, ca să ştiu şi IO, amărâtu’ de cetăţean, plătitor de taxe şi impozite, PE BANII CUI vorbeşte Marele Zeus cetăţenilor?

  17. Vreau sa il binedispun pe domnul presedinte Basescu ,in caz ca va citeste blogul.Un deputat PDL ii spune lui tata in legatura cu sine si colegii de partid:”Astia sunt mai hoti decat mine.”Nu dau nume ,pentru ca nu imi sta in fire.Dar ma intreb si eu:oare ce or fi furand?

  18. Doar 2 aspecte ale unui presedinte european:
    – presedintele intra in direct pe TV. Unde s-a mai auzit asa ceva? Ah, da in Columbia unde Chavez are propria lui emisiune.
    – lipsa de bun simt sau marlanie de-a dreptul cand ii spune ziaristului ca “macar atat pricepe si el”.
    Nici nu mai are rost sa enumar si celelalte “calitati”: prim-ministru, intaiul economist al tarii, om politic de renume mondial (vezi si raspunsul persiflator al lui Putin de acum cateva zile), etc, etc
    Pacat de poporul asta roman dar o merita cu varf si indesat.Poate se va trezi in ultimul ceas – la alegerile din toamna si va scapa de greseala asta istorica numita Basescu inainte de a ajunge iar la un episod Targoviste.

  19. ciutacule!
    esti un rau si un hain.
    ce ai cu tatucul nostru?
    el vrea binele poporului si este impotriva celor ce sug sangele nostru.
    traiasca lupta pentru pace!

  20. javra. ziceati de Nastase ca e arogant,pai scarba asta cum e? stati ca inca nu se simte criza asa rau de tot dar sa vedeti voi cand o sa iasa lumea in strada de foame la propriu.daca nu o sa provoace asta revolutie inseamna ca nu a facut nimic.o sa traim(si sigur nu bine)si o sa vedem.

  21. hehe, nea baselule, “un guvern care pana acum a mintit presedintele”…no comment

  22. Ma Ciutacule nu ai inteles nimic.Base ii credibilizeaza pe astia de la Vintu in felul asta,cica.Adica ma intelegi care este………

  23. Stiti ceva, domnule Ciutacu? La inceput ma scarbeau interventiile si iesirile presedinelui, insa deja imi dau seama ca noi asta meritam. Dupa diversele momente penibile in care a fost surprins(ex. celebra situatie “tiganca imputita”)am auzit foarte multe comentarii care il scuzau pe Basascu si chiar li se parea un gest foarte normal. Cu regret spun ca astia suntem. Noua ne plac presedintii populari care ne scuipa, injura, intervin in emisiuni, agreseaza verbal!!De cativa ani am ajuns la concluzia ca suntem un mic popor masochist!! Ar trebui sa participe domnul Basescu si la Local Kombat, sa aiba o aventura cu Simona Senzual si sa-si trimita fiica la emisiunea aceea jenanta: “O iubire interzisa”(cred ca asa se numeste). Sa vedeti atunci cum i-ar creste popularitatea. Refuz sa mai plang de mila noastra, a romanilor, pentru ca inca votam plasutza cu faina si ulei. Si asta primim.

  24. Base isi da singur interviuri .Ascultati vocea prezicatoarei nationale : in cel mult 3 luni amiralul flotei fantoma intra in blogosfera.(Nu ca si-ar scrie singur posturile…)

  25. Toti sinteti afectati de-o grava miopie.Nu intelegeti nimic.Numai Basescu si iar Basescu.De fapt ce-l macina pe imparat.
    Domnul Ciutacu se simte puternic amenintat.De pe surse am aflat ca in noile conditii este tare posibil ca dl.Prigoana sa-si mute utilajul cu beculete la postul eolian.D-aia tremura Victor,e posibil sa nu mai fie to-na-mat.

  26. Aveţi grijă să nu vă ucidă ura asta, stimate domn Ciutacu. Aşa cum îl ucide pe Buzărin ura pe care o poartă Stelei. Să ştiţi că mănâncă…poate nu se simte, dar mănâncă.

  27. Un Joly Joker pentru linistea romanilor

    Presedintele ales al unei parti tot mai mici a romanilor, aflat in aceste zile intr-o miscare browniana haotica, a incercat sa demonstreze tuturor, ca PCR si Ceausescu au fost mici copii, pe linga aspiratiile ego-ului sau.
    Ubicuitatea si implicarea sa directa in tot ce misca-n tara asta, desi haotice si fara niciun rezultat, au fost totale.
    De la conducerea nemijlocita a B.O.R.D.E.L.-ului (Boc nici macar nu mai incearca sa mimeze un orgasm prim ministerial, multumindu-se cu postura de olacar si ecou prezidential), pina la reglarea de conturi cu Justitia, careia pe linga faptul ca-i da “indicatii pretioase”, ii mai ameninta si slujbasii cu evacuarea, de la criza gazelor in care a fost pus la coltul de rusine de tarul Putin (deh nea Traiane, daca semeni bashini, culegi dopuri rusesti cu fundul), si pina la tichia de margaritar a revizuirii Constitutiei tarii, de la ditai lantu’ de aur, de neam prost, cu care s-a ancorat in discursul Dragoteascai la Realitatea TV, si pina la interventia directa si aiurea pe acelasi post, in cadrul unei emisiuni de stiri, de la alcatuirea bugetului la chermeza pusa de partidul sau in aerul ozonat al Brasovului, iubitul nostru presedinte a fost nelipsit de pe ecranele televizoarelor locuitorilor patriei.
    El a centrat, el a dat cu capul, el a aparat si tot el a dat gol.
    Si ce gol !
    Din toate acestea presupus a-i convinge pe romani ca pot dormi in pace, deoarece tatucul lor vegheaza, praful s-a ales!
    Ordonante date dupa ureche, demonstrind o incompetenta crasa, decizii ale C.C., care pentru oricare alt pretendent la calitatea de profesor universitar de drept constitutional, in afara de docilul executant Boc, ar fi insemnat stigmatul rusinii profesionale si implicit demisia, “indicatii pretioase” date Justitiei in cel mai evident dispret fata de prevederile constitutionale, insusirea ideilor altor lideri politici si prezentarea lor drept teze proprii in materie de revizuire a Constitutiei, ca start al campaniei electorale prezidentiale etc., toate acestea au demonstrat ca, desi acum si-a vazut visul cu ochii, acela de a cumula toate functiile de conducere si decizie dintr-un stat de drept (doar director de cimitir n-a fost in aceste zile), omul nostru, cu fiecare porumbel pe care-l scoate, nu dovedeste altceva decit o sete neostoita de putere nelimitata.
    In conditiile unei Opozitii plapinde si aproape insignifiante, iubitul presedinte nici macar nu se mai sinchiseste sa-si camufleze cit de cit pohtele si mizind pe “noncomabtul” atit al Opozitiei cit si al electoratului, face ce vrea muschiul lui intr-un presupus stat democratic si European.
    Singurul lucru care ne-a mai ramas de facut este sa asistam muti la spectacolul oferit cu generozitate de asimetric si sa ne intrebam neputinciosi, daca tupeul si nesimtirea au cumva limite.

  28. Referitor la ultima parte, potrivit careia Base – cand spun asta, ma gandesc ca problema gazelor nu exista in Romania – exista o explicatie. Poate presedintele este un adept al esteticii uratului. Cum spunea Arghezi: “Din bube, mucegaiuri si noroi/Iscat-am frumuseti si versuri noi…”:))

  29. Aici e de interpretat. “Daca reducem inflatia nenorocim populatia.” Acum, depinde prin ce modalitate se face aceasta reducere. Ca daca le iei oamenilor din buzunare bani si ii lasi sa cumpere cartofi din Olanda, evident ca o sa-i nenorocesti. Dar daca-ti vezi de treaba si folosesti banii de la UE pentru dezvoltare, poti sa spui ca nici nu stii ce e aia criza. Dar, la urma urmei, noi sa facem ciocu’ mic, ca ei sunt la putere acum!
    Desi nu prea are legatura, refuz sa cred ca Basescu e Presedintele Romaniei. O tara asa frumoasa nu poatea avea un asemenea Presedinte. Cred cu tarie ca Basescu e Presedintele celor ca Fernando de la Caransebes, Nikita si telespectatorilor infocati OTV.

  30. Sant mahnita ca ca un asemenea conducator bagat in masina “incetisor”pentru ca nu are capacitatea fizica si mentala de a aprecia distantelor in anumite stari euforice si care seamana tot mai mult cu Ceausescu(la ce rele)care la randul lui il copiase pe Mussolini si il comparam cu ajutorul mamel cu mai multi copii alocatia de stat pentru copii….etc.Sant mahnita ca am vecini pensionari care nu-si pot plati caldura si medicamentele.As dori si eu sa stiu ce serviciu are fiica sa Elena?Daca are un”job”cu cat este platita pentru ca vad in presa ca are numai activitati de cluburi?!Nu cumva cine o plateste este ca urmare a faptului ca este fata lui tata?Asta cum se numeste in termeni juridici?Pe vremuri ne intrebam care sant colegii Elenei Ceausescu acum ne intrebam la fel?Ma doare ca a murit GRIGORE VIERU.Noi, cei din zona Moldovei i-am cunoscut pe poetii basarabenicu mult inainte de ’89.aveam radio, avean televizor asa ca fata de celelate zone ale tarii noi i-am auzi si apoi i-am vazut pe toti artistii Basarabiei.Dar nu pot sa nu scriu cateva versuri cantate si de Marian Nistor,Anastasia Lazariuc:
    Astept diminiata,
    Pana la lacrimi
    Mi-e draga viata
    Orice splendoare,
    Ma doare,
    Ma doare aceasta floare
    Si frumusetea ta,si frumusetea ta!
    Si-aceasta zi,
    Ce miine nu va mai fi,
    Nu va mai fi!
    Pentru Grigore Vieru care n-a mai asteptat dimniata acesta zi nu va mai fi.Adio frate asa cum ii numea el pe toti cei din dreapta Prutului.DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA LUI.

  31. Pentru cine intreba care-i prostu’ care l-a votat pe acest psihopat: EU! Si-mi vine sa ma autopedepsesc pentru asta! Dar nu…nu renuntand la vot!

  32. bravo Dana, bine faci cu autoflagelarea:) te pot acompania…si eu l-am votat, dar m-am trezit repede;)

  33. Sa ne spuna si noua presedintele mult iubit de fiicele lui si adulat de boc-poc, ce se va intampla pe criza asta cu contractele lui casuneanu si ale altora dintre clientii de casa a pd-ului.Pentru pensii si salarii nu vor fi bani, dar sute de milioane de euro se vor plati pentru sosele ce in final vor fi niste drumuri de tara si vor mai apare niste veronuri de plimbat prin curte.
    Un sfat: daca tot va luati masini cu milioane de euro faceti si macar vreo 20-30 de km de drum “ca-n palma” sa va puteti da cu calutii putere pe el, ca mie, cu cei doi cai ai mei+ caruta din dotare mi se rupe de autostrazile voastre.

  34. Bun,Basescu e un ipocrit,demagog fara margini.Il antipatizez profund,insa de data asta desi,ma rog e clar ca nu se face asa ceva,ma bucur ca le-a dat peste nas celor doi maimutoi,care chiar au impresia ca se pricep la toate cand in schimb sunt 2 penibili care pun numai intrebari extrem de tampite.

  35. Da’ la CSM femeia aia “risca sa fie evacuata” pentru ca vorbea…acu el ce face? Nu susotea si el in timp ce vorbea Geoana?

  36. Iata micul dictator si-a dat iar in petic.”presedintele nu roaga ordona”zicea pe vremea cand Voiculescu a spus ca a facut alianta cu pd-pnl la rugamintea lui base.Acum tuna si fulgera ca a vorbit iar ca proasta`ntarg(ca si cu telefonul “tigancii imputite”)fara sa gandeasca la microfoanele deschise.Nu suporta dialog,nu suporta intrebari,nu suporta contraziceri.Ca unii l-au votat fara sa stie de ce este in stare mai inteleg,desi vazusera cei poate pielea ca nu este de ieri de azi in politica,dar ca mai sunt idioti care cred in el,asta chiar n-o mai inteleg.Are impresia ca functia de presedinte este ceva intangibil,ceva suprem,unde singura treaba a romanilor este sa se inchine si sa ovationeze?Mascariciul se crede Dumnezeul Romaniei si al romanilor.Cred ca ar trebui sa consulte un psihiatru.

  37. pe laga faptul ca suntem cum suntem treim numai din speculatii(specula).in orice domeniu ziaristii astia de 2 bani isi dau ei cu parerea de habar mai ai de capu’ tau.daca stau sa ma gandesc la rece…nu dobitocii astia de la conducere sun de vina ci NOI ! fiecare individ in parte din tara asta,care trece cu mainile la ochi si urechile astupate prin vita zi de zi.suntem resemnati si dorim sa moara capra vecinului da sa si dea mai mult lapte sa ne dea si noua!asa ca ne ducem pulii de suflet

  38. Ba, neam prost’ Basescu’…. a amenintat pe doamna aia judecator (sau ce o fi fost)ca o sa fie evacuata daca mai vorbeste…….. da’ nesimtitu’ de el cand Prostanacu’ vorbea nici nu mima ca e atent…. vorbea …. asta e daca Prostanacu’ nu are sange in instalatie sa zica “nu va jucati domn’ marinar ….puteti fi evacuat”…………..

  39. Eu cred ca fusese la Golden Blitz inainte sa intre in direct pe postul Realitatea Tv ca sa-si faca curaj cu niste pahare de tarie pentru a spune ziaristilor ce gandeste numai ca alcoolul ia luat mintile si a cam dat-o in bara de fapt cum a tot dat-o in astia 3 ani de zile de cand este presedinte dar las’ noi o sa-l votam in continuare unpik de hahahhaaaa!!! unpik de “Ce-mi plac glumele mele” si gata inca un mandat pentru un om de nimic intr-o tara de nimic unde domnul Basescu inafara de vizitele pe care le-a facut in crasme si de glumitele lui de prost gust nu prea a facut nimic. Pai daca acum mai nou guvernul Romaniei sa face in baruri si crasme cum poti sa te mai miri de comportamentul unui om ales de populatia tarii pentru a spera la mai bine. Am aceeasi parere ca domnul Mircea Badea: meritam tot ceea ce ni se intampla noi i-am ales iar de data asta nu avem nici o scuza si nu putem da vina pe nimeni decat pe noi. Din pacate asta e tara numita Romania unde sunt promovati Piticu’ porno, Eleva porno, o gramada de vedete porno, Tolea si Magda Ciumac, Telenovela Elodia unde Otv-ul face audienta cea mare asta da dovata si de inteligenta unor foarte multi oameni din Romania. “Cu cine o sa te votezi mamaie? Pai cu care vine sa ne dea ceva daca o sa fie bani e si mai bine” :)))))) Imi vine sa rad dar nu prea pot fiindca de fapt este de plans si foarte ingrijorator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.