Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

Cand il lasa nervii, in loc sa ia un Xanax, Tiranu’ mută tonomatele din Intact in Realitatea. Bre nea Trăiane, sper sa nu faci vreun soc cand o sa-ti dau o veste de ultima ora. Nu tot Universul conspiră impotriva lu’ matale. Unii (putini) nu te iubesc, altii (tot putini) te urăsc, iar marii majorităţi a populaţiei de pe Calea Lactee îi esti profund indiferent. Fiindca nu esti in stare sa lasi nimic in urma ta.



Nu te-o apuca vreodata pe tine cheful sa-mi dai si mie un telefon nevos in direct…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Dacă tot te lasă nervii, ia, taică, un Xanax

  1. De cand a ajuns Presedintele tarii sa de-a interviuri la tv ???
    s-a dus dracu tara asta..
    CINE L-A VOTAT PE ASTA FRATILOR ????? numa idioti in tara asta

  2. Un presedinte exceptional si un titlu pe masura: *presedintele explica:populatia va fi afectata de o depreciere puternica a leului*. Pai bre nea Base, spune-ne si noua ceva nou, ca de aceea esti primul om in *tara mea de glorii, tara mea de dor*, vesnic asuprita Romanica!

  3. eu stiam ca nea presedintele conduce tara, isi da telefoane cu putin, chestii, nu pierde timpul in fata televizorului. nici macar cetatenii de rind nu prea mai stau in fata televizorului.

  4. Doamne, are grave probleme de comportament telespectatorul fidel al Realitatii TV. Io zic ca-i prinde bine o pauza la sectia “camasa de forta” – Spitalul 9

  5. Dom’le intrebarea ,aia,cu masinutza era numai glumeatza.Eram constient ca nu era din ciordela,deoarece aflau aia inainte de a deschide voi portierele cu telecomada.Totusi aveti ceva singe-n instalatie ca sa va duceti cu ea la “ceafa-groasa”,la plimbare.

  6. Saraca fata aia…muierea lu’ ala care nici el nu e de retinut incerca sa-i zica lu’ tata Base “dar domnule presedinte noi vi le servim, domnule presedinte!”. 1984 e aproape. Tanti Nuti reface cabanele pioneresti pentru “sangele tanar” ce o sa ne citeasca din Cutezatorii Portocalii.

  7. Eu asa am inteles : Probasinosii au prins cheag la Realitatea de la suspendare incoace.Electoratul lui avea programat Televizorul practic pe Realitatea.Ori de la infiintarea noului Parteneriat PDL-PSD lucrurile nu mai erau atat de in roz pt Basescu la respectivul post electoratul sau fidel ramanand practic cu gura cascata sa afle ca dumnezeul lor are coarne si coada care incep sa i se intrezareasca.Mesajul n-a fost inbtamplator : Basescu a vrut cu buna stiinta sa-si avertizeze suporteii ca “Realitatea nu e ceea ce au crezut ei si ca de fapt il vaneaza,ii rastalmaceste cuvintele si-i e dusmanoasa”
    Basescu in disperarea lui incearca sa-si conserve macar o parte din nucleul dur al propriului electotrat care urmeaza a fi incercat si el de greutatile care vor veni.

  8. Colac peste pupaza , dupa pastila cu constitutia , aruncata in gura rumegatorilor tampi, vor sa trimita acasica pe toti nonbebelusii.Sa nu uite Audrenei Marinel ca Romanica e de multa vreme pe a imbatranita si se trezeste ca-l ia segmentul pensionar cu sacosa pe cap, daramite sa-i mai permita sa fie maimutza principela la cotrocelu.

  9. In curand la tv:
    Traian Basescu intra in legatura directa la Euforia TV pentru ca domnul Bota duce tara in roare , NU mai sunt la moda balerinii ! pentru numele lui Dumnezeu…

    Traian Basescu intra in legatura directa pe Animal Planet : Terminati cu prostiile acestea, leii mananca ciolanul pana la os cu tot cu hienele, chiar daca sunt din opozitie!

    Traian Basescu intra in legatura dircecta pe Mezzo: Patronul dumneavoastra este Marco Bella ?..de unde atata Franz Liszt in ultima vreme ? Acum sunteti la opozitie, ciocu mic.

    etc

  10. cu pasi din ce in ce mai repezi,ne ducem dracului!
    cat despre industria auto,nu se poate face absolut nimic pentru o perioada destul de mare de timp.din octombrie pana acum media oamenilor care intra in show-room(nu a clientilor!)a scazut de la 10-15 persoane/zi la maxim 5/zi.degeaba se fac reduceri foarte mari si euro creste.asta ne omoara cel mai mult acum…

  11. Tot de rasu’- plansu’:

    Cineva (nu merita sa-i scriu nici numele, nici porecla, acum) devenit celebru prin comicul grotesc al limbajului, a lansat stirea ca pentru conducerea doi s’un sfert (DGIPI), PSD l-ar putea propune pe “vestitul” Bogdan Georgescu, fost sef al pietelor (nu mai conteaza unde si cand).

    Nu numai cei de la doi s’un sfert s-au tavalit de ras cand au auzit ca viitorul lor sef ar putea fi un “pietzar”, dar si cei din civilie, care mai inteleg cate ceva.

    Insa, pe de alta parte, politic, este echitabil.
    Sa se faca numai PD-L de “mandra minune”, vorbea ardeleanului, ca a dat un prim ministru ca Boc?
    Nu se poate asa ceva!
    Acum e randul PSD, care are in vedere un tarabagiu-sef in fruntea serviciului secret al MAI.
    Apoi, e randul PD-L sa se joace frumos (pe la SRI, pe la SIE- parca poate sti cineva?) cu vreun gunoier sef.
    Se pregateste PSD, s.a.m.d.
    Rasu’- plansu’, vorba lui Nichita!

  12. Bine că are un fir roşu cu cineva. Nu cu cine contează, dar nu-i putem cere ce nu poate. Aşteptăm toamna. Atunci cad frunzele, ştiţi!

  13. Maria Sa Traian ot Basarabi este mai paranoic si mai avid de putere decat era primul presedinte imbalsamat la Targoviste cu cartuse cal.7,62 mm cu glont din miez de otel. Pe zi ce trece se mai adauga o caramida la esafodul dictaturii pseudodemocratice basesciene, sa speram ca acea caramida este doar chirpici.
    Dle Ciutacu, nu puteti deschide o pagina in Jurnalul National unde colectivele de oameni de afaceri, ai muncii, domnii tarani , manelistii, pitzipoancele si glojditorii de tarii sa trimita telegrame de adeziune celui mai………?

  14. Dar TU ce lasi in urma ta?In afara de ura foarte mare, pe care o reversi zilnic,pentru Basescu eu nu vad nimic.

  15. A incurcat-o Prigoana : acu’ or sa vrea si altii tonomate in studio. Zic sa bagi un banner pe ala ” I’m the Original , fk the rest” Ce sa facem bre, toti suntem prosti, numa’la Cotroceni “e” destepti.

  16. Recunosc ca sunt unul dintre idiotii care l-au votat pe “primul dintre egali”. Fratilor imi cer iertare.

  17. Fantastic. Asta n-are STOP. Pe bune ca e groasa. Cum putem sa avem un asa impertinet de presh….Este incredibil. Bush era idiot dar nu jignea. Eu am aproape 40 de ani dar asa demnitar de periculos ( pe functie prezidentiala ) n-am mai vazut in Romania. Si cand te gandesti ca i-am dat votul. Boule ( imi era adresat mie apelativul ). Pe presh o sa-l apeleze istoria si votul de anul asta

  18. Ceva mai penibil n-am vazut , dar vremea e inainte , am timp sa vad de toate ! Las ca nici prelipceanul si fatuca nu erau mai breji , dar basescul de la telefon a fost insasi institutia prezidentiala a la piata Obor,nervosul-nervosilor , paranoia cu acte in regula.Din parte-mi , ar trebui provocat astfel in fiecare zi , poate atunci , s-o dezmetici poporul cazut in admiratie. Interpretarea evidenta este ca “da”, a nenorocit poporul , dar spus in direct la TV , cu mana la gura ca tatele, grotescul dramei ce ni se intampla este cu atat mai vizibil. Si v-ati prins , Base se uita la tv si-l doare ! Cu nervi !

  19. imi place ca e grijuliu,si ne spune noua la ureche,cu mina la gura ce griji isi face pt. populatie.Cit despre comportamentul lui,nu-i nimic nou aici,si e similar celui cu ziarista careia ia luat telefonul.Asta e omul democrat-cine nu zice ca mine e impotriva mea.

  20. De remarcat ca jumate-de-prim-ministru calare pe jumatate-de-iepure-schiop are aceleasi iesiri nervoase si necenzurate, cu discurs si epitete inspirate pe bancuta de la drum , dupa coada la paine. Sa va spui ce-ar urma ?
    Ca blonda cu mopul sa ne admonesteze si ea televizat , intre doi-pe-fata , doi-pe-dos. Mai mult pe dos..

  21. Laudatorii au luat scatoalce peste bot?MINUNAT,MINUNAT.La cat de pupini sunt astia de la Realitatea,Basescu i-a mai sters la gura.:-))

  22. nene,pe base il stim cu totii,acelasi smecheras cu aere de secretar ONU,vorbind-scuze,mintind -vrute si nevrute,dand o impresie teribila ca vrea cu orice pret numai si numai binele “boborului turmentat”,n-are rost sa ne mai agitam,da’ vazandu-l atasat de ecranu’ tv-ului pe “prostanac” ,devine din ce in ce mai clar ca asta a inceput sa fie pe fata “a doua anexa” a lui base – dupa piticu’ poc – si sincer sa fiu nu stiu care isi “vinde” partidu’ mai cu ravna: Oprea et Co sau chiar ” mandrul prostatec” cu gasca lui,sau poate chiar amandoi,independent unul de celalalt..!wow,ce fain..!

  23. Din categoria “Ba…”: NU esti inconjurat de mitocani care sa-ti atraga atentia in public ca nu-i frumos sa vorbesti in soapta si cu mana la gura in timp ce cineva tine un discurs (fie el si amaratu’ de Mircea Geoana).
    In zadar si-ar angaja pe cineva care sa-i explice sau, sa-i deseneze macar Codul Bunelor Maniere…
    In rest, despre actuala politica si viitorul Romaniei AOLEUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!(Cred ca AOEURO ar fi mai rentabil ha, ha, ha)
    Toate cele bune!

  24. Si cu telefonu’ in direct la Vorbe Grele (sau Sinteza sau In gura presei) mai greu, numa’ daca o fi cineva pe moarte (Doamne fereste) sa ureze el sanatate, ca la asta se pricepe!

  25. cand che guevara si-a permis sa vorbeasca in timpul cuvantarii lu’ geoana nu s-a gasit cineva sa-l invite sa taca ? sau eventual sa-l dea afara din sala ?
    Ce tara…presedintele da telefon la un post tv sa explice ce si cum…pai de ce i-a mai dat lu’patratel medalie de cavaler fara cal daca el trebuie sa-si poarte singur cuvintele ?
    macar sa ia exemplul lui ‘mini me’ si sa stea fara purtator de vorbe grele.
    Si sa inchei cu o vorba foarte folosita in ultimele luni pe forumuri: Bravo domnule Boc ! Bravo domnule presedinte!

  26. nu mai spuneti acum ca el este miezul din fanta…toti l-am votat cu entuziasmul specific unui popor incult…un betivan si un curvar…dar asta nu am stiut si in ziua de votare ??sau am fost prostiti ca se lupta cu `sistemul ticalosit`??eu cred ca da…

  27. eu respir alt aer…de aceea privesc absent…ca tara asta e ca o `curva` ramasa fara `client`…

  28. Sa fie multumiti ca nu le explica in limbajul lui de borfas pe puntea vasului asa cum a facut-o in ’96.
    Basescu isi respecta acum doar promisiunile electorale formulate atunci. Basescu: “- M..E, ti-am spus!”. Minunat!

  29. Trebuie sa fie tare speriat daca a ajuns sa se justifice intrand in direct la o televiziune.Nu mai are purtator de cuvant?Si eu care credeam ca ,daca are puterea ,o sa ne scuteasca de presiunile sale asupra media…Dar, atunci cand ai bani si putere ,si nu te duce capul…Base,lasa-ne!Eu stiu ca esti un pic afectat ca s-a folosit rusul de tine ,te-a luat la misto,ca ,poate,poate ii forteaza un pic pe ucrainieni,dar lasa-ne…Si stim ca CCR ti-a cam dat un pic peste fata,asa cum ai atacat si tu ,prin presa, pe cineva de acolo…Uite,n-o sa spun mai multe,ca sa nu te supar mai tare…

  30. Sunt curios…pe vine o sa votam noi la alegeri. Cine va iesi presedinte? Basescu imi este greu ca va iesi din nou. Cel mai probabil de la PSD va fi. Si daca va fi de la PSD, guvernul BOC nu va rezista 4 ani… Si atunci iarasi va fi scandal si tevatura, altii bani chletuiti. Si toate asta, in plina criza economica. Foarte frumos…

  31. Idei generate prin tehnica Brinstorming (5)

    Astazi numai ideea ecologistului
    5. Problema cainilor vagabonzi si a micilor « musuroaie » umane uniform raspandite pe cei 228000 mp ai capitalei ( cca 1/mp) devine simultan si perfect rezolvabila.
    Aceasta presupune infiintarea unui serviciu municipal al cainilor comunitari vidanjori, care sa aiba ca singur scop lucrativ : mancarea la capacitate, a fecalelor bucurestenilor si nu numai.
    Echipele canine, cipuite, vor actiona in haite organizate pe zonele arondate, fiind special dresate scopului.
    Pentru stimularea apetitului se vor pulveriza arome de carne (netoxice), pe fiecare musuroi uman, de catre voluntarii strazilor.
    Cainilor vidanjori li se vor amenaja locuri speciale pentru nevoile proprii potrivit dresajului, ei spre deosebire de citadini nefacand rabat de la regula.
    Ideea vine in intampinarea Primarului General S.O. care a declarat aseara, pe o antena, ca este hotarat sa chiureteze mizeria de tot felul din Bucurestiul sau natal.
    Implementarea solutiei si cuantificarea efectelor revine Primariei Capitalei, dar si ministerului cu problemele ecologice.
    Nu se accepta firme particulare, exitand riscul trecerii dintr-un rahat in altul.

    PS Ideea se va patenta, deoarecece pe plan mondial interesul starnit poate s-o transforme intr-o veritabila sursa de finantare si a altor murdarii sociale.

  32. Daca Iosip Visianorovici Basescu ajunge sa schimbe Constitutia,cu ajutorul celui mai mare corijent la Drept Constitutional,care cica ar fi doctor in materie, ne-am dus dracului!Si daca nu suntem in stare sa oprim acest lucru, ne meritam soarta.

  33. Cateva comentarii la ceea ce se petrece!

    Ascunzandu-se pe dupa criza, ganditorul de la Basarabi ne spune cu daca nu vor fi luate “necesarele” masuri de austeritate va fi sacrificata Romania !
    Cand este vorba de austeritate, bineinteles ca nu despre ministerele nou infiintate special pentru Adriean, Monica, Nuty sau Vasile este vorba si nici despre posturile clientelare de secretari de stat, directori si adjuncti scoase la taraba.
    Pensionarii sunt cei ce trebuie sa mai stranga cureaua (doar fondul lor este prabusit , stie toata lumea !), profesorii , doctorii si ceilalti salariati sa fie mai rezonabili(ce dracu’..) si sa se multumeasca cu o remuneratie mica, dupa buget. Cine mai este atunci Romania domnului Basescu? Restul care a mai ramas adica: Administratia Prezidentiala (cea care tot infiinteaza comisii care sa-i spuna, contra cost, domnului presedinte ce anume doreste sa auda)Adminisratia Centrala, Baronii , Armata, Externele inclusiv ICR, Procuratura si Serviciile. Poate si oamenii de” succesuri” cunoscuti generic ca “smecherii de Romania” sau…. poate sangele proaspat de pe la Bamboo…
    Am uitat suporterii ! Ca si in 2005, unul dintre primele ganduri ale presedeintelui se indreapta spre rezolvarea urgenta a problemelor umbrarestilor, casunenilor, cocosilor, bucsarilor, constandailor si necolaiciucilor carora statul nu le-a achitat prestatiile serviciilor executate si facturate pe 30.12.2008 si le-a blocat activitatea. ( Domnule Dobre …..pardon Berceanu, … sau Boc,… sau Blaga, …sau, …sau… , fa bine si da banii oamenilor!)
    Acum nu mai este vorba de promisiunile din campanile pentru care ar trebui sa apara macar roseata in obraji , daca nu crapaturi. Acum este vorba de lege. Profesorii si ceilalti salariati nu trebuie sa cedeze “rezonabil” cum li se cere. Piticul de gradina al presedintelui (formulare ironica inspirat aparuta in folclor !!), capabilul editor de fraze dar incompetentul jurist si nu numai, nu are decat doua variante: ori respecta legea ori pleaca. In ceea ce-l priveste, Dl. Basescu, caruia Romanii i-au dat Primaria Bucurestiului si mai apoi Consiliul General, i -au dat Presedintia Romaniei si acum si Guvernul si Parlamentul Romaniei , care are tupeul sa mai ceara si o noua Constitutie, s-a dovedit doar un jalnic cersetor,dezaxat fata de realitate, demagog si incompetent, permanent generator de crize si incapabil de a rezolva sau macar de a enunta corect macar una dintre problemele reale ale Romanilor, inca un esec al istoriei noastre.
    Elena.

  34. faptul ca piratul nu pierde niciun prilej sa participe la sedintele de guvern, dandu-le ministrilor sarcini ca pe vreamea lui ceausescu, sau binecuvantandu-le masurile coapte tot de el, ne intareste certitudinea ca boc-poc nu este altceva decat jalnica sa sluga

  35. Tot respectul d-le Ciutacu pentru tot ceea ce faceti si pentru verticalitatea dvs. Va urmaresc blogul de o luna si pot spune ca sunt un fan al dvs. Va felicit pentru verticalitate si pentru coloana vertebrala dovedita de atatea ori. As avea 2 amendamente totusi.
    1) O emisiune ca a dvs nu are ce cauta pe postul acela plin de monden si de can-can. Incercati sa va mutati daca nu se poate in alt trust …macar la alt post din acelasi trust.

    2) Cuvantul “neRvos” contine si un R. Cred ca graba e de vina.

    In rest tot respectul pentru ceea ce faceti. Aveti “cojones” … 🙂

  36. Personalitatea de tip paranoid : Acesta personalitate este caracterizata prin neincredere, senzitivitate, restrictia deliberata a afectelor ( emotii, trairi ) exprimate, hipertrofia Eului , refuzul criticii altora, asteptarea permanenta de a fi inselat sau de a fi victima rautatii altora, punerea sub semnul intrebarii a cinstei altor persoane, neincredere sau disimulare.

  37. Vai steaua noastra…Individul a luat-o complet pe aratura. Individul nu mai suporta deloc critica, nuantarile sau interpretarile…Acum se crede presedinte, premier, ministru de finante, procuror general…etc…Un fel de magazin Victoria al politicii mioritice. 50 de specialisti in unul singur, daca nu e mahmur. Cel mai gretos mi se pare faptul ca omul discuta macroeconomie cu GC Paunescu, personaj care a si fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare pentru manaria cu Bancpost (nu Bancorex). De fapt, pe cei doi ii leaga un trecut comun. GC Paunescu a fost la Milano un fel de omolog a ceea ce a fost Basescu loa Anvers. Cred ca semnau statele la aceeasi casierie.

  38. @guess who
    Nu toţi!
    P.S. Ţara este la fel de pură ca şi în ziua facerii ei, nu trebuie să ne îndoim nici o clipă de acest adevăr. Despre conducătorii ei (şi slugile lor preaplecate!) nu pot spune acelaşi lucru. Ei încearcă (fără succes!) să o întineze ceas de ceas, zi după zi, fără ruşine şi fără teamă de vreo pedeapsă. (Se cheamă tentativă de viol!) Lor (şi numai lor!) le poţi spune că sunt… ce spui tu. 😉
    @Chat Noir şi @ Radu, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată! 🙂

  39. Si eu l-am votat si imi pare rau, am gresit dar sa ne amintim ca in 2007 noi am avut o sansa mare sa scapam de el de care nu am profitat.E vina noastra, am gresit cu totii.

  40. xanax nu mai are efectul scontat :)) e mai mult degeaba :|. Cu Base- “omniscient, omniprezent ” si care face ce vrea muschiu’ lui cand vrea eu nu mai pot- mi se face rau la stomac de fiecare data cand il mai vad/aud pe la tv( de asta nici nu ma mai uit la stiri/emisiuni politice) …Sunt unul dintre cei care au mers la vot cu gandul “nu votez cu asta , votez impotriva lui”- si am votat cu psd-ul 😐 mare greseala! N-am sa mai merg la vot -singura solutie la care m-am putut gandi.

    Tot respectul, domnule Ciutacu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.