Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. Oricum Mircea Badea ii cel mai tare super emisiune…….Huidu deja sunteti expirati nu va mai suporta nimeni…….

  2. eu am auzit de emisiunea lui huidu la mircea badea show…..
    imi pare rau ptr huidu ca nu stie gramatica limbii romane , dar dc doreste ii pot da eu meditatii sau verisoara mea …..(13 ani )
    dar mai bine “ieu” ca sa nu avem surprize de “la domnia sa”
    si nu uitati la televizor se uita numai prostii
    iar la huidu si gainusa numai cei care nu au kiar nimik de facut in viata lor ( gen poponet , basescu , cumnatul meu si altii , nastase , ilici , …..)
    mult succes lui mirciulica si sa speram ca se insoara si el si se mai linisteste si pleaca prin alte “tarii”
    Nu de alta dar la cati ani are el crec “ia” ajuns in romania
    PS: “….” sunt ptr greselile lui huidu = huiduma

  3. Urmarim cu mare veselie certurile preelectorale ale jurnalishtilor valahi. Imi pare ca in ultimul timp lupta gazetareasca este un pic mai ascutzita. Noi, personajale nesticlatizate nu putem decat sa ne bucuram in momentul in care cei care se afla prin sticla TV isi dau cu sarg la cap! Nu stiu daca jurnalismul de sticla se mai cheama jurnalism. Imi aduceti aminte mai mult de teatrul roman de coltz de strada (vezi serialul “Rome”). Asteptam sa va montati si niste falusuri imense cu care sa va masurati puterile pe timpul emisiunilor tip “E Emisiunea Mea! Impung Pe Cine Vreau!”
    Limita dintre politic si jurnalistic a devenit subtzirica. Nu ma mai intereseaza politica de multishor. O sa incep sa nu mai mai uit nici la emisiunile TV care dezbat savant diverse lucruri care oricum NU NE MAI INTERESEAZA!
    Un singur lucru nu am inteles in momentul in care Basescu a dat in judecata un editorialist: dc dzeu toate ziarele nu au publicat, a doua zi, la unison, acelasi articol?? Sunt curios…oare matrozul putea sa dea in judecata TOATE ziarele, TOTI jurnalistii? Ar fi fost un experiment nice!
    Va este frica? Aveti si voi parte de zgarciuri de la pulpita ciolanului?
    By the way…la vot nu ma duc anul asta pt. ca nu ma intereseaza. Ma duc la anu’, ca nu imi place de matroz! E urat, vb. urat, face numa’ prostii in afara si ne face de ras (ma rog, eu simt ca ma face de ras). Poporul il iubeste pe scamator desigur…In rest, toate partidele sunt o mare gashca care se ocupa cu treaba. Nu stim care este aia. Presupunem ca se ocupa cu fraiele tzarii. Adevarul este ca sunt acolo ca sa se asigure ca progeniturile lor nu vor mai fi asa de parnaiashe ca ei pe vremea lu’ Nea Niku.
    Cred ca sunteti doar balcanici. O dovediti, mai grav este ca o dovedim toti zi de zi!
    Inca mai urmaresc seara cateva minute emisiuni cu Huidu, Badea, Ciutacu etc. Cand vad un senator, presedinte sau ministru schimb imediat pe Discovery.
    Asptam cu interes montarea falusurilor de emisiune! Nu trebuie sa vb., va dati in cap cu ele….intelegem noi despre ce e vorba!
    Heil Traian!

  4. Pentru Mircea Badea:
    Pentru foarte multi dintre cei ca mine esti considerat un erou. Personal cred ca aceasta ti se trage de cand ai inceput la emisiunea “In Gura Presei” sa prezinti realitatea romaneasca asa cum o simteam noi, cand in sfarsit “pe sticla” spune unul adevarul gol-golut, ne explica de Romania lor si Romania noastra etc. Acele lucruri pe care le simteam si nu le puteam pune in propozitii. Succesul emisiunii s-a realizat datorita faptului ca mii de oameni s-au auzit pe sine in emisiunea “In gura presei”.
    In ultima vreme insa, desi ai ramas in sufletele noastre, ti-ai schimbat putin optica, nu mai esti atat de revolutionar, consumi mai multa energie pentru a face audienta si a atrage mai multi “fotbalisti” si consumatori de “Libertatea” catre emisiune. Desi, probabil, nu ai vrut asta dar s-a intamplat, te-ai transformat in “Lider de opinie” si e de preferat sa fi tu acesta decat oricine altcineva. Atat timp cat vei face emisiunile la radio si TV nu vei scapa de blestemul in care creezi idei, reformezi oameni, esti urat, iubit respectat, citat etc. Din punctul meu de vedere nu poti sa nu incerci sa schimbi ceva, sa creezi un mod de conduita asa cum ascultatorul tau din Buzau incerca sa-i faca pe colegii sai sa nu mai arunce gunoi pe strada. Atat timp cat faci TU emisiuni vei modela pe majoritatea ce privesc sau asculta! Nu mai ai cum sa alegi…Ceea ce poti alege este cum o faci.

  5. mai bine victore sa ne povesteasca domnu huidu cum a sarit el in piscina de ziua lui si si-a spart capatana ps , de treaz ce era si apa mica.

  6. Gogu Putere® si legat de fotbalisti poate unii dintre noi fotbalistii mai avem si o politehnika si un curs de calculatoare si incercam si noi sa scoatem capu….. :)) in lumea asta dar ce sa vezi in “loc ca ” cacacea de huidu sa fie corect si sa nu mai linga in popnet pe toti prezidentii si premierii “sar” ocupa cu emisiuni de copii sau de tradus la handicapati =))=))=))

    ok , acum sa revin ca sa nu plictisesc la 20 si ceva de ani ce vazi : numai jeguri cu burtihanele pline la tv si porci care grohaie la tv ( sper ca nu il jignesc rau pe huidu )
    dar la cat castiga ar tb sa fie multumit , foarte multumit.
    nu a facut nimik pe lumea asta
    eeee…. cel putin am satisfactia ca e un porcusor singur si dc nu are sentiminte …. tb lui
    dar ii multumesc lui Ciutacu ptr cuvintele adresate acestui smeker
    “papa” si “maman” in english “our ” french

  7. pt. cei care au o “problema” cu Huidu, aveti grija sa nu va muscati limba, o sa muriti otraviti… sunteti ipocriti

  8. Deci e minunat!Traiesc intr-o tara pe care, daca acum ceva vreme nu mi-o doream,mai nou aflu ca e exact locul de care am nevoie!Si nu trebuie sa fac nimic pentru asta-sunt multi cei care ma uimesc in fiecare zi!Iar asta cu Huidu analist…?!Dumnezeule,e maxima!

  9. @tati da` chiar aşa !? Aştia nu au de muncă ?? Măi ia vedeţi voi de audienţele alea şi nu vă mai bălăcăriţi prin spaţiul virtual. Ciutacule — Chiar aşa de jos te-ai coborât ??? Dă-o *n măsa de treabă…..

  10. Mai sus cand m-am referit la “fotbalisti” nu am vrut sa jignesc pe nimeni… M-am referit nu la cei ce se uita la meciuri ci la cei ce se uita DOAR la fotbal, discuta fotbal, respira fotbal, gandesc fotbal…miile ce traiesc in letargie si cum aud un “Becali”, “Steaua”, “Banel” incep sa-si foloseasca neuronul ca sa spuna si ei ceva. Cei care au impresia ca “CFR”, “Politehnica” sau “Far” sunt niste chestii ce se refera strict la fotbal.

  11. Nu inteleg de ce va ‘lupati’ intre voi. Nu ar fi mai bine sa ‘luptati’ pentru a putea trai intr-o tara mai buna cum au ‘luptat’ si alti.Cred ca o puteti face cu totii, atat timp cat pixul este la voi.Multumes

  12. Pacat.Tara arde si baba se piaptana :(.Ce emisiune naspa are ala, ce curve danseaza la ala si … bla bla bla.Dar asta inseamna media, asta inseamna televiziune.E treaba mea ce fac, cum o fac si ce vand, publicul decide.Cum, parca zicea cineva de mai sus, se vrea neaparat crestere de rating si nu s-au mai gasit subiecte sau e doar atragere de atentie de la ce cct mare si cu mot e in lume la ora actuala.Parca daca face Huidu politica pe Realitatea ma obliga cineva sa ma uit.Schimbi canalu si atat.Hai sa fim seriosi si ne continuam treaba.Si cearta Badea – Huidu care e doar verbala ( deocamdata 🙂 si speram sa ramana asa ) e treaba lor nu trebuie sa vina tot cartieru.
    Eventual asteptam un meci de box Badea – Huidu in scopuri caritabile ( sau de altceva ca sa se priceapa amandoi )
    Hai multa bafta in continuare.

  13. Mai fratilor, mai bine v-ati unii fortele sa schimbati ceva in Romania asta bolnava, condusa de HOTI si sa dati cu ei de pamant. Voi va porciti pe blog, iar ei isi umfla conturile, si-i doare in banana de voi.

  14. Huidu saracu nu stie sa isi invete scenariul emisiunii se uita in foaie din 2 in 3 cuvinte si vine el sa vorbeasca de politica hahahaha
    @Huidu – cand o sa faci o emisiune live ca Mircea Badea atunci te poti compara cu el , deocamdata faci o emisiune inregistrata si aia prost, si te bate Mircea in audiente si cand se da reluare pe antena 1 pt ca e cu 10 clase peste tine asa ca gura mica si nu mai comenta ca poate iti da Mircea o directa in pifometru si ne scapa de un loser!

  15. Buna ziua,
    Vai ce-mi place cum va porcaiti. N-am nici o indoiala, voi presa santeti tot de-ai nostri. Ma intristasem ca se schimba tara, dar mi-am revenit. Bravo copii. Tot inainte…

  16. dacă nu mă înşel discuţia era între Huidu şi Ciutacu…… ce caută mă Badea aici??? că de la mine pentru el — cel mai adânc respect. Lăsaţi omu* în pace. Ăla e profi nu ca alţii….

  17. Badea are dreptate; traim in Romania, suntem romani si nu ne dezmintim.Doar de aia suntem romani!nu???

  18. domnule Ciutacu!este prima data cand citesc despre dvs. am aflat de la emisiunea lui mircea.este singura emisiune pe care o urmaresc (prin internet)ca nu locuiesc in romania de ceva ani.Il ador pe Badea,ma ajuta teribil sa stau aici,,sa nu cumva sa i-mi treaca prin cap sa vin in tara.
    Succes in ceea ce faceti .Huidu esti un fake ,,,LE IENE este originalul ,,urasc imitatiile ,am exact aceeasi parere despre tine :you are a fucking cunt,what’s yout going rate for a arse licking??

  19. Domnule Ciutacu, este interesant de urmarit un duel de la aproape sau de la distanta intre dvs si dl Serban, insa care este scopul? Vreti sa vedeti care este mai bun la raspunsuri, la ofensiva sau defensiva, la frumusete sau la uratenie? Nu aveti de castigat nimic, poate doar de pierdut din fani. Ceva e sigur, si anume ca orice ar fi in spatele duelului nu e aparitia dlui huidu la realitatea. Eu cred ca aceasta e replica de la incidentul acela cand v-a cazut saliva din greseala la Sinteza Zilei si acum l-ati prins pe dl huidu pe teritoriul dvs. Cu respect (pentru o minte ca a dvs). Va salut si daca vreti sa-mi rasp m-as bucura

  20. Imi cer scuze ca intervin din nou… Am vazut ca pe site-ul pe care l-am postat mai sus sunt vin sute de vizitatori de pe acest blog interesati sa afle problemele grave legate de lega noastra electorala. Interesul pentru aceasta tema ma face sa adresez inca o data jurnalistilor invitatia de a se apleca asupra acestui subiect cu atentie. Alegerile generale din 30 noiembrie nu vor fi corecte intrucat legea genereaza discriminari si o competitie injusta din start, asa cum am aratat in petitia catre CNCD:
    http://www.secularhumanism.ro/index.php/lang-ro/comunicate-de-presa/30-sesizare-privind-o-grav-discriminare-coninut-de-legea-352008-pentru-alegerea-camerei-deputailor
    Pe data de 11 noiembrie voi avea o infatisare la sediul CNCD pentru a discuta petitia.
    Tema petitiei nu a fost discutata in presa deloc, in ciuda unui comunicat de presa pe care l-am trimis, pana la emisiunea de duminica seara de la Realitatea TV. Imaginati-va ca un sportiv exceptional este pus sa concureze cu alti doi mediocri care insa prin rezultatele lor cumulate il depasesc pe cel performant. Asta face, in esenta, legea noastra electorala, avand prevederi absolut “originale”, neintalnite niciunde in Uniunea Europeana. Legea electorala este cea mai prost si mai antidemocratic intocmita dintre legile electorale romanesti din 1989 incoace si introduce un sistem care nu se aseamana cu nici un sistem utilizat in alte tari. Desigur, nici vorba de vot uninominal. Mandatele se vor distribui ca si pana acum, proportional, doar candidaturile sunt uninominale, dar intr-o maniera care anuleaza esenta votului uninominal (conform careia acela care obtine cele mai multe voturi intr-un colegiu, obtine mandatul).

    Remus Cernea

  21. @baiceanu ce să facem şi noi !!! Ca şi până acum timp de 1000 de ani: dacă spunea unu o prostie ieşea răsboi civil

  22. Ma sparg discutiile interminabile despre audiente. O fi mandria profesionala?
    Sau o fi vorba de bani?
    Ma gandesc si eu ca orice muritor:
    Audientza=Rating=Suma Mare Reclama/Emisiune=Sange in Galetzi pentru a te duce la Shef sa ii ceri Bani
    so…poate sunteti si voi sticloizii niste amaratzi ca noi care incearca sa ii dovedeasca sefului ca merita mai multi bani?
    Nu va mai spargeti in audientze…ati devenit obositori cu graficele voastre. Oricum nu ne intereseaza ratingul vostru. Pastrati graficele pentru sefi sin in loc de a consuma spatiul emisiunii/blogului cu grafice mai bine spuneti ceva sa ne veselim si noi/injurati un coleg de breasla/un politician. Asta ne place noua! PAINE nu avem…dati ceva CIRC!

  23. @CasDan Păi nu ai destul circ aici ??? Ce mama mea ?? Mai vrei ?? Pentru mai mult ar trebui ca într-o zi să se apuce Gâdea să îl înjure pe Voiculescu.
    Şi unde s-ar ajunge …

  24. De la un jurnalist care se considera ca este cel mai bun, indiferent de aroganta sa, ca asta nu reprezinta o problema, astepti mai multe decat de la un om in postura de realizator de emisiuni, vedeta tv si alegator/simpatizant politic. Comentariile de tip misogin si lipsite de un standard minim de respect fata de public, ca si fetele alea fac parte din publicul Dvs pana la urma, dezamageste sincer. Reactia cu origine de mahala si o evidenta frustrare fata de Serban Huidu denota ca impartialitatea si corectitudinea sunt doar teorii prin care indobitociti telespectatorii si cititorii patronilor vostrii mai ales prin showurile de pe Antena. Un comentariu de acest gen, fie el exprimat doar pe site-ul personal,fara un minim de profesionalism nu reprezinta argument pentru afirmatia de genial si cel mai bun. Astfel nu sunteti in postura de sa va considerati Dvs capabil si potrivit pentru analiza si sugestii de nivel intelectual tocmai ca va lipseste profesionalismul si asta asta nu trebuie sa lipseasca unui jurnalist/analist.

  25. Stimate….Domn, sa zicem…,

    Ma bag si eu in seama aiurea, ca tot l-am auzit azi de dimineata pe Mircea Badea pomenind de tine…

    Pe langa faptul ca a da/accepta replici prin intermediul unui blog, mi se pare o atitudine nu tocmai demna de un om “de o asememnea valoare” ca tine,care practic nu are nimic de spus, felul in care te hiperventilezi la fiecare rabufnire (de multe ori idioata) a unuia(n.r. Huidu)….care din nou, nu are nimic de spus, e dovada cea mai simpla a unui caracter frustrat.
    Te lauzi ca ai scoala si ca esti cel mai bun…Probabil, in lumea ta…Simplul fapt ca apari in emisiuni cu papagali cum e agariciul ala de Stan, la care se adauga o lipsa de verticalitate, integritate si impartialitate (care ma gandesc ca ar trebui sa tina de deontologia jurnalistului),iti oglindesc perfect valoarea.

    Pune dracu’ mana si munceste si lasa maimutarelile astea. Iar daca pana e obiectul muncii tale, slujeste-o cum trebuie si loveste cu vorba in toti care merita. Nu-l mai lingeti pe Voiculescu, la fel cum nu o faceti cu alti membri “ilustrii” ai minunatei noastre clase politice.

    In loc de incheiere…probabil ca nu imi vei accepta comentariul. Iar daca il vei accepta, il vei folosi ca si suport pentru cine stie ce alta “idee” stralucita de-a ta de genu’:uite cine s-a mai gasit din popor sa ma critice pe mine. Sau vei descoperi vreo greseala gramaticala, vreun dezacord ceva…Si iar ne vei arata ca noi nu ne ridicam la valoarea ta.

    Hai sa traiesti! (…bine)

  26. Ciutacule , te faci de bacanie ! Huidu e “sula” in coastele voastre verbale si de aia il muscati cu totii de cur. De aici de la capatul lumii se vede cam asa:
    cel de te plateste ti-a “trasat” o noua sarcina – defaimarea grupului de care cam mai toata pleiada de oameni publici din Romania se teme ! Si se tem pentru ca din ce in ce mai multi invart butonul televizorului cand vine emisiunea lui Huidu si Gainusa…..

    Si acum intrebarile:

    De ce nu are voie Serban sa-si dea cu parerea despre o lege electorala? Deranjeaza?
    De ce nu ar fi bun Huidu ca politician ? N’are scoala ? De politician sau de mancator de rahat ? Da’majoritatea celor din parlamentul actual al Romaniei au scoala ?
    Eu (si cred ca majoritatea oamenilor de buna credinta) respect omul care nu injura si nu spurca nici chiar cand este injurat si spurcat ! Arma ironiei si glumei este de o mie de ori mai placuta decat “baga’mi’as” !@

    Si il detest pe cel care scuipa prima data din lipsa de autocontrol !

    Se pare ca dumneata esti cel care ai calcat primul pe bec , de data aceasta ! Si esti destul de tanar !

    Inchipuieste-ti cat de urata experienta ai avea daca ai spurca in felul asta intr-o tara unde “cuvintele grele spuse in public ” se platesc cu bani grei sau detentie in puscarie…

  27. @Ciutacu & @Huidu : se pare ca, in realitate, fara sa recunoasteti (sau fara ca macar sa constientizati acest fapt) va respectati si apreciati reciproc. Nu pot sa cred ca voi, oameni cu putere o de analiza intelegere mult peste nivelul multora dintre noi, va puteti “razboi” cu un dusman pe care-l considerati mult sub nivelul fiecaruia in parte si asta in vazul lumii. Asta cu atat mai mult cu cat o lupta inegala nu ar aduce lauri pe fruntea eventualului castigator al disputei.
    In timpul potopului au avut loc pe o barcuta tote dobitoacele pamantului (fara conotatii : e citatul biblic); de ce acum nu ar mai avea loc toti pe aceasta lume ? Prin forta lucrurilor ii ascult pe carcotasi dimineata, in drum spre servici, iar pe Ciutacu il urmaresc seara, la TV si nu inteleg de unde toata aceasta galceava.
    Nu va cer sa va dati mana si sa va pupati in piata Independentei, dar puteti reflecta putin timp la ce am scris aici inainte de a continua un razboi inutil, fara cauza si fara glorie.
    @Ciuatcu, nu vreau sa te magulesc (nu am de ce, nu te cunosc, nu ma cunosti, nu avem nimic in comun -decat sticla TV- si e a doua oara cand intru pe aici -prima data a fost dupa marele summit) dar da tu dovada de maturitate si inceteaza primul; in fond, pe acest blog, esti gazda.

  28. @Leviatan – Circul nu niciodata destul omule! Ne place. Personal, ma uit la emisiuni cu mare interes atata timp cat se balacaresc sticloizii. Cand o dau in lucruri serioase incep sa caut telecomanda. Oricum nu se pricep, oricum nu rezolva nimic cand sunt seriosi.
    Chiar ma distram acum ceva timp. Era un nenea care aparea la TV si era prezentat ba Analist Economicos, ba Analist Politic. Cel mai tare a fost cand a devenit Analist de Razboi! Ideea e ca sunt un pic modelist si cunosc cate ceva tehnica militara. Sa vezi ce explica Analistu’ care e nebunia cu avioanle F16! Sunt convins ca avea o fitzuica, dar habar nu avea cum arata un F16.
    Sunt convins ca toti analistii nu au nici cea mai mica idee despre ce vb. Sunt curios: vine un nenea intr-o buna zi si spune TU ESTI ANALIST POLITIC! sau se gandeste el sa isi scrie pe cartea de vizita? sau pe blog?

  29. Corectie (scuze) :

    in loc de :
    oameni cu putere o de analiza intelegere

    corect e :
    oameni cu o putere de analiza si intelegere

  30. Frate, deci ce autostrazi, ce coruptie, ce infrastructura, alea alea…ce inginerie, devotatie, pasiune

    HAI CU BLOGU…ma las de scoala si-mi fac blog pentru ca simt ca altfel imi pierd viata

    on subject: Maestrii Carcotasi si-au pierdut flerul, cel putin in ochii mei, de vreo 4 ani de zile (poate pentru ca m-am mai maturizat intre timp), dar toata panarama asta nu isi are rostul…

    Ciutacule, lasa-i si pa ei sa manancii o pane hEuropeana, pana la urma suntem cu totii in aceasi oala, si io imi planuiesc sa dau un tun cu fondurile europene 😉

  31. Pana la urma, am citit cu mare atentie ce au scris toti. Intre voi puteti sa va certati domnilor. Pacat totusi ca dnul Ciutakus a bagat in fight si fetele respective. Din cate stiu eu, sunt niste fete care muncesc, se kinuie un pic sa danseze frumos pentru cei care se uita la emisiune. Cele 2 mai tinerele au undeva in jur de 17 ani, inca sunt la scoala. Nu cred ca trebuia sa le numiti astfel domnu Ciutakus. Este un pic, doar un pic marlanesc. Intre voi, gibonii, e acceptabil. Nu bagi insa in discutie moralitatea unei fete daca nu o cunosti. Imi este un pic mila de fetitele alea care danseaza la Cronica si ai caror parinti au citit cu siguranta blogalizarea matale. Imi permit sa spun ca fata de fete ai avut o atitudine basesciana (fara suparare domnu’ preshedinte).
    So…tetziva’n dinti intre voi, nu va bagati colegi de emisiune, parinti, rude sau decedati in ciorba. nu au nici o vina ca sunteti gibonoizi. Asta este rezultatul muncii voastre!

  32. Chiar imi pare rau de ce se intampla… Candva Serban avea bun-simt iar Victor rabdare. Aceste razboiae mediatice de Carcotasi vs Badea si altele de genul acesta, scad mult calitatea televiziunii. Nu conteaza cine a dat prima palma… Vad ca aici conteaza cine o da pe ultima. Toata lumea are bube in cap, toi avem cate ceva de ascuns… Nu inteleg de unde atata vehementa. Oricum raman lideri toti patru (Huidu, Gainusa, Ciutacu si Badea) fiecare pe felia lui. Oricum josnice metode de atac au si unii si altii… Carcotasii in emisiunea lor, Badea ii invita in sala de sport iar Ciutacu-i rupe in bucati pe blogul sau. Raman un fan declarat al fiecaruia dintre ei. Poate si pentru ca am avut norocul sa-i intalnesc pe fiecare dintre ei. Un indemn omenesc catre impaciuire fie ea si virtuala…

  33. Discuţia principală era dacă are sau nu dreptul Huidu Şerban să analizeze situaţia legilor electorale din ţară şi s-a ajuns la o “ceva” care numai a discuţie interesantă nu mai seamană. “Nea” Victore, am o propunere, ca să aibă aştia pe ce se certa: pune blogu* lu* matale textul Evangheliei lui Iuda Iscarioteanu şi după aia poţi să faci emisiunea liniştit că idioţii or să stea pe blog să o înjure. Dacă nu îl ai ţi-l trimit io.

  34. @CasDan Măi înţeleg, circ – circ, da* măcar să fie de calitate. Ştii tu cum îi ţinea în frâu Nero pe romani… cam aşa ceva. Nu bălăcăreală dintr-asta

  35. Daca si-ar permite cineva sa va faca sotia “borfet” cum va-ti simti domnule Ciutacu.
    PS. retrag “domnule” nu meriti

  36. ciutacu … u sti k dak nu ai fi la antena3 … si nu ti-ar lua aparare Badea ai fi un nimeni nu ?:)

  37. @Leviatan – Da. Circ, dar nu giboneala. Poate nea Ciutakus ar trebui sa le ceara scuze, pe blog, si in emisiune fetelor dansaretze.
    Despre competenta lui Huidu sau caracterul lui…pana mea! Toti suntem mici analisti, putem sa ne dam cu parerea. Si Huidu poate spune care e treaba cu politica, si Ciutakus poate spune ca Huidu e basca. E parerea fiecaruia si o poti asculta, aproba sau nu.
    Poti sa il faci pe Huidu sandilau si nanac in ale politicii, dar ce rost a avut sa bagi si probitatea morala bebelusheaska intr-un cadru de circ complet?
    Problema e ca domnu Ciutakus nu stiu daca a gandit prea mult cand a gibonit cuvinte magaresti despre fetele respective.

  38. in calitate de agramat, eu o iert pe roxana 😀

    weee deviem discutia spre “borfete” ??? hai ca despre asta cre ca-mi fac blog, sa se cheme… de ce e femeile borfete :D, e minunat, as avea si timp pentru scoala, caci subiectul nu se va schimba niciodata, nu ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.