Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Daca a ajuns si Huidu analist politic…

Eu inteleg ca intreaga clasa politica trebuie decredibilizata, iar media sapa adanc si neghiob la groapa colectiva, da’ zau ca exista si metode inteligente de a o face. E firesc ca Adi Ursu sa vrea sa faca rating. Insa a-l chema in emisiune (si a-l lua in serios) pe Serban Huidu, ca sa analizeze el sistemul electoral schiop si tarele politicienilor, cand s-a facut om la casa lui pe bani cu o provenienta cel putin discutabila ai unui fostul senator pesedist (“intamplator”, socru), zau ca suna a desconsiderare a noastra, cei care (pretindem ca) gandim si ne uitam la televizor.

Pinguinul asta e, prin traditie, gata sa iasa la omor de fiecare data cand o cere cauza portocalie, dar chiar sa ajungem sa punem pret pe parerea de analist a unuia caruia-i danseaza borfeturile pe masa? De fapt, nu stiu de ce ma mir. In acelasi trust media, un fost corector frustrat de propria-i ratare a ajuns sa desfiinteze catigatorii de Nobel pentru literatura fara sa-i dea nimeni doua palme.

P.S. Ca sa preintampin intrebarile binevoitorilor, ma lasa rece razboiul penibil purtat intre saltimbancul asta ridicol (pe care l-am auzit duminica seara rostind solemn “mijloacele mass-media”) si Mircea Badea (care, dincolo de toate pustismele si frustrarile lui, are totusi proprietatea termenilor si a facut gramatica pe bune). Nu stiu cine l-a inceput, cine are dreptate, ma doare la cozoroc cine-l va castiga si mi se va rupe motu’ de la basca daca o sa ajung iar personaj la emisiunea aia copiata si rasuflata.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

395 thoughts on “Daca a ajuns si Huidu analist politic…

  1. Mda,robot tonomat..e prima data cand intru pe blogu tau si doar pt k o adus Badea in discutie “conflictu”..ma rog,ma bucur k pot posta una alta aci,nu-s foarte copt la 21 de veri insa ma bucur sincer daca spun una alta pe aci k in rest n-ai cu cine Dorele

  2. Somn usor,Voiculescu vegheaza pt voi:)apropo,am pe cineva care repara tonomate muzicale!!daca se strica ceva la instalatie call me!:)pace

  3. Ceva deosebit!
    Dar cata inteligenta tasneste, cata moralitate se revarsa, ce de caracter… da’ ce de pasiune!!!
    Acu’ pe bune, Ciutacu, cati ani ai?
    Nu ca ai ceva cu Huidu, da’ modul in care v-ati porcait, mult suburban si sub opt clase, cu ura frustranta de ambele parti, ma face sa citesc mai rar presa, idei pe blog, sau sa deschid televizorul. Pe bune, e usor si vina voastra nu numai “a lor”…
    PS N-ai raspuns limii ce inseamna borfeta, eu nu stiu…

  4. Baaai dar sinteti culmea..
    Tara asta S-A DUS DRACULUI deja (atit doar ca noi prostii inca nu e momentul sa fim informati) si pe voi va arde grija de o boarfa (aia veche) si citeva don’soare…
    Victor, daca in primul post in loc sa scrii de “borfeturi” ai fi scris de un tip la care tre’ sa-i danseze pe masa doua domnisoare ca sa aiba rating, te apropiai de perfectiune (perfectiune in cadrul acelui post). Citeodata cred ca exagerezi in limbaj desi poate e de inteles cind vrei sa spui CEVA si chiar nu se aude in murmurul asta general de birfe, “piriciuni”, si povesti de trecut vremea si pierderea din vedere a problemelor importante. Aici si eu recunosc si ar trebui sa recunoasca oricine a postat ceva in cearta asta, indiferent cui i-ar lua partea, ca limbajul tau poate fi scuzat avind in vedere cite am avea si noi de zis daca am da ochii cu smecherii care ne conduc pe noi idiotii care i-am ales. Oare citi din cei care si-au postat aici parerea ar rezista tentatiei ca pe linga niste injuraturi bine asortate sa nu-i dea si “vro’ doua bucati” la un specimen din acesta? Deci cu limbajul lui Ciutacu IO zic ca ne-am lamurit, pina la urma nu a spus ca Huidu nu ar avea voie sa-si dea cu parerea, ci doar si-a spus parerea despre parerile lui….
    Serbane cu tine e bai mare…. Tu ai fost jalnic.. Pentru mine tu nu mai faci doi bani(stai linistit, stiu ca nu te arde pe tine asta). Si asta pentru ca a ataca pe mama cuiva te duce cu gindul la filmele in care BELITII iau ostatici sau omoara copii, parintii sau sotia lu’ ala bun. Ti-am explicat asa ca sa intelegi cit de cit, pentru ca ma indoiesc ca ai fi inteles ceva daca spuneam ca atacul tau a fost josnic.
    Sa-ti mai spun un lucru: foarte mult conteaza pentru un om prima impresie, cu aia ramine toata viata si greu mai poate fi schimbata(daca mai poate). Cind va vad pe voi doi, tu si Ciutacu, el are un atu. Sa-tri explic babeste…
    E clar pentru oricine ca amindoi cistigati binisor peste medie, nu conteaza cit, dar suficient ca sa-ti cumperi “mici si bere” pina te umfli… Acu’ citiva ani cind te-am vazut prima data erai si tu un om care arata ca majoritatea… Acum te-ai ingrasat ca naiba si asta duce cu gindul la un pic de destrabalare (si nu numai culinara), munca mai putina (tu fiind vedeta, ceilalti din echipa tre’ sa se agite mai mult sa corespunda pretentiilor tale), etc. Oare de ce multa lume are impresia ca Gainusa munceste mult mai mult decit tine si ca meritele pentru succesul vostru ii revine intr-o mai mare masura? Prin asta,sa nu crezi ca te atac la silueta si eu as fi vreun “subtirel”. In schimb eu nu mai am virsta, timpul si banii tai sa ma intretin asa cum o face de exemplu “prietenul” tau Badea.. Iar silueta mea vine de la lipsa de timp si de la munca mea care poti fi sigur ca nu implica conlucrarea cu statul roman mai mult decit alea zece minute pe luna alocate virarii cam a 50 – 60 % din banii mei catre el….
    Ca sa nu las loc la replici de doi lei “dar la aia de ce i-ai zis boarfa” o sa-ti explic logic: multi criminali si-au ucis victimele acasa la ei si tot criminali le zice.. multe femei dau cu curu’ in populatie pe bani acasa la ele si ghici – tot curve se numesc… Ghici, cam ce parere pot sa am despre “draga ta fosta colega” care am vazut toti ce a facut? Normal ca e o “boarfa proasta” nu de alta dar s-a mai lasat si pozata…. Hai pa…
    Ciutacule, pina la urma in afara de faza cu “borfeturi” ai fost corect, dar acu’ dupa ce s-a luat de mama ta daca nu-l belesti, atunci esti prost.
    Huidule, “belesti” in sensul peiorativ desigur…
    Desi daca am fi fata in fata si mi-ai face mie asa o mirlanie as uita de cuvintul “peiorativ”..

  5. Eu ma uit si la trafic… ciutacu.ro – locul 25 cu 11.693 vizitatori iar serbanhuidu.ro – locul 8 cu 21.988.
    Hai Victoras ca poti mai mult…ma baga ceva sa intri pe prima pagina 🙂
    Mai vrem scandal…mai vrem 🙂

  6. Domnule Ciutacu, tot respectul, insa ce se discuta aici pe blog mi se pare de-a dreptul penibil si sub nivelul vostru, atat al dumneavoastra cat si al lui Serban. E normal ca un om sa reactioneze la injurii si sa se apre, insa nu cred ca are legatura sula cu prefectura (ma scuzati). Iar partea cu bebelusele… domnule da care e problema?? Since va este ciuda ca la dumneavoastra pe masa nu se aseaza nimeni cu bucile?? Sau dumneavoastra nu va plac femeile?? Eu zic sa va vedeti fiecare de segmentul lui si de rateingul lui ca e mai OK asa. Iar cu porceala asta…. repet mi se pare de prost gust !
    Cu respect !

  7. Oribil si pacat.
    Domnule Ciutacu ati avut unele interventii mediatice de valoare. Dar din ce in ce mai mult se vede ca intradevar sunteti partizan al lui voiculescu, sunteti manat de invidie si ura.

  8. Ce de trafic…
    Daca se lasa Victor in pasarica goala ca Paris Hilton, ori facea rusinos ca Ana cu Mircea in masina, nu iesa asa bine…
    Oricum, multumiri lui Mircea, de data asta Badea

  9. Pana la urma felul in care ne exprimam tine de educatie, ceea ce se pare ca cei doi nu prea o au, sau au cam uitat-o.

  10. ce-mi place !! sange !! vreau sange !! oricum,huidu e praf,are atata umor cat am si eu cand dorm,iar ciutacu ar trebui sa manance niste lamai,prea e cu greatza over the top.

  11. Si ca sa devii analist politic mergi la facultatea de analisti politici, nu…

    Sunt si eu curios, daca Huidu nu isi poate da cu parerea aiurea despre sistemul electoral, Ciutacu poate, pentru ca are experienta de jurnalist.

    Sunt si eu curios – pun neshte intrebari. I-ai citit, domnule Ciutacu, pe Lijphart, Duverger sau Sartori?

    Dk eu i-am citit si tu nu, pot sa consider si eu ca matale scrii degeaba la gazeta?

    As to Teodorescu…

    Nu ii impartasesc intocmai acuzatiile, dar nu trebuie sa fii rocket scientist ca sa vezi k un numar important de scriitori nu au luat nobelul din cauza unor motive necunoscute decat juriului – Tolstoi, Cehov, Mark Twain, Capek, Borges, Joyce, Greene, Nabukov, Vonnegut (btw, in anul in care Greene si Nabukov nu au luat premiul, l-au luat doi membri ai juriului). Banuiesc ca nu conteaza daca esti corectoer de texte, important este sa mai si citesti ceva, nu-i asa?

  12. Haideti mai oameni sa fim mai buni
    in loc sa ne unim fortele sa facem lumea mai buna, ne anihilam reciproc fortele creind scandal, intrigi, contre si multe alte lucruri rele!
    Pacat!!!
    Propun ca de la acest mesaj sa de stinga cearta!

    Recomand sa cititi cartea
    PUTEREA EXTRAORDINARÃ A SUBCONŞTIENTULUI TÃU
    si dupa mai vorbim!!!

  13. Bine ca v-ati culcat! Ce dezlantuire! Si pe ce subiect!Mai bine v-ati pune toti energiile in slujba celor multi si fara “glas”. Ma refer la toti cei care ati comentat.Sau si voi sinteti alta ceata de dezorientati?!
    @ Huidu: Ai mai adaugat ceva la imaginea ta! Tu esti perceput ca fiind un “carcotas”.Cu ani in urma urmaream cu placere emisiunea voastra.Dar, zau, emisiuile au devenit prea vulgare!E destula vulgaritate , nu mai era nevoie si de voi.Bebelusele aduc rating.Si sint din ce in ce mai vulgare.Ca alea “mari” sint vulgare e treaba lor, dar astea “mici”? Daca parintii lor le lasa, ca sa faca bani, voi, moralistilor , nu v-ati gindit, ca mai devreme sau mai tirziu , cineva o sa va atraga atentia?MORALISTILOR! ASTA-I SUBIECTUL!
    @ Ciutacu: O.K. , ai rabufnit! Dadeai semne de citva timp.”Borfeturile” a fost un cuvint vulgar.Puteai sa spui “ingerasele cu moravuri discutabile…”de exemplu.(Tot pe masa dansau!)Ideea e aceeasi.
    @ Huidu: sa raspunzi ,legindu-te de mama lui Ciutacu ,a dovedit ca esti un mare mitocan,o a doua ta natura.Nu esti capabil sa dai replica fara sa-ti etalezi mitocania? Sigur, nici Ciutacu nu e fata mare,dar tu il iei!
    Azi e o alta zi! Va urez sa fie buna!

  14. Nu vad si comentariile lui Mircea Badea p’aci. El e sarea si piperul. Da Yoko-geri din cuvinte in pifometru’ cuiva. 😉

  15. Amuzant ce faceti voi avand in vedere ca amandoi sunteti doar doi catzelushi care latra de dupa gard, fiecare in curtea lui. Mi-e greu sa ma decid, dar parca balele lui Ciutacu prezinta mai mult interes decat glumele de cofetarie si scenetele lamentabil jucate ale lui serbanica.

  16. E incredibil ce replici va dati..niste oameni care au o scoala.
    Huidu radeai de “Cioben” dar ai un vocabular care lasa de dorit..
    Domnu’ Ciutacu “borfeturile” nu au nici o vina,daca emisiunea lor are rating bun..20% il ridica bebelusele.
    Imi plac ambele emisiuni dar dupa ce am citit asta seara ma uit cu alti ochi la voi.
    Huidu are o emisiune de divertisment,nu ma asteptam prea mult,dar la dumneavostra..un jurnalist politic..lasa de dorit comentariile.

    Rusinica 😉

  17. din curiozitate am intrat si eu in seara asta pe blog-ul acesta,am terminat si eu o facultate de comunicare si relatii publice
    sincer decat sa ajung ca voi mai bine reeditez revista pif
    a si intrebare pt patronul trustului: la revolutie de unde avea acel costum ipecabil si foarte nou de revolutionar cubanez??? mereu mi-am pus aceasta intrebare (parca era scos din cutie)probabil ca il comandase special cu 4-5 luni inainte ):?

  18. si ca analist ce esti tu comenteaza si scoaterea de sub urmarire penala a lui ion iliescu. vad ca asta a fost doar o stire de duzina pt mai toate televiziunile

  19. super…cred ca domnul Ciutacu a atins o coarda sensibila a lui Huidu de s-a “ambalat” asa.El ar trebui sa accepte mai usor astfel de comentarii,deoarece emisiunea lui cu asta se ocupa,cu comentarii infecte asupra unora si altora, mistouri de niste profesionisti care sunt capabili sa faca emisiuni in direct, nu cu e a lui taiata si montata ca sa-si acopere greselile,si chiar se mira cand se supara cineva pe mistourile lor…huidule tata,cum te simti?…..

  20. Subiect nr.1 – Ciutacu VS. Huidu (Ciutacu e host, nu ghost)
    1.Ciutacu, felicitari pentru ortografie si punctuatie!; 1-0
    2.Slamball-ul este o inventie americana, iar “jocul” vostru e o inventie autohtona; americanii sunt blamati pentru nivelul mediocru, insa macar fac show…nu balci…autohton.
    Amandoi puteti mai mult.Meci nul
    Subiect nr.2 – Emisiune “In gura presei” din 13.10.2008
    1. Sunt mahnit.”Am intalnit romani fericiti” nu e doar o titlul unei emisiuni difuzata candva, ci chiar o propozitie care se completeaza cu “…ca au obtinut finantari comunitare”.Acei oameni credeau/gandeau precum Badea.Realitatea romaneasca include si situatii normale, dar care sunt/le facem sa fie anormale.
    2.Contribuabilul pierde si prin lipsa de absortie a fondurilor comunitare, pe langa multele canale de scurgere pe care mass-media le releva.Daca se militeaza pentru scaderea debitului prin celelalte canale (vezi subiectele zilei si demersurile-ti), reflecteaza si ia initiativa editoriala si asupra incurajarii spre cheltuirea eficienta de bani ai contribuabilului.Suna si un prieten.Altfel, banii contribuabilului roman vor fi cheltuiti de catre alti europeni.

  21. Absolut scârbos tot…asta. Tot respectu’ pentru emisiune (Cronica), mi-a placut de cand a aparut si inca o mai urmaresc cu placere – o aparitie ‘altfel’ in media scandaliceasca a rromânicei. Da’ de aici pana a te da in stamba peste tot…

    N-am sa-l uit pe Huidu din ziua in care s-a bagat ca musca’n lapte, acu’ vreo 3ani, labe 1TV. A vrut el domne sa zica ceva, da’ nu i-a reusit decat partial – ne-a cam aratat ce caracter are. Pana la urma, bine zicea Badea – “asta chiar vrea sa se bage el peste tot?”.

    Cronica s-o strica ea ‘au ba, da’ aparitiile televizate ale lu’ Huidu nu pot decat sa-mi starneasca rasete. Isterice. Isi spala chilotii in public cu toti si are pretentii de mare impartial, cand, in fapt, e doar un alt fixist.

    A se observa ca n-am comentat mare lucru nici de Ciutacu, pe al carui spatiu’ ma balacaresc, si nici de Badea. Alti doi fixisti, care uneori imi trezesc un “asa e, ba!”, dar, de cele mai multe ori…nu o fac.

    O tara de fixisti cu pretentii de mari-orice. Bwleah.

    Bebeluselor (Ciutacule, nu mai vorbi asa ma de fete!), DANS!

  22. Daca e s-o luam pe logica faptului ca Huidu si-a facut casa din banii unui senator PSD, atunci haide sa ne legam si de Antene si de lumea de acolo care e hranita de un senator PC.

  23. Intrucat tot “boborul” face trimiteri excesive la principiul constitutional al dreptului la libera exprimare, sa-mi exprim si eu opinia: definitorie pentru Serban Huidu este mitocania!
    NIMIC MAI MULT!

  24. chiar acum la antena 1, mircea badea va pomeneste articolul referitor la huidu……o scarba…..pai, daca totzi orbetzi fac ana liza politica….ma abonez la revista <<arici pogonici “daca si acolo dau de analizele lui huidu, atunci emigrez in togo…..apropo, v-am urmarit aseara la antena…cu gadea….a-tzi fost tare….asta da….la obiect si cu documente…bravo…..tzinetzi-o tot asa…..un fidel fan ,care va admira.

  25. Suntei penibili. To(n)ti. Va “ardeti” intre voi in loc sa vedeti cine va “zgarmana” in partile dorsale pe fiecare dintre voi. Dar se pare ca fiecaruia si separat ii place “lâturile” primite…

  26. Il voi parafraza pe Nicolae Labis si voi spune: Traim in miezul unui ev aprins … de PUPINCURISM.
    Intr-o vreme cand slugarnicia, cameleonismul si, peste toate, PUPINCURISMUL au devenit “forma si continut” pentru efemere chipuri si consiinte a devenit din ce in ce mai greu si sa te revolti. Azi, a gandi si a vorbi sincer este “rara avis”. Vazand atat de multe constiinte infecalizate, ma intreb daca va mai ramane ceva autentic si peren pentru a fi pus, cel putin, intr-un MUZEU DE CEARA.

    A ajuns HUIDU un analist ??? Doamneeeeeee !!!! In ce tara traim ???

  27. Sa traiasca cronica carctotasilor, singura emisiune cacofonica in nume si continut care incurajeaza pedofilia (2 din cele 4 copchile sunt minore..)! CNA, CNA, cu e cu apariti a minorilor la teveu? Si nu oricum ci zguduind din toate bubele (pardon, formele in devenire). Frumos exemplu aspirational pt tineret…oare cum ii spun “fetitzele” lui huidu la filmari (care este el, pe persiana fizica, maestrul playbackului in materie de emisiuni televizate)? Cumva “tati”? sanatate si virtute carcotasilor, iar “cu dedicatie, senza numero” pt tov. Huidu: Multa Uniune si Integrare Europeana!

  28. Care bebelusa este inocenta domnule Huidu ? Aia blonda care danseaza in ibiza an de an , aproape goala , si participa la petreceri private pe iahtul lui p. diddy? bineinteles…pentru a juca sah si a citi din kierkegaard, nu din alt motiv.
    Cred ca iti doresti ca toata lumea sa te iubeasca, ai o samanta de dictator in tine mai grasunelule, tipic omului parvenit care se ingrasa odata ce ajunge bogat.

  29. victore, de ce il faci pe huidu mai mare decit e.da cu replica lui base catre adrian nastase

  30. ok, asteea sunt si la kissFM.. de aceea probabil le place sa il pupe in fund pe mircea badea… in rest, tu de care zici ca e emisiunea copiata? a lu’ huidu sau a lu’ badea..

    in rusa HUI = unitatea monetara a Botswanei..

  31. Salut!
    Stau si ma minunez(cand timpul imi permite)cum voi, baietii astia din mass-media,va faceti albie de porci pe toate canalele.Bine, nu o faceti voi asa cum vreti, ci cum va comanda stapanii vostri.Necazul este ca voi toti(Ciutacu,Huidu,Badea s.a)primiti bani grei pentru asta! Nu munciti voi nici pe departe ca sa meritati salariile alea de zeci de mii de euro;muncesc cu adevarat si din greu anonimii cei multi pe lefuri mult mai mici!Se pune intrebarea fireasca:de ce naiba sunteti platiti regeste voi astia din mass-media? Cine a citit,,Protocoalele inteleptilor Sionului” se lamureste imediat:toata aceasta cascada de talk show-uri,emisiuni mondene,promovarea non-valorilor,a infractorilor,are ca scop transformarea unei natiuni intr-o masa amorfa,lipsita de credinta,spirit creator,si idealuri nationale,patrunsa de deznadejde si grija zilei de maine.Numai buna de stapanit!

  32. cert e ca ne place scandalu… e de fapt si marfa ce o vand televiziunile unui popor nascut prost in scopul de a pastra traditia. Ce e cumplit e ca se analizeaza injuraturi ca sa inteleaga boboru cum se spun astea corect gramatical. Mai bine asa… daca am avea onoare ca popor am fi blocati in tomberonul asta in care cert e ca miroase urat oricine si orice ar face. Asa ca “ne radem” cu salamu in gura. E totusi pacat…

  33. @Huidu şi Mişu: Cum vă simţiţi voi(tu şi colegul tău), când folosiţi emisiunea voastră(care îmi place, încă) împotriva celor îmbogăţiţi în perioada de tranziţie ??? …având în vedere faptul că şi voi aţi acumulat ceva în ultimii ani. Nu sunt comunist, sunt de acord ca omul să fie bogat, dar cred că e timpul să faceţi nişte lămuriri în cazul casei din Deltă şi a pensiunii cu fonduri Sapard. Dacă ţi-ai fi făcut casa, într-o zonă normală(un teren la ţară, sau chiar în Bucureşti), nimeni nu ar fi zis nimic. Sunt destui oameni cu bani, care nu au pilele necesare pt a-şi putea construi o casă în Deltă. Cât despre chestiile cu fondurile Sapard, toatea lumea ştie că fără şpăgi şi relaţii nu faci nimic. Mişu să nu îndrăznească să spună că a procedat ca un cetăţean normal.

    Cum vă simţeaţi voi, deja îmbogăţiţi ai tranziţiei, când strângeaţi bani pt autobuzul şcolar necesar unor copii dintr-un sat izolat ??? Dacă făceaţi voi doi un leasing la autobuzul ăla, era de ajuns.

  34. Un caracter ca Huidu nici nu trebuie bagat in seama… El nu stie decat sa-l imite prost pe Becali si sa citeasca de pe hartie ce-i scrie Gainusa. Sper sa nu se intalneasca Badea cu el pe strada, ca-i da vreo bucata in “pifometru” de nu stie cum il cheama… Borfeturi, dans!

  35. Adevarul e ca,Mircea Badea,face de 2 ori mai mult rating decat amandoi(Ciutacu vs Huidu & company) la un loc!;) Mircea Badea RULES!!! :]

  36. Doamne cate reclama v-a faceti unui altuia ! Nu se m-ai uita nimeni la cronicuta……..acum parca vad toti o sa se uite sa vada ce m-ai zice domnul Huidu de domnul Ciutacu si invers. Nu stiu daca asta ati vrut sa faceti donule Ciutacu ? dar ati reusit…..
    P.S. Cine cedeaza primul este mai destept , m-a intreb cine o sa faca ?

  37. Ei nah… macar de ar dansa bebelusele alea… dar nu danseaza se misca in reluare… doar-doar trezeste interesul vreunui roman emisiunea aia invechita! atunci da… din punct de vedere al muncii pe care o presteaza “bebelusele”, Ciutacu poa’ sa le numeasca asa cum vrea:D…mai ales, cum sa te numesti “beblusa”:))))))))))))))… emisiune prestata de semidocti!!!! cel putin partea huiduiana:)))))))…+ freza lu’ Badea e ok… macar nu isi pune bretonul pe frunte ca sa mascheze faptul ca nu prea mai are par!!!!

  38. 105 comentarii care sa dovedeasca CE ?
    In primul rand faptul ca cei care, de regula sunt comentatorii obisnuiti ai acestui blog au tacut preferand sa nu interfereze in ceva cu tenta personala.
    In al doilea rand si deloc singular, cand vine vorba de polemici, Victor Ciutacu la fel ca si Mircea Badea reusesc sa se descurce singuri (indiferent ca e vorba de ceva scris sau direct pe sticla) in timp de oponentii umbla si ataca numai in haita; chiar si la ore mici din noapte. Altfel nu-mi explic hemoragia asta de aparitii noi, in marea lor majoritate chitite pe “huo Ciutacu !”. Posibil de pe foarte putine i.p-uri.
    Cred, asadar, ca atunci cand vine vorba de polemici care includ expunerea cursiva a unor opinii “dusmanoase” la adresa lui Ciutacu si a altor antenisti, luptatorii de genul Huidu ar cam trebui sa reflecteze de doua ori inainte de a risca sa se lase facuti de mandra minune chiar pe blogurile sau in emisiunile proprietarilor.
    Huidule, ce te-a manat in lupta ? Ce te face sa crezi ca poti purta o polemica civilizata, argumentata atunci cand, in mod clar, tocmai argumentele sunt ingredientul care iti lipseste ? Si nu in ultimul rand, de ce te amagesti cu ideea ca daca asmuti 4-5 huidu… itori , on-line, de meserie, parerea ta chiar va reusi sa lase impresia unui argument ?
    Pe bune, mi-e o sila groaznica de astia care se aduna vreo 5-10 pentru a-si dovedi barbatia in fata unuia singur….

  39. Am vazut emisiunea de la Realitatea, emisiune care nu mi-a placut in mod deoebit, asa cum nu imi plac majoritatea emisiunilor de la Realitatea. Serban (Huidu) a fost putin crispat, insa parerile lui nu au fost cu nimic deplasate, din contra. Mai mult decat atat nu vad ce nu este in regula cu aceasta aparitie. Este o persoana publica, are dreptul la libera exprimare si mai mult decat atat in emisiunea lor (carcotasilor) de la radio dezbat suficiente aspecte social politice care sa-l indreptateasca sa aiba o parere. Sau tu, Ciutacu, ai fi vrut sa fie in locul lui Huidu scursura de Madalin Voicu, care apar mai peste tot?

    Ciutacu, prin acest post nu ai facut altceva decat sa te implici in disputa “badea vs huidu” si mai cred ca te-ai si laudat cu asta la mircea. Mai mult decat atat vi si faci pe fecioara virgina, ca tu nu ai facut altceva decat sa comentezi nevinovat etc. Ipocrit si dezagreabil mai esti!

    Obisnuiam sa urmaresc Sinteza Zilei, emisiunea ta de la A2, In gura presei (pe care o mai urmaresc si acum atunci cand Badea nu este nesimtit si vulgar), insa cum spunea cineva mai sus, inafara de Dana Grecu si Moise Guran… n-ai cu cine! Acum, odata cu campania electorala, se vede clar cat de “neseriosi” sunteti, cat de slugi; si stii ce este mai rau, ca sunteti si formatori de opinii. Imi aduc aminte cum saptamana asta am vazut la GSP o emisiune in care ai fost invitat si laudai guvernul Nastase, pe care il injurai altadata si acum vi si spui cat de imaculat esti tu. Eu cred ca alianta securisto-comunista te-a influetat mult si nu ai devenit altceva decat o trompeta a acestei masinarii obscure.

    Semnat, un cetatean…

  40. ati luat-o razna cu totii.citesc si ma minunez.va stiam oameni cu capul pe umeri, dar observ ca l-ati pierdut intre timpuri.eu urmaresc zilnic “vorbe grele”,”in gura presei”si miercurea “cronica carcotasilor”le vad chiar si in reluare cand nu am altceva da facut.sunt, alaturi de “sinteza zilei” si “stirea zilei”cele mai placute emisiuni.nu inteleg de ce va certati cand ar trebui sa va sustineti.doar sunteti in aceeasi bresla:oameni de televiziune.bebelusele sunt tinere si frumoase,dvs.domnule victor ciutacu sunteti un om foarte competent si va admir sincer.tineti-o tot asa.mircea badea e haios in felul lui dar spune cel putin lucrurilor pe nume.e simpatic si sincer, ii gust si glumele”nesarate” dupa unii dar cineva tot trebuie sa rada de prostia umana din jurul nostru.serban huidu alaturi de mihai gainusa e un “cuplu” zic eu perfect pentru o emisiune de divertisment si daca nu rad ei despre “gafele” din televiziune nu vad cine ar mai putea-o face.cu siguranta gresesc si ei:doar sun si ei oameni.a gresi e omeneste.nu va mai certati ca va puteti pierde admiratorii.nu vorbesc de mine,dar altii ar putea-o face.

  41. Tată, pe vremea mea nu se juca pe masă, nici nu se apărea cu cheptu’ gol la reflector.
    Huidule, no offence, eram un mare fan al cronicii, inclusiv a celei de dimineața, însă în ultimul timp dai în penibil. Sa nu mai spun de aspectultau manelistic din fiecare emisiune, eu înțeleg ca ai lucrat mult la sală, dar totuși…!

  42. Mă uit în dicţionar şi ce văd la “borfete”?
    borfete=boiştean… Mă uit la “boiştean” şi… Surpriză!
    Dacă domnul Huidu cerceta treizeci de secunde DEX-ul, ar fi văzut că nu are motiv de supărare. Bebeluşele nu au fost atacate, doar uşor alintate…(un peştişor arătos, crai, crăieş, crăiete, crăieţ…) Ar fi putut scoate o poantă pe cinste, că doar din asta îşi ia salariul dumnealui. Aşa, a ieşit ce a ieşit…
    Cînd ai o problemă cu cineva, îi tragi o doasă, nu te legi de mă-sa. Dacă eşti Bărbat, sigur că da!

  43. Imi pare rau, domnule Ciutacu, dar un presupus profesionist al cuvintelor e de asteptat sa fie in stare de mai mult decat de atacuri de doi bani asupra rubedeniilor sau colaboratorilor cuiva cu care are ceva de impartit. Habar nu am cine e socrul lui Huidu, nici macar nu-mi pasa, dar stiu din experienta ca te casatoresti cu o fata, nu cu parintii ei. Sau in cazul dumneavoastra e altfel?

    Ma intreb ce ascunde atacul virulent asupra bebeluselor? O fi cumva ceva complexe la mijloc? Visati des cu ele? Cand va exprimati in felul asta despre o femeie pe care nu o cunoasteti, inchipuiti-va ca ati face aceleasi comentarii despre prezente feminine apropiate: mama, sotie, fiica… Poate gandul asta va ajuta sa va infranati manifestarile gen Tourette.

    Mai sus amintitul Mircea Badea, desi are un “razboi” de cativa ani cu Carcotasii, reuseste sa mentina un cu totul alt nivel al discursului. Reuseste sa faca bascalie acida fara a ajunge la nivelul suburbanului. Pentru asta insa dispune de inteligenta si de multa experienta in domeniul bascaliei, ceea ce nu e cazul dumneavoastra.

    Acesta e motivul pentru care pe el il urmaresc, in timp ce de capodoperele dumneavoastra “jurnalistice” aflu doar prin intermediul emisiunii lui. Sa-i dati o bere!

    Nu ma astept ca acest comentariu sa ajunga online, nici nu e neaparat dedicat sa devina public. Il dedic personal bloggerului Ciutacu.

  44. sa stii ca te-a atacat destul de virulent azi huidu pe kiss fm…inclusiv a facut o legatura intre termenul de “borfeturi” si niste rude de-ale tale de gradul unu…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.