Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum pot veni pedeliştii la “Vorbe grele”

Similar Posts

82 thoughts on “Cum pot veni pedeliştii la “Vorbe grele”

  1. Buna ziua,
    Cineva mai sus spunea, legi, legi vream mai multe legi… Legile nu ajuta la nimic, legile sunt doar niste cuvinte pe o hartie care ingradesc orice fel umanitate, reci si atat. Vom striga in continuare, legi, legi noi legi, pana ne vom da seama ca nici la toilet nu vom putea merge fara sa avem o lege. Indiferent de cate legi se vor da vreodata nu vor fi suficente pentru a acoperii toate situatile care apar in viata. Frumusetea sistemului juritic american este, c-au inteles acest fapt si se bazeaza pe un preceden in care s-a pronuntat un juriu alcatuit din oameni si nimeni nu este judecat de o hartie.
    Cat despre PDL, adecarul este, si cand sunt invitati la antene, schimb din reflex. I-am auzit atat de des spunand minciuni incat a devenit o alergie atunci cand apar pe ecran, asa ca lasa-i in mamele lor de idioti sa se flageleze acolo unde sunt sustinuti cu pupaturi in cur…

    Ce bine de Paler ca n-a mai ajuns sa traiasca aceasta comedie groteasca…

  2. Se plânge guvernul ca nu are bani?

    Iată câteva măsuri care ar putea aduce repede bani buni la buget:

    1. Să fie văndute (aproape) toate vilele, case, hoteluri aparţinând Regiei protocolului de Stat. Acestea fiind răspândite în toată ţara, la munte şi la mare, sunt folosite numai de aleşii poporului (şi cunoştinţele lor). Dacă vor să se ducă la mare/munte să se ducă la hotel.
    Să se aibe în vedere şi cele ale ministerelor armatei, internelor, economiei şi multe altele.
    Să se aibe în vedere şi cele aflate în posesia Regiilor judeţene;

    2. Să se desfiinţeze multe din Agenţii şi înlocuite cu Birouri pe lângă ministerele aparţinătoare. Ex. : Ce rol are Agenţia care reglementează preţul energiei electrice dacă o grămadă de băieţi deştepţi s-au îmbogăţit vânzând curentul statului la stat? Energia electrică să aibe un singur preţ, iar la împărţeala banilor să se ţină cont de preţul fiecărul producător.

    3. Directorii Regiilor de stat nu pot lucra decat pe bani mulţi? Daţi – i afară şi puneţi în locul lor ofiţeri şi generali de armată. Aşa facea şi Ceauşescu acolo unde nu se mai putea cu furăciunea. Aştia să aibe misiunea să şi reorganizeze Regiile şi vă asigur că în 6 luni se face ordine. Militarii vor fi detaşaţi şi vor lucra pe solda lor.

    4. Reduceţi cu 75% salariile celor din garda financiară, de la vamă şi vedeţi dacă pleacă vreunul.(în Constanţa este unul la Gardă care are/a avut elicopter)

    5. Reduceţi nr. Inspectorilor din toate descentralizatele că se bat de muscă.
    Inspectorii SSM din ITM – uri să se ocupe de organizarea SSM în celelalte instituţii ale statului. Ex. Se duce un deştept de inspector SSM în control la o gădiniţă de stat şi-i dă amendă. I-a să facă el, să vada cum e. ( Nici nu vă gândiţi câţi bani s-au “spălat” pe protecţia muncii.)

    6. Privatizaţi ITM – urile că nu folosesc la nimic.

    7. Scoateţi din lege prostia aia că dacă face parte din AGA trebuie să ia şi bani. Treceţi-o în fişa postului. De asemenea şi membri comisiilor de privatizare, care au luat o gramada de bani degeaba.

    8. Chematii în justiţie pe cei cu pensii nesimţite pentru escrocherie şi căutaţi şi complicii care i-au ajutat. (Mă refer la cei care şi-au trecut ca venit în ultima lună şi bonurile de masă).

    Eu am stat o jumătate de oră şi am găsit câteva soluţii. Ei nu pot ?
    Dacă nu pot atunci să ne lase.

  3. Offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff si iara offfffffffffffffffffffffff, ne batem capul cu atatea solutii, facem pe deontologiiii pana nu mai putem, zicem ca avem toti dreptate dar nu suntem astia care am mai ramas pe aci prin parloaga asta numita Romania, decat o mana de amarati, neajutorati, stramtorati, plini de probleme si nevoi si extrem de disperati vazand cu ochii cum infractoriii distrug Romania.Un caz celebru este si al lui Videanu, ministrul economiei.In timp ce copiii vostri se perpelesc pe frontispiciul jertfei supreme de a-si da si ultimul banut la punga nemasurata a infractorilor din camarila de acum Basescu,ai lor copii isi fac vacantele prin cele mai luxoase locuri in conditiile in care prosti sunt cu nemiluita pe aici.Platitori de taxe si impozite, dar ce prosti?Marca inregistrata!Nu credeam vreodata ca romanul poate fi manipulat in halul asta!Bine, sa nu imi spuneti mie ca vina e a lor!Neh, deloc! Haideti sa ne delectam cu fanteziile sexuale si de alta natura ale odraslelor mincinosilor din fruntea tarii cu ajutorul acestui minunat site!

    remarcati va rog contrastul extraordinar dintre o clasa care isi bate joc de destinul Romaniei, vezi articol, si comentariile venite din partea oamenilor, prostimea care nu mai poate de atata nedreptate, printrei ei infiltrandu-se si sabotori sau lingai gata cumparati de camarila.Asa au facut toti de 20 de ani intr-o bataie de joc continua de la Iliescu si pana acum?Saturati-va de ei acum si luati-va portia de bataie de joc in conditiile in care nu ati stiut sa va aranjati viitorul asa cum trebuia, nevotandu-i pe acesti retarzi care au dus tara in prapad!dati-va acum si ultimul leut ca sa stiti ca nu ati ramas “datori” cu nimic fata de acesti nemernici!Repet, aici e Romania reala, nu din carti, cititi totul cu atentie si pe urma mai vorbim!

  4. Fix acuma cotoiu’ acuza vina miscarilor de miine in circa pesedeului si zice ca ei is de vina pentru situatia de acu’. Pina mai ieri era Tariceanu.
    Lume o votat portocala, maram, de frica minerilor! Miine vin minerii (pe linga multi altii).
    Acuma cine i-o chemat? Ca valea jiului e portocalie toata!
    Banzai!

  5. Bună faza cu pregătirea intelectuala a admiratoarei Elenei Udrea.
    Ingenioasă rău strategia pedeleilor şi nici n-au stat mult să se gândească. E clar, “ocupaţiunea lor mintală e la alte prostii.”

  6. Si daca nu vin ce se intampla?Nu i-am mai vazut de catva timp debitandu-si balariile verbale si nu le-am simtit lipsa!Chiar,ce poate fi interesant la niste indivizi care debiteaza ca niste automate ca “Basescu bun” si Opozitia “rea”?Ca o ducem din ce in ce mai bine si am duce-o si mai bine daca nu erau Tariceanu,criza,primavara,vara,toamna, iarna si norul de cenusa vulcanica starnit de pensionarii pesedisti…

  7. @De shogunu’
    Logic nea shogune..Da, nu stii? “Logica” portocaliilor se reduce doar la ce le mesteca goarnele portocalii ale marlanului sef.Il auzeam ieri pe scarba aia de Lazaroiu cum se basea pe gura zicand ca “pe Basescu o sa-l judece doar istoria”.Io ma gandeam shogunas ca atunci cand o trece in atemporalitate cititorul “Levantului” si-al etichetelor de pe sticlele de whisky sa savarsim odata betia aia cu bere, pe care tot o amanam si stim noi de ce, si sa mergem la tintirimu’ eroului “sa-l judecam”.

  8. Eu m-am simit bine şi fără ei pe sticlă. Or fi vrut ei să scadă audienţele mogulăriilor, dar pe mine chiar nu m-a deranjat. Decât să mă enervez, decât să-i văd cum pupinbăsesc dosul Împăratului iubit şi aburesc în neştire, mai bine lipsă!
    Câteodată parcă m-ar mai interesa ce au de spus, dar de cele mai multe ori mă lasă rece prezenţa lor.

  9. A trecut vremea vorbelor , nu-i mai crede nimeni – din pacate , e cam tarziu . Stiu si ei ca nu pot schimba perceptia populatiei . Se mai duc la Morar si Diaconescu ca acolo ii urmaresc talibanii . Oamenii care i-au votat din prostie (nu zic de prosti , si cei mai destepti oameni se prostesc din cand in cand) oricum nu-i mai cred si nu se mai lasa convinsi , orice argumente ar aduce . Asa ca si daca vin si daca nu vin rezultatul e acelasi si pentru televiziuni si pentru PDL .

  10. Nene bocitorule l-am auzit si io pe lazaroiu borindu-si ideile! Ii ziceam si rabinului pe-al sau blog ca sa-l fereasca sfintu pe cel lazaroi sa-mi iasa in cale ca o sa fac sa moara de ciuda si pe camila si pe lama cind o sa le arat ce fain stiu io scuipa! Drept intre ochi, gretos si cu muci!
    Si pe lazaroi si pe cotoi, de mi-or iesi in drum, i-oi sti io umple de “respect”.
    Banzai!

  11. D-le Victor ciutacu,
    Va felicit pentru curajul,competenta,verticalitatea, cu care realizati emisiuni deosebite,adevarate lectii de viata.Va rugam insistent,nu mai invitati leprele portocalii in emisiune,deoarece ne mint mai usor decat respira si isi bat joc de noi cu un cinism iresponsabil.Dorim sa nu-i mai auzim niciodata,niciodata,niciodata.Amin!
    Taraturile portocalii,in frunte cu bulibasa basila,isterizati de frica, au lansat o diversiune ordinara,cum ca maine la miting (care sper sa fie f.f.mare), altii vor realiza incidente cu victime.Va rog sa spuneti clar, ca cei care vor realiza asemenea lucruri vor fi clonele bulibasei,care in nesimtirea lor ordinara ,se preteaza la orice (inclusiv crime),pentru a se mentine la putere.
    JOS TRADATORII DE TARA.DESTEPTATI-VA ROMANI,ALTFEL VETI PIERI!

  12. Am vint si io acum, la spartul targului.
    Si io sunt impotriva aparitiei jegosilor la voi. Cu o exceptie. HOARA! La tine la emisiune. Sunt sigur c-o ia; da´io vreau din tot sufletu´ sa-l curentezi…

  13. Probabil sunt felicitari pretiparite , trebuie completat doar numele . 🙂

  14. Pai de ce sa-i mai trimita pe lingaii aia care s-au uzat, cind po’ sa-i trimita pe lingaii aia cu aura de independenti, cum ar fi Madam Tatoiu, doctor docent in orice si mai ales in pupinbasism pur, pe madam Pora care si-a inghit buzele de tot, pe libidinosul de Mircea Marian si lista ar putea continua, doar ca mi s-a facut greata amintindu-i. Bleah!

  15. @Ciutacu
    Am lucrat la Rafo 12 ani, multumita lu Tender, Gaureanu, Iacubov si altii, acuma sunt prin Italia.
    In Onesti nu mai ai ce face datorita binelui lor.
    Dar daca tot zici ca esti preten de familie cu chelneru alias evazionistu (ca in ochii mei asta este) poate ti-a soptit pe la vreo sueta cat a supt de la Rafo.

  16. @Trafla: las’ c-au venit rusii lu’ draga Stolo. astia nu v-au dat de mancare la Onesti? altfel, regret sa te dezamagesc, nu dezbat cu prietenii mei la sprit biznisurile pe care le fac; si nici in afara spritului…

  17. îmi place nr ul de sms 1313 de la emisiunea lui Ciutacu

    de ce nu sunt pedeleii la Ciutacu

    boc, păi după ce a făcut poc pe la andrei gheorghe l a apucat voalul violet al marinelului vărgat şi uite cum ardeleanul nostrum este un aservit perfect;
    în calitate de ce să îl chemi pe boc într o emisiune? ajutor de marinel?

    lu udrea în caz că trustul mogulului o cere poţi să i pui o bară la mijloc şi să o laşi la dans numa doar dacă nu trece de cota 40

    cât de stupid dog îs pedeleii să creadă că dacă ei nu merg la tv ul mogulilor scade publicitatea ăştia îs mai papagali decât pesedeii şi restul adunaţi

  18. Rusii aia au venit dupa claca lui Tender si Iacubov.
    Faci diferente observ intre amici si priteni de familie, amicii sunt aia de sprit, la prieteni de familie e putin mai mult deja vorbim de sentimente, vizite, confesiuni, asa percep eu diferenta aceasta.
    Ai multi prieteni dinastia cinstiti de familie ?
    O stii pe aia cred, cine se aseamana se aduna.
    O intrebare, pe deontologii de la Tv nu-i afecteaza criza ? sau astia sunt doar instigatori, niciodata nu am vazut vreun jurnalist, mogul etc… care se da centaur pe la Tv la un miting tipand in gura mare cu pumnul strans ridicat alaturi de multime, stai ca imi pica fisa, va laudati ca Basescu ca voi aveti din ce trai?
    Voi astia din presa libera nu sunteti decat o alta categorie alaturi de politai si vamesi carora li se rupe de mitinguri si de criza.
    Ma poti contrazice doar cu o aparitie maine la marele miting si nu in spatele sticlei, in rest orice argument al tau adus si orice comentariu este din start inutil si irelevant.

  19. nu simt nevoie nici sa te conving de ceva, nici sa-ti dau vreo explicatie privind prieteniile mele; nici tie, nici altcuiva. pana acum am fost neasteptat de tolerant cu tine, dar, la prima iesire mitocaneasca-n decor, devii instantaneu istorie pentru blogul asta.

  20. Ai inteles total gresit Domnule Ciutacu, contrazicerea era legata de cu totul altceva si nu de prietenii dumneavoastra de familie, ce a fost de vazut s-a vazut din poze.
    Cand bercea mondialu a aparut in compania lui basescu mogulii faceau spume pe la Tv.
    Si da, in opinia mea bercea si tender sunt situati pe aceiasi treapta a societatii.
    Eu vorbesc in cunostinta de cauza la adresa lui tender, toata tara stie ca a furat, pe rafinori nu-i poti prosti, dumneata in schimb vorbesti din punctul de vedere al unui prieten.
    Acuma am devenit istorie pentru blogul acesta, sanatate maxima alaturi de cei dragi si incercati sa va mentineti principiile pe linia de plutire asa cum doriti sa se inteleaga din aparitiile la Tv, nu va culcati pe ideea ca prostimea nu isi da seama.

  21. Schimb canalul instantaneu,daca vad PDL-isti.N-am rabdare si nervi sa-i vad.

  22. Saraca Jeni. K e chiar penibila strategia pe bune. Cum sa creada ca din cauza unor oameni aceste trusturi vor avea audienta scazuza. Sa fim seriosi!

  23. Victore, voi nu v-ati gandit niciodata sa verificati activitatea oficiala a lui Hoara? Uite, de exemplu, astazi, ca e miting si il vad pe Antena 2 pe Hoara ca e si el in zona, oare are post pe astazi? poate o avea concediu, motivare sau ce mama draqu??? Ca director general la Agentia Nationala ptr Dezvoltarea Zonelor Miniere ia ceva bani insa 0 rezultate. Eu tare m-as bucura sa-l cautati nitel la activitatea cotidiana si aducatoare de venituri barosane de la buget. Zonele miniere stau sa moara si el prospera si are neobrazarea sa prosteasca lumea asta.

  24. Cati bani toaca de la buget agentia condusa de Hoara? Uite structura organizatorica a agentiei. Ce salarii or fi avand functionarii astia?
    Am citit cateva dintre proiectele derulate prin aceasta agentie. Oare daca fondurile acelea erau derulate prin administratiile locale, ce-ar fi fost?? Trebuiau sustinute posturi de presedinti, directori si alti functionarasi corupti si incompetenti, recompensati ptr servicii pupinbasiste.
    Din cauza multimilor de structuri asemanatoare, strict mancatoare de fonduri, a ajuns tara asta unde este azi. Astia-s bugetarii ce trebuie sacrificati.

  25. Domnule Ciutacu, nu ne speriati! Doar nu aveti de gand sa inclinati steagul. Doar dvs ati mai ramas si colegii de la “Antena 3”, sa ne mai ridicati moralul. Ma uit la emisiunea dvs. si ma simt si eu in opozitie. Mare lucru nu pot sa fac. Daca trebuie sa semnez vreo petitie, o semnez; daca trebuie sa injur la ora fixa, cu cea mai mare placere. Doar sa nu ma puneti sa vin la vreun mars la Bucuresti, ca imi bate vantul prin buzunare. Acum, eu sunt printre alesii sortii: Basescu nu poate sa imi ia 25% din salariu, ca nu sunt salariata. Nici sotului meu nu ii ia, ca lucreaza “la privat” (nu stiu cat mai rezista si firma lor, ca abia se taraie). Nici 15% din somaj nu imi ia, ca nu sunt in somaj. De pensie nici nu poate fi vorba, ca nu cred ca o mai apuc. Ori, pana imi vine mie randul, poate o desfiinteaza, mai stii? Asa ca va rog eu mult, nu le faceti bucuria de a ceda. Va ajuta cu ceva daca va dau votul meu de incredere? (Lui Basescu nu i l-am dat, si nici nu o sa i-l dau vreodata!)

  26. Incearca la alta tv daca crezi ca esti profi!!!

    Daca reusesti jos plaria ,daca nu inseamana $$$$, euro,ron….???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.