Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > “Trofeul Calităţii”, toată corespondenţa

“Trofeul Calităţii”, toată corespondenţa

Lumea vorbeşte isterizată şi o arde-n păreri despre verdictul instanţei (care se lasă aşteptat) în procesul Trofeul Calităţii. Miza e Adrian Năstase. Ăia care-l detestă se jură că partidul a vrut să-l scape cu ajutorul noului (temporar) şef al ISC, Adrian Grăjdan. Ăia care-l detestă pe Traian Băsescu se jură că e o acţiune politică pură de scoatere a fostului premier din viaţa publică şi din marele joc la vârf. Imensa majoritate a părerologilor n-a văzut o hârtie, dar ştie. Eu nu ştiu, dar am hârtiile. Vi le ofer spre lectură, că la dreapta judecată nu mă aştept nici aici, nici în instanţă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

46 thoughts on ““Trofeul Calităţii”, toată corespondenţa

  1. Adrian Nastase reprezinta un balast pentru USL si ar trebui sa faca un mare pas inapoi din viata politica.

  2. Conform documentelor oficiale emise de o institutie a statului roman, pot afirma, fara teama de a gresi, ca Romania nu mai este un stat, ci o CASA DE NEBUNI!!!!!

  3. Ciutacule,

    Eu nu ma pricep la hartii din astea, da’ vad ca de fiecare data cand e ceva de la Parchet, mereu apare Tulus. E si asta ubicuu un profesionist desavarsit garantat MoraL care la randul lui e garantat Marki (Vita)nstein ?

    In rest, pe partea juridica eu propun un alt concept: “Dzeu e obiectivul nostru, Coranul – Constitutia, Profetul – Liderul, Djihadul – Calea ; Moartea pt. Dzeu – cea mai inalta aspiratie”.

    Vespasian.

  4. “că la dreapta judecată nu mă aştept nici aici, nici în instanţă.”

    trist, dar adevarat…

  5. @SORIN: asta reiese din lectura integrala a documentelor de mai sus?

  6. Ciutacule,
    Pe mine ma doare-n cur de hartiile astea.Eu stiu ca usl a promis ca o sa faca politica “altfel”. Au inceput bine: au schimbat totul pe baza de ” competente” .Cu cine dracu sa schimbe ..cu Dragnea? Se rasucestr Dl Coposu in mormant!!!!

  7. @Victor, cu riscul de a deveni agasant , ai sesizat si tu ca se inmultesc cei care cer insistent retragerea unor politicieni usl pe te miri ce motive…nu-i dubios?

  8. @florin iordache: iar pe mine ma doare-n cur de ce te doare pe tine-n cur. asta-i un topic despre actele din Trofeul Calitatii

  9. Victor,

    Probabil vrei sa demonstrezi ca Nastase e nevinovat. Eu cred ca asta e treaba justitiei, nu cred ca vor fi multe persoane care vor citi sau intelege documentele atasate. Si oricum, ele nu sunt suficiente pentru a trage o concluzie.

  10. @Ion: eu nu vreau sa demonstrez nimic. si nici presiuni asupra instantei n-am cum sa fac. decizia e-n pronuntare. da, vreau ceva: ca toti care emit pareri pe orice subiect sa se si informeze inainte, nu sa comenteze, pe baza de perceptii, direct din ovare. stiu, e un pionierat inutil in Romania

  11. Victoras !De ce oare voi cei de la A3 nu renuntati sa-l mai aparati pe Adi pe post.Aceasta aparare media ar trebui sa aiba in instanta acelasi efect ca o frectie la un picior de lemn in plus nu stiu daca sesizati el are deja niste aparatori redutabili care isi fac bine treaba si va scapa spre rusinea tarii.

  12. Daca am inteles bine, cred ca trebuie spus pe ce documente se bazeaza invinuirile. Oriunde in lume trebuie sa spui invinuitului pe ce te bazezi cand ii spui ca este criminal sau hot Asa cum sunt ele confirma “justitia” din R. care este la c.da politica.

  13. Ce vreti dvs,d-le Ciutacu, e un lucru tare greu de facut;cum sa ceri omului sa se pronunte numai in cunostinta de cauza?Am incercat si eu sa prezint intelegerea mea pe studiul documentelor la care am avut acces si ,credeti-ma, is luata de “om al USL-ului”.Unii nici nu se mai obosesc sa ma asculte…La noi totul e dupa ureche!

  14. Documentele “vorbeste”. Nu exista prejudiciu, dar ne constituim parte civila. Cu cat ? Cu cat spuneti dumneavoastra, dom’ procuror (Tulus). E ceva…de nedescris!

  15. In mod normal raspunsurile departamentelor interne ar fi trebuit argumentate.
    In rest fuga de responsabilitate a unor departamente apartinand unei institutii pentru care noi platim taxe.
    🙂

  16. Buna ziua d-le Ciutacu,

    As dori sa nu va cuprinda niciodata dezamagirea…e cumplita…

    Cu mult respect si bunacredinta pentru Dvs.,
    IoanaP

  17. Victor eu nu ma pricep la chestii juridice, asa ca intreb aici poate ma lamureste cineva: de ce este Grajdan invinuit de favorizarea infractorului daca justitia inca nu s-a pronuntat definitiv asupra vinovatiei lui Nastase &Co? Ca ma gandesc, daca nu este inca definitiv vinovat, nici infractor nu este si atunci pe cine a favorizat?

  18. Nu pot aprecia CORECT vinovatia/nevinovatia d=lui nastase insa ma bazez pe ratiunea d-lui Ciuvica , pe care nu l-am vazut sa se insele.D-nul Ciuvica care a suferit si a fost opozant al regimului nastase(a avut multi opozanti si logic nu s-a mai perpetuat la putere) si deci nu poate fi socotit un admirator al lui nastase, a spus cu subiect si predicat ca dosarele lui Nastase sunt o FACATURA, dar ca Nastase ca orice FSN-ist de frunte a avut ceva scheleti in dulap.Asta denota ca DNA a actionat la comanda lui zeus si a incropit ceva de 2 bani..Presedintele l-a socotit pe Nastase cel mai mare dusman al sau ,din invidie ,intrucat chiar daca nastase a facut unele” denefacut”(vezi subordonare presa, o oarecare aroganta,etc) a pus TOTUSI romania pe o directie corecta pe cand presedintele probabil a vrut sa faca bine(i-a iesit totul pe dos) a distrus romania mai abitir ca unul care ar fi vrut cu tot dinadinsul sa o distruga.

  19. Domnule Ciutacu,

    Ne este absolut clar ca Adrian Nasatase e nevinovat, dar ce l-o fi apucat sa vorbeasca cu Grajdan la 5 dimineata ?
    De ce oare printre primele decizii ale prim-ministrului Ponta a fost sa treaca ISC direct in subordinea guvernului ? Deciziile in instante nu se dau pe intrebari retorice (sper), dar care sa fie motivatia pentru cele intamplate ?
    Sunteti probabil amic si cu Adrian Nastase si cu Victor Ponta. Ii puteti intreba direct si ne lasati raspunsul aici pe blog ?

    Multumesc anticipat !

  20. @nic: din acelasi motiv pentru care Cosmin Popescu a fost condamnat pentru favorizarea infractorului Ionel Mantog inainte ca acesta din urma sa fi fost si el condamnat
    @vasile: tu sigur ai citit toate documentele postate. simt asta din siguranta verdictului tau 🙂 🙂 🙂

  21. Cat sunt de rai si agresivi portocalii,vor sangele d-nului Nastase ,tonul dat de seful lor , basascu ,ros de ura si invidie pe calitatile intelectuale ale lui Nastase,pe buna administratie a Romaniei in timpul sau ,pe familie ,pe relatiile lui interne si internationale ,pe aprecierea noastra ,a romanilor in majoritate Am citit cu atentie si SUNT FERM CONVINSA CA LUCRURILE VOR LUA O TURNURA BENEFICA PENTRU D-NUL NASTASE .Ce cosmar are din cauza lui Nastase de-i atat de determinat in a-l acuza pentru nimic fata de furaciunile facute de partidul sau .Oare nu-si da seama de faptul ca este primul presedinte suspendat si iarasi o sa ajunga acolo ,oare mai este loc liber pe obrazul lui de atatea jigniri venite din partea romanilor ,oare nu vede ca se indreapta sa raspunda in fata legii ,oare nu vede cat are in sondaje ?Chiar toti suntem prosti si manipulati ?Mai sunt si instante internationale care pot avea un cuvant de spus in cazul Nastase ,dar el cum se v-a descurca cu procesele in rauri curgand?Multumesc d-le Ciutacu ca le-ati postat ,dam si noi mai departe si pe alte siteuri Varza a facut basescu tara si ce urate profiluri umane s-au dezvoltat pe parcursul acestor ani basisti .

  22. Sigur justitia din Romania este un “monstru” astazi,si nu doar pentru Nastase.
    Dar acest “monstru” nu s-a nascut si a fost crescut exact in mandatul lui Nastase?
    Numai din ce a povestit Badea ce nasoale i s-au intamplat pe vremea lu’ Nastase…ce sistem mafiot era pe vremea lui.Normal ca pdl-ii l-au perfectionat si,acum s-a intors impotriva lui.
    Pacat de celelalte monstuozitati care se intampla si despre care nu se discuta atat de mult cum se discuta despre Nastase…cum ar fi oameni care-si pierd casele…oameni spulberati pe trecerea de pietoni sau in statia de autobuz,ai caror criminali primesc 3 ani cu suspendare…si astea tot dosare fabricate sunt.
    E oribil sa condamni un om cu probe fabricate sau inexistente…dar nu pot sa-i plang de mila exact celui care a infiintat aceasta monstruozitate(sau cel putin a inchis ochii la ea)

  23. Victore, eu am o intrebare de novice. Pe ce baza a fost stabilit prejudiciul ? Un prejudiciu se constata pe baza evaluarii unor documente de la ISC, dar observ ca aceasta institutie habar nu avera de vreun prejudiciu, ci s-au constituit parte civila la cererea DNA, iar prejudiciul a fost estimat de un raport (?) al DNA, care s-a realizat pe baza unor documente misterioase, de care ISC nu are cunostinta.
    Eu am senzatiua ca acest Grajdan este un pion otravit,
    Era clar si pentru un copil ca actiunea de retragere a asa zisei “plangeri” a ISC va trezi un scandal cat casa, care ii va dauna lui Nastase.
    Era clar ca telefonul lui Nastase era pus sub urmarire, deci ce sens aveau sms-urile si sunatul lui Grajdan la ora aceea matinala. Totul pare o lucratura prosteasca.
    Daca nastase a fost implicat in prostioara asta. atunci imi schimb parerea ca este foarte destept. Eu, fiind mult mai putin dotat intelectual, ii spuneam ca ar fi o prostie implicarea lui Grajdan.
    Tot scandalul este o lucratura de batjocura. Imi amintesc ca primul martor de pe lista aia de peste 900 de persoanem era un sofer care se numea Ion Iliescu la fel ca fostul presedinte. Deci totul a fost facut in batjocura.
    Eu ma intreb daca o sa traiesc suficient sa-l vad pe Moraru, Tulus si gasca de DNA platind pentru magariile facute acolo la DNA.
    Visul ca vor plati alde Basescu sau Macovei stiu ca este irealizabil, dar macar sa-l vad pe impertinetul de Morar pus la zidul infamiei cu dezvaluiri despre politia politica practicata de DNA sper sa apuc.
    Dupa mine, Nastase a fost CONDAMNAT in ziua in care Basescu a castigat alegerile in 2004(PRIN FURT DE VOTURI, DAR SI CU TRADARI SUBSTANTIALE in interiorul PSD – poveste reptatat si cu Geoana).
    Poate o sa zici ca am o obsesie, dar pana nu vom curata serviciile secrete, pana nu le vom interzice sa faca jocurile in viata politica si ECONOMICA, Romania nu se va vindeca.
    O retea de fosti si actuali securisti, au pus mana pe putere si jefuiesc tara cu nesimtire. Basescu nu este decat trompeta lor.

  24. Ai dreptate Provincialule ,basescu este o coada de topor necioplita care la un pahar de bautura chiar se credea ca-i apartine puterea .De fapt a fost ,este si va fi un obiect folosit de securitate sau de altii dincolo de sufletul nostru roman. Urat va ramane in istoria acestei tari pe care o vad reabilitata de tineri (de la 45 ani in jos )Chiar in securitate se vor schimba lucrurile . Rand pe rand isi vor da seama cei de astazi ca nu duc cu ei in mormant nimic si pulbere se alege din urmasii lor ,platesc pentru toate. Este o lege nescrisa dar functioneaza perfect .Uite la MRU ,nu a apucat decat sa initieze tradarea si stinsa-i steaua lui ,nimic nu va mai fi in politica.Ai dreptate .Nastase a fost tradat dar ce s-a ales de tradatori? au baut si ei din paharul tradarii .Aceasta-i viata , dupa plata si rasplata .
    Noapte buna.

  25. Am citit, ce mi se pare ciudat: nici directorul Malinescu, nici Arghir, Nita Nela si ceilalti functionari ISC nu stiau initial de nici un prejudiciu, in urma bombardamentului cu depese din partea DNA au ajuns sa intrebe ei pe procurori cu ce anume au fost pagubiti…
    Cum ar fi sa vina Politia si sa ma preseze non-stop sa depun plangere pentru furt, iar eu sa-i intreb pe ei ce mi s-a furat !
    Si culmea, se raspunde negru pe alb in raportul “Serviciului Specialisti” al DNA (Scrisoare-ICCJ-91.jpg) din care ISC afla ca a fost prejudiciat si ca urmare merge in Judecata sa-si caute dreptatea…
    Singura problema e ca nici ei nu stiu exact suma care a fost furata; ori e 3.143.931 RON si 9655 bani (observati precizia !) sau 75 de miliarde lei solicitati in mai 2012 (ce fel de “lei” ? leii vechi nu mai circula de ani buni, in lei noi ar insemna cam jumate din bugetul statului).

  26. @ Victor. Merci 🙂 . Acum ramane sa aflu daca pe C.P. l-au condamnat legal sau nu 😀 si am rezolvat cazul cu nedumerirea.

    @K. Si daca Nastase vorbea cu Grajdan la ora 9:00 dimineata era OK?

  27. Victore eu vad aici un singur lucru.Prejudiciul in acest dosar a fost stabilit de “specialistii” DNA,iar vechea conducere a Inspectoratului la acceptat ca atare. De miru lumii ! Adica tu institutie sa nu sti daca ai prejudiciu sau nu ?
    Sint mult mai multe aici dar sigur dosarul va cadea.Daca nu aici la CEDO si tot se va intimpla.

  28. Of, cata constiinta…penibil. Nu vad niciun act in care sa reiasa prejudiciul, nicio invinuire directa firmei, iar cautarea pe google a telefonului lui nastase de catre procurorii dna…mirific!

  29. Cel ce va scrie cu acest nume are 68 ani si sant expert contabil de 28 ani. O persoana juridica este prejudiciata daca patrimoniul sau a fost diminiuat prin scaderea activului sau sau printro crestere de pasiv ( i s-a diminuat averea sau i-au crescut datoriile). Prejudiciul poate fi pus in sarcina unei persoane daca exista o legatura de cauzalitate intre producerea acestuia si faptele atribuite persoanei. Din documentele de mai sus rezulta ca nu exista prejudiciu in patrimoniul ISC (asa cum se constata in 2008 inclusiv in raportul de expertiza)si chiar cand s-a costituit parte civila ISC nu a facuto pe un prejudiciu cert ci evaziv solicitand un raport de expertiza. La fixarea obiectivelor raportului de expertiza ISC nu a participat.
    Stiu ca detaliile tehnice financiar contabile plictisesc, deci ma opresc spunanduva ca arata a facatura ordinara a deneaistilor din moment ce cei pusi sa-si dea cu parerea de la ISC declara ca nu cunosc documentatia pe baza careia DNA a stabilit ca exista prejudiciu.
    Justitia are doua deziderate majore:sa nu-i scape niciun vinovat si sa nu fie pedepsit niciun nevinovat. Fie ca dreptatea sa triumfe.

  30. domnule ciutacu,va rog sa comentati putin sms-ul lui mazarre catre turcescu.

  31. @provincialul Si eu cred ca ai dreptate.Basescu a fost securist , a fost si este sluga securistilor(esalonul doi din 1989 perpetuat in timp) infiltrati peste tot si mai ales prin partide,SRI,SIE.Ciudat ca securistii lui Ceausescu erau mai patrioti pe cand noii sunt mai putin patrioti si mai mult pusi pe CAPATUIALA(masini,vile,lux). Cine se baga sluga la ei ajunge la putere.De ce ANTONESCU este atat de ATACAT(fara motiv si fara argumente) din toate partile? Fiindca vrea sa ajunga PRESEDINTE, fara sa se bage SLUGA la EI.Cred si eu ca nu va ajunge presedinte, daca nu le va jura credinta si apoi acorda protectie(pentru furtul si jaful romaniei) si atunci IN CAZ CONTRAR , PSD-ul isi va numii propriul candidat, care sprijinit de cei de mai sus, va castiga, si astfel PNL si ANTONESCU care nu i-a iubit niciodata pe securisti va lua plasa din nou.

  32. Toti basistii(adica pedelisti, nicusoristi, hotnewisti si alte asemenea specii), mai toti liberalii si cam jumatate din pesedisti ar dori ca Nastase “sa faca un mare pas inapoi din viata politica deoarece reprezinta un balast pentru USL” am incheiat citatul din propaganda furnizata in primul mesaj. Din motive diferite, bineinteles.

    Primii pentru ca le-a fabricat Basescu un cal de bataie pe care-l sa-l bata in timp ce reformeaza si modernizeaza spaga.

    Liberalii si pesedistii deoarece stiu ca-i greu cu Nastase, nu-l poti prosti in fata sau altfel, iar viata lor politica ar fi mai usoara fara el.

    Aceasta ipocrizie ma irita la maxim.

  33. E o imensa porcarie! Marinarul nu uita si e ranchiunos! Vecini fiind, cat misto o fi facut ironicul Nastase de incultul marinar. Asta nu poate fi uitat. Ajunsi sus, toti se cred Dumnezei, pusi acolo pe viata. Din pacate pentru ei si din fericire pentru noi roata politicii se invarte. In anii 1880, dupa 8 ani de guvernare liberala, conservatorii, ajunsi la putere, s-au apucat sa faca procese fostilor ministri. Dupa un an, realizand ca vor crea un precedent pentru liberalii reajunsi sus prin rotativa regala, nu mai stiau cum sa opreasca procesele de coruptie generate de ei. Ca sa castige bani pentru alegerile din 2008, pedeleii au micsorat salariile bugetarilor timp de 3 luni. Nimeni nu ne-a spus ce s-a intamplat cu banii luati! Acuzatorii habar n-au ce e un simpozion !

  34. Am citit actele privind Trofeul Calitatii. Domnule Ciutacu, multumesc. Am rasuflat usurat, ziua mea este mai buna, soarele imi zambeste altfel. Nastase este, categoric, nevinovat.

  35. INFIORATOR !!!!!
    Am citit cu atentie toata corespondenta asta intre ISC si “organilii” statului corupt , a unui stat totalmente destructurat de un individ care plateste o sleahta de detracati sa declare orice ,oricum , oriunde despre oricine. Intreg rechizitoriul procurorilor se bazeaza pe…
    “Ce-a aflat Popeasca
    De la Propocoaia
    Cand s-a dus aseara
    Dupe ce-a stat ploaia
    Ca sa-i ceara un model de sort ?”
    Sunt indivizi care ar fi in stare sa nege si chipurile sa si demonstreze “cu acte in regula” ca nici unul dintre nu s-a nascut !
    Pe postacii platiti nu-i condamn.Mi-e sila de ei si ii detest cu toata scarba. Mi-e mila doar de naivii care le cred toate spusele ca pe cele ale unui Mesia.
    Pana cand nu vom vedea dupa gratii 30-40 de procurori si 30-40 de magistrati
    DOVEDITI ca fiind CORUPTI,in Romania nu va exista dreptate,onoare,responsabilitate fata de principii corecte .
    Sper totusi sa mai apuc ziua in care sa-i aud jurandu-se din boxa acuzatilor :
    “Domnule…escu
    Nene, stai un pic ,
    Pe parola noastra
    Ca n-a fost nimic !”

    Am incheiat prezentul proces verbal !!!!!!!!
    PS.
    Dar pentru ca sunt un tip sensibil si caritabil nu pot sa inchei inainte de a le ura un calduros si din tot sufletul, “multi,multi ani- DUPA GRATII” tuturor facatorilor de acte falsela comanda.

    PPS
    INFIORATOR este faptul ca daca vom reactiona in continuare ca turma de bovine dusa la abator,FIECARUIA DINTRE NOI i se poate confectiona cate un dosar pentruuu…..tragerea pe roata a lui Gherghe Doja de exemplu.

  36. Nu stiu daca Nastase e vinovat sau nu, si nu e treaba mea sa afirm. Dar din toata povestea asta, naivii care cred ca e un proces corect, ar trebui sa se informeze despre misculatiile pe care Macovei le-a facut in toti acesti ani, cu concursul extern al unor figuri pe care le cunoastem. Ori, pentru mine e clar ca procesul este unul politic, de stigmatizare, doar pentru a se multumi niste pretentii de “reforma” si “lupta cu coruptia”. Mai mult, Nastase trebuia scos din scena politica, pentru ca este un politician redutabil, unul de stinga, care nu are cum sa placa cercurilor neo-liberale, si papusilor lor din Romania (Basescu, Stolojan, Boc & Sons).

    Ce e si mai trist e rapiditatea si obedienta cu care personajele amintite se pun la dispozitia unor grupuri de interese externe. In loc sa le dovedim ca ei sunt cei mai mari hoti si corupti, cei care au creat un Imperiu din cenusa, si o bunastare artificiala bazata pe un capitalism de Casino, noi ne sacrificam talentele si oamenii cu adevarat capabili sa conduca. Coruptie? Criza globala generata de “partenerul” nostru strategic este rezultatul furtul Secolului XX, prin care natiunile mici au devenit colonii, cu o mare de sclavi care muncesc pentru marile corporatii globale. Ori noi suntem ocupati cu Nastase, pentru ca nu vrem sa intelegm care sunt adevaratele probleme ale romanilor.

  37. …”la dreapta judecată nu mă aştept nici aici, nici în instanţă.” Amin

  38. Oare va cerceta cineva,candva provenienta banilor din campania electorala a lui T.B. din 2009,si credeti-ma nu au fost putini?

  39. Eu,din ce am inteles,Nastase nu e judecat pe baza actelor prezentate de tine,ci pe baza faptului ca a fost sunat de Grajdan la 5 dimineata.Doar despre asta am auzit basistii vorbind,despre acte nimic.
    De ce nu scot din arhiva convorbirea?Am inteles ca sunt arhivate sase luni,nu?

  40. Victor Ciutacu, ai observat si tu ca nu ai cu cine vorbi, in mare parte.De la niste consumatori de click si cancan cu lipsuri mari in materie de gandire logica nu te poti astepta decat sa-ti raspunda conform propagandei ce-o inghit zi de zi pe nemestecate de la expertul in manipulare, dezinformare si disimulare T. Basesc. (si acolitii)

    Asta e lumea-n care traim. Daca te uiti la ce se intampla in SUA te sperii. Stat politienesc, fascist in care sunt servite interesele bancherilor si a industriei militare. Si ca sa nu vorbesc fara sa prezint argumente: sfatuitorii lui Obama in materie economica sunt fosti alumni goldman sachs si altele. Usor de verificat cu wiki si ma opresc aici ca am deraiat de la subject.

    Si un sfat pentru toti cei care se tem de ce va urma in economia mondiala, cumparati aur si argint oameni buni, s-aveti ceva de-o parte pentru zilele ce au sa vina ca banu n-o sa mai aiba valoare.(matematic, este inevitabila caderea dolarului si o data cu el cea mai mare criza economica ce-a trait-o planeta). Pentru ca esti inginer gandeste-te la functia exponentiala. Si cu ocazia asta uite c-am aflat de ce dobanda la care se imprumuta marile banci este de 0.25% in SUA 1% in UE. Mai castiga timp.

  41. Nu ma pricep la polemicile politice, dar stiu sigur ca este imposibil sa strangi efectiv 1,5 milioane de euro pentru un eveniment. Sigur, se vine cu gogoasa ca au fos 11 locale… ma lasati, pachetele de sponsorizare nu depaseau 1000 de euro local nici in vremurile cele mai bune. apoi, nu stiu cum se face dar popvici nu platit niciun leu impozit din banii adunati, iar contur media, firma colectoare, a fost deja iradiata cu acte in regula, deci cine va mai acoperi prejudiciul?(http://www.spete.info/237-dosar-proces-1037432010-bucuresti-3492888/) Ca sa va spun frumos, domnule Ciutacu, scutiti-ma cu vrajeala ca una dintre persoanele implicate, una macar, va da un leu statului. cu respect

  42. Victore, unele comentarii sunt rautacioase. Intamplarea, sau nu, face ca sunt in domeniu. Acel prejudiciu?? nu rezulta de aici, din documentele de pe blog iar angajatii nu si-l asuma, constat. Vezi tu, acum cativa zeci de ani cand am studiat eu, despre prejudiciu se spunea ca trebuie sa fie cert, evaluat sau evaluabil. Nu s-a schimbat! Dovada ca expertii judiciari au spus altceva. Ca forta probanta, expertiza este peste constatearea tehnica a unor specialisti DNA (angajati si retribuiti) Este ca proverbul ala cu “daca si cu parca” sau “daca nu murea, poate mai traia…” Stiam ca nu mai aveam institutii staliniste, sau ma insel?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.