Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum pot veni pedeliştii la “Vorbe grele”

Similar Posts

82 thoughts on “Cum pot veni pedeliştii la “Vorbe grele”

  1. pai sa-i lasam pe la televiziunile unde se simt atat de bine: labeunu, etno sau otv… cine mai vrea sa-i auda… eu, personal, am ajuns sa schimb canalul cand vad/aud ca PDistul de serviciu incepe sa o intoarca politic, fara a raspunde clar la intrebari… mi-e efectiv indiferent daca ii mai aud sau nu.

  2. Cam ai idee ce leafă are fiecare portocaliu care se înghesuie pe sticlă. Îl taxezi pe fiecare cu 25% pentru fiecare apariţie şi cu banii vei şti ce e cel mai bine de făcut.

  3. dle Ciutacu
    ce-ar fi sa vorbesti diseara si despre manaria sindicatelor (sefii lor) de maine.
    Adevarul este ca Hosu si Costin organizeaza mitingul de maine pentru refularea nemultumirilor. Sistemul este planificat si organizat de servicii. Media (vezi pe portocaliile, cu grade ascunse, Dana Grecu, Stoicescu si Corina Dragotescu, de ex) cum se “jeluiesc” ca vin demonstrantii, minerii etc. Ba Stoiceasca i-l baga in direct pe Cosma.
    In fapt maine vor fi prezenti mult mai putin de 60.000, pupinkuristii (inclusiv cei insarcinati cu propaganda, vor spune ca reactia populatiei este departe de ceeace se spune etc.
    Va iesi Costin si Hosu din nou cu “jos guvernul”. Taica Basescu i-l va da jos, dar nu acum, Udrea mai are treaba cu banii publici, iar “suprainteligenii” de romani vor mai inghiti o galusca, micsorarea, pentru prima data in istoria Romaniei, a salariilor si pensiilor.
    Suntem un popor de kkt! Niciun dubiu.

  4. Sa vina, sa ce?! Au ceva de spus “rrromanilor”? Textele pe care le expun (avand ca argumente frecventele “lasati-ma sa-mi termin ideea”…, “lasati-ma sa explic”…, “mintiti cu nerusinare…” si dupa revenire ” discutam probleme economice, nu politice…”) sunt aceleasi la toti, sunt cele scrise, avizate, aprobate de partid si invatate pe de rost. Sunt ca si diplomatii nord-coreeni. Sunt tonomate. Cu “t” mic! D-ta ti-ai transformat porecla in renume!

  5. Nene ar trebui sa-ti faci mila de ei! Neste .mp3-uri cu muzica de inmormintare s-ar mai gasi…Mai trebe numa’o bascula de cenusa sa si-o puie in cap cind o se-mputa treaba urit!
    Banzai!

  6. Victore,tot respectul pentru consecventa si pentru indrazneala de-a te opune obscurantismului intelectual,ridicat la nivel de valoare intelectuala.Daca ar refuza toate televiziunile promovarea acestor”nimeni”,viata noastra ar avea mult de castigat,valorile reale ar putea fi acolo unde le este locul,iar aceste rapandule s-ar intoarce in mahalaua din care fac parte.

  7. “Restul pedelistilor sunt bineveniti dar doar daca-i chem eu,nu daca mi-i trimite Sulfina”…Coane inainte sa ne colorati in portocaliu serile faceti un mic experiment.
    Puneti 3-4 patefoane stricate sa raspunda cu aceeasi placa zgariata oricarei intrebari…
    Concluzie : nu doar despre rating e vorba ci chiar despre asasinatul live, in prime-time, al logicii si bunului simt.Emisiunile cu pedelisti vor starni oarecare interes dupa ce “poporu’ suveran” o sa-i trimita in istorie,alaturi de PNTCD…iar pe unii, da Doamne,coleg de celula cu VOICU…

  8. Prezenţa portocaliilor mincinoşi şi tupeişti pe Antene a constituit principalul motiv pentru care mai schimbam pe Realitatea. Dacă şi acolo dădeam peste alte specimene, mai există şi filme seara, la Tv.
    Tare aş vrea să n-o mai văd pe Tatoiu! Sau dacă ţineţi neapărat s-o aduceţi( că văd că şi Mihai Gâdea ne-a intoxicat cu asta, înţeleg dar nu-mi place) întrebaţi-o despre integrale duble, mai bine.

  9. Offtopic: foarte foarte faina emisiunea cu Tataee. Abea acum am reusit sa o vad. Mai vrem.

  10. Offtopic 2: Daca iesiti voi doi, impreuna cu Gadea si Badea la un protest, cred ca vin macar 50000 de sustinatori.

  11. NU NU NU
    Nu ar trebui sa ii invitati sub nici o forma.Nici cu UDMR,nici cu independentii lor limbisti,nici singuri.Sa vedem cata acoperire vor avea fara voi.Ce ma pune pe mine pe ganduri este insa R TV care precum se vede joaca la 2 capete.Jalnici cu mesajele lor pe colt de stanca…Fratilor,nu va merge economia daca taiem capul celor care dau legi in tara asta,nici daca taiem din pensii si salarii,nici daca marim taxele.Va fi ca o iluzie optica in prima luna de colectare de taxe dupa care vor vedea ca Au mai multi bani de furat si vor disparea si aia.Fara legi care sa ingradeasca evaziunea fiscala,fara aparat de control depolitizat,fara posturi ocupate pe bune de specialisti,in orice minister si divizie subordonata,nu se va schimba nimic.Pana cand nu vom avea legi care sa apere politistul pe strada nu se va teme nici un interlop si niciun hot gaozar.Fara justitie depolitizata nu va face nimeni puscarie pe bune.Fara interzicerea ordonantelor de urgenta nu vom avea proiecte viabile pt economie si nici stabilitate.Pana ce nu ni se va garanta ca orice drept obtinut in viata prin munca si taxe platite la zi nu se va modifica dupa bunul plac al guvernantilor nu ne va fi mai bine.Fara o asistenta sociala reala pt cei care realmente au nevoie,fara respectul fata de inaintasii nostri,fie ei veterani,invalizi,pensionari etc nu vom putea cladi o societate pe valori.
    Sa ramana 8-9 ministere,sa schimbe constitutia si sa interzica plimbarea de la un partid la altul dupa ciolan si functii,sa impuna impozit progresiv,sa ofere asistenta sociala reala,sa incurajeze al 2 lea job prin diminuare taxe pt al 2 lea venit,sa impuna legislatie restrictiva pt colectare datoriilor de catre stat,sa ofere avantaje pt. firmele mici si mijlocii,subventii pt agricultura,sa imparta spitalele si CAS-urile pe ministerE si sa se descurce singuri,sa privatizeze zonele turistice prin concesionari pe termen lung dar prin pastrarea profilului si impartirea profitului cu statul si oblIgativitatea angajarii din piata de munca interna la orice proiect.Sunt atatea lucruri care pot fi facute,este suficient sa copiem tot ce e mai bun in jurul nostru,doar daca vrem.

  12. salut,

    caut si eu pe net filmuletul cand l-ati amenintat pe hoara cu palmuiala….l-am vazut atunci, dar cred ca mi-ar inveseli ziua ori de cate ori l-as vedea. Asa ca va rog sa purcedeti in a-l posta pe blog 🙂

    sa aveti o zi faina.

  13. Dialog

    Hai pe 19 florar să scăpăm de bişniţar !
    *Băsescu : – Jur să vă tai…împrejur !
    Băsescule, murim dar te înlocuim !
    Boc-Băsescu – amândoi – la cosit şi tuns de oi !
    Emil Boc, mic dar mare dobitoc !
    Băsescu şi a sa bandă cei mai tari în contrabandă !
    Băsescu iei de la noi ce rimează cu Pleşcoi !
    *Dădui cu vaporu-n ţărm, acum ţara o s-o sfarm !
    Mâine cu toţii în piaţă să scăpăm de Preş. Paiaţă !
    De voi pe Băsescu-l doare cât pe Udrea-ntre picioare !
    Ce putoare eşti Videne, vrei fonduri europene.
    Mâine-n cursul dimineţii să fiţi traşi pe roata vieţii !
    Băsescule veni nota, ce furaşi şi unde-i flota !
    De la pensii razi cu laba, lei câţi pui mai are baba !
    Vor scotocii minerii şi în vrană, scoţând economia subterană !
    AJUTĂ DOAMNE CA DE JOI SĂ SCOATEM CAPUL DIN NOROI !

    PS Asteriscul reprezintă dreptul la replică

  14. mama ce vise umede au pedelistii =)) oare chiar au neuronu’ atat de ars incat sa creada?!?!? domnule ciutacu; o rugaminte semioficiala : sa nu cumva sa va mance sa ii chemati! de cantece de marire, retorici cretine si jeguri avem nevoie noi? va rugam, nu ii chemati!
    respect!

  15. Lăsați-i în plata Domnului de orduri umane. Să vină ei să se milogească la televiziunea mogulului , pentru că tare bine a fost fără „comunicatorii” isterici și isterizanți ai PDL-ului.

  16. Daca Antena 2 ar fi a mea le-as cere bani berbecilor sa apara pe post !!!
    Economie de piata , nu ?

  17. DACA PRIMITI P.D.L-ISTI CA HOARA,PRIGOANA,VIDEANU,BERCEANU SI ALTII PE CARE IMI ESTE SILA SA-I AMINTESC SI SA-I VAD VOI SCHIMBA CANALUL ASA CUM MULTI DIN CUNOSCUTII MEI VOR FACE. AR FI O PIERDERE PTR. NOI DAR NU II MAI SUPORTAM PE ACEI GUSATI GURALIVI SI SECI PRECUM SEFUL LOR DIN DEAL(SI MINCINOSI CAT CUPRINDE)…CRED CA ATI PIERDE DIN RATING SI AR FI PACAT….LA O EVENTUALA SCHIMBARE DE GUVERN II VETI VEDEA PE ACEIASI INDIVIZI VOPSITI IN ALTE CULORI SI BLAMANDUL PE NEICA NIMENI boc CA FIIND SINGURUL VINOVAT DE TOATE RELELE EXECUTATE DE ACESTA CU MARINIMOSUL LOR CONCURS

  18. Da Tender pe cand ? ca am vazut ca esti amic bun cu evazionistu.
    Ete aici sa vaza tot poporu :

  19. Pai sincer mie nu mi-e defel dor de mutrele pedelicilor; sulfamida barbu, hoara etc n-au ce cauta pe micul ecran, pt ca nu au ce cauta in viata politica/publica. Locul lor e la INTRISTARE…

  20. Mai bine nu accepti in emisiunea ta nici un pdl-ist ca oricum nu ai ce discuta cu astia.Prin pdl a tunat si a adunat si rezultatele se vad la nivel national si international,nu degeaba Berlusconi la impins pe basescu(-da-te mai caricatura mai incolo). La nivel national inutil sa aduc argumente,asa ca eu zic sa nu deranjam adunatura asta de manelisti plini de succesuri si sa ii lasam sa ,,rezolve,,ei romania cum stiu ei mai bine. Alo, da nu cumva sunteti doamna Udrea?;-noo, da ce seman cu doamna Udrea;-noo,da semanati cu o proasta,ceea ce mie tot una.

  21. Nu sunteti singurul, care, daca cineva (in cazul de fata Boc)”nu-si inghite limba pentru mitocania pe care a spus la adresa Dvs.(sau a altcuiva)luati o pozitie ferma de refuz, de neacceptare la emisiunea Dvs. sau…

  22. Propun urmatorul lucru: Cei de la PDL sa nu mai participe la desbaterile cameiei Deputatilori si a Senatului. Deoarece Antenele si Realitatea si acolo filmeaza 🙂 Ba mai mult! Sa nu faca parte din Guvern! Sa lase guvernarea pentru cei care ar mai si face ceva pentru tara, nu numai distrug tot ce e posibil cum face GASCA DE INTERLOPI ai lui TRAIAN BASESCU

  23. culmea disperarii:sa fii pdl-ist si sa te rogi sa pupi curu mogulului la ora de maxima audienta dupa ce doi ani ai incercat sa-i tragi suturi in acelasi cur.Sic transit gloria mundi!!!

  24. Maine avem ocazia sa scapam de curvele de la putere !!! Daca si maine mergem cu doua pancarte pe care sa scriem ” VREM RESPECT” , atunci suntem o tara de cretini si fatalai si NE MERITAM TOT CE NE SERVESTE BASESCU SI AI LUI !!!!!!!!
    CEAUSESCU AR RADE IN HOHOTE !!!

  25. Eu am prostul obicei de a schimba gura de canal sau chiar de a inchide televizorul atunci cand vad oranj in fata ochilor. Din doua motive mari si late:
    1. stiu dinainte ce vor spune si nu vreau sa ma plictisesc de moarte;
    2. pur si simplu nu ii suport.
    Presupun ca un simpatizant al tatucului are aceleasi reactii cand zareste monstruoasa opozitie. Foarte bine, trebuie sa pape si gura lui radu moraru o chifla cu susan.
    Insa, pe fondul sceanriului horror, e normal ca audientele posturilor/emisiunilor, care nu ridica osanale si pupaturi la fileu, sa creasca simtitor.
    Intrebarea existentiala e urmatoarea: banii din publicitate sau amenzile de la c.n.a.?

  26. O vorba care se potriveste cu situatia noastra din ultimii 20 de ani:
    “”Democratia trebuie sa insemne mai mult decat doi lupi si-o oaie care voteaza ce sa manance la cina”

    🙂

  27. Pana la urma vor ajunge la televiziunea cu circuit inchis de la Rahova,daca nu fug din tara intre timp,pt. subminarea economiei nationale,coruptie,trafic de influenta,etc. in frunte cu capitanul etilic Basescu,cel fara dosar de securitate,dar caruia numai dosarele ,,Flota” si ,,Hayssam”pot sa-i aduca pe putin 10 ani pe postul de sef de camera la regim preferential.Poporul vrea o Rahova portocalie!!
    P.S.
    SPP-ul il cauta pe cel care a aruncat o gaina moarta cu snur negru in curtea Baselului ,la Vila Lac 2.Nu se ofera recompensa!

  28. NU, NU, NUUUU! Nu-i mai lasa sa-si trambiteze elucubratiile de la microfonul tau! Fa lobby sa scapam de nenorocitii aia de pe grilele Antenelor! Mogularia salveaza Romania 😀 ! Cel putin de difuzarea in eter a odiosilor basisti…

  29. Esti un pic PDL- ist , nu-i asa???
    De cate ori se scrie un comentariu mai dur il stergi !!!
    Nu ma intereseaza , poti sa le stergi pe toate , mi se rupe , dar nu te mai da ”cocos” ca te lupti cu astia cand tie iti tremura fundul pentru un mesaj mai dur !!!
    Hai , pa , ca m-am lamurit si cu tine !!!

  30. Aseară, la Realitatea TV, Cezar Preda, şeful “secreţilor” din Parlament( oare ce calităţi trebuie să ai, ca să fii numit şeful Comisiei SRI in Parlament?), după un schimb de replici încrucişate, întrebări directe adresate lui, după prezentarea unor evidenţe defavorabile lui şi guvernului, partidului etc., aflându-se in dificultate comucaţională, vădit stânjenit şi încurcat, cine crezi că produce “scăparea” lui, diversiunea jurnalistică de “mare” rafinament securistic? Surpriză: Cristoiu. Da, el. S-a apucat-tocmai când era mai fierbinte subiectul real, cel al realităţilor cotidiene-să întrebe( tot mirându-se, ca de obicei, şi fals, evident) de ce suntem liberi intr-o zi de luni, nu mai ştiu care, după o sărbătoare oricum. Plus: el ştie că Boc şi-a dat demisia, că nu se mai reduc pensiile etc. Cine-i omul ăsta nesuferit? de ce-când i-a scormonit, labeunu tv, Moraru( alt “ciudat”), trecutul profesional, social şi cel “activat”, supărat fiind că-şi pierde notorietatea, ştirbeşte imaginea, că nu mai e “cel mai tare profesionost”, intr-un stil cameleonic(ca de obicei), a schimbat “bărcuţa”, s-a îmrietenit cu duşmanul(Moraru), intr-un stil consacrat şi, bine mersi, s-a apucat să critice opoziţia, să facă proşti cetăţenii, să dea impresia că le ştie pe toate etc. Mizerabil om! N-aş vrea să-l văd vreodată, că…Şi mă mai întreb de ce sunt supărat pe “secreţii” ăştia, pt. cine au semnat contractul, pe cine apără(normal, poporul, dar…), ce ionterese au, şi dacă sunt mulţumiţi că suntem ultimii în Europa, că ne e foame, că ne creştem copiii fără viitor s.a.? Cum poţi să te simţi mândru că eşti “secret”, pe o stare jalnică a poporului, pe un nivel de trai dramatic( cu accente de genocid)? Ce gândesc sefii lor, ce atitudine şi cât de corecţi sunt ei, sefii? doar au jurat…sau jurământul lor nu reprezintă ceea ce a reprezentat, cu adevărat, pt. cei care au murit pt. popor, cauză, ideal etc.? chiar şi din rândul lor, în cauze nobile, şi-au vărsat sângele…nici ai lor nu contează?Cred că-i grav. Foarte grav. Gata, mă opresc. Victor, cu respect!

  31. PSDist nu este doar cel care are carnet de partid,ci si cel ,cei care i-au votat!Credeti ca macar unul poate raspunde cinstit si raspicat cum au adus tara in aceasta situatie…niste ticalosi ordinari…imi doresc sa pot sa le aplic o corectie cu cnutul si smoala topita…Pentru ceia ce vor sa ne faca nici o pedeapsa nu este prea mica…NU NUMAI GUVERNUL TOTI PESEDISTI SI CEI CARE I-AU VOTAT!

  32. nu-i chema victoreeeeeeee,ca vorbesc ca si innainte;intrebare”domnule cezar preda,ce v-au facut pensionarii de le luati din pensie”raspuns”dar ce domnule,tariceanu……….si geoana care nu a vrut”mici probleme la o emisiune de aseara,prinsa intre pauze la m.badea,ce-i intrebi si ce-ti raspund

  33. De ce ar trebui invitati PDL-istii, de dragul unor principii sau reguli si mai exact al unui popor aflat in postura babutei care e trecuta strada cu forta. Cine vrea sa inteleaga intelege sau macar face acest efort, cine este atat de atasat de propriile idei chiar si trecut cu forta va traversa imediat strada inapoi. In rest, pt ca voi reusiti de atatea ori sa surpindeti esentialul, iata cateva din intrebarile esentiale dintrun articol(de altfel mai serios) pe tema….”esentialului”

    VI. În această viaţă preferaţi
    1.”Să trăiţi bine”
    2. Să mai aşteptaţi

    VII. Cum preferaţi să “muriţi”?
    1.Cu dreptatea-n mână pentru că nu sunteţi “băieţi deştepţi”
    2. De ciudă pentru că nu sunteţi “băieţi deştepţi”

  34. mai nou baga udmristi la realitatea pe post de aparatori ai “coalitiei de la golden blitz”, cunoscuta si ca “solutia progresista” 🙂

  35. bine ma baiatule!! ce bine iti sta alaturi de Serghei Mizil si Bichir.Si tu apari pe TV si vorbesti lucruri mari. of of, mai mai!!

  36. Nu este nici o pagubă dacă nu-i vedem pe PD-L-isti si la ANTENE;ne stresează destul cu toate ineptiile de care sunt capabili(si sunt),pe care le exprimă oficial.Si apoi vin cei care le cântă în strună,de-ti vine să spargi televizorul,gen Pora sau Tatoiu.Cred că este deja prea mult.Seara trecută am auzit-o pe cea de a 2-a văitându-se că din 14000EURO/lună a încasat doar 10000,cotizând din greu si chiar si asa nu se gândeste că va trăi cândva din pensie.Este o sfidare cum numai un parvenit sau un creier de bibilică o poate arunca în asemenea momente în fata unor oameni necăjiti.

  37. @Trefla: cand o sa aiba ceva de spus intr-un subiect de interes public. suntem prieteni de familie, nu amici. da’ de unde stii de evaziune, ati faptuit ceva impreuna si vrei sa te autodemasti?
    @catalin: imi sta extrem de bine alaturi de prietenii mei. ai vreo problema si nu stii cum s-o scrii?
    @Paul: esti, pur si simplu, tampit
    @maia_home: in cazul in care n-ai inteles, vorbim de pedelisti, nu de pesedisti

  38. Nu ati observat cat de agresivi au devenit la TV?
    O schimbare de atitudine fantastica la pedelisti.
    Vor sa induca teama de a le mai adresa careva intrebari.
    Cel putin la Realitatea au reusit de au indus aceasta stare in randul invitatilor.
    Jale si Durere !

  39. De când n-au mai apărut pedeliştii la voi la tv, îţi spun sincer că mă simt mai bine.
    Nu-i uşor să te uiţi la unu care minte cu tupeu şi să stai calm.

    Aseară m-am uitat vreo 30 de min la urâtul de vlădescu şi s-o dus pe apa sâmbetii tot tratamentul meu anti-stres. Acum sunt back to square one (vorba românului)…

    Vorbind de vlădescu, nu înţeleg de ce multă lume zice că-i un ministru bun (sau nu chiar aşa de rău). Omul ăsta a impozitat rulajul la bursă. Că îţi pierdeai banii sau câştigai, plateai impozit. Un alt furt legal dar foarte gainar.

    vlădescu dovedind astfel că el este omul care face ce “trebuie”. Aşa şi cred că şi-o asigurat un loc în minister şi acum.

  40. Poate ca ar trebui aplicata aceeasi reteta si in cazul televiziunii publice, ca sa nu crape in chinurile talhariei care nu se mai termina.

  41. Marfa chinezeasca, importatori ucraineni, vamesi romani, contribuabili romani pagubiti

    Romania este foarte aproape sa plateasca la bugetul UE aproximativ 2,5 milioane de euro pentru daunele pe care Oficiul Antifrauda European (OLAF) este pe cale sa ni le impute din cauza a 90 de camioane cu usturoi care n-au mai ajuns sa plateasca taxele vamale si taxele antidumping. Procurorii anticoruptie au intocmit un dosar vamesilor suspectati, insa acesta zace de mai bine de 10 luni pe la DNA. Actorii castigatori: usturoiul chinezesc, importatorii ucraineni si vamesii romani. Actorii pagubiti: contribuabilii romani.

    „Contrabanda cu tigari, falsificarea monedelor euro, pretentiile nejustificate de taxe preferentiale la importul de zahar si usturoi, evitarea taxelor anti­dum­ping la importul de lampi cu con­sum redus de energie, subventiile desti­nate culturilor de portocale din cadrul exploatatiilor inexistente” sunt fraude in detrimentul contribuabililor europeni, con­form informatiilor de pe site-ul OLAF.
    citeste tot

  42. În țara în care cârdășia este confundată cu solidaritatea o afirmație, colosal de sinceră diplomatică și obiectivă în același timp, a unui tip (ceva mai intelectual decât pstaliicenii de la noi – un ”oarecare” Lester Brown) trece neobservată de știriștiozii și știristeozele noastre:

    ” În cazul României avem de-a face cu un guvern neobișnuit de incompetent! ”

    Probabil, dacă ar fi zis-o un Cristoiu ori o Tatoiu chestiunea devenea știe de spargere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.