Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ ȘI SCRIPTUL

Am făcut-o și pe asta! Unii spun c-am făcut-o europarlamentar, alții c-am picat la pace. Unii zic c-am fost mârlan, alții că am încercat s-o intimidez. Toate părerile astea, la un loc, pe care le respect, dar atât, îmi întăresc ideea c-am făcut o treabă bună. Și-am generat într-o oră de emisie știri cât toți închipuiții într-un an.

Unii – puțini, evident (ziare.com, JN, Cotidianul) – s-au prins cam cum e cu știrile, majoritatea – nepricepuții și frustrații – nu. E al dracului de grea meseria asta…

UPDATE: S-a trezit și Realitatea. Evident, vărsau cărăbuși bălțați dacă scriau numele emisiunii pe care au avut-o în curte și n-au fost în stare s-o lanseze-n eter.

UPDATE LA UPDATE: Gata, s-a terminat cu șmecheria! S-au sesizat ai mei, şi Mediafax (care bagă şi video). Văzui, într-un promo de largă respiraţie, că are și Cristoiu o exclusivitate cu ea duminică. Fiecare cu exclusivitatea lui, că doar am convenit că facem agenda şi suntem cel mai democratic trust de presă din lume…

MAMA LU UPDATE: S-a deşteptat (mă rog, e un fel de-a spune), după juma’ de zi, şi Oficina de Net a Jucătorului. Fiindcă, probabil, curul august de pupat nu răspunde la sms, iar ei nu ştiu dacă-i de bine sau de rău, au dat-o neutră, de pe Mediafax. La fel şi Oficiosu’. Și o părere care mă bucură sincer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

231 thoughts on “Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

  1. Am o rugaminte,se poate sa-mi spuneti daca ati vota-o,si de ce?Sau cer prea mult?Sau…e secret?!

  2. Din bascalie-n bascalie si din misto in misto, usor, usor, ajunge fatuca europarlamentar ! Cred cu tarie ca locul acestei tinere nu este in nici un caz in studioul unui serios talk show politic. In cel mai fericit caz si-ar putea justifica prezenta in platou la Capatos, M.Ionescu, DDD sau Maruta. In rest numai de bine ! Sper sa nu va aud lamentand-u-va ca Romania se face de ras la UE si ca am trimis toti nepregatitii sa ne reprezinte ! Fara voi ei n-ar ajunge in astfel de functii.

  3. Macar fata asta are mult bun simt.Daca ar avea si tatal ei la fel!Ai fost politicos si bine ai facut.Decit sa o aleg pe Macovei,Boureanu,Mungiu mai bine pe Elena.Si arata si bine.Unde ai plecat dupa emisiune?? Nu ai mai ajuns la Gidea.oricum felicitari!.

  4. Am asteptat cu interes emisiunea. EBa – vitica eterna, acum vrea si doctorat. Ciutacu – mult prea diplomat, prea gazetar. La 21.30 m-am mutat pe Sinteza Zilei. Mai sincer nu pot sa fiu…

  5. Sincer ….. ? Chiar nu stiu ce sa spun in legatura cu votul meu! Daca l-as da Elenei! Sunt de parere ca mai bine merg sa votez pe cineva (care mi se pare mie mai asa) decat sa nu merg deloc!

  6. Eu credeam ca pe aici scriu oameni care stiu cand se pune cratima intre v si a, v si eti.
    Scuze, inseamna ca am gresit eu!

  7. “Zilele astea sigurul care duce o luptă dreaptă, în sensul că măcar îşi poate argumenta opiniile, e domnul Mircea Badea.”

    “Te-ai dezis pe tine care esti un baiat destept….promovezi nonvalorile ! Badea, nici in ruptul capului n-ar fi facut asa ceva ! Eu nu o sa te mai creditez cu incredere !”

    “Ti-ar sta foarte rau! A fost ceva fals in emisiune. Ati falsat si unul si altul. Dar va face bine la “cariera” si unuia si altuia. Am ramas cu un gust amar.”

    “Din bascalie-n bascalie si din misto in misto, usor, usor, ajunge fatuca europarlamentar ! Cred cu tarie ca locul acestei tinere nu este in nici un caz in studioul unui serios talk show politic. In cel mai fericit caz si-ar putea justifica prezenta in platou la Capatos, M.Ionescu, DDD sau Maruta. In rest numai de bine ! Sper sa nu va aud lamentandu-va ca Romania se face de ras la UE si ca am trimis toti nepregatitii sa ne reprezinte ! Fara voi ei n-ar ajunge in astfel de functii.”

    As putea continua cu citatele din cititorii acestui blog, care contin si parerea mea. Initial, am vrut sa ma abtin de la orice comentariu.

  8. Exact cum anticipam:fatuca a castigat oarece simpatie,multa reclama si capital electoral intr-o ora de emisie,dar tot goala ramane,fara substanta,fara idei originale,cu sabloane si cu stereotipii deja obosite.N-o vad departe;oricum e paralela cu politica(10 ani?!?)cu PE,si cu multe altele.
    Intrebare retorica:daca tata nu era primar si presedinte,mai facea politica,sau se dadea cu barcuta pe ruta Marea Neagra-Marea Nordului(ai dracu” nemti cum pun ei frana)?!?

  9. Minciunile pe care le-a spus aseara invitata, dati-mi voie sa cred ca nu-i vor dauna prea mult. Spun asta pentru a nu se crede ca nu gandesc/vad dincolo de prima impresie. Dar una e sa fii naiv, alta, complet cretin, ceea ce sigur nu sunt.

  10. La emisiunea asta ai prestat corect, acum stau si ma intreb ce cauta fata asta in PE? nu vad nimic la ea, iar tu cred ca ai aratat asta la cine o vrut sa vada.
    p.s. au astia la PE o comisie pe probleme de fashion???

  11. A fost extraordinara emisiunea! Mi-a placut cand l-a dat de gol pe tacsu’ ca va candida la alegerile prezidentiale din toamna! Si cand s-a dat de gol ca a ajuns la Luxten datorita lui! Si multe altele! Super!

  12. Îţi tremura uşor vocea sau mi s-a părut? Păreai oarecum rătăcit… Derută firească aş zice, căci în faţa unui astfel de monument (nu spun ce fel) e mai greu să te adaptezi… Oricum, felicitări!

  13. victor, nu inteleg de ce spui ca ti-e simpatica eba. de ce ar trebui sa zambim cand vedem o toapa care abia e in stare sa lege doua cuvinte ca isi doreste sa fie europarlamentar? astia vrem sa ne reprezinte?
    saraca de ea, cat de greu i-a fost in viata, si asta doar pentru ca poarta numele basescu. a ajuns si asta mica sa pozeze in martir, asa cum facea si tac-su inainte sa ajunga presedinte.
    daca tot se vrea fata in politica, de ce ar trebui sa ii facem noi viata usoara? de ce sa nu simta pe propria ei piele cum e? nu ti se pare ca basestii trebuie sa plateasca pentru toate mizeriile pe care l-au facut si le fac?

  14. Mie, din toata emisiunea mi-a placut asta, incerc sa reproduc din V.Ciutacu,:vrei sa arati ca sti sa vorbesti dupa ce au zis atatia ca nu poti sau nu sti, asta dupa ce fata il acoperea pe realizator pur si simplu, probabil pentru ca nu ar fi vrut sa raspunda la intrebari concrete.
    Atitudinea asta de a nu lasa interlocutorul sa vorbeasca, mi-a adus aminte de un personaj femenin care-si acoperea invitatii cu decibelii personali, de fapt sunt cateva notorietati in acest domeniu.
    M-a deranjat ca de vreo 33 de ori a zis ca e fata lu’tata.
    Ce am mai remarcat, ca insusi Victor Ciutacu a fost dezamagit ca nu a reusit din cauza timpului “mancat” de eba cu explicatii nerelevante, nu a reusit sa-i puna intrebari legate de prioecte in parlamentul european, ar fi fost mult mai interesant decat multe divagatii ale d-rei Basescu, plus costurile campaniei, sursa banilor.

  15. Biata fata era buna sa participe la concursul “cel mai reprezentativ tanar de bani gata si fite din tara”, avea tot ce se cere, studii de fite, limbaj de fite, haine de fite, parinti de fite, inteligenta mediocra, vocabular saracut, accent deplorabil, idei putine dar ferme, pareri indoielnice exprimate nesigur. Felicitari pt emisiune, subtilitate si inteligenta sunt cele doua calitati ale realizatorului, vizavi de mediocritatea si superficialitatea invitatului! Atitudinea dvs mi-a evocat niste catuse captusite cu puf roz! Oricum, ati avut-o, don ciutacu!

  16. Ma uit peste comentarii si vad neasteptat de multe reactii bizare!
    Celor care acuza felul in care a decurs emisiunea si ceea ce s’a discutat, vreau si eu sa va spun ceva: revedeti emisiunea, pentru ca s’ar putea sa aveti o revelatie !
    Dupa parerea mea, si numai a mea, realizatorul a fost atat de “smecher”, incat invitata nici nu a realizat ce’a lovit’o (ce i se’ntampla )!

  17. “Simpatia” invitatei pentru tine este EGALA cu cea a distinsului säu tatä, i se putea citi în privire ! In rest, a fost un exercitiu util pentru ceea ce va minti la Bruxelles… dacä va fi aleasä!

  18. EBA,VADIM,BECALI-PROSTIE,NEBUNIE,CIRC.
    Saraca tara bogata.
    Victor. Nu te inteleg? Banii vorbesc …

  19. da dsn, a fost atat de “smecher” ca nici invitata nici aia care s-au uitat la emisiune nu au realizat ca a lovit-o ceva. doar aia foarte “subtili” si-au dat seama de subtilitate. astia “”normali” au vazut o fata care vrea sa faca mult bine, dar se loveste de prejudecata oamenilor. si simpatica pe deasupra. ai vazut, se tutuia cu ciutacu.

  20. @gramatica 🙂
    Poti sa exemplifici cand se pune cratima in cuvantul veti?
    Ca la va…vorbi ( pt. viitor) sau v-a…vorbit( perf. comp)am vazut ca ai sesizat greseala la un distins comentator.

  21. S-a descurcat destul de okay invitata, nu a mai dat-o-n barci ca in alte dati, se poate 🙂

  22. @[D][S][N]
    Dragoş băiete tu vrei să fim toţi superficiali. Ce ar trebui să apreciem? Faptul că l-a dat în fapt pe taică-său cu candidatura (o idee la fel de fecală ca şi cacofonia mea) de parcă asta m-ar încălzi pe mine. Sau faptul că a zis de legalizarea drogurilor – a câştigat voturile unor proşti – şi că a zis nu eutanasiei – profitând astfel de tradiţionalismul ortodox al semidocţilor. O if corect să fii detaşat dar cu întrebări ca astea nu pare şi nu este cinstit. Nu-i problemă că şi tu te-ai oferit să-i serveşti întrebări “încuietoare” care să-i dea ocazia de a câştiga credibilitate. Uite citat de pe aici “Macar fata asta are mult bun simt.Daca ar avea si tatal ei la fel!Ai fost politicos si bine ai facut.Decit sa o aleg pe Macovei,Boureanu,Mungiu mai bine pe Elena.Si arata si bine.Unde ai plecat dupa emisiune?? Nu ai mai ajuns la Gidea.oricum felicitari!.”
    Ăsta-i rezultatul. Nu ştiu dacă îi era necesar domnişoarei dar îi este suficient.

  23. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Sunt perefct de acord cu ceea ce v-a scris
    [D][S][N](il felicit!),in ambele doua comentarii si nu mai scriu si eu aceleasi lucruri.
    Vreau doar sa va spun ca sunteti genial si sa va felicit ca sunteti cel mai bun!
    Vreau ca toti acei care s-au uitat la emisiune sa reflecteze foarte clar la ce ati spus in final:fiecare sa se gandeasca bine inainte de vot si sa aiba responsabilitatea acestuia cand pun stampila.

    Un singur lucru il regret-ma gandisem sa va propun sa fiti nasul baiatului meu,dar daca va intrebati cum v-ar sta cumatru cu nea Traian,mai pot sa indraznesc?!Glumesc desigur,dar mi-ar place sa fiu cumatra cu Dvs….

    Cu deosebita apreciere si respect,
    IoanaP

  24. @ Petru Avram
    Eu vreau sa mai invete unii sa se uite la emisiuni tv ! Doar atat !
    Despre superficialitate…, altadata, altundeva !…

  25. Asa v-a invatat la scoala de jurnalism sa va bagati peste invitat, sa-l intrerupeti, sa nu-l lasati sa-si termine fraza ? Toti stiu sa faca interviuri, toti stiu sa faca presa, toti sunt profesionisti in tara asta.

  26. Marturisesc ca nu m-am uitat la emisiune. Intentionat. Am fost mai interesata de efectele de marketing ale momentului. Pentru tine sunt excelente. Pentru EBA …?? Nu stiu… Dar, imi amintesc o declaratie a taticului, de pe vremuri,ce motiva primirea in partid a lui Gusa “are stomac de om politic, da pumni, dar ii si incaseaza…” S-ar putea sa fie o lectie pe care cea mica sa o fi invatat bine.

  27. @mihail: sunt medic si imi place sa cred ca, la cat am citit si la cate cunostinte de cultura generala si medicala am, sunt intelectual. in alta ordine de idei, din experienta mea profesionala, nu multa, nu putina, sub pleoapa inferioara a ebei era un hematom, adica o vanataie, in nici un caz “vase de sange sparte de la oboseala”. hematom rezultat dintr-o actiune mecanica directa (ceva gen uppercut de dreapta?). iar pe medicul care a dat explicatia cu oboseala il rog sa ne descrie mecanismul fiziopatologic prin care “vasele sparte ca urmare a oboselii” formeaza un hematom atat de bine asemanator cu o bastaca in figura.
    in rest… nu-mi pare rau ca m-am uitat. louis de funes mai putea astepta!!!

  28. Emisiunea a fost asa cum m-am asteptat iar tu, Victor, ai fost genial!
    Nu a fost necesar nici macar un minim de efort ca sa afli mult mai mult decat ce-ti propusesei. Tipa vorbeste mult si prost, nu stie cand sa se opreasca, nu stie ca un raspuns se poate evita si pe cai mai scurte. Probbail ea considera a vorbi mult o tactica de comunicare, dar are nevoie de pratica, muuuulta pratica si eu personal n-o vad in stare.
    Felicitarile mele pentru modul in care ai coordonat emisiunea, nu a trebuit sa o ataci absolut deloc, s-a distrus singura, la asta cel putin are un talent innascut si pare sa fie si singurul!!!

  29. in anul 2009, un moderator de tv este acuzat de unii ca “s-a prostituat”, “ca a pupat-o in fund pe odrasla lui base” pt simplul motiv ca a invitat-o la emisiunea lui, a pus intrebari pe ton normal (fara sa urle sau s-o faca pe inchizitorul) si pt ca a lasat invitatul sa raspunda (cum si cat a dus-o capul pe EBa)…
    b ai, fratilor, asta e intoleranta… voi tocmai acuzati pe ciutacu ca si-a facut meseria pt ca, intamplator, nu simpatizati invitata si pe babacul acesteia!!!
    o spun cu parere de rau dar unii confunda o emisiune jurnalistica (nu de divertisment) cu un blog personal in care pot sa scrie ce vor, sa dea drumul propriilor frustrari…
    pe toti recomand consultarea definitiei de moderator si a atributiilor acestuia (gasiti pe net…)
    trist e ca toti suparatii nu ar fi avut nimic impotriva daca ciutacu s-ar fi conportat la fel (cum o si face) la o emisiune unde invitatul sa-l fi facut tandari pe base si tot neamul lui…
    uite asa ne dam seama ca mai sunt destui care cer presei nu un rol de echilibru ci unul total formativ, proletcultist, de tip comunistoid…
    omul a intrebat tot ce putea intreba (a luat inclusiv intrebari de pe blog, sugerate, de voi, cele mai taioase…), a nuantat de cateva ori cateva abordari ale elenei, a ironizat-o de cateva ori, a zis si de babac… pai ce vroiati sa-i faca mai mult? sa-i dea cu bata in cap?
    ciutacule – vorba lui bendeac – da-i in puii mei pe astia care ar vrea sa prestezi dupa cum pun ei stampila (sper sa nu te parasca la mogul :))… )

  30. Eu zic ca nu ti-ar sta bine, dar in fine…

    Fii atent ce jigodii sunt astia de la realitatea “a spus Elena Băsescu în cadrul unei emisiuni tv”, “Sursa: REALITATEA.NET”! WTF!!

  31. Ciutacule,

    Bun demers. mai ramane sa vina Jucatorul si chiar esti temerar. Apropo, revenind la discutia mai veche..iti cauti cumva posibilitatea sa devii un “altetz” (ca sa te plagiez) republican ? 🙂 Ce se mai aude cu IP-ul de la CDep ? S-a publicat / nu acordul standby cu FMI-ul ?

    Fiara.

  32. Maestre! Verifica spotul electoral EBA ala cu Dunarea.Zice acolo ca Dunarea este unul din cele mai frumoase DEALURI pe care le are Europa,sau sunt eu surd?

  33. @[D][S][N]
    O să fac masterat la Harvard să învăţ şi eu procedura mult prea complicată. Cum ar suna Prof. Dr. Petru Avram licenţiat în privit la TV? Bine, nu? Mă califică asta ca intelectual? Sigur (fără mişto). Ce spune însă despre inteligenţa mea? Şi ceilalţi care nu ştiu să se uite la TV nu contează, nu? Cine se uită la TV să facă analiza completă din punct de vedere imagologic? Oricât ai vrea tu să fii deştept Elena Băsescu a ieşit bine din emisiunea aia şi i-a scos destul de bine şi pe “tata” şi mai ales pe Udrea. Toate răspunsurile erau pregătite (şi nu acuz pe nimeni de mânărie ci doar de previzibilitate). În general oamenii încearcă să-şi poarte bătăliile pe teren propriu dar politicienilor nu le este permis acest lucru de presă pentru că există riscul mare de a pierde mai mult decât e necesar. Dacă nici argumentele aste nu-s suficiente atunci mai bine puneţi dvs punct acestei discuţii. Mă bucur obor că EVZ şi Ciutacu “l-au prins cu candidatura” pe Băsescu dar n-o să mă ţin de burtă pentru asta că nu-i deloc amuzant să mă preocupe fleacuri în timp ce mă îndatorează statul reprezentat de Udrea şi Boc cu nişte foarte mulţi bani. Mai explicit de atât nu se poate. Mult succes în continuare!

  34. Antenele au “dat verde” portocaliilor…. eba, cristi preda,tru,stolojan…4 in 3 zile doar in prime…inteleg ca revine eba duminica la Cristoiu.Foarte bine,deontologia ca si prostia de multe ori este contagioasa.

  35. “-Tovarasi,pentru a incalzi un pahar de apa prin vorbire,trebuie vorbit incet doua mii de ani sau strigat tare vreme de saptezeci si cinci de ani.Dar si asta in cazul in care paharul nu ar avea pierderi de caldura.Trageti si voi concluzia care-i folosul palavragelii. (Soljenitin,Alexandr.Pavilionul cancerosilor.Bucuresti,ed.Univers,2009.vol.2 pag.99).Deci,ne prezentam cu ciudatenii romanesti la PE.Sunt sigur ca domnisoara EBA(dupa cum vedeti si-a luat nume de scena,precum Eva Kent, spre exemplu) va fi aleasa.Ne vom face copios de ras,dar ma rog,nu numai noi, asmenea lucruri se mai petrec si pe la altii.Romania este tara unde palavrageala e pe primul plan.Toata lumea are cate ceva de zis.Toata lumea isi da cu presupusul,politicienii promit si ,normal,nu se tin de cuvant,poporul este aburit,smecherii profita,cainii latra,caravana trece,ne inecam in lacrimi ca ne pleaca tinerii din tara si mai presus de toate n-am vazut pe niciunul sa se asfixieze cu propria voma.Revad scena din Hamlet cand Polonius il intreaba pe Hamlet ce citeste,iar acesta ii raspunde:”Palavre,palavre,palavre”. Este greu de crezut ca tara asta se mai face bine.Cred ca mai exista o solutie:sa se deschida o lista care sa cuprinda cincizeci de romani(politicieni,oameni de afaceri,magistrati,ziaristi,etc)care sa fie comndamnati la moarte prin impuscare,spanzurare sau tragere pe roata spre pilda norodului.Sa stie toti cei ce dau din coate sa apuce puterea ca ar fi posibil ca aceasta lista sa se intocmeasca si de asemenea ca ar fi posibil ca pedeapsa sa fie executata. Daca acest lucru s-ar intampla s-ar mai sforta domnii Geoana,Antonescu,Duda s.a. sa devina presedinti intr-o tara unde trebuie sa si raspunzi pentru ceea ce ai facut?Sa raspunzi concret,chiar cu viata, nu sa mesteci vorbe mincinoase dupa ce ti-ai termina mandatul?Iar daca lista ar fi deschisa eu i-as trece primii pe cei trei presedinti ai nostri de dupa 1989,caci acestia se fac vinovati de tot atata rau cat a facut si Ceausescu poporului roman si daca Ceausescu a fost im puscat sa aiba si ei aceiasi soarta pentru aceleasi fapte.Ba nu,pe Basescu sa-l traga in tepa!

  36. Ar fi interesant de aflat ce rating a avut. Să ştiu să caut cea mai adâncă groapă în care să mă ascund (de ruşine, nu de frică, da?)

  37. De aseara v-ati pierdut dreptul sa mai fiti tonomat! Tonomat era un apelativ al dizidentilor, acum sunteti la fel ca Radu Moraru!

  38. “Se poate sa-l sustina, se poate sa nu-l sustina. Dar se poate foarte usor sa-l sustina”
    No comment.

  39. @victor
    1. cum crezi ca ti-a iesit emisiunea
    2. ce rating ai avut
    3. parerea ta despre eba.

    merci.

  40. stiu ca nu-i frumos sa ma leg de fizicu’ politicianului-femeie-botox care este,da’ nu pot sa nu remarc ca-i urata k tac-su. urata & la fizic & la suflet. cam asta am priceput eu din toata emisiunea.

  41. Eu am spus de la inceput ca emisiunea va fi frumoasa….si asa a fost.
    Victor, dupa cum s-a desfasurat emisiunea de aseara eu cred ca ai reusit sa atingi trei tipuri de oameni.
    1. cei care aveau intentia sa o voteze pe Elena in procent de 99%, dar erau putin sceptici din cauza majoritatii oamenilor ,care o criticau.
    2. cei indecisi, carora le-au crescut vertiginos intentiile de vot pentru Elena.
    3. in final, cei total contra Elenei(ca mine), care si-au imbunatatit simtitor pararea despre fica presedintelui.
    Felicitari!

  42. Azi dimineata am vazut in reluare partea a doua a emisiunii V.G. ( aseara n-am mai rezistat ) si iar m-am enervat.Ma enerveaza la culme ca sclifosita asta de bani( negri) gata, ne insulta grav inteligenta. Ne minte cu un tupeu mostenit sau studiat de la tac’su cum ca ea castiga cu juma’ de norma 1700 de euro, cum va face ea lobby la PE pentru Romania. Va face pe dracu , la cat e de proasta. Trebuia sa o intrebi in ce tara se afla Bruxelles si cine e presedintele ei . Pariu ca nu stia ca-i regat. Daca vroiai sa o faci de cacao ii puneai intrebari simple dar capcana. Insa tu ai fost prea domn. As vrea sa o vad la un concurs de cultura generala de clasa a V-a. As rade cu lacrimi.
    A, Victore era sa uit. Daca tot ai coborat stacheta la un asemenea nivel, pe cand o vedem si pe Nichita la Vorbe Grele, ca mare diferenta nu-i.
    Ramai cum te stiam omule, ca dupa emisiunea de aseara se zvarcoleste in mormant Octavian Paler, fie-i tarana usoara!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.