Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ ȘI SCRIPTUL

Am făcut-o și pe asta! Unii spun c-am făcut-o europarlamentar, alții c-am picat la pace. Unii zic c-am fost mârlan, alții că am încercat s-o intimidez. Toate părerile astea, la un loc, pe care le respect, dar atât, îmi întăresc ideea c-am făcut o treabă bună. Și-am generat într-o oră de emisie știri cât toți închipuiții într-un an.

Unii – puțini, evident (ziare.com, JN, Cotidianul) – s-au prins cam cum e cu știrile, majoritatea – nepricepuții și frustrații – nu. E al dracului de grea meseria asta…

UPDATE: S-a trezit și Realitatea. Evident, vărsau cărăbuși bălțați dacă scriau numele emisiunii pe care au avut-o în curte și n-au fost în stare s-o lanseze-n eter.

UPDATE LA UPDATE: Gata, s-a terminat cu șmecheria! S-au sesizat ai mei, şi Mediafax (care bagă şi video). Văzui, într-un promo de largă respiraţie, că are și Cristoiu o exclusivitate cu ea duminică. Fiecare cu exclusivitatea lui, că doar am convenit că facem agenda şi suntem cel mai democratic trust de presă din lume…

MAMA LU UPDATE: S-a deşteptat (mă rog, e un fel de-a spune), după juma’ de zi, şi Oficina de Net a Jucătorului. Fiindcă, probabil, curul august de pupat nu răspunde la sms, iar ei nu ştiu dacă-i de bine sau de rău, au dat-o neutră, de pe Mediafax. La fel şi Oficiosu’. Și o părere care mă bucură sincer…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

231 thoughts on “Cum mi-ar sta cumătru cu nea Trăian?

  1. Fara sa fiu rautacios – Elenuca e buna de prim ministru. Il face pe Boc numai din glezna :d

  2. obiectiv, transant, decent – asa se face televiziune, da. Felicitari.

  3. Eu spun ca, din partea ta, a fost o abordare mai subtila si mai inteligenta decat au sesizat unii.
    Probabil ca tocmai datorita acestei maniere de a conduce emisiunea, au si iesit atatea stiri, intr’un interval atat de scurt.
    Poate ma insel, dar am impresia ca ti’a cam iesit aproape tot ce ti’ai propus, asa mi s’a parut, ca ai dus discutia fix pe acolo pe unde trebuia, pentru a scoate cat mai mult de la invitata, cu minim de efort si fara a lasa senzatia ca vrei sa o executi in direct.
    Daca am perceput totul gresit si nu am inteles corect, spune’mi, sa nu mor prost!… 🙂

  4. Pierdere de timp mai victore cu fata asta .. n-am rezistat sa ma uit la emisiune asa k am luat de aici sneak peak-urile postate de tine. cat tupeu pe ‘intelectuala’ care acu vrea si doctorat .. dar cum la noi fiecare prost se vrea doctor in ceva nu ma mira. Poate n-ar trebui sa o judecam asa aspru pt k pe langa ea mai sunt multi alti dobitoci. Parerea mea e k ne-ar fi mult mai bine daca fiecare dintre noi si-ar vedea lungu nasului … dar cu zicea si Martin King ‘I HAVE A DREAM’ si cu el cred k voi ramane. Numai bine!

  5. In afara de politeturi fata de mezina si multa blindete nu am vazut nimic care sa o puna in dificultate si tocmai de la un om pe care in ruptul capului nu cred ca e un incepator sau cu creierul plat.Nu intelege Victore ca asteptam sa ramai cu jugulara in gura,nici pe departe.Daca il aduceam pe nepotul meu de 10 ani iti dadea acelasi raspunsuri “intelectuale” ca si mimoza din platou.Badea nici macar nu a comentat, cred ca din respect pentru tine.am stat precum vitica la televizor asteptind sa te “urnesti” … surprizaa.
    Offfff.

  6. habar n-are ce-i aia un “intelectual”,nu este deloc adevarat ca orice absolvent de facultate este intelectual.De exemplu medicii se considera intelectuali,dar nu sint.Oprescu stie !
    Emisiunea foarte buna,un Ciutacu elgant ca un lord,taios dar extrem de politicos.O emisune calda,dar la obiect.
    Invitata o adevarata intelectuala care vorbeste,nu-i asa,cu “deci”,”daaa”,etc.
    Din pacate o sa ajunga euro-parlamentar.

  7. Ultima sansa de tavaleala,tu rata-si momentul.Sa vezi ce mi-o pune nen-tou Cristoiu de-o calca-n picioare pe sclifosita de-o sa faca 13-14 tac-sou la cotroceni de-o sa te pupe si-n cur,ce frumos te-ai purtat tu cu hica-sa:-))

  8. Ce sa zic!N-am vazut decat prima jumatate din emisiune asa ca as zice ca se poarta tupeul.Cat mai mult tupeu si esti tare.Sti,si Paleologu junior a spus intr-un interviu ca ,,el merita sa ajunga unde e pentru ca e destept”.Asa si cu ea.Parerea mea e ca ai mangaiat-o Victore.Dealtfel nici nu te puteai da la adevarata valoare caci consider ca a fost o mica conventie ca ea sa participe totusi la emisiune.

  9. Draga Victor, ai facut o treaba buna.Si stiu ca stii asta (am citit mai sus!). Felicitari pentru profesionalism!
    Doua intrebari am pentru tine, daca imi permiti:
    1.Este prima data cand ai un dialog fata in fata cu Eba?
    2.A fost acest interviu ceea ce te asteptai?

  10. @Mihaela D: 1. a doua oara. prima data a fost in 4, la masa. 2. peste 🙂

  11. Ar fi o idee buna ca functia de presedinte sa fie desfintata, nu-i vad rostul in Romania. Atata timp cat in Marea Britanie si Germania nu exista si se descurca foarte bine si fara un presedinte, nu inteleg de ce in Romania trebuie sa fie altfel !! Luam ca exemplu ultimii 5 ani, in care guvernul a fost de o culoare politica iar presedintele de alta culoare politica. Ce a rezultat din toata treaba asta ?-un mare rahat dambovitean,nu am cum sa-l numesc altfel.Nu zic ca am fi trait mai bine,dar macar mai linistiti din punct de vedere mediatic.Toata ziua la TV nu auzeai decat ca presedintele se contreaza cu guvernul, si nu pe teme care ar fi avut un impact pozitiv asupra oamenilor de rand ci pe functii,care tabara sa-si puna oamenii in functiile de conducere pt. a fura cat mai mult.
    Faptul ca avem presedinte chiar ingreuneaza lucrurile in unele situatii. Un prim-ministru competent,nu ca cel actual, e de ajuns sa conduca tara,iar de la Bruxelles sa fie desemnat un guvernator pe pt Romania, care sa supravegheze activitatea guvernului,parlamentului. Alta solutie nu cred ca exista pt noi. Ar fi interesant sa vedem si ce reactie ar avea romanii daca o astfel de idee ar fi pusa in dezbatere publica.

  12. Mi-a placut si atitudinea ta si raspunsul ala cu Nabucco(nimeni nu e perfect),oricum cred ca a avut destule emotii si tu de altfel ai fost parca un pic mai temperat in atitudine,poate ca vorbeai cu o femeie…sanatate

  13. Ma bucura raspunsul la intrebarea numarul 2…zambetul e de satisfactie sau de bucurie?:P
    Nu am urmarit emisiunea deoarece nu ma aflu in Romania insa din bucatelele postate de tine am apreciat atitudinea tinerei desi mai are foarte multe de invatat dar pare ambitioasa si …cine stie? Cred ca merita macar incurajata, punand in modul faptul ca este ‘fata lu’ tata’. Eu tot nu votez insa,asta ca remarca, dar cred ca va avea destule voturi.

  14. Imi cer scuze, femeia asta e sanatoasa in cap? Cum poti sa afirmi cu atata sinceritate ca ai fost in SUA si acolo Marijuana este legala in campusurile studentesti? Asta chiar ne crede idioti pe toti? Nu am fost in viata mea in state, insa datorita gamingului online am cunoscut mii de studenti la univeristatile din state, cu unii inca mai pastrez legatura. I-am intrebat dupa ce am auzit aberatiile doamnei Elena Basescu, daca la ei se fumeaza iarba prin campusuri. Raspunsul a fost evident un mare si categoric NU. Maine poimaine ne spune ca in Olanda e legala cocaina si heroina.
    Cat despre parerea acesteia legata de legalizarea Marijuanei in Europa, daca n-a incercat sa taca din gura, sa ia exemplul de la tine Victore. Io sincer i-as pune pe toti astia care voteaza legi prin Parlamentul European sa testeze legile respective pe propria piele inainte de a fi adoptate. Dar asta e doar punctul meu de vedere de om pocnit.

  15. Ciutacu, destul de ingrata misiunea pe care ti-ai asumat-o. Si subtzire rezultatul. Ai cedat deseori, ba mai mult, mi s-a parut ca deveneai brusc impaciuitor atunci cind duduia era incurcata. Oricum fata e retardata si handicapata cu spume, mie imi provoaca greatza. Departe de mine sa te banui de sustinere. Dar, cum spuneam, subtire toata emisiunea, ai fost prea delicat. Faptura respectiva merita tavalita cu ceva intrebari directe si la obiect privind ce va face ea acolo, nu cu chestii pregatite. Spre exemplu, ash fi pus-o sa pronuntze cuvinte dificile precum “aquis”.
    Car’va’sa’zica semifelicitari Ciutacule. Si boluri alimentare pe retur baseasco.

  16. Ai fost neasteptat de calm si echilibrat , si nu este de mirare , pentru ca ai incercat sa vorbesti pe limba prostovanei , cu toate ca ea nu prea stia sa vorbeste si avea probleme grave de comunicare !
    Dupa parerea mea ai fost magistral si o sa-ti fie greu sa te autodepasesti !

  17. @Ducu :
    Ai dreptate intr-o anumita masura.Dar daca Victor ar fi actionat conform spuselor tale :
    1.Ar fi iesit circ => emisiune da’ prost gust.
    2.Victor ar fi fost acuzat iar ca o ataca pe EBA si pe tati’ ei (si eventual ca are ceva personal cu familia Base/serveste mogulul etc.)
    3.???
    4.PROFIT

  18. Ti-ar sta foarte rau! A fost ceva fals in emisiune. Ati falsat si unul si altul. Dar va face bine la “cariera” si unuia si altuia. Am ramas cu un gust amar. Si nu stiu de ce , dar mi-am adus aminte de filmul “Dulce si amar” care “se dadea la televizor de la bulgari” in timpul cutremurului din 4 martie 1977!

  19. Esti baietzas! Ce frumos ai vorbit cu pitipoanca! Ma enervez ca nu pot vedea tot in clipuletzele astea si pe antena2.tv nu e inca postata emisiunea. E o urata si o tupeista fara de seaman aceasta elena buzilena. Cel mai tare ar fi s-o inviti pe elena pudrea, pe care ai si injurat-o aici pe blog:))) keep your friends close and your enemies closer;) imi place cum ii faci pe toti, esti prea tareeeeeee:DDDDDDD

  20. A inghitit hapul cu stupefiantele usoare la greu!
    Din marihuana i se va trage esecul..

  21. Cum am prevazut, asa a fost! Din moment ce afirmati ca reusita emisiunii a fost ‘peste asteptari’ inseamna ca simtiti ‘elation ‘; o meritati din plin!
    Cu siguranta, numarul celor care urmaresc emisiunea Dvs. va creste, la fel si numarul cititorilor de blog. Dar trebuie sa recunoastem ca i-ati cam dat bataie de cap ‘mintii’ Dvs. in ‘gandul ei’!!Felicitari sincere!

  22. Mie mi s-a parut ok fata, ce-i drept ma asteptam sa fie dezastru. Victor a fost foarte politicos si totusi a pus intrebari bune, poate ca a lasato sa scape mai usor de unele.

    Pana la urma profesionalismul nu inseamna sa iti distrugi invitatul cu orice pret, ci sa te porti decent in acelasi timp atingand unele puncte de interes.

  23. Io zic ca ai cam mangaiato…nush parea ca ti-a pregatit si ea ceva intrebari.,,,,totusi ma asteptam la mai mult din parte tea,,, te-a cam facut fata cu raspunsurile, ceva pe langa subiect si o usoara confunzie pentru ca vorbea ea vorbeai si tu,,, cred ca azi i-ai facut o favoare…ai avut si tu emotii sa vb cu fata lu tata s-a vazut pe fatza ta…..pana la urma nu conteaza toata chestia asta, pentru ca si daca il invitai pe basescu te mintea in fatza si daca ar mai fi presedinte inca 5 ani tot saraci si fara demnitate o sa fim….actoria e ceva la moda in Romania….sa stii sa minti si apoi sa iti bati joc de oameni…pacat ciutacule…puteai sa scoti la iveala multe lucruri…dar te-a smecherit fetitza….a fost instruita de tacso….Doamne ajuta-i pe romani si scapa-ne de tot neamu Basescu.

  24. @victor ciutacu: sinuciderea asistata inseamna ca pacientul semneaza un act prin care aproba o serie de medicamente, perfuzii, etc in urma caruia va muri. confunzi sinuciderea asistata cu eutanasia, care este altceva.
    @eba: 1. in parlamentul european nu te supui (nu esti obligata) la control absolut din partea grupului tau parlamentar. votezi independent, cu recomandari din partea grupului… stiu ca in pdl se vorbeste doar cu “yes man”, insa nu merge-asa si la bruxelles.
    2. in SUA marijuana este legala doar in scopuri medicale si doar in unele state (doua sau trei)… este imposibil ca intr-un campus universitar sa fie legala marijuana, caci aceste universitati nu sunt stat in stat!

  25. stii ce se intampla, (nenea) victor? ca am ras de m-a durut burta (inca ma doare), dar ce s-a intamplat cu jurnalistul care timp de o ora a incercat – fara sa izbuteasca (frustrant)- sa-l incolteasca pe nastase sa spuna si altceva in afara de povesti? nu ma asteptam sa-i sari la jugulara prezidentiala, dar nici asa… sau poate ca, pentru ea, intrebarea de foc a fost elena basescu hrebenciuc? =))

  26. Ne adaptăm cu toţii la dictatură. Ce să facem?
    Iluzia de democraţie s-a terminat. Capul la fund!

  27. Doamne câtă plăcere malignă de a ne pupa propriile funduri. Nici nu mă mai miră că-i pupă unii fundul lui Traian; pur şi simplu au degenerat. Ca să mă exprim ca Elena (inclusiv prin “ca” înaintea lui “să”): chiar credeţii că aţii generatî ştirii? Eu cred că aţi generat şi mai mult material pentru opiniile unora, opinii care în final se traduc prin voturi. I-aţi servit nişte întrebări de toată splendoarea. Dunărea albastră. Chiar nu poate să-i spună nimeni fetei ăsteia, copil femeie ce-o fi, că aberează, că vrea trafic de marfă pe un fluviu ce trece prin 4 capitale, că nimeni n-o să beneficieze de legătura Constanţa-Rotterdam nici măcar Turcia. Da avem un fluviu. Putem să luăm multe beri de la nemţi să-i creştem debitul. Dacă era vreo mare şmecherie economică nu stăteau companiile să ne întrebe măcar, cum n-a stat Patriciu să întrebe pe nimeni dacă poate să vândă Rompetrol cazacilor. Dacă tot e pe bază de lobby la PE nu mai bine am angaja firme de lobby americane? Aţi reuşit cu brio să legitimaţi ideea că ăştia toţi se duc în PE să se lupte pentru România de parcă ar fi o nouă cruciadă. Am aflat şi situaţia locativă a domnişoarei lucru care-mi crea mari dileme existenţiale (atât de existenţiale încât am trecut pe Cultural să-i aud pe Liiceanu şi Patapievici din când în când să mă mai răcoresc) ante-interviu ciutăcesc. Singura “întrebare serioasă”: până unde puteţi să ajungeţi oameni buni? Nu înţeleg eu bine lumea în care trăiesc sau numai săptămâna trecută făceaţi mişto de ea şi acum sunteţi întro simpatie reciprocă şi asta-i OK. Cam ce interes jurnalistic era s-o întrebaţi cum [n-]o ajută pe ea tatăl dumneaei şi numele pe care-l poartă când răspunsuriel erau atât de evidente şi le auzisem non-stop? Sunt şi eu curios. Campania kaki e de kkt cum zic ăştia pe net. Pe o scară de la unu la zece cam cât credeţi că mă interesează frustrările personale ale parlamentarilor europeni?
    Nu ştiu cum funcţionează televiziunea dar cu siguranţă funcţionează. Eu sper să mai faceţi emisiunea la A2 şi sezonul viitor să chip ap ză gud uărc.
    Totul e derizoriu. Toţi din presă nu aţi reuşit încă să realizaţi cât de important sau de neimportant e PE. Mai dezbateţi următorii cinci ani. Zile astea sigurul care duce o luptă dreaptă, în sensul că măcar îşi poate argumenta opiniile, e domnul Mircea Badea.
    Eu chiar sper să legalizeze iarba că nu o să se mai poată trăi în ţara asta în care credeam că are limite prostia. Pentru pupincuriştii de toate felurile (sau dosurile) şi culorile sunteţi extrem de proşti şi
    Succese!

  28. Genialule, aseara te-ai prostituat…..nu pentru ca ai fost politicos cu o d-ra care era in fata ta, dar incerci sa promovezi asa o oligofrena ? Te-ai dezis pe tine care esti un baiat destept….promovezi nonvalorile ! Badea, nici in ruptul capului n-ar fi facut asa ceva ! Eu nu o sa te mai creditez cu incredere !

  29. Victor, mulţi, poate prea mulţi ar trebui să ia lecţii de la tine, câţi ar avea puterea să şi recunoască?! 🙂
    Aşteptăm cu un real interes momentul, evident live, în care-i iei fata lu’ tata pe muzica lui Nicu Gigantu! 😛

  30. Imi pare fff rau ca nu am prins emisiune dar poate se v-a relua integral pe net cum s-a facut cu Printul Radu Duda.Am vazut secventele postate aici si mi-a placut mult atitudinea ta Victore, unii o numesc impaciuitoare eu ii spun impartiala. Ai dorit sa arati ca si cu fata unui presedinte se poate discuta. Normal ca fata a avut emotii dar asa v-a invata sa scape de ele cind v-a trebui sa ia cuvintul in Parlamentul European. As dori sa trec la alt subiect de fapt la modul nostru de a gindi si actiona.Daca presupunem ca oricare dintre noi ar fi Menegerul unei mari firme,Prim Ministru, si chiar presedinte ce ar face cu copilul sau copii lui ??? I-ar lasa pe drumuri sau sa traga la saiba cum se spune??? Nu…nu….cred!!! Iar gasi un locusor bun si caldut pentru ca asa este stilul nostru de viata.Prieteni..Relatii..Cunostinte intr-un cuvint PCR !!! Hai sa nu fim ipocriti si invidiosi. “Cine poate oase roade cine nu nici carne macra!!!” A naibi de buna zicala asta.

  31. Chiar si in industria adult exista niste limite. Marea majoritate a detinatorilor de site-uri cu acest caracter nu accepta continut de genul “s_x family” sau “incest p_rn”. Pentru ca de aici si pana la “child p____graphy” nu e decat un pas. Exact asa si cu drogurile. De la droguri “usoare” la droguri “adevarate” nu e decat un pas. Si omul il trece f. usor, pt ca acesta e “trend-ul”, tot timpul vrea altceva sau ceva nou. Sa vii pe un post TV si sa sustii legalizarea drogurilor usoare e ca si cum ai sustine incestul. N-am avut niciodata dubii in privinta fufei asteia, dar de-abia acum realizez ca la fel de periculos pentru natzia romana e orice mebru al familiei cu nume imposibil.

  32. Inteleg ca apare si la Cristoiu:)
    Eu o astept cu interes la “Sinteza Zilei” in compania lui Gadea, Badea si Teodorescu:) Si Stan, era sa uit! Ca invitata, in prima faza si apoi colaborator permanent. Mogulul rival isi va musca mainile!:)

  33. ptr.cei care spun ca:”fata e retardata….”am un sfat sa mearga si ei la tv si sa participe la o emisiune si apoi sa comenteze.Mie nu mi s-a parut nici retardata dar nici neaparat geniala ci pur si simplu o persoana care incearca,dincolo de renumele pe care e nevoita sa il poarte,sa isi faca propria cariera in politica.Un comentator care semneaza “caruntu” zice ca “a auzit el ca…”.Eu nu vorbesc despre ceva ced nu stiu.

  34. Buna ziua!Nu transmite incredere,nu e credibila deloc….,parerea mea.Cum incerca ea saraca sa spuna ca nu mai poate de oboseala,si de-acolo cearcanele,vai,vaaai,ar trebui sa ne impresioneze munca ei asidua.

  35. slabuta rau emisiunea…de fapt,cum naiba sa te comporti cu un copil ce-o duce mintea ca pe unu’ de 10 ani???intrebari simple,la care nu avea probleme in a raspunde,doar dificultate in dictie si exprimare

  36. Victore mi-a placut emisiunea,mai ales ca ai reusit destul de facil, sa o bagi pe EBA la colt de vreo cateva ori!
    Daca fata asta iese europarlamentar, inseamna ca ne meritam soarta de loseri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.