Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cum am salvat eu clica Băsescu – PD-L

Cum am salvat eu clica Băsescu – PD-L

– Citesc și mă crucesc. Am ajuns, după ani de zile de acuzații delirante (și) frumos ambalate, să fiu învinuit de participare, într-un straniu ansamblu mogulăreasc Vântu-Voiculescu, la o conspirație politco-economică menită să acopere mânării ale clicii Băsescu-PDL. Dacă mai aveam vreo îndoială în privința sănătății mentale a lui Mircea Marian, editorialul pe care tocmai l-am parcurs m-a luminat în noapte. N-am specializare în neuropsihiatrie, dar măcar mai am ceva bun-simț și intuiție…

– Este prima oară când recomand un text cu/despre Voiculescu, dar trebuia să se întâmple și asta. Și n-o fac să confirm inexistența relațiilor directe dintre mogulul cel rău și realizatorul/comentatorul care sunt la Antena 2/3 (oricum nu-l va crede aproape nimeni), ci pentru a vă ruga să vă aplecați asupra motivelor care – susține omul care continuă să-l scoată din minți pe Băsescu – ne-ar mâna-n luptă. Cel puțin în privința mea (în numele altora nu vorbesc), omul nu-i departe de adevăr.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Cum am salvat eu clica Băsescu – PD-L

  1. Eu nu cred ca M.M. a citit acticolul din NYT. Ce scrie este incoerent . Am citit de 2 ori articolul dar nu inteleg care-i subiectul!
    In alta ordine de idei, NYT nu mai e demult un ziar serios.

  2. Mi-am facut cruce la editorialul omului .E bine ca l-au invatat ce-i aia o camasa decenta dar mi-e teama ca are nevoie de-o camasa de forta.

  3. Cum adică “oricum nu-l va crede aproape nimeni”?

    Dacă după exprimarea voastră făţişă (prea făţişă aş zice, dar nu apăr eu deontologia acum, că mult am suferit de pe urma excesului de deontologie şi a lipsei de verticalitate în ultima vreme) a tuturor,… bărbaţilor cel puţin, din antene pentru liberalul Crin mai există suspiciuni cred că suspicioşii îşi merită soarta de manipulaţi proşti. Încă nu sunt profesionişti în televiziune [sau presă scrisă] pe eşalonul politic dar până la acuzele patetice care vi-au fost aduse de către detractori dumneavoastră mi se pare o cale atât de lungă, mai ales văzând cât de “distanţi” erau formatorii de opinie când s-a ales Băsescu. Gata cu elogiile că mi se face greaţă (o să explic mi jos legătura dintre elogii şi greaţă).

    Lui Mircea Marian care nu a înţeles, săracu’, despre ce ar putea fi vorba aici dacă ai avea lipsă de subiecte sau, mă rog, ţi-ar fi oprite de la împărăţie, încerc să-l lămuresc. Singura alarmă în cazul de faţă este faptul că avem aşa o diplomaţie încât, dacă e cineva pe lume care să cadă ţap ispăşitor pentru probleme cărora nu le sunt găsite explicaţii, noi suntem ăia. E simplu cred chiar şi pentru nivelul de intelect al domniei sale . Asta în timp ce deputaţii lui de la PSD plătesc experţi în campanii electorale americani. Deci obamania chiar cucereşte România, pentru că e cu vorbăreală la TV, care e ieftină, deci bună de refren pentru o nouă manea (ştiu că şi Alteţa Sa Radu Duda, şi Crin Antonescu sunt asemuiţi personajului şi chiar la place [ori caută] asta deci nu-i scutesc dar totuşi o fac pe bani mai puţini aşa şi e făcută după rigoarea PRului, de factură obamică, american cu mesaj nu cu afişarea publică de genul aruncatului cu bani pe lucruri scumpe ca să vadă lumea cine eşti). Şi trec la PSD. Mi se par şi aici lucrurile limpezi. Au ajuns maneliştii la conducerea lui. Dacă îl mai ţin deoparte pe Năstase, care a fost după părerea mea artizanul integrării în UE şi nu Tăriceanu vă place sau nu vă place (asta o zic eurosceptic fiind deci fără emoţie) o să piardă tot electoratul inteligent ne-membru (poate şi din cel membru PSD). Dacă îl ţin de-o parte şi pe Iliescu o să piardă şi din pensionarii care-l privesc admirativ câte ceva, deci cam de porc cu imagine cu tot.

    Despre prestaţia la Sinteză (ştiu că e off-topic dar sunt nerăbdător).
    Ştiu că aţi vrut să ziceţi poporului şi despre Mădălin. Vă fac totuşi precizarea că aseară am urmărit prima dată live emisiunea dumneavoastră tocmai din acest motiv.
    Vă felicit pentru modul în care aţi prezentat cazul Duda asta dovedind că sunteţi realist. Dacă vă uitaţi la poll-urile ce se fac pe internet, şi sunt sigur că aţi făcut-o, observaţi într-adevăr faptul că e doar puţin în spatele lui Crin şi mult (Atenţie domnule Teoderescu! Atenţie!) peste Geoană, asta recunoscând lipsa de relevanţă la nivelul ţării care nu e conectată în întregime. Revin elogii şi ,mai ales, la greaţă, ca să mă fac înţeles. Nu îmi face plăcere dar trebuie să deschid [din nou] subiectul. În cazul lui Vadim nu-mi place dăruirea afişată pentru popor pentru că avea ocazia atunci să fie erou şi să se opună. Asta poate o uitam dacă mişeii nu-l atacau de colaboraţioneală pe favorit.

    PS: Un request pentru tonomat. Ar fi foarte frumos un poll, de început de campanie, să vedem părerea cititorilor cu privire la cât de mult o să-l ţină pe Stolo muzichia asta cu europarlamentarele. Se lasă? Şi dacă da, după cât timp?

  4. Ideea era ca dupa ce se inflamau “trustrurle” impotrica multpreaiubitului sa apara traditionala victimizare cu boceli la nivel central si de judet cum vezi doamne “Basescu e de vina si cu pandemia asta,el e de vina pentru toate…si pentru criza mondiala”…ma intelegeti cum vine treaba ? Adicatelea nu mai stiu mogulii ce dezastre sa-i mai puna in carca dupa ce i-au ponegrit familia… bla bla

  5. Erată:[…] Revin la elogii şi ,mai ales, la greaţă, ca să mă fac înţeles. Nu îmi face plăcere dar trebuie să deschid [din nou] subiectul. În cazul lui Vadim nu-mi place dăruirea afişată pentru popor pentru că avea ocazia atunci să fie erou şi să se opună. Asta poate o uitam dacă mişeii nu-l acuzau de colaboraţioneală pe favorit.[…]

  6. Doresc sa va propun un mic subiect de dezbatere,sa comentez elucubratiile acelui”domn?”mircea marian nu imi pierd timpul.Va rog domnule Ciutacu (observati majuscula,nu ca la mircea)ganditi-va la o analiza a activitatii ministrilor transportului in cei 2o de ani nu simpatizez cu niciun partid cu atat mai putin cu oamenii din diferitele partide dar uitandu-ma la soselele patriei nu pot sa nu analizez ce ministrii au fost si ce au facut :Basescu= NIMIC,Boagiu =0(zero),Berceanu=scandaluri in rest =IOC(nu Boc)FDaca veti face o emisiune pe tema cu invitati gen Mircea BADEA(nu mareean)si alti cred ca veti drepasi toate retingurile domnilor tatuliceni si urseni.O zi buna va doresc.

  7. SUNTETI TARI SI CRED CA INTRADEVAR MOGULUL NU VA IMPUNE LINIA DE COMPORTAMENT.

  8. Dle Ciutacu, fii un bun crestin si lasa-l in sucul lui propriu pe editorialistul lui stavrid congelat….zi-i mai bine: iarta-l Doamne ca nu mai stie ce scrie, cred ca omul are ceva frustrari peste limita suportabilitatii si trebuie sa le exhibe si el pe undeva….cap are, minte ce ii mai trebuie?

  9. Cred ca in nebunia sa, MM credea ca lingandu-l pe Basescu servea si se punea bine cu Axa (ca stalinistii din tristul deceniu. Dintr-o-dat’ totul s-a dezaxat! Inclusiv el sarmanul.

  10. Din cate am vazut eu in aceea seara la Sinteza Zilei, u ai fost cel care a adus vorba de acest subiect, scotand in evidenta, de altfel, gresala monumentala a celor de la Realitatea cu privire la stirea cu pricina.
    In consecinta, nu vad de ce ai comenta ceva ce nu exista!

  11. Io cre’ că-i faci reclamă gratis. Crezi că multă lume auzise de el?
    Io abia acu’. Parol!

  12. @Petru: se prezuma axiomatic ca trebuie sa fim toti online cu Voiculescu

  13. Din ce zice Mircea Marian, mie imi rezulta ca matale ai cenzurat gripa porcina in Romania. :))) Intrebare pentru cunoscatori: tata are niste actiuni la comtim, d-alea de s-au dat la tot poporul, apuca si el o tulpina-doua de H1N1 sau au fost toate exportate? :))) Eu n-as exclude posibilitatea existentei virusului gripei porcine in Romania, dar la cati virusi taraste romanul dupa el si merge mai departe, gripa porcina mi se pare mizilic.
    Acum serios. Nu pricep ce lagatura are sula cu prefectura. Una e gripa porcina, alta e shpaguiala la privatizarea comtim si afacerile dubioase. Adica una-i una, alta-i alta – cum ar zice cineva.

  14. E simplu : slugoiul cu limba portocalie e ofticat ca nu ati sarit orbeste pe subiect . I-ar fi placut sa va ridiculizeze apoi cu placa obisnuita : ” Mogulii il scot vinovat pe basescu pentru orice se intampla rau , etc.”
    Oricum , m-a distrat “atacul” lui mircea marian asupra lui basescu si a pdl-ului.

  15. De retinut replica lui Voiculescu in legatura cu
    “retragerea” lui Cristoiu
    (retragere my arse!),
    suparat pe intrarea PC la guvernare:

    E decizia lui.
    Ca si cum eu ar trebui sa fiu suparat ca el sta la biblioteca.

  16. mare e gradina lui Dumnezeu. poarta e deschisa si prostii sar gardul. asa e si cu editorialistul de la evz. chiar asa, mai victore, de ce ai deschis tu gurita in emisiune la Gadea despre gafa alora de la RTV? daca taceai il scuteai si pe MM de efortul esuat de a expune o idee, care in mod evident, i-a scurt-circuitat reteaua neuronala.

  17. ce ma distreaza pe mine la faza asta e ca Victore esti acuzat mai voalat e drept de “pupincurism))).la astia in memorie esti catalogat deja ,daca nu faci ca “turbatu”ceva nu e in regula asa cred ei.m-am amuzat pe chestia asta.tocmai “tonomatu cu euroi” sa fie acuzat ca l-ar menaja pe basescu.e faza zilei

  18. Dle Ciutacu, ati citit gretosenia de interviu cu Radu Moraru din adevarul? Doamne, asta e miezul din fanta cum ar spune Mircea Badea “toxicul” cum l a numit nasul

  19. Si daca tot povestim despre gunoaiele care au rezultat
    pe fundalul si datorita gunoaielor din politica,
    poate n-ar fi rau sa va rezervati 10 minute
    pentru lectura cuvintelor lui Crin Antonescu.
    E vorba despre discursul de ieri, cu ocazia lansarii
    candidatilor PNL la europarlamentare.
    N-am sa incerc sa va influentez lectura in nici un fel.
    Cred ca e de ajuns sa-i cititi discursul,
    sa va uitati in jurul omului astuia si in jurul vostru,

    Eu merg pe ideea lui Bob Hope:
    You can always tell when a politician is lying.
    You can see his lips move.

    …care e valabila si invers:
    poti sa identifici sinceritatea cu aceeasi usurinta.
    Doar de putina atentie e nevoie pentru asta.
    Si cred ca macar anul asta avem un motiv sa fim atenti.

    Crin Antonescu:
    Noi am ramas singura opozitie la aceasta putere. Alaturi de presa, alaturi de societatea civila si alaturi de cei care inca mai platesc taxe si impozite in Romania.

  20. Bine ca nu i-ai spus “OMUL SUPREM”, sefului tau…
    Crede-ma, l-am urmarit pe Badea spunand aseara pe sleau motivele pentru care nu spune niciodata nimic despre Voiculescu si pentru prima oara mi s-a parut perfect corect ce spune, nu poti musca mana care te hraneste, dar spusa atat de frumos incat m-a convins. Ce nu inteleg eu este de ce totusi, 95% din timp vi-l ocupati cu activitati gen “muie Basescu”. Nu pot sa cred ca marinarul este 95% vinovat pentru tot raul din aceasta tara. Daca era asa se putea rezolva rapid cu un glont si gata, restul de 5% plecand de buna voie. Inteleg sa nu dati in Voiculescu. foarte adevarat, in cele din urma, dar macar dati si in altii in masura proportionala cu raul facut.
    Sincer sa fiu, cred ca trustul Intact va avea cel mai mult de suferit in cazul in care Basescu va pierde alegerile, sau nu va mai candida la presedintie. Veti pierde audienta, tocmai pentru ca va pierdeti subiectul vostru principal.

  21. Da ma Victore,tu cu Vantul tau (nu ala de la fund) ca ti-e dator,ca-i faci publicitate sa scoata banu…etc:-)

  22. Mare demonstratie pe 14.05. Sper sa vina si Basescu si Geoana sa faca o “baie” de multime!Cu aceasta ocazie se vor spala pe cap cu Boc al lor si se vor sterge la fund cu lingaii de la B1 si Realitatea!

  23. La M.M. se potriveste zicala: UNDE NU ESTE NICI DUMNEZEU NU CERE.

  24. Sunt curioasa daca va aparea acest comentariu.Am citit on-line presa de astazi 8.05.2009, iar in multe ziare apare articolul “Verişoara senatorului PC Dan Voiculescu a depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de intervenţie în procesul în care CNSAS cere constatarea calităţii de colaborator al Securităţii, în care precizează că după ce a văzut dosarul de urmărire şi-a schimbat declaraţiile în defavoarea lui.” Daca Jurnalul National este un ziar neimplicat politic de ce aici nimc legat de subiect? Nu era nevoie sa-i luati apararea mogulului, ci doar sa prezentati o stire, mai ales de la jurnalistii Jurnalului national care se proclama cei mai “deontologi” din toata presa.

  25. @ELENA: femeia lu’ Dumnezeu, astia-i blogul lui Ciutacu, nu site-ul JN!
    @Cosmin Iacob: te freaca grija de audientele noastre, da’ te asigur ca ne descurcam. sunt satul pana-n gat de proorociri dezastruoase care nu se implinesc. totusi, ai ceva de spus la subiect?

  26. Maestre, bag de seama ca se verifica ce am scris anterior,valabil si pentru altii.

  27. slab subiect, si mai slabe comentarii. Pune si tu alta tema, Victor.

  28. Lasati, don ciutacu, ca v-a prins marian asta! A investigat, a cujetat si-a fatat si el, ca gaina babii, o margica! Atat a putut, atat a facut, dupa micile lui puteri!

  29. Dă-l bubii şi p-ăsta de fâsss… se observă că nu-i cităv săracu…
    Domnule Ciutacu, părerea noastră contează nu a uneltelor şi cameleonilor, pe pustii cu ei !
    Dumneavostră, stimă şi respect !
    Sibilla

  30. Domnule Ciutacu, nu inteleg de ce va otariti!Care va sa zica, au inceput niste “neica nimeni” sa va atace sperind sa-si faca publicitate folosindu-se de numele dumneavoastra.Pai asta-i de bine, inseamna ca si in creierele lor s-a cuibarit ideea ca sinteti “uriasul din poveste”.Saltimbacul spera sa devina “piticul de pe umarul uriasului” care, “cica”, vede mai departe decit uriasul.Povestea asta nu merita nici macar un “carbaxin”.

  31. Paradoxal , dar sunt intru totul de acord ce spune Mircea Marian , mai putin ideea de baza a articolului .
    Nu cred ca este un subiect interesant invinovatirea lui Traian Basescu pentru poluarea facuta de Smithfield si altii ca ei .
    Daca normele de poluare sunt respectate , atunci sa se duca la fata locului si sa faca niste analize temeinice , si dupa aceea sa faca niste dezvaluiri de senzatie .
    Mie cei de la NYT mi-au lasat senzatia ca au scris articolul asta tocmai pentru ca Traian Basescu nu este de acord cu niste licurici .
    Imi vine greu sa cred ca poate cineva sa-i spuna lui Victor Ciutacu cum ar trebui sa se desfasoare emisiunea Vorba Grele sau cu ce echipa de fotbal ar trebui sa tina .
    Eu sunt antidinamovist de mic copil , dar asta nu ma impiedica sa respect toti suporterii civilizati ai oricarei echipe , cu atat mai mult cu cat eu nu mai tin cu nicio echipa de fotbal .

  32. Fara suparare, dar ”prorocie” se scrie mai mult cu un singur ”o”, renuntandu-se, in ceea ce priveste cuvantul ”proroc” la scrierea cu doi ”o”. Repet: no hard feelings, da?
    Un sfarsit de saptamana relaxant!

  33. “Gura lumii e sloboda. N-o inchide decit pamintul!” si “Daca n-ai dusmani ,nu-ti face pielea doi bani!”
    Nu va dati seama ca sint parazitii care-si cistiga o piine ( si fac rating )prin parazitatea celor mai buni?

  34. @Cosmin Iacob
    Dacă cineva conduce o ţară de o manieră asemănătoare României zilei acesteia, folosindu-se de un grup de acoliţi pe care-i apără şi-i înscăunează se cheamă că e vinovat în proporţie de 17.34%? Măsoară tu pentru mine şi prezintă-ţi rezultatele experimentului sociologic pentru că dacă îs naiv în ziua aia poate pe tine te cred.
    Eu i-am mai spus chiar unei persoane care scrie aici că e absolut oribil să le spui unora cum să-şi facă treaba, care nu te afectează direct şi tu neavând nici o competenţă în domeniu (aah, dacă crezi că ai nu ştiu? Du-te la… nu ştiu. Uite Realitatea, de exemplu, că e concurentă şi-ţi poţi da măsura talentului). Evident că unii te-ar putea înjura dacă sunt mai nervoşi, pentru că au dreptate, sau s-ar putea să nu te bage în seamă dacă nu-i afectezi (caz în care te-ai inflama şi ai împroşca cu rahat), sau să te facă praf din două fraze – ceea pe mine personal mă bucură.

  35. “articolul referitor la afacerile dubioase ale companiei Smithfield în România”

    Articolul avea alt subiect. Da’ciudatu’ ata de autor nici nu-si poate inchipui ce poate sa pateasca daca spune despre o companie ca face afaceri dubioase. E iresponsabil.
    Daca mi-ar face mie chestia asta, as timbra actiunea cu 50.000 eu si i-as cere daune de 500.000. Functioneaza, va garantez.
    Una e sa spui despre un autor ca e dobitoc, asa cum zic eu de asta. Atunci poticere daune morale. Daca zici de o companie, daunele sunt comerciale si se pot cuantifica de te apuca ameteala.

  36. E off topic… da asta e…
    Vad o multime de oameni crezand in Crin Antonescu ( chiar si tu Victore)…
    Parea mea e ca va inselati…
    Mi-as dori la un moment dat in tzara asta sa dispara entuziasmul asta prostesc, si sa stea fiecare sa se gandeasca ce si cum sa voteze…
    Tot din entuziasm ( chiar daca nu al vostru… si nici al meu) a aparut Traian Basescu in fruntea statului….

  37. Victore, sigur nu esti si sfetnicul de taina al marinarului? Precis nu ai o relatie nepotrivita cu nutzi ot PlesCoi? Asa-i ca la tine merg banii de la FMI? Si, in sfarsit, e adevarat ca tu esti conducatorul din umbra al Romaniei? Pardon al intregii lumi?

  38. Altfel spus, inventam permanent televiziunea, vorba penibilei prezentatoare Rtv, Alexandru. 🙂

  39. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am citit interviul d-lui Voiculescu si cred ca este mult adevar in ceea ce spune…
    Trebuie sa intelegem multe din ceea ce a spus,referitor la ziaristi:”… oamenii aceştia, au o personalitate bine conturată. Băsescu i-a lovit de multe ori, le-a spus că sunt tonomate. Ei, ca ziarişti de marcă, nu pot trece una-două peste astfel de jigniri. Atunci, cred eu că s-a creat deja, lăsând politicul la o parte, un afront reciproc între ei şi Băsescu. Nu mai are legătură nici cu mine, nici cu partidul, nici cu politica, cu nimic.”
    Deci,sunt motive si le intelegem si noi destul de bine.

    Va doresc un week-end placut,cu acelasi respect,
    IoanaP

  40. Auzi ce debiteaza Vadim :

    Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, în conferinţa de presă de astăzi, că nu l-ar primi niciodată în partid pe Mădălin Voicu pe care îl consideră un “factor destabilizator”. În stilul său caracteristic, “tribunul” şi-a exprimat neîncrederea în “obraznicul” Mădălin, “care mănâncă cu tine la masă şi, a doua zi, îţi toarnă o oală cu lături în cap”.

    ….nu pot sa-mi revin,chiar el vorbeste ?

  41. @geretus: n-am pic de entuziasm, doar sper ca l-ar putea da jos pe Base
    @johnson: doar nu te asteptai ca Vadim sa se autostapaneasca prea mult

  42. victor…sincer acum, nu te-ai plictisit pana peste cap de chelia infecta a ,,distinsului,, nostru 0 barat de presedinte? hai mai bine sa vorbim despre rock pe fata si pe ,,dos,, e mai relaxant subiectul…ce zici???
    http://presainblugi.com/polemici-controverse-conspiratii-rock-vs-kcor/
    te-am ajutat si cu link ca stiu ca vin europarlamentarele cu europarlamentari fundasi de dreapta de stanga, independenti de centru ca arbitrii DNA…hai sa tragem pe dreapta politica pentru muzica:)

  43. @geretus: gândirea trebuie să fie critică (e un atribut necesar al gândirii, al raţiunii aplicate politicienilor şi, pentru a nu
    fi părtinitor, chiar şi a celor care nu se identifică cu un partid).
    @Victor Ciutacu: Apeciez faptul că încercaţi ,şi chiar reuşiţi în mare măsură, să fiţi lipsit de entuziasm. Răzbate totuşi din pledoariile dumneavoastră o puternică strălucire când este vorba de Crin. A se nota că este o constatare nu un reproş.

  44. acu’vine meciul, victore respect dinamo, dar in seara asta voi tine cu echipa de suflet a fiului tau.

  45. Nu-mi place dl Voiculescu… in rest, niste tzarani, da-i dreaku !

  46. Tzaranul asta nu era goarna lui Base acum 6 luni? Ce-a facut, a intors armele?
    Il vedeam permanent la Realitatea, acum ce face, o critica?
    Un mercenar. Si nici nu vorbeste bine romaneste. Inca zice: “cafia”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.