Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Până acum, o mulţime de oameni nu s-a simţit deloc reprezentată. Mă refer la cei care spuneau “bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?” Aici e cartea mare de jucat, mobilizarea nehotărâţilor. A celor care, de cinci ani, aşteaptă să vadă că există un om care-i poate face faţă, altfel decât mârlăneşte, lui Băsescu.

Iar Antonescu parcă a vorbit sâmbătă în numele lor şi pentru ei, găozarii, ţigăncile împuţite, tonomatele şi, în general, toţi cei umiliţi şi jigniţi de nenorocul de a fi contemporani cu un personaj politic grotesc(…) Odată slăbit şi oferindu-i-se posibilitatea de a respira din pumni, poate deveni periculos ca orice fiară rănită. Important e că mitul invincibilităţii lui Băsescu a fost spulberat. Lumea civilizată a văzut, la momentul oportun, că idolul mitocanilor, veşnicul câştigător al turnirurilor politice, e speriat de perspectiva năruirii eşafodajului, gata să clacheze.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

  1. @victor: iti amintesti cumva ce eveniment (nasol, de altfel) sta la baza ascensiunii lui basescu?

  2. @Victore si ce ti se pare anormal la atacul lui Basescu de ieri? Adica e ceva care te-a mirat la acest om?Sau care te mai mira?
    Ca si tupeul de ai spune lui Antonescu ca foloseste mijloace securiste. Tocmai el,omul Securitatii de la Anvers… Care e singurul dosar de politician lipsa de la CNSAS?
    Eu fac pariu ca pt inca 5 ani de presedentie (care automat ii ofera inca 5 ani de imunitate) baiatul daca va fi la limita va negocia si revenirea lui Tariceanu ca PM

  3. @cenobit

    ce naiba, esti lobotomizat, de ne dai sfaturi cu Vadim.
    Nu esti intreg la minte.
    Halal natiune, daca trebuie sa apeleze la Vadim.
    Nici pe Maica Tereza tu nu o votezi, o sa gasesti nod in papura.

  4. M-am tot gandit…si am stat cu ochii pe televizor, in principal pe Antene. Eu cu cine votez? E aproape amuzant pentru ca intrebarea este sincera dar Caragiale a reusit sa duca aceasta dilema undeva in zona de fun. Rad acum putin si injur dupa, cale de 5 ani. Intrebarea merita un raspuns si in cazul meu e unul greu. Pana de curand am fost pesedist, inca sunt dar nu mai simt…..si credeti-ma, am pus osul cu spor la cateva campanii cu succes rasunator….in parte si din cauza mea…..Ce ma fac? Nu-mi mai plac oamenii langa care am crescut…am facut un pas inapoi si odata cu asta am incetat sa mai fiu important. Am inceput sa pierd pas cu pas avantajele de a fi membrul unei elite….PSD, in cazul meu…..Ma gandesc acum, ar fi bine sa castige Basescu alegerile…..m-ash simti razbunat. Clar nu-mi convine sa ia Geoana. Pun ashtia mana pe toata tara si eu sunt terminat….baietzii sunt rai cu cei care nu mai sunt cu ei….Basescu insa parca e nebun….s-a luat de Popoviciu, de Vantu si de Patriciu…..nu a daramat pe nici unul si si-a facut duhmani redutabili din baietii care au in buzunarele lor economia tarii….daca nu castiga alegerile, Basescu e terminat. Vad disperarea PDL in campania inceputa……il stiu si pe Lazaroiu, foarte slab baiatul, am lucrat cu el….datele imi spun ca PDL si-o ia mandatul asta si sunt necajit….L-am vazut pe Antonescu in confruntarea cu Basescu si aproape m-a convins……e mai bun ca Geoana si alegerea lui ar pastra un echilibru politic covenabil. Cred ca-l voi vota. Ce va face insa Voiculescu care e aliat cu PSD? Antenele sunt ale lui si eu ma uit la emisiunile lui…..sunt cele mai animate, asta-i motivul…..Cutacule, esti bun, la fel Badea (o da uneori in SF-uri) imi place. Pe cuvantul meu e cea mailina de culoare campanie de la revolutie incoace…..daca nu ash avea interese personale si nu mi-ar fi “foame” as savura maxim ce se intampla…..asa….trebuie sa votez cu cap si sa sper ca si altii gandesc ca mine….sau macar gandesc….. si interesul general castiga

  5. victor, te-ai gandit vreodata ca base e produsul nostru? ca e asa cum e si din vina noastra? ca i-am permis? pana la urma e doar un om ca si noi, nu are 2 perechi de coaie! JOS CU EL!

  6. Mda. Antonescu nu este slab, este educat. Din pacate noi am ajuns o tara de cefe groase, manelisti si semintari…ma includ si pe mine. Desi am ceva educatie, din pacate de multe ori am derapat pe panta nesimtirii din cauza tampitilor din jur…am o senzatie de mizerie totala. Presedintele este modelul comportamental dupa care ne ghidam. Cinci ani am avut un betiv si curvar, abrutizat si cred ca si vanzator de tzara…la fel si multi dintre noi am calcat pe cadavre, am ras cu subinteles coana elenutza, coana elenutza, am facut mishto de patriotism si valorile nationale…et voila rezultatul…un nebun la butoane care crede ca i se cuvine totul lui si curvelor lui iar noi buimaci si lipsiti de reactie.
    Eu vreau altceva iar Antonescu este altceva si-mi place asta…nu inseamna ca este solutia providentiala dar si noi trebuie sa nu mai asteptam ca un singur om sa ne rezolve toate probleme, frustrarile noastre. Si inca un lucru foarte important, Antonescu sigur nu va face nici o intelegere cu base (incompatibilitatea este de 100%), pe cand de Geoana n-as fi sigur….apropo si sustinatori de-ai lui Geoana, mai ales din Brasov au spus ca Antonescu si-a omorat sotia…de asta vorbeam de abrutizarea noastra…ca ai un nebun ca presedinte e ghinion dar ca il imiti asta e jegosenie.

  7. Tocmai de aceea nu ma duc la primul tur, iar in al doilea voi merge la vot numai daca il voi gasi pe doctor sau pe antonescu : ca sa il “omoram” si noi politic pe baselu’.
    Geoana nu merita increderea, prea si-a innodat coada la vedere cu alde base, iliescu si cu insusi scaraotchi daca acest fapt i-ar aduce premiul scontat.

  8. Victor,
    consider ca a venit momentul mobilizarii la urne cum zic americanii, nu mai are sens sa ne angajam in dezbaterii cu fanaticii lui basescu. e nevoie doar de o mobilizare pt crin. Eu asta fac, cuunoscuti , prieteni, familie, e timpul sa -l alegem, daca nu vrem sa revenim pe net in cateva saptamani plangandu-ne de mila.

  9. @catlin: Stii ce …, scuteste-ne de propaganda ieftina….! Sa n-ai impresia ca ne-am adunat aici o adunatura de tampiti pt. care trebuie sa gandesca TRUSTUL…!!! Noi il uram pe Basescu pt. TICALOSIA FAPTELOR SALE REALE , NU INVENTATE…!!! Casa din Mihaileanu autorepartizata , angajarea lu’EBA pe 7000 Eu la Luxten firma castigatoare a iluminarii capitalei pe mandatul lui, locuinta Ioanei de 700 000 Eu , conducerea auto sub influenta alcoolului dupa cheful cu Becali ( parca spunea ca “nimeni nu va fi mai presus de lege”…???) , oferirea unor privilegii inimaginabile Elenei Udrea , o persoana cu un intelect si o pregatire sub cea a secretarei de la mine de la servici ( OARE PT. CE ALTE CALITATI??? – si cand te gandesti ce sotie are, o adevarata prima-doamna, a carei imagine o exploateaza ca un ultim gunoi, dar pe care o trateaza cu un dispret total…!!!),minciunile, grosolaniile si mitocaniile cu “duiumul”, etc. => TOATE ASTEA ( si multe altele, nu ma intind acum sa le enumar…)SE VAD DE LA O POSTA, DOAR TAMPITII NU LE VAD SI CEI PLATITI CA TINE CARE SE FAC CA NU LE VAD…!!! Asa ca fi amabil si cauta-ne in alta parte si nu ne mai jignii intelectul cu propaganda IEFTINA…!!! PS: ESTI portocaliu! @Marilena: Valabil si pt tine => faci ACEEASI greseala CA TOTI propagandistii PDL: AVETI FORMULARI IDENTICE , STEREOTIPE , fara argumentare logica ( ex: “….il admir pe Antonescu,dar m-i se pare ca e prea slab pt o asemenea functie….e o palarie cam mare pt el …” si “Deci…………nu am pe cine vota…….. “)
    Sunteti disperati si ATI FACE ORICE CA “SCARBITII” SA NU IASA LA VOT…!!!

  10. Completare…nu va luati dupa sondaje…toate dar absolut toate sunt facaturi. Votati cu mintea de pe urma si Doamne ajuta sa fim multi care iubesc tzara asta! Adica, Nostradamus il da pe base cu 67%???? de unde pana unde, amice?…mai usor cu dezinformarea

  11. Meciul Antonescu-Băsescu din 14.11.2009 ora 15:00 (Cluj) s-a încheiat cu avantaj categoric pentru Călin, Traian neputând depăşi caracterul căcăciosului nativ.
    Gioană a fost bine sfătuit din colţ să nu participe.
    Membrii PSD trebuie să bată casele indecişilor, cu pupe dulci, în această săptămână spre a le culege voturile , evident, pentru Gioană.
    Mai jos un precoce exerciţiu astrologic
    …………………………………………………………

    Efemeridele planetare pentru: Calin Antonescu (n.16.01.1965, ora 12:00, Tulcea)
    Soare 26 ° 5′ Capricorn
    Luna 9 ° 42′ Cancer
    Mercur 4 ° 7′ Capricorn
    Venus 5 ° 7′ Capricorn
    Marte 27 ° 7′ Fecioară
    Jupiter 16 ° 4′ Taur
    Saturn 2 ° 54′ Peşti
    Uranus14 °28′ Fecioară
    Neptun19 °37′ Scorpion
    Pluton 16 ° 6′ Fecioară
    Ascendent: 25 ° 14′ Peşti
    Mijlocul cerului: 25 ° 59′ Săgetător
    Urmatoarele date sunt calculate in sistemul de domificare Porphyry:
    Cuspida Casei 1 este la 25 ° 14′ Peşti
    Cuspida Casei 2 este la 25 ° 29′ Berbec
    Cuspida Casei 3 este la 25 ° 44′ Taur
    Cuspida Casei 4 este la 25 ° 59′ Gemeni
    Cuspida Casei 5 este la 25 ° 44′ Cancer
    Cuspida Casei 6 este la 25 ° 29′ Leu
    Cuspida Casei 7 este la 25 ° 14′ Fecioară
    Cuspida Casei 8 este la 25 ° 29′ Balanţă
    Cuspida Casei 9 este la 25 ° 44′ Scorpion
    Cuspida Casei 10 este la 25 ° 59′ Sagetător
    Cuspida Casei 11 este la 25 ° 44′ Capricorn
    Cuspida Casei 12 este la 25 ° 29′ Vărsător
    PS Soarele natal în casa 9+a :Ideal superior.Spirit larg.Filozofie. Religie. Călotorii fructuoase (străinătate favorabilă).Post de notorietate.Realizări intelectuale. Poate avea opinii politice periculoase (le-a avut înainte de revoluţie !!!)

  12. Sigur se va merge la prezidentiale in turul II.Va castiga cine va face ceel mai putine si mici greseli intre cele doua tururi.Sa ne amintim cum a pierdul Adrian Nastase alegerile.depinde si de staff-ul de campanie a fiecaruia,staff care sa recunoastem in unele momente este mult sub asteptari.

  13. @nostradamus : hihihihi, ai umor ! Da’ nu e vremea bancurilor-nici macar politice-ca prea e groasa criza….

  14. @Victor

    Ce spui tu nu face decat sa imi confirme ipoteza privitoare la limitele – de fapt la lipsa de limite si a auto-cenzurii in jocul politic. Scabros, dar adevarat.

  15. @cenobit @ alphas: Hai sa ma obosesc eu sa demontez aberatiile lui @ cenobit punctual: 1.”nu-mi aduc aminte,atunci cand basescu i-a amintit de fosta sotie,ca antonescu sa intervina si sa nege;” => una din regulile COMPORTAMENTULUI CIVILIZAT si de BUN -SIMT este ca in asemenea intalniri oficiale sa pastrezi eticheta, IAR LA MITOCANII , mai ales pe teme asa de delicate, SE RASPUNDE CU TACERE ( NICI cu explicatii nejustificate – cine suntem noi si el Basescu ,ca sa ni se justifice noua ori-si-cine, despre problemele lui familiale ; si NICI cu riposte de tipul “…ba, p-a matii…!!!” nu se raspunde…)2.”…cand mama mea ajunsese un zombie din cauza cancerului de colon,eu am renuntat pt. o perioada si la scoala pt. a fi supravegheata 24 din 24;crin,asa cum vorbeste lumea,clacase,nu mai statea pe acasa;”=> daca nu minti si spui adevarul despre drama mamei tale , TOATA CONSIDERATIA PT. TINE SI REGRETUL PT. MAMA TA….!!! , dar asta NU-TI DA DREPTUL SA JUDECI PE ALTUL!!! Nu sunt doi oameni la fel si doua situatii la fel, deci nu poti pune sablon pe toate situatiile ASEMANATORE, cu atat mai mult cu cat nu ai fost de fata… Iar a te lua dupa “gura lumii” e cel putin infatil daca nu rautacios chiar …, cu atat mai mult cu cat ai trait intr-o tara unde dezinformarea ( FARA DOVEZI PALPABILE !!!!)e dusa la rang de arta… 3.”….lui crin i-a priit guvernarea pnl-psd,nu a scos o vorba cand tariceanu facea datorii imense;” => care datorii , ca TOATA LUMEA a recunoscut( si BNR-ul si o multime de economisti, chiar si Pogea , cand nu se fastacea…)ca PIB-ul si cresterea economica au fost uriase in guvernarea Tariceanu ,iar rezerva BNR aproape s-a triplat…??? Ca a existat un deficit mai mare la sfarsit de an , sa nu uitam ca si acum vom avea unul urias , cu TOT IMPRUMUTUL LUAT , si chiar si asa cand Tariceanu spunea ca s-a dat MAXIMUL CAT SE PUTEA DA ( mariri anticipate de pensii si salarii) BASESCU FACEA PE DESTEPTUL SI “DADEA CU PUMNUL IN MASA ” CA ESTE DE UNDE SA SE MAI DEA 50% !!!!! ( nu 10 , nu 20 ci 50%!!!!!!) la profesori….
    Asa ca mai ganditi-va cine dintre noi vorbeste fara sa gandeasca , PE BAZA UNOR LOZINCI IEFTINE DE PROST-GUST, si cine nu…

  16. Sper ca Antonescu sa nu faca vreo prostie saptamana asta. Nu de alta, dar ieri m-a convins ca merita un vot.

  17. @PT. TOATE GUNOAIELE DISPERATE PDL-ISTE: recte individul “De Nostradamus pe 15 November 2009 la 3:58 pm (#)” care mi-a preluat pseudonimul ….!!! Sunteti disperati si incercati sa dezorientati lumea folosind pseudonime false… Vorba cuiva as vota si cu porcul decat Basescu NUMA’SA VAD CA DISPARETI DEFINITIV DIN ISTORIA ACESTEI TARI…!!!

  18. nu stiu cine-i bun si cine nu ,da eu sa fi fost in locu lu antonescu nu m-as fi dus la cluj,se trezeste betivu(din somn nu din betie) vineri seara la 22 sa anunte ca vrea o confruntare,asta-i asa ca si licitatiile de mai demult,erau anuntate in ziar dupa ce au avut loc,imi pare rau pt antonescu ca a intrat in jocu betivului,a fost o victima din punctu asta de vedere in rest a fost ok mi-au placut raspunsurile,ar fi trebuit sa insiste pe tarfele alea 2 ritzi si nuti spaima…..? pe asta ar fi trebuit sa insiste era castigator din start……..

  19. @mutter @deea : regret de confuzie dar PDL-istul disperat de la “De Nostradamus pe 15 November 2009 la 3:58 pm (#)” nu sunt eu cel care ma semnez de mai mult timp cu acest pseudonim… Se pare ca in perioada care va urma INTOXICARE VA FI MAXIMA…!!!

  20. Atacul la viata privata a d-nului Antonescu, va avea acelasi efect ca si atacul la tatal d-nului Oprescu :victimizarea, efect invers.
    Ca sa-si faca si mai mult rau, d-nul Basescu revine si “precizeaza”( a se citi, minte) ca vorbea despre sotia sa.Si mai rau: el e barbatul care-si neglijea sotia?
    Tare-s curioasa cate procente mai are Geoana care se vede deja presedinte…

  21. Domnule Ciutacu, Din anul 1996 cand am fost studenta eu nu am fost la vot decat la europarlamentarele din acest an .nu stiu de ce dar am simtit ca trebuie sa merg la vot atunci si simt ca trebuie sa votez si acum NU voi vota sigur cu Mircea GEOANA si nici cu BASESCU.Nu stiu din pacate cand in tara asta oamenii de buna credinta vor avea o sansa.Sigur stiu ca nu as pleca din Romania decat in vacanta.

  22. Daca pana acum am citit despre dibacia lui Tiranu de a tine pe toata lumea in sah (de Geoana se spunea ca este tinut in sah permanent pana cand n-a iesit de la guvernare cu PSD-ii sai!), uite acum s-a copt momentul ca D-l Ciutacu sa ne anunte triumfator:”…sah la jucatorul de table”.Cum de se inverseaza situatia? Simplu. A aparut omul Providential care a avut curajul sa-l infrunte, sa-i “faca fata” si Tiranul nu putea replica, doar facand ‘fete fete’, pentru ca ironiile lui, agresivitatea lui nu-si mai aveau efectul scontat nici fata de Crin, si nici fata de electorat.Nu am mai auzit replici dure, care sa taie in carnea vie. Doar ‘cautatura’ lui trada ura fata de cel care facea misto de el. Educatia a fost prima problema pusa pe tapet, si Tiranul nu a avut incotro si ‘eroiceste’ a trebuit sa admita ca a gresit (pentru care, culmea, a primit si aplauze!)datorita necunoasterii situatiei bugetului.Si de aici incepand Tiranul a fost, mai tot timpul intr-o stransoare, in cingatoare. Si a trebuit sa inghita tot ceea ce a spus Crin “in numele ..gaozarilor, tigancilor imputite, tonomatelor, si,in general tuturor celor umiliti si jigniti”. Aceasta confruntare cred ca intra in istorie. Dar ne invata o lectie dura: Faceti ceva pentru “mobilizarea nehotaritilor”, altfel avantajul pe care l-a dobandit Crin sambata, se pierde!

  23. Loc: Sibiu Timp: Duminica – zi ploioasa, 5 grade afara Extra: multe – dar multe, pot sa zic obraznic de multe autobuze cu inscriptia Cursa Speciala.
    Ce au toate aceste lucruri in comun? Sa vedem in continuare…
    Veneam dinspre Alba spre Sibiu. Pe drum imposibil sa nu remarc puhoiul de autobuze si microbuze cu insriptia Cursa Speciala si cu tabloul maritului conducator pe parbriz. Am inceput sa numar… 1,2,3,….,31,32 … si nu se mai gatau! Renunt la numarat si imi aduc aminte de scrisul cu oi pe deal si imi zic ca nimic nu le e imposibil. Incerc sa imi continui drumul spre Sibiu linistit dar nu pot sa nu ma gandesc ce i-ar putea determina pe oamenii aceia sa plece de acasa intr-o zi de duminica ploioasa doar ca sa fie aproape de EL. Cand credeam ca am vazut tot vad “Mecca”, la intrarea in Sibiu in parcarea magazinului Trident (Trident= supermaket vopsit portocaliu falimentat la 3 luni dupa deschidere – foarte foarte bine ales locul de catre Staff-ul Maritului Conducator) alte 20 de autobuze asteptand excursionistul cu umbrela portocalie devorator de mici – fara mustar ca ala e gaben, deci de-al lor! Am ramas mut!!!! Oare asa se intampla in fiecare oras in care acosteaza EL? Cine sunt cei care platesc pentru aceste autobuze? Nu cred in ruptul capului ca au facut cheta muncitorii de la sectia de debitare a Uzinei .X. doar ca sa isi poata flutura in fata LUI la Sibiu steagul croit de fetele nemaritate in timpul clacii!
    Oare cat de prosti ne cred astia ma? Deja mi-e scarba! Gata acum ca am terminat de povestit mi-am dat seama si de ce au venit tovarasii la sibiu. Sa auda discursul despre moguli.
    PS: era cat pe ce sa uit! Tot ei – purtatorii de umbrela/pelerina portocalie sunt cei care au paralizat si magazinul Plus din Sibiu dar nu pentru cumparaturi ci pentru a folosi toaleta.

  24. Declaratia Baselului ca dezmintire la marlania de ieri seamana leit cu minciuna Udrei referitoare la episodul cu admiratoarea de la radio. Acelasi jeg uman, aceeasi atitudine josnica, mincinoasa si tupeista fata de noi toti, cei care am fost si suntem nefericitii martori ai acestui circ ordinar si continuu. SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRI

  25. “mitul invincibilităţii lui Băsescu a fost spulberat”

    Parca am mai auzit asta dupa suspendarea din 2007. dar rezultatul s-a vazut la urne..

  26. Asta mi-a scris unu:
    “Tovarase, unde ai vazut ca Basescu i-a spus asta lui Antonescu. revezi emisiunea, reciteste transcriptul si apoi bate campii cat vrei. Foloseste-ti mintea si triaza si tu intoxicarile din media. O parte a mediei a spus ce spui tu, nu Basescu. Basescu s-a referit la femeile din casa lui, fiindca a fost navigator. Navigatorii au fost mereu pe mare si-si lasau familiile acasa (3 femeie in cazul lui). De cate ori insa aparuse o problema, lasa nava sau serviciul si se ducea acasa, alaturi de familie. Il votezi pe Crin totusi, ar trebui sa discerni unele lucruri.”

    Asta i-am raspuns:
    “@Robert:
    1. Cu “tovarase” i te adresezi tu lui Base atunci cand il rogi sa te lase sa-l pupi in cur!
    2. Roaga pe cineva sa-ti citeasca asta, in caz ca tie ti-ar lua prea mult: “Băsescu: Domnule Antonescu, cred că greşiţi în abordarea dumneavoastră, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Şi decenţa ar trebui să vă spună că un bărbat care are trei femei în casă, le respectă, un bărbat căruia nu i s-a întâmplat niciun incident dramatic în care să-şi lase soţia singură şi să ajungă în situaţii dificile.”
    3. Acum inteleg ca nu vezi de fundul lui Base, dar fa totusi un efort si urmareste-ma: e la mintea cocosului ca urmarea frazei ingrosate e “asa cum ti s-a intamplat tie”. Referirea la femeile lui din casa s-a oprit la “le respecta”, ceea ce a urmat nu are nicio legatura cu el sau cu femeile lui, ci exclusiv cu drama prin care Antonescu a trecut!

    Asa ca, sfatul meu e urmatorul: dezlipiti-va cateva secunde buzele de curul lui Basescu si priviti-l in fata! Veti vedea un mitocan, un parsiv, un om fara scrupule! Acum, probabil, multi dintre voi va veti intoarce imediat la pupat, dar daca macar unul pleaca, tot e ceva! Si cred ca dupa episodul de aseara, au plecat mai multi!
    Tie iti urez pupat placut in contiunare!”

  27. E greu sa te duci la vot daca simti ca nici unul dintre candidati nu iti satisface doleantele si visurile, cand nici unul nu ti se pare potrivit ca presedinte. Dar prezenta la vot e singurul mod in care se mai oate schimba ceva in tara asta. Si este vorba de prezenta la vot a noastra, a tuturor si nu de turismul electoral aducator de voturi doar pentru unii.

  28. Smecherul de marinel a fost facut ko , a ramas fara replica .Asta e o surpriza.Poate poate se rezolva totul din primul tur…

  29. Nu pot sa cred ca Basescu neaga ca ar fi facut magaria aia cu sotia lui Antonescu… Cica habar n-avea… Mult tupeu si multa nesimtire iti trebui sa faci asa ceva!

  30. Mda. Am vazut comentarii de genul…nu stiu cu cine sa votez, nu ma duc la vot, sau ma duc dar in turul doi si numai daca iese cutarica si cutarica.
    Dintre toate afirmatiile de mai sus cea mai prosteasca este ultima dintre ele.
    Prietene daca vrei sa iasa nenea pe care-l doresti du-te la vot din primul tur ca miracole nu se intampla…adica tu nu-l votezi, altul nu-l voteaza dar amandoi o sa-l votati in turul doi, daca iese…care-i logica?

    Apoi pentru nehotarati un scurt chestionar:

    1. Iti place situatia de acum?
    2. Crezi ca o poti schimba?
    3. Crezi ca altii o vor schimba in locul tau, tu stand cu fundu insurubat in canapea?
    4. Intre 2 si 3, ce alegi?

  31. Scrisoare deschisa pentru Crin Antonescu

    Buna, Crin !
    Asa cum te stiu de mult, esti baiat dezghetat.Nu stiu insa daca in focul bataliei ai deslusit adevarata strategie a lui “nea Traian”. Este vorba de o miscare de intoxicare ascunsa a alegatorilor ce cred in tine si in coloana ta vertebrala.Daca pina si turma de jurnalisti de la Realitatea in frunte cu Turcescu au muscat din plin momeala otravita, restul mai neavizat al oamenilor de rind care au fost atit de usor de manipulat de Basescu sint victime sigure.Dupa invitatia la dans dulce-amaruie cu miros de migdale de azi si tonul tau conciliant si iresponsabil de moale si politicos,Basescu si-a atins scopul real al “Dezbaterii” cu tine.Sa semene saminta indoielii ca tu esti chiar pornit impotriva lui .Sa-i faca pe cei ce te sustin chiar si numai pentru asta sa se indoiasca.Am primit azi un telefon din Romania de la un prieten pe care l-am convins ca TU esti cel vertebrat din colcaiala de veninosi. Era profund dezamagit, si mi-a spus:”Ai vorbit aiurea, Crin nu mai e cel pe care-l stiai tu.E deja jumate in pat cu Basescu, n-ai vazut azi?”
    Eu n-am avut de loc impresia asta, dar cei de la Realitatea sint foarte certi in afirmatia cå asta a fost atitudinea ta.
    Pe mine ma stii, sint mai impulsiv si bataios, daca mai tii minte, de aceea nici nu sint politician…Dar n-am putut sa nu fiu dezamagit atunci cind ti-a spus ca el e PRESEDINTELE, iar tu-un simplu candidat???Am crezut ca dezbaterea sau duelul se face intre doi oamen i egali, de pe podii de aceeasi inaltime, altfel competitia nu-si mai are locul.Moliul de “moderator” ar fi trebuit sa sanctioneze aceasta afirmatie.Tu arfi trebuit sa sanctionezi democratia lui Basescu unde amindoi sinteti egali dar el e mai egal decit tine fiindca el e presedinte, si are si apanajul de a vorbi cit vrea el reducindu-l la tacere pe moderatorul de forma cu un gest Ceausescian daca nu aproape regal.
    Sincer, te stiam mai incisiv, si ma asteptam sa il pui pe el sa-si ceara scuze pentru josnicia cu fosta at sotie.In plus, era vorba de femei “la Cotroceni”care erau si frumoase si destepte, si nu de sotia lui care nu prea sta pe acolo.Trebuia sanctionat si corectat si aici. Asa crede ca a intors-o si acistigat un punct.Pacat…
    S-ar putea sa fii putin obstructionat de grija excesiva de a de nu cadea in capcana mirlanului de marinar betiv de a te trage pe nivelul lui.Pe asta a si mizat “marinelu”.Evitind o capcana, ai cazut automat in cealalta, a iluziei oferite oamenilor ca esti amabil,si lasi loc de buna ziua, porti intredeschise si o tradare a tot ce te-a definit si innobilat in ochii celor ce cred in onestitate si izbavire de cel viclean ce se uita chioris.Suna cam a SAH MAT, asta daca creatorii de opinii care dau din gura si din coada pe la” televizoaie”nu se trezesc din amorteala si nu-si dau seama de jocul miselesc (dar efectiv)de pe masa de sah a lui Basescu.
    Mult succes, si atentie marita!
    Te salut, din Suedia, al tau prieten de demult, Gabi Dogaru(Hyberg)

  32. Da, Fiara portocalie poate fi învinsă! Cu propriile-i arme şi cu armele fiecăruia. Dacă va exista un consens politic între cele două tururi- pentru că se pare că nu scăpăm de Băsel în turu’ doi- şi forţele democratice îşi vor uni forţele, se poate! Dacă va rămâne o lălăială de tipul “votaţi cum vă dictează conştiinţa”, mulţi cetăţeni nu se vor prezenta, iar asta ar fi în beneficiul Băselului. Cel care va intra în turul doi, va trebui să preia fără jenă teme de campanie de la ceilalţi candidaţi, care să se plieze pe interesul cetăţenilor. Mi-aş dori să nu intre Băsel în turu’ 2, da’ se pare că este imposibil.
    Pericolul cel mai mare, pentru fraudarea alegerilor, este în turul 2! Ca simpli cetăţeni trebuie să fim foarte atenţi!

  33. @ Revizorul tehnic

    pe domnul antonescu nu-l cheama calin, ci george crin laurentiu… si nu e nascut in ianuarie, ci in septembrie (21.09.59, tulcea).

    iar ca sa vedem cat de castigat va iesi in aceasta perioada ar trebui sa consultam nu astrograma natala, ci revolutia anuala, tranzitele si progresiile…

    oricum, anul asta a fost un mare pas inainte pentru el.

  34. Va rog, uitati-va pe adresa: http://basescu.ro/galerie-foto sa vedeti ce s-a publicat , ca poze, de la intalnirea si confruntarea de ieri, de la Cluj!!
    Orice om nomrla, nu trebuie sa fii Mafalda sau mare psiholog sa nu vedem c epoze au fost alese si de ce tocmai acelea, uitati-va , este exact ce am spus intr-un mesaj postat anterior, antonescu doreste sa lupte corect, cu arme curate si in prmul rand cu argumente d ebun simt, iar basescu il transofrma deja profetic in viitorul Prim Ministru al Romaniei, ales al Aliantei PD-L & PNL. ….
    La cata frustrare am adunat, mai ales noi cei pana in 40 de ani, daca nu ne-am simti cu un revolver “verbal” la tample peste tot, adica daca nu am sti ca daca vorbim mai mult decat trebuie si und enu trebuie, ramanem noi cu cerul deasupra si cerul cu noi…..cred ca Revolutia din ’89 s-ar face acum iar , dar de data asta fara sange din partea masei poporului, si cu mult mai multe consecinte efective clare, poate. Am sti ca nu e nevoie sa mai tragi in glont pe nimeni, i sa-i strangem pe toti la un loc, sa le dam sa bea si sa manance bine, dar izolati intre 4 ziduri, cu tot luxul fara d ecare nu pot trai, cu piscina in care s apuem valorase machete, tot,cu jucarii pt fiecare nebun..o sticluta cu petrol, una cu actiuni FNI, vaporase, trenulete, truse machiaj, carti le lui Freud pt Udrea..dar sa ne lase in pace, sa nu se mai atinga de conducerea acestei tari…pt ca dupa 20 de ani de ..”libertate”, am ajuns sa ne ajunga aceasta libertate mascarada…

  35. D-nule Ciutacu intrebatil pe videanu de RAPORTUL CORPULUI DE CONTROL AL D_NULUI TERICEANU SI A CORPULUI DE CONTROL A D-NULUI VOSGANIAN care s-a facut la R.A.A.N. si care un exemplar sa afla blocat la D.N.A, din care veti afla de ce are R.A.A.N. asa mari datorii si de cei care au FURAT fara mila se afla si azi in functii de directori ,iar cei care s-au opus acestor FURTURI au fost dati afara desi se aflau in concediu medical;

    Verificati activitatea judecatoarei Sfintescu din Dr. Tr. SEVERIN care DA SOLUTII POLITICE !

    Daca Doriti acte si dovezi le puteti solicita prin D-NUL BADIN (actele le va gasi la presedintele PSD-MH )

    De ce AURA PREDA care a semnat contractul cu tiganii din STREHAIA este in continuare in FUNCTIA DE DIRECTOR la R.A.A.N. ?

    Un AUDIT CORECT la R.A.A.N. ar arata unde s-au dus banii tarii !

  36. Va rog, uitati-va pe adresa: http://basescu.ro/galerie-foto sa vedeti ce s-a publicat , ca poze, de la intalnirea si confruntarea de ieri, de la Cluj!!
    Orice om normal, nu trebuie sa fii Mafalda sau mare psiholog sa nu vedem c epoze au fost alese si de ce tocmai acelea, uitati-va , este exact ce am spus intr-un mesaj postat anterior, antonescu doreste sa lupte corect, cu arme curate si in prmul rand cu argumente de bun simt, iar basescu il transforma deja profetic in viitorul Prim Ministru al Romaniei, ales al Aliantei PD-L & PNL. ….
    La cata frustrare am adunat, mai ales noi cei pana in 40 de ani, daca nu ne-am simti cu un revolver “verbal” la tample peste tot, adica daca nu am sti ca daca vorbim mai mult decat trebuie si und enu trebuie, ramanem noi cu cerul deasupra si cerul cu noi…..cred ca Revolutia din ‘89 s-ar face acum iar , dar de data asta fara sange din partea masei poporului, si cu mult mai multe consecinte efective clare, poate. Am sti ca nu e nevoie sa mai tragi in glont pe nimeni, i sa-i strangem pe toti la un loc, sa le dam sa bea si sa manance bine, dar izolati intre 4 ziduri, cu tot luxul fara de care nu pot trai, cu piscina in care sa punem vaporase machete, tot,cu jucarii pt fiecare nebun..o sticluta cu petrol, una cu actiuni FNI, vaporase, trenulete, truse machiaj, carti le lui Freud pt Udrea..dar sa ne lase in pace, sa nu se mai atinga de conducerea acestei tari…pt ca dupa 20 de ani de ..”libertate”, am ajuns sa ne ajunga aceasta libertate mascarada…

  37. vorbind despre dezbateri: am o curiozitate – de ce nu se organizeaza intalniri intre ceilalti candidati, chiar daca Base nu vrea sa participe? eu as vrea sa vad o dezbatere Antonescu-Oprescu, de exemplu sau chiar Antonescu-Geoana-Oprescu. Daca Base nu accepta invitatia, cu atat mai rau pentru el…

  38. @Gabriel Hyberg

    ai dreptate, daca te uiti la Irealitatea, deja te indoiesti , dar eu cred ca trebuie sa ii recomanzi sa se uite la Antene, care antene, tinind cont de mogulul lor ( PSD -PC) ar trebui sa ii dea la gioale si nu o face, ci din contra deja e mai pro Crin decit Geoana.

  39. Imi pare rau ca nu aveti curajul necesar sa-l atacati intr-adevar pe Base. Ii dati doar munitie sa pacaleasca in continuare alegatorii. Ghinion se pare, nu?

  40. Eu votez cu Basescu din primul tur daca, in urmatoarea dezbatere (daca va mai fi!)lamureste electoratul cu privire la plata “subventiei pentru gaini”. Eu una, nu am fost lamurita:s-a dat ori ba. Si vreau si de la ceilalti contracandidati promisiuni ferme ca se vor ocupa, cu prioritate, de subventiile pentru gaini.Dincolo de mitocania, lipsa de cultura, gafele, balbaielile, etc, pentru mine, “subventia pt. gaini” a reprezentat esenta discursului lui Basescu. Fireste, ceva legat de Cocos.

  41. @Pretender

    Nu vreau sa te critic pentru alegere, dar daca nu mergi in turul I, e ca si cum mergi sa joci la un meci in repriza a II-a, la care scorul iti este atit de defavorabil, ca mai bine nu te prezinti. Infringerea e a ta si nu a celui ce a pierdut in repriza I-a.
    Si cu atit mai mult ca vei avea de votat, foarte posibil, altceva decit doresti.

  42. Aceasta caricatura de presedinte a spus in confruntarea cu Antonescu ca:
    – el face galagie la fel cum protestatarii de la Timisoara au facut galagie.
    Marinarul omite ca protestatarii respectivi, faceau galagie din postura de oameni de rand, nu din poastura de reprezentant suprem al puterii(presedinte de tara), care trebuie sa rezolve problemele oamenilor de rand nu sa faca galagie asemenea acestora.

  43. Incercati sa realizati ca practic nu a avut loc nici o confruntare in fata electoratului.
    Audienta a fost mica, TVR NU a transcmis confruntarea.
    Sub 5% din electorat a vazut despre ce e vorba.
    Basescu a reusit sa evite si confruntarea asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.