Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Până acum, o mulţime de oameni nu s-a simţit deloc reprezentată. Mă refer la cei care spuneau “bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?” Aici e cartea mare de jucat, mobilizarea nehotărâţilor. A celor care, de cinci ani, aşteaptă să vadă că există un om care-i poate face faţă, altfel decât mârlăneşte, lui Băsescu.

Iar Antonescu parcă a vorbit sâmbătă în numele lor şi pentru ei, găozarii, ţigăncile împuţite, tonomatele şi, în general, toţi cei umiliţi şi jigniţi de nenorocul de a fi contemporani cu un personaj politic grotesc(…) Odată slăbit şi oferindu-i-se posibilitatea de a respira din pumni, poate deveni periculos ca orice fiară rănită. Important e că mitul invincibilităţii lui Băsescu a fost spulberat. Lumea civilizată a văzut, la momentul oportun, că idolul mitocanilor, veşnicul câştigător al turnirurilor politice, e speriat de perspectiva năruirii eşafodajului, gata să clacheze.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

  1. D-le Ciutacu , avand in vedere experienta si apropierea de “sursa” pe care o aveti, spuneti-mi : eu am innebunit si am devenit cu adevarat paranoic….? Sau asistam in ultima perioada LA O MANIPULARE SI O INTOXICARE FARA PRECEDENT DE LA REVOLUTIE INCOACE, realizata de adevarati profesionisti, specializati, si care are loc pe toate planurile, pe toate nivelurile si IN TOATE MODURILE…??? Pt. ca exact ce a spus @Gabriel Hyberg mi s-a parut si mie , de asemenea si afirmatia @Irinei despre pozele de la confruntare mi se pare corecta…!!! In plus constat o tentativa de intoxicare si manipulare, MULT MAI SUBTILA SI MAI RAFINATA, a “internautilor” ( considerati categoria mai intelectuala si potentiali votanti ai lui Antonescu )atat pe diverse bloguri personale cat si sub forma de reclame sau stiri pe diferite site-uri media, pana acum, aparent neutre , sau chiar ( culmea…) cu o anume tenta anti-PDL , iar acum mult mai indulgente sau chiar pro…!!! Chiar nu stiu ce sa mai cred , dar am impresia ca si multi din reprezentantii media au cazut in plasa manipularilor: chiar marlania lui Basescu , de ieri , intoarsa azi “ca la Ploiesti”, ii face pe cei care au taxat-o ieri f. vehement, sa para astazi doar simplii partizani antibasescieni…! Nu stiu ce sa zic… , decat atat: DACA NU SCAPAM DE “INDIVID” SI DE TOT SISTEMUL SAU…. “AM BULIT-O”…!!!

  2. Buna seara d-le Ciutacu,

    Din pacate,nu am am rabdare sa citesc comentariile corespondentilor Dvs.acum,sa vad ce impresii au;sunt foarte obosita,dar maine am s-o fac.
    Am fost la tara de vineri pana asta-seara si am vrut sa va scriu neaparat.Am urmarit ce s-a intamplat si ma minuneza boul de basescu (ca nu pot sa-i spun altfel!),a fost,este si va fi atat de ticalos si de marlan,cum a spus d-l Radu Tudor. Si n-am rabdarea sa-l mai vad!
    Sper ca sa adune majoritatea voturilor Crin Antonescu(eu tin la fel si cu dl dr Oprescu,dar nu stiu ce sanse are)si sa castige .basescu sa ramana o nimicnicie-asa cum e si un uitat forever acest MAGAR.
    M-a durut ingrozitor cat de marlan a fost basescu si ma doare ;admir atitudinea si curajul d-lui Crin Antonescu-sunt alaturi de dumnealui,ca stiti Dvs. in ce situatie sunt si eu si am si eu cate un “basescu”,care imi spune neobrazat,ca nu mai am creier,cand ma vad cat de lucida si absolut normala sunt dupa drama prin care am trait.Orice om are multi prieteni ,care ii sunt alaturi,dar si invidosi,care nu cunosc absolut nici o valoare a celor din jur si mai ales nu poate sa o evalueze in primul rand pe a lui!
    Mi-amintesc, si va amintiti si Dvs.,interviul pe care dl Crin Antonescu l-a dat anul trecut,in care a vorbit prima data despre tragedia dumnealui si porcul de basescu spune ca nu stie nimic despre Dl C.Antonescu,decat ca s-a recasatorit recent.
    RUSINE,RUSINE,MAGARULUI de basescu!
    Imi pare rau de sotia lui,ca este o femeie deosebita si se straduieste sa ascunda ceea ce a trait alaturi de MAGARUL asta!

    Va doresc din tot sufletul si cu tot respectul o saptamana cum vreti Dvs.,ca trebuie sa mai suportam si asta!
    IoanaP
    P.S.De acum incolo n-am sa scriu basescu decat asa-asa merita si e deja prea mult,chiar un favor!

  3. D-le Ciutacu,
    Acum redeschise d-l Gadea emisiunea si cat de obosita sunt,am sa va urmaresc!
    Numia bine va doresc,
    IoanaP

  4. De ce Base a spus ca d-l Crin nu va intra in turul doi ?
    De la o vreme, chipul “jucatorului” este cam palid ,oare sa fie de la icter ?
    Aaaa,daaa…se-ntelege ,lui Base i-a fost afectat creierul,stiu…asa se manifesta boala.

  5. In 10 ani Basescu a citit doar o carte, ha, ha, ha!!!

    Intrebat acum 5 ani ce carte a citit acesta a enumerat Levantul, la Cluj in aceste zile a enumerat din nou Levantul. De unde se vede treaba ca, tunsul oilor e cea mai placuta indeletnicire pentru bravul nostru presedinte diluat in sticla de whischi.

  6. Domnule Ciutacu,

    Eu nu votez.De ce as vota?? Toti care au fost pana acum , au mai fost si altadata. Si?? Ce-au facut?? NIMIC !!!
    Stiu, Basescu nu e bun,dar tara e dusa dracului deja si nu vad cine ar mai putea sa o puna pe picioare vreodata. Sau poate ca da, dar nu in timpul vietii noastre.
    Un militar mort de foame si plin de datorii, asta sunt.
    Respect.

  7. vai,da’ ce te-a obraznicit ponta…;vezi c-a observat si el ce limbaj de mahala ai;el,care e atat de cult, de stilat si de moral,mai ales atunci cand si-a lasat nevasta

  8. @alex.dumitrascu: TVR face rating mai mici si decat A3, si decat Rtv.
    @cenobit: tu ai o idee fixa cu fostele neveste ale politicienilor?

  9. @Popas
    Nu a aflat tiranul unde a ajuns;la filiala Antenei 1,a marelui mogul Voiculescu.Poate chiar trebuiau cenzurati toti PDL-ii in frunte cu Tiran,in toate televiziunile mogulului din tara,ca si asa papa fecale portocalii astia.

  10. Mie mi-a picat o fisa in ce priveste “retractarea” lui Basescu referitoare la mizeria spusa despre moartea sotiei lui Antonescu.
    Basescu zice ca el ar fi vorbit despre propria familie, nu despre a lui Antonescu despre care nu stia nimic.
    Ori la Cluj, Baescu a spus ca el “nu a fost in situatia de a-si lasa sotia singura, astfel incat sa se ajunga in situatii…”

    Asta-i o idiotenie formidabila si ma mie ca nu s-a prins nimeni. Pai Basescu era marinar, si a stat tot tot timpul departe de sotie, vie in voiaj, fie la Anvers cat a lucrat acolo.

    Prin urmare nu putea vorbi despre propria sotie, ar fi fost prea stupid sa se laude cu prezenta la domiciliul conjugal in timpul carierei marinaresti.

    Adica minte ca porcu’ si nu stiu de ce nu se preinde nimeni. Cum adica nu si-a lasat sotia singura????
    Poporul asta s-a tampit detot, inghite orice.

  11. E complet anormal pentru un marinar fie el si beat sau ramolit sa se laude ca el a stat numa’ langa sotie.
    Cred ca asta’ are ceva cu apu’ rau detot de la o vreme. Le pune cineva droguri in mancare nu se poate. La fel si Udrea nu vedeti ca s-a tampit detot?
    Fii lui Traian Basescu, nu stie daca a fost sau nu ea la telefon cand a vorbit cu Turcescu…
    Si alti nebuni, oratania aia care a zis ca Boc e Stefan cel Mare?
    Astia au acolo la ei un medic care-i trateaza?
    O fi de la alimentatie? De la radiatii?
    Chiar nu glumesc.

  12. Domnule Ciutacu, imi doresc din tot sufletul ca Antonescu sa fie urmatorul presedinte al Romaniei! Cum am vazut ca dvs. aveti discernamant, inteligenta si mult bun-simt, va cer parerea – credeti ca Antonescu are sanse sa intre in turul al doilea? Sincer va spun, numai cand ma gandesc la Basescu sau la Geoana in ipostaza de presedinti ai tarii, mi se face o sila imensa…

  13. N-are frate nici o treaba (e precum cu “tiganca-mputita”, cu “ziaristul gaozar”, eventual la <> – “derbedeul dracului” – si mai avem si cu “nu vrea sa vorbeste cu tine”, umplem cu citate doar din memorie.
    Daca si-acum a venit sa zica de mogului, de rastalmaciri, nici macar “Du-te, beeeeeei, pe vapoare” nu mai e valabil.
    Daca se realege asta, m-am convins – suntem un popor de “isteti, frumosi – din cutie scosi” – meritam sa ne ia DRACU (dar, pentru ce trebuie sa-i suporte toti cand unii sunt dobitoci (nu e de ferit de cuvinte, cat timp insusi zeus le da-n gard).
    Merg sa injur in liniste, m-am evervat numai cand i-am auzit vocea dulce, mieroasa – nu-l mai suport (daca avea coa.e, spunea dracu c-asa e in campanie, ca si vadim a practicat m.ia electorala, dar s-o dai cotita cand toti te-au vazut ?!?! Asta insemana ca face pipi – sa zic ocolit, desi pe direct suna in clar – pe inletigenta noastra. Pentru d-astea vadim a pierdut cu iliescu (desi, vadim macar avea c.ie sa-si sustina tampeniile, asta, dupa cum le-ntoarce, ar trebui sa vorbeasca precum eunucul !)

  14. Victore, cred ca atacul privitor la unul dintre cele mai groaznice momente din viata domnului Antonescu ale acestui scabros personaj numit Basescu nu va fi singurul subiect dezbatut de voi.
    Ca unul dintre milioanele de tineri care si-au gasit un trai mai bun in Occident, dar care sufera in fiecare minut pentru faptul ca nu sunt acasa, vreau sa remarc confuzia voita facuta de marinar intre exodul tinerilor ( in special a celor foarte pregatiti profesional ), si libera circulatie a fortei de munca.Daca domnul Crin Antonescu nu a facut remarci asupra acestui subiect, as vrea sa fii tu cel care i-l va aduce in dezbatere, caci Basescu a dat niste explicatii prin care incerca sa manipuleze telespectatorii.Numai bine!

  15. Fac parte din cetatenii Romaniei care nu se pricep la bulerceala de politica ce vantura pe la cotroceni dar , stiu ca sunt satula pana peste cap de jocurile pentru ciolan dintre partidele aflate acum in concurenta acerba .

    Nici Crin Antonescu ( ce il are in spate pe Tariceanu din cate am auzit – un personaj politic dezamagitor si mai mult de atat-) , nici Basescu , nici ceilalti candidati din partidele dinastice romanesti nu imi inspira cea mai mica incredere . Nu vom trai mai bine cu nici unul din ei . De ce ? Pentru ca nu le pasa nici de cersetatorii de pe strazi , nici de lumea amarata cu datorii si cu ciorba lunga pe masa , nici de ecologie , nici de canii fara stapan , neingrijiti si ca vai de ei nici de tragedia acestei tari!

    Singurul pe care am sa-l votez e Remus Cernea. De ce ? Pentru ca in ciuda infatisarii sale non politice reprezinta un vlastar nou , o fata noua , o atitudine mult mai adaptata la realitatea contemporana decat tot restul bogatanilor.

    Intrebare: cum pot deplorabilii astia din politica sa doarma si sa fure cu nerusinare din ce li se da pentru cetateni cand oamenii pe care ii reprezinta traiesc adevarate drame si nu exista zi in care sa nu se arate la stiri inca o sinucidere , omor , spargere de banca etc oare poporul roman , roman nu rrom , nu scarbele alea de tigani lenesi si furaciosi ,cat trebuie sa mai fie biciut , pana cand ?

  16. @Violet:V-as ruga sa evitati a il ataca pe Vadim, cum e omul nu a votat pentru ca tara sa mearga la dezastru, a stat in opozitie 18ani, a luptat cu toata lumea. Mare lucru a colaborat cu PDL pentru funcita de VP la Senat.
    Parca el ar fi fost la puterea in acesti 20 de ani nu favoritii dvs.

    Dle Ciutacu, dupa parerea mea Cenobit are o abordare interesanta.
    Nimeni nu vrea sa jigneasca, insa nici nu e corect sa ne dam dupa cires.Nu am nimic cu Dl Antonescu, dar sunt multe lucruri care ma fac sa fiu neincrezator:
    1.A votat pentru privatizarea Petrom(stiu ca numai PRM a votat impotriva)
    2.A fost de acord cu numirea Dlui Olteanu la BNR(fara ca acesta sa aiba studii economice).
    3.Treaba cu sotia, daca e cum spune Cenobit e grav arata ce fel de persoana este.(cand te casatoresti cu o persoana ramai cu ea tot restul vietii si faci ce trebuie ca sa ii fie bine).
    Dupa parerea mea nu trebuie sa fim cavaleri, trebuie analizat fiecare aspect, altfel ajungem sa pierdem fapte importante.
    Eu sunt un votant al Dlui Vadim, daca ajunge in turul 2 votez cu Dumnealui daca nu cu cine va anunta ca spirijina. Sincer spune Basescu votez Basescu pentru ca nici nu vad de ce as pune votul pe altii care nu imi par transparenti.

  17. “Doamna Basescu este de o eleganta si de un bun simt iesite din comun. Nu pot sa imi imaginez cum se potrivesc acestea cu o personalitate ca cea a “domnului” Basescu.

    De Ioana pe 15 November 2009 la 1:35 pm (#) ”

    Aici eu am o problema serioasa. Eu nu vad ceea ce se pare ca majoritatea vede! Faptul ca mai mult tace doamna Basescu, ii creeaza impresia de inteligenta;( spun eu). Eu nu o vad de loc inteligenta, doar obedienta. Nu pot crede ca cineva inteligent isi lasa copii asa de inculti. Adevarul e ca fetele basescu au crescut in mare parte cu Doamna Basescu, tiranul fiind plecat mai tot timpul, ea fiind sursa educatiei lor. In plus, nu pot crede ca o femeie inteligenta si cu mult bun simt accepta atata umilinta cat a acceptat doamna basescu. O femeie inteligenta divorta de mult.

  18. Am citit cu vadit interes articolul D-lui Ciutacu din J.N. cu titlul “Sah la jucatorul de table”, de parca nici nu l-am fi “comentat” deja pe blogul dumnealui. De ce? Pentru ca ideea din titlu este dezvoltata, accentuata, nuantata, explicitata intr-o maniera care nu mai permite nici un fel de distorsionare a realitatii exprimate de D-l Ciutacu.Si din nou admiram ca D-lui mereu se adapa din izvorul nesecat al mintii sale “in gandul ei”, care-i furnizeaza mijloace de exprimare inedite: “spontaneitatea legendara” a lui Basescu, “s-a topit ca untul la soare”; verbe care arata miscare brusca, rapida:”s-a blocat”, ” a asudat”, “s-a aparat mojiceste si neconvingator: “calca pe cadavre”,”candidatii trebuie sa dea in jucator…pana cand nu-l mai scoala anturajul de pe jos nici cu galeata cu apa”.Asa un limbaj colorat, viu presarat cu metafore, epitete care imbogatesc continutul mesajului, ne fac sa-l felicitam pe D-l Ciutacu, care isi pune “focul sacru”(talentul)in slujba “poporului suveran”.

  19. Am fost la un chef cu prietenii. Ultima editie fusese (intamplator) in ziua europarlamentarelor. Atunci, eu si sotia fusesem singurii care merseseram la vot. Ceilalti adoptasera teoria ”toti o apa si un pamant”. ACUM TOTI CELALTI ERAU DECISI SA VOTEZE ANTI-BASESCU!!!
    Noua teorie adoptata a fost:

    ”UN NEMERNIC este infinit mai periculos decat orice TICALOS!!!”

    Tragic de buna teoria asta!

  20. Bre nostradamus, esti dus bre. Ia-o mai incet, ca-ti pocneste vreo vena. Toti astia din “politica” is la fel, nu mai fii atat de incordat. Lista cu magarii e la fel de lunga pt toti candidatii. In afara de crin, unde suspectez boemie si lipsa de balls, nu altceva. Nu mai inghiti pe nemestecate tot ce aiureaza unii pe tv.
    P.S. Si l-am ratat pe base ieri la brasov, desi era la o aruncatura de bat. M-o fi platit sa-i fac propaganda prin bloc. Gasesti tu o explicatie.

  21. Daca marinarul ne lasa, propun sa facem o cheta nationala sa-i cumparam o nava(flota nu mai are),pe care sa o conduca pe marile planetei.
    Dar cu o conditie, sa-i ia cu el pe Berceanu, Blaga, Videanu, Udrea, Anastase, Boc, etc.

  22. Chiar nu-mi vine sa cred ca a disparut un comentariu, sa fi fost cumva ‘banned’? De fapt mi s-a mai intamplat si sa fie luat din zbor catre blog, dar si sa-mi fie sters pentru ca era un pic critic, culmea nu la adresa ‘producatorului’ ci la adresa ‘co-producatorului’,critica exprimata de doi alti comentatori unul pe blog, altul pe Antena 2?!Este o farsa facauta de maini invizibile?
    Rau este ca, scriind direct pe blog, chiar nu-mi aduc aminte de text, decat f. vag. Mai astept un pic.

  23. Crin va lasa impresia unui om slab?
    A existat un om care a invins un imperiu prin nonviolenta ar fi bine fiecare presedinte sa vada macar filmul facut despre el.Este interesanta si evolutia imperiului britanic dar e bine sa stim si cine i-a umilit.Pentru ca domnul Antonescu m-a impresionat in mod placut ii recomand sa se inspire din viata acestui om.Numele lui este GHANDI.

  24. @ Revizorul tehnic:

    Chiar daca mesajul tau pare antibasescian, scrierea repetata in mod gresit a numelui lui Crin Antonescu ( Calin) ma duce cu gandul la adjectivul ,,subliminal”. Am I right?

  25. Cel mai mult mi-ar placea ca lumea sa se mobilizeze si sa iasa masiv la vot in primul tur impotriva “marinelului”, sa-l reduca la tacere din prima! Nu suport sa-i mai vad mutra! In alta ordine de idei, nu credeam ca tot grupul ala: Blaga, Videanu, Stolo, Preda, etc. sunt cu totii fara “cojones”…Base v-a facut pe toti claponi! Imi vine sa rad… Pe Boc nu-l includ aici pentru ca el e total dezorientat, si nici pe Oltean, pentru ca el e porcusorul isteric! Baieti, sunteti de toata jena! Si o observatie: panica si disperarea se simte pe tot flancul portocaliu- de la marinelul nervos din avanpost, pana la distribuitorii vostri de pliante de pe strada, care – vrei nu vrei- te agreseaza cu prezenta la fiecare 10 m, iar daca nu vrei, iti zic ceva de dulce. Asa au invatat ei de la “sef”- sa respecte femeia! Bravo, ma baieti! Sa fiti de ras!

  26. @korbul
    aparentul paradox al antenelor pro Crin este, cred eu,exagerat. La urma urmei,Gadea si prietenii au o constiinta civica si o anumita independenta data fiind relatia de tip “joint venture” pe care inteleg ca Gadea o are cu Antena 3.Mai au si motorase de gindire proprii si performante.(Mai putin Valentin Stan care o da din show in penibil si scade calitattea totala).
    Si apoi, PSD-PC nu este nici pe departe o “never ending love story”.Iar la fel cum pina si Iliescu si basescu l-au curtat si complimentat pe Crin,nu vad nici un impediment ca Voiculescu sa nu o faca si el.Cine merita, merita,nu?

  27. domnul presedinte Basescu s-a aratat uimit si nedreptatit de faptul ca ziaristii au inteles ca raspunsul lui facea referire la sotia d-lui Antonescu (evident, cu totii am inteles asta, nu numai ziaristii), Basescu afirmand ca de fapt se referea la sotia lui si ca a fost doar o exprimare nefericita si interpretabila… E foarte alarmant ca tot mai des in ultimul timp declaratiile presedintelui Basescu sunt interpretabile (la modul ca dumnealui doreste sa comunice natiunii ceva si noi intelegem exact contrariul…), ma gandesc ca este un lucru de-a dreptul periculos pentru tara, avand in vedere ca dumnealui in calitate de presedinte poate face astfel de declaratii “interpretabile” si cu alte ocazii, pe plan extern, care pot fi intelese “gresit”….

  28. Si inca ceva.De mizeria despre fosta sotie a domnului Antonescu stiam si eu cam de 2 saptam1ni. A incercat cineva dintre portocalii sa-mi strecoare chipurile stirea asta.Una din cele mai dragi fiinte din viata mea si anume cumnata mea a murit de aceasta cumplita boala si stiu ce chinuri a suferit.Asa ca sa nu spuna domnul Basescu ca nu stia cand stirea asta a ajuns si dincolo de Bucuresti.

  29. @Tim: Bravo! Suntem aproape in aceeasi barca. Depinde in mare parte de cine iese la alegeri. Ma bate gandul din ce in ce mai tare sa ma fac si eu “transfug”. Ma gandesc la binele fiica-mi.

    Rugaciune:

    Da Doamne sa ajunga tara asta pe mana mogulilor Patriciu, Voiculescu, Vantu and related. Da Doamne sa ne chinuiasca prin propulsarea economiei, prin cresterea productivitatii muncii, prin impunerea de standarde foarte exigente de calitate in sistemul bugetar si prin crearea de locuri de munca. De spaga nu scapam pentru ca o avem in sange noi, ca natie. Avvem si noi o slabiciune … printre altele. Asa ca fa Doamne ca spaga sa isi atinga scopul, dar/ca sa se faca si treaba in tara asta. Fa Doamne o minune ca sa scapam de himera comunismului, nu prin doctrina (pentru ca nu mai este cazul) ci prin esenta acuzatiilor si suspiciunilor (care, iarasi, nu mai sunt de actualitate).

    Si nu in ultimul rand, fa Doamne in asa fel incat disputele din presa si TV sa se desfasoare cam asa: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-6459721-draga-dan-tapalaga-radu-moraru.htm . [Il urasc si pe moraru si pe basescu dar, Victore, merita citite si articolul si comentariile. Stiu ca sunteti “la cutite” dar… incearca 🙂 ]

    Does it make sense? 🙂

  30. Foarte buna remarca. Pana acum s-au jucat table. Avem nevoie de un jucator de sah. Marinarul Maidanez nu stie jocul asta.

  31. Mai e o saptamana pana la votare si eu tot nu stiu cu cine…pe cine…Daca-l votez pe Antonescu si daca mai si iese…il voi vedea umar la umar cu psd-ul; iar asta ma exaspereaza! Oprescu nu are nici o sansa; atunci, CINE??????

  32. Dupa cum arata sondajele, Romania va avea – din pacate – un presedinte care o reprezinta.Sau mai bine zis ii reprezinta pe cetateni.Cati oare apreciaza decenta si discursul domnului Crin Antonescu???Ii reprezinta aceste doua elemente cumva pe cei prost-crescuti, pe nesimtiti, pe oamenii care au ca scop imbogatirea rapida pe cai usoare,dar ilegale, pe cei care considera ca ,,a se descurca” in viata este alternativa la pregatirea profesionala, pe cei misogini, pe masa de manelisti, pe cei inculti etc??…. si lista poate continua.Aceste categorii exista in toate societatile, insa marea problema este ca in Romania formeaza majoritatea.Defindu-se prin aroganta, limbaj murdar, ipocrizie, minciuna, tradare, smecherie, nerespecarea cuvantului , Basescu este exemplul de urmat.Uitati-va putin in jur, nu veti gasi aceste caracteristici la o gramada de persoane care va inconjoara?Mai mult ca sigur.Cati i-au ajutat pe copii sa faca o cariera cand mai usor a fost sa-i bage pe undeva prin sistemul PCR de ,,pile, cunostinte si relatii”?Cati dintre cei aflati intr-o functie nu si-au ajutat rudele sa obtina beneficii la limita legii sau chiar incalcand-o?Nu sunt romanii cei care considera ca nevasta trebuie sa stea la bucatarie?Dupa cum declara doamna Basescu acum cativa ani intr-un interviu, in familia dansei asa este considerata femeia.Sunt state unde degeaba exista democratie, caci mentalitatea, lipsa de educatie si votul majoritatii duc tara la dezastru, nu la bunastare.Iar pentru a vedea ca este asa, nu trebuie sa privim ceea ce se intampla in America Latina, caci tara noastra este cel mai bun exemplu de tara bananiera.Si pentru ca nu sunt dintre cei care sa se supuna unei majoritati care isi tale craca de sub picioare, m-am salvat emigrand, profitand din plin de ,,libera circulatie a fortei de munca”, unul din argumentele lui Basescu de sambata.Pe care le-a trecut la realizari.Dragi romani, exodul continua.

  33. Cred ca am ceata pe creier azi. Devin tot mai hotarat ca daca nu iese Crin in turul doi sa merg sa votez cu Basescu. Mai multa greata am cand il vad pe raraitul asta de prostanac.
    Mama ce tare sa vede asta (Geoana). Sa mor de nu votez impotriva lui!!! Gata am luat decizia.
    Impotriva lui Geoana si incep sa-i convig si pe apropiati.
    Ba ce fata de prostanac are! Stie Iliescu ce stie.
    Cand am vazut pe RTV si partial pe Antena ca deja de ieri de dimineata se faceau temenele la adresa lui Geoana mai ca “il iubesc” pe Basescu.
    Bai frate asta nici macar casa lui nu o are. O fi sadit macar un copac?
    Ce chestie, dar nu prea am vazut ca Geoana sa fie criticat de cele doua canale pe parcusul acestei campanii sau in cele 10 luni de guvernare.
    Vrrrreau si eu presedinte!!!
    Dar sigur intra Crin in turul 2!!!

  34. @I.I.Impartasesc complet comentariile Dvs.asupra articolului din JN a d-lui Ciutacu.Il felicit si eu pentru asta;admir de asemenea ca foloseste si expresiile din cartierul sau,foarte savuroase,pentru care unii il critica(ex.dl Ponta,in emisinea de aseara)si o fac de prisos,ca daca am fi in gandul lor,ne-am cruci de ce le trece ,ca limbaj,prin minte.
    Sunt toti gelosi pentru ca dl Ciutacu e genial si e cel mai bun.
    Cu respect,
    IoanaP

  35. Cateva cuvinte despre madam Basescu, caci vad ca este privita cu multa compasiune dupa disputa de la Cluj.Doamna Basescu a facut si sambata, ceea ce face de cand s-a casatorit: isi asculta sotul, este de acord cu el, ii este alaturi, intelege ca trebuie sa il protejeze.Doar a acceptat, dupa cum bine declara intr-un interviu acum cativa ani, ca rolul femeii in familia Basescu este cel de a sta la bucatarie.Cu toate semnificatiile acestui rol.Prin urmare sa nu cautam o drama unde nu exista, caci de cand i-a spus ,,DA” marinarului, dulce a fost viata dansei alaturi de un sot cu influenta, descurcaret, cu bani, care a facut o cariera politica ce a culminat cu alegerea sa ca presedite al tarii, prpulsand-o pe dumneai in pozitia de prima-doamna a tarii.Si poate as avea si eu un dram de mila sau compasiune pentru anii petrecuti alaturi de domnul Basescu,daca nu as vedea ca in loc de doua fiice cu educatie, respect si pregatire profesionala, doamna cu pricina nu ne-ar fi ,,livrat” in politica doua fufe cu fitze de Bamboo, certate cu limba romana si bunul-simt.Amin!

  36. Domnule Ciutacu,

    Cred ca in emisiunile dvs.ar trebi sa avertizati asupra celei mai mari nenorociri care ni s-ar putea intampla la alegerile din 22 noiembrie, in afara de alegerea din primul tu a lui T.Basescu: invalidarea alegerilor!
    Ar fi o palma ale carei amprente nu s-ar sterge multa vreme de pe fata societatii romanesti.Sper sa nu se intample acest lucru dar orice sociolog serios, conectat la realitate in mod “real” si nu prin sondaje comandate,poate constata ca sunt deja create premisele care pot conduce la acest deznodamant nedorit:
    1.La alegerile europarlamentare PDL a pus in miscare o retea electorala de influentare si control asupra votului care s-a dovedit extrem de eficienta si este pregatita sa actioneze din nou, la nivelul tuturor sectiilor de votare! Aceasta a fost miza reala a experimentului EBA,aspect pe care, din pacate marii nostri analisti nu l-au sesizat.
    2. Fraudarea alegerilor se desfasoara deja de mai multe saptamani si se va intensifica in ultimele zile prin distribuirea de pomeni electorale (alimente, bani, haine, rechizite, obiecte de uz casnic)electoratului cu situatie materiala vulnerabila. Depozitele liderilor locali ai PSD si PDL sunt aprovizionate cu cantitati imense de asemenea materiale si functioneaza retele de distribuire a lor. Ce fac institutiile administratiei publice locale platite din banii nostri care ar trebui sa stopeze acest fenonen? Sunt complice la frauda prin pasivitate sau chiar prin implicare directa! Intrebati-le si dvs.! Explicati-le celor care se bucura ca primesc cateva kg de zahar sau faina, litri de ulei, perechi de sosete,cativa lei,etc. ca aceasta este forma suprema a dispretului pe care politicienii il manifesta fata de ei. Spuneti-le ca vor plati toate aceste pomeni inzecit si insutit, atunci cand sponsorii politicienilor care le cumpara voturile vor cere de la acestia decontarea cheltuielilor! Atunci se vor sapa canalele subterane prin care firmele “agreate” de cei de la putere se vor conecta la “rezervorul” bugetar, aidoma bratelor unei imense caracatite si-l vor secatui. De aceea nu vor creste pensiile, de aceea nu vor creste salarile, nu vor veni la timp diversele alocatii, subventii si ajutoare sociale, nu vor fi bani pentru retete, pentru dotarea spitalelor si a scolilor.
    Nimic nu este gratis in lumea aceasta, nici macar pomana electorala!
    3. Alegerile pentru primari desfasurate in cateva localitati in ultimul timp reprezinta un semnal de alarma serios pe care atat guvernantii (care!?), cat si politicienii cuprinsi de febra electorala prezidentiala si jurnalistii l-au neglijat. Intr-o comuna din jud. Valcea s-a creat o situatie confictuala aproape de a degenera in violente fizice in care au fost implicati lideri ai PDL si PSD (prefectul, Presedinele CJ, parlamentari).Intr-o alta comuna, din judetul Iasi, alegerile au fost contestate si invalidate. Este evident ca situatiile de acest fel se vor multiplica in ziua alegerilor prezidentiale la dimensiuni ale caror consecinte sunt greu de evaluat.Ostile de activisti ai marilor partide sunt deja instruite si pregatite de asalt. Tehnica actuala de inregistrare audio-video poate produce dovezi suficiente ale fraudelor care se prefigureaza incat sa ofere baza juridica a invalidarii alegerilor.
    Tocmai acest scenariu, nu trebuie sa aiba loc!
    De aceea am considerat util sa va trimit acest mesaj, nu in calitate de Casandra, ci de cetatean. Daca veti considera oportun sa transmiteti telespectatorilor dvs. unele dintre ideile exprimat, m-as simti onorat.

  37. Am si eu o intrebare pentru dumneavoastra domnule Ciutacu.
    Oare cand ne va lasa tara asta sa ne alegem presedintele pe care il dorim?

  38. Domnule Ciutacu,
    Pentru a nu stiu cata oara Basescu incearca sa ne minta:
    Basescu – “Va înfurie ca sunt promovate femei care sunt şi frumoase.
    Antonescu – Despre cine vorbiti, d-le presedinte?
    Basescu – Despre sotia mea.
    Antonescu – Poate că dansa ar merita al doilea mandat, dv, însa, nu”.
    Toata tara stie, chiar si membrii PDL si simpatizantii lui Basescu o stiu.
    Nu pe doamna Basescu a promovat-o, din pacate.
    Pe Elena Udrea, Monica Iacob-Ritzi, Elena Basescu, Roberta Anastase, Sulfina Barbu, Sorina Luminita Placinta le-a promovat.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/16/chelul-isi-pune-mana-in-cap/
    Cu respect

  39. @A.Micu- Nu se va ajunge la aceasta situatie, caci nu se va putea demonstra aceasta fraudare.Despre pomenile electorale s-au adus dovezi destule, dar institutiile nu actioneaza caci sunt conduse tocmai de catre partidele care practica aceasta mita.M-ar bucura o asemenea situatie, caci ar fi o palma data politicienilor si ar arata exact in ce pozitie se afla Reublica Bananiera Romania!

  40. Off topic si nu prea. Apar diverse oferte referitoare la petrecerea zilei de duminica…adica ziua alegerilor…varianta care mi s-a oferit mie a fost cea de serbare a 30 de ani de la infiintarea unei formatii in care am cantat, copil fiind, acum 20 de ani (va rog nu radeti). Poate sunt paranoic sau poate penibilul in care au cazut perdantii alegerilor, este imens. Invitatia suna ceva de genul…Ce mai faci? Vino duminica la spectacol…dar cheama-i si pe parinti (care au 60 de ani)si pe toti prietenii tai…ca sa avem public.
    Deci niste oameni care nu ti-au dat telefon in ultimii 15 ani probabil isi vor gasi timp sa-ti dea un telefon acum, ca le e tare dor de tine si sa te invite la diverse chestii care ale dracului se intampla duminica asta (in cazul meu este absolut penibil sa inviti niste handralai de 30 de ani si peste sa vina la un spectacol pentru clasele 1-4, ba mai mult sa aduci la randul tau cat mai multe persoane (a se citi fraieri) care sa frece menta in loc sa mearga la vot.
    Doamne, sper ca sunt eu paranoic!
    Oricum incercati sa va rezervati jumatatea aia de ora pentru vot indiferent de cum va veti petrece weekendul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.