Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

Până acum, o mulţime de oameni nu s-a simţit deloc reprezentată. Mă refer la cei care spuneau “bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?” Aici e cartea mare de jucat, mobilizarea nehotărâţilor. A celor care, de cinci ani, aşteaptă să vadă că există un om care-i poate face faţă, altfel decât mârlăneşte, lui Băsescu.

Iar Antonescu parcă a vorbit sâmbătă în numele lor şi pentru ei, găozarii, ţigăncile împuţite, tonomatele şi, în general, toţi cei umiliţi şi jigniţi de nenorocul de a fi contemporani cu un personaj politic grotesc(…) Odată slăbit şi oferindu-i-se posibilitatea de a respira din pumni, poate deveni periculos ca orice fiară rănită. Important e că mitul invincibilităţii lui Băsescu a fost spulberat. Lumea civilizată a văzut, la momentul oportun, că idolul mitocanilor, veşnicul câştigător al turnirurilor politice, e speriat de perspectiva năruirii eşafodajului, gata să clacheze.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Crin vs. Traian: şah la jucătorul de table

  1. Domnul Ciutacu,
    Sa le comunicati candidatilor cand il mai acuza pe basescu ca vandut flota, si el raspunde “N-am semnat nimic gaozarilor!” sa i se raspunda, bine dom`le da nici Vantu n-a semnat nimic!

  2. Tara are anticorpii necesari tratarii de gripa portokalie, depinde de votant, daca iese la vot, daca se lasa vaccinat, daca nu ii pasa de viitorul acestei natii.
    Mai depinde si de noi sa ii lamurim pe cei de pe margine, pe indiferenti, sa intre in teren si sa ii aplice corect, cu bun simt si responsabilitate, votul inca din primul tur.

  3. Se pare ca Basescu este cel mai mare inamic al lui Basescu. Declaratia lui de astazi, in care neaga ca ar fi facut referire la fosta sotie a lui Crin este exact catalizatorul de care aveam nevoie. Pana si cel mai modest dotat intelectual, isi da seama ca este o minciuna pe fata. Este o negare clasica a la Basescu, care nu are nici o legatura cu realitatea.

    Parerea mea este ca Antonescu trebuie sa profite din plin de acest moment, dar cu atentie. Sa nu exagereze si sa profite cu inteligenta de situatia creata, pentru ca (am mai spus-o si de alte dati) Basescu este maestru in a se victimiza.
    Vestea buna, este ca Basescu se afla clar pe o panta descdendenta si in loc sa faca eforturi de a minimaliza pagubele, el se afunda din ce in ce mai mult in mocirla.
    Si inca o chestie…cred ca cea mai buna strategie impotriva lui Basescu este sa-l provoci. 5 ani la presedintie, i-au produs sechele psihologice grave..asta este evident, iar toleranta lui la acuze si dizobediente este foarte scazut. Orice provocare ii poate intuneca logica si il pot face sa-si piarda cumpatul. Ori de acolo pana la a spune o catastrofa (ca cea cu sotia lui Crin) este doar un pas. Basescu trebuie invins ca la Judo, intorcand impotriva lui, propriile arme.

  4. Sa faci aluzii intr-o confruntare politica la o fosta sotie si la trecutul unui om, trecut nu foarte fericit, mi se pare o decadere umana incredibila.
    Doamna Basescu este de o eleganta si de un bun simt iesite din comun. Nu pot sa imi imaginez cum se potrivesc acestea cu o personalitate ca cea a “domnului” Basescu.

  5. Ma aflu printre persoanele care a fost intotdeauna impreuna cu familia la vot.
    Sincer,as vea sa ma duc la alegerile pt presedentie dar nu am pe cine vota.
    1.pe Basescu nu o sa-l mai votez in viata mea
    2.pe Geoana nici atit
    3.il admir pe Antonescu,dar m-i se pare ca e prea slab pt o asemenea functie….e o palarie cam mare pt el
    4.pe Vadim? ….m-as nenoroci
    5.pe Becali? ..uau……..cum sa fac asta?
    6.pe OPrescu? deja m-am convins si de el…daca n-a putut schimba nimic in Bucuresti,cum va schimba situatia din Romania?
    Deci…………nu am pe cine vota……..

  6. @korbul
    Ai dreptate…si imi este din ce in ce mai clar ca in limitele legalitatii, Basescu nu va castiga NEVER EVER alegerile. Problema este ca limitele legalitatii sunt foarte blurate. Se aduc aplaudaci cu autocarele, in vazul lumii. Clujul a fost inundat de “tzarani” in geci portocalii adusi de la sate, de ziceai ca se face casting pentru noul spot de la Unirea.
    Realitatea trista este ca nu noi..nu eu, nu tu, nu Victor, nu Bogdan Theodorescu voteaza. Votul nostru este de prisos cata vreme iese puhoiul de indobitociti care voteaza si cu dracu’ pentru o sticla de votca sau un chil’ de malai. Plus ca este din ce in ce mai clar ca Basescu se bazeaza pe o masiva frauda electorala. Se va putea dovedi? Clar! Dar dupa alegeri cand el va fi presedinte, cui ii va mai pasa? Crezi ca va iesi cineva sa faca demonstratie? Vor protesta cativa jurnalisti si cateva ONG-uri…in rest se va uita toata povestea in 2 zile. 🙁
    Eu zic pe de o parte sa ne rugam sa nu iasa Basescu, dar pe de alta parte sa avem si bilete de avion (one way) la indemana 🙂

  7. Crezul “jucatorului de table”… 🙂
    “Dau cu zarul 6 5 / N’am nevoie de servici /Dau cu zarul 6 6 / Ca mine nu se ma naste…”

    Apropo de dorinta lui Basescu de a o apara pe Udrea in cel mai nefericit moment posibil…, merge perfect Alexandru Andries – Nimeni n’o place pe Leana!

  8. Degajarea cu care a vorbit Antonescu, spontaneitatea sa si intoarcerile anumitor situatii au fost magistrale. Iar d-na Udrea a ramas cu umbra strambaturilor din raspunsul pe care l-a dat cand a fost intrebata daca ea a fost la telefon. Si nici nu a fost pomenita de dl. presedinte la categoria frumoase, destepte si promovate de el … iar Saftoaica a fost. Ce lovitura! Ce rana in pulpa … Ar trebui sa se inscrie in PNL, poate asa o pomeneste si pe ea …

  9. nu-mi aduc aminte,atunci cand basescu i-a amintit de fosta sotie,ca antonescu sa intervina si sa nege;cand mama mea ajunsese un zombie din cauza cancerului de colon,eu am renuntat pt. o perioada si la scoala pt. a fi supravegheata 24 din 24;crin,asa cum vorbeste lumea,clacase,nu mai statea pe acasa;lui crin i-a priit guvernarea pnl-psd,nu a scos o vorba cand tariceanu facea datorii imense;un sg. om mai trebuie incercat-vadim-sa ne lamurim daca si de acesta e doar gura de el.

  10. Nu trebuie sa ne ferim de adevar. Omul si a incercat puterile 5 ani. Nu i-a iesit drept pentru care este normal sa lase locul altuia mai capabil. Fara orgolii. Este o tara de condus si daca nu se pricepe, sa lase alt cetatean sa incerce. Doar nu i singurul capabil sa conduca Romania.

    Hai paaaaaa!!!

    Acesta i ADEVARUL si trebuie spus!

  11. @cenobit: vrand sa-i faci bine lui Vadim (si e dreptul tau), nu faci altceva decat sa colportezi mizeriile jegurilor portocalii (si asta-i josnic).

  12. Eu unul ma regasesc in: ““bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?”. Tocmai ce-am vizionat disputa de ieri si, spre deosebire de ce debitati voi ieri la tv, mi s-a parut ca antonescu a intrat ca un copil in pantaloni scurti, intr-o mana cu o paraitoare d-aia de se-nvarte, iar in cealalta cu un balon. Si asa a si iesit.
    Asa ca raman la parerea mea: “bine, Băsescu nu e bun, dar pe cine punem în loc?”

  13. un jeg care face o femeie tiganca imputita,pasarica,care loveste un contracandidat in intimitatea lui si care mai vrea sa candideze ca presedintele imaculat,’virgin’ al ROMANIEI dupa ce a terminat o tara din toate punctele de vedere cu mizeriile lui oare mai gaseste sprijin electoral?Daca da atunci vai mama noastra.

  14. Victore ,desi a doar un show -de low cost -Crin ar fi putut sa puncteze mai clar ,si sa-l atinga la lingurica pe machitor !

    De ex. -pt. stolo din tabara sustinatoare -daca i-a priit muia din 2000 ,poate oferindu-i chiar si-o lime !(ce misto ar fi fost un gest de oferire al fructului -live -si cu mimica de rigoare !!!)

    O intrebare de bun -simt ; Cand se va vizita cu presu’ Norvegiei ! asta ca s-o faca pe livida de udrea sa-nghita-n sec …?!

    De unde a strans 250.000 dolarei pe timpu’ lu’ ceasca ,si daca Legea 18 nu i se aplica din cauze de …Secu ??!

    Armele pe car’ le vinde frac-su’ ie legale ori nu ???(cu informatii de la C.S.A.T. -magarii politice ,legaturi cu serviciili ,s.a.m.d. ??)

    Orisicat ,Crin i-a cam tras-o ,dar nu indeajuns .Sa speram ca ce-a ramas o vom face noi la vot !

    Hai cu toti la vot ,sa i-o dam in bot ! In puii mei !

  15. Mai mult decat inspirata decizia cameramanului de a o filma pe doamna Basescu, in timp ce Crin Antonescu vorbea despre modelul de femeie pe care ar fi trebuit sa-l promoveze Basescu. A surprins un oftat atat de puternic, ce nu are nevoie de cuvinte. Spune tot. Ar trebui subliniat momentul.
    Numai bine,

  16. Dle Ciutacu,
    Daca Basescu in confruntarea cu Geoana (singurul care pare ca vrea intradevar sa il invinga pe actualul presedinte-Crin si Sorin luptandu-se de fapt cu Geoana) va fi atacat dur si direct la Elena Udrea, va reactiona ultraviolent si isi va da arama pe fata pentru toata lumea. Asa cum a explodat, de i se umflasera vinele la gat si la cap,cand Crin Antonescu a facut doar o aluzie la Flota disparuta a Romaniei. Nu se va putea abtine. Sugerati asta celor implicati. As fi fericit sa il vad intr-o astfel de situatie pe cacialmistul-betivo-curvar care ne reprezinta in lume, ca presedinte al tuturor romanilor.

  17. Si aici, ca peste tot aduc in discutie abjectivitatea acestui presedinte de tara. In imbecialitatea de a iesi deasupra dintr-o confruntare politica aduce in discutie tragedia personala a domnului Crin, in speta moartea sotiei sale. Ah mama, nu stiu cum a scapat ecranul televizorului in dreptul lui Basescu. De fapt, nici nu pot sa-i pronunt numele acestui individ ajuns in culmea disperarii electorale. As folosi cuvinte grele dar parca nu as vrea sa ma cobor la nivelul acestui presaedinte de tara. Singurul lucru pe care i-l doresc e sa se care dracu mai repede dintre noi, sa se duca acolo unde il asteapta sotia lui Crin pentu a-i da doua palme peste obrazul acela brazdat de nesimtire.
    Oare el ce a promovat in familia lui ? Doar o noua forma de penala a Romaniei intr-un Parlament European. Nici nu stie sa calce pe holurile acelui Parlament. Daca se impiedica, o face intentionat, poate pica in madularul vreunui milionar in euro. Asta incearca sa ne dea noua romanilor acest presedinte, un model de curvism prin prisma fiicei sale si un model de politician hitleristo-comunist…

  18. De ce să nu gustăm momentul lui Crin Antonescu(nu şi eu, dar mă includ printre cei care au urmărit “spectacolul” dat pe hol!). Toţi sar la beregata lui Mircea Geoană că vezi Doamne, de ce nu i-a urmat exemplul, uitând că, nu cu mult timp în urmă îl loveau la gioale că, uite dom’le cum se caţără pe treapta lui Crin (vezi acceptarea propunerii lui Klaus Iohannis!)
    De ce, automat, trebuie să facă ceea ce face un contracandidat (asemeni turmei care urmează oaia năucă în prăpastie!) altfel e catalogat drept laş? Ca şi cum ar fi obligat să-şi facă campania electorală în trena lui Crin, altfel…
    A fost clipa lui Antonescu, fanii au de ce se bucura. 🙂

  19. @ cenobit:

    Mi-e greu sa cred ca inca nu te-ai lamurit ca de Vadim e doar gura. Cel mai ilustrativ argument -cred eu- e cat de lingusitor a fost pe langa marinar, atunci cand a avut interesul sa fie ,,uns” vicepresedinte al Senatului. Deodata, devenise gretos de intelegator si tolerant fata de matroz. Si n-am spus nimic de perioada ceausista.

  20. Cred că se observă cât de jenată e soția lui Băsescu, pentru că unele lucruri, chiar dacă nu se văd bine, se simt.
    Iar Băsescu… lipsit de putere e una, dar acum și-a dat seama că nu mai este ce a fost, că minciunile zise de el nu mai prind (faza cu ce a făcut el, când Antonescu l-a întrebat „De ce?”) Pur și simplu e în cădere liberă. Acum va încerca să se agațe de ce prinde. Dacă acum a jucat urât, eu mă aștept și la ceva grotesc x 2.

    Să ai o zi bună, nene!

  21. Cenobitule ! La ce minte ai, si curcile ar claca in fata prostiei tale. Cum consideri de cuviinta ca se poate aduce in discutie intr-o confruntare electorala, tragediile familiale a contracandidatului tau ? Doar daca esti un imbecil poti face asta. Ia-l de mana si du-te departe, dar departe sa nu mai auzim de voi. Apropos: nu-l uita pe nebun daca tot il aduci in discutie !

  22. De ce l-as vota pe Crin ? La fiecare 4 resp. 5 ani parte a romanilor se aduna sa dea jos cate o mafie, strigand URA crezand ca i-au spus PA lui Iliescu prin Constantinescu, PA lui Nastase prin Basescu si acuma a venit din nou clipa in care romanii se pregatesc sa-i spuna PA lui Basescu prin… ramane de vazut ! Insa ceva pare a fi ALTFEL de data aceasta: ANTONESCU (+ JOHANNIS) si OPRESCU nu par sa fie baieti saritori sa-si faca parte la combinatii (zi shmenuri), nici sa gireze pe tori shmenarii. Ba chiar Antonescu este acuzat ca ar fi lipsit de pricepere sa descurce itzele incalcite ale shmenarilor. Din punctul meu de vedere un + ! L-as vota pe Antonescu nu pentru ca este soarele de pe cer, dar este mai bine pozitionat decat Oprescu, iar daca iese presedinte ar avea sprijinul PNL, a minoritatilor si a aripii care prin Oprescu doreste a se rupe din PSD-ul lui Geoana, s-ar naste o noua alianta care ar avea oarecare sanse de succes in parlament. Nu mai spun ca daca Geoana nu iese presedinte, poate spune ADIO vietii politice, caci ar insemna ca si-a luat-o de la totii liderii politici importanti. Astfel, cred eu ca ni se ofera sansa sa spunem cu sanse de succes pe vecie PA atat cancerului PDL-ului cat si a PSD-ului. Acestea sant argumentele mele, ce-i drept foarte optimiste.

  23. La situatia de ieri iti recomand sa vezi un film The American President cu Michael Douglas el il interpreteaza pe un presedinte american care se indragosteste de o femeie care facea lobby pentru mediu si adversarul lui politic l-a atacat ca are o iubita iar el i-a raspuns “Avem nevoie de oameni seriosi care pot sluji aceasta tara, nu de unii care o fac curva la televizor pe o femeie presupusa a fi iubita presedintelui.” Iar incheierea a fost ceva de genul “Putem judeca oricand caracterul meu dar tu tocmai ai iesit din istorie” Cam asa ceva s-a desfasurat dilalogul. Mi-ar fi placut ca Crin sa fi reactionat asa la magaria lui Basescu.

  24. Acea campanie a bunului simt il promoveaza pe Crin in acceptiunea mea. Mi-a fost de ajuns sa observ atitudinea pozitiva atunci cand a fost jignit personal nu prin prisma faptelor politice. As mai argumenta prin faptul ca acest Crin Antonescu joaca deliberat inca cu mult timp inainte de a-si anunta candidatura cei doi contracandidati importanti. Bunul simt si taria de caracter il vor propulsa acolo unde-i este locul, la Cotroceni.

  25. Fac parte din cei care, de cinci ani, aşteaptă să vadă că există un om care-i poate face faţă, altfel decât mârlăneşte, lui Băsescu. Şi ieri am văzut acel om, care va beneficia de votul meu, dacă nu intră în tutrul 2 mi se rupe de cine iese Geoană sau Băsescu, sincer şansele de schimbare sub cei doi sunt direct proporţionale cu şansa mea de câştiga la loto 6/49.

  26. @victor: de ce crezi ca e ultima sansa a lui crin? oricum, aseara nu pareai deosebit de incantat de prestatia sa.

  27. @brazvan: ba eram extrem de, dar n-am vrut s-o dau in activism pro-Crin. ultima sansa a lui Crin e pentru ca Geoana sta mult mai bine, multi liberali din teriotoriu nu cred in el si joaca la doua capete si fiindca, daca nu va intra-n turul doi, o sa devina rapid istorie.

  28. Domnule Ciutacu!
    De multe ori ma intreb cand dau cu ochii de titlurile articolelor Dvs., oare Dumnezeu v-a dat un singur organ de gandire in cutia Dvs. craniana sau ca prin minune ati fost dotat cu doi creieri mai mici ( a nu se confunda cu creierul mic). De ce? Pentru ca titlurile articolelor Dvs.pun in miscare, organizeaza si conduce la actiune “mintuta” noastra ca sa intelegem la ce reactie va asteptati de la noi ‘cititorii derbedei’citind :”…sah la jucatorul de table”?Sau este doar o mica farsa de a Dvs.? Ei bine, cum puteti da, Dvs.sau noi, “sah” la “jucatorul de table?”.E imposibil! literalmente.In sah sunt reguli rigide de urmat, scopul fiind castigarea regelui adversarului. Dar in cazul ‘Crin vs. Traian’ deocamdata nu avem Rege, avem doi candidati la Presedintie ( faptul ca unul se crede REGE e alta treaba si nu intra in comentariul nostru!).
    La “table” avem tot doi participanti, doi “jucatori” care muta cele doua zaruri de-a lungul celor 30 de puluri care se muta de-a latul, dar miza este castigarea unei etape in joc.Dar D-l Ciutacu ne obliga sa apelam la judecata noastra ca se poate “da sah”, se poate pune in pericol pe cineva, mai mult de atat se poate “tine in sah”, se poate “tine pe cineva in tensiune” chiar pana la “imobilizare”. Utilizand “transferul de sens” D-l Ciutacu din nou ne uimeste cat de mult ne poate sugera intr-un titlu aparent simplu. Felicitari!

  29. Am urmarit cu atentie chipul si atitudinea dnei basescu, cate palme a incasat, ce evantai de sentimente i s-au citit pe fata in momentele cheie ale duelului! Am avut un moment de compatimire, apoi mi-a trecut fiindca de la dialogul din masina despre tiganca imputita, mi-am luat seama si constientizez ca cine se aseamana se aduna, chestia absolut valabila si pt madam saftoiu, ale carei miorlaituri politice nu ma conving neam!
    Felicitari dlui antonescu, replicile lui m-au uns pe suflet!
    In ceea ce-o priveste pe nuti, spaima constitutii, nu cred ca s-a jenat macar un moment. A rumegat lejer, plina de ea si de nimicnicia ei.

  30. Binenteles ca nu pot demonstra ca nu sunt un “portocaliu”…Astfel, ca va las pe voi sa discerneti..Dl.Basescu nu a pierdut nimic..Ba a aratat ca este puternic, un adversar de temut, un castigator..Ca are scapari, da..E vina noastra ca este liderul Romaniei, in fond reprezentand majoritatea votantilor la acel moment..Marea lui pierdere consta in indepartarea multor intelectuali, desi, cu scuzele de rigoare, o tara nu se guverneaza de intelectuali sau cu ajutorul acestora intrisec, ci doar castigandu-le sprijinul. Ho, nu sariti ! Fiti calmi si cititi in aceasta directie.. Practic, este o chestie de imagine care nu a administrat-o cum trebuie..Atat..
    De fapt, nu existenta lui Basescu sau a unui lider ca Basescu este distructiva, ci a celor care prolifereaza o imaginea presupus negativa in prime-time, in fiecare zi, pe blog, in ziar, oriunde.Doar tinta de data asta este Basescu, maine poate fi altcineva…Este ridicola neschimbarea registrului, discursului..Ma refer la ciutacu (deliberat nu am scris dl. Ciutacu), gadea, tudor…Nu este ridicol sa aduni intr-un studio 6 corifei care vorbesc acelasi discurs virulent, gretos de 4-5 ani si presupui ca faci asta in numele dialogului, al progresului ? De fapt, e un fel de dictatura mediatica a creierului, a prostiei acea emisiune in care erau analizate fetele, hainele, spusele, nespusele lui Basescu si supralicitarea actiunilor dl.Antonescu, in fond un om de buna probitate, insa un perdant pe termen mediu si lung, nefiind decat o papusica manevrata de papusarii cu jeturi private..Media, Ciutacu si alti Mr.Nobody din televiziune, presa isi inmoaie zilnic penita in hardaul cu laturi, diseaca orice propozitie, privire a oponentului lor, uitand rolul dezbaterii in sine, uitand de ideea de dialog , luandu-si portia de rahat zilnic pe painea intinsa de cinstita plata in contul propriei firme de consultanta din contul companiilor detinute in off-shore de dusmanii tintei..In fine, dezbaterea..Antonescu daca ajunge in turul 2 va fi mare, marele pierzator este Geoana de fapt..Basescu..Basescu daca va pierde, va pierde nu pentru ca altcineva este mai bun, ci doar va pierde pe mana lui…Iar voi cei cu vertebrele dislocate de plecaciunile la acest altar al abjectiei gazetaresti, Ciutacu, rugati-va sa piarda, pentru ca pana acum nu are adversari decat precum voi; slabi, mediocri, jenanti..

  31. Din pacate se intrevede un tur 2: Geona vs Johnny Walker.
    Realist Crin nu are cum sa recupereze 10 procente intr-o saptamana.
    In acest caz eu voi vota Geona numai ca sa cada coruptul de Basescu. Dar o sa o fac cu mare durere in suflet si cu o mare SCARBA pt toata clasa politica actuala care arunca in fata asemenea gunoaie de politicieni.

  32. in saptamana care mai este pana pe 22 crin trebuie sa activeze inspre el nehotaratzii din mediul urban. sunt destui, cat sa-l propulseze in turul 2. iar acolo basescu pierde fara drept de apel. daca nu cumva fraudeaza 7-10 procente……

  33. @brazvan: Nastase-i un politician educat pentru meseria asta, Antonescu s-a scolit la locul de munca. iar Nastase nu poate fi usor inghitit de magma propriului partid, in timp ce Antonescu da. sunt doar doua dintre motive.

  34. @ionut tu esti un visator si crezi ca asta e campanie din aia gen USA unde fiecare voteaza dupa constiinta
    Daca iesi in provincie o sa vezi ca totul e rosu si/sau portocaliu. nu ai cum sa te bati cu autobuze, primari corupti, pomeni electorale etc.Noi inca suntem un stat profund militienesc unde oamenii se incoloneaza ca vitele si fac ce zice tovarasul care-i conduce
    PDS/PDL sunt masini de votat/fraudat/splata creieri.
    Antonescu nu o sa treaca de 20%. pe pariu. din pacate….

  35. @ cenobit
    “…un sg. om mai trebuie incercat-vadim-sa ne lamurim daca si de acesta e doar gura de el.”

    Asta-i echivalenta cu : ” o singura mancare n-am incercat – verdele de Paris (sau cianura , de gustibus).”

    Am mai spus-o si la postul precedent , o repet : nu cred ca Antonescu a punctat decisiv ieri . A redus din diferenta (inclusiv fata de Geoana , care a pierdut prin neprezentare) , dar situatia in clasament a ramas neschimbata . Deocamdata .
    Cert este un lucru (de care m-am convins ieri , dupa cateva semnale de pana acum ) : pe Basescu l-au lasat nervii , ceea ce inseamna ca simte apropierea dezastrului . Cam ca Dinamo (scuze , nu ma pot abtine! 🙂 ) anul trecut in Liga 1 .
    A izbucnit efectiv cand a venit vorba de flota sau de femei fatale in politica (a-propos , pe Udrea a promovat-o PNL-ul , ca sa respectam adevarul istoric) . Cred ca ar trebui exploatata aceasta slabiciune a sa . Daca mai e timp (pentru Antonescu) . In rest , in ce priveste infrangerea lui Basescu , nu mai am nicio indoiala (doar ca ma tem ca pe 6 decembrie il voi vota pe Geoana , cum am facut in 2000 cu Iliescu ) .
    PS Am vazut azi o evolutie a sondajelor de opinie din 2009 . In ianuarie , INSOMAR il dadea pe Base cu 60% , iar pe Geoana cu 3 % (Antonescu nu exista) . Cum naiba sa nu-l intelegi pe bietul marinar , care mai nou plange din orice ?

  36. @Victor

    Nu am inteles prea bine la ce te refereai cand ii reprosai lui cenobit ca el “colporteaza mizeriile jegurilor portocalii (si asta-i josnic)”?…

    1.) Ca spusele sale sunt minciuni?

    2.) Ori ca pur si simplu chestiunile respective nu ar trebui aduse in prim plan, ca nu ar trebui spuse?

    Daca este varinta a doua, cu regret trebuie sa fiu impotriva ta. NICI O TEMA NU ESTE IN MOD AUTOMAT TABU in jocul politic si politicienii trebuie sa stie aceasta inainte de a intra in acest joc, in timpul jocului si dupa aceea. Aceasta este nu o parere personala, ci o constatare a “meseriasilor”. lipsa regulilor si a limitelor este principala regula a jocului politic.

    Cat priveste opinia (si atitudinea) mea personala, e adevarat ca mie aceste procedee imi provoaca acute stari de voma, in sensul cel mai propriu al expresiei. Acestea sunt insa problemele si retinerile mele private, care ma tin complet in afara vreunui fel de politica. Mi se pare insa anormala conduita “virgina”, “manastireasca” a unor politicieni, inglodati pana la genunchi in namoalele santajului, coruptiei, traficului de influenta etc., care, atunci cand sunt atacati, cer limite, respectarea vietii si spatiului private s.a.m.d.

    Ceva mai on topic, sper ca nu se considera o indecenta faptul ca reiau o postare de la articlul anterior, facuta pe ultima suta de metri…

    Situatia cu adevarat disperata a lui Floricel i se datoreaza 100% lui. Mai precis faptului ca, din motive necunoscute, l-a menajat luni de zile pe Geoana, cand acesta era in mod evident contra-candidatul lui direct pentru intrarea in turul doi… In turul intai orice manual elementar ii spunea ca trebuie sa isi invinga candidatul lui direct, “da’ el nu, Batman, Batman”…

    Cred ca cea mai buna strategie de campanie a lui Antonescu ar fi fost cea din bancul urmator:
    “Un avocat si un atlet se plimbau prin padure, cand au atras atentia unui urs. Ursul i-a observat si a inceput sa se indrepte catre ei. Avocatul si-a deschis de indata servieta, a scos o pereche de adidasi si a inceput sa se incalte. Atletul l-a privit mirat si i-a spus:
    – Esti nebun! Ce faci? Crezi ca au sa alergi mai repede decat ursul?
    – Pai nici nu trebuie sa intrec ursul. Trebuie doar sa alerg mai repede ca tine…”

    Oricum, dupa ziua de ieri mi-am format impresia ca, daca Basescu si Antonescu (si echipele lor de campanie) se vor intelege (subteran, evident) cat de cat, saptamana viitoare i se pregateste lui Geonel rolul vietii lui: “tinta piept numarul 4″

  37. Ar fi bine ca Sorin Oprescu sa se retrga oarecum in favoarea lui Antonescu – Geoana mi se pare cam umflat de sondaje – si astfel sunt sanse chiar ca Base sa nu prinda nici finala.

  38. @alphas: ma refer la faptul ca toti cei care mananca un rahat prin media stiau de minim doua saptamani ca Basescu va ataca la momentul oportun cu asa-zisa responsabilitate a lui Antonescu pentru moartea sotiei sale. ceea ce s-a si intamplat. stia si Crin, ne-a confirmat-o, mie si Oanei Dobre, cand a fost ultima oara la Vorbe grele. si se fac vreo doua saptamani de atunci. ma mai refer la faptul ca refrenul postacilor portocalii pe bloguri/forumuri e ca liderul PNL si-a omorat nevasta. despre asta-i vorba-n povestea cea urata.

  39. victor, crin este din ce in ce mai bun. ii vad/aud speach-ul acum la tv!

    atinge exact acolo unde doare, ii alina pe romanii care muncesc pe branci de 20 de ani si traiesc la limita!

    asistam neputinciosi la imbogatirea fara seaman a celor mai needucati, hoti si nedemni cetateni ai romaniei (majoritatea oamenilor politici), in vreme ce noi stam, inca, cu parintii (la 40 de ani)

    omul asta, antonescu, ma face sa sper din nou!

    felicitari, victor, felicitari pentru puterea pe care o ai! ma refer la faptul ca, desi trustul tau sustine pe altcineva, tu ai curajul sa spui ADEVARUL!

  40. Sunt stupefiată de tot acest “scenariu” grotesc..de rânjetul ostentativ al blondei concupiscente. Abia aștept să votez SCHIMBAREA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.