Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

UPDATE: Cu regretul că las ca un mic adevăr să strice o ştire bună, dar falsă, mărturisesc smerit că nu mi-am manifestat nici o intenţie de a demisiona din funcţia de redactor şef (nu l-am întâlnit în ultimii ani pe ăla căruia să-i fiu adjunct) al Jurnalului Naţional.  Şi asta chiar dacă dă bine la feng shui să apar ca luptător pentru drepturile oamenilor mei. Cel mai mişto e că, după ce am negat, autorul chiflei (i-aş putea spune, ca Badea, viermele băsist Lovin, dar n-o fac, pentru că aş legitima un biet obiect de manipulări) refuză să rectifice informaţia şi m-a asigurat pe sms că n-am demisionat azi, dar o să demisionez eu cândva. Ceea ce e aproape la fel de riguros cu informaţia potrivit căreia o să fac şi otită într-o bună zi. 

UPDATE LA UPDATE: Lovin a dat cu inima strânsă un soi de juma de citat din mine. Între timp, de la sluga lui Craiu au preluat “informaţia” mintoşii de la Oficios, care astă iarnă au deschis site-ul cu “plecarea” mea la Realitatea. Sunt curios cum ar reacţiona dacă le-aş spune că nu demisionez fiindcă oferta făcută de Dan Andronic şi Nicu Niro pentru preluarea şefiei Evz a fost nesatisfăcătoare şi lipsită de garanţii.

Vexaţi că talentatul orator Antonescu le-a zis de la obraz nişte “nasoale”, dar reale, numiţilor Culcer, Lupea şi Marian, o sumedenie de activişti portocalii – care au tăcut ca rahaţii-n tufe pe vremurile faimoase ale “ţigăncii împuţite”, “derbedeului dracului”, “tonomatelor cu euro” şi “găozarului” şi au avut buzele cusute când Jucătorul ştergea pe jos cu pensionarii – au prins grai şi au început să emită sunete articulate inflamate pe gaura gurii şi să-şi pună pe hârtie indignările de fecioare de pension. Am aflat, cu acest prilej, că o femeie care a lucrat pe vremea dictaturii ceauşiste la Ambasada SUA şi la şcoala de partid Ştefan Gheorghiu, care încă nu şi-a lămurit public trecutul în raport cu fosta Securitate, care beneficiază (prin excepţie de la regulă) de privilegiile de a ţine blocat locul de muncă unui tânăr şi de a putea cumula un salariu de bugetar de peste 100 de milioane de lei cu o pensie deloc neglijabilă, care face activism politic portocaliu la modul cel mai transparent cu putinţă se poate considera “jurnalist incomod”. Şi am dedus că România e singura ţară din lume unde există oameni care pot susţine fără să le crape obrajii de jenă că presa liberă e finanţată de stat şi supusă abuzurilor opoziţiei, nu ale puterii. Altă noutate, de-a dreptul notabilă pentru mine, e că o instituţie ca TVR, care face statului o găură anuală de 50 de milioane de euro, are tupeul să se victimizeze politic susţinând pe faţă puterea. Iar asta în timp ce, pe fondul terorii concedierilor din sistemul bugetar, angajează discreţionar, pe contracte confidenţiale, o ditamai gherilă portocalie a pupătorilor de dos prezidenţial. (textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

  1. Eu consider ca limbajul asta ( al lui Crin A.) te descalifica indiferent ca esti antenist sau basist.
    Ce mi se pare culmea ipocriziei, este faptul ca aservirea TVR puterii actuale, este privita ca o situatie, vezi Doamne, singulara. Nu ne mai aducem aminte ce nu ne convine, cate zeci de ani a calarit regimul lui Iliescu TVR-ul si cum erau cenzurate emisiunile! Concluzia: asa face fiecare regim, la aceleasi mizerii se preteaza, ca doar n-o sa-mi spui acum ca portocalii au inventat roata!Si unii si altii au bube-n cap si-s plini de raie da’ sunt primii la aruncat cu piatra!

  2. Mi se pare umilitor ca un ziarist sa dea pur si simplu o lucrare de control in fata unor indivizi care habar nu au ce inseamna un ziar !

    * să pună unui text dat supratitlul, titlul, șapoul și intertitlurile.

    * să scoată informația nerelevantă dintr-un articol.

    * să scrie, într-o limbă de circulație internațională, care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un jurnalist.

  3. Intr-adevar… pana sa se tina de cuvant, Crin are de rezolvat amanuntul cu castigarea alegerilor…
    Ma tem ca nu va fi doar un amanunt… Si asta din cauza de USL (50%) cat si din cauza de Basescu ( 50%) in sensul ca primii sunt destul de dezorientati ca sa puncteze decisiv si Base n-o sa lase puterea pe mana lor asa simplu ( legea voturilor prin corespondenta e un alta amanunt… care o sa conteze)

  4. Nu are nici o sansa Crin sa castige alegerile…ne-a aratat tuturor ca este slab,trbuie sa isi spele imaginea murdarita in campania trecuta 🙂

  5. @ThunderStricat
    Daca nu cunosti pe nimeni pus-sus in TVR nu ai nici o sansa de angajare,oricat de bun ai fi in domaniu.Acolo lucreaza numai rude si prieteni de-ai angajatilor,sunt toti o mare familie pe care ii hramnim noi din banii nostri :).E trist dar adevarat!

  6. @ clara Si pe vremea borfetei bolsevice personal am injurat regimul si tvr-ul. Aici nu e vorba de cine pe cine calareste,e vorba ca cei calariti traiesc si din banii mei. Sa se privatizeze dracu TVR-ul si apoi poate fi calarit de cine vrea el. Aduc aminte unora ca Basescu cu Tariceanu cand umblau de mana in campania electorala strigau printre salarii si pensii de mii de euro si scoaterea abonamentului tvr.din momentul in care au ajuns la putere au uitat. Acelasi lucru il striga si gunoierul Prigoana in campania proprie odata ajuns in pdl a uitat si el.

  7. Bună seara d.le Ciutacu !
    Într-un regim normal, ăia trei, chiar merită a fi ejectaţi din televiziune. Nu pentru că ar avea Crin Antonescu, Ponta sau mai ştiu eu cine meciuri cu ei, ci pur şi simplu ptr. dejecţiile care le pompează seară de seară poporului care este condamnat să vadă numai TVR. Această porcărie numită televiziune naţională a ajuns de râsul curcilor şi mai trist, dezmăţ pe bani publici ptr. ambiţiile unui psihopat din nefericire preşedinte de ţară, care mai vrea o tură la guvernare.
    Treaba mai dificilă, sau din ce în ce mai dificilă este într-adevăr, câştigarea alegerilor. Sincer, îmi este frică de fraudele electorale ca de dracu.
    Un articol foarte bun care scoate în evidenţă multe calităţi profesionale (nu cred că cineva zdravăn la cap se îndoaie de asta?)şi ceea ce înseamnă VERTICALITATE la un jurnalist adevărat.
    Felicitări !

  8. Este inimaginabil ceea ce se intampla azi in Romania. Cand ne uitam la Culcer et comp. pare ca ne-am reintors in comunismul anilor de inceput si de sfarsit, cand presa era total supusa puterii. Singura supapa pentru acest popor obidit este presa si televiziunea verticala, care nu a putut fi santajata. Va felicit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.