Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

UPDATE: Cu regretul că las ca un mic adevăr să strice o ştire bună, dar falsă, mărturisesc smerit că nu mi-am manifestat nici o intenţie de a demisiona din funcţia de redactor şef (nu l-am întâlnit în ultimii ani pe ăla căruia să-i fiu adjunct) al Jurnalului Naţional.  Şi asta chiar dacă dă bine la feng shui să apar ca luptător pentru drepturile oamenilor mei. Cel mai mişto e că, după ce am negat, autorul chiflei (i-aş putea spune, ca Badea, viermele băsist Lovin, dar n-o fac, pentru că aş legitima un biet obiect de manipulări) refuză să rectifice informaţia şi m-a asigurat pe sms că n-am demisionat azi, dar o să demisionez eu cândva. Ceea ce e aproape la fel de riguros cu informaţia potrivit căreia o să fac şi otită într-o bună zi. 

UPDATE LA UPDATE: Lovin a dat cu inima strânsă un soi de juma de citat din mine. Între timp, de la sluga lui Craiu au preluat “informaţia” mintoşii de la Oficios, care astă iarnă au deschis site-ul cu “plecarea” mea la Realitatea. Sunt curios cum ar reacţiona dacă le-aş spune că nu demisionez fiindcă oferta făcută de Dan Andronic şi Nicu Niro pentru preluarea şefiei Evz a fost nesatisfăcătoare şi lipsită de garanţii.

Vexaţi că talentatul orator Antonescu le-a zis de la obraz nişte “nasoale”, dar reale, numiţilor Culcer, Lupea şi Marian, o sumedenie de activişti portocalii – care au tăcut ca rahaţii-n tufe pe vremurile faimoase ale “ţigăncii împuţite”, “derbedeului dracului”, “tonomatelor cu euro” şi “găozarului” şi au avut buzele cusute când Jucătorul ştergea pe jos cu pensionarii – au prins grai şi au început să emită sunete articulate inflamate pe gaura gurii şi să-şi pună pe hârtie indignările de fecioare de pension. Am aflat, cu acest prilej, că o femeie care a lucrat pe vremea dictaturii ceauşiste la Ambasada SUA şi la şcoala de partid Ştefan Gheorghiu, care încă nu şi-a lămurit public trecutul în raport cu fosta Securitate, care beneficiază (prin excepţie de la regulă) de privilegiile de a ţine blocat locul de muncă unui tânăr şi de a putea cumula un salariu de bugetar de peste 100 de milioane de lei cu o pensie deloc neglijabilă, care face activism politic portocaliu la modul cel mai transparent cu putinţă se poate considera “jurnalist incomod”. Şi am dedus că România e singura ţară din lume unde există oameni care pot susţine fără să le crape obrajii de jenă că presa liberă e finanţată de stat şi supusă abuzurilor opoziţiei, nu ale puterii. Altă noutate, de-a dreptul notabilă pentru mine, e că o instituţie ca TVR, care face statului o găură anuală de 50 de milioane de euro, are tupeul să se victimizeze politic susţinând pe faţă puterea. Iar asta în timp ce, pe fondul terorii concedierilor din sistemul bugetar, angajează discreţionar, pe contracte confidenţiale, o ditamai gherilă portocalie a pupătorilor de dos prezidenţial. (textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Crin pregăteşte baia ritualică de sânge

  1. Ca madama cu pricina este o javra ordiara, ofiter sub acoperire se stie. Asta e, o nesimtita dar, vreu sa vad ce se va intimpla dupa schimbarea de regim. Oare Ponta, Crin, Dan vor trece cu vederea umilintile la care am fost supusi in toti acesti ani de masacru ?

  2. absolut corect.madam culcer este un politruc. nu conteaza stapanul,bani si functie sa iasa. totusi crin sa uite fraza cu madam platita din banii si impozitele lui ca si el e platit 100% tot de la buget.

  3. @Victor: “ci şi-a marcat clar teritoriul”. Doua lucruri sper: ca si-a marcat teritoriul asa cum o fac felinele, si ca in acest timp i-a si “botezat” nitica.

  4. Un mic citat din bugetara, daca nu pentru reliefarea competentelor, macar de dragul limbii romane… “Este o presiune politica de cea mai pura esenta.” =))

  5. Singe e putin spus domnule Ciutacu. Nu va exista liniste atita timp cit imbecilul de la cotroceni si sleatca lui nu va plati pentru acesti ani de umilinta si mizerie. Daca domnul Antonescu nu va da liber la justitie sa isi faca datoria si sa ii infunde pe acesti nenorociti, atunci poate sa se considere de acum invins. ‘Puterea trebuie distrusa, nu luata’ domnule Ciutacu.

  6. asa cum m-a deranjat “tiganca imputita” ma deranjeaza si “pensionara nesimtita”
    Si ma deranjeaza ca Antonescu l-a criticat pe Basescu la momentul respectiv dar apoi a adoptat limbajul.
    Nu face decat sa le dea apa la moara celor care spun ca toti sunt la fel…

  7. Asta e exact motivul pt. care eu unul NU mai cred in republica: vin astialalti la putere si platesc polite celor de dinainte, care i-au terorizat cu dosare si amenintari, in frunte cu omul care ocupa cea mai inalta functie in stat, de unde se dau “directivele” de partid. Aceeasi politie politica, doar ca in sens invers, pt. razbunare probabil. Asta nu poate fi in vecii vecilor un stat normal, de drept, cu o Justitie aservita, sau cu membrii Curtii Constitutionale numiti pe criterii politice (impusi mai bine zis).
    De ce trebuie sa se urce politicul pana in varful statului ?
    Politicul care prin definitie nu poate fi nici impartial, nici echidistant, nici mediator. Doar partizan. Si un factor de divizare si dezbinare in societate.

  8. P.S. In poza asta “doamna” culcer seamana cu Baba Dochia, ceea ce are sens, pt. ca o varianta a mitului cu Dochia este numita “Traian si Dochia” (mitul in care imparatul Traian se indragosteste de Dochia, fiica lui Decebal, desi in realitate e cam invers)! Deci se pare ca miturile nu sunt simple povesti! =))

  9. Pe cine voiai sa apere securistii din tvr pe C Antonescu? Ei isi apara colegii pe Basesc si ceilalti ca doar au lucrat o viata impreuna. Din banii de la tvr luati cu japca sub forma de abonament Culcer si-a luat si ea vreo sase case si asta asa ca Ceausescu a murit, securitatea nu ba dimpotriva conduce romania SI prin intermediul TVR. Asteptam cu nerabdare baia de sange sper sa nu fim nevoiti sa cautam anumite persoane prin apartamentul din Londra lipsind nemotivat de la propria baie ritualica.

  10. Testul castigarii alegerilor va fi foarte greu.A subestima adversarul e prima greseala pe care o poate face cineva.Ma astept ca tvr-ul sa linga asiduu in fund puterea in anul urmator.Au inceput si realitatile,cate or fi.Faza cu Udrea cu pictorialul ei cu tot,care si-a amintit de vremurile cand presta pe bani devine jenanta.E bine ca se crede atragatoare.Eu zic sa ii ridicam osanale,desi, pana nu i-o trag sa vad ce poate ,nu ma convinge.Deci zic pas la osanale.

  11. Aceasta femeie comisar, aceasta Ana Pauker a Televiziunii Nationale, are un ranjet orgasmic atunci cand se afla in preajma matrozului.O “taie” pe Udrea, clar! Cred ca de aceea il si invita atat de des pe acolo. In majoritatea cazurilor ea este si “moderatoarea” emisiunii, in care Base’ transmite tampenii celor 10% dintre cetatenii acestei tari, care il mai suporta, inca.
    Eu NU!

  12. pentru aceasta bunicuta ceausista sunt bani,dar pentru asistentii persoanelor cu handicap grav nu au bani sa le plateasca 541 ron lunar?!

  13. Jurnalism adevarat, JURNALISTULE!
    Si mai voiai la’mpins vagoane in triaj!
    Ma lasi???

  14. @ Ica St. O. Victor ..este clara lucratura dintre Basesc si Culcer pe la spatele Elenei Udrea.,,Inteligenta,,E Udrea este depasita de vicleniile securistilor desi este lasata sa creada ca este si ea acolo in joc.

  15. Badea a fost excelent aseară, fără a se întrebuinţa prea tare l-a demolat pe “chinuitul” ăla cu figură de pitic libidinos, să nu-i zic lombrozian!!!

    nu ştiu ce dracu”, parcă a căzut o bombă în veceu şi toţi căcaţii au început să cadă de te miri unde(îl adaug şi pe drogatul ăla imbecil de şa ICR NY care iar se “cacă” pe România)

    defazatul pleshu are şi el un articolaş, ca de obicei ambiguu, în care nu uită să amintească într-o conotaţie peiorativă de A3.

    Închei aici cu o brânză care pute a prostie

  16. Abonamentul TV este una din cele mai mari ordinarii . As vrea sa cred ca intr-un viitor apropiat va fi suspendat avand in vedere faptul ca marea majoritate a romanilor il primesc prin retelele de cablu . Si atunci TVR poate sa pupe in fund pe cine vrea , adica pe cine o sa-i plateasca .

  17. @ductil_29: eu zic ca, daca nu reusiti sa ma convingeti cu vorba buna, puteti sa apelati si la violenta, poate ma-ndoi 🙂
    da’ de ce atata interes (politic, mai ales) pentru un ziar de care s-a ales praful?

  18. 1. asta cu demisia ta de la jn ma amuza
    2. cred ca te prinde bine postura de tonomat cu ieuro
    3. am cam observat ca singurii jurnalisti oki s-au strans la intact (nu am limba catifelata…ala e rm)
    4.pe bune…despre alte chestii interesante nu poti vb (intrebare retorica)? chiar tre’ sa bagi in seama toti cretinii si toti pupinbasestii…?

  19. I was trying to imagine Margaret Thatcher, or Ann Widdecombe doing such a thing and now I need a psychiatrist.
    – Zoran Milovanovic, Oldham, England, 02/11/2011 15:10

    Read more

  20. TVR in mod normal ar trebui sa faca televiziune de calitate,sa promoveze valori crestin-nationaliste nefiind obligati sa alerge dupa rating.Din pacate lucrurile stau exact pe dos, si noi, fraierii, l-e platim salariile.
    Constat cu regret ca unde statul roman este actionar majoritar lucrurile stau foarte prost financiar pentru institutia respectiva.

  21. TVR, cica LIBERA, inca de pe vremea academicianului RRRRazvan Teodorescu a fost aservita celor de la putere. Intreb, pe vremea lui Alexandru Sassu, era mai obiectiva? Oare?

  22. mare prostie a facut cine a adus-o pe baba aia din poza inapoi in civilizatie (sau ce-o fi), trebuia lasata acolo-n munti ca poate o manca vre-un urs. dar si ursii au mandria lor cred si ar fi scapat jigodia. totusi merita incercat. poate poza a fost facuta cand a zis base de tiganca aia imputita si n-a auzit, s-asa are gluga trasa pe capul ala sec si nu cred ca auzea prea bine. viremi basisisti, axact cum le zice Badea, asa sint: orange worms.

  23. Îmi plac mult, mult de tot:
    1. Cum ai scris articolul, pe de o parte, şi ceea ce ai avut la baza lui, pe de altă parte. Din punctul meu de vedere, poate unul mai naiv, Crin e minunat şi unic. Cu defecte, ca orice om, dar minunat şi unic, în felul lui.
    2. Cum te muşcă ăştia de fund şi cum se zvârcolesc în chinuri să te denigreze/discrediteze/minimalizeze.

  24. Ăştia chiar nu înţeleg că Cristoiu ( sic! ) e doar unul!? Se dau de ceasul morţii să te… reevalueze.

  25. hehe, pe cind un Chichen Itza in P-ta Victoriei ? 😉
    avem de toate: institutia aspicului in latex, gardul
    si “leoparda”, orbi flaminzi cu mina intinsa, slugi si
    baieti ce vor Directia a VI-a (cercetari penale)
    reactivata (ptiu, drace !).

    bre, nea Crine, daca tot vei fi noul presendinte, tine
    minte citeva ginduri (sint sigur ca ai stiinta de ele,
    dar tin mortis sa le reiterez, ca sa am o cit de mica
    garantie ca nu le vei fi uitat atit de repede si matale):
    cistigarea alegerilor nu se face cu votantii “premium”,
    ci “bulk”; se duce alde Basescu la pupat de moaste ?
    du-te si matale ! lumea cit de proasta o fi, vrea
    “all inclusive”; mai ai la dispozitie 12 luni impreuna
    cu ceilalti doi muschetari sa fiti in priza cum n-a
    mai fost never-ever opozitia, ca altfel intram in rahat
    si ne ia dracu’ de tot si stiti ce s-a intimplat cu
    “iobagii in fuga” acum f’o suta de ani.
    merci, bine, pa.

    p.s. data viitoare nu mai spune ca-l ai pe Tudor Chirila
    drept reper moral. zi de unu’ mai puriu; tara asta n-a
    dat numai politruci, ai de unde alege, unii dintre ei
    sint inca intre noi.

    btw, tanti aia din poza se vedea in locul lui
    Judy Garland cind a zis de “over the rainbow” ?

  26. Victore, nu-ti face griji pentru Jurnalul National, am vazut pe ziarul online ca ati adus in redactie (acum citeva zile) preoti pentru slujba, pentru sfintire.
    WOW!
    Romania mai e stat laic?????????
    Zilnic, saptaminal, lunar aflu de la televiziunea de stiri despre popi, moaste, cozi la pupat moaste, sarbatori religioase etc.

    Pe mine ma revolta si ma scirbeste faptul ca platesc lunar obligatoriu taxa la TVR, adica la televiziunea lui base. Daca nu as platit-o, as primi somatie de executare.

    Mi-e scirba de prezentul de la noi. Mi-e teama ca si viitorul va fi dominat tot de dictatura, de legi date impotriva cetateanului…………

  27. E bine de spus unora ca Antonescu “a folosit ” ghilimelele cand a pronuntat “pensionara nesimtita “, aluzia era clara la expresiile folosite de clica lui Michiduta la adresa unor pensionari. Unora, pentru ca “ceilalti” au manipulat din plin.

  28. am citit articolul lui lovin si nu inteleg ceva: la sinteza, cand a fost invitata firea se zicea ca pleaca la a1 pt un show de weekend (a1 face parte din intact) – asta 1
    2 o evaluare a angajatilor nu stiu ce li se pare o asa povara. mie mi se pare ca e ceva profi…(treaba asta o spun atatia commenturi)
    3 si daca, sa zicem, ca se face o evaluare sau daca stiu eu, se pastreaza toti cei care sunti anti putere, care e problema? nu vedem si posturilee unde exista limbi catifelate? adica ce e conta baselu e de naspa…
    4 madama asta de la tvr, nu stiu de ce mai este platita? tvr, din cate stiu eu e de stat. asta inseamna ca atunci cand vorbim de restructurari, nu se mai tine cont de codul muncii sau de alte legi si inseamna ca restructurarile se fac pe baza carnetului de partid. e de cacao tot ce se intampla…

  29. Daca romanii nu vor mai crede in promisiunea ca vor primi piine si circ, Crin Antonescu s-ar sa cistige alegerile promitindu-ne singe!

  30. Ne-am saturat cu totii de astfel de minciuni si intoxicari….Lovin si gasca lui sa ne mai lase!

  31. Eu cred ca Jurnalul National este un ziar puternic care supara rau de tot gloata portocalie, motiv pentru care apar si toate minciunile astea cu demisii, revolte in trust etc. Jenanat…nu-i crede nimeni, oricum!

  32. Buna seara d-le Ciutacu,

    Felicitari pentru acest admirabil articol si pentru demnitatea Dvs.!

    Imi place foarte mult titlul si o sa-l sustin,neconditionat,asa cum pot,pe dl Crin Antonescu sa castige alegerile;dupa aceea,poate va fi altfel,SPER!

    Cu mult respect pentru Dvs. si pentru toti ca si Dvs.,
    IoanaP

  33. Cand aud Culcer automat ma candesc la ulcer. Si sunt sigur ca e mai mult decat o simpla coincidenta de litere si sonoritate.

  34. sper ca dupa schimbarea de regim (care va avea loc mai devreme sau mai tarziu) toata gasca asta platita EXCLUSIV din bani publici sa fie asezati in sir indian si dati afara in suturi, sa traiasca din ajutorul de spmaj, din care desigur ca nu vor reusi sa supravietuiasca, dar asta e si ideea, as vrea sa-i vad in fata hypermarket-urilor cersint ca sa-si completeze veniturile. sper deasemenea ca cei 4 RON pe luna pe care ii dau fortat TVR-ului cand platesc factura de curent, sa fie folositi pentru tamaie si lumanari, ca doar suntem crestini nu?

  35. L-am votat si o sa-l votez pe Antonescu,dar tare mi-e frica ca la bucurie nu se mai apuca nimeni de base and co.La cata harseala am nu-mi mai fac iluzii… asta sa-i linistesc pe entuziasti…

  36. si daca la anul vom avea din nou refacerea FSN cu Ponta prim minsitru, socrul presedinte la Senat si Boc la Camera Deputatilor???
    Ce va zice tov Crin, ca e chiar imposibil????
    in 2008 pe blog A.N. mi-a raspuns la lansarea ipotezei refacerii FSN cu ,,Doamne fereste” …..

  37. madama mi-aduce aminte de cartile copilariei, totusi, o fi lucrat cu secu”, mai mult ca sigur!!!

  38. Ciutacule te rog sa nu il mai bagi in seama pe Lovin,nu are rost.Tocmai m-ai facut sa ii vizitez chestia aia pe care scrie.Pai se poate?Tu care nu aduci cititori,nu ai adus niciodata si nici nu o sa aduci sa ii faci rost de cititori lui Lovin?Da-l in masa de prost,cand vor pica portocalii nici nu se va stii de existenta lui,nu cred ca o sa mai aiba bani nici de host.

  39. Luni, 31 octombrie a.c., cu toată gentileţea de care ştiţi că sunt în stare, i-am dedicat câteva rânduri incomodului ziarist Rodica Culcer pe pagina mea de facebook. Iată-le:
    “Rodica Culcer, deşi Codul Muncii a obligat-o să iasă la pensie încă din luna mai a.c., este într-o situaţie de invidiat: are şi pensie şi este în continuare director la Ştiri la Televiziunea Română. Ca director, oare ce leafă are? Dar ce pensie încasează? Dar drepturile de autor pentru emisiunile în care îi saltă în slăvi pe reprezentanţii Puterii la cât se ridică? Sunt convins că, jurnalistă onestă, cum o ştim!, Rodica Culcer va face publice copii după fluturaşii ei de salariu din ultimile luni. Mânioasă foc şi pară pe liderii Opoziţiei care au apreciat că este o “pensionară nesimţită” pentru că încasează şi leafă şi pensie mare, Rodica Culcer se declară a fi un “jurnalist incomod”. Să vezi şi să nu crezi! Incomod este acel jurnalist care dezvăluie publicului isprăvile puternicilor zilei. Nimeni nu crede pe lumea asta că jurnalistul care critică Opoziţia ar fi un jurnalist incomod şi ce motive ar avea s-o critice? Nu Opoziţia jefuieşte banul public, nu Opoziţia îmbogăţeşte clientela politică, nu Opoziţia face parcuri în satele situate lângă pădure, nu Opoziţia împarte bugetul după bunul ei plac numai primarilor din partidul de guvernământ…Rodica Culcer trece cu nonşalanţă de la un tupeu fără margini la nesimţire pură şi simplă atunci când pretinde că e jurnalist incomod. Dar, mai ştii,o fi având dreptate. Când linge cu aplicaţie dosul lui Traian Băsescu probabil că, pe lângă plăcerea propriu-zisă, îl şi incomodează cumva, deşi ea nu doreşte deloc, dar deloc!, aşa ceva. Privite lucrurile din această perspectivă, înţeleg şi sunt de acord: Rodica Culcer este un jurnalist incomod! Să vedeţi ce jurnalist incomod va deveni în ziua în care va începe să lingă mai multe dosuri deodată!”

  40. @Mircea Hamza-matale nu ai fost la TVR,in vremea PSD-ului,cu aceeasi misiune ca cea a dnei Culcer?Ce leafa luai?Nu faceati aceleasi magarii tot pe banii nostri?Cind ati dezvaluit voi la TVR ispravile lui Nastase,Truica,Oprisan,Hrebenciuc,Miki,etc?
    Se cearta Culcer cu Hamza pe TVR!
    Sapati-va o groapa si nu mai iesiti de acolo niciunul!

  41. Cu ceva luni in urma, ma duc sa ma angajez la TVR. Lucram afara in media si voiam acasa (ce dobitoc, nu?), aproape de ai mei. Si ma primeste Rodica, si ma pupa, si imi sopteste ca rezolvam si contractul, stau un pic, organizam concors si il castiga mandea (ca doar ea e sefa comisiei). Baiat salon, zic sa incep de “muine”, sa ma ambientez. A doua zi la berou la 8 trecute fix. Birouri goale. Si se face 9,10 si pe la 11 incepe poporu` sa apara. Si…hai cu subiectele. “N-avem!” Eu sa mor, caci pe la sedinta de sumar de dupa-amiaza nu erau subiecte. Si intreb cine munceste pe acolo. Si fac prostia sa intreb asta fro` 2-3 saptamani. Dang! Nu mai venea nici contractul, nici concursul. Sunt trimis acasa pe motivul “stai linistit ca te sun cand organizam concursul”. Dupa fro` cateva luni dau de Rodica la o sindrofie. Intrebata fiind ce mama dracu` s-a intamplat aflu ca “nu te-a placut colectivul”. Ma culeg singur de pe jos de ras si mai intreb odata, ca poate nu mi-am curatat bine urechile. Nope, acelasi motiv. Stiti pe cati bani urma sa o frec original degeaba daca nu “deranjam” colectivul?? Aproape 2 mii de euro. Intre timp “redactiilii s-a umplut, zumzaie”. Dar macar semneaza condica. How cool is that??

  42. de ce nu o inviti pe doamna Clucer la tonomat?
    sa se poata exprima liber si sa scape de persecutia politica dusa la extrem a opozitiei…

  43. Si s-ar putea sa castige alegerile alea. Insa eu am oarece indoieli ca sangele varsat, metaforic vorbind, va fi justitie si nu pura razbunare politica.

  44. off-topic: am citit stirea de pe A3 cu declaratia Incrucisatorului la adresa judecatorilor. Cred ca a sfaramatn si ultimul crampei de democratie care mai exista in tara asta macar la stadiul de teorie. cum sa conditionezi deciziile sistemului judecatoresc de bugetul statului?! pai la nivel micro ar insemna ca eu sa nu mai platesc nici o rata la banca pentru ca nu am bani!!! cum sa imi ceara banca bani daca nu am?! sa imi spuna sursa de finantare zic :). Doamne fereste de asa conducatori. nu meritam democratia… ne depaseste total…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.