Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

Băsescu flutură o hârtie, dă olecuţă de apă la şoareci şi bagă un “să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu”. E aviz, nu expertiză. Cică e vorba de editare (că l-au luat de pe Net) şi de comprimare (altfel nu încăpea într-un mega). A fost alterată integritatea înregistrării (care conţine elemente de editare şi nici măcar nu e originală, că d-aia e copie). Aia ştiam şi noi. Nici o vorbă despre trucare. Originalul e tot la Felix Tătaru, delaţiunea e tot la Gardianul. Nu le-a cerut nimeni. Nici măcar institutul de expertize criminalistice. Unde-i şef unul adus de Macovei, dat afară de Chiuariu şi reangajat de Predoiu. Realitatea TV a comandat afară, pe bani grei, o experiză adevărată. A lor durează o săptămână. La şchiopii noştri merge-n trei zile cu download de pe Net. Fix cât să pişe instabilul ochii încă o dată-n faţa poporului suveran şi să-i dea-n cap cu hârţoaga lu’ Geoană la marea confruntare.

P.S. Uitai să precizez că un aviz nu e veodată probă-n instanţă; nici în procesul pe care Băsescu i l-a intentat lui Patriciu, nici dacă mă judec eu cu vecinul de la 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

238 thoughts on “Copia nu e original! Hai să pişăm ochii…

  1. Deja ma apuca rasul (nervos). Dupa de Basescu si-a dat cu parerea de toti peretii, vine alt specialist, Sergiu Nicoalescu (care habar n-are ce inseamna inregistrare DV) si ne spune ca se vede totul pe “O CAMERA, INCA CARE-I ACOLO”. Sergiu Nicolaescu, oricum nu stie cu cine voteaza. Hilar e putin spus. Cu asa specialisti sa tot faci guverne de tehnocrati. E prost Basescu, nu e deajuns ? Trebuie sa iasa si altii sa se fuduleasca ?

  2. o intrebare:oare, blaga a lasat ministerul(sa fim seriosi, daca ar fi vrut ar fi gasit suficiente smecherii sau tertipuri sa mai ramana) ca sa scape de basescu prin alegeri libere?pare imposibil, dar…

  3. unde sunt sondajele baseslului?

    vad ca latraii portocalii nu recunosc cele – 8 puncte si tot latra ca e invers

    cumva ni se pregateste ceva?

  4. Care ma puteti lamurii cu o problema : Oricare cetatean care merge la vot si voteaza, primeste pe buletin un timbru care atesta ca a votat. Atunci cum se face ca cei care merg cu autocarul(traseistii) si voteaza in mai multe locuri nu li se cere buletinul sa se vada daca au mai votat odata ? asta nu pricep !

  5. interesant FILMULETUL dat de antena 3 cu individul acela filmat cu camera ascunsa la SPONTANIADA de la Suceava, in care spune clar, cum au dus SPONTANII steagurile la consiliul judetean la un consilier numit Creţu.dumneavoastra ,d-le Ciutacu, v-ati plimbat vreodata, SPONTAN, cu ditamai STEAGU” în buzunare?

  6. basescu nu isi mai aduce aminte de incidentul de la Ploiesti din 2004 dar basescu si-a adus aminte ca a fost Nastase pe la el cu 5 in urma Basescu stie ca a lovit acel copil dar a fost pus de stafful lui de camapnie sa minta .

  7. base a incercat sa ma [ne] prosteasca de multe ori … mai are cateva zile si o sa ii zic pa

  8. Dupa…draga Stolo..a venit si..sa-ti fie rusine Patriciu, desigur insotite de melodrama ieftina tipic Basesciana. Cum e turcul asa ii e si pistolul nu trebuie sa ne mire de ce Romania ca tara a devenit un circ. In ultima vreme se pare ca PD-L ul are ca inspiratie brigazile lui Musolini,Fascii care mai tarziu au dat nastere Nazismului spun asta deoarece au aparut grupuri de indivizi certati cu legea care actioneaza noaptea incendiind afisele PSD si incercand sa bage spaima in populatie.Cei care ii observa pe acesti vandalizatori sunt rugati sa anunte urgent politia.Se pare ca PD-L ul striga jos comunismul incercand sa introduca fascismul cu tacamul adecvat,violenta,amenintari si vandalism. Calmati-va altfel amenzile si puscaria va vor calma sigur.

  9. Off topic
    1. Daca ar ramane pe post, dupa 6 decembrie Marinaru’ va taia in carne vie. Nimic nou.
    2. Daca pica Marinaru’, intrebarea e ce va face dupa 6 decembrie ? Cred ca cineva a atins problema. Va fugi in America de Sud ? Sau poate in Groenlanda ?
    Concluzie:
    In ambele situatii Basescu va arunca in lupta toate mijlocaele de care dispune, cat mai jegoase, cat mai mizerabile cu putinta. Va merge pe principiul “N-am ce pierde”.

  10. @Ploiesteanu
    ce e de pricepit
    iti pune un timbru micut, pe care il dezlipesti dupa ce iesi si gata.
    se vede ca nu te-ai dus la votare de mult.
    Ca sa mai existi vrem dovada ca ai mers de asta data.

  11. E o chestie ciudata in ceea ce a facut Basescu: avizul e cerut de Administratia Prezidentiala iar concluzia o prezinta Basescu de la sediul de campanie. Poate e ciudat doar pentru mine…

  12. Cat de scarbos poate fi! Cat de tampiti ne crede! Abia astept sa le vad fetele duminica seara. Si lui, si lui Udrea, Videanu, Blaga!

  13. Domnule Ciutacu ! Lamuriti-ma cu intrebarea pe care am postat-o pe blogul dumneavoastra la ora10:26 a.m.

  14. Eu nu cred ca pisa ochii ,ci se pisa pe el ca duminica se termina filmul”THE END” asta e problema.El se pisa pe el dar ceilalti sunt cacati la cur ca vor avea de dat explicatii.Si nu stiu dar tare cred ca dupa ce va veni un nou ministru de finante vom vedea adevarata realitate de astazi.Nu mai spun ce sa facut pe la Turism,Mediu,Economie e tare greu va fi pentru multi.Hai sa vedem.

  15. Cu filmul este ca şi povestea cu girafa: aşa ceva nu exista! Exista cu siguranţa. Nu sunt expert,dar ma pricep.Cel mai evident semn de autenticitate sunt cutele pe cale face puloverul pe care îl poarta infractorul pe sub geaca portocalie şi care urmeaza ritmul, directia si amplitudinea mişcării braţului.Acele pliuri sunt imposibil de trucat cu mijloace electronice.
    Te rog să-l atenţionezi cu prima ocazie pe Crin că în declaraţia lui la Antenea trei imediat după turul 1,a spus că este destinatarul şi nu depozitarul a peste doua milioane de voturi.Deformarea, care schimbă total sensul declaraţiei, îi aparţine lui Berceanu şi este rău intenţionată.Probabil că,vorbind liber,nu şi-a dat seama dupa aceea de diferenţă,vorbind chiar şi el(Crin), de depozitare.

  16. DOMNULE CIUTACU APRECIEZ EMISIUNEA DV. ,APRECIEZ TOT CEEA CE FACETI URMARIND EMISIUNEA DV.IN ULTIMELE 6 LUNI MI-AM SCHIMBAT TOTAL PAREREA DESPRE TOT CE INSEAMNA PDL SI BASESCU .EU NU ZIC CA NU AU FURAT SI PSD-UL SI SAU IMBOGATIT MULTI ,DAR MAI TRAIA SI OMUL SARAC ,MAI GASEAI SI LOCURI DER MUNCA,IN SCHIMB ASTIA MANANCA NUMAI EI .NU MAI POTI VB. LA TEL.CA TI-E FRICA .EU MERG APROAPE LUNAR IN UCRAINA SI CU TOATE CA IN TOATE CLASAMENTELE ECONOMICE II VEDEM PE UN LOC MAI JOS CA NOI E TOTAL GRESIT.TRAIESC MULT MAI BINE ,MANCAREA E F. IEFTINA ,HAINELE LA FEL {BINE CA SI SALARIILE SUNT MAI MICI),DAR VAD CA SE MAI MUNCESTE SI IN CONSTRUCII ,SI IN AGRICULTURA (DACA TRECI VAMA LA SIRET PAI E ARAT PAMANTUL DEJA IN PROPORTIE DE 80%PE CAND LA NOI NU ISI PERMITE TARANUL CA E SCUMP ).NOI CU REGRET SPUN CA NE-AM INTORS IN ’94 .EU AM INCHIS FIRMA DE CONSTRUCTIE PENTRU CA CEI CU CARE AVEAM CONTRACTE SI CU CARE LUCRAM DE 2-3 ANI DE ZILE AU ZIS CLAR CA NU MAI POT SA IMI DEA BANI.FIRME DE CONSTRUCTII MARI CU CARE 500-1000 DE ANGAJATI AU RAMAS CU 10-15.VA URMARIM SI VA SUSTINEM .IL IUBIM PE CRIN ANTONESCU SI CREDEM CA DECIZIILE LUATE SUNT UNELE BUNE SI NE VOR ADUCE LINISTEA DE CARE AVEM ATATA NEVOIE .NU SUNT SUSTINATOARE A DOMNULUI GEOANA ,DAR ATATA TIMP CAT L-AM SUSTINUT PE DOMNUL ANTONESCU E FIRESC SA SUSTIN CEEA CE SUSTINE EL .AM MERS LA VOT CONSTIENTA CA NU ARE SANSE ,DAR STIAM CA SI PRIN VOTUL MEU VA AVEA EL UN CUVANT DE SPUS IN VIITORUL POLITIC AL TARII .DACA NU IESE GEOANA CHIAR MA INGROZESC DE CE VA URMA URMATOARELE 6 LUNI IN ROMANIA .CONTINUATI TOT ASA.

  17. Necunoscute sunt caile Domnului! Amin!
    Ma intreb daca atunci cand T.B. a ‘ordonat’manevra electorala cu scrisoarea deschisa a sotiei chiar nu i-a venit sa dea “olecuta de apa la soareci” ca-si tareste familia in campania electorala? Sau te pomeni ca a facut chiar presiuni asupra dumneaei sa fie trimisa scrisoarea deschisa (indiferent daca a fost scrisa de dansa sau nu) cu scopul de a mai induiosa o data “poporul suveran”, doar il scapa de ‘executare publica’ in 6 decembrie.
    Pai ce barbat esti daca te ascunzi “sub fusta protectoare” a nevestii, si o arunci sa fie devorata public de publicul cititor?
    Gestul lui este rusinos si foarte, foarte trist.

  18. Atentie
    1. Se pregatesc mari transporturi de semianalfaebeti pt votat
    2.Nu uitati ca 70% din poporu asta tot mai indobitocit (inclusiv de labe1, kotoi etc)este formata din semianalfabeti-deci usor de manevrat, betivi, kurvari, isi bat nevestele si copiii- pe asta mizeaza tru si cotoi etc etc

  19. Beatu’ (ca Sfantu’ nu-i pot zice) traian datatoru’ de apa la soareci

    traian, poltronu’, ni se recomanda:
    E scolit in securiste subterane,
    Antrenat sa taie la piroane,
    Dresat sa pise ochii la comanda.

  20. exact despre asta am terminat de scris in dimineata asta, doar ca pe un ton ceva mai agresiv 🙂 Daca ai timp, poate-i arunci o privire “umilului” meu articol pe antisistem.ro si poate-mi lasi o parere despre el. Multumesc, Andrei

  21. Ştiaţi că?
    Traian Băsescu şi-a schimbat numele (în plină criză de idei).Acum răspunde la numele GRIFCO MOGULescu. Anumiţi subalterni îi repetă zilnic noul nume să nu uite cumva pe cine votează.

  22. Am citit toate comentariile; concluzia e una singura:din pacate, vom vota doar impotriva marinarului si nu pro Geoana! Si sunt sigura ca o vom lua iar in barba!!!

  23. Eu sunt convins ca filmul e putin ajustat. Mai sunt convins si de faptul ca incidentul chiar a avut loc, insa nu a fost surprins clar in imagini. De asta si ajustarea… De asta si raspunsul sovaielnic al lui Basescu in emisiunea lui Razvan Dumitrescu.

    P.S. A fost prins si Nicolaie Popa. Finally! Oare ce-o avea de declarat? 😛

  24. GRESIT ! Ai inteles gresit, draga AGIA…Eu personal, nu votez impotriva lui Traian Basescu, ci PENTRU GEOANA, ANTONESCU SI IOHANNIS…Oricre dintre ei, luati chiar separati, sint mai buni si imi inspira mai multa incredere, decit liota lui Basescu si chiar el insusi…Traian Basescu este un om politic care nu mai are ce spune…Si cind spune, spune numai MINCIUNI….Minciuna il defineste….Ma miram sa se termina aceasta campanie electorala, fara sa-i traga si ceva lacrimos….HALAL, marinar !

  25. Deci…(cum ar incepe Udrea orice fraza)…copia nu e originalul, deci e…o copie.Hmmm interesant, chiar ma pune pe ganduri…
    In alta ordine de idei, pot afirma cu tarie ca aceasta campanie a lui Base e xerox-ul celei din 2004: acuze, jos coruptia, lacrimi si suspine. Nimic nou. Nimic constructiv. Hai papapapapa, sa ne scrii de pe mare!

  26. matelotul sensibil!plinge la comanda…
    sau are buba la bibi….!
    nu poate sa-l expertizeze si pe el cineva de la spitalul nr9…?

  27. numai idiotii sau subordonatii lui de la secu il mai pot crede…dar sa stii ca mie a inceput sa-mi fie frica cand ii vad atat de disperati si agresivi…imi aduc aminte de 13-15 iunie cand a iesit atat de rau …si atunci castigase psd-ul cu asa o diferenta mare…si totusi..ce putem noi , oamenii obisnuiti, normali,sa facem ca tot acest spectacol jegos sa se termine o data ? cred ca voi ziaristii care l-ati crezut si votat aveti datoria morala sa pay back…ce zici??

  28. Draga Paula, poate ei, separat sau impreuna sunt mai buni, dar, crede-ma, totul e un mare balon de sapun. Nu astepta nimic, caci altfel deziluzia va fi mare.

  29. Daca e sa fim cinici, putem observa ca ambele expertize sunt indoielnice. Nici Maria Basescu nu e chiar prima doamna (dupa cum o trateaza mitocanul de barbat) si semneaza o copie si nici copia nu e originalul si a fost data spre examinare alterata de nu stim exact cine. Ambele, il au ca erou pe acelasi individ care le-a afectat.

  30. @ agia:

    Eu am votat cu Crin.
    Sigur că votez împotriva lui Băsescu cu toată fiinţa mea!
    Dar:
    -am încredere în Crin în continuare; se vede de la o poştă că e ALTCEVA, ca om politic;
    -cred în politicile liberale de relaxare a fiscalităţii;
    – îmi place neamţul din ce în ce mai mult, cu cât îl ascult vorbind; da, vorbeşte, chiar dacă foarte rar, dar ferm. 🙂
    Nu e un limbut.
    – totuşi, Geoană are ţinută de om de stat şi nu se poate pune problema reprezentării externe. E şcolit în diplomaţie şi are şi destulă practică.
    Când apare în preajma lui Băsescu, cei doi nu pot fi comparaţi.
    Geoană are ţinută de om care să reprezinte un popor. N-a fost să fie Crin. Dar a desemnat deja primul ministru. 🙂

  31. @violet: base nu are termen de compariatie cu Geoana sau Crin … base e mitocania intruchipata … pe mare .. pe vaporul sau faimos … nu ai cum sa fi altfel … asa ca, sa ne lase base si sa se duca cat mai repede in marea lui croaziera si sa nu il mai vedem 50 de ani de acum incolo ….

  32. btw … nu photoshop se foloseste in editare video … 🙂 asa ca expertul pdlist sa ne lase cu teoriile lui … si am o singura intrebare ptr el si base … cum se face ca pana si tricoul sau se misca in acelasi timp cu mana ?!?!

    Base … esti atat de natural … ca un …. 😛

  33. pe mine ma uimesc baietii astia portocalii in fiecare zi, si mai ales raman masca la “fazele” astea penibile ale lor.

  34. tocmai ce am primit pe adresa de mail de la birou, adica office@….. 2 mail-uri de la niste basesti care sub titlul “Important” imi transmit link-uri cu videoclipuri de pe youtube anti antonescu-geoana. eu le-am raspuns cu videoclipul proaspat expertizat sau mai bine zis “avizat” si i-am intrebat care e mai important.
    Imparate, imi dai voie sa public adresele de mail ale basestilor? sa le trimita si altii chestiuni – de bun simt, bineinteles…

  35. Victore de ce nu ziceti nimic de casa pe care o construieste Blaga lui fica-sa la Buftea pe malul lacului? A bagat pana acum 2.000.000 Euro si va spun din sursa sigura ca a semnat de curand un contract pentru mobila de 200.000 euro. Asta e din vanzari anterioare, din rulajul la bursa sau imprumutati de la UDMR-isti?

  36. Dar sa se duca si pe alta planeta nu doar pe mare 🙂 … Si apropo a zis ceva de genu “Cd-ul nu e caseta video :)” (a trebuit expertiza pentru asa ceva?)
    Bine ca mai avem putin si scapam de Popey Lacrimosul 🙂

  37. Daca ii da avizul lui Geoana la confruntare, sa ii dea si Geoana expertiza de la dosarul Flota din care rezulta paguda de sute de milioane de euro (nu aia facuta in madatul sau, ci aia mai veche).

  38. E foarte clar si pentru un incepator in de-ale imaginii ca se produc modificari la comprimare si nu e nimic de comentat. Iarasi un praf in ochii prostimii majoritare, electoratul astuia cu ochii picior peste picior, mi-e scarba sa ii pronunt si numele.O alta problema este foarte interesanta: de ce a solicitat presedintia Romaniei expertiza?De ce nu a facut-o stafful de campanie al astuia in numele PDL sau in numele Federatiei Asociatiilor de Proprietari, eventual in numele fundatiei umanitare Hai si maine la succesuri?Cine a achitat nota de plata? Pai asta face ce vrea muschiul lui atrofiat cu banul public, nu a papat destul bugetul institutiei prezidentiale cu colindatul la hramuri manastiresti, balciuri, targuri, nunti, botezuri, cumetrii si alte parastasuri?

  39. d-na basescu?! depune marturie ca sotul ei n-a fost agrsiv niciodata!

    1.probabil ca nu avea “ochelarii de apropiere”atunci cand ‘tiganca imputzita'(limbajul agresiv nu se mai pune)i-a ‘daruit’ telefonul.
    2.NICIODATA?din cate spunea dansa barba’su era mai mult plecat pe mare.
    3.capul in gura arabului(elena dixit)nu-l mai punem
    4.tanti , las-o balta!

  40. interesant ce spune, ceva mai sus ‘a’ referitor la casa fiicei ‘Bleagului’.merita urmarit.
    pdlistii isi vand casele intre ei, basseassca nea notara i-o fi vandut la suprapret vreo casa fiicei lui ‘bleaga’?popoviciu ce zice?

  41. Da’ vis-a-vis de expertiza in dosarul Flota “nici vorba despre trucare?”.Au fost expertizate tehnic numai inscrisuri originale?
    Domnului Ciutaca ii plac “negarile”, pardon adverbele de negatie.Nu am de gand sa mai vorbesc de ele, doar as mentiona ca in articolul de fata ele sunt plasate in locul cel mai emfatic in propozitie. Uite, dubla negatie in propozitia “Nu” le-a cerut “nimeni”. E drept ca avem de a face cu un adverb si un pronume nehotarat, dar reultatul este o negatie intarita. Sau adverbul de negatie “nici” urmat de “macar” iarasi subliniaza importanta obiectului negat.Super incantare in ceea ce ma priveste.

  42. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Vreau sa va intreb ceva:va duceti diseara la intrunirea celor doi candidati?
    Eu as vrea sa fiti acolo-de fapt toti cei care va cunosc ar dori asta;sigur il veti intimida pe basescu,chiar si numai prin prezenta Dvs.acolo;sigur o sa-i curga lacrimile cand o sa va vada-de teama,bineinteles(mai ales daca are si un pahar la bord!)

    Va doresc,cu acelasi respect, o zi si o seara pe sufletul Dvs.
    IoanaP

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.