Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Consultantul intră cu acte-n politică

Similar Posts

66 thoughts on “Consultantul intră cu acte-n politică

  1. Halal echipa pentru Boc!Am retinut amenintarile lui Baconschi in legatura cu legea votului prin corespondenta care urmeaza sa vedem cat respecta dreptul international si comunitar.Echipa BVB nu va mai supraveghea alegerile.Interesant.Cat despre perspectiva Base-premier,m-am referit la perspectiva pe termen mediu si lung.Si in afara subiectului:La Multi Ani!

  2. @violet: te cred pe cuvint, nu era nevoie sa intri
    in detalii (am scris “daca”).
    nu-ti pune cenusa-n cap, nu-s “miezul din dodoasca”
    sa te judec apropo de “gradul de informare”.

  3. Hop si eu …: LA MULTI ANI ! , Victore , La multi ani , cu multa sanatate , nervi tari si dragoste multa in sanul familiei !!! 😀

  4. La Mulţi Ani, cu sănătate, bucurii şi împliniri de suflet alături de minunata familie, averea cu adevărat importantă !!!
    Cât despre VORBE GRELE, spun : samo napred, Victor Ciutacu !!

  5. La Multi Ani, Victor.

    Multe realizari pe plan personal si profesional.
    “Consatenii” mei au o vorba: 亀の甲より年の功
    sau “intelepciunea creste cu vîrsta”.

  6. Vai, cat sunt de nauc, am uitat de ziua dvs de nastere, don ciutacu, desi coincide cu ziua cuiva foarte apropiat mie si totdeauna am considerat aceasta coincidenta, un semn! Va urez tot ce-i mai bun pe lume, sanatate, dorinte indeplinite, sa iubiti si sa fiti iubit de cei dragi si sa ramaneti vertical si curajos! La multi ani si va multumesc pt tot ceea ce faceti si reprezentati!

  7. SPER SA CITESTI VICTORE!!
    Vrea sa va felicit in primul rand pentru munca pe care o depuneti! E nevoie de oameni ca voi pentru a ne deschide ochii la tot ce face clasa politica, si mai ales puterea. Am vazut azi o emisiune cu radu tudor, unde erau puse in oglinda PD din anii 90 si PDL-ul din 2011, punandu-se accentul pe varfurile partidului din fuecare perioada. Nu se pot compara situatiile!! Cei de azi (basescu, boc, udrea, anastase, flutur etc) sunt niste nulitati atat in domeniile lor de baza(apropo, stii cumva care e profesia de baza a lui anastase?!), cat si in politica. Sunt doar niste tupeisti fara demnitate si fara coloana vertebrala. Bun. Acum, ce nu inteleg este de ce cel mai mare civilist roman din ultimii ani si unul dintre cei mai mari juristi in viata ai Romaniei(care sigur vede abuzurile facute si atingerile aduse Constitutiei) inca sustine acest partid. E vorba despre Valeriu Stoica. Omul deja e plin de bani! Deci, care e rostul de mai sustine acest partid si, implicit, regim? Asta as vrea sa stiu si m-am gandit ca nu ar fi o idee prea rea sa discuti cu Gadea si sa-i propui sa-l invite pe Stoica intr-o emisiune. Dar, sa-l invite neaparat si pe profesorul Athanasiu!! Si eventual si pe Bogdan Teodorescu. Ar fi interesat de vazut cum poate apara Stoica(cu argumente solide, pentru ca, cu acest om chiar se poate discuta) acest regim,
    de atacurile legitime ale celorlalti 2 profesori! Daca nu poate raspunde, va fi clar! Epoca PDL este cea mai neagra perioada de dupa revolutie, iar liderii acestui partid nu sunt departe de inteligenta si valoare lui Ceasescu si sotiei sale, precum si a altor iluminati de dinainte de ’89!
    Sper sa iei in considerare si parerea mea!
    Mersi si … o seara faina!

  8. Nu pot sa inteleg pentru ce arestarea lui Dominique Strauss-Kahne nu e o stire in Romania.
    Ca doar e sefu’ lu’ JF sefu’ direct al lui Basescu-Boc.

  9. D-nul Săftoiu ar putea să ne ajute în acest caz pe care-l expun mai jos, cel cu potenţialul furt electronic de voturi?A lucrat şi el pe la SIE, trebuie să aibă ceva cunoştinţe…NU se poate să fim furaşi pe faţă!
    Victore, dragă, faceti ceva(mă refer şi la presă, în general)!Eu aş vrea o reacţie fermă şi tranşantă din partea opoziţiei în cazul Baconski, i.ar putea cere urgent demisia.Am căutat să mă interesez care sunt atribuţiunile M.A.E. şi n-am văzut nicăieri vreun punct în care acesta să se ocupe de câştigarea alegerilor vreunui partid, pdl în cazul de faţă!Ce fac conducătorii din opoziţie, dorm în pantaloni?
    Vreau să mă simt apărat de agresiunea guvernamentală!
    pt. cititorii blogului adaug şi eu cu permisiunea ta

  10. LA MULTI ANI VICTOR CIUTACU !! De data asta…pe bune!Sanatate si sa se indeplineasca cele mai ascunse dorinti pe care le ai !FERICIRE !!

  11. Daca.Daca jandarmii aflau ca in piata ,la locul faptei din aceste zile,sant si luptatori Hamas si Hezbolach ar fi fugit cu bocancii in maini sa se calugareasca la manastirea Pasarea.Cum Hamas nu venira inca , un jandarm a tras cu lansatorul din dotare in piciorul nefericitului tanar nenorocindu-l pe viata.Acel jandarm plin de curaj trebuie sa plateasca pretul faptelor sale imediat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.