Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Comandante, care cade primul pierde

Comandante, care cade primul pierde

Ma bucur ca, in sfarsit, mai gasesc pe Net si comentarii ale unor oameni cu umor. Intr-o reversare de ura si incrancenare, ba la adresa camarilei lui Basescu, ba la a mea, mi-a inseninat ziua urmatorul text, postat sub materialul privind viata si opera Duduii. Forumist, multumesc pentru incredere, suna tentant oferta, da’ cred ca-s mai eficient ca element distructiv al Tiranului in satu’ cu ministri.

“E timpul sa ne refugiem in munti si sa organizam REZISTENTA. Care aveti arme cu arme, care nu cu furci si topoare.”CAPITANUL” va fi Victor Ciutacu. Vom infinta acolo sus in munti propria noastra republica parlamentara. Nu ne va fi usor dar trebuie sa recunoastem ca suntem mult mai privilegiati decat fratii nostri partizani din anii 50.

Rezistenta noastra va implica cheltuieli minime. In sezonul cald, ii vom jefui pe turisti (ca tot fac ei parte din clasa de mijloc pro basesciana), iar iarna vom trimite calauzele la cumparaturi (acum gasesti coca cola si mancare fast food in orice catun). Sotiile le lasam acasa deoarece (fata de anii 50) acum se gasesc in magazine femei gonflabile. Dar, oricum, 6 ani cat o sa dureze republica prezidentiala, gasim noi vreo turma de oi. Prin internet vom tine legatura cu omologii nostri din Franta si SUA care de zeci si sute de ani lupta impotriva regimurilor prezidentiale totalitare din tarile lor. ViCTORIE!!!”

UPDATE: Fratilor, lupta devine de-a dreptul dramatica! Adversarul se intareste.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

71 thoughts on “Comandante, care cade primul pierde

  1. bă băeţ, da nu măi bine ne jucăm noi ,da la modu foaaarte serios, de-a invadatoru rus?

  2. SCUZE ! CORECT E ” CHE GUEVARA ” ! CU GRESEALA MEA , ERA FARA FARMEC COMENTARIUL !

  3. Nu mai exista munti in care doritorii s-ar putea retrage.
    Muntii sunt deja proprietate privata, pe copaci sunt deja placute “DO NOT ENTER”.
    Asa ca s-a terminat.
    Vorbele raman singura posibilitate de a mai opune rezistenta.

  4. Buna,
    armia asta ciutaceasca n-ar avea nici-un haz daca nu contine si-o micutza grupare Hamas.Macar de samintza,pt. a avea ceva succesuri in lupta de guerila urbana.O alta aripa ar trebui sa fie ceva ce aduce cu Ku-klus-klanul…mai rezolvam astfel o problema!
    Da’de ce trebuie neaparat in munti ? Delta ,ce are ?
    Era sa uit,daca doriti sa grabim “afacerea”,uite,am eu un radio stricat.Scot,repede,d-acolo niste rezistente.

  5. Toate ca toate..scriem, citim si ne amuzam, mai mult sau mai putin; saracele mame nu pot sa ia mai mult de 4000 lei, saracii actori au ramas fara venituri, saracii profesori nu pot sa ia si pensie si salar (stiati ca un prof universitar, fara contracte de cercetare si fara functii de conducere si alte bla, bla-uri, doar cu salariul si sporurile de rigoare pentru o norma castiga 7000-10000 de lei lunar?!).
    Guvernul da ordonante, urmate de rectificarile de rigoare, si nu uitati au doar cateva zile lucratoare de cand ne conduc!
    Da’ pentru astia chiar nu s-a inventat o limita inferioara a IQ-ului minim acceptat intr-un post de ministru (ca sa nu mai spunem parlamentar, daca poti sa ajungi ministru cu un IQ sub limita decentei), sau macar un control din banii contribuabililor la psihiatru…..
    Vorba lui Badea: AOLEU!
    Intamplarea face ca-s si eu in concediu de crstere a copilului, am dat la nastere vreo 600 de euro (total: doctor, anestezist si restu’) am mai dat pe urma 1000 de euro recoltarea de celule stem si… acu asistent universitar fiind, cu 22 de ani de scoala si doctor inginer, cu articole internationale si participari la conferinte internationale si alte cele pe care le faci de dragu’ meseriei (ca aprecieri din alte parti n-ai), sunt premiata de stat c-am facut un copil cu frumoasa suma de…737 de lei lunar (85% din media veniturilor); asa ca rad ca sa nu plang!
    In decembrie 2009 va astept la TIMISOARA, pentru ultima solutie………………..
    Vivat la replublica basescista romania!

  6. Hai mai bine sa ii luam acum si pe fratii nostrii europeni care mor de frig, cu siguranta ar veni si cei din Gaza, asa vom putea crea o Rezistenta solida…..la lupta…dar impreuna!!!

  7. Iaca mai sare un razes! (eu)

    Zau va spun ca m-am saturat sa fac spume de fiecare data cand ii vad pe dobitocii astia de politicieni.

    Fara rusine recunosc ca am o imensa sete de sange de corupt si nimic nu mi-ar face ranjetul mai larg decat sa-i vad pe imbuibatii astia fata in fata cu Kalasnikoavele la fel ca si Cuplul Mult Ciuruit din decembrie ’89.

  8. de ce nu pirati pe mare ? ce somalezii sunt mai destepti sau nu gasim un capitan sa ne conduca ?

  9. hai mă, că-ncet încet,să leagă de-un grupuleţ micuţ anarhic! maaaamă ce-mi placee!…iuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  10. Va bagati pe naiba. Ca tot romanul care se respecta, suntem extraordinari cand e de dat din gura. Din pacate nici noi nu suntem cu mult mai breji decat “ceilalti” cand vine vorba de fapte… Pana mea, in Grecia nu cred ca se petrec mizeriile de la noi si totusi lumea A PROTESTAT. In Franta A PROTESTAT. Pana si in disciplinata Germanie lumea mai protesteaza uneori. Noi nu ne adunam sa protestam niciodata. Ah, daca la protest era vre-un concert gratis, sunt convins ca se inghesuiau multi 🙂

  11. Eu va sustin. Asadar in munti. La care cabana? Cate stele are? Cat costa cazarea? Este totul inclus in pret? Si cine plateste toata distractia? Avem voie cu masina? Programe distractive, animatoare, ceva?
    Si acum serios. Este grava situatia…

  12. Ok, în buna tradiție românească ne distrăm, facem haz de necaz. Totuși dacă gândim un pic lucrurile la rece- haha!-acești șmecheri nu reprezintă PE NIMENI în România!
    Pentru că 70% nu i-au votat și ăia 30% care i-au votat i-au votat să facă ALTCEVA decât fac.
    Deci 0 % încredere.
    E atât de simplu și cutremurător.
    Mai țineți minte ce strigau ungurii când s-au adunat să-l înjure pe prim- ministrul lor mincinos ( care a recunoscut că A MINȚIT ca să fie ales ?
    ¨Ne-am săturat, Românie de căcat!¨- o traducere aproximativă dar fidelă.
    Anunțați-mă când vă hotărâți să ieșiti în stradă și nu să ne retragem înainte de a face ceva!

  13. Ma bag si eu la asta cu REZISTENTA.Daca nu mai sunt locuri in conducere ma bag si in prima linie.Da BADEA ce functie o sa aiba?

  14. Victorele, zii lui Mircea sa de unde-s izvoarele alea termale de “supt” “Bucale” ca nu cre-ca stie: “Bai Mirceo, izvoarele alea termale din Bucuresti sunt de la conductele sparte ale RADET-ului….”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.