Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Coaliţia de stabor: “plăteşte şi taci”

Coaliţia de stabor: “plăteşte şi taci”

Motto: “Ridzi e ca palestinienele din teritoriile ocupate, s-a detonat singură” (Radu Tudor)

Controlul instituţional trebuie să dispară definitiv şi irevocabil de pe teritoriul României. Doar d’aia s-a făcut măreaţa alianţă stânga-dreapta. Promisiunea liberală a statului minimal păleşte cu timiditate în faţa mostrei pedelisto-pesediste de nesimţire şi tupeu. Plătitorul de taxe şi impozite, care munceşte ca înecatul ca să ţină-n spate o liotă de îmbuibaţi şi de acoliţi ai acestora (“capitalişti” pe banii statului fără să lase-n urmă măcar vreun crâmpei de infrastructură), nu trebuie să mai aibă vreun drept. El trebuie spoliat milimetric, jumi-juma, după algoritm, de banda hulpavă a răpitorilor. Nici de cârâit nu mai e loc în uniunea cumetriilor cnezatelor şi voievodatelor de jaf şi japcă.

România de azi funcţionează pe principiul “plăteşte şi taci”. Oricine iese din rândul muţilor cu capetele plecate e executat rapid şi fără somaţie. Poporul nu are voie să aibă exemple vii, ci doar excepţii regretabile. Care să confirme regula. Iar regula sacră e omerta. Sistemul nu trebuie deranjat nici măcar cu o floare, fiindcă e prin definiţie intangibil. Atentatorii la inexpugnabilitatea-i trebuie flagelaţi şi arătaţi mulţimilor flămânde şi avide de sânge pe pereţi. Ca a doua oară să nu mai îndrăznească, nici în glumă, să spere sau să viseze frumos.

Mai mult, aici

UPDATE: Uitaţi de ce e mai bun staborul politic decât orice autoritate a statului. Referatul integral al DNA pentru urmărirea penală a Monicăi Iacob Ridzi, fix aici!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

92 thoughts on “Coaliţia de stabor: “plăteşte şi taci”

  1. exista o modalitate de revolta ….ne plata impozitelor…nu mai platiti nici-un impozit, daca toti ne-am coaliza pe aceasta directie, statul nici macar nu ar avea capacitatea sa ne amendeze sau sa ne penalizeze…iar curtile, la 500,000 de citatii , ar deveni sectii alespitalului de nebuni…cam asta ar fi solutia, altfel, sa traiti bineeeee

  2. Faceti, va rog, o comparatie intre Romania de azi si Romania fanariota dinainte de 1821… Eu n-am gasit nici o diferenta. Tronul/dregatoria se cumpara de la Stambul/Putere pe bani grei, afacerea e scurta dar profitabila… Investitia trebuie recuperata repede, profitul nu trebuie sa fie mare,… trebuie sa fie enorm… Cand buzunarele multimii secatuiesc apare fara mila un bir nou: Vacaritul – condamnat fara folos de Patriarhul de la Constantinopol / forfetarul – injurat inutil de toata lumea…
    La sfarsitul fiecarui ciclu il speram pe Vladimirescu! Si ne alegem cu inca o gasca de fanarioti…

  3. Sigure sunt doar taxele si moartea; asta pentru a intretine atmosfera asta bacoviana…
    Bolnavicioasa de-a dreptul setea asta de bani cu orice pret la “aleshii” nostri.

  4. @IMM-ist
    Conturile se blocheaza instantaneu, fara o hotarare a Curtii… Japca functioneaza fara probleme…

  5. Chiar pe blogul dvs. am spus acum cateva saptamani ca toti ministrii si sefi de agentii,regii, etc.,sa nu-si mai ia salariul, judecand dupa declaratiile de avere ale domniilor lor. Sa lucreze pe timp de criza, in sujba cetateanului, gratis, asa cum multi bugetari, fara alte surse de venit, lucreaza de luni bune, neprimind salariul lunar.Si nu numai bugetarii ! Sunt de exemplu, mii de tineri avocati care lucreaza gratis ca avocati din oficiu. Ei nu si-au mai primit onorariile de la Ministerul Justitiei din ianuarie 2009.
    Micutul, proprietarul drepturilor de autor ale expresiei “derbedeul dracului”, ne vrajeste cu 20 % din “salar”. Nu sunt de acord. Sa nu-si ia nici ei salariile, asta inseamna solidaritate cu cei multi, cu prostimea, asa cum ne considera.
    Probleme in paradis?… cearta in coalitie? E d-na udREA la mijloc? Se retrag pesedeii?… guvern minoritar sau alegeri anticipate?

  6. Eu cred ca nu trebuie sa mai avem “speranta”, pentru ca am tot avut de mii de ani,in regi in dumnezei,in guverne si de fiecare data am fost dezamagiti.Trebuie sa realizam odata ca putem trai liberi fara ca cineva sa ne conduca viata si sa ne spuna cum sa traim.Cred ca toate sistemele de guvernare sunt corupte prin definitie.Nu trebuie sa mai speram ca o sa vina cineva la putere sa ne rezolve noua treburile,pentru ca nimeni no o poate face.A demonstrat-o istoria,dar omul are memoria scurta si deja a uitat ca ne luptam de mii de ani cu acelasi sistem

  7. Romania tara unde trebuie sa fi prost si sa executi, asa era pe vremea lu’ Ceasca, asa este si acum, daca ai un cuvant de spus impotriva sistemului esti indepartat sau…te iei singur si pleci, loc de schimbare nu este, si personal nu stiu cand va fi.

  8. NU SUNTEM CETATENI SUNTEM SCLAVI . NE COMANDA VIATA ( PRIN LEGI ) IAR DIN CEEA CE PRODUCEM NE IA MAI MULT DE JUMATE ( TAXE , ACCIZE , AUTORIZATII , AMENZI ETC. ) . DACA NU RESPECTI LEGILE DATE DE ASTIA SI NU LE DAI BANII SE CHEAMA CA ESTI OM NU SCLAV

  9. Suntem exact ceea ce suntem programati a fi.
    De unde rezulta comportamentul nostru ? Se trage din urma cu sute de ani in istoria zbuciumata.
    Citind o carte despre revolutia de la 1821, Tudor Vladimirescu, Eteria, etc … am ramas surprins sa descopar aceleasi personaje, dar intr-un decor diferit. Boierii sunt acum guvernanti, iobagii impovarati suntem noi contribuabilii, Marea Poarta este acum U.E. boierii santajau pe domnitorii cu bani pentru tron in schimbul adoptarii unor biruri care jumuleau continuu pielea subtire a taranului, si lista continua. Noi nu am evoluat decat la suprafata, ne schimbam periodic blana dar ne ascutim acelasi narav prost, de iobagi exploatati, care odata ce si-au ucis stapanii, s-au trezit liberi pe o mosie care de fapt nu stiu sa o administreze. Pentru ca un sclav nu este lider, iar in carnea lor curge sange de sclavi.
    In 89-90 primul desen animat a fost Ferma Animalelor, mesajul era clar, porcii ajunsesera la putere, dar oare cartea aia nenorocita, nu o citim din nou acum ?
    Nu a observat nimeni cat de placaciosi suntem fata de straini, si cat de mult ne omoram intre noi ?

  10. Mai fratilor voi nu credeti ca daca incetam sa sustinem coruptia ,sa nu mai votam si sa nu mai platim nici o taxa,sa nu mai recunoastem nici o autoritate a asazisului stat,ei vor inceta sa existe

  11. Victore, foarte bună observaţia. Întrebarea e: avrem vreo șansă noi ca români să scapăm în viața asta de ăștia? De fapt, am putea scăpa?

  12. Ciutacule,

    uite 1 politician non-afacerist (E drept sindicalist, deci ..) la data preluarii dregatoriei: Ciorbea. Pe asta nu l-au / l-ati gasit cu afaceri.

    Fiara.

  13. @Fiara: ia intreaba-te cine a adus, pe filiera Hans Seidel, RWE in Romania sa nasca minunea de REBU. amploarea manglei a fost mai mica, era fricos si a fost ejectat de sistem. nici azi nu si-a revenit.

  14. Ciutacule,

    Ai dreptate si nu facem chat. Daca pui asa problema, nimeni nu e curat. Nici la noi nici in America nici in Israel..poate doar in Ciutacosfera. Reiterez: ai dreptate. Dar daca o iei comparativ, a fost mai cumintel (e drept si vremurile erau altele). Daca vrei asa ceva meseniac: Ion Iliescu:)

    Si de ce nu, Sorina Placinta -> cateva smecherii cu FPS-ul , asta e, da bine la CV. Cum la fel de bine da la CV sa ai un dosar la DNA, daca injur un militist pe strada, sunt un trist, n-are farmec. Macar madam nu a taiat fabricile, dat la fier vechi si vandut terenurile.

    Fiara ganditoare.

    PS: Intre timp, noua mea fantezie: sa accesez portalul MTurismului in mod wireless pri VPN dintr-un autobuz electoral !

  15. Scrie Tolontan mai nou… cum au prins-o DNA pe Ritzi… E indubitabila proba… ( au…montat microfoane pe una din angajatele MTS inainte de a se intalni cu Ritzi)…
    Sunt curios cum va putea D-na Ritzi sa-si demonstreze nevinovatia in aceasta situatie…

  16. Am citit primele comentarii din JN la editorialul dumneavoastră şi nu am fost dezamăgit.
    Eram sigur că “oameni de bine” vor sări la beregată, ca o haita de dulăi dresaţi. 😉
    În loc să (şi să se) întrebe cum de toţi politicienii care s-au perindat la guvernare din ’89 încoace, sunt multimilionari în euro (deşi au fost şi sunt “doar” nişte “amărâţi” de bugetari) ei (dulăii de serviciu) o ţin una şi bună (furioşi nevoie mare!) cum că “ai lor” n-au apucat la fel de mult ca “ai ălorlalţi”.

    Scapă din vedere că, şi unii şi alţii, sunt
    tâlhari (ce dacă-s cu ştaif?!).
    N-ar fi mare lucru să ajungă unde le este locul (după gratii!) dacă am avea o Justiţie funcţională şi incoruptibilă… Drept “pedeapsă” pentru ilegalităţile (legalizate chiar de ei!) făcute de-a lungul anilor, aceşti tâlhari ne conduc, au impozitele noaste la cheremul lor, le folosesc după bunul lor plac. Să-i apere, trebuie să fie ori beneficiari (direct, colateral, ce mai contează!) ori sunt orbi.
    Dacă atitudinea lor porneşte din antipatia faţă de cel care le pune adevărul în faţă, am o veste rea. Indiferent că le place sau nu omul care o spune, adevărul rămâne acelaşi. Hienele acolo sunt: la guvernare. Şi, prin extensie… >:)

  17. @Fiara: vestea proasta e ca, taman zilele astea, a finalizat vanzarea catre Kaufland a fabricii de confectii din Rm. Sarat; dupa ce a facut-o fier 🙂
    p.s. pot sa-ti contest eu fanteziile IT?

  18. Ciutacule,

    M-ai convins.

    Ultimele mele sanse: Ion Iliescu si C.V. Tudor.

    Fiara.

  19. Referitor la update: M-am ingrozit cat de murdar au lucrat. Si cand ma gandesc ce tupeu a avut cand a fost acuzata ! Ar trebui sa se revada inregistrarile. Ma macina o intrebare: Oare asa a facut afaceri d-na Ridzi?

  20. La cateva ore dupa un articol de ‘instigare’ la lupta impotriva ‘tiranului’: ‘ da-i inainte, cu tupeu’…’ baga mare ‘, ‘arde-l pe tiran'(pentru care il felicit pe D-l Ciutacu), acum primim un mesaj extrem de demobilizator, care stranguleaza orice initiativa a cuiva pentru ca va fi sortita esecului. Un mesaj plin de amaraciune,ajungand gradat, la furie si revolta fata de ‘sistem’, fata de acei care reprezinta ‘coalitia hulpava’, care in nici o circumstanta nu se pot lipsi de japca haiduceasca, si care TREBUIE SA CONTINUE SA EXISTE; idee subliniata si de D-l Duvaz in replica-i data primului ministru.
    Sinistru!!!
    Si totusi, SPERANTA (ca macar ceva, se va imbunatati odata cu alegerile din toamna) este ultimul lucru ce moare !

    Privit din alt unghi, cel lingvistic, implicit stilistic, articolul abunda in simboluri, epitete, metafore, inversiune, ce rar mi-au fost date sa le intalnesc in proza, si care dovedesc talentul deosebit al D-lui Ciutacu in manuirea cuvintelor, prin care imbogateste sensul lor; mai mult de atat, dezvaluie sensurile ascunse in ele, modalitati prin care Dumnealui accede la cunoastere luciferica a lor, protejandu-le si sporind sensurile lor.

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Va rog,daca am aceasta permisiune,sa-l invitati in emisiunea “Vorbe grele” pe “Fiara ganditoare”.Eu vreau(poate si altii) sa il ascult mai mult;nu stiu cine e,dar chiar daca e un om obisnuit,poate merita sa fie in emisiune-oricine,daca are opinii, cred ca e binevenit.Si sa nu uitati sa-i dati si o vodca-poate ii prinde bine!

    Cu acelasi respect si pretuire,
    IoanaP

  22. Victor chiar astazi mi-a venit factura de curent cu taxa radio aferenta, . m-am dus la Electrica si ce crezi ca mi-au zis ca declaratia veche ca nu ai radio nu mai e valabila si mi-au dat alta in care au avut grija sa fi in imposibilitatea sa o poti semna pentu ca te-ai trezi frumos cu fals in declaratii.in noua declaratie sunt introduse si telefoanele mobile ca prind radio si calculatorul ca poti accesa radio. binenteles ca ei nu pot sa demostreze ca le folosesc sa ascult radio dar nici eu nu le pot demostra ca nu le folosesc. i-as intreba pe d-nii guvernanti pe cand ne taxeaza si pentru vreun post de radio din Austin spre exemplu sau vreun post tv din Australia ca tot le pot vedea si asculta pe net. De taxa aberanta tv nici nu mai pomenesc ca platesc si cablu si taxa tv separat.Scuze dar era putin la subiect la postarea ta.

  23. UPDATE …”fix aici”.
    Nu pot crede! Există procurori independenţi de voinţa presidentelui? Liberi de… contacte (încrengături, muşamalizări…) la noi, în România?!
    Ei, felicitări, Doamnă Procuror!
    Care mai sunteţi în aşteptare să cercetaţi pe bune?! De lucru ar fi cu nemiluita, de curaj ar mai fi nevoie. Curaj şi integritate, desigur. Încetul, cu încetul… 😀

  24. Dar ANRMAP nu este luat la intrebari ? Madam Traila a spus ca au facut verificari si ca atribuirea contractelor a fost facuta legal.

  25. Ciutacule,
    am citit din referatul DNA cât am putut.Mai buchisit, mai pe sărite. Nu mi-s eu Marlowe, să trag concluzii. Ideea e: poate “scăpa” Ridzi de condamnare cu suspendare? Adică sunt şanse să facă pârnaie (fie si în penthausul fetei ăleia mari a lui Băsescu) dar cu privare de libertate?
    Fiindcă dacă răspunsul e DA, poate încep ăştia să fure mai cu ştaif. Şi în felul ăsta, mai puţin.

  26. @bubulea – are Trăileasca o interpretare de zile mari: faci caiet de sarcini, publici anunţul de atribuire, mâna greblă, pa&pusi! Ştie ea o ordonanţă numa bună pentru şpringarii de partid!…

  27. Ciutacule,

    I-auzi ce zice Dna IoanaP: sa ma inviti la emisiune. N-am eu fata de emisiunea ta si nici nu indraznesc a ma gandi sa iti fac programul, dar daca tot Dna Vass da o cina la Guvern, alege si tu , dupa vointa proprie un blogger si invita-l 1 data / luna la emisiune.

    Inteleg ca esti de acord ca asupra lui Vadim / Iliescu nu planeaza suspiciuni, nu ? 🙂

    Fiara.

  28. @IoanaP:

    Nici eu nu stiu cine sunteti, dar apreciez increderea pe care mi-o acordati. Din pacate eu sunt un biet vodcar, n-am fata de aparut pe LCD-uri.

    Cu acelasi respect si pretuire,
    Fiara.

    PS: Daca va fascinez intr-atat, va invit la o vodca:)

  29. @Fiara: am mai avut, chiar de doua ori, bloggeri invitati in emisiune, da’ mi-ar placea sa te fac o vorbire live. si nu esti singurul care s-ar califica. nu-s de acord asupra nimanui; toti o apa si-un pamant. sunt mai inrait ca oricand…

  30. Se discuta de posibilitatea desemnarii Adrianei Saftoiu pentru comisia Udrea….
    Ce-o fi la portbagajul blondei numai ea stie..restul va trebui sa se obinsuiasca cu parfumul.

  31. frate, daca nici la probele astea..atunci chiar ca am pus-o…!..lasind gluma de-o parte, e atat de strigator la cer, insa ingrijorarea mare este ca sunt toti la fel, TOTI!!!..CARE CUM INTRA IN HORA ASTA, IN LOC SA INCERCE SA O SCHIMBE CUMVA, SE PRIND SI PARCA TRAG SI MAI VARTOS..!…e chiar straniu ce inseamna puterea asta.

  32. Am aruncat un ochi la Gabi Firea si am dat peste prestatorul de serviciu , cu ce l-au constrans sa se prostitueze in halul asta?

  33. Ciutacule,

    Atata timp, cat la Ciorbea / Placinta ai sarit argumente (pe care le-am acceptat) si la Iliescu / Vadim , trag si eu ce concluzii imi trec prin cap (desi nu mi-am baut vodca de seara).

    Fiara.

    PS: “Nu am fantezii IT” cum ma acuzi matale, ci fantezii tehnologice (e mai complex conceptul) si implica autobuze electorale, intalniri la manelarie, etc.

  34. Stabor=judecata tiganeasca daca nu ma insel…..
    Romanii nu prea le au cu dorul de duca decat in cazuri de amor….in mod normal…
    Astia de platim impozite si muncim ca orbetii ne-angajati politic….la un moment dat o sa ne vina cheful de duca dupa ce ne mor parintii si rudele mai apropiate……
    Ce vor face diriguitorii viitori….sper sa fie lichidati de invadatori… ca noi nu am reusit…..respectand legile lor ca nishte….NO COMMENT MORE !

  35. justitie n-a existat niciodata-n tara asta minunata! & nici nu va exista! foarte bun articolul. felicitari,d-le Ciutacu! parca ma simt & io putin razbunat prin cele scrise de dvs.

  36. astia o sa ajunga ca’n bancul cu voronin:

    voronin si soata se plimba printr-un Chisinau unde economia e la pamant, nici productie nici comert nu mai merge; nevasta-sa vede un supermarket cu parcarea plina de masini. unde intra clienti buluc:
    – vladimire, uite un magazin care functioneaza; a cui o fi?
    – a fiului nostru, zice presedintele…
    mai incolo, vede nevasta o fabrica; care duduia; intreaba si afla ca si fabrica e fiului lor; si tot asa de vreo 4-5 ori.
    concluzia nevestei lui voronin:
    – vladimire, dar in tara asta, numai puiul nostru munceste?

  37. Domnule Ciutacu, nu am crezut sa va aud vorbind ca un libertarian.Ma bucura sa vad ca in sfirsit v-ati dat seama ca nu conteaza ce gasca e la putere comportamentul lor este acelasi( jecmanirea restului populatiei sub protecdtia monopolului de stat in taxare si justitie).Ma bucur ca v-ti dat seama ca piaza rea este STATUL in sine, in tot cea ce reprezinta in viata oamenilor. Birocratia de stat si democratia reprezentativa sint pacostea care perpetueaza si legitimeaza jaful organizat de gasca de la putere. Reprezentantii poporului, parlamentarii au aceleasi apucaturi de capatuiala indiferent de unde provin, spiritul de haita infometata care considera legitim, prin alegeri, dreptul de a jefui restul populatiei sau de a calca in picioare interesele majoritatii ceteteniolor. De aceea o revolutie adevarata trebuie sa inceapa cu limitarea drastica a rolului statului in viata oamenilor. In opinia libertariana statul trebuie sa actioneze numai in domeniul apararii nationale( granitele si vamile), apararea individuala( justitia conflictului intre cetateni) si mentinerea liberei concurente( antitrust) prin supravegherea implementarii regulamentelor de functionare a pietei libere. In afara acestor atributii toate celelalte domenii ale vietii social-economice pot fi mult mai bine deservite de piata libera. Invatamintul, cultura, transporturile, industria energetica,toate celelalte industrii se pot autoconduce pe baza protocoalelor interne de autoguvernare. Sistemul bancar reprezinta un caz special dar si aici participantii pe piata bancara se pot autoguverna etc… etc.. Am convingerea ca urmatoarea revolutie nu va fi impotriva unei guvernarii anume ci va fi impotriva STATULUI in gerneral. Mai devreme sau mai tirziu romanii isi vor da seama ca actuala organizare sociala avind la baza statul este o mare frina in dezvoltare si progresul civilizatiei. Nu coalitia PDL_PSD, guvernul lui Boc trebuie sa fie tinta ci defiintarea guvernului asa cum il cunoastem si inlocuirea lui cu unul mult mai mic si mai responsabil fata de majoritatea populatiei.Peste tot in lume elitele isi exercita comanda folosindu-se de stat. Peste tot statul defavorizeaza majoritatea populatiilor in favoarea elitelor. Si, culmea, peste tot elitele sint propulsate la putere prin alegeri democratice, prin votul majoritatii. Acest cerc vicios trebuie curmat, odata pentru totdeauna .
    Sa auzim de bine, un taliban libertarian,

  38. @Fiara
    Ce conteaza fata la aparitia in emisiune?!Conteaza ceea ce spuneti,exprimati…Si-apoi ,cred ca vodca de care vorbiti e de fapt,apa-apa si cred ca spuneti asa,sa impresionati(eu gust de fapt,glumele si de aceea i-am scris despre vodca d-lui Ciutacu).
    Multumesc pentru invitatie,dar am doua motive sa va spun ca nu pot:unul-n-am voie sa beau vodca(parca nici altadata nu-mi prea placea) si doi- sunt un pic departe de Capitala si nu pot sa vin prea usor.
    Cu stima,
    IoanaP

  39. D-nule Ciutacu, va urmaresc la Antena 3 si ma distrez: dupa umila mea parere, femeia imorala a d-rei Anastase este PD-L -ul, care a avut o casatorie( alianta) inregistrata la Tribunal cu PNL si care este acum intr-o “colaborare” fructuoasa cu PSD-ul.

  40. Criminalitate si coruptie la varf
    Am primit o informatie care arde. Respectiv o garnitura de tren – care in acte figureaza ca ar transporta pacura si transporta, in realitate, motorina – se afla sechestrata acum in gara Chitila. La nivel national a fost declansata o vasta operatiune de identificare si sechestrare a unui numar mare de garnituri care circula cu acte false. Este vorba de o suma colosala, daca ne gandim la diferenta de pret intre pacura si motorina. Informatia pe care o am este ca aceasta operatiune de trafic (deci nu vorbim despre control) este coordonata printr-o filiera ANAF de Sorin Blejnar, impreuna cu Codrut Marta, sef de cabinet, Viorel Comanita, sef supraveghere vamala si Marius Capanu, sef directie autorizari. Blejnar a afirmat ca este vorba de o operatiune de partid si a vorbit in numele PD-L dar, in realitate, din informatiile pe care le am, Emil Boc nu stie absolut nimic.
    http://sroscas.ro/site/

  41. La aia cu “v-a furat ceasul de la mana ( Nastase), ce-aveti cu el?” n-am mai rezistat si am fugit la calculator. In seara asta ati fost genial, intr-adevar. Da’ tot nu v-am iertat pentru emisiunea cu Basescu Elena. Asta este alta poveste.

  42. Ciutacule,

    Da ceva din casa: tu ai vreun concurs ascuns cu R. Tudor: “care apar mai des in LCDuri” ?

    Fiara.

  43. Ani la randul am pus mocirla in care traim pe seama comunistilor, neocomunistilor imbibati visceral de doctrine maladive. Tinerii sunt solutia salvatoare – o spunea, intr-o forma sau alta, toata lumea care isi dorea doar sa traiasca intr-o tara de bun simt. Unde s-a gresit???
    In loc de minti luminate, idei si proiecte marete, spirite nepangarite de odioase dictaturi, am primit un manunchi de exemplare care se bat pentru prima pagina in ziarele mondene, care fura cu o nesimtire ce-i ridiculizeaza pe seniorii amintiti, care vorbesc cu aplomb despre orice desi habar n-au de nimic, care au in bagaje mai multe posete si ceasuri de firma decat cultura generala.
    Daca vreodata intrati in pana de “subiecte”, cred ca o radiografie a tinerilor din politica poate suna interesant. Este, probabil una din marile frustrari ale, culmea, tinerilor care mai traiesc in tara asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.