Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Coabitare politică sau boicot reciproc?

Similar Posts

63 thoughts on “Coabitare politică sau boicot reciproc?

  1. Draga Victor,intreaba-l ce vrei;ce crezi tu ca mai poate fi intrebat! In principiu daca are cineva din Usl dorinta,vointa ,calitatile si curajul pt. a elibera colonia si a mai retroceda patriei ceva din fosta avutie ! Nu mai vreau sa aud :Basescu a facut,a spus,etc.Il stim pe Basescu(doar de accea ne-am dus la vot)dar s-a dovedit ca nu stim suficient despre liderii nostrii. Daca ,dupa suspendare,au venit amenintarile(in ce au constat?)carora nu le-au putut rezista de ce nu au iesit barbateste sa ne spuna despre ce este vorba si au mai organizat un referendum costisitor cooperand la invalidarea lui!Este logic sa cred asta daca amenintarile vizau repunerea in functie a lui Basescu!Avand in vedere datoria substantiala a natiunii,rezulta ca sforile din mainile stapanilor au o lungime de cateva generatii indiferent de cine conduce Parlamentul European !

  2. Motiuvl pentru care a avut loc sedinta de guvern de joi, condusa de Vicepremier, in legatura cu fondurile europene si ce s-a discutat in cadrul sedintei ???
    Sa ne spuna cat de mare este blocada PPE impotriva Romaniei, pana cand va avea efecte si cum vede Premierul calea de rezolvare. Sau, are in program masuri economice si politice pentru inlaturarea blocadei? Cum va decurge, in viitor, plata finantarii nerambursabile pentru proiectele in implementare?

  3. Sunt mai mult decat pertinente si corecte intrebarile puse in comentariile de mai sus , dar ma intreb si eu OARE LA CATE se va raspunde punctual , corect si complet … ?!

    Pt. ca , dupa cate cunosc , aceasta “casta” a conducatorilor de state , guverne , etc. , au teoria conform careia majoritatea adevarurilor delicate nu ar trebui sa ajunga la urechile “prostimii” , care , cica , n-ar fi in stare sa-i inteleaga subtilitatile …! (ce-i drept exista si destui tampiti sau ticalosi care vor incerca denaturarea sensului aceator realitati , dar nu cred ca aceasta motivatie justifica indeajuns ascunderea lor ).

  4. Intreaba-l daca mai este la fel de curajos ca atunci cand conducea raliuri sau motociclete si era in opozitie. Intreaba-l cand tara asta va scapa de statutul de colonie.

  5. @dany
    Nu cred ca Ponta e in masura sa ne spuna cand va scapa tara de statutul de colonie, atata timp cat a plecat capul in fata “strainatatii” (cum zicea Badea)

  6. Intreaba-l te rog daca realizeaza (el si aliatii lui din usl) ca este absolut obligatoriu sa spuna ADEVARUL in cel mai scurt timp despre ceea ce s-a intimplat in ultimele saptamini cu noi si Romania. Daca mai au vreo speranta ca in iarna sa iasa la vot tot atit de multi oameni care sa voteze cu ei, singurul mod in care pot sa realizeze aceste sperante este sa spuna ADEVARUL – nu bla-bla, nu vorbe, nu fleacuri….

  7. …D-le Victor,va rog sa-l intrebati:1)Cit de sigur mai e de actuala majoritate Parlamentara?…2)Cita incredere are in sfaturile consilierului domniei sale American?(Clarc,parca…nu sunt sigur!)3)Daca are curaj sa ne spuna si noua,celor 7,4.mil.pro demitere,cu ce il santajeaza UE si SUA de au renuntat brusc,la demiterea lui Basescu si acum promoveaza ideea “coabitarii”,pina in 2014?…4)Ce loc ni sa rezervat,noua,Romanilor,in viitorul “stat global”sau in “viitoarea uniune a statelor unite ale Europei”? Si 5:Cit de puternica e “Internationala Socialista”,in aceasta lupta pe fata,ptr.”controlul Globalizarii”?…Multumesc!..

  8. Dupa un raid pe net, nu reusesc sa inteleg ceva : daca chioru’ avea atata sustinere cum se vede in virtual, de ce a trebuit s-o dea cu “masa verde” ?! Site-urile, facebook-ul sunt pline de “basisti de bine” – cum dreacu, nene, sunt atat de multi pe net si la vot doar vreo 10 % din votanti, 0.9 milioane ?!!?
    (nu c-ar putea sa ne lamuresca premierul, e cam out off topic, aproape… dar ar fi de intrebat si asta : cum de chioru’ e atat de sustinut “benevol”, cine sustine costurile ?! Si cine redica profiturile ?!)

  9. Sa intelegem de la Ponta ca nu ei conduc tara ci “strainii” ,iar de actualul guvern nu este prea pe aceiasi unda cu “licuriciul” atunci “noi cu cine votam ?! ” ,sa votam pdl.ul ca oricum da tot din casa pe fata ,sau cu actualii ca dau dar zic ca nu????

  10. Draga domnule Victor Ciutacu, sunt unul din cei 72k de cetateni cu drept de vot din “diaspora” (urat cuvant) care a votat pentru demiterea expresiei celei mai de jos a comunismului (securitatea), personificata (si cat de bine) de Basescu.

    Va urmaresc – live – interviul de la vorbe grele cu premierul.

    L-ati intrebat pe Victor Ponta despre presiunile externe cand cu referendumul la care s-au muiat imediat ce s-au rastit la ei niste “mari”.

    Ce nu l-ati intrebat – si cred ca este esential – ce interese (uriase, banuiesc, ca sa-si iasa din prefacatoria obisnuita) au vesticii ca sa-l sustina pe Basescu, recte sistemul securist care inca controleaza mare parte a Romaniei.

    Va multumesc ca m-ati citit.

  11. Eu nu doresc sa-l intrebam nimic, deoarece am primit toate raspunsurile, din faptele lui, ale Crinului si USL-ului, din ultima vreme. Sunt prea mici/slabi/neputinciosi pentru un razboi atat de mare, cu un inamic atat de ticalos. Toate cohortele de uslasi sunt demobilizate, asteptand doar sa le pice para malaiata. In scurta vreme, nemernicul de basalau cu ciurda lui de dobitoace turbate, ii va matura de la guvernare, iar regimul fscisto-mafioto- basesc se va perpetua. Ne-am consolat, asta e soarta coloniilor, populate de sclavi.

  12. Dupa ce am vizionat interviul din aceasta seara la “vorbe grele”,in care a fost invitat domnul Ponta premierul Romaniei,un lucru imi este foarte clar,si anume ca,daca s-ar fi pus tot acest popor in cap si coada,daca ar fi iesit la vot 22 de milioane din 15 mil.cati suntem,daca toata Romania ar fi fost o singura voce impotriva presedintelui,ei bine, daca s-ar fi intamplat toate aceste lucruri ,tot Basescu ar fi castigat.De ce?PENTRU CA ASA DORESTE MAREA POARTA.Dar,de ce si care sunt motivele pentru care este dorit la Cotroceni,mie cetateanului de rand imi scapa.Pot sa speculez dar nu pot fi sigur.Insa,un lucru il stiu sigur si anume ca,acest popor a stiut sa indure mult mai mult decat niste taieri de subventii,cu care s-a confuntat oricum,atunci cand a fost vorba de DEMNITATEA NATIOANALA.Un codru de paine cules din tarana,”oferit” de masa bogatilor,e mai jignitor decat un stomac gol dar liber sa-si aleaga modul in care doreste sa moara de foame.In rest,SA NE AJUTE DUMNEZEU.

  13. Mda, bun de gura Prim Ministrul ! Felicitari, a fost un interview interesant. O nelamurire: care-i treaba cu Oprescu? de ce va mananca in fund cu Oprescu? tot respectul pentru Oprescu, insa de ce il iubiti atat de mult pe Oprescu? care e planul cu Oprescu? va dati seama ca deja e clara treaba cu Oprescu? -intrebari retorice, fireste.

  14. Sa nu uiti Victor Ponta!

    1.ai acceptat cele 11 porunci de la UE confirmand statutul de colonie al Romaniei si de sclav pentru poporul roman.
    2.coordonezi un minister-MAI- care nu detine datele corecte ale cetatenilor cu domiciliul in strainatate si nu stie care sunt categoriile de cetateni care intra pe listele electorale permanente.
    3.nu ai transmis datele corecte la CCR privind numarul cetatenilor de pe listele electorale permanente valabile pentru referendumul din 29 Iulie 2012, Hotararea CCR din 21 August 2012 indicand Guvernul ca principalul vinovat.
    4.nu ai comunicat ferm CCR ca, actualizarea listelor electorale permanente se face de catre Autoritatea Electorala Permanenta(AEP) si nu de Guvern.
    5.nu ai amanat transmiterea datelor la CCR in conditiile in care, nu erai sigur ca sunt corecte si complete si fara sa soliciti AEP sa le actualizeze, cu sprijinul Guvernului.
    6.ai picat in capcana plagiatului.
    7.este o dovada de lasitate ca sa absentezi pe 27 August 2012 cand, trebuia sa fii prezent in Parlament, din respect pentru cei peste 7,4 milioane de cetateni care, au votat DA, la referendum.
    8.ai reusit, prin manevrele din 27 August 2012, sa convingi cetatenii ca Parlamentul Romaniei este o Anexa cu care se sterge la fund Barosso, Merkel si Obama.
    9.ai dat ordin ca parlamentarii PSD sa intre in sala in 27 August 2012 pentru cvorum, in loc sa fructifici punctul 3 din Hotararea Parlamentului privind”calea de urmat”.
    10.ai numit oameni din PSD in demnitati publice care au probleme de etica si de lipsa de respect fata de cetatenii Romaniei.
    11.prin modul in care te comporti nu oferi incredere ca vei reusi sa faci ca Romania sa fie respectata ca un partener in UE si SUA si nu tratata ca o colonie.
    12.anuntati reforma in sanatate dar, cu aceeasi finalitate, ca cea anuntata de PDL, restrangerea accesului la servicii de sanatate.
    13.continui sa anunti privatizarea sistemului energetic, singurul care mai produce bani pentru Romania.
    14.nu ai nicio apasare vizibila fata de umilinta pe care cei 6 judecatori CCR(Augustin Zegrean, Aspazia Cojocaru, Stefan Minea, Petre Lazaroiu, Iulia Motoc, Valentin Puskas) au produs-o celor peste 7,4 milioane de votanti, nu cauti nicio solutie juridica sa indrepti lucrurile.
    15.nu ai cerut public, prin purtatorul de cuvant PSD demisia judecatorilor CCR cu probleme de etica si deontologie profesionala, tacand intr-un mod vinovat si complice.
    16.nu ai capacitatea sa reconstruiesti si sa redai increderea cetatenilor in institutiile pe care ei le sustin prin taxele si impozitele platite bugetului public. Comportamentul Parchetului, CSM si CCR din August 2012 aratand limitele unui sistem juridic pe care, l-ati sustinut si construit incepand cu Constitutia din 2003 si care, practic, poate oricand produce o lovitura de stat “de catifea’ ca si cea care s-a produs in 21 August 2012.
    17.onoarea si demnitatea Guvernului este calcata in picioare de CCR iar, Guvernul si Parlamentul se face, ca nu vede.
    18.Pentru cine mai guvernezi daca ai contribuit semnificativ, prin neputinta MAI, la umilirea a 7,4 milioane de cetateni.
    19.inceteaza cu aroganta potrivit careia cetatenii Romaniei nu au pe cine sa voteze in afara USL, in conditiile in care deputatii si senatorii USL in 27 August 2012 au aratat ca nu conteaza ce voteaza cetateanul, comportamentul lor las fiind imposibil de iertat, in genunchi trebuie sa va adresati cetatenilor pentru a va acorda votul.

    Dumnezeu nu ajuta decat pe cei curajosi, dovedeste ca te afli printre ei.

  15. In primul rand vreau sa il “felicit” pe dl Ponta pentru ultimul titlu adaugat: vicepresedintele internationalei socialiste …
    wow!Cat este asta de Tare!…Exact:Ca untul la soare!…in mod sigur nu l-a avut alaturi pe Generalul Clark cand a primit “marea distinctie”…stiu,stiu, o sa-mi spuneti ca ultimul curent in Europa este de stanga si vezi Doamne STIM ce facem…ok!…dar de ce nu spune nimeni nimic de ce se intampla in US,mai nou la Congresul Partidului Republican,cand a fost nominalizat pentru cursa prezidentiala Mitt Romney,dealtfel nici un fel de pericol pentru adevaratii prieteni ai Americii si cum vede dl Ponta o eventuala schimbare la Casa Alba…
    Victor,apreciez forta si frachetea cu care l-ai
    determinat pe dl PM sa raspunda la intrebarile tale si ale celor cel putin 7,3 mil. de romani!..raspunsul l-ati vazut cu totii:diplomatic,alunecos,nu are nimic care sa te faca sa-l “ierti” pentru esecul USL…sau altfel spus:
    …”don’t blaime me for your stupidity”…

  16. victore iar ai demonstrat ca nu mai esti ce ai fost… ma asteptam sa intrebi si tu cind se apuca si guvernul asta de treaba, sa vedem si noi ceva activitate, ii mai votam sau nu la toamna, (dau si ei vreo lege prin care sa nu mai fim obligati sa-i platim 2800 de lei pe luna criminalului ala care a ucis japoneza??) nu intelegi ca nu mai vrem doar paine si circ??? tu-i dadeai zor cu nunta lu eba, d-aia ne arde noua acum?? esti incredibil domne, emisiunea ta cea mai smechera nu mai e , ca nu mai e, asta e adevarul, erati ca doi tovarasi la taclale… in fine nu e nici vina ta, aste-as vremurile

  17. Ponta parca e rabinul cu: Si tu ai dreptate; Si tu ai dreptate! Nu intelegi nimic de la el, parca e multumit de scaunul pe care sta si confirma sentimentul oamenilor ca politicienii nu vor decat sa ajunga la putere, iar in rest toti sunt de-o mama (eventual cu cratima)! Mai cred ca greseste tare asteptand voturi multe la alegerile din toamna, pentru ca electoratul nu mai este chiar atat de prost ca in urma cu 22 de ani cand a luat ta-su mare 87%. Udrea, Videanu, Boc, Chioru sunt bine merci dupa ce au imprumutat tara pe 20 de ani, au furat de nu mai stim de capul nostru, iar Ponta face pe impaciuitorul si ne explica de ce securisti buni avem pe cap!

  18. Am vazut emisiunea si am tras o concluzie:
    Daca Ponta si Antonescu au fost presati de catre cei din afara este clar ca nu mai are nici un rost sa merg la vot de acum inainte.Tara e condusa de ei si ar fi mai cinstit sa se spuna pe fata lucrul asta.Cine are minte sa inteleaga . In urma acestui referendum a reiesit clar ca in tara procurorii isi iau biblia si se duc prin sate sa intimideze oamenii iar criminalii se plimba liberi iar americanii si occidentalii europeni isi fac mendrele in Romania,Atunci eu om simplu platitor de taxe si impozite ce sa fac?Sa suport zoaiele turnate de ei si sa tac aca cum tace si patriarhul.

  19. Daca USL-ul adopta tehnica de coabitare a ”primei doamne” s-ar putea sa aiba o sansa. Da trebuie sa gaseasca un cutu – cutu cu care sa dialogheze. Kafka era mic copil fata de ce-i la noi.

  20. Trebuia sa-l intrebi pe Ponta daca cunoaste fabula soarecele si pisica de G.Alexandrescu?Cam asa vad eu coabitarea cu Basescu.Din cate am observat si-a asumat rolul lui Raton.:))))

  21. Superba introducerea facuta la emisiune.Cum jura el “mititelu'” ca apara suveranitatea si bla bla bla,ca mai apoi sa ne spuna ca a trebuit sa faca exact cum au dictat stapanii ca altfel nu mai platea pensii si salarii…superb.
    Ii dau dreptate in privinta alegerilor din toamna…si eu sunt absolut sigur ca USL-ul va castiga.Ce nu a inteles domnul Ponta,este cu ce procent vor castiga…asta e cel mai important.
    Eu unul nu pot sa plec de-acasa ca sa votez cu oprea sau cu honorius…asa ceva chiar nu pot.

    Aaa…si aia cu Ghise,absolut fabulos “nu pare sa aiba dreptate domnul Ghise,chiar ARE”…inevitabil il intrebati “atunci de ce nu l-ati sustinut in demersul sau?”
    Raspuns: Ehh,ehhh…(foarte zambitor)
    Din nou Mircea avea mare dreptate…eu cu baiatul asta nu votez niciodata.

    Ma uit acum la tv…circ total.

  22. Situatia de acum mi-a amintit de un fapt petrecut in urma cu vreo 15 ani.La examenul de Licenta(foarte sefer,dealftel) una din colegele mele luase nota 4,25 la cea mai grea proba; a facut contestatie si la interviul la care a participat a inceput sa planga ca are cancer si ca-i sunt zilele numarate.Ei,bine, a obtinut nota de trecere…numai ca, traieste si in ziua de azi.S-ai dea Dumnezeu sanatate! Macar nu- si bate joc de semeni.

  23. Acum doua zile n-am mai putut…m-am urcat in masina si am venit la Cotroceni. Din Brasov. As vrea sa merg zilnic, insa ar insemna ca intr-o saptamana sa-mi dau salariul pe benzina. Caut 3-4 oameni din Brasov sa mergem macar vreo doua zile la protest…felul in care ne sfideaza familia rau mirositoare de la Cotroceni, cu nunta asta grotesca si menteneasca, e dincolo de puterile mele de intelegere. Bucuresteni, iesiti drecu toti la Cotroceni sa-i trimitem odata in puscarie unde le e locul.

  24. Eu cred ca lucrurile vor lua o turnura extrem de proasta pentru Romania , datorita minciunii ordinare , in primul rand ! Toti mint si fura de ingheata apele ! La inceput credeam cat de cat in Ponta …! Acum lumea a inceput sa vada in el un om care o da ,, cotita ” ! Nu cumva el pune la cale chiar o despartire de PNL ..? … si-apoi o guvernare alaturi de PDL si altii ( udmr , punr , ppdd )? Eu spun ca pdl -ul a fost ajutat sa guverneze atatia ani de PSD, prin cei care ,, sau despartit ” de PSD, la inceput ca independenti , si-apoi unindu-se intr-un partid numit punr…!! Acum , cica punr -ul s-a constituit intr-o alianta de centru stanga cu psd -ul …!!! Nu vi se pare cam dubios domnilor si doamnelor ? …in ce hal e batjocorit poporul asta .., e de necrezut si nu cred ca mai exista asa ceva pe intreaga planeta ! PNL -ul mi se pare cel mai onest partid dintre toate pana acum ! Insa sa aiba mare atentie pe cine baga in partid …, ca de exemplu Honorius ! Eu zic ca acest individ, este ,,plantat ” in PNL …!

  25. coabitare placuta carlan fara minte! vom vedea in decembrie daca vei mai fi atat de sigur ca vei castiga alegerile!!!

  26. Exact ceea ce ma asteptam sa aud. Deci asta a fost amenintarea la adresa Romaniei:joci cum iti cantam noi sau a doua zi ai intrat in incapacitate de plata. Eu unul nu-l pot condamna pe Victor Ponta ca a acceptat diktatele de la Bruxelles in conditiile astea. A spus odata unul din gasca basescului (care e oricum dar prost nu) o chestie esentiala: bugetul nu e o pusculita din care iei bani atunci cand ai nevoie. Pana cand vei incasa banii din taxe si impozite la 25 ale lunii, te duci frumos la banci si ceri un credit pe termen scurt. Ghici ce-or sa te intrebe domnii bancheri (austrieci, germani, americani, etc.)? Cum stai cu angajamentele catre UE si FMI (garantii tai, de) si cum mai e cu ratingul de tara, ca taman auzira si ei ca se aresteaza judecatori si se dau lovituri de stat prin Romania. In conditiile astea, eu cred ca Ponta nu a avut incotro, nu in momentul asta. Dar s-o spuna cu subiect si predicat, fir-ar sa fie. Putem acum sa zicem ca omul n-a avut curaj dar in momentul in care oamenii efectiv nu si-ar mai fi primit banii (bugetari, pensionari, facturi platite catre firme private) ma intreb ce s-ar fi zis despre Ponta?

  27. nu coabiteaza dar usl-ul continua aceleasi practici ale pdl-ului.
    au inceput sa dea afara directori de scoala si alte institutii pe partea politica.
    la Hidroelectria Sebes a fost numit un politrucvenit in firma acum cativa ani, inlocuind un om care lucreaza de la 25 de ani in firma, acu are 60..sau mai mult.
    pai ce facem? pai daca aceasta este politica usl, ce rost mai are sa schimbam usl-ul cu pdl-ul?

  28. Eu zic ca Ponta e cel mai bun success al Serviciilor. Adica au reusit sa aiba un om al lor care pare ca se lupta cu ele dar exact in punctul culminant se frange si din nou Serviciile castiga.

    Nu a fost Ponta cel mai bataios inainte de referendum si dupa… Un mielusel….si Basescu hop inapoi la Cotroceni.

    Daca Ponta era pe bune cu boborul isi baga picioarele in UE si zicea ca Luther.
    Aprox.. Ce o fi o fi dar eu asa cred ca e bine sa facem. Toata Romania s-ar fi raliat cu el.

  29. doar o intrebare : am “comis” o “scrisoare deschisa” catre d-ul V. Ponta, stiind ca vine in emisiune. Am apasat butonul cu “trimite comentariul” pe la 21.50, ieri seara (vineri). Vad ca nu a aparut ! Doream doar sa stiu de ce, ca in rest…NU mai astept nimic (nici macar demisia d-lui Ponta !!!)

  30. Ah, nici macar la aceasta intrebare nu astept raspuns. Era doar una retorica. Deazamagirea mea, alaturi de cea a celorlalti 7.399.999 de votanti antibasescu, a inceput sa se transforme incet, incet in sila !!!

  31. foarte slab usl-u’.
    daca pe unu’ atata de simplu precum TB nu-l pot da jos, cum ar putea discuta macar cu unii care chiar au putere in lumea asta?

  32. În 1989 revoluția s-a declanșat în București pentru că lumea a fost convocată la un miting. Acum poate că ar fi mult mai potrivit un mare concert “pentru promovarea valorilor democratice” să zicem. Printr-un mare concert liber în București, cred că s-ar putea mobiliza foarte multă lume.

  33. Doar lingaii depersonalizati pot coabita cu basescu. Dar unde e domnul conferentiar Stan ? Alaturi de cristoiu ?!

  34. Dle. Victor Ciutacu,
    As fi bucuros daca ati imbratisa, impreuna cu dl. Mircea Badea si alti romani normali din tara asta, ideea initierii unei actiuni pentru infiintarea “Partidului celor 7,4 Milioane”. Nu are rost sa va demonstrez eu ce ar insemna acest lucru in contextul politic de azi din Romania. Sunteti un excelent analist dvs. insiva. Sunt insa sigur ca umilinta suferita si frustrarile simtite de toti cei care au votat DA la Referendum, v-ar aduce alaturi multi romani. Va salut cu admiratie si va doresc succesul profesional pe care il binemeritati. P.S. Va rog, cu respect, sa imi confirmati citirea mesajului, indiferent de optiunea dvs. in privinta subiectului. Multumesc!

  35. E ceva ce imi scapa…! Emisiunea are si sensul de a face altceva in afara de rating! Sa inteleg ca domnul Ponta mai spera si lumea il crede…?
    Pai cum ar putea sa il mai creada cineva cand, avand cam totul in mana, a ratat sansa? Doar nu isi inchipuie ca vreodata va mai avea porumbelul in mana!?
    Hai, noi sa fim sanatosi!

  36. @Lori: nu, emisiunea asta e construita sa nu faca audienta si sa va bucure politic pe voi

  37. Mai LORI-ce analiza pertinenta,imi dau lacrimile. Tu te auzi sau te citesti ? “Ponta avind cam tot in mina” etc.Ce institutii de forta controleaza ? Nu mai scrieti timpenii doar de dragul de a aparea cu ceva.
    Florine tata daca iti este greata dute fa spalaturi !

  38. Am citit acum ce a scris Vasile si chiar are dreptate! Macar ganditi-va la asta!

  39. ce motiv as mai avea sa ma duc sa votez in toamna pe acesti “papa lapte”? pe mine au reusit sa ma convinga ca nu merita votul meu, ca sunt atat de lenesi si incapabili incat asteapta sa ajunga sa conduca tara asta fara ca ei sa depuna cel mai mic efort! Inca de la numirea lui Crin si a lui Ponta la conducerea partidelor, am spus ca sunt niste conducatorii foarte,foarte slabi(stiu ca Antonescu are discurs bun, dar nu ajunge…). Acum putem vedea si noi de ce a facut Basescu ca acestia sa ajunga la guvernare…pentru ca ei erau singurii care puteau sa isi faca rau singuri. Nu imi spuneti ca merita sa merg la vot pentru a fi anti-Basescu…prezidentialele sunt in 2014….

  40. Domnule Ciutacu, atatea bocete pe blogul dvs incat iti tiuie urechile. Desigur, cu respect pentru parerile diferite. Dar parca deja e prea mult. Zice-se ca s-a descoperit cu ocazia asta ca Romania e cam colonie, saraca, si ponta a pus umarul la definirea ca atare. Ginerica a facut destule tampenii, dar asta nu. Pai sa afirmi asa ceva insemneaza ca stii atata istorie cata a uitat cristoiu dinspre biblioteca spre casa. Sa uiti un tratat de la Passarowitz, o pace de la Bucuresti, un tratat de la Paris, apoi de la Berlin, din nou la Paris, apoi la Viena, apoi la Yalta, apoi iar la Paris…Locuri misto, unde am avut de zis ca ne convine, ce naiba sa fi zis?! Pai si atunci acuma a devenit Romania o tara de mana a doua??? Nu stiu ce sa zic, e greu raspunsul… Continuand cu istoria, sa crezi ca (doar) poporul roman l-a dat jos pe dictator in ’89, la un miting, fara sa bagi in seama o insulita numita Malta e usor pueril. Ma rog, istoria cica nu e matematica, fiecare cu parerea lui. Revenind in zilele noastre si la trebusoara cu referendumul afirm ca multi nu s-au dus in cabina de vot, la patruj de grade, din dragoste pentru usl si crin/ponta. S-au dus din ceva ce suna cam uratzel, da’ n-am de ales, o zic: din URA!!! De’aia sanatoasa, din fundul rarunchilor. Asta e, nu s-a indeplinit cvorumul, plus miliuanele de fraude savarsite de nenorocitii de tarani, dar macar ne-am ales cu un curent dragut antimarelelicurici si eurosceptic. Ca prea eram, frate, ‘ai mai euroentuziasti, de pareau englejii cam ciudati si tralala. Iar despre viitor numa’ de bine. Fratilor, nu va deranjati pe 9 decembrie, stati flexati si linistiti la locurilii voastre, nu va faceti probleme, era si pacat ca ungureanu sa formeze un singur guvern, nu ca boc, seria I-V. Mi-e atat de dor de udrea… 🙂 Apropo, cum s-o fi distrat la nunta??? 🙂

  41. @Vasile & Liliana
    E imposibil de creat un astfel care sa-i aiba in frunte pe Badea si Ciutacu, s-ar confunda cu partidul Antena3 > Voiculescu > Iliescu > mineriade > comunism. Tara inca abunda de prostie!

  42. Da deci haules baules si jeos comunizmu si casa de peatra deci parerea mea ca menbru de onuare PNL care se inpuna o coaebitare deci singurul cale de progress si deci sa continua reformale da refolamre al statlui care lea inceput Donmu Presadinte de Halte Cuardenate Isterice Traean Basecu Mondial.

  43. Radu,

    Prezidențialele sunt în 2014, dar dacă nu votezi anul ăsta la Parlamentare USL, va câștiga Băsescu, într-un fel sau altul. Indiferent cum se va numi adunătura sa și sub ce culoare, inclusiv privitorii de OTV și DD ( chiar dacă cei mai mulți dintre cei din urmă habar n-au pe ce lume se află ), important e că Băsescu și-ar face majoritate parlamentară.
    Dar poate că tu nu ești anti Băsescu și atunci nu ți se potrivește ceea ce am scris mai sus.

    Valentin,

    dar ce le-ai zis-o lui Vasile și Lilianei! Bravo, ești tare! Ține-o tot așa, inteligentule! 👿

  44. D-le Ciutacu, am vazut ca in ingenuncherea sa in fata unor lideri europeni, Ponta a acceptat si mentinerea in functie a lui Kovesi si Morar. Eu ma intreb ce valoare mai are legea care spune ca acestia pot ocupa 2 mandate din moment ce pot sta in functie in prelungiri? Ce face Ponta daca Barroso va spune ca Basescu poate ocupa functia de presedinte 2 mandate si 20 de ani de prelungiri? Ponta ar trebui sa invete un lucru: cand te comporti ca un milog, nu astepta ca cineva sa te trateze altfel decat ca pe un milog….

  45. O ,da!Cu prostia ai dovedit-o!Nu ti s-a adresat nimeni cu solicitarea vreunei opinii!

  46. ma doare-n brisca, daca e coabitare sau boicot. chiar nu conteaza. mai avem un singur dor, la generale un vot masiv dat din ura, scarba sau cum o fi si apoi sa vezi… ce dicstractie ce misteux

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.