Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

Presa e considerată vulnerabilitate la adresa siguranţei naţionale. Conisilierul preşedintelui vede o luptă între presă şi democraţie. Puterea modifică legea audiovizualului în sensul înăspririi drastice a sancţiunilor. Fostul vicepreşedinte al PD cere suspendarea emisiei Antenei 3. Avocatul preşedintelui scrie pledoarii pentru eliminarea obligativităţii legale a retransmisiei celui mai urmărit post tv de pe piaţă. Trimisul guvernului în CNA ameninţă cu demisia din funcţie dacă liderul opoziţiei nu-i prezintă scuze. Fostul director de comunicare al PD-L, care în campania electorală l-a însoţit în televiziuni în calitate de membru CNA pe fostul şi actualul preşedinte al României, cere şi el întreruperea emisiei postului. Un proaspăt numit membru al organismului, care a trecut prin viaţă cât să lase o singură dâră, aia de şef de cabinet al Blondei Supreme, rescrie în direct legislaţia audiovizualului şi propune ca Antena 3 să fie amendată cumulat pentru toate reclamaţiile din istorie. Dileala cade, iar, la vot. Şi ei o amână, din nou. Până mai aduc de-acasă încă un membru dispus să le legitimeze porcăria. Povestea asta urâtă va mai dura o perioadă. Meciul nul nu există. E ca la gladiatori. Ori noi, ori ei…

UPDATE: Dacă Ponta şi-a propus să piardă glorios alegerile, numirea lui Şova purtător de cuvânt la PSD îi uşurează mult munca. Nu e ieşire publică în care să nu comită câte o nefăcută. Ultima e de-a dreptul grandioasă! LATE UPDATE: Dup ce ieri se ţinea băţos şi ţâfnos, Ponta a mai spălat azi din ruşine. Nu extrem de târziu, dar nici din convingere…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

  1. @antonio: pai voteaza-l pe Videanu si ai rezolvat ambele probleme 🙂

  2. Discursul lu’ Basescu din Parlament mi s-a parut un spectacol media perfect. Titlurile Breaking News-urilor pot oricand face parte dintr-un mic ghid al manipularii tv. Dar asa e cand e demarata ultima suta de metri in cursa electorala.

  3. “Nu e ieşire publică în care să nu comită câte o nefăcută”

    Serios? care sunt nefăcutele lui Şova de până acum?

  4. @Valentin: n-ai tu degete de numarat. asta daca nu esti prieten cu el sau angajatul lui

  5. CNA este o arma in mana unui marinar betiv. Sunt plictisit de slugi care fac ilegalitati la placul unui dement debil.
    Este alarmant faptul ca fostul avocat este vicepresedinte la consiliul concurentei, si declaratiile acestui avocat.
    Este foarte iritant faptul ca acest basescu vrea tacerea trustului Intact, singurul trust care NU falsifica stirile, in care orice om poate avea incredere ca da la stiri lucrurile asa cum sunt!

  6. N-am avut încă plăcerea de-al cunoaşte şi nici nu prestez contracost pe forumuri/bloguri.
    În afară de a vă întoarce porofelul acum o lună la Sinteza Zilei, a mai avut şi alte păcate capitale domnul Şova?

  7. @Valentin: acu’ n-o sa va fac eu cultura politica minimala. pentru asta s-a inventat google

  8. S-o fi inspirat din seful lui. Tin minte si acum emisiunea de pomina de la Grecoaica (pe vremea cand era de la 15 nu de la 19) si a intrat pe telefon zicand ca semnatura in fals (a semnat un consilier pt. declaratia de avere a Woodrei) “nu produce efecte juridice”.

    Vespasian.

  9. Las’ ca “mai bine mai tarziu decat niciodata” Victore … 😉 , asa ca eu incerc sa vad , de data asta , partea plina a paharului si sa apreciez pozitiv gestul lui Ponta .
    Hai sa nu fim carcotasi , am impresia ca Ponta si cu Sova au facut echipa de o bucata de vreme , asa ca nu i-a fost usor lui Ponta sa ia aceasta hotarare ; si e de apreciat ca totusi a facut-o … ! 🙂

  10. Pronostic 1.Scor 5-4. In retur speranta poate veni de la opozitie,sau din extern de la jurnalistii europeni. @bibliotecaru@ Eu nu sunt de acord ca cineva sa ma bata/batjocoreasca tot timpul si eu nici macar sa nu ma vait/sa sufar in tacere/daca nu sunt in stare sa actionez.Doar daca esti masochist ,si iti face mare PLACERE repetarea supliciului. Eu cred ca Romanii/mamaligari recunoscuti/ nu au exces de atitudine/actiuni, ci din contra sunt mai mult pasivi(uitati-va la greci,francezi,englezi).

  11. Aia de la cna sa se duca dracului!Punct!
    @update;ce dragut,faci cacatu’ praf si ca pedeapsa, pleci la Washington!Bravooooooooooo!!!!!!
    @Ovidiu:evreii NU-SI POT PERMITE nici sa uite ,nici sa ierte!Si foarte bine fac!SHALOM!

  12. Domnule Ciutacu, folosesc zilnic google şi consider că până ieri domnul Şova nu făcuse nicio “nefăcută”.
    Mi se pare un “răutăcism” ce faceţi dv. acum. V-aţi enervat pe Şova pentru emisiunea cu pricina şi acum v-aţi urcat cu picioarele pe el, anunţând falnic că Şova face gafe cu o frecvenţă ce l-ar lăsa cu gura căscată chiar şi pe Geoană. Ceea ce pur şi simplu nu e adevărat!

  13. @Valentin: ia-l, bre, acasa daca ti-e asa drag, da’ scuteste-ma cu propaganda. ca nu eu am amenintat o femeie ca o calc in picioare. si nici n-am comis tampenia negarii la televizor a holocaustului. in doar o saptamana de cand a fost numit purtator de cuvant.
    @all: au si pedesitii astia niste postaci de te doare capu’

  14. Tare asta. Deci gafele nenumăratele sunt de fapt acuzele nesusţinute ale unei băsiste cum că ar fi fost ameninţată într-o pauză de publicitate.
    Altceva?

  15. da, tot universul / evreii, pedelistii si tonomatele – comploteaza impotriva micutului avocat de succes. o sa dispari de aici exact ca postacii pedelisti

  16. Ce sensibili au devenit PSD-istii la critici!Nu i-am vazut sa sara asa tare-n sus nici cind ii ia Basescu la index!Bravo tata,viitor de aur tara are!Asta daca nu pierdeti draq si alegerile viitoare.Dupa cum va miscati aveti sanse mari sa o faceti!

  17. @Victor Ciutacu:

    Te astepti cumva ca o eventuala instalare la putere a USL-ului aduce cu sine o scadere in ce priveste sentimentul conflictual pe care Basescu l-a inventat in spatiul public Romanesc?
    Postacii USL au capatat vrand nevrand acelasi tip de inflacarare precum cei ai PDL. Cunosc personal ambele tipuri de sustinatori, si am constatat de mult ca sunt in egala masura trolli si se muleaza perfect pe conceptul de “Procrastination”.
    Departe de mine a-l acuza pe Valentin de ceva anume. La fel cum nici Oana nu mi-a parut basista, ci doar putin prostuta si poate prea sincera in naivitatea ei, lipsita fiind de adecvarea cuvintelor si organizarea frazelor. Am constatat insa ca exista mai multe asemanari intre postacii USL si cei ai PDL. Ambele categorii se situeaza diametral opus una fata de cealalta, dar intensitatea si inversunarea cu care-si sustin cauza sunt aproape identice. Asta-i de fapt una din mostenirile regimului Basescu. Divizarea societatii si ridicare lui “Ba p’a ma-ti!” la rang de argumentatie intr-o polemica.
    In aceeasi oala intra si ideea conform careia “If you’re losing, start correcting their grammar.”. Motiv pentru care Oana pierduse din start. 🙂
    Sper totusi ca vreodata o sa ne intoarcem si la alte cuvinte din dex atunci cand o sa vina vorba de confruntari si dezbateri pe idei. Si anume: toleranta si nuante. Momentan sunt doar doua cuvinte lipsite de sens.

  18. Valentin: Iesirea absolut dezarmanta a d.lui Sova din emisiunea pe care o aminteai mai sus mi se pare o gafa suficienta pt ca acest individ cel putin sa nu fie promovat de partidul din care face parte. In acel moment la care am asistat inmarmurit am avut impresia ca il am in fata pe Talmecean, Visan sau pe oricare alt pedelist infect care se perinda pe la tv. Atata aroganta, autosuficienta si reactie de neam prost m-au ingretosat si ma ingretoseaza ori de cate ori il vad pe acest individ la tv. Dupa parerea mea i-ar sta foarte bine in PDL, in gasca guristilor amintiti mai sus.

  19. @De Dan pe 7 March 2012 la 09:24 (#)
    cum de ti-ai dat seama ca e “hackerit”
    si despre ce “$pam” e vorba ?
    si eu vad articolele prin rss dintr-un
    client si nu vad nimic neregula.

    scuze, Victor de offtopic.

  20. Ce a spus fostul rabin al Romaniei din timpul lui Antonescu, cand a fost primit in tara de Antonescu ? Dar Fildermann, seful comunitatii evreiesti de atunci ?! Dar Raoul Sorban, declarat om al dreptilor in Israel, care a salvat mii sau zeci de mii de evrei din Transilvania ocupata de Horthy ?! De ce Horthy are statuie in Budapesta ?! Cine a aruncat in aer comandamnetul roman din Odesa ?! De ce dublul standard ?! Cine a torpilat vasul cu evrei plecati din Romania cu aprobarea lui Antonescu, sa faca alia in Palestina ?! Nimic nu este liniar in lumea asta. Si nenuantat !

  21. Ciutacule,

    Oare de ce trebuie sa se duca Sova musai la Washington. Se mai chinuie si cu viza etc. Sa vina la Ierusalim ca are destule de vazut pe partea holocaustiana (Yad vaShem) etc. Nici n-are nevoie de viza macar. Da’ totul cu America in cap, nu ?

    Atitudinea asta a lui Ponta de a-l trimite pe Sova la documentare are cumva legatura cu miscarea facuta de Arogant acum cativa ani cand ala micu’ o luase razna si l-a trimis pe aici ? (cel putin asa am auzit pe globuri).

    Multam de replica,
    Vespasian.

  22. @ Victor Ciutacu

    Vedeţi, tocmai ce vă spuneam, aţi intrat într-o dilemă morală. Pentru că aţi atacat o persoană care a atacat Antena 3, acum aveţi o alternativă greu de rezolvat moral…

    Dan Grigore şi-a dat demisia ca urmare a conflictului cu Antena 3. Domnia voastră în mod normal şi moral ar trebui să continuaţi reciprocitatea şi, alături de ceilalţi colegi ai dumneavoastră care au luat parte la conflict, să vă daţi demisia de la Antena 3. Ei bine, bănuiala mea este nu numai că nu veţi face aşa ceva, dar Antena 3 va trâmbiţa peste tot faptul că a învins CNA, în frunte cu Mircea Badea şi directorul Gâdea. Iată prima problemă apărută din faptul că domniile voastre aţi condus războiul îndreptat către CNA cu “armele de serviciu”. Şi mai important, după părerea mea, este că susţinătorii dumneavoastră vor fi alături de sărbătoare şi nu de înfrângerea morală pe care o suferiţi. Cu alte cuvinte micro-societatea strâns unită în jurul Antenei 3 alunecă dincolo de moralitatea normală. Nu-i aşa, se fac iviţi zorii cultului personalităţii, că nici Traian Băsescu nu o fi fost aşa de la bun început, a avut nevoie de ceva aplauze ca să devină “Oracolul din Carpaţi” care ţine discursuri de o oră jumătate ca să nu spună nimic, exact ca la vechile Congrese PCR. Ia să urmăriţi mesajele de victorie ce vor începe să vină, în doar câteva ore, peste tot în blogosferă. De ce? Pentru că o televiziune de ştiri a indicat CNA-ul şi pe Dan Grigore drept adversarul democraţiei româneşti.

    Sper să nu înţelegeţi că mă poziţionez de partea CNA. Personal cred mai mult în auto-control decât în cenzură, CNA-ul este deci, după părerea mea, un organism de avarie ce nu are ce căuta în viaţa noastră decât atunci când se ajunge la o aberaţie disfuncţională. Trebuie să spun însă că, pe de altă parte, a fost evident că directorul Gâdea a depăşit limita bunului simţ, de la care ai avea pretenţia la un ziarist şi/sau realizator de emisiuni, discutând cu preşedintele CNAS-ului… şi cine să-l tragă de mânecă pe directorul de post? Realitatea este că dacă bunul simţ ar fi instaurat din interior, de fiecare dată când limita se depăşeşte, CNA-ul nu ar avea nici un sens. România însă cultivă conflictul.

  23. Nu pot să nu observ că o parte din mesajele mele intră în moderare. Este ceva normal sau numai eu mă bucur de această atenţie?

  24. Nu că-l apăr neapărat pe Şova, dar este deja enervant cînd toată lumea sare de cur în sus când cineva (persoană particulară sau nu!) îndrăzneşte a greşi cu privire la spusele a … orice despre evrei … Când e vorba de orice altă naţie nu e nimeni deranjat … de parcă războiul a adus nenorociri numai şi numai lor!

  25. @Bibliotecaru: n-am nici o dilema si mi se rupe cum va pozitionati. e libertate de expresie si de gandire. Dan Grigore bine a facut ca a demisionat. spatiu audio-vizual s-a degradar cu el in CNA in ultimii 11 ani. deci a luat banii de la stat degeaba. ar trebui sa i se impute, da’ nu traim intr-o lume normala. altfel, toate mesajele sunt moderate. la viitoarele intrebari ipocrite vor intra direct in spam!

  26. @ Victor Ciutacu

    😆

    “Vi se rupe”… !?!?!?!

    Nu e întrebare “impocrită”, ci cu mirare…! Acum trebuie să vă mediatizez pe blog, pentru că am râs şi nu sunt egoist, dau şi la alţii şansa să se amuze :D.

  27. Dacă topicul mai e deschis vreau să fac câteva precizări.
    Nu sunt postac, nu mă plăteşte nimeni, nu sunt membru de partid, scriu de la mine de acasă (Ghencea) dintr-un bloc ceauşist, nu folosesc niciun proxy, iar admin-ul poate vedea asta cu uşurinţă. Pur şi simplu asta e părerea mea legată de Şova. E chiar aşa de suspect în a avea o părere bună despre un politician?

  28. Cred ca Bibliotecaru nu-si da seama ca actualul CNA e mai rau decat cenzura comunista. Acolo mai erau si oameni destepti care lasau “sa mai scape” pozitii anti-putere. Cei de acum sunt mult mai periculosi-pana si un dialog cu un oarecare slujbas al puterii este cenzurat!!! Divaghez: sa-l va d pe Berca cu Ungureanu primind onorul garzii Ministerului de Interne e mult prea mult!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.