Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

Presa e considerată vulnerabilitate la adresa siguranţei naţionale. Conisilierul preşedintelui vede o luptă între presă şi democraţie. Puterea modifică legea audiovizualului în sensul înăspririi drastice a sancţiunilor. Fostul vicepreşedinte al PD cere suspendarea emisiei Antenei 3. Avocatul preşedintelui scrie pledoarii pentru eliminarea obligativităţii legale a retransmisiei celui mai urmărit post tv de pe piaţă. Trimisul guvernului în CNA ameninţă cu demisia din funcţie dacă liderul opoziţiei nu-i prezintă scuze. Fostul director de comunicare al PD-L, care în campania electorală l-a însoţit în televiziuni în calitate de membru CNA pe fostul şi actualul preşedinte al României, cere şi el întreruperea emisiei postului. Un proaspăt numit membru al organismului, care a trecut prin viaţă cât să lase o singură dâră, aia de şef de cabinet al Blondei Supreme, rescrie în direct legislaţia audiovizualului şi propune ca Antena 3 să fie amendată cumulat pentru toate reclamaţiile din istorie. Dileala cade, iar, la vot. Şi ei o amână, din nou. Până mai aduc de-acasă încă un membru dispus să le legitimeze porcăria. Povestea asta urâtă va mai dura o perioadă. Meciul nul nu există. E ca la gladiatori. Ori noi, ori ei…

UPDATE: Dacă Ponta şi-a propus să piardă glorios alegerile, numirea lui Şova purtător de cuvânt la PSD îi uşurează mult munca. Nu e ieşire publică în care să nu comită câte o nefăcută. Ultima e de-a dreptul grandioasă! LATE UPDATE: Dup ce ieri se ţinea băţos şi ţâfnos, Ponta a mai spălat azi din ruşine. Nu extrem de târziu, dar nici din convingere…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

79 thoughts on “CNA – A3, meci de 1 sau 2. X nu există

  1. Pariez pe voi, ei vor pierde. Ar fi bine sa plece capul de acum in fata voastra a antenelor, dar cascavalul venit din bani publici, de altfel, – miroase prea bine- si rangul de secretar de stat( parca) e un loc prea caldutz ca sa isi recunoasca infrangerea. Ei sunt imaginea perfecta a omului cumparat , fara coloana vertebrala a sustinatorilor acestui regim semidictatorial.

  2. In tot acest timp, un “entertainer” de la B1TV se refera la domnul Crin Antonescu cu apelativul: “carici Antonescu”. De cateva ori in emisiune, de fiecare data in emisiune. Chiar interesant. 🙂

  3. Adormind dupa bombardamentul vizual cu militianul terorist am avut un vis revelatoriu . Se facea ca- mi daruise cineva cu barba un partid politic nounout la cheie .cu sediu mare la etaj in Baneasa Popoviciului . Curios lucru ; au icaput toti membrii la prima sedita si la intrare ne-a intampinat cu paine si sere o notareasa !

  4. Salut Victor, o intrebare pentru tine (i-as adresa-o lui Mihai Gadea, dar n-am cum).Daca multe dintre deciziile luate de CNA impotriva Antenei 3 au fost anulate in instanta, cum inteleg ca e cazul, atunci de ce nu le faceti functionarilor CNA care au votat respectivele hotarari, plangeri penale pentru abuz in serviciu? Uite si articolul de Cod Penal unde, mi se pare mie, ca s-ar incadra perfect:

    Art. 247
    Abuzul în serviciu prin îngradirea unor drepturi

    Îngradirea, de catre un functionar public, a folosintei sau a exercitiului drepturilor unei persoane ori crearea pentru aceasta a unei situatii de inferioritate pe temei de rasa, nationalitate, etnie, limba, religie, gen, orientare sexuala, opinie, apartenenta politica, convingeri, avere, origine sociala, vârsta, dizabilitate, boala cronica necontagioasa sau infectie HIV/SIDA, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

  5. “Ori noi, ori ei…”
    Exact! Şi prin “noi” eu înţeleg şi totalitatea telespectatorilor A3.

    Tot la subiect: Dan Grigore îşi dă demisia dacă nu-şi prezintă Crin scuzele? Yes! 🙂

  6. cei “ultras” anti-basescu nu au in minte decit o singura varianta: sa dea Dumnezeu sa inchida Antena3 de tot ca sa reaprindem razboiul total impotriva javrei basescu

    acum ne mai rugam si sa vina minerii la Bucuresti… orice scinteie ca sa ne adunam toti din nou si sa-i spulberam pe psihopatii basisti din tara noastra nu a lor inainte sa ne omoare ei pe noi

  7. Este bine ca mai tratam aceasta problema cu CNA in “mod glumet”.Cred ca aceasta problema a libertatii presei este GRAVA; este o parte esentiala” a dreptului constitutional al cetateanului la libera exprimare/informare”.Pai sa fiti siguri ca, daca n-ar fi fost ANTENA 3,ar fi fost mai putina democratie in ROMANIA.Ne fiecare, ne dam mari,dar noi ROMANII suntem mamaligosi in structura/vezi balada Miorita/.Ma numar printe acesti mamaligosi si recunosc ca fara antena 3, n- am mai fi scris astazi, cu curaj, pe bloguri(scriam, ca in Rusia, cu riscurile de rigoare).Puterea a inteles acest lucru/mamaliga/ si a impins lucrurile la niste nivele(neacceptabile de orice european -LUCRU REMARCAT cu mirare , DE UN PRESEDINTE DE BANCA AUSTRIAC)la care ei au socotit ca “mamaliga nu explodeaza” si credeti ca mai puteau urca unu-doua nivele pana la dictatura CLASICA.Nu a facut acest lucru ,DATORITA antenei 3 ,si mai putin din cauza opozitiei,care macar s-a desteptat in ultimul timp,si a comunicat la PARLAMENTUL EUROPEAN unele devieri/mai ales constiutionale/.Sa fiu mai explicit ,ANTENA3 a fost OPOZITIA reala,iar opozitia a fost pe post de constatatori/presa.Sa nu uit piata universitatii care ne=a scapat de comasate,vot corespondenta(iarasi opzitia a fost slaba=poate este normal fiind opozitie si nu putere) si poate ne aduce ALEGERI cat mai rapid(fiecare zi aduce pierderi de milioane euro,vanzari ale resurselor nationale,inflatie,scaderea nivelului de trai,lipsa medicamente/morti etc.Concluzionez nu am fi avut sistem Putin/Basescu-MRU/ci sistem BASESCU-Udrea.

  8. Va fi o noua victorie pentru A3…chiar si daca o sa se-ntample in instanta. Am citit ca labeunu a primit 20.000 lei amenda pentru “carici” e bine asa, sa speram ca nu e doar o exceptie de la regula.

  9. Membrul CNA Dan Grigore PROLIFEREAZĂ (sic!) în formă continuată: 🙂

    Declaratia de marti a lui Dan Grigore: “
    In ziua de 1 martie am primit, prin intermediul emisiunii “Sinteza zilei” a dlui Mihai Gadea de la Antena 3, secretii encomiastice. Adica niste laude la adresa artei mele muzicale, laude PROLIFERATE de domnul director (al Antena 3 – n.r.) insusi. Alaturi de aceste laude, domnia sa si-a manifestat stupefactia ca eu, monarhist, nu raspund comandamentelor acestei institutii publice si, iata, tin cu Basescu. Si l-a intrebat pe dl Crin Antonescu ce parere are. Dl Crin Antonescu a spus ca nu am onoare. Daca dl Crin Antonescu era un simplu politician, intelegeam, sunt politicieni care mai scapa haturile. Dl Antonescu nu e un simplu politician, e presedintele unui partid al opozitiei si copresedintele unei coalitii politice. Daca domnia sa se impiedica de un ciot, adica de mine, ii propun un schimb reciproc avantajos. Daca pana la sedinta urmatoare nu PROLIFEREAZĂ scuzele de rigoare sau ceva echivalent, eu, joi, imi voi da demisia din CNA.”

  10. Daca iau la puricat toate motivele invocate ,toate pot fi desfiintate in instanta.Chestia cu cumulul reclamatiilor sa fie luate in calcul si date sanctiuni cumulativ,e penibila,pentru ca intervine prescriptia.Sunt multe chestiuni juridice care pot fi invocate.Plus nu poti sanctiona pentru aceeasi fapta de mai multe ori.De exemplu:daca pentru aceeasi chestiune sunt mai multe reclamatii,doar o singura data va fi data sanctiunea.Atat.Sunt n motive juridice care stau in calea dorintei lor.Ar trebui luata toata legislatia la puricat,asta nu se poate cu situatia lor din parlament.Si modificarea legislatiei ia timp,ar atrage atentia forurilor internationale,mai ales ca urmeaza sa fie implementate noile coduri si o sa fie dat peste cap sistemul oricum.Sunt in blocaj.E bun si mcv-ul la ceva.De asemenea,inchipuie-ti n actiuni in instanta care sa blocheze instantele si care sa aiba legatura cu grila de programe si antena 3.

  11. ANTENA 3 !!!… ANTENA 3 !!!… ANTENA 3 !!!…
    Sa dea dracu sa va faca ceva !!!
    II BELIM CU TOT CU JAVRA LOR DE CONDUCATOR !!!

  12. Pe 2011 de exemplu, antena3 are numarul cel mai mare de sanctiuni. Vor sa o reamendeze sau ce? Sunt NESIMTITI???
    In Romania legile se introduc sau se scot de pe o zi pe alta si e chiar asa de greu ca CNA-ul sa decida daca sa amendeze sau nu un post tv? Pana mai ieri le era simplu, mai ales cand era vorba de antena3… CURIOS…faza cu voturile egale e relativa…nu cred in democratia acestei institutii

  13. Dle Ciutacu, in lumea civilizata nicio putere nu castiga razboiul cu presa( in dictatura da), asa ca toate nazbatiile cu care ies in presa aservita toti pdl-stii din CNA nu-si au rostul.A sustine ca esti amenintat cu moartea,ca vei fi linsat sau alte gogomanii sunt de tot rasul. Trecand la lucruri serioase acesti indivizi platiti regeste beneficiind de facilitati ca ministrii nu fac altceva decat sa jigneasca inteligenta oamenilor din tara asta cu o politica stalinista (cine nu e cu noi ne este dusman).Marele(?) pianist Dan Grigore s-a simtit jignit cand dl.Gadea l-a laudat, iar playboyul ala dela PD cu fata aia de golan Zor nevoie sa inchida A3.Ce au uitat acesti noname este vorba din batrani”ca nu mor caii cand vor cainii”. Sa aveti o zi buna si raiting cat Casa Poporului.

  14. ma tot gandesc, cum dracu’ sa te cheme , totusi, Dan Grigore, si sa stai intr-un obscur CNA, laolalta cu narcisa suciu?

  15. @Dan: daca mai postezi UN SINGUR comentariu off-topic, ne despartim definitiv. daca te taie vorbitul fara limita despre orice, Internetul e suficient de incapator incat sa-ti faci blog

  16. Victor, stiu ca ati cistigat niste procese cu CNA -ul ! Ati primit banii inapoi ? Cred ca Dan Grigore a primit ordin : ori A3 suspentata ( deocamdata 10 min. ) ori demisia lui ! . Cred ca-si pregateste ,, motivele” demisiei ! Asta cu Antonescu e o scuza , ce are sula cu prefectura ? !

  17. D-le ciutacu,scuze pentru o mica deviere de la subiect(nu mult intrucat si reclamele tin de CNA).Pot intelege ca ANTENA 3 face reclama cu ROSIA MONTANA(intr-un fel ma bucura, ca le luati banii , unora pe care nu-i agreez)pentru ca si altii fac la fel/scopul scuza mijloacele/.Nu inteleg totusi dezbatterea falsa, dupa parerea mea, CU CIANURI/FARA CIANURI sau alte aspecte neesentiale,facute sa deruteze romanii.Problema se pune ASTFEL:Aurul este al Romsaniei si exploatarea TREBUE FACUTA INTEGRAL DE ROMANIA.Sa nu mai luam plasele cu redevente/vezi OMV,marmura,etc/,care sunt PRAF IN OCHI . Beneficiul resurselor Romaniei sa fie in interesul romanilor(indiferent daca se face CU CIANURI/FARA CIANURI).Veti zice ca n-avem mijloacele financiare/am avut imprumut in 2009 de la FMI si in loc sa facem ,cu o parte din bani, investitie romaneasca, la ROSIA MONTANA sau in alta parte,am facut cu acesti bani campanie electorala.Acum nu avem banii ,ATUNCI ASTEPTAM PANA II VOM AVEA!!!!.Va rog, SA NU NE MAI VINDEM RESURSELE PE NIMIC!!!!,asa cum au facut de 20 ani, politicienii/puterea(pe nimic ,doar din interesul lor personal) lucru pentru care ar trebui dati pe mana justitiei, pentru subminarea economiei nationale/pe toti care au vandut CONTRA REDEVENTE=lucru ce-l mai fac numai bastinasi din POGO=POGO=/. Pe scurt ce om de decizie sa fii/primministru,ministru,secretar de stat,etc/sa vinzi de ex. o bogatie sa zicem de 20 miliarde de euro cu un miliard de euro(iar tu” factorul de decizie” sa primesti o mita de 1 milion euro)?.Unde este PATRIOTISMUL acestor oameni/hoti/banditi?.Pai cum sa nu ajungem in situatia ,in care am ajuns.

  18. Victore sub acoperirea dilelii de la coafor acesti nesimtiti au ridicat de TREI ori astazi oamenii care protestau in fata Ministerului Economiei – ma gandesc ca macar oameni ca tine nu vor trece sub pres noua serie de abuzuri fata de oamenii care protesteaza …

  19. Ce ziceti de un referendum national pentru inchiderea CNA ?
    Sau a altor institutii superpolitizate cu rol de sperietoare,
    bugetofage si care traiesc bine-merci, in timp ce salariatii
    altor institutii sint disponibilizati in numele unor “ratiuni
    de stat” / economice ce-mi scapa.
    Normal ca presa e considerata vulnerabilitate.
    “Libertatea cuvintului” se aplica doar cind esti de partea
    puterii, altfel “ciocu’ mic !”.

    La gafele si gugumaniile ce le comit diversi membri marcanti
    ai opozitiei, hahaitorul n-are decit sa-si inmoaie linistit
    capatul unei Cohiba intr-un pahar usor incalzit de Courvoisier
    in mînuţa domniei sale si sa se amuze privind la tv.

  20. ….Si ce dulce va fi punerea cu botul pe labe a celor ce nu-si vor putea face pohta ce-au pohtit….
    Asa ceva nu se va putea intampla.Sunt prea mici pentru o audienta atat de mare.

  21. Buna ziua d-le Ciutacu,

    SUBSCRIU IN TOTALITATE, IN LEGATURA CU OPINIA DVS..

    Comentariile mele sunt de prisos.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  22. Despre update: nu demult Ponta era trădător şi omul lui Băsescu, eraţi 100% sigur! Nu mai e?

  23. @cristi: si ce s-a schimbat prin textul de azi? nimic. ramane cum am stabilit
    @Radu Alexandru Vasilescu: oameni ca mine au facut din ce scrii tu principalul subiect din Jurnalul National si au participat la un live, cu actorii povestii, din Piata Universitatii

  24. Corect, dl Sova a comis o eroare greu de inteles, mai ales ca vine din partea cuiva care ar fi terminat facultatea de istorie…dar de aici la a fi de demis, cum sugereaza dl Shafir, mi se pare cale lunga…Pare-mi-se ca nu s-a pronuntat dl Shafir si nici alti membrii marcanti atat de drastic cand nimeni altul decat presedintele tarii spunea, nici mai mult nici mai putin, ca Ion Antonescu a fost de fapt un erou, care a salvat viata a mii de evrei…

  25. Nu era o critica era o reactie pe moement si o speranta ce intre timp s-a implinit.

    Poate trebuie cateodata sa spunem si faptul ca exista o apreciere enorma pentru eforturile constante facute de voi de cei de la JN – si Zoltan o stie foarte bine si poate sa iti confirme – pentru sustinerea gesturilor firesti facute de oamenii din Piata Universitatii.

    Eu nu vreau insa sa se uite cumva abuzurile facute de acesti indivizi si as vrea ca intr-un viitor destul de apropiat sa ne sustineti si atunci cand vom protesta impotriva viitorilor conducatori daca vor uita sa-i dea afara pe cei de teapa lu’ Gogu de la Jandarmerie.

  26. PS: stiu de live-ul facut in Piata Universitatii – eram acolo – din pacate nu am avut timp astazi si cu mare regret nu am fost si eu amendat insa mi-am promis solemn ca nu o sa ratez urmatoarea ocazie de a fi victima voluntara a abuzurilor regimului – in fond orice miscare civica are nevoie si de asa ceva

  27. Banc: Basescu catre Narcisa Iorga legat de ANTENE: Mai taie din ele, da-le draq….

  28. cel putin pana astazi cei care “s-au luat la tranta” cu presa au pierdut – vor pierde si ei (pdl-ul) si asta in ciuda faptului ca ei nu se “lupta” cu toata media ci doar cu o parte din ea (poate cea mai urmarita/citita, antena3 si jurnalul national).
    cat despre dl Ponta si dl Soava parca au innebunit subit – parca le e frica sa castige alegerile si fac tot posibilul sa nu le mai castige, sunt de neinteles pentru mine.
    in ceea cel priveste pe “pianistul” de la CNA asa am o vaga banuiala ca se va razgandi (vorba aia nu cred ca e atat de limitat incat sa creada ca va putea supravetui din ceea ce ar scoata din eventualele concerte cu public, asa ca va ramane la “caldurica” oferita de actualul regim).

  29. Bine, este normala indignarea evreilor, dar incep sa devina enervanti cu asta. Au trecut 70 de ani de atunci si inca nu scapa niciun prilej sa ne aduca aminte(europenilor). Si asta nu face decat sa aiba un efect de bumerang si asta se vede in anti-semitismul modern. O politica mai moderat din partea lor i-ar face mai ‘simpatici’. Personal incep sa ma intreb daca nu cumva le place sa pozeze in victima si sa foloseasca asta ca moneda de santaj.

  30. Ai blog-ul hacker-it. Orice articol deschid din Google reader (RSS) e plin-ochi cu spam. Daca deschid aceleasi link-uri direct, apare textul normal.

    Au fost destepti baietii, probabil verifica HTTP REFERER si dau spam doar pentru cei care vin prin RSS.

    Se intampla de ceva timp chestia asta de altfel.

  31. Draga Victor Ciutacu,
    Nu veti fi singuri,ci veti vedea cata lume va iesi in strada in eventualitatea in care vor incerca sa inchida Antena3.Diferenta este ca de data asta,mitingul din fata CNA va fi imens,iar instrumentul basist va fi desfiintat.
    CNA nu are nicio atributie social-educationala,ci politica.Singura solutie este desfiintarea definitiv a CNA….va fi urmatoarea cerere a “roman’lor” din piata.
    JOS CNA!

  32. Victor, eu cred dupa umila mea parere ca mai exista un rezultat in afara de 1 sau 2; se numeste REVOLTA POPULARA sau REVOLUTIE; singurul motiv pentru care n-am iesi in strada ar fi daca am fi impuscati la ordinul lui Basescu cand iesim din casa….in rest, cred ca si Narcisa realizeaza ca nu va mai putea sa iasa din casa daca ia vreo decizie impotriva voastra!

  33. @ Victor Ciutacu

    Dincolo de natura conflictului, dincolo de cine are sau nu are dreptate… Domnia voastră găsiţi normală o astfel de dezbatere “Antena 3 contra CNA”, ore întregi, în fiecare zi, la o televiziune de ştiri? Este rolul unei televiziuni de ştiri să ducă un război personal, poate chiar unul de vendetă, cu o instituţie a statului care o nedreptăţeşte? Este normal ca nişte ziarişti sau realizatori de emisiuni (fiecare cum se consideră) să se folosească de postul la care lucrează, de emisiunea pe care o realizează, de vocea pe care o are prin mass-media… pentru a ataca CNA-ul ca instituţie? Atunci poate un militar care are o problemă cu ministerul apărării ar trebui să iasă cu tancul, cu bazuca, cu elicopterul, cu puşcociul… să reacţioneze faţă de minister? Slujba-i slujbă, drujba-i drujbă… Un profesionist adevărat nu amestecă enervarea sa personală cu ce de la muncă.

    Să-mi fie cu iertare, dar eu am impresia că “şeful” Antenei 3, respectiv domnul Gâdea, nu numai că a provocat acest conflict care, iată, aduce prejudicii postului pe care îl conduce, dar îl şi amplifică nepermis de mult (escaladarea conflictului a scăpat din mână întreg postul). Reacţiile agresive faţă de toţi funcţionarii statului este dincolo de orice deontologie. Cum să-i închizi telefonul în nas unui funcţionar care are totuşi bunăvoinţa de a intra în direct (că ci nimic nu-l obligă să intre în direct să de relaţii de orice fel). Un funcţionar agresiv se elimină el însuşi din sistem, nu este nevoie să primească corecţii în direct la o televiziune.

    La emisiunea de aseară priveam şi nu-mi venea să cred cum atâţia oameni maturi se purtau precum nişte copii din clasele primare care se ceartă dacă a fost sau nu a fost fault la o miuţă în curtea şcolii. Toate vocile ridicate, cei intraţi în direct parcă erau la interogatoriu… Mi se părea că văd o piesă de teatru menită să mă scoată şi pe mine din sărite.

    Ce este cu societatea românească de a decăzut atât de jos? Oamenii au devenit precum animalele încolţite, reacţionează cu violenţă la orice, nu mai există alt gest de reacţie decât “saltul la beregată”.

    Dincolo de stilul mitocănescu al statului român, în frunte cu preşedintele jucător, şi a politicianului român în general, care mai de care mai “înţelept în nimic”, ceva se întâmplă cu întreaga societate românească. Niciodată toţi românii nu au fost atât de surescitat şi stilul acesta de a face presă nu este deloc în favoarea cetăţeanului.

    Priviţi mai sus. Holocaustul este astăzi capul de afiş al actualităţii? Trebuie să facem astăzi o agendă de lucru politică din asta? Nu este îndeajuns că 24 de ore din 24 vedem date despre ucigaşul din coafor sau mai ştiu şi eu ce ştiri asemenea? Totul este plin de morţi, totul smulge şi mai mult sânge din victime… Ziariştii hărţuiesc orice fel de persoană cu întrebări care mai de care mai cretine. Să alergi după un tânăr al cărui tată tocmai i-a împuşcat mama… Cine poate face asta?

    Priveam ieri ştirile şi mă cruceam… NIMENI nu comenta că cei de la Guvern mai vând pe şest exploatarea de şist, ca să fac un joc de cuvinte, otrăvind fântânile ca în timpuri de demult… toţi comentau că prinţesa Caradja a fost urcată în dubă.

  34. @Bibliotecaru: incercarea puterii de a inchide pe cale administrativa un post de televiziune e un megasubiect. tragic e ca nu se vorbeste si la alte statii tv despre asta.

  35. Sunt curios cum vor relata si in ce masura vor scrie publicatiile straine despre intentia de inchidere a Antenei 3.
    Eu cred ca din momentul in care s-a “infratit” cu CNN, A3 a devenit mult mai puternica, stirile despre toate aceste derapaje ajung acum mult mai usor afara.

  36. Victore,
    E destul de ironic ca CNA a fost atat de prompt in a-l amenda pe Banciu iar in privinta lui Gadea (care si-a recunoscut greseala) poarta discutii interminabile.

  37. @bigradu: pai la Gadea nu se discuta necesitatea sanctiuni, ci amploarea ei. iar cariciul bate la fund orice dobitoc :))

  38. Ma uit acum la Tv si sunt fara cuvinte… Omul asta care vorbeste acum e infiorator! Au iesit oameni in strada, are 8% in sondaje si continua sa aiba aceleasi obsesii: privatul in sanatate, schimbarea structurii teritoriale, legea alegerilor si “schimbarea clasei politice” si Parlamentul Unicameral! Eu nu inteleg cum?! Cum poti sa fii atat de dezaxat sa continui sa vorbesti ca si cand ai avea 80% in sondaje si lumea te-ar iubii?! Pe mine ma sperie deja omul asta! Asa cum nebunul ala s-a dus in coafor si a impuscat 8 oameni, asa si dezaxatul asta vine si vorbeste in Parlament de parca ar fi idolul poporului sau ceva de genul! 😐

  39. Update: Nu s-a abtinut sa faca putina publicitate si pt. Rosia Montana… Cat de pe fata poate fi un lobby pt. o companie, cand e facut in Parlamentul unei tari?! 😐 Infiorator…

  40. Inchiderea A3 va fi un abuz,tot asa cum a fost dezafiliera U Craiova sau Poli Timisoara- ma refer la faptul ca au facut-o pt. ca au putut si ca e o chestie pe termen scurt.
    Acum,nu stiu daca va puteti muta cu emisiunile pe Euforia?Daca da,Euforia e prezenta pe toate societatile de cablu?
    Despre prestatia lui Ponta si despre alegerile dumnealui din viata politica imi pun din ce in ce mai multe intrebari.Despre Sova pot spune ca nu prezinta deloc calitatile unui purtator de cuvint(fara diplomatie,fara versatilitate,neinformat si pus pe harta,pare a suferi de mania persecutiei).
    Mi-am pus problema daca nu ar fi mai bine ca PSD si PNL nu ar fi mai bine sa mearga separat-asa cum aritmetica in politica nu face din 1+1=2,poate separat ar face mai mult de 55%.Problema e,cum sa faci separarea in acest moment- trebuie o faza de nivelul celei cu “Draga Stolo”.
    Vom vedea ce va fi!

  41. Basescu ne vorbeste acum de dezvoltare durabila,la fel ca Iliescu!Doamne nu mai scapam de astia!
    Scuze,dar ma zapacit discursul astuia!

  42. @ Victor Ciutacu

    Stimate domn,
    Cu riscul de a mă re-acuza că fac chat pe acest blog, trebuie să vă răspund, mă simt dator să vă răspund, şi să vă transmit că nu demersul domniilor voastre consider că este greşit (şi aici nu mă refer în primul rând la Victor Ciutacu, ci mai ales la grup ca întreg), ci forma acestui protest, calitatea sa, dacă vreţi. Aş fi înţeles în orice moment protestul ziariştilor (mai ales dacă era vorba de toţi ziariştii, pentru că, după cum bine observaţi, Antena 3 nu prea este susţinută, dintr-un motiv sau altul… Şi spun că nu înţeleg motivul pentru că nu pot aprecia eu, din afara sistemului, de ce nu există solidaritatea de breaslă), numai că în loc să văd ziariştii adunaţi în faţa CNA, ca orice protestatar român, într-o manifestaţie de protest normală cu care aş fi fost, fără doar şi poate, de acord… ziariştii au ieşit la luptă precum minerii altă dată, cu uneltele de muncă. Mineri aveau târnăcoape şi căştile cu lămpaş, cei de la Antena 3 camerele video, studiourile, canalul de emisie… Eu asta vă spun… Mai bine zis, chiar asta vă spun. Nu vă consideraţi deasupra cetăţenilor pentru că aveţi posibilitatea să vă exprimaţi cu o audienţă mai largă. Vreţi să faceţi un exerciţiu democratic de protest?, faceţi acest exerciţiu de pe poziţie egală cu orice cetăţean, mergeţi în fiecare zi în faţă la CNA, acceptaţi plimbarea cu duba la Circa de Poliţie, amprentarea, audierea, poate şi un baston pe spinare… Iar la muncă, la Antenă, să fie serviciul obişnuit al ziaristului, totul trebuie să continue ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Este incorectă folosirea postului pe post de armă.

    Aceasta este părerea mea.

    Iată de ce prinţesa Caradja este de admirat. Ea putea să apară liniştită la studioul de televiziune, alături de politicieni, să spună câte ceva… profitând de faptul că este persoană publică. Dar nu, prinţesa a preferat să fie egală cu oricare dintre cei ce protestau şi asta o face deosebită.

    Cei de la PNL au făcut luna trecută (sau acum două luni, că deja suntem în martie) un miting în care au spus că sunt alături de cei din Piaţa Universităţii. Important ar fi fost însă ca parlamentarii şi preşedinţii de partide să fi fost în stradă, egali cu cei din Piaţa Universităţii, şi să protesteze fără megafoane, fără scene, fără ca ei să fie sus şi “poporul” jos, ascultător şi aplaudac… Politicienii însă nu au acceptat să fie egali cu poporul în numele căruia vorbeşte, nu le-au plăcut să fie păziţi de Jandarmerie precum infractorii şi nici să fie îndesaţi în dube mângâiaţi, cu blândeţe, de bulanul purificator. Printr-o astfel de poziţie politicienii “opoziţiei” (folosesc acest cuvânt pentru a mă face înţeles exact, pentru că în sistemul instituţional românesc nu există dihotomia parlamentară Putere/Opoziţie, este o prostie vehiculată aberant de toţi din necunoaşterea Constituţiei) s-au auto-poziţionat de partea statului care opresează alături de “putere”. Problema este că anumite persoane se simt mai îndreptăţite decât alte persoane “să stea în faţă”. Nu faceţi la fel. Vreţi să protestaţi, nu vă folosiţi de prerogativele puterii presei pentru a ocupa spaţiul de exprimare a ştirilor cu asemenea lucru. Ieşiţi în faţa CNA (şi ştiu că sunteţi în stare să faceţi asta, aţi dovedit că o puteţi face), protestaţi, deveniţi o ştire legitimă care să apară în mass-media ca atare. Credeţi că dacă 70% din personalul Intact Media Group (pentru că cineva trebuie să şi muncească în acest timp) ar fi în faţa CNA sau în faţa PDL, filiala lui “nea cutare” care a spus că ar trebui închisă Antena 3, va fi o singură televiziune de ştiri din România care să nu vă ofere spaţiu ca ştire? Mă îndoiesc.

    Iată, astăzi în Parlament domnul Băsescu CERE Parlamentului să vândă suveranitatea României şi să închine România intereselor străine… din toate punctele de vedere. Să vedem ce va fi mai departe. Eu voi face cu siguranţă o intrare pe blog cu acest subiect. Nu voi ţipa, nu voi înjura… îmi voi expune, democratic, opoziţia faţă de ceea ce se întâmplă, să nu se spună că nu am atras atenţia.

  43. hmmmm, baietii astia chiar pregatesc terenul:
    radio romania actualitati insinua , azi, cu citeva minute inaintea jurnalului de la ora 7, prin vocea unui crainic caruia nu i-am retinut numele, cit de nasol e cu emisiunile astea gen ‘pamflet’, unde agramatii si cei ce vorbesc tot felul de porcarii suburbane dau ‘tonul’, uneori. iar, publicul, saracul, e inundat de atitea rele, de parca nu buzunarul fiecaruia , din care statul fura , e preocuparea romanului de rind, ci asa-zisa nimicnicie a unor comentatori tv.
    cum nu prea cunosc alte emisiuni ‘pamflet’, ma rog, Badea zice ca emisiunea lui nu e si-l creditez pe el, eventual a lui Banciu de labe1tv, si luind in considerare ca Badea nu e nici agramat si nici prost, (nici Banciu nu e , da’, el e de cealalta parte a baricadei)stau si ma gandesc cui i s-o fi adresat scurta interventie a RRA?bineinteles ca lui Badea.sper ca idiotii astia de la putere sa inteleaga faptul ca limita romanilor nu e infinita si sa nu scoata A3 din grila!!!!
    Astept, de 8 martie, demisia lui Dan Grigore !La plecare, sa-i daruiasca narcisei un crin!

  44. Nu stiu daca se iau pronosticuri pt. acest meci. Sper sa nu fiu offtopic. Pronosticul meu: 2

    Vespasian.

  45. DAN SOVA : un motiv in plus pe langa alte 100 pentru care NU VOTEZ USL !!!!…
    Daca asta are sa inlocuiasca ce exista acum E JAAALEEE !!!

  46. P.S. Sunt prieten cu Andrei Valentin Videanu !!!
    Lasati oamenii in pace , domne’ , ca astia stiu ce-i viata ….
    Sunt de treaba si au de lucru !!!

    Cu respect !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.