Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

– Dosarul penal referitor la privatizarea Alro Slatina a fost deschis acum peste 6 ani. Nimeni nu mi-a cerut, în perioada scursă de atunci, vreo declaraţie lămuritoare.
– Fişa postului meu a stat, de când am plecat din funcţia publică printr-un act de voinţă proprie, la dispoziţia oricărui organ de control al statului. Se pare că nu i-a interesat pe anchetatorii DNA, de nimeni împiedicaţi să cerceteze, până-n mai 2011.
– Atribuţiile mele de serviciu, în poziţia de consilier personal al ministrului, angajat contractual la cabinetul demnitarului, nu au avut nici o legătură cu privatizarea, administrarea sau postprivatizarea. Nu am avut drept de semnătură.
– Nu am participat nici la negocierile cu viitorii proprietari ai Alro, nici la şedinţele de Colegiu al APAPS (nu eram membru al lui), nu am făcut parte din comisia de privatizare ori din vreun organism abilitat legal să decidă soarta societăţii.
– Banca Mondială a felicitat în scris Guvernul României pentru privatizarea Alro. DNA cere corespondenţa. I-o băga pe funcţionarii de la Washington la abuz în serviciu.

UPDATE: Bine, nea Dane, o să repar pereţii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

  1. E foarte dureros ca,dupa 20 de ani inca ne balacaresc,astia,in aceeasi mlastina puturoasa.Au coborat chiar mai jos decat au facut+o ceilalti.Dle Ciutacu,sunt convinsa ca nu vor reusi si ca vor plati cu varf si indesat nenorocirile infaptuite.

  2. Victore,
    Securistii erau mari patrioti pe langa talharii astia care si-au vandut sufletul, tara si natiunea, doar ca sa adune averi incomensurabile.
    Despre afacerea ALRO, documentele sustin altceva decat hotii astia….care nu vor decat sa li se piarda urma necinstita.

  3. Victore, pentru ăștia nu contează nimic, bre…. Te vor ancheta și pentru că, imediat după Geneză, Adam a luat un măr de la Eva fără să respecte procedurile de achziții – licitație, cerere de oferte sau alte asemenea, și nu și-a publicat pofta de mere în SEAP….. 😀

  4. Acu’ nu stiu cand v-au cercetat dar zice codu’de procedura ca procuroru-i o-bli-gat, in caz de netrimitere in judecata, sa va instiinteze despre faptul ca ati fost interceptat si inregistrat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.