Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

– Dosarul penal referitor la privatizarea Alro Slatina a fost deschis acum peste 6 ani. Nimeni nu mi-a cerut, în perioada scursă de atunci, vreo declaraţie lămuritoare.
– Fişa postului meu a stat, de când am plecat din funcţia publică printr-un act de voinţă proprie, la dispoziţia oricărui organ de control al statului. Se pare că nu i-a interesat pe anchetatorii DNA, de nimeni împiedicaţi să cerceteze, până-n mai 2011.
– Atribuţiile mele de serviciu, în poziţia de consilier personal al ministrului, angajat contractual la cabinetul demnitarului, nu au avut nici o legătură cu privatizarea, administrarea sau postprivatizarea. Nu am avut drept de semnătură.
– Nu am participat nici la negocierile cu viitorii proprietari ai Alro, nici la şedinţele de Colegiu al APAPS (nu eram membru al lui), nu am făcut parte din comisia de privatizare ori din vreun organism abilitat legal să decidă soarta societăţii.
– Banca Mondială a felicitat în scris Guvernul României pentru privatizarea Alro. DNA cere corespondenţa. I-o băga pe funcţionarii de la Washington la abuz în serviciu.

UPDATE: Bine, nea Dane, o să repar pereţii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Ciutacu-i de vină c-au venit ruşii la Alro

  1. Care-i, pana la urma, problema cu privatizarea ALRO?! N-a dat-o nimeni la fier vechi, functioneaza bine, plateste salarii, taxe la stat, face export, aduce valuta etc. De ce dracu’ nu se ocupa DNA-ul de sutele de foste fabrici comuniste ajunse la fier vechi prin ciordeala ordinara?

  2. ,,- Atribuţiile mele de serviciu, în poziţia de consilier personal al ministrului, angajat contractual la cabinetul demnitarului, nu au avut nici o legătură cu privatizarea, administrarea sau postprivatizarea. Nu am avut drept de semnătură.,,…stiu si ei prea bine asta,dar nu conteaza pentru ei,interesul lor este de a te haitui a te speria si (practica PDL) a te prezenta in zeghe la TV poate ,,iti intra mintile in cap,, si o lasi mai moale cu criticile impotriva puterii. Tehnici bolsevic-securiste nu se vindeca astia pana vor muri de vechile practici.. Du-te la Antena 3 si ,,canta,,Basescu-Elena-Partidul-Romania si vei fi pe placul puterii si implicit vor lasa balta ,,cercetarile,,.

  3. Nesimțire curată din partea DNA-ului atâta timp cât Dvs v-ați făcut datoria de a lăsa fișa postului oricărui organ al statului. Lăsați-i dracului de nenorociți. Eu vă aștept și în seara asta la D-l Gâdea la Sinteza Zilei. Nu de alta dar trebuie să vă faceți încălzirea pt. ziua de vineri pt emisiunea Dvs. Aștept cu plăcere noi dezvăluiri din dosarul Alro sau alte șmecherii guvernamentale.
    Sănătate & numai de bine să auzim!

  4. @all: oameni buni, nu ma plang, informez eu inainte sa dezinformeze ei. vor sa cerceteze? sunt liberi s-o faca! dar lumea trebuie sa stie si ce e-n spate.

  5. De 6 ani si nu te-au intrebat nimic ? O fi uitat ala batranu’ de tine… Nu vezi ca-i distrus cu capu’ ? El nu mai tine minte nici ce-a facut acum un an ! Adineaurica a zis la tv, de cateva ori, ca anul trecut a vrut sa diminueze pensiile cu 10%, nu cu 15%, cum a auzit toata lumea pe 6 mai.

  6. mai degraba cauta vreun raport in care ciutacu sa fi scris ceva de bine despre rusi, ca sa-i lipeasca o eticheta.

  7. Aha! O să-ţi ia boii de la bicicletă! Uite-aşa devii şi mai mare vedetă, să moară toate curvele masculine şi feminine din PD. Şi lingăii lor de curte. 🙂

  8. Oare când vor intra în vederile acelor „parchetari” care veghează la respectarea legii???si cei ca noi care mai aruncăm câte o părere„răutăcioasă”despre una,despre alta,ca niste buni„chibiti”ce suntem,pe bloguri supărător de incisive cum este acesta,în restul timpului fiind niste-noi însine-bloggeri pasnici si chiar melancolici?

  9. Bine a zis Neils azi dimineata – apare numele tau pe lista posbililor implicati in ceva fraudulos, ce mai conteaza restul ?

  10. Deci din cauza Dvs. nu mai plouă pe la noi, bine că vă ştiu! 😛
    Trecând la chestiunea articolului, treaba asta cu DNA-ul începe să pută… Or avea unele dosare pă bune, sub nasul lor puterea face abuzuri, acu’ se găsesc ei să cerceteze… Ptiu….

  11. Incomodati rau de tot pe cineva, asa ca ei condidera ca poate va mai “potoliti” avantul. Sper, asa cum va cunosc, ca “va doare la basca”, vorba lui Mircea Badea. Dar e bine de stiut cam cu ce i-ati suparat si mergeti pe drumul ala… Se pare ca ii afecteza…

  12. Mi-aduc aminte cu drag ca in vremuri pre-capitaliste, mosu’ informator de la parter nu m-a pirit cind m-am intilnit cu niste americani. Acu’ e vremea cind daca doar vezi un rus la TV trebuie sa informezi autoritatile Patriei. Asa si cu tine, nu stiu daca gavareshti po ruski, da’ precis ai vazut fantoma vreunui rus si esti automat suspect ca n-ai raportat-o la vreme. DNA, ciort tebia vozmi!

  13. băi, da” tva-ul de ce l-ai ridicat?nu vezi ce eroare a fost?

    “Libertate!!!”

  14. Ma mir ca a durat atat, era natural sa se agate de ceva, don ciutacu, multumesc lui Dumnezeu ca n-au de ce, ca asta cu alro e de porc!

  15. Te ia la rost pe tine,se fereste de referendum,da vina pe guvern ca doar el a numit premierul,fmi-ul a dat niste bani care ,Dumnezeu cu mila ,nu se stie cum vor fi recuperati,tva-ul l-a marit cred ca presa,deci e imputita rau treaba in tara asta.Poate ca ar trebui sa ne gandim serios la reintroducerea pedepsei cu moartea pentru cei de la putere care angajeaza statul in imprumuturi uriase fara sa fie in stare sa gestioneze treaba dupa aceea.In fond si la urmei vorbim de securitate nationala.Abia asta este securitate nationala.Eu nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza in iarna asta.Ei cred ca daca presa nu mai vorbeste de problemele oamenilor,atunci acestea dispar.Ar fi extraordinar,dar ele nu dispar,se accentueaza pe zi ce trece,voi ,jurnalistii, trebuie sa amutiti un timp,cat mai mult.Ce va urma in urmatorii doi ani e dramatic.Desfiintam tara ,pentru unguri(Charles a spus ceva de Ardeal,nu?legat de export?),desfiintam capitala pentru bani,desfiintam instante,spitale,scoli,agentii si directii financiare.Daca asta este reforma,atunci presedintele e un mic Hitler.Am vrut sa iti ofer o imagine a ceea ce urmeaza.Si de ce presa trebuie sa taca.

  16. DNA-ul ancheteaza, a anchetat si va ancheta in continuare.
    Faptul ca se agata de “orice actiune” facuta de oricine din minunata Raomanie nu mai mira pe nimeni, va urma doar sa anchetam prin DNA furtul din chioscuri si de pe strada, sa renuntam la politie si la avocati si sa ii numim cea mai puternica putere in stat pe DNA – mana dreapta a conducatorului suprem al armatei care cu mana dreapta acuza, condamna si pedepseste pe oricine calca stramb.

  17. Eu zic că toate astea sunt de doi lei, chiar şi pentru cei mai imbecili dintre cei imbecili. Chiar şi ăia se cam prind despre ce-i vorba. Dacă se mai găsesc votanţi cumpărabili pentru PD, nu e din cauză că ar crede ei ceva de genul poveştii din articol. Deja asta ţine de şmecheria omului simplu, fie el semianalfabet.
    🙄

  18. in tara in care nu se respecta nicio lege, oricine poate fi anchetat si arestat pentru orice. singura sansa pentru romani este existenta unui corp de judecatori integri la iccj, judecatori asupra carora ciuma portocalie inca nu are influenta. in momentul in care aceasta ultima citadela va cadea va fi vai si amar. fara o sustinere puternica de la prieteni in tara si uniunea europeana, ziaristii incomozi puterii portocalii vor avea de suferit.
    puterea trebuie lovita in pantecele moale (precum crocodilii), romania tara mortii, cazul celor 230 caini omorati bestial la Iasi, sau decizia de condamnare la moarte a 71 cai salbatici de la Letea jud. Tulcea trebuie urgent popularizata in occident, in asa fel incat puterea sa raspunda pentru deciziile aberante pe care le promoveaza.

  19. Nea Victore..cam cind preconizezi ca te vor acuza astia si de moartea lui J.F. Kennedy sau mai aproape de zilele noastre de vinzarea acelei “gauri negre ” pentru economia Romaniei , acel ” morman de fier vechi” numit acum SIDEX Galati ?Nu ceda nea Victore..da-i in ma-sa de nemernici !O iesi soarele si pe strada noastra ! Ce zici am dreptate ?

  20. Initial n-am vrut sa comentez nimic pt. ca , ce naiba as mai fi putut zice decat ceea ce stim cu totii : CA REGIMUL BASESCIAN INCEARCA SA BAGE CALUSUL IN GURA TUTUROR CELOR CARE NU-L LING IN CUR !!! 😈

    … Dar comentariul lui nea Dan (catre care Victor ne-a dat link) A FOST SUPERB ! 😀 De nota 10 cu felicitari…

    Asa “basecule” … , poate ai strans in jurul tau o armata de slugi cretinoide , asemenea stapanului , dar N-O SA AI NICIODATA acea “mana de oameni” a caror valoare este inzecit mai mare cu a tuturor slugilor tale la un loc …!!! 😉 Ma bucur ENORM sa constat ca inca mai exista ACESTI OAMENI de calitate ! 😛

  21. Draga unchiule Vicky. Iti spun ‘draga’ pentru ca trebuie sa fim buni cu cei care urmeaza sa fie judecati, stramb si pe nedrept. Ce sa-ti mai spun? De ani de zile te avertizez, ca urmeaza sa fii luat. Tu, ca vrei sa fii martir. Bine… Vei fi.
    De-aia ziceam ca sa mai strigi si tu putin la ei, cat mai ai ocazia. E expresia aia americana: ‘going down swinging’, adica sa mori cu unul de gat.
    Nu te compatimesc, ca ar fi o jignire gratuita din partea mea. Da-le frate romane, cat mai poti! Da-le!

  22. @geza: dat fiind ca n-am pasiunea sa devin martir, o sa ma straduiesc sa le dau in gura fara sa ma lege

  23. Super tare articolul!Se pare ca au o gramada de treaba baietii astia cu ‘asultarili’.Astept si inregistrarile din cancelariile profesorilor,din camera de garda a medicilor,de la sedintele de sindicat,din mine-alea care au mai ramas si de ce nu,poate o comit din nou si baga fwd pe net si ceva de la cotroceni sau de la guvern.Este incredibil cat de departe s-a ajuns,insa,din pacate,in 2 ani de zile ne vor pune microfoane si in wc.
    Pacat de banii aruncati pe ferestrele romanilor,ca sa isi intinda aria de acoperire.Asteptam sa ne invite la partea a 2 a de la emisiunea non-stop:AICI SUNT BANII DVS!

  24. am vazut emisiunea de aseara, am vazut la tv ce ne-ati aratat si felicitari colegului de la jurnalul national pentru articolul scris, si felicitari si dvs. pt ce le-ati spus aseara, ca doara mort va pot inchide gura(fereasca dzeu de acest lucru) sunt niste jeguri de oameni, l-ati vazut pe base cum statea el de vb cu biata baba la tribunal si aia femeie saraca si amarata cum ii zicea saru mana, asa sunt oamenii de la tara daca noi astia de la oras nu v-om fi uniti s-a zis cu noi la urmatoarele alegeri, cat despre aia de afara zic ca e f bun base, va spun din proprie experienta prietenii mei din belgia cu care am avut disputa pe acest lucru, asa gandeau.stima si respect maxim dana

  25. Prea tare articolul lui D. Constantin.
    Ce sa zic, aceleasi mizerii ale lui Base. Partea proasta e ca multi romani pun botu’.

  26. Aaaauăleu, nene Victore! Ce făcuşi bre? Din cauza lu’ matale să strîce “şopîrliştii” păreţii din birou’ lu’ nenea Dan Constantin? Păi treabă-i asta? Să provoci matale deranj în casa omului? N-aş fi crezut! Parol!
    Banzai!

  27. Aha! Acum am inteles de ce v-au “cautat” procurorii.DNA e sublim ! La CJ Iasi, DNA, prin instanta, solicita interceptarea unor persoane intr-un spatiu public, asa ca, incheierea de interceptare este data nu pentru o singura persoana cum cere legea, ci pentru toti fraierii care au trecut pragul acelor birouri,un fel de urmarire penala “en gros”, incalcandu-se grav legea interna dar si prevederile CEDO. Parca asa lucrau si aia de prin ’89…

  28. “Puterea fura tot, cu scaunul in usa
    Opozitia, ca o capusa, saliveza pe tusa”

  29. stim cu totii (cei zdraveni la cap) cine e in spate si dicteaza care sa fie urmatorul haituit. ca acum e randul tau si ca au venit cu scorneala asta nu ma mira de loc pentru ca sint de foarte joasa speta si nu au curaj sa iasa din cuvantul tiranului. niste papusari care executa tot ce le zice bou’ ala. sper sa si-o fure pina la urma toti jegosii astia , executanti , locotenenti sau generali in frunte cu domn’ amiral. toti cu””. pentru tine nu pot decat sa-mi fac sperante ca te vor lasa in pace si ca nu inventeaza cine stie ce doar ca se te infunde. antena e un fel de insula “dizidenta” pe care crucisatorul se zbate s-o distruga. are mijloacele necesare(chiar prea multe decat ar trebui) ,iar lacheii isi freaca mainile de bucurie timpa. asta-i tara (aia-i tara). bafta!

  30. Am fost la DNA la mine in oras sa reclam corutia din facultatea mea .Mi-au zis asa : ca ei sint numiti de conducerea statului Roman si ca conform legi ei nu se ocupa decit de cazuri de sume de la 10.000 euro in sus . Bun am zis daca sinteti numiti de PDL isti e clar cei mai corupti oameni din Romania mi clar …a zis ca n-am probe . Am zis normal ca nu am sa dus dosaru flota la bun sfarsit sa vedem daca am dovezi si multe altele care le stim .Eu nu pot sa ma angajez nicaeri daca fur un ac …cum a ajuns cineva presedinte daca a disparut o flota pe mana lui? Ce putem face cu astia? Mai avem armata ? O dictatura militara ar fi o solutie sau sa stam doar sa ne uitam la ei? Exista o solutie : eu plec din tara cind gasesc un job , m-am saturat si eu si prietenii mei plecam si gata . Apropo felicitari Antenei 3 m-au cucerit deplin 80% procent ma uit restu hbo . Victor am si eu o intrebare daca am si eu vorbe grele cum pot sa te contactez?

  31. “Bine, nea Dane, o să repar pereţii”.
    in romanica basista, urmarirea informativa si supraveghere operativa sunt mult mai uzitate de serviciile speciale decat cele realizate de securitate in regimul comunist. retelele de calculatoare, retelele de telefonie mobila (alta retea de calculatoare), retelele ATM, precum si mijloacele si metodele specifice serviciilor fac ca toti cetatenii sa fie infinit mai supravegheati si urmariti. atata timp cat romanii accepta aceasta stare de fapt democratia devine o gluma proasta, guvernantii capabili de orice pot folosi serviciile pentru desfiintarea opozitiei politice, si cufundarea tarii intrun regim totalitar, mult mai scarbos decat defunctul regim comunist.

  32. ”Blonda,chioru si piticu” lucreaza!
    Mare multam pentru invitatul de maine!

  33. @Victor, nu poti sa-i actionezi pentru hartuire ?

    @Ady: buna gluma 🙂 [scuza-mi cinismul]
    si te-ai dus tu cu inima deschisa si cu sufletul
    in palma la onor institutia sa asanezi moral
    inc-o particica a societatii noastre… si ti-au
    zis ca nu se poate si tu te-ai suparat dintr-atit
    si pleci ? 😀

    nu se face mai Ady, mai ales ca acum urmeaza
    “partea cea buna”: iesim din criza, se
    liberalizeaza preturile la energie, gata cu
    ajutoarele sociale si intretinerea “mica”.
    pai mai subiecti ai statului roman, credeti
    voi ca puteti sa huzuriti in acest hal ?

    apropo, auzirati ca prin tîrg umbla vorba
    c-au interzis piesa de teatru “blonda chiorul si piticul”
    de la sala dalles ?
    http://www.youtube.com/watch?v=_O3UfXKXKcg
    http://www.jurnalul.ro/special/special/comedia-blonda-chiorul-si-piticul-interzisa-pe-magheru-578617.html

    imi aduc aminte de 1987 si 1989 si uitindu-ma
    la ce scrie lumea mai sus si cele intimplate
    la Iasi ori apropo de intimplarea cu Nicu Gheara
    si echipa de filaj de acum citiva ani si in general
    despre traiul de atunci si acum, despre tehnologie,
    deontologie etc, n-am putut sa nu compar cele 2 perioade:
    – tehnica de urmarire analogica versus digitala;
    – “aia” erau mai finuti decit “astia” cind te filau;
    – p-atunci nu prea mureai de foame si nici nu
    riscai sa fii dat afara din casa; cugetai infofolit
    sub vreo 3 paturi la bucatarie in fata singurului
    ochi al aragazului pe care era o caramida in intuneric,
    (pentru ca, nu-i asa, pe atunci aveai bani sa platesti
    lumina, dar ea, saraca se mai si “lua”…);
    – nu prea aveai oportunitatea sa-ti faci publice ideile
    si convingerile (de unde atita net, chat, blog, etc ?!);
    – disidentii aveau domiciliu fortat;
    – p-atunci aveam politica externa si intretineam
    relatii de “pretenie” cu o “suma” de state;
    – cine mergea la biserica atunci nu batea cruci
    in mod manelistic;

    am avut suficienta curiozitate sa ma uit azi
    sa vad ce mai zice intiiul politician al tarii
    si vad ca ne-a mai dat o tema apropo de supravietuire,
    probabil va fi rezolvata in mod “magistral” de domnia
    sa si de onor guv pina la alegerile din 2012…

    si m-am mai gindit la o chestie: daca se sucesc onor
    portocalii chiar cu putina vreme inainte de toamna
    2012 si scot udmr de la guvernare abordind tema nationalista
    in propria maniera, tipind sus si tare ca doresc sa prezerveze
    limba si integritatea tarisoarei, iar voturile vor curge gîrla ?!

  34. Victor, imi cer scuze dac-o iau cam pe langa topic, dar mesajul cetateanului gogu (21:35) mi-a dat ghes de a incerca sa aflu explicatia unui lucru ciudat care mi se-ntampla de cateva zile, cu riscul consolidarii unei reputatii de paranoic incurabil. Despre ce e vorba: daca imi pun telefonul pe unitatea centrala, am observat ca mi se-nchide calculatorul cand primesc apel (nu de la orice numar, doar de la unele). Nu are timp sa-si inchida programele, se opreste brusc, ca si cum ar cadea curentul. Initial, chiar am crezut ca sunt caderi de curent foarte scurte, pana am realizat ca se-ntampla exact cand imi suna telefonul (de fapt, cam cu o secunda inainte). Am verificat asta si cu celelalte telefoane din casa, dar cu ele nu s-a-ntamplat la fel. Cam atat… Daca poate cineva mai bunghiu in IT/GSM sa ma lamureasca (de ce nu, poate chiar un securist “de bine” 🙂 ), sau macar sa aflu daca i se mai intampla si altcuiva… Poate e normal, nu stiu, dar daca ar fi, de ce nu se intampla si inainte ?

  35. @ Victor
    Ai grija sa nu-ti faca nevertebratii astia vreo cheie.Ma gandesc ca la cate sunt in stare, te poti trezi intr-o buna zi arestat pt trafic de droguri de mare risc, lasate ( fara niciun risc )la tine-n masina, in pod sau sub capacu´ de la buda.

  36. Ai nostri bravi au terminat de cercetat cazuri gen Nastase, Ritzi, Nicolaescu, i-au pedepsit cum se cuvine si acum au inceput cu Ciutacu….urmeaza Badea pentru fabrica de chibrituri? O simpla concluzie cei care ne conduc ne cred tampiti….

  37. Nea Victore dar “astia” chiar VOR sa le “dai in …gura, asa incit…nu au motiv sa te lege! Este sex liber consimtit.Asa ca…da-le-o ….mama lor de hoti !

  38. pe lângă tine mai sunt şi alţi vinovaţi!uite-i aici

    Mă întreb şi eu ca prostu”, unde-i T(r)istmăneanu să înfiereze comunismu’ cu cenzura mamii ei cu tot ?Sau Patapievici?Nu stiu , parca el e cukultura, ca de la ministrul maghiar al culturii române , zău,nu mă aştept!

  39. Nea Victore …faci matale ce faci si…scoti din joben …cite o bunaciune! Jos cu palaria! Abia astept sa urmaresc ” Vorbe Grele ” si sa ascult comentariile domnului Stolnici.Asta boier frate…nu ciocoi ca astia de azi…facuti pe ” puncte” .Ti-am mai zis eu…cu invitati d’astia…spargi audientele si la CNN !Ne auzim la “Vorbe Grele” !

  40. eu cred ca esti responsabil si de mineriade, rusi, comunisti, uraganul katrina, criza economica, razboaiele din irak si afganistan… si sa nu uitam de pixelul albastru!

  41. Ce să mai zici ? Am văzut tot “circul” şi toată “târăşenia”. Am urmărit şi declaraţiile dvs. şi documentele prezentate la tv. Nemernicii ăştia, în 2011 şi 2012 până la alegeri, vor “călca tot în picioare” să intimideze. Sper să treceţi cât mai uşor şi bine peste asta, deşi nu este deloc uşor cu instituţiile (“aduse de la măsa de acasă”) şi slugile lui Băsescu. Sunt în stare de orice ăştia. Mă aştept ca mâine – poimâine, să-l “agaţe” şi pe Mircea Badea cu ceva, aşa cum cred că vor “forţa nota” într-u dispariţia Antenei 3. Ăsta-i statul “reformat” de Băsescu de 7 ani încoace. Şi asta e doar “începutul” dacă nu vom avea reacţia de a ieşi cu toţii în stradă. În 2012, nu m-ar surprinde dacă, pe la servici, ni se va impune să semnăm adeziuni la PDL, dacă vor să nu ne “reformeze”. Mare rău au putut să ne facă ăştia de l-au votat pe Băsescu în 2009 ! Sunt convins că Băsescu, băsiştii şi PDL-ul, va încerca să “închidă cât mai multe guri” în perioada următoare. Uitaţi-vă şi la nemernicia de la CJC Iaşi, unde doar reprezentanţii opoziţiei au fost “filaţi”, şi vedeţi în mutra lui Simirad, imaginea “băsistului nenorocit 100%)! Mare minune să nu ne urmărească nenorociţii ăştia “pas cu pas” şi ce discutăm aici, pe acest blog ? Sunt absolut sigur că n-o să fii singur d.le Ciutacu, orice ţi-ar “coace” băsiştii.

  42. Mi-a fost greu sa il diger pe Iliescu, aveam aproape de 25 de ani la Revolutie, eu totusi îi spun asa.
    Un fapt mi-a intarit si mai mult convingerea f.recent. Un american de vreo 60 de ani a castigat 2 milioane$ la loterie.I s-a reprosat ca primeste inca tichete de masa(food stamps)si a fost intrebat daca e etic.M-a uimit raspunsul lui:”Yes,I play by the rules”, tipic american; schimbati voi legea si nu mai primesc bonurile de masa!Ce faţă hotărâtă avea ,însă.
    Realizez ca, daca 85% il voiau pe Iliescu (parintii nostri, ce mai tura-vura, veniti dintr-un comunism obositor) il voiau.Voiau liniste!Au avut.Cu un pret.Asta e democratia!Atunci eram prea infierbantat sa respect niste reguli, chiar daca nu era democratic.Desi, in adanc stiam ca avem dreptate!
    Nu-mi aduc insa aminte bine ce politician a spus ca, daca ar fi fost 13-15 iunie sub conducerea lui Basescu, ar fi iesit un macel mai mare decat la Revolutie…Sa ne respectam batranii!

  43. Victor,iti recomand cu caldura art.121-124 cod penal,depinde pentru ce fel de fapte te urmaresc astia.Cu cat sunt mai grave,cu atat termenul este mai mare.Si avand in vedere ca la noi dosarele dureaza ani de zile in instanta,nu cred ca au vreo sansa sa te condamne definitiv.Iar arestul preventiv nu cred ca se poate aplica,cat timp iti vezi de treaba.Iar Base se agita prea mult ca-mi da dreptate.

  44. Ce s-a nimerit promoul cu urmarirea!s-a stiut sau a fost o intamplare sa apara cu o zi inainte de scandalul de la Iasi.si eu va urmaresc dar la tv.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.