Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine ne scapă de camarila lui Băsescu?

Cine ne scapă de camarila lui Băsescu?

Badea a fost extrem de bun aseară. Nu l-am mai văzut atât de revoltat-coerent din seara când mă făcea Băsescu tonomat. Și, dacă eu nu reușisem să găsesc un motiv care să mă facă să aleg contracandidatul de susținut, uite că mi l-a găsit el.

Dacă Mircea a anunțat că va merge la vot în cazul în care va găsi unul care să-i promită că-l va scuti de greața de a vedea în fiecare zi clanul și Băsescu și camarila aferentă, eu merg mai departe și promit că, în măsura în care se va întâmpla minunea asta, omul respectiv o să beneficieze de susținerea mea fățișă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “Cine ne scapă de camarila lui Băsescu?

  1. din pacate nimeni nu ne mai scapa, fiindca si-au pus neamurile in pozitii de “recuperare” , vezi EBA, Ciolos,Bogdan Olteanu, adicaaaa, TOTI. Nu exista loc in care sa nu existe astia gata sa umple locul ramas liber (eventual)

  2. mircea este purtatorul de cuvant al multora dintre noi. exprima, printr-un discurs direct, fara dantelute, panselute si alte rahatisuri de salon (cum si-ar dori moliile alea din c.n.a.) exact ceea ce simtim noi, multele milioane de traitori sub talpa clanului si-a camarilei lui nosferatu de la cotroceni.

    pentru mine – si-mi cer scuze daca cumva ii jignesc, poate comparatia nu-i cea mai inspirata si fericita, dar atata ma duce pe mine imaginatia – victor si mircea sunt ca doi dobermani rasati ce apara o biata samanta de democratie, samanta ce risca sa fie zdrobita sub talpi de ceata zombilor portocalii.
    nici vorba, sunt mai multi cei care fac asta, dar victor si mircea sunt, sa zic asa, simpatiile mele.

    ma mai racoresc naiba cand vad “dobermanii” astia doi, zvelti si rasati, cum se lanseaza ca doua torpile si musca adanc jugulara neterminatului de la cotroceni si-a camarilei sale. ma simt aparat, simt ca pe sticla am si eu cel putin doi reprezentati care-mi apara punctul de vedere.

    intr-un singur aspect dorinta lui mircea difera de-a mea. el doreste ca bassse si camarila sa dispara de pe ecrane, sa-si vada de viata lor frumoasa si bogata si sa ne lase in pace.
    eu, din contra, vreau sa-i vad pusi in fata unei justitii revigorate, care sa-i judece fara partinire pe talharii astia nesatui care, odata pusi acolo unde le este locul, dupa gratii, vor disparea dracu’ si din viata noastra.
    pai, in felul asta, n-o sa mai terminam cu hotii plini de tupeu care vor vedea ca singura lor pedeapsa va fi ca le intoarcem spatele dar ei isi vor pastra, bine mersi, averile jefuite pe mai departe…

    zau ca nu m-as simti bine daca, sa nu zic basssescu, sa zic adrean von videle, inventatorul marmurei si-a ticalosiei unse cu multe straturi de miere, zambete si vorbe dulci, isi va transporta popoul de amant celebru pe plaja de la saint tropez, unde va juca table nestingherit decat de vreo eventuala pietricica strecurata intre slip si scrot.

    sau, ce sa mai zicem de intaia colectionara de maciuci a tarii, coana udrea?
    credeti ca nu se vor gasi doua tone de realizatori de show-uri tv tampite care, pentru un punct in plus la rating, s-o invite fara sa ezite pe tzatza asta sinistra si incurvita, ocazie cu care-si va etala iar, fara rusine, kilele alea de celulita?

    eu zic ca daca bassse cade berbeleac cu tot ce tine de el si puterea lui, o viitoare justitie, pusa pe roate, corect, NU ARE CUM sa nu se autosesizeze macar, in fata atator ticalosii comise de putorile astea cel putin in ultimii cinci ani.
    parerea mea.

  3. In vecinatatea extremelor
    nimic nu mai functioneaza la parametri nominali.

    Nici Geoana, nici UDMR,
    nici macar Mircea Badea. 😀
    Traiasca instinctul de autoconservare,
    suntem niste animale! Si bine facem.
    (Fereasca zeii s-ajungem ziua-n care
    au sa ne creasca frunze.
    Tot nu mi-l pot inchipui pe Crin
    cu o tufa de matraguna-n varfu’ capului
    si pe Victor cu niste flori de nu-ma-njura,
    sau cum naiba le zice, iesindu-i de dupa urechi.)

  4. Bashila are intotdeauna circumstante atenuante. Face declaratii beat.Cea mai recenta este cea cu dizolvarea parlamentului iar acum recunoaste ca ar fi gresit, necunoscand prevederile constitutionale.Daca dupa 5 ani bagi o asemenea scuza, inseamna ca erai deja manga spre stadiul de muci.

  5. FREATIILOR MERGETI LA VOT SI VOTATI ORI CE NUMAI BASELU SI FAMILIA NUUUUUUUU!O RUSINE DE PARTID ACEST PD-L DE BOC, BASESCU,BERCEAU UDREA, ETC,O RUSINEEEEEEEE.VOTATI ORI CE NUMAI MERGETI LA VOT ANUL ACESTA.Nu mi’a placut niciodata oameni care se dau ca stiu totul de pe lume si pe deasupra sunt si incapatainati,adica dictatori , mai ales ca nu au nici o baza , adica putina scoala la baza si aceeia care o au, au tras de ea.Deci BASESCU JOS URGENTTTTT!!!!!!!!!SALUTARI DIN SPANIA AICI SE CUMPARA OAMENI CU BANI DE CATRE PD-L , DE UNDE AU BANI NU STIU , IN ORASUL CASTELLON SAU CUMPARAT CU BANI TOTI CARE SUNT IN SOMAJ CU BANI GREI SEFUL DE LA PD-L E UNUL CE E RUDA CU UNUL DIN PD-L , IN VALENCIA LA FEL , O RUSINE PENTRU TARA!!!!!!!!!!!

  6. Interesanta ideea,cu toate ca asta era si singurul motiv pt.care ma deranjam sa votez.
    Dar,de ce nu-si aleg domnii din cele trei partide pe “Neamtz” ca unic candidat la prezidentiale?

  7. Da! Badea a fost aseara excelent.
    Dar ce folos cand la Antena trei a fost astazi -printre altii- invitat C Canacheu. A intrat in transa, iar ceilalti invitati erau simpli spectatori. Cireasa pe tort a fost legatura in direct la Guvern, ca sa auzim… CE?
    Blalaurile piticaniei, ale budlogului… Aberante, jenante, enervante…
    Si voua vi se spune ca ati apartine Mogulilor!?
    Aia nu mai au NIMIC de transmis! Intelegeti!
    Ar trebui considerati morti. Disparuti. Dusi.
    Iar panglicarul alcoolist, a comis-o din nou.
    Dati-l dracului ca va dispare ca si cum nu ar fi existat. A fost un vis urat. De fapt cosmar…

  8. Apropo, de camarila. Este d-na Udrea in campanie electorala sau sunt eu mai grea de cap? Am primit in cutia postala o scrisoare gri, semnata de domnia sa, cu toate “maretele realizari” pe care le-a facut in Colegiu. Adica nimic. A! Mi-a taiat frumusete de trandafiri(via Poteras) si mi-a plantat arbusti ofiliti unde cateii maidanezi ridica piciorul.

  9. Atata timp cat ‘poporul suveran’ se imbulzeste la serbarile campenesti,la sfintiri de ctitorii, se aduna pe stadioane si se uita in gura ‘tatucului’si il incurajeaza sa mai candideze ca il vrea Presedinte inca un mandat, nu este nici o sansa sa scapam de el si cu atat mai putin de camarila lui. Daca dumnealui este lipsit de scrupule, de cel mai elementar spirit de patriotism, camarila lui nu poate fi altfel.
    Minune nu se intampla, dar acelasi ‘popor suveran’ar putea crea premizele minunii de a “scapa” de Basescu si “de camarila lui Basescu” participand la vot si votand cu un”NU” hotarat impotriva lui. Dar acest lucru ar insemna sa se mearga din poarta in poarta, sa i se explice ca el,’poporul suveran’ se sinucide daca avand faptele si dovezile la indemana, ramane orb si surd.

  10. In primul rand trebuie sa scapam noi de Basescu, sa votam cu altul, care o fi si pe urma ne ramne speranta ca nu se mai combina niciunii cu PDL, ca doar i-a fript Basescu pe toti.
    Lasam iresponsabilitatea lui Basescu deoparte, nu pt ca nu ar fi important subiectul, ci pt ca deja l-a comentat toata lumea.
    Eu ma asteptam ca PSD-ul sa vina sa ne arate iar dubla masura a lui Basescu, de ce acum vrea sa puna premier de la partidul cu cele mai multe mandate, desi majoritatea vrea alt premier, dupa ce in 2004 a facut exact invers, PSD avea mai multe mandate si a pus premier de la majoritate. Sa spuna cu argumente clare, evidente si care nu pot fi combatute ca Basescu interpreteaza Constituia dupa cum vrea el. In doua situatii identice a luat doua masuri opuse, sustinand ca asa il obliga Constitutia!!!

  11. LUAT DIN DEX – DICTATOR
    Conducător de stat care dispune de puteri politice nelimitate. ♦ Fig. Persoană care are o conduită autoritară, care caută să-și impună cu orice preț voința. – Din fr. dictateur, lat. dictator.

    Conform DEX – Basescu este un DICTATOR.

  12. La inceputul lui 89 eu credeam ca nu o sa scapam niciodata de Ceausescu. Si tot in perioada aia raposatu’ incepuse sa vorbeasca in versuri, adica sa dea citate nu sa-si recite propriile agramatisme, ca avea mai mult bun simt.
    Imi amintesc din istorie ca si Nero avea obiceiul sa-i adune pe senatori la be 1 tv si sa-i oblige sa-l audieze cantand.
    Dupa ce a fost mierlit oamenii inca se mai temeau ca nu a murit definitiv, nu le venea sa creada.
    Facand aceste observatii eu imi exprim speranta ca daca tot a inceput sa spuna versuri o sa stie sa cante si Internationala la momentul potrivit.

  13. Badea are perfecta dreptate, merita sa iesim la vot numai sa schimbam dictatorul.

  14. A fost extraordinar Mircea aseara. Nu imi venea sa cred. Foarte bun si direct. A fost similar cu articolul tau despre Udrea(de aici si cuplul de succes Base-Udrea)
    Cineva trebuia sa spuna ca nu exista nici un motiv pentru care cineva sa faca vreodata o alianta cu baietii astia “destepti”. E un partid care trebuie tratat ca si Vadim sau Becali(de altfel singurii care au alianta cu ei sint tot portocalii la Bucuresti).
    Adica: niciodata, niciodata, niciodata nu faci alianta cu ei.

  15. Ca sa scapam de aceste gasti care pur si simplu distrug totul,ar trebui ca sa vina la putere o dictatura militara sau umul ca Ceausescu.Ve-ti rade de asemenea comentariu sau ma ve-ti injura,numai ca,in Romania actuala,nimic nu se va putea distruge.Sau cum spun unii[care pur si simplu nu sunt intregi la minte]Basescu sa conduca singur tot sistemul romanesc.

  16. Ma bucur ca n-am ratat emisiunea lui Badea de aseara unde l-am vazut prestand asa cum ii sta cel mai bine, adica un pic mai serios.
    Sigur, ar fi excelent sa existe un candidat credibil, care sa ne garanteze ca nu o sa-i mai vedem pe Basescu si camarilla lui , daca pierd alegerile. Dar asta este doar la modul ideal , in realitate nu o sa promita nimeni asa ceva dintre candidatii cu oarece credibilitate. Primul pas concret in a nu-i mai vedea pe astia dupa alegeri, ar fi sa mergem la vot. Apoi, noul presedinte, daca este serios , trebuie sa ordone anchetarea tuturor faptelor in care a fost implicat mitomanul si gasca lui, dealungul timpului. De altfel a declarat, ca daca pierde alegerile vrea sa plece un an pe mare. Sanchi. Stie ce-l asteapta si vrea sa spele putina. De aceea, cred ca la alegeri o sa incerce cea mai mare tentativa de frauda de la lovilutie incoace. Asta este singura problema ce ma ingrijoreaza.

    P.S. Eu as vrea foarte mult sa-i mai vad pe Basescu si camarilla lui la televizor daca o sa piarda alegerile, insa doar la emisiunea Condamnatii, de la B1tv. S-auzim de bine !

  17. De acoord.Merg si eu,dar Domnule Ciutacu, atunci cand descoperiti persoana capabila sa schimbe mentalitati inradacinate de 20 de ani va rog sa o promovati.Eu pana acum nu vad pe nimeni dintre cei anuntati(Geoana,Antonescu,Oprescu) in stare de asta.Astept!

  18. cu baselu inca cinci ani si chiar ca am hallitus pula! hai sa-l vedem cum iese el din politica in primul minut dupa ce nu mai e presedinte, poate ca se angajeaza la Luxten, sa ne dea lumina!

  19. Da, mircea a fost grozav aseara, da’ pe barba lui! Eu, la mine-n casa, cu familia sau pretenii, pot sa spumeg ca marinaru-i zmintit si dictator, ca nu ma opreste nimeni. Dar mircea, pe postul cel mai vizionat, in emisiunea cea mai vizionata, se expune! Se expune si don ciutacu, la fel de legitim si indreptatit, ca si dnii gadea, stan, tudor si alti domni si doamne, toti verticali, curajosi si rationali. E lesne de admirat si laudat mircea, dar ar trebui sa fie atent, ciuma portocalie e capabila de orice, el e singur desi noi, multi, virtual suntem cu si langa el. Si am fost si cand am miscat impotriva statului! Prin parc, desigur!

  20. Buna seara d-le Ciutacu,

    In situatia in care ne aflam,ma intreb si nu gasesc raspunsul:ce au in cap,anatomic si constiinta, cei care vor sa voteze pe Basescu?!Nu inteleg absolut deloc si mi-ar pare rau sa mor acum si sa nu stiu macar asta.Si n-am certificat de handicapat mintal,sunt un om normal.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  21. Nu sunt original. Cristoiu a spus-o in JN.!
    Geoana la Cotroceni,
    Crin la Senat.
    Si de se duce… si de nu se duce Badea la vot!

  22. Da, sa ne incolonam si sa mergem ca nu se mai poate frate cu zoaiele astea.Croitoru nici nu stie sa vorbeasca ,nu-i de mirare ca a fost doar consilier peste tot.Daca consilia asa cum vorbeste e clar de ce nu-l mai primeste nimeni.Sa-l vedem diseara pe Johannis daca merita sprijinul lui Crin sau nu!

  23. Basescu: “Multi, dar prosti!”… Dar daca suntem, de fapt, “prosti, dar multi”?! Intr-adevar, istoria o confirma, pulimea este foarte usor de manipulat, incultura politica, lipsa de informatie coroborate cu saracia in toate formele ei de manifestare sunt caracteristici ale maselor care pot fi usor folosite in interes electoral; depinde doar de cine se afla la butoane la momentul oportun. Pe acest front se da, de fapt, batalia: CINE ORGANIZEAZA ALEGERILE. Personal, sunt sigur ca Primul Santajist al Tarii, cel putin din orgoliu personal, nu va ceda controlul mai ales asupra Ministerului Administratiei si Internelor, constient fiind ca este singura lui sansa sa mai viseze macar la inca un mandat la Cotroceni.

  24. De ceva timp nu apuc sa ma minunez de o traznaie a lu’Base ca dau de alta….si tot asa.
    Daca pana acum ma gandeam ca e sonat, acum sunt convinsa ca totul e facut dupa un plan bine stabilit.
    Mai tineti minte ca acum cateva zile madam Leana zicea ca ” a auzit ea ca ar exista un plan de suspendare a lui Base?”
    Ei bine, se pare ca aceasta CLICA are un plan foarte DIABOLIC prin care chiar asta sa urmeze ca o reactie de aparare a parlamentului.
    Cred ca nu am vazut nici 10% din ce este in stare acest MONSTRU.
    Ce bine ar fi sa ma insel…..dar dupa cum merg lucrurile, se pare ca…nu.

  25. Ei…. calca pe cadavre, manipuleaza, mituiesc, santajeaza, cumpara ieftin, invrajbesc, dezbina familii, dezbina prietenii.
    Noi…strangem din dinti, injuram, privim din ce in ce mai des in jur sa vedem cine ne poate auzi, avem grija cum traversam strada, ne strigam disperarea si lehamitea…

  26. Nu numai ca Badea are dreptate, dar este unul dintre punctele de vedere spus cu sange rece, la obiect si in gura mare. Ma refer strict la acest subiect: la posibila alegere a unui candidat ce va veni cu testiculele la vedere si va spune ce si cum va face (cu dovezi si dosare pe masa), cum va proceda ca aceasta liota de nesimtiti sa infunde macar preventiv puscariile. Daca vreun copilas dintre cei ce viseaza la fotoliul de la Cotroceni, va fi capabil sa faca acest gest, poate-poate ii vor creste substantial sansele in cursa asta nerusinata a prezidentialelor. Daca nu, vom manca cu totii acelasi rahat ca si pana acum, plini de iluzii si degeaba. Imi cer scuze, Victore, pentru vehementa si pentru lexicul folosit. Dar sunt si eu tot fiu al baltii, ca si marinarul asta idiot…

  27. Un procent mare de votanti prezenti la vot inseamna NECESITATEA UNUI PROCENT MARE DE VOTURI FURATE DE BASESCU. Adica, mult mai greu decat in cazul unei prezente scazute, cand se rezolva problema cu mult mai putine autocare cu ,,turisti”.

    Mergeti, deci, la vot! Daca nu doriti sub nicio forma sa puneti stampila pe unul dintre contracandidatii lui Basescu, atunci macar mergeti si anulati buletinul de vot care vi se cuvine conform Constitutiei!

    Eu nu ascund faptul ca voi vota Crin Antonescu, cu toata consideratia pentru Doctor.

    P.S. Ma bucur ca Mircea a inceput sa gandeasca astfel. 🙂

  28. @ fan barca:

    Eu am zis ca Gelu Visan e cel mai nimerit dintre toti sa i se ofere in direct un sul de hartie igienica. Sa se stearga la gura plina de fecale.
    Il intrece pana si pe Boc in obedienta si tupeu.

  29. Nici Ceausescu dupa 25 ani de sef absolut nu se tinea cu ghearele de putere cum se tine asta dupa 5 ani.Asta e os de-a lui Stalin nu de-al lui Ceausescu.E mult mai periculos.Cu cainii din Bucuresti a fost numai o incalzire.Ii plac baile de sange.Dumnezeu sa ne apere!

  30. Minunat! Sper din tot sufletul sa gasim si dumneavoastra si Mircea Badea si noi candidatul care sa ne poata oferi ce ne dorim.
    Cineva intreba care ar fi profilul votantului pro basescu, in afara de cei direct interesati. Cred ca prostii, naivii si persoanele prost informate sau neinformate. Intrati pe blogurile pro basescu(al lui Patrasconiu, de exemplu), cititi postarile de acolo si mai vorbim.

  31. L-am ascultat cu mare interes pe Mircea Badea, dar nu stiam care este substratul acestei izbucniri violente.Am intrat pe net si am citit de “Democratia damboviteana:’Pentru ca asa vreau eu'”si l-am ascultat pe ‘Scamatorul’ spunand:”Voi emite decretul de organizare a referendumului pentru unicameral indiferent de optiunea Parlamentului, daca e ‘da’ sau ‘nu'”.Cum asa? Si a venit raspunsul prin Radio Romania – Actualitati:”Ca asa vreau eu!” Scamator ce este:
    “Vine si te ia cu el incet,
    Are fata verde-violet,
    Iti inmoaie creierul usor,
    Ochii se dilata si te dor
    Ai,ai,ai, esti al meu,
    Ai,ai,ai c-asa vreau eu!”
    Prin urmare d-l Ciutacu, impreuna cu ‘poporul suveran’ mai au de asteptat pana cand se intampla minunea la cre se asteapta.

  32. Mircea a fost extraordinar! A fost o gura de aer proaspat de care, personal aveam nevoie. Dar nu este suficient.
    Trebuie insa ceva mai mult, poate ca noi, cei care am simtit acest aer proaspat sa fim mai uniti ca niciodata si sa-l aruncam in spatele cartii de istorie pe acest “presedinte” exact asa cum merita: prin coperta din spate.
    Totul tine de noi, cel putin moral.
    De ce oare in ultimele zile m-am gandit mai mult ca oricand in ultimii 20 de ani, la romanii care au murit in decembrie 1989? Gandeste-te si tu…si ai grija ce faci.

  33. @ casandra:

    Foarte de acord. Eu deja practic asta de ceva timp. Si sunt din ce in ce mai ,,harnica”.

  34. Multi vor vota de scirba de a mai vedea clanul Basescu si pe hotii de linga el. Basescu e bolnav cu capul de nu vede asta si crede ca si Ceausescu ca e dorit de popor. E in plina paranoia.

  35. Antonescu C..:a intrat in parlament la redistribuire si asta dupa un scandal, plus ca candidat intr-un colegiu croit special pt.el.
    Geoana M.:a intrat in parlament intr-un colegiu dintr-o mare rosie pesedista.
    Oprescu S.:se va bate pt.locul 3 cu Crin.
    Deci, in concluzie, liniuta si de la capat:
    -cine il va putea invinge pe Basescu T.?
    Nu e de ajuns sa-ti doresti mai mult victoria.

  36. pai si de celelalte camarile cine ne scapa?! Udrea e o catastrofa, dar oare Hrebenciuc nu e mai periculos?! Badea spune ca toti pedelistii trebuie dati afara. ok, dar ceilalti cu ce sunt mai buni?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.