Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

În timpul scandalului Ridzi, l-au umflat întâmplător pe Necolaiciuc. Fără să obţină abaterea atenţiei de la micuţa cleptomană. Când s-a umflat scandalul Udrea, l-au luat pe stradă, la fel de întâmplător, pe Severin Tcaciuc. Pe sinuosul traseu penal şi politic între duduiţele consumatorului, l-au găsit prin autogară şi pe Bucurenciu. Interesante şi previzibile încercări de abatere a atenţiei, dar eu am o trilemă. Când s-o ajunge direct la ce-a făptuit unchiu’ Trăian, pe cine mai trimit la pachet?

[poll id=”x”]

UPDATE: Inchizitorii lu’ Nemirschi au băgat pe site (aici şi aici). Robertina, dacă Ludovic face pe sfiosu’ şi se jenează să-ţi ceară, hai tu cu egalarea la Udrea!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Cine-i următorul de serviciu la coletărie?

  1. Dl Ciutacu, este pentru prima oara cand va sciu, dar va urmaresc zilnic. In legatura cu cazul Nemirschi: cateva informatii in plus si va rog pe dumneavoastra sa le categorisiti cum doriti. Directoarea de la Directia Asistenta Tehnica – POS Mediu – Iulia Baz, responsabila pentru toate procedurile de achizitii pe acest program (inclusiv de contractul cu Art Advertising) este fosta directoare la UPCP – Ministerul Finantelor (CFCU). In 2006 a atribuit un contract controversat firmei PM International, dupa care in luna urmatoare (la nici 30 de zle de la inchieierea contractului) s-a transferat ca Director la aceasta firma. Cum se cheama asta?. Nu a fost multumita acolo si dupa un an a venit la Ministerul Mediului pe post de director la directia mentionata. Acum este implicata in acest scandal. Intre timp, i s-a cerut sa-si faca bagajele. Chiar acum are in evaluare o alta licitatie de 1.350.000 EURO pe care a atribuit-o unei firme de cosultanta (RAMBOLL)care nu a prezentat nici cea mai buna oferta financiara, dar pe care a scos-o castigatoare prin oferta tehnica cu niste aberatii de justificari pentru depunctarea celorlati candidati. Este cu atat mai important de mentionat ca si-a pregatit si transferul la aceasta firma. Din nou, cum se cheama asta. Poate ne puteti ajuta sa facem publice asfel de cazuri. Lucrez de 10 ani cu fonduri UE si va pot da detalii de la toate licitatiile (cum se fac aranjamentele). La institutiile statului nu avem nici un succes, dar nu este surprinzator. Daca nu esti conectat politic, te bati cu morile de vant. In rest, daca va intereseaza astfel de cazuri, va pot pune la dispozitie nenumarate documente doveditoare.

    Va multumesc

    Iulia

  2. Daca atunci cind se ajunge la faptele lui Traian va fi „gasit” si timis la parchet Hayssam, exista riscul ca acesta sa-l infunde mai tare pe marele cirmaci… asa ca nu e acesta…
    Cel mai lipsit de riscuri pentru Traienel e guru Bivolaru, fara legatura cu Zeus, stiut fiind ca acesta bea whisky, nu pipi…

    Victore, doua intrebari:
    1.Stii cumva cum as putea sa revad emisiunea de la antena 3 de luni? a fost magistrala dar, din pacate, nu am reusit sa o vad integral, din motive independente de vointa mea…
    2.Cum am putea sa-l trimitem in concediu fara plata, pentru totdeauna, pe micul dobiBoc? ca, sincer sa fiu, am cam inceput sa ma satur de el…

  3. Sincer, cred ca ai uitat sa il pui si pe tov. Voiculescu(CRESCENT).

    Ai tupeu sau stii ca vei lua una dupa cap in secunda nr. 2 dupa publicare ?

    Uite ce stiu eu: “Acelasi Voiculescu care, imediat dupa 1990, a infiintat zeci de firme cu capitaluri sociale de milioane de euro, sume imposibil de detinut de un om obisnuit in acea vreme.”

  4. Imi explica si mie cineva cum face Blaga economie de 1031000 lei pe luna reducand 271 posturi din care 240 nu-s ocupate.O logica simpla zice ca 31 persoane au consumat 1031000 pe luna ,nu?

  5. Eu mizez pe Hayssam. E comparabil ca miza cu Nutica crosetatoare, e nume circulat (de care a auzit tot boborul), trebuie si el pus la colt ca stie destule. E campanie si nu poate fi lasat sa verse chestii cand socoate el (marinerul e nervos si nu vrea sa riste). Consumatorul de uree n-are asa priza la public ca lupul cel rau (va mai aduceti aminte de tot circul antagonic dintre bau-bau si salvatorul natiei). De Sorin Beraru eu personal n-am auzit (bine, ca n-am auzit de foarte multe altele), dar pentru FNI oricum da in Vantu. Cat are ‘material’ cu ce sa-l atace, n-o sa mute atentia pe alt actor de FNI. Parerea mea…

  6. D-nule Ciutacu cand veti face lista cu “internii” sa o treceti si pe Udrea, eu cred in corectitudinea institutiilor in lupta cu_coruptia ! Dormiti linistiti, DNA vegheaza!

  7. Poate nu are nici o legatura cu topicul, dar tocmai citeam comunicatul dlui Pogea prin care la nivelul MF se reduc 477 de posturi.
    Avand in vedere ca MF, pe langa centrala are nu mai putin de 6 structuri in subordine si anume ANAF, Garda financiară, Autoritatea Naţională a Vămilor, Direcţiile generale ale finanţelor publice judeţene, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Comisia Naţională de Prognoză si alte cateva in coordonare din care enumeram doar Compania Naţională “Imprimeria Naţională” – S.A. si Compania Naţională “Loteria Română” – S.A.
    rezulta ca domnul Pogea a rezolvat restructurarea la MF care va aduce mari economii la Buget. Raportat la nr de judete ale tarii rezulta ca vor fi reduse circa 10 posturi/judet(probabil multe de portar, agent paza si femeie de serviciu). Chiar nu ii este rusine???? Intelegeam o reducere de minim 4700 de posturi, care era cu totul altceva. A intrat dl Pogea vreodat intr-o administratie finaciara sa vada sictirul cu care este tratat cetateanul de rand la plata impozitelor, ca sa nu mai spun reprezentanul unei firme cand are vreo problema? A vazut cum se calca in picioare functiionarii in ADMINISTRATIILE FINANCIARE intre data de 27 si 10 ale lunii urmatoare, pentru ca activitatea este practic nula.
    Si ca sa fiu mai explicit , azi am fost cu p problema la Adm Fin a Sect 3, iar un personaj , angajat la acesta institutie se apucase sa imi explice fluxul documentelor in administratie, si sa imi tina lectii de conduita , ptr ca de atata birocratie ajunsesem sa ma adresez directorului administratiei. Nu retin numele acelei creaturi, de sex feminin, care isi ia salarii grase din impozitele platite de mediul privat, ptr ca l-as fi publicat fara nici un fel de remuscari.
    Hai sictir Pogea, hai sictir Bodule, Chitoiule, sictir tuturor directorilor de Adm Fin care nu au facut si nu si nu fac nimic bun in relatia cu cetateanul si mediul privat
    , PTR ca relatia este exact invers fata de cum ar trebui sa fie, cei de la administratie sa fie la dispozitia ta nu tu firma sa fii la dispozitia functionarului.
    Daca aveti vreo adresa de mail al dlui ministru, va rog sa ii trimiteti acesta scrisoare.

    PS Pogea, daca ti-ai asumat guvernare, nu o face pe spatele mediului privat. Parca in Codul fiscal scrie ca orice modificare se anunta cu 6 luni inainte. Daca ai de gand sa mai modifici ceva anunta din timp.
    Eu daca nu respect legislatia in materie de fiscalitate ce imi faci? Iti zic eu, pana la urma imi blesti …la.
    Apropos, aveti dle POgea studii economice? asa de curiozitate intreb? Daca da, cumva la Universitatea Spiru Haret?

    PS 2 Sa ne prezinte dl Pogea lista celor 477 de posturi care le desfiinteza.

    PS 3. Este adevarat ca civili din Armata, SRI,SPP, STS etc beneficaza de o suma de bani destul de consistenta in loc de tichete de masa? Legea nu este identica ptr toti? Nu ma refer la militari, vorbesc de civili din
    sistemul de aparare si armata, intre care se numara si dl Stanisoara.

  8. Ma dau batuta, cu alegerea mea, privindu-l pe N.Popa, care a fost parca al doilea cand am postat comentariul, si acum, iata unde a ajuns! Vesnic fac asemenea greseli, nu stiu sa aleg fie omul, fie oportunitatea potrivita pentru o misiune nobila.Nu e tarziu niciodata sa mai inveti din experienta altora.Imi pare rau cu gluma mea nu afost gustata de cititori.

  9. Domnule Ciutacu poate ar fi bine si corect sa intrebati nemernicii astia de ce ne trebuie parlament bicameral? Senat si Camera deputatilor, pt ce? ca sa doarma ei mai bine? Cred ca s-ar realiza o reducere considerabila la bugetul statului. Eu sunt profesor si am 1300 lei. Ce sa mai taie din salariul asta?

  10. Nu pot sa nu ma abtin
    citesc cv-ul dnei ministru Udrea pe langa facultate particulara dansa si-a desavarsit perfectionarea profesioanla la Universitatea Nationala de Aparare. Nu mai putin 2 studii postuniversitare , 1 masterat si in prezent la doctorat a urmat Elena Udrea la Universitatea Nationala de Aparare Carol I. Cum e posibil asa ceva ??? Ceausescu ar fi permis asa ceva?

    2. Secretar general la ministerul dnei Udrea stiti cine e? Dl Nastasia, care a fost dupa cum apare in CV , intre alte funcii si ” Şef popotă militara categorie specială ” si sef depozit militar !!! . Cei care au facut armata, isi amintesc ca sefi de popota si depozit erau plutonieri de intendenta?

    3. secretar de stat in ministerul turismului – dl Sorin Munteanu, receptioner !!!! la S.C. ARO – PALACE S.A , incredibil

    4. secretar de stat – Corneliu Popovici Tehnician intre 1984 – 1989 la Intreprinderea de IN şi CÂNEPĂ Suceava .
    Fara cuvinte!!!!!!!!
    Mie jena de Romania dle Ciutacu
    Mie jena cu asemena demnitari romani. Mie jena ca sunt roman.

  11. L-ati votat degeaba pe arab,numai intereseaza pe nimeni.Si daca-l aduce in tara,ce ?Madama,cu formele ei “apetisante”,cu parul balai si cu toata “dragostea” cu care este inconjurata,nu poate fi uitata prin nicio arestare.
    Este unica.

  12. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am revenit acasa ,dar n-am avut putere sa va scriu-am venit obosita de la tara(am fost la soacra,de’!)
    Am vazut ce s-a intamplat cu Elena Udrea si ma uit acum la Sinteza zilei.Parca traim in alta lume,nu in tara noastra,ca aici toti fac ce vor in conducerea tarii…
    L-am votat pe Hayssam,ca poate il trage si pe Traian dupa el…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

    P.S.Ma uit la dl Gadea,ca face clasamentul membrilor guvernului;imi pare rau de George Pogea-e un miel in cusca cu lei din guvern.

  13. Victor, te rog sa pui transcriptul emisiunii de la sinteza pe blog ,daca poti.Am urmarit emisiunea pana la o bucata pe internet,dupa care s-a intrerupt internetul,cand si-a revenit,nu a mai avut sonor emisiunea.

  14. In afara de Guru eu nu stiu pe nimeni de pe lista aia, este de rau?oare ar trebui sa stiu cine-s persoanele respective? daca n-am auzit de ei tin sa cred ca saltarea lor nu e chiar atat de “big thing” deci, Baselu’ ar trebui sa gasesca un peste mai mare sa acopere pe tridimensionala de Udrea

  15. Ciutacule,

    Ti-a zis Deep Throat ca Woodrea nu are diploma de facultate ? Nici macar Cantemir n-a absolvit ? (ca daca e asa) e cam nasol: inseamna ca in fals s-a incris la Academia Militara de 3 vreo ori. Sau nici asta nu produce efecte juridice. Si apoi, ce te agiti , nu vezi ca are masterat in “informatii” ? 🙂

    Fiara.

  16. @ Irina: Si tu ai probleme cu streaming-urile online ? 🙂 http://www.antena3.ro si ai acolo inregistraile la toate emisiunile. Cateodata pe monitoring.ro mai pun emisiunile cu tot cu transcript. Dar pe antena3.ro le gasesti mereu. ti-o zice un cunoscator 🙂

    Fiara.

  17. @ Mery: Probabil nu ai nevoie de parerea mea, dar Da, e extrem de grav daca nu stiii cine este Hayssam – singurul terorist pe care l-a avut si Romania (in afara de ala de la Timisoara – dar ala era in slapi 🙂 ). Nasol ! 🙂 🙂 🙂

    Fiara.

  18. Frumoasa emisiune, face rating. Emisiune cu presiune. Si extrem de profitabila pentru Basescu. Vrand nevrand domnul Ciutacu se afla in aceeasi barca cu Orban, trebuie sa mearga pe mana lui in privinta doamnei Udrea. Ori, nu era chiar momentul sa fie porcait de Oana Dobre. Mai demult i-am facut acesteia o oarecare propunere care a scandalizat-o, dar pe care nu a refuzat-o explicit. Reiterez propunerea.
    Exista un nucleu dur, de 35% din alegatori, care in loc sa se spele pe picioare se spala pe creier. Spalatii astia inca mai repeta ca rahatul economic in care ne aflam, se datoreaza faptului ca “a furat Tariceanu” sau ca “a lasat visieria goala”. Mai “intelectual” acum se zice ca “nu a fost crestere sanatoasa”.
    Ori, guvernul Tariceanu, cu toate defectele lui pe care le-am semnalat la timpul potrivit, s-a comportat relativ normal intr-o perioada de crestere economica. N-avea motive sa fie hipocondru. Insa guvernul Boc, se comporta anormal si iresponsabil intr-o perioada de depresiun severa, si asta nu mai e scuzabil.
    Si asta ne arde acum, nu fasoanele Oanei Dobre in care a dat subit constiinta adevarului, nici mugetele de multe ori penibile ale domnului Ilie Serbanescu.
    Mai conteaza si momentul cand iti exprimi opiniile. Chiar daca fiecare e liber sa creada si sa spuna ceea ce crede, mai conteaza si momentul, si felul in care o faci si masura sau lipsa de masura..
    E ca si cum ai merge la o inmormantare si le-ai ura rudelor…multi inainte. Chiar daca asta le doresti in sinea ta, e nesimtire sa le-o spui cu ocazia respectiva.
    Eu nu am prieteni ca sa nu patimesc de pe urma lor, sa n-am surprize. Cu dusmanii te mai descurci.
    Oricum a fost un spectacol tare urat, dar ma consolez gandindu-ma ca, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, si lui Basescu tot de la o cavitate o sa i se traga.

  19. Încă o dată, jos pălăria și plecăciune! Nu doar pentru ceea ce ai spus- atunci când se încinseseră spiritele în studio, ci și pentru modul impecabil în care ai făcut-o.
    Ai arătat încă o dată, că verticalitatea și corectitudinea nu sunt atributele ălora care doar le invocă. Aparțin unuia ca tine. Pătimaș dar întotdeauna cu argumentele la el, nu defilează cu deontologia în gură, și nu își camuflează disprețul sau deopotrivă partizanatul, în spatele unei indignări ipocrite dar interesate, denumită tot de ei, de deontologii lui pește, ”echidistanță”.

    Descumpănitoare a fost atitudinea altora…. Oare nu e cel puțin straniu (ca să nu zic nedrept) să le fie cărați pumni în dinți tot peneliștilor, și pentru haosul de acum, creat de guvernul interjecției clujene?!!! Așa e, liberalii nu au fost deloc vreo lumină în materie de guvernare, au făcut tâmpenii grupa mare, și Orban, și Tăriceanu, Remeș,Adomniței, etc, dar, nu ei au semnat ordonanțelor neconstituționale scremute de creierului plăpând al profesorului de drept (anti)constituțional Boc.

  20. +1 vot pentru Nicolae Popa. Da bine la imagine. Multi pagubiti aka voturi, e pacat sa rateze ocazia, plus ca il mai ating si pe Vantu care s-a intors impotriva lui Base.

  21. Ce minte putina are @a de la 12:59! Sa sugerezi ca Oana Dobre trebuia sa isi tina gura, sa ascunda adevarul… Pe langa asta scrie si “hipocondru”! :))))) Adevarul trebuie spus oricand chiar daca doare. Mai grav este ca chiar si dl Bogdan Teodorescu are tendinta sa ascunda adevarul care il afecteaza pe clientul sau dl Crin Antonescu, ba chiar clameaza acest lucru ca fiind o necesitate. Sunt neplacut surprins de acest lucru.

  22. neah,nu-i guru,nea pipi a ajuns in perceptia publica mai mult o victima a abuzurilor statului politienesc,ceea ce,partial,sunt de acord,pana la urma desfasurarea impresionanta de fortze de atunci trebuia destinata unor cauze mai bune(corduneni si alte clanuri interlope)
    eu zic ca haissamm..zvonuri umbla ca e arestat la domiciliu in siria,pregatit pt base

  23. Vad ca se cam lasa uitarii ca Don’Basescu are pregatire militara si datorita functiilor pe care le-a avut inainte de ’89, a invatat niste scheme de tactica si strategie din putinele manuale romanesti, altele decit cele de ospatari, pe care le-a citit pe atunci. Dar nu s-a ridicat niciodata la nivelul unui Amiral sau General de armata. Pentru asta iti trebuie vocatie si parvenitii n-au ce cauta in aceste sfere. Nu de alta, dar este vorba de siguranta nationala si cu asta nu se joaca nimeni, sau cel putin asa era atunci. El a fost doar un simplu executant cu o functie ceva mai mare. Si schemele pe care le-a invatat atunci le tot repeta la nesfirsit. Ma uimeste de fiecare data cit de usor e de “citit”.

  24. Daca i-ar aduce pe Hayssam si pe Beraru banuiesc c-ar da din lac in put, Bivolaru ar fi cam neinteresant, asa ca varianta plauzibila e Popa.

  25. Asta e din seria cu drogurile alea multe si curate din Gorj si cu Gorbunovul nimanui bagat la inaintare pentru ochii celor care vor sa vada…orice li se pune sub nas, doar ca sa vada si ei ceva. Nu, Don Ciutacu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.