Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Cine e personajul portocaliu cu coadă?

Cine e personajul portocaliu cu coadă?

Personajul în tricoul portocaliu şi coadă este singurul om care s-a urcat alături de Adrian Năstase în ambulanţa care l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Şi i-a interzis lui Andrei Năstase, fiul fostului premier, s-o facă şi el. Cine are detalii privind identitatea/funcţia/apartenenţa lui e rugat să-mi scrie aici sau, după caz, dacă se teme, pe mailul pe care-l găseşte la contact.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Cine e personajul portocaliu cu coadă?

 1. Ciutacule,

  Ca unii sunt platiti sa scrie pe globuri / articole ca se bucura ca Arogantu’ e la propteala , inteleg. E pe bani. Ca unii cred ca asta e bine ca ne baga in Schengen, pot sa accept. Ca altii l-ar vrea tras pe roata, imi imaginez. Da’ imi vine f. greu sa accept ca articole de genul: Jurnalul de zi cu zi al Arogantului’ scris din afara portii, mai ales ca iau si zeci de like-uri, voturi si vizualizari.

  Sper sa nu fi avut dreptate ala de la Jandarmi cand a zis “bagati site-ul de cultura la duba”.

  Abdel Kader.

 2. Persoana din salvare apare si in alte cadre legate de Nastase.Eu am o memorie vizuala buna, nu ma insel.Cine este? Nu i greu de presupus dar sigur a mai fost vazut pe ecrane.As indrazni sa spun ca la poarta spitalului Floreasca…..

 3. Eu am alta curiozitate…cine era dobitocul care i-a strigat unui om in suferinta “banditule!”si nu mai stiu ce alte mizerii a mai debitat necuvantatorul?Mea culpa,am jignit bietele animale facandu-l pe dobitoc,dobitoc!Rectific…cine era colonelul?

 4. De ce mineriadele s-au petrecut doar cand Basescu era ministru sau subsecretar de stat in transporturi. Minerii nu s-au teleportat.

  Si la ultimile alegeri, tema mineriadelor a fost scoasa din dulap ptr prostime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.