Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Cine are trecut mai urât? Despre viitor

Similar Posts

63 thoughts on “Cine are trecut mai urât? Despre viitor

  1. spre binele nostru, al tuturor, sper sa
    nu mai existe o cirdasie ca in 2008.
    amintiri din viitor ? fiinta extraordinara
    suspendata, gata cu certurile si cu bagatul
    laboantelor la caraiman, samd.

    btw: impotriva lu’ livache cine candideaza ?
    am vazut o chestie tare simpatica a copiilor
    alora de la tsd cu bancuzda lu’ lachitza.

  2. Cel mai tare mi-e frica de tradare !!! Din partea PSD-ului,a unei parti de PSD,care s-a plictisit de opozitie…
    Se vor gasi care sa bata laba cu Diavolul chior…

  3. Astept emisiunea de diseara cu dl.Antonescu, si eu as fi curioasa sa vad cine candideaza la mine la 3 in locul lui negoita, parca zicea ca e bolnav ca nu mai candideaza, am vazut si eu aseara materialul cu copii aceia si cum a anuntat el ca o sa candideze(mai nou se vehiculeaza ca ne face anveloparea gratis, de mita electorala).Excelenta intrebarea pusa lui Mihai aseara cand se plimba asa dansul cu avionul, daca a cerut vreodata bilet catre o destinatie necunoscuta? Chiar ne cred fraieri sau ce? O emisiune buna diseara.

  4. Victor doua intrebari pt Antonescu daca se poate:
    ce parere are Antonescu despre criminalii de la chevron care impreuna cu securistii romani vor sa ne faca praf tara?

    si mai ales ce crede despre faptul ca toate televiziunile inclusiv A3 (in afara de Mircea Badea) nu au suflat o vorba despre protestul a 5000 de oameni la Barlad impotriva acestei crime a exploatarii gazelor de sist?

  5. @Dan: pai vad ca deja stii ca-s criminali. la ce-ar mai folosi opinia lui?

  6. victor,te rog intreaba-l pe dl.Antonescu cum va gestiona in perioada alegerilor viitoare sectiile de votare din Italia,in sensul ca acum 4 ani pe o raza de un km patrat (la Milano la consulat )se vedea numai fata lui basescu(aia cu ochiul cazut!)Vin in luna iunie in tara special sa-mi votez doctorul la Bucuresti.Succes!!!!!!!!!!!!

  7. Am o intrebare pentru D-nul ANTONESCU:sunt mai eficiente mitingurile sau motiunile de cenzura in cazul UMF TG MURES?.PNL a organizat un miting pe frig,dar cand organizeaza si PSD un miting pe caldura? Au facut doar o miscare inteligenta cu “greva parlamentara” dar vis-a-vis de intentia de fraudare a alegerilor,mai ales in strainatate,ce masuri vor lua sau asteptam acelasi rezultat care se prefigureaza , ca in 2009.

  8. Te rog intraba-l pe domnul Antonescu daca va face alianta cu UDMR daca apar disensiuni cu PSD si care este parerea ta in legatura cu demiterea rectorului de la UMF. CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA?

  9. poti sa-l intrebi pe Mr. Antonescu daca s-a pregatit sa fie presedintele Romaniei si daca pe viitor le va ,,rupe gura” celor care il fac superficial!

  10. Crin e la PNL dar daca tot s-au aliat cu PSD-ul poate poate raspunde la cateva intrebari. E adevarat ca eu nu am urmarit in detaliu activitatea politica a persoanelor sau a partidelor de pana acum.
    Dar cateva lucruri ma deranjeaza:
    1. Ion Iliescu este acum președinte de onoare al PSD, cand trecutul lui e cel putin controversat. Ba chiar i se i-au interviuri de parca ar face parte in prezent din elita acestei tari. (nu ma refer ca are o pozitie inalta).
    2. Din cate imi amintesc eu PSD in mandatul lor pana in 2004 au adus si ei atingeri grave cu privire la libertatea presei. Daca nu ma inseala memoria asta a fost principalul motiv pt care am dat un vot contra.
    3. Acum PSD si prin extensie USL-ul si-a facut o imagine noua inclus de partid de tehnocrati.
    Pe mine ma intereseaza mai putin cat de competenti sunt dansii. Deci intrebarea mea ar fi: Cum este vazuta (de catre Crin Antonescu si Victor Ponta) activitatea PSD-ului de pana acum, si daca e asa cum o vad si eu, cum argumenteaza ei schimbarea in mai bine (presupun) si cum se distanteaza de “vechiul” PSD?
    Nu stiu daca m-am exprimat destul de clar, dar o sa revin cu detalii daca e cazul.:)
    Daca s-au oferit raspunsuri la astfel de intrebari pana acum, eu nu le-am auzit sau poate dansii nu le-au comentat indestul.

  11. Trecutul de ”tiran pe-ascuns”, gâlgâind de frica ticăloasă de ”mai marii”! Cu cât se acumulează … devine tot mai urât, scârnav.

  12. Este important de stiut daca USL ia in calcul ca toti cei care au devalizat economia nationala (subminare )vor raspunde si daca averile facute din jaf vor fi confiscate .Nu e deajuns sa nu se fure de acum incolo ci sa raspunda toti ptr. ce au facut ,gestionarea frauduloasa ,managementul defectuos sau interesat trebuie pedepsit si asta asteapta lumea ,nu o pace cum a fost 22 de ani cu mici jocuri ale procurorilor ptr. fraieri.

  13. @Dan
    Sa privim altfel lucrurile. Sa zicem ca ar exploata Romgaz-ul gazele de sist( nu se poate, pentru ca doar americanii sunt avansati in domeniul asta, de, la ei nu exista companii de gaze de stat). Gazul ar fi scump si utilajele vechi. De ce? Pentru ca ar merge in pierdere. Profitul ar fi furat de politicieni. Impozitele pe profit etc,ar fi mici si directionate catre clientela.
    Dar cu Chevron? Asa macar statul ar incasa bani buni din impozitul pe profit etc (si l-ar da tot catre clientela 🙂 ), daca avem rezerve mari ar scadea pretul ca in SUA. Am lua redevente .Devenim independenti de gazprom.

    Pe de alta parte cutremure mici pot fi,zic eu. In schema din Jurnalul National am vazut ca sparg roca de deasupra gazelor cu o solutie 97% apa. La spargerea rocii pamantul se poate cutremura. Tot in ziar am vazut ca cica teava cu apa ar fi destul de sigura, deci nu ar trebui sa se polueze panza freatica. Daca exista panza freatica la adancimea de extragere a gazelor de sist , da , se poate contamina daca ar exista scurgeri , e posibil, dar nu tot timpul.

    Sunt avantaje si dezavantaje, dar eu nu privesc chevron ca privatul imperialist si rau care vrea sa fure tara. Trebuie ca politicenii cu cap sa ne explice avantajele si dezavantajele exploatarii gazelor de sist in Romania. Moderatie trebuie, nu isterie.

  14. VA ROG SA-L INTREBATI PE DOMNUL CRIN – DE CE NU IAU IN CALCUL CA IN VIITOR SA FIE EL PRESEDINTE IAR KLAUS IOHANNIS PREMIER. SPUN ASTA PENTRU CA LUMEA NU ARE INCREDERE IN PONTA. VA MULTUMESC.

  15. Nu vreau sa-l întreb deocamdată nimic pe Domnul Crin Antonescu, vreau ca odată ajuns la guvernare sa ne întrebe el pe noi înainte de-a lua hotărâri importante pentru viața noastră și pentru țară!

  16. Aveam o discutie cu cineva ieri despre,cum sa-i zic mentalitatea indusa de dezinformare sau manipularea de-a dreptul a faptului ca cei care vor veni la fel vor fi,pe cine sa alegem ca toti sunt la fel,aceiasi placa pe care o ascultam pe vremuri ne racaie urechile si acum.Chestia cu mama lor la toti,nu mai vreau sa fie un slogan care sa de-a apa la moara unor parveniti care prin diverse artificii se folosesc de el.Persista dilema eu cu cine votez,cum a fost cu Iliescu,cum a fost cu Constantinescu stim,iar acum basescu a pus capacul,bagatul asta in aceiasi oala a celor care si-au respectat mandatul ma deranjeaza. Ar trebui sa se faca mai bine intelesi,mai comunicativi si respectarea fara abateri decat in folosul nostru de la programul pentru care li s-a acordat reprezentarea.Mi s-a spus si ce faci preferi un profesor de istorie,am spus simplu da,prefer un om educat,onest,care stie si respecta Istoria Romaniei si stie ca daca nu o respecti se intoarce impotriva ta.Plecatu’-fugitu’ lui boldea demonstreaza josnicul in care s-a adancit Parlamentul Romaniei!si faptul ca a ajuns locul de intalnire a infractorilor de drept comun,vezi roberta si alti cotoi si cate le-am vazut in tot acest timp.Prin mainile lor au trecut legi care ne-au facut sa suferim,in timp ce ei isi ingrasau conturile si isi ingrasa fara pic de jena.Am incredere in propunerile Dlui Antonescu pentru locale.

  17. Victore te rog intreaba-l pe Anonescu ce are de gand sa faca in cazul Rosie Montane si exploatarii gazelor de sist doua operatiuni care aduc jaful bogatiilor Romaniilor si GENOCID NATURAL.Poluarea pamantului apei potabile si aerului.Cat si in privinta criminaliilor de la Monasnto care si-au gasit fraierii in Romania.Dar te rog din suflet sa ii ceri raspunsuri scurte nu filosofie politica.De ce tac in cazul acestor probleme grave de ce se fac ca nu le vad.?Multam.

  18. Ignoranta nu scuza interventia slugarnica a lui Alex C, interventie care citeaza drept sursa de informatii…”Jurnalul National”. De aceea, este imperios necesar sa fac foarte scurte precizari asupra exploatarii gazelor de sist .
    1)Substantele folosite la exploatare sunt cancerigene si/sau radioactive – fiind substante foarte periculoaase, chiar daca reprezinta un procentaj mic.
    2)Este imposibil sa se lucreze intr-un sistem natural perfect etanseizat si deci, sa nu existe scurgeri.
    3)Ii invit pe cei care au dat aprobarile pentru exploatarea gazului de sist in Romania si pe redactorii care au scris “de bine” in publicatia mai sus mentionata sa se mute cu familiile in viitoarele zone calmitate, zone care cu trecerea anilor, vor deveni imense cimitire ambulante. In acest fel isi vor dovedi buna credinta si nu vor fi acuzati de slugarnicie, in slujba Chevrom-ului.
    4)In mod normal, acest tip de exploatare trebuie interzis prin lege asa cum s-a intamplat in Marea Britanie, Franta, Germania, Bulgaria si cate vor mai fi…

    PS: Fiind plecat din tara regret nespus ca nu pot citi acel articol din “Jurnalul National” in care se explica intr-un mod “profesional”, “corect”, “stiintific” si “obiectiv” exploatarea gazului de sist. Sunt sigur, integritatea morala a ziaristilor respectivi este in afara oricarei banuieli.

  19. Daca usl castiga alegerile,in cat timp vom avea lista oficiala a tutoror Boldean-ilor si daca spera ca ei vor da socoteala, pentru jaful/coruptia/luxul/hotia lor ,in timp ce majoritatea populatiei si-a pierdut orice speranta in vremuri mai bune nu numai material, ci si spiritual, sa se simpta in sfarsit oameni liberi pe destinul lor intr-o ROMANIE CU ADEVARAT DEMOCRATICA.

  20. @Ioan: ignoranta nu scuza incapacitate cronica de a gasi un articol de ziar pe Net; fie si din strainatate
    @all: apreciez faptul ca aproape toata lumea se pricepe la tehnologiile de extractie, dar nu despre asta e topicul. motiv pentru care o sa va banez scurt pe toti cei care scrieti despre ce va trece voua prin cap si n-are legatura cu subiectul

  21. Victor, dar pe tine te iubeste Crin Antonescu?Mie mi se pare ca se poarta frumos cu tine si cu voi jurnalistii in general, si ma bucur pentru ca e un om foarte serios si foarte capabil, zic eu, pentru a conduce Romania in viitor.Ma bucur ca l-ai invitat pentru ca e un politician care mie imi inspira incredere.

  22. Buna asta…:)…nu mai pot de ras.Scuze, cred ca m-am exprimat gresit.Ma refeream la faptul ca are o relatie buna cu tine, ma intelegi nu?Asta vroiam sa spun…imi place de tine …esti comic rau.Ar trebui sa faci si o emisiune de divertisment, cred ca ar avea succes.

  23. Victor reformulez atunci intrebarile pt Antonescu…
    1. imediat dupa alegerile parlamentare o sa fie dat jos dementul de basescu pt nenumaratele incalcari ale constitutiei deja efectuate si nu “o sa mai vedem” precum spune ponta?! Asta ca sa stiu daca ma prezint la alegeri sau ma pregatesc pt iarna viitoare sa-i ducem pe toti impreuna la tirgoviste.
    2. o sa opreasca USL exploatarea gazelor de sist la fel ca bulgarii si sa-i scoata pe criminalii aia de la chevron cu suturi in cur din tara noastra nu a lor?!

  24. @alex c,
    daca tu ai nevoie de un politician sa te lamureasca in orice fel de domeniu in afara de legile pe care vrea sa le bage pe git romanilor in parlament atunci e grav de tot… din ignoranta ajungem doar sa schimbam stapinii si nu sa distrugem conditia de sclavi pe care o avem de atita amar de timp

  25. Victor mai am o intrebare atit pt Antonescu cit si pt tine (sint in forma azi):
    Cind credeti voi ca o sa-l aduca basescu pe boldea inapoi in tara, la locale sau la parlamentare?! (SOV a devenit doar o adiere… nu mai face rating in folosul securistilor)

  26. Domnule Ciutacu, in speranta ca nu sunt off-topic, l-ati putea intreba pe domnul Antonescu, in emisiunea de diseara, ce-ar face in legatura cu situatia romanilor din strainatate, in ceea ce priveste dreptul la munca(restrictionat in tari ca Irlanda-unde ma aflu, Marea Britanie, etc.), pozitia discriminatorie a UE in raport cu romanii si bulgarii?
    Va multumesc!

  27. Buna seara ,nu stiu daca va mai uitati pe blog sa vedeti ce intrebari mai sint ,acum am reusit si eu sa vin acasa ,este vineri ,deci Ciutacu.
    Am citeva intrebari pentru D-nul Antonescu
    1-daca atitudinea lui cind va ajunge presedinte va fi tot de prim ministru sau intra in fisa postului ? Basescu pare f.activ ,stie de toate …dar ca prim ministru ,ca presedinte a fost total absent ,cu mari prejudicii pentru Romania.
    2-sa reluati impreuna cu D-nul Antonescu minciunile lui basescu : tzepele ,intilnirea in p-ta universitatii ,aducerea lui boldea ,etc ,etc ,aratati-i neputinta si depasirea de evenimente ,deci demisia .
    3- felicitari lui Antonescu pentru ideia de a merge in parlament opozitia sa-l suspende pe boldea (de la el a venit si nu de la Ponta cum era normal )
    4- daca se gindeste la o echipa de consilieri profesionisti, buni, ce-i vor fi alaturi?
    Va doresc o emisiune frumoasa ,amindoi aveti ceva special in comunicare , succes.

  28. Victor, eu fata de tine, am idee despre tehnologiile de extractie fiind un fost geolog. Chiar daca nu sunt chimist-preparator !!! Pana in 1998 am lucrat in M-tii Apuseni , zona unde cianurarea era mult-utilizata pentru extragerea aurului. Subtila ta critica, care se refera la incapacitatea mea de a gasi un articol pe net al cotidianului “Jurnalul National”, o accept si mi-o insusesc . Nici macar EU nu sunt perfect ! Imi cer scuze pentru ca am deranjat relatiile voastre cu Chevrom ! Nu vreau sa intru in polemica cu tine . Dar repet invitatia : ce-ar fi sa mergeti voi sa traiti acolo, unde vor fi exploatarile ! Ar fi…puterea exemplului ! DACA AI COLOANA VERTEBRALA DA SI ACEST ULTIM MESAJ ! Chiar dac nu se refera la tema propusa de tine !

  29. as ruga usl sa mai lucreze la imaginea lor.de prea multe ori ies in declaratii singuri atunci cand vorbesc fiecare de la partidul lor!

  30. La faza cu dreptul de munca in UK subscriu!!! De la treaba asta ies o gramada de alte probleme pt romanii de aici!

    Succes la Emisiune!

  31. Eu sunt de parerea domnului ciuvica: ma duc la vot daca USL-ul jura pe rosu ca il suspenda pe reformator si il intoarce la popor. Promite sa faca tot ceea ce ii sta in putere sa ne dea sansa asta? Multumesc frumos. Va doresc o emisiune reusita.

  32. Victor intreaba-l ce realizari are in 20 de ani de politica. Sa dea 5 exemple clare.

  33. Nevasta batuta si amanta sunt puncte vulnerabile in viata unui demnitar sau a unui functionar inalt.Mai bine afla de la tine decat sa afle din alta parte.Iar acele persoane sunt ele insele vulnerabile fata de cineva care are un interes major.Pot fi folosite usor.Rudele in strainatate sunt si ele puncte vulnerabile in viata unui om.In strainatate sunt greu de protejat.

  34. @Ioan: care-s relatiile noastre cu Chevron? si, pe partea de meserie, care-i legatura dintre cianuri si gazele de sist?
    p.s. coloana vertebrala se vede-n viata, nu postandu-ti tie mesajele

  35. Mi-a placut interviul “pe persoana fizica”
    (nu politicianului) si faza cu “maturoiul”.

    @Irina: “rudele in strainatate/sotia/gagica
    ‘straineza’ ” sint intrebari standard ce nu cred
    ca tin atit de protectie, cit de servirea
    intereselor unui alt stat de catre acestea.

  36. Am urmarit acum inregistrarea emisiunii. Nu am citit comentariile anterioare, am sa le citesc maine.
    1. Daca stiam ca e un interviu cu dl Crin Antonescu, omul, nu ma mai agitam atat.
    2. Ca si realizator al emisiunii si/sau intervievator ma gandesc ca nu e usor sa mentii un echilibru intre a oferi ocazia cuiva de a oferi niste raspunsuri si a isi face campanie electorala. Am observat ca atunci cand raportul dintre ce vorbeste (ca si volum) invitatul si ce vorbeste gazda este prea mare atunci bate spre campanie electorala. Ma rog, unul din aspecte.
    Dl Antonescu a profitat putin de aceasta invitatie pt a isi face putina imagine prin a se pune in antiteza cu un personaj “rau” cel putin prin receptia negativa pe care o are in prezent. Si prin a face comparatie intre dansul si Ion Cristoiu: integru-aservit. Eh asta e.
    Oricum, felicitari pentru emisiune. Mi-a placut mai ales acel scurt istoric, acela cu Ion Cristoiu. Cumva Basescu & co au ajuns la el. Asta nu ma mira, ca se poate asa ceva. Am mai citit si eu din Camil Petrescu.

  37. @Daniel: nu cred ca “a profitat pentru a isi face
    putina imagine”, apropo de “receptia negativa”;
    cred insa, ca din cind in cind, e nevoie si de altfel
    de interviuri in care se releva si alte aspecte.

  38. Dupa ce am revazut emisiunea pentru mine a devenit clar cine trebuie sa devina presedintele tarii.Se numeste Victor Ciutacu si are, macar, doua clase peste Crin Antonescu. Felicitari, domnule Ciutacu!

  39. Am vazut si eu interviul, intr-adevar, la nivelul @Elenei pare om serios, se poarta frumos si dezinteresat cu presa, e clar ca-i inspira incredere.
    Dar n-am auzit intrebarea & raspunsul la 5 (cinci) realizari/idei puse in practica in 20 de ani de politica.

  40. @ソリン: Nu cred ca sunt eu in masura sa judec pe cineva. Doar mi-am exprimat o opinie. Si nu ma intelege gresit, eu cred despre Basescu ca ar trebui “sa moara in chinuri” din punct de vedere politic. 🙂
    Care alte aspecte? Ca Basescu face nasoale?

  41. @Daniel: toti incearca sa-si faca imagine la tv. d-aia vin acolo. nu credeam ca-ti voi da eu vestea asta devastatoare
    @Adina: nici n-o sa auzi vreodata din gura mea intrebarile ptopagandei pedeliste
    @george: eu mai lipseam de la Cotroceni

  42. @Adina , eu si , sunt convins ca , inca multi alti romani , AM FI FOST FERICITI , daca Basescu NU venea si NU punea in practica NICI UNA din multiplele , “maretele” si “inteligentele” sale idei , transformandu-le in REALIZARI , dar NU pt. noi prostimea , ci DOAR PT. EL SI CLICA LUI (!!!) 😡

    Deci , multumesc , dar “nu servesc!” … Eu si romanii NU avem nevoie de UN PRESEDINTE “CU REALIZARI” , ci un presedinte care SA NE REPREZINTE CORECT si ONORABIL ! 😛
    Clar ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.