Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine a votat-o pe pisi. Marea demascare

Similar Posts

67 thoughts on “Cine a votat-o pe pisi. Marea demascare

  1. La Buzau au votat-o rromi din cartierul Simileasca in proportie de 75%! I-a luat… asa… o iubire… subita pentru EBA! 😉
    Iubire care l-a costat pe tov. deputat de Buzau Cezar Preda vreo 500 de mil lei vechi, adica 50 de roni x 1000 de voturi= EBA!

  2. Eu astept ancheta aia pentru votul multiplu, adica de mai multe ori.
    La mine prin zona, intr-o comuna, din 900 de insi care au votat, 400 era din alte localitati. Bun, au fost multi veniti pe la parinti, socri, etc, dar gurile spun ca au venit cu autobuzele sa voteze eba si pdl.

  3. Confirm 100% că Eminenta lu’ tăticu’ a luat voturi cu dedicaţie de la pedelei. Într-un material publicat într-un ziar local din jud. SM, se observă limpede că acolo unde pedeleii n-au organizaţii tari, fătuca n-a făcut decât în jur de un procent, iar la restu’ a luat vreo 5-8%. Pe ansamblu fătuca a reuşit să ia sub media pe ţară (cam 3,2%- dacă ţin bine minte), iar pedeleii vreo 14%, după pesedei (17%); pe locu’ 1 fiind udemerelele cu 39%.
    Ziaru’ cu pricina se numeşte “Informaţia zilei”, şi ştiu că are şi pagină pe net. Nu-i fac reclamă, da’ miercuri s-au publicat în ziar cifrele pe fiecare comună şi oraş în parte, şi se poate verifica ceea ce am scris aci.
    Deci, după cum şi Berceanu a confirmat, pedeleii dădură iebei loc de cinste la ieoropa. Şi ca să fiu rău, lu’ oşenii mei nu i-a plăcut cum poartă Băsel clopu’ la Sâmbră, d-aia nu-l vrea 😉 deci, papapapapa! 🙂

  4. Privind poza si analizand usor toata “activitatea” acestei pitzi, eu ma intreb ce gandesc cei din jurului ei ( parinti, sora, veri, staff, colegi ) cand aud si vad ca de fiecare data cand EBA vorbeste o comite. Nu cred ca exista aparitie a acestei fete care sa fie perfecta. Oare ce ii spun acesti oameni? Oare ce gandesc acesti oameni despre ea? Sa ne inchipuim sa ea vine acasa zambareata toata si vesela ( nu are cum sa fie altfel ptr ca nu poarta grija zilei de maine ) dupa o noua aparitie traznet la tv si isi intreaba parintii: Mami, tati, ati urmarit emisiunea X cu mine? Cum am fost? A fost bine? Ce parere aveti? …. Oare cum o priveste mama ei?… ptr ca pare o femeie desteapta si sufletista… Oare ce e in sufletul ei? Sa o minta? Sa-i spuna adevarul? … Vine a doua zi la birou ( daca are unde veni ) si o vad cei cu care lucreaza si nu cred ca toti sunt niste pupincuristi si ea vesela ii intreaba daca au vazut emisiunea si ei trebuie sa-i raspunda cumva… E o drama aici si nimeni nu o vede 😉
    P.S. Mi-am anulat buletinul de vot si le-am trimis si un mesaj pe care tot am sperat ca il voi vedea la tv dar…. asta e!
    traiesc in Iasi de vreo 31 de ani si asta imi ocupa tot timpul!

  5. Victore , cineva a propus sa inviti la VG niste oameni obisnuiti.Tot ai blog , propune o tema(teme) , vezi reactia , selecteaza din postari si apoi invita-i pe autori (daca au curaj sa apara). Poate iese ceva…., si mai ales putina reclama emisiunii cu oameni obisnuiti(daca nu e prea scump/poate baga si mogulu banu ), si masoara apoi audienta .
    Nu vreau sa dau sfaturi , e o simpla sugestie

  6. Cifrele sunt inselatoare. Daca nu ma insel procentele sunt relative la prezenta de vot. E adevarat ca PRM trage bine la publicul studiat superior, sa nu uitam ca buchinatii s-au prezentat cel mai deloc la vot. Astfel ca 8% din aia cu studii superioare s-ar putea sa fie defapt mai putin ca 4% din aia cu numar monodextru de clase. Matematica de cartier.

  7. Ati scris 100 de comentaii, toate pe langa: la prezidentiale va candida si va castiga Basescu. Elena Basescu. Nea Traian ii va mitralia pe toti iar cine o ataca e marlan.
    Hai Pisi, ca si tu poti!!! muah, muah.

  8. Buna seara dl.Ciutacu.
    Nu sunt un fan inrait sau nimic de acest gen, m-am gandit sa va scriu cateva cuvinte: va respect pentru ceea ce faceti si aveti toata stima pentru afirmatiile pe care l-ati facut la adresa dl. Bloc, adica Boc 🙂 (si in numele “nostru” = ma refer la persoanele care vedem lucrurile asa cum le vedeti si dvs.) in emisiunea speciala la Sinteza zilei in data de 07.06.2009

  9. Dupa “si tu poti ” trebuia sa scrie cam asa ” SA TE-NTORCI LA LICEU, SA AI SUCCESURI SI SA IEI BACU’ !! “”
    Unde esti tu Tepes Doamne ?!?!?

  10. Intrebare.
    am inteles ca suma creditelor imobiliare ale romanilor insumeaza 5 miliarde de euro.
    de ce guvernatii nu le lichideaza, cu obligatia de anu le vinde 20 de ani, astfel incat sa deblocheze piata conexa?
    cu bani de la FMI, UE si BM, platiti tot de noi.
    nu, ei dau banii la banci care pleaca la cele “mama”…..
    niste criminali.
    scuze de off-topic!

  11. cine credeti ca a votat-o pe PISI?
    o alta PISI,
    care poate e sus ca si ea,
    oare o fi UDREA, care vrea sa ofere o aripa protectoare ,
    daca o mai fii nevoie dupa cea a taticutului,

    sau poate o fi vreo duduie care chiar apreciaza prostia mai mult decat ne dam seama,

    oricum ar fi mergem in Parlamentul European cu cei mai de frunte oameni ai Romaniei,
    bravo fratilor, noi suntem mai prosti ca ei ca i-am votat,asta e Romania,
    al dvs eu ,

  12. Asta e acum, nu trebuiau construite mall-uri in Moldova 😉
    Tinerele iubarete moldovence de mall i-au dat voturile unei surate.

  13. Nu ar fi mai normal ca toti cei ce mai au inca un dram de influenta in tara asta, si ma refer la mass media de opozitie, sa caute , cat mai e timp, un adevarat candidat pt prezidentiale, din afara clasei politice compromise? Chiar nu mai e nimeni capabil in tara asta? Chiar nu se poate vorbi cu cei de la realitatea si celelalte posturi tv pt a dovedi ca presa e intradevar o putere in acest stat si ca e in stare sa faca ceva pt acest amarat popor?
    Nu stim decat sa criticam ca astia de la putere sunt incompetenti, prosti, demagogi, hoti, lingai, etc, etc, ceea ce e adevarat,dar sa nu aratam ca mai poate fi pus ceva bun in locul lor? Dl. Ciutacu, dovediti-ne ca ceea ce faceti zi de zi nu e doar o lupta pt rating si salariu si acapararea de publicitate si ca voua chiar va pasa de tara asta. Mi-as dori sa vad o lista cu 5, 6 oameni cu adevarat capabili sa conduca tara si din care, impreuna cu cei ce va urmaresc, sa alegem unul ce va fi sustinut de televiziunile ce au puterea de a spune ceva. As vrea sa vad daca pot sta la aceeasi masa si badea, si ciutacu si turcescu si nasul si guvernatorul si altii care spun ca vor binele dar nu fac altceva decat sa critice fara efect. Va rog, faceti ceva! Pt ca inca se mai poate!

  14. Am urmarit tot episodul asta si mi-a placut “comedia” pana la punctul in care imi trebuia galeata langa canapea ca din 5 in 5 minute sa pot “vomita” micul dejun, pranzul, cina din ziua respectiva si din ultima saptamana.
    Ipoteza: EBA candideaza independenta pentru a nu lua locul vreunui coleg de partid doar ca este fata lu’ tata Base’
    Demonstratie: Eu sunt EBA, sunt independenta si tocmai am primit x% voturi de la PDL, prealingaii mei colegi care s-au suspendat din aprtid
    Concluzia: Care e prima persoana de pe lista PDL care nu a “prins” loc de EP din cauza ca voturile ptr locul ei s-au dus la EBA?

    Ei bine, nu stiu cum facut dar exact ce dorea sa evite s-a si intamplat, dar “partidul” o primeste cu bratele deschise.
    Ce spectacol ieftin!

  15. Eba si Moni Iacob-Ridzi au frecventat aceeasi scoala? Amindoua au invatat ,,pruralul,,.Videanu a invatat viitorul.Cine conduce Romania!

  16. Auzindu-l pe Liceanu mi-am dat seama instantaneu la cine se referea ‘nea Base ca ies tampiti din scoala: cei care au succesuri DOAR datorita pozitiei lui taticu, folosind bani publici pentru reclama (vezi scandalul de la Ministerul sportului). EBA are comportament de caine: are privirea inteligenta si parca vrea sa spuna ceva… dar nu reuseste…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.