Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cine a votat-o pe pisi. Marea demascare

Similar Posts

67 thoughts on “Cine a votat-o pe pisi. Marea demascare

  1. 1 . Ce poate ? Sa-si lase rujul pe buletin ? Sigur . Sa intre in PE ? Evident . Sa invete “pruralul” la succes ? Hai sictir.
    2 . Cui i se adreseaza personajul ? Elenei B. ? Sau pisicii care poate vota si ea , la fel de responsabil ?
    3 . Cine-i personajul ? Pai ne uitam la Turambar . E oraseanca , dintr-un oras mare , dar nu Bucuresti … Cluj ? Nu , e din Moldova , zice Turambar . Ghinion ! E femeie (irelevant , Naomi sau Nikita se cred tot femei) . Intre 18-29 ani (daca-i femeie , putem lua informatia asta cu multe rezerve) . Studii superioare . Universitatea Tehnico-Stiintifico-Literaro-Culturalo-Sportivo din Buhusi . E clar : Boc , te-am demascat !

  2. A fost odata ca-n povesti
    A fost ca niciodata
    Din rude mari marinaresti
    O prea bazata fata.
    Nu era una la parinti
    Nici mandra-n toate cele
    Dar avea buze peste dinti
    De se-ncurca in ele.
    Din umbra clubului Bamboo
    Ea pasul si-l indreapta
    Catre Bruxelles unde acu’
    Un scaun o asteapta!

  3. M’am uitat si eu la varsta si la studiile celor care au votat EBA! Concluzia, pe scurt, e ca in Romania numarul prostilor cu scoala e inspaimantator de mare.

    Despre EBA, hai sa dau si eu niste rime, ca nu e Bendeac singurul care poate…

    Sătulă ea intr’un sfârşit

    De’a ţării mojicie,

    Se duse la al ei tătic,

    Să’i dea o “jucărie”.

    -Te duce tata la Bruxelles,

    Îţi dă şi bani de spart,

    Numai să pleci dracu d’aici

    Că prea eşti de kkt!

    -Îţi mulţumesc, tăticu’ meu!

    Ce mult te mai iubesc!

    Dar oare n’o să’mi fie greu,

    Acolo să vorbesc ?

    -Băi fată, fii atentă,

    Că mi se pune pata!

    Vei candida independent,

    O sa te’alegi şi gata!

    Te’ntorci pe urmă cu onor

    Şi’atunci partidu’ va vedea

    Că eu sunt Dumnezeul lor,

    Iar tu eşti fata mea.

    Mascota te’o primi in poartă

    Şi’o să te pupe tandru,

    Sa’l vezi atunci cum dă din coadă,

    Ca un căţelandru.

  4. Nu stiu cine a votat-o pe Pisi, dar in orice caz, trecerea de la o semnatura la alta nu a fost una deloc inteligenta pe termen lung. Adica, na, speculand piata politica (probabil imboldita de la spate de un batran lup de mare pedelist si de un tanar caine de preerie, la fel de liberal si democrat)cred ca a pierdut din credibilitate. Nu e bine sa te dai nelogodita si virgina cand deja cresti un plod.

  5. au mers la vot batranii fara studii si tinerii fara studii..primii l-au votat pe iliescu, ca i-a scapat de comunism, urmatorii pe basescu, ca e ‘bagabont omu frate’. cam asta s-a votat acum din cat imi dau eu seama. poate reinstaurarea monarhiei ar fi singura sansa de a ne mai recapata din demnitate si prestanta.. macar la nivel de imagine am sta mult mai bine

  6. A votat-o hăla de i-a scrispebuletinulde vot : ” dovlecel ”, că şi hăla putu să fi zis direct ” băi bostan ”, să n-o mai dea dupăcireşi cu matrapuza, dar vru… efect, nah!
    Dârzele băsesciene o votară, cine altcneva… tronează încă panourile de 3 m pe toţi stâlpii prin Caraş, milioane aruncate pe … nimic, Frunză zuită săle mai dea jos, deşi, între noi fie vorba nici pe zăus nu-l iubi mnealui … Pedelachita a devenit mai cumplită decât ciuma !
    respecte,
    Sibilla

  7. NU ma incadrez in nici o categorie; nu am de ce sa ma tem ‘de urmarirea’ unui “Turambar”.
    Off topic:
    M-a delectat atat titlul cat si continutul emisiunii “Pandemia nesimtirii”. Cuvintele de incheiere, mi-au provocat exaltare!!!

  8. Fara a ma incerca oarece…nostalgii politice, trebuie sa remarc ca Ceausescu, in ambitia lui nebuna de a-l promova pe Nicusor, avea totusi mai multa decenta; l-a pastrat in Comitetul Central si nici el si nici “partidul unic” nu s-au coborat la mascarada “independentei”. Ce ne facem azi cu independenta DE UNICA FOLOSINTA a “catindatei” top modela? Sau nu e de unica folosinta? Va reveni pe tapet – de independenta vorbeam – de cate ori MIZA alegerilor o va cere? In ce tara de cabotini, fufe si manelisti traim, domnilor? Intr-o tara in care “prularul succesurilor unor oameni care nu vor sa vorbesc cu tine devine un rezervor de resurse, iar cei ce vor sa vorbesc, editeaza perfect cateva fraze?”

  9. Care pisi? E ditamai vaca analfabeta la 30 de ani,devenita pe deasupra dupa alegeri aroganta chiar agresiva.

    Daca o fata de vreo 15-16 ani din popor ar vorbi ca Elena Basescu toti cei din jurul ei ar spune : Saraca de ea!Copil amarit,frati multi,familie de conditie modesta, parinti someri,cine s-o-nvete,cine s-o dea la scoala ? Dar ditamai TUTA la 30 ani cu taxu Presedinte de tara europeana,cu absolut tot ce-si doreste la nas, cu slugoi portocalii permanent in juru-i gata sa-i preia orice doleanta…S-o mai trimit sa reprezinte si tara in lumea asta mare.Doamne dar cat de prosti sintem ? Foarte prosti,mai prosti decat ea si inca zece ca ea la un loc. Daca cineva anume a proiectat si-a facut posibila o asemenea situatie jenanta acel cineva trebuie sa plateasca macar si electoral pentru asta.

  10. Concluziile mele:
    Daca romanul are motive sa fie dezamagit de politruci ce motiv are sa sa fie pasiv fata de aranjamentul politic si economic care i-a facut europeni… si care a platit o buna parte din ce s-a facut in RO in ultimii 20 de ani (drumuri, calculatoare etc etc etc)? Prin contras a se vedea cum au votat cei mai bogati europeni…

    Cind baga romanul in cap ca prostia si pasivitatea il costa 500-1000 de euro pe luna?

    Cei care mai au 30-50 de ani de balamuc si pot doar visa la crescut copii, slujbe decente si pensii stau acasa.

    Cei mai destepti sint cei mai prosti.

    P.S. De unde provin buletinele? Sint informatie publica sau totul se poate cumpara? Dosarul meu CNSAS?

  11. Candideaza Doctorul? Pai nu a zis ca nu. Se vede treaba ca baietii lucreaza. Daca vine si Doctorul sa candideze se faramiteaza rau de tot voturile anti-Basescu si ca si in 2000 o sa avem o finala anosta (Basescu – Geoana identica cu cea dintre Iliescu -Vadim). Absenteism la vot la aceasta finala si iese cine trebuie …adica Base inca 5 ani. Hai dom’ Doctor ca esti tare daca candidezi…fai pe plac lui Base!!!

  12. Cel mai tare votant al buzatei este ala din Iasi care a scris pe buletin “I LOVE PUMPKIN” 😯 – problema este ca nu se stie daca a uitat sa scrie si YOU sau era doar un purcelus caruia-i place dovleacul … :mrgreen:

  13. Moldoveanca, studii superioare , 20 de ani. Urbana. Superioara. Jos labele. Ce aveti cu EBA? Moa-re lumea de ofticati! Tzţ,Tzţ,Tzţ…

  14. Ideea cu “independenta” a fost experimentata pe aia mica, acu’ e randul lu’ ala mare.Simple calcule : PD minus L va avea un candidat de paie.Va strange vreo 15% din voturi.D-nul Basescu va lua si el vreo 25-30%.Candidatii picati in turul intai,vor negocia(fraierii!) si ii vor da voturile in turul doi sau votantii se vor orienta catre domnia sa: PNL-isti (care nu vor vota vreodata cu PSD )sau dupa caz, PSD-isti care nu vor vota vreodata cu PNL. E posibil ca turul doi sa fie mult mai simplu: Vadim si Basescu.

  15. Victor, pe cind ceva forate original pentru jurnalistica romaneasca:”vorbe grele” cu 3-4 romani obisnuiti? Vad ca ai o groaza de comentatori interesati si interesanti aici… 😉 Pe citeva (5-6)teme de interes general:criza, performanta guvernului actual, Europa, alegerile din noiembrie.

    Nu indrazneste nimeni sa scoata alegatorul roman din anonimat (din anonimatul comentariilor de blog)?

  16. @Tio: ma gandesc inca de acum doi ani la un demers de acest tip. n-as fi primul, insa, Cristoiu a facut-o deja (parca la Prima TV). o sa incerc si eu

  17. PSD+PC… multe voturi luate de la sustinatori ai lui Iliescu – rural 32%, 60+ ani, studii primare 39%
    Ma scuzati, dar vreau sa va cer opinia in legatura cu urmatoarea afirmatie a domnului Ion Cristoiu facuta aseara in emisiunea doamnei Firea:”Pe blog scriu fetele, fatucile care au frustrari, isi publica poze cu pisici si cu iubiti si eventual cei care nu au loc in presa.Pe blog poti sa scrii pe gratis. Eu nu am blog pentru ca eu scriu contra cost”. Ma intreb in ce categorie v-a plasat pe dvs.

  18. @ Victor

    Eu am mai evocat ideea asta acum ceva luni…sper ca această emisiune să aibă loc cât de curând!

  19. NU STIU CUM AFACUT ELENA 4,22 % SI NU A VOTAT-O MAI NIMENI…EU AM VOTAT PRM.

  20. @roxana: ma lasa rece frustrarile, conservatorismul si categorisirile lui Ion Cristoiu. daca nu-l intereseaza fenomenul, de ce ma citeste zilnic?

  21. @ roxana
    “eventual cei care nu au loc in presa”? eu nu sunt din categoria jurnalism, dar dl. cristoiu este, si probabil isi aduce aminte de vremea cand se inghesuia alaturi de frustrati sa sustina revolutia…ma intreb, atunci il platea cineva? sau el nu purta vesta cu buzunare multe ca sa aiba unde sa isi tina pixurile?
    respect

  22. N-ar fi frumos sa poti vota si negativ?
    Oare cat din populatie, s-ar duce atunci la vot?
    Va spun eu. Nu atat de multi incat sa fie nevoie de 22 de milione de buletine de vot!!!

  23. ”Pandemia tupeului” – un titlu foarte inspirat al celor de la Gandul. Cred ca au intuit chiar un fenomen!

  24. Mai oameni buni ! Chiar poate cineva sa ia in serios candidatura ca independent a doamnei “succesuri”??!! Sa fim seriosi si lucizi, totul este doar o repetitie pt la toamna, dar nu in vederea unei candidaturi independente a basescului (asa cum multi sunt tentati sa creada), ci pt a verifica daca partidul actioneaza ca o armata disciplinata in vederea alocarii unui anumit procent de voturi catre Vadim pt a facilita accederea acestuia in turul 2 unde va fi spulberat de Basescu, in favoarea caruia probabil va vota pana si Bombonel (cam asta ar fi scenariul). Este foarte amplu acest scenariu si a inceput cu arestarea lui Gigi (pt un motiv care sa-i dea statutul de victima, cand de fapt daca am fi judecat rational, ne-am fi dat seama din prima clipa ca daca se dorea cu adevarat arestarea oierului, ar fi fost suficiente motive serioase), eliberarea in vinerea mare, aderarea la PRM si formarea “imbatabilului” cuplu Vadim & Becali, alegerea lor (nu am convingerea ca asa cum s-a “lucrat” in folosul EBei nu s-a facut putin turism si pt cuplul nou creat), faptul ca la festivitatea de ieri, Basescu a refuzat ostentativ sa ciocneasca un pahar de sampanie tocmai cu Vadim si Becali ( dorind prin acest gest sa intareasca convingerea ca relatiile dintre ei sunt cel putin glaciale – cand de fapt cei 2 vor fi stalpii de sustinere ai Basescului pt a castiga alegerile), faptul ca aseara la iRealitatea, in ciuda caracterului sau vulcanic, Vadim nu a debitat nici un fel de invective la adresa gestului mai mult decat nepoliticos al sefului statului. In concluzie, ca sa descifram tot acest angrenaj alambicat nu trebuie decat sa studiem cu atentie toate miscarile si declaratiile becaliste si vadimiste. Basescu e mai greu de citit dar cei doi pot fi mult mai usor descifrati. Pana si faptul ca aseara a venit Vadim singur la emisiune, cand de fapt invitatia fusese facut si lui Becali, spune f f multe. Stim bine cu totii cat de mult iubeste oierul sa se vada pe sticla si sa fie buricul pamantului, singura explicatie ca asa brusc l-a apucat oboseala si l-a trimis pe Vadim sa vorbeasca in numele lui ne face sa credem ca de acum inainte Gigi va cam avea interzis la prea multe comentarii politice. (nu prezinta garantii ca nu-l ia gura pe dinainte si e pericol sa strice toate planurile)

  25. Off topic @ roxana
    Domnul Cristoiu, cand mai apare contra cost pe tv, ar putea sa nu mai moara de grija celor care scriu gratis pe blog, ca nu e dumnealui in masura sa faca portretul robot al celor care scriu pe bloguri !
    Altfel, eu ii promit domnului Cristoiu, ca daca Vadim Tudor va intra in turul 2 la toamna, asa cum a prezis dumnealui aseara, facand pe “mama-omida”, eu ma las de scrisul gratuit de pe blog si ma apuc sa scriu si eu contra cost!

  26. Eh, ce sa-i faci…sunt multi care ‘nu citesc bloguri’ la noi. Cit despre faptul ca se scrie ‘gratis’ pe un blog, poate ar trebui cineva sa-i explice Dlui Cristoiu si altora ca domnia sa ca un blog cu trafic bun nu e fara valoare.

  27. De fapt, corect este să ştim cine a votat o E… BĂ. Parcă era mândră de numele ei?!
    Din păcate, dra în cauză E o Bă şi atât şi i se dă prea multă atenţie, mulţi uitând în felul acesta de Daciana Sârbu (PSD) sau de Ciprian Claudiu Tănăsescu (PRM) care şi ei fac parte din categoria E BĂ, cu diferenţa că ta(c)ţii lor nu sunt preşedinţi de ţară, ci doar trepăduşi de partid… Sunt sigură că cei doi sunt fericiţi că o avem ca ţintă (imobilă) doar pe minunata BĂ!

  28. Ceea ce ma ingrozeste este ca la ditamai magaria cu BEC-ul, nimeni nu s-a revoltat cu exceptia timida a PNL.
    Daca in toamna iese in turu 2 Basescu si Vadim , o sa votez cu Vadim. Nici noi n-o sa traim, da nici ei. Sa-i vad la ocna pe toti adversarii lui Vadim si pot sa mor linistit.

  29. Esti genial! Si probabil, multi dintre cititorii tai de aici si de oriunde, sunt la fel de geniali.Te urmaresc la tv si te citesc des si imi place ce spui, dar…pacat ca in tara asta, nu se intampla nimic, chiar si atunci cand se aduc probe clare ale fraudei. Ce rost mai are atunci sa-ti tocesti creierii??
    M-am pus pe pilot automat si astept linistit sa ajung la sfarsit.Indiferent care va fi acesta, oricum nici eu si nici copii mei nu vor avea sansa sa traiasca decent in tara asta si sa aiba parte de respect.

  30. Daca intra si Doctorul in operatiunea prezidentiala un lucru cert se va intampla: el va fi in finala.
    Nu se stie cu cine. Nici Base n-ar mai fi sigur de promovare in turul 2.
    Si… daca va promova de pe locul 2, ce? Este victima sigura!

  31. La o oră şi jumătate de mers de municipiul Iaşi, printre dealuri parcă virgine, se află comuna Vînători. O comună care, pe 7 iunie, a devenit loc de pelerinaj electoral pentru cei care au ales s-o voteze la europarlamentare pe independenta Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu. Într-o comună unde oamenii nici măcar nu au auzit de ea, Elena Băsescu a obţinut un surprinzător procent de 23,11 la sută. Primul care a sesizat rezultatul obţinut de fiica preşedintelui în comuna Vînători a fost preşedintele PSD Iaşi, primarul Gheorghe Nichita. Acesta avansa, potrivit rezultatelor provizorii, un procent record de 22 la sută obţinut de Elena Băsescu. Potrivit numărătorii finale certificate de BEJ, EBA a obţinut la Vînători 23,11 la sută (215 voturi din 930), fiind întrecută doar de PSD+PC, care a obţinut 45,69 la sută, în timp ce PD‑L a obţinut doar 16,77 la sută. Aceasta în condiţiile în care pe listele suplimentare au votat 179 de alegători. Elena Băsescu se poate mîndri însă cu un procentaj de 36,3 la sută în Criveşti, culmea, fief al PSD, satul natal al actualului senator social-democrat Florin Constantinescu.

  32. dupa cum spune Andronic pe blogul sau, cum ca Mircea Geoana va prelua functia de prim-ministru, Elena Udrea functia de viceprim-ministru, fara nicio indoiala PNL va fi castigatorul acestor alegeri prezidentiale, indiferent cine va fi candidatul, fie el Crin Antonescu, fie Tariceanu, ceea ce eu as prefera, fie al candidat sustinut de PNL cum ar fi Radu Duda .

  33. Cine are probleme cu candidatura si alegera EBA-i nu are nici cea mai mica idee despre esenta democratiei (stiu cu multi dintre voi sinteti prea destepti si frumosi pentru democratie).

    Daca un candidat e ales in alegeri libere atunci e ales. Punct.
    Daca voi sinteti in stare de o treaba mai buna sau cunosteti pe altcineva care ar face o reaba buna atunci…hai la inaintare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.