Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cidul din geamul cârciumii pare întreg

Cidul din geamul cârciumii pare întreg

Am refuzat să public orice frânturi de informaţii vânturate de Vadim privind starea (precară) de sănătate a preşedintelui României. Pentru că, pe de o parte, o repet, nu fac trafic cu moartea (fie ea şi indusă interesat), respectiv, pe de altă parte, fiindcă preşedintele PRM e mai puţin credibil chiar şi decât Băsescu însuşi. Nici măcar ieri seară, când toată media se isterizase la auzul veştii că şeful statului a trecut pe la Spitalul Militar, nu m-am ostenit să mă preocup în mod special. Aşa că mi-am continuat obişnuitul program şi am ieşit cu prietenii la masă.

L-am văzut, însă, azi-noapte, pe Băsescu, pus în geamul cârciumii, să vadă poporul suveran că stă pe picioare, sfidător şi bolnav. Da, omul ăsta e bolnav de ură. Pe toţi cei care îndrăznesc să gândească, să voteze, să trăiască altfel decât cum crede el că e bine. Ce legătură aveau mogulii la care se răţoia el cu starea lui de sănătate? Ce vină au reporterii ăia (chemaţi de binevoitorii Cotrocenilor la noua crâşmă a lui Gino Iorgulescu) că-şi făceau meseria şi încercau să verifice o informaţie pe care, oficial, tăcătorul de cuvânt al unei instituţii publice nu fusese-n stare s-o ofere?

Oriunde-n lumea civilizată, rezultatele “analizelor periodice” ale preşedintelui în exerciţiu sunt accesibile pe site-ul institutiei unde acesta are cartea de muncă. Numai în ţara care angajează şi plăteşte tăcători de cuvânt, un lider politic scelerat publică, într-o revistă, scenarii medicale apocaliptice la care nu se răspunde. În acelaşi timp, “sănătosul de serviciu” face pe interesantul, întretine tensiunea şi, în final, iese-n gura birtului (doar nu în foaierul Operei) şi ne cere să-l credem pe cuvânt de onoare că-i ţeapăn ca erecţia. N-avem lege pentru publicarea pe site a buletinului medical periodic al celui mai înalt om de stat, dar avem o majoritate parlamentară confortabilă care poate rezolva cazul în maxim două săptămâni.

Domnule Băsescu, nici un om normal la cap nu vă doreşte moartea. Nu vă mai răstiţi prosteşte şi resentimentar la jurnaliştii care se chinuie să afle pe surse o informaţie care, dacă nu v-aţi fi înconjurat numai de pupincurişti incapabili, putea fi dată publicităţii fără nici o problemă. Faptul că vă scot ăştia din când în când în geam (precum, odinioară, îl legaseră castilienii pe Cid în şaua calului, să moară maurii de spaimă) nu vă face absolut nici un serviciu şi nu răspunde la întrebările cât se poate de legitime privind starea dumneavoastră de sănătate. N-am pic de pregătire medicală şi nu-mi permit diagnostice. Dar, la cum arătaţi şi (mai ales) vă comportaţi public, păreţi departe de starea de sănătate perfectă pe care o strigaţi.

P.S. Turcane, eşti un incapabil. Ieşi afară!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Cidul din geamul cârciumii pare întreg

  1. @Profa

    Din basescianismul evident al lui Tudor Octavian si Ion Cristoiu se vede ca sunt mai multe documente de gen.

  2. Nu stiu la ce ar ajuta publicarea buletinului de sanatate. Cine m-ar putea convinge ca este cel real, fara “pixeli albastri”:)))

  3. Stiati ca paranoia nu iese la analize si nu se vede la rmn, ci pe pielea celor din jur? In cazul nostru paranoia lui Basescu se simte pe pielea noastra.

    Din cauza asta eu am devenit foarte sensibil la analistii sub acoperire aflati in slujba unora sau altora. Din cauza asta noul cuplu A3: Stoicescu-Pieleanu efectiv ma impinge sa schimb canalul. Pute prea tare a Blaga!

  4. D-le Ciutacu,
    felicitari pentru..NU FAC TRAFIC CU MOARTEA…aveti cuvint (asa mi-ati raspuns cu citeva luni in urma )!Vadim Tudor v-a ,,ciupit,, putin saptamina trecuta si ii raspundeti ,,oarecum,, elegant .Pe Basescu il ciupesc 60 % si cam ce ar trebui sa faca (cunoscind firea lui)?Cit priveste CIDUL…….povesti,basme si zicatori !!!

  5. Intreb si eu ca ignorantu’: Flacarile violet n-or face bine la ficati? Doar vodca si chivasu’ regal?
    Noi suntem un popor blajin dom’ Victor, nu dorim moartea pacatosului ci indreptarea lui.Da, tare mi-e teama ca, in cazul de fata,multi dintre noi ar depune cu drag o jerba de flori la statuia cidului flacarii violet,sfantul aparator al sarii si ocrotitorul postei..S-apoi trebe’ s-o vedem si noi pe Nutzica in costumul ala trendy negru cu vouiton asortat cu cravata mortului….

  6. Bine ca nu s-a si jurat ca nu-l dor hemoroizii, ca de crezut il credem. O lege data de parlament?! Poate o hotarare de guvern semnata de micul boc, ca parlamentului nu i se mai da de lucru, ca sa se vada ca nu-i bun de nimic si sa fie scurtat. Oricum, marinaru’ nu se dezminte, nimic nu-i seamana mai bine decat carciuma, cu prima doamna alaturi, buhait si dusmanos, lovind o data-n plus si mai zadarnic ca oricand, mogulii si presa. Sa nu uite, totusi, micul boc, ca-n hotararea de guvern sa includa si controlul psihiatric, necesar ca aerul tuturor guvernantilor si purtatorilor lor de cuvant. Si s-ar putea ca si noua, la cate experimenteaza baietii astia pe noi si pe nervii nostri.

  7. nu numai ca e bolnav (la cap e oricum) , dar ceea ce ma deranjeaza este aroganta pe care o afiseaza. asta pentru ca asa s-a obisnuit in romania, chiar cand esti varza si nu stii nimic , daca latri tare si esti cu tupeu, lumea(50.1%) crede ca ai dreptate. aici si base are dreptate cand zice ca manelaria s-a instaurat in romania. cati judeca/gandesc/inteleg ca nu tot ce spun (sau mai bine zis mai nimic din ceea ce spun)oameni politici din tara asta este adevar. cati pun cap la cap doua afirmatii ale aceluiasi om dintr-o perioada scurta de timp sa vada cum se contrazice? poate 20%. poate , dar nu cred. pentru toate astea si multe altele ei, alesii, cred ca si-au castigat dreptul la aroganta. te trateaza ca si cum “ce draq vrea si fraierul asta?” . asta-i peste mai tot in institutiile de stat. atat timp cat seful staulului face ce vrea , fara sa-l intereseze de constitutie, legi,… ne mai miram ca nu-si publica analizele medicale. iar daca le-ar publica/afisa, credeti ca vor fi reale ? vadim e primul care ar trebui sa se caute la cap, as aca sa nu vorbeasca tocmai el. sau poate iar a uitat sa-si ia pastilele. in schimb muuuulti au luat prea multe pastile si nu-si mai revin.

  8. in timpul campaniei electorale spunea ca ii pare rau ca nu a apucat sa introduca obligativitatea publicarii buletinului de sanatate a presedintelui.si ca zvonurile in urma carora basescu consuma ,,exagerat,,{l-am citat intocmai} alcool nu pot fi confirmate pentru ca …nu sunt martori.merge pe acelasi rationament ca in cazul vaselor incendiate la Rohn.chiar el a spus ca,,acolo justitia decurgea normal.eu eram cel acuzat,ei fiind cei obligati sa aduca dovezi,,turcan azi nu a putut raspunde daca se va face public buletinul de sanatate.probabil ca basescu va iesi public iar cu ,,spicuiri,, din buletin cu termeni medicali din care nimeni nu va intelege nimic.pe sistemul comunicatului de la Institutului de Criminalistica,din care totusi se intelegea ceva:DA,COPIA PE CARE AM TRIMIS-O….E COPIE!!!sper insa ca ne va scuti de clasicul ,,rusine,Dinu Patriciu!,,

  9. Si, don ciutacu, las-o bre cu cidul, ca-i prea de tot! P-a cu bunicu lu’ bula n-o ziceai?! De unde mama dracu’ marinaru’ si cidul?! Sa pastram proportiile si sa fim drepti cu marile legende ale lumii!

  10. sa fiu sincer nu-i prea doresc sanatate, si daca ar avea de gand sa “plece” l-as ruga
    sa-si ia si bocul cu el.

  11. Puterea unui om, care s-a suit pe tronul ţării, e confundată cu SFIDAREA. Nu contează pe cine, ce, sau când sfidează, câtă vreme îşi încordează muşchii, îşi bulbucă ochii şi scoate pe gură sunete articulate în semn de ameninţare, noi, piticii, ar trebui să cădem pe spate(?)- că el e jupânu’, vorba înţeleaptă a unui imn de susţinere. Vadim bate câmpii, probabil, de când s-a născut. Da’ degeaba vrem noi să iasă Turcan afară, pentru că tace, jupânu’ nu-l lasă, pentru că (nu-i aşa?) AFARĂ PLOUĂ!

  12. Eu zic ca e mai bolnava tara decat el,dar daca presedintele e asa de intreg la cap,astept si eu niste masuri “cu cap” din partea guvernului.

  13. Nu o spun eu ci altii mai intelepti ca mine ca veninul si ura pe care le porti in tine iti dauneaza grav. Daca ne-am lua dupa asta basescu ar fi in pericol. Nu am nimic(stiu au spus-o si altii) cu omul basescu dar ca presedinte e ,,subtire” rau.
    @Victor Ciutacu-Articol de nota 20,m-a uns pe suflet.

  14. cvt la grecu a pov ceva de gen:
    a dat cu tel dupa capul lui boc!
    la tzintit!!!
    si boc a scapat!!!
    :))

  15. poate reusiti sa le transmiteti guvernantilor un sfat decat sa-si mai faca atatea probleme cu noi astia saraci, handicapati, bolnavi cu pensionarii si cu copiii mai bine sa ne stranga undeva asa cum a facut hitler si sa ne gazeze pe toti si atunciscapa de toate grijile si raman numaiastia bogati

  16. Daca-mi raman “vorbe grele”, sinteza si gura presei…poa’ sa crape si dupa 5 ani!!! Desi, cu vreo 2500 de matanii si 10 ani de definitiva penitenta parca nici poimaine n-ar fi rau sa se adevereasca zvonurile…Daca pun si postul la socoteala, imi mai iau 5 ani, de la mine. Frumoasa emisiunea d-lui Gadea din seara asta. Puteti fi chiar fermecatori, ceea ce-mi aminteste de vremuri bune. Iar A.Rieu a fost un martisor potrivit. Chit ca unii spun ca nu-i decat un fel de “manelist” in lumea lui. In rest…
    Domnule Ciutacu! Va doresc o primavara a copilariei mele!

  17. Buna seara,
    Sunt doua stiri de care nu pot sa ma ascund de 3 zile:
    -boala presedintelui
    -cutremurul din Chile parca a ajuns o stire de interes national avand in vedere importanta care i se acorda de toate posturile de stiri (prin amoploare si frecventa).
    Stiri menite sa distraga atentia de la problemele reale ale tarii care sunt cu adevarat importante si grave.
    Desigur e importanta si starea de sanatate a presedintelui in masura in care deciziile acestuia sunt influentate de starea sa de sanatate,ce ar putea sa-i afecteze discernamantul(care pare destul ingrijorator).
    in rest daca este bolnav si nu are probleme cu capul….
    Intrebare: credeti ca daca se publica buletinul de analize al presedintelui aveti certitudinea ca acesta reflecta realitatea? Ar putea exista o solutie certa pentru asta?Istoria a dovedit ca si la case mai mari s-au ascuns problemele mentale grave ale presedintilor de state. Ce dumneavoastra nu v-ati luat scutiri false pentru sport? concedii medicale cu diagnostice cumparate sa va rezolvati mai stiu eu ce treburi?
    Cu atat mai mult un presedinte de tara poate sa-si platesca (cu bani sau dregatorii) si sa-si cosmetizeze niste analize medicale. Oriunde in lumea asta cu atat mai mult in Romania.
    Poate se intampla ceva sa nu mai aud stiri despre Chile imi pare rau pentru ei dar totus de ce a devenit stire de interes national? Grijile noastre sunt altele grave si stringente pentru noi romanii. De subzistenta care pentru destul de multi au ajuns de viata si de moarte.

  18. La consultatie doctorul il intreaba pe Basescu: “Dumneavoastra beti domnule presedinte?”
    Basescu catre doctor: “Pai daca dati dumneavoastra una mica nu pot sa va refuz!”

  19. Cidul din geamul carciumii chiar nu sufera de agorafobie; e vesel si scoate niste perle de lauda de sine de ne ameteste; e mai sanatos la toate compartimentele capului ca oricine. D-l Ciutacu il contrazice si zice ca e bolnav, sufera de o boala incurabila; e “bolnav de ura”.
    Cum adica? Doar pana acum am fost denuntati, noi, astia, care nu l-am votat pe Basescu ca suferim de “basescufobie”, ca nu vrem sa intelegem ce mare presedinte este dumnealui.
    Stiu eu, poate e adevarat ca nu putem distinge binele de rau! Dar de ce spune D-l Ciutacu ca Basescu este “bolnav de ura”, cand domnia sa face tot ce-i sta in “putere”(si multe lucruri stau in puterea dumnealui!)pentru binele poporului. Singurul aliat al dumnealui este poporul. Si totusi D-l Ciutacu are dreptate;Basescu este plin de ura, plin de dispret fata de cei care i se opun intr-un fel sau altul. Ura aceasta creste fara noima si pustieste, ii impietreste sufletul.
    Oare exista vreo speranta de vindecare? E greu de crezut, pentru ca dumnealui nu poate fi vindecat daca “medicul” nu se apleaca asupra bolii.Ce trist!

  20. adevarul e ca, zica cine ce-o vrea, o tar de geniu esti, Ciutace!

    Dureroasa ideea cu Cidul!

    Vorba unui antemergator: Ban-zai!

  21. Daca ar fi bolnav de ceva Basescu , boala s-ar numi paranoia . In comportament , in fapte , in tot ce spune , aceasta boala psihica este vizibila chiar si pentru cei care sunt paraleli cu medicina .
    Daca ar avea cancer la ficat cum zice Vadim , asta se mai poate tine sub control , chiar se mai vindeca in zilele noastre .
    Dar paranoia….si cand te gandesti ca asta conduce un stat si o natiune de 22 mil de suflete….

  22. Salut Victore,in afara d faptu’ ca d data asta sunt sigur ca vadim d data asta nu minte as avea o rugaminte f. mare la tine si anume dak e posibil sa vorbesti 5 minute intr-o emisiune de a ta despre ceea ce se intampla acum cu o mare parte din fostele droguri legale care acum au ajuns marea majoritate pe strada.acestea fac ravagii in continuare kiar dak s-au interzis; multi din traficantii odl scool dar si altii noi care aveau magazine acum vand in continuare otrava numita special gold.cine ar trebui sa plateasca pt asa ceva nimeni din media n-a mai abordat subiectu’ dupa ce s-a dat legea gata nu s-a mai vorbit nimik neau ametit cu legea aia d parca ce facator d bine era guvernu interizcand niste droguri legalizate tot d ei cu un an inainte.in bucuresti intotdeauna knd este vorba d asa ceva s-a simtit cel mai tare aceasta crima din punctul meu d vedere si foarte multii dintre noi din buc avem cunostinte, prieteni kiar printre acesti tineri care consuma asa ceva si eu unu nu pot ramane insensibil la asa ceva. nu vreau sa-i absolv d tot d vina pe cei care consuma dar de data asta guvernul(nu statul, pt ca statul suntem si noi nu doar guvernu) a dat drumu printr-o lege la asa ceva,pe fata,acesta fiind clasicul “calcat pe cadavre” deoarece stim ca cei mai multi bani s-au dus in mediul politic.nu ma intereseaza sa fac un subiect politic din asa ceva, ma intereseaza sa se faca ceva in aceasta privinta dar guvernu avea la desipozitie o statistica d la ANA si MAi din care reiese ca sunt numai in bucuresti sunt peste 20000 d consumatori iar fenomenul a luat amploare d peste 10 ani nu era abia aparut, guvernu era constient ca nu se poate juca cu asa ceva d aceea am aceasta mare rugaminte la Victor si speranta ca macar sa iei in considerare si sa nu uiti pt ca e vorba d fratii, d surorile noastre, d copiii nostrii de prietenii nostrii. Multumesc anticipat victor ciutacu si imi cer scuze ca nam abordat subiectu actual mult succes in continuare si multa sanatate

  23. @epigon: poate-n gramatica voastra de sculeri-matriteri; la noi se pune

  24. Base a aplicat si el tactica lui Zamolxe : a stat ascuns si acum a inviat !

  25. E dat naibii jucatorul .Nu mai vrea sa fie jucator.Simplu. Si totusi se joaca “de-a baba oarba” cu poporul suveran . O sa vedem noi cum o sa fie cind se va juca “de-a bau-bau”!

  26. Jucam alba-neagra cu sanatatea presedintelui…ce sa zic?Este dureros sa recunosc:pt multi dintre noi reprezinta singura sansa de a nu pierde 5 ani din viata…este neortodox,mai ales acum,in postul Pastelui,dar asta e realitatea.Sa il credem acum pe base sau cand a promis marirea salariilor profesorilor cu 50%?Sau cand a promis eradicarea coruptiei din sistemele de stat?Sau cand a promis transparenta in ceea ce priveste ascensiunea la posturile de pupincuristi?Sau cand a promis sa traim bine acum 5 ani?Sau cand a negat ca a batut copilul,dupa care la limbistul de Morar a declarat ca l-a impins putin?Eu sper sa fie o minciuna…Ah,apropo Presedintele SUA are colesterolul marit si necesita o vizita la stomatolog-asa au informat oficialii de la Casa Alba.Deh,la ei functioneaza.

  27. Flaneaua aia mov cred ca nu era a lui!E a lui Boc din perioada campaniei electorale.

  28. “… nici un om normal la cap nu vă doreşte moartea”.
    Zău aşa, Imperialule Imperator?! 😛
    Trebuie să recunosc, io-s o idee anormal (OK, ceva mai mult! 😉 ) şi-un picuţ pragmatic. După cum se prăvăle în prăpastie ţara, mă gândesc că… decât să piară Ea, mai bine să!>:)
    Ah, suntem şi-n post?! Nu-i bai, cine trebuie, ştie că-i gând (rău!) cu intenţie bună. (Nu, că nu m-am apucat (încă!) de pavat! 😉 )

  29. Sanatatea presedintelui oricarei tari de pe lumea asta este o problema de interes national. Prin urmare, mi se parea absolut logic si de bun simt sa existe o pozitie oficiala din partea celor abilitati si nu o declaratie belicoasa si impertinenta a presedintelui la iesirea din crasma. Eu am senzatia ca omul asta cateodata uita pur si simplu ca e presedintele Romaniei si se trezeste tot printre matrozii lui!

    Modul cum au reactionat Turcan ma face sa cred ca de data asta Vadim nu bate campii. Absolut deloc. O avea omul o mie de defecte, dar nu cred ca s-ar juca cu astfel de informatii. In plus, nu vad ce ar avea de castigat din raspandirea unui astfel de zvon…

    Apoi, prezenta continua a lui Aliodor e clar ca nu e intamplatoare si ridica semne de intrebare.
    O astfel de boala (cancer hepatic) nu poate fi ascunsa prea mult timp, cu siguranta in cateva luni vom afla adevarul.

  30. D-le Ciutacu,
    Ceea ce scriu nu este off topic pentru ca este vorba de articolul acesta al Dvs.aparut si in JN, pe care l-am auzit citit la revista presei de Anca Florea, care era in mare verva prezentand problema zilei de ieri si azi despre sanatatea Presedintelui. Tot ceea ce ar fi normal este distorsionat de insusi T.B. S-a facut “balci”, dintr-o problema absolut normala privind starea de sanatate a lui TB, si a patruns chiar in sfera politicului. De ce? Ca asa a vrut T.B. Pai e normal la cap? De ce nu a dat publicitatii buletinul medical? Doar poporul este indreptatit sa stie de starea sanatatii presedintelui tarii. De ce i s-a parut lui T.B ca informatiile aparute sunt o”intoxicare”? Si de ce a iesit asa, tam-nesam, la rampa? Pai, acest lucru nu putea fi rezolvat prin purtator de “vorbe”; trebuia dumnealui insusi sa faca asemenea declaratii? Nu este degradant de tot? Poate daca tacea filozof ramanea si nu se transforma o treaba absolut normala in balci. Dar vorba lui Shakespeare:”As You Like It”.
    Ca incheiere imi exprim bucuria ca acest articol se bucura nu numai de aprecierea noastra a comentatorilor si cititorilor blogului ci si de aprecierea acelora care prezinta HOTNEWS-le.Va multumim!

  31. hi-hi
    daca pleaca baselu la loc cu verdeatza cine vine la cotroceni ?
    ura !!! prostanacul cu iubirea vietzii lui …. asta da dreptate

  32. Ieri nu am facut decat zapping pen A3… in casa unde locuiesc, Base nu mai face audienta. Chiar nu ma/ne mai intereseaza stiri despre el.
    Sorry!

  33. Ma insel eu sau in ultima vreme, inclusiv in vizita la Chisinau, a fost insotit de Lavinia, sotia fostului actor Adrian Pintea. Ia cercetati voi prin arhiva vizitei sia alte imagini.

  34. Zicem ca BT este bolnav la cap, dar nici de Turcan nu sunt sigur ca nu sufera de aceeasi boala. Pai, de ce este el purtator de “vorba”, nu ca sa faca comunicari publice? Inseamna ca este incompetent in aceasta functie. Nu i-a trecut prin minte ca vizita presedintelui la Spitalul Militar nu poate fi tinuta secret si mai ales ca a existat deja zvonistica de bolile lui Basescu. De ce n-a impiedicat sa se raspandeasca; de ce n-a prevenit criza de informatii? Cu atat mai mult ca presedintele avusese 2 interventii chirurgicale anterior.
    Despre Turcan chiar nu se poate spune ca este omul potrivit la locul potrivit.

  35. Domnule Victor Ciutacu, toata aceasta “poveste” a fost creata si este intretinuta chiar de Basescu ale carui mis-masuri smecheresti au inceput cam de mult sa rasufle si nu mai sunt digerate atat de usor de mass-media si de cetateni. Printre altele, daca manifesta un minimum de seriozitate pentru functia pe care o detine, dar si ca un simplu om, afland despre zvonurile care se vehiculeaza – justificat sau nu – privitoare la starea lui precara de sanatate, ar fi dat dispozitie de indata purtatorului de cuvant ca sa dea publicitatii un certificat medical legal obtinut cu care sa dovedeasca faptul ca este pe deplin sanatos si totodata, ar fi raspuns gravelor acuze pe care i le-a adus Vadim referitor la vizitarea discreta a celor 3 spitale din Germania. Dar, nu a avut si nici nu are vreo reactie, tacand ca mortu-n papusoi ! Mai mult, de cand au aparut aceste zvonuri, in preajma lui este prezent un tip ciudat despre care se tot spune ca ar avea puteri paranormale, iar vrajitoarele tiganci au inceput sa asedieze cladirea Parlamentului cu magia lor alba – binefacatoare – menita sa alunge duhurile rele, sa-i insanatoseasca pe alesii neamului etc, etc, stare de fapt care, la randul ei, este de natura sa exacerbeze toata aceasta atmosfera confuza. Asa ca, degeaba se supara Basescu pentru ca, numai el este cel care alimenteaza aceasta stare de fapt !

  36. Intre ianuarie 1990 si noiembrie 2009 au fost,in toate domeniile de interes public, doar tatonari, testari, experimente si mirari maxime.
    Adevaratul inceput s-a marcat pe 6 noiembrie 2009, cind ceea ce era de coagulat s-a coagulat.
    Alminteri, poporul roman , iar nu fiecare individ in parte si indiferent pe cine voteaza acesta, este supravietuitorul necunoscut.
    Mai stam o tura de-un mileniu, dar sa avem grija de istoriografie.

  37. …hmmm,interesant.Eu sunt un papagal PDL – ist.Nu o zic ironic ,ci pe bune deoarece ,exact ca un papagal am crezut in promisiuni ,am facut campanii,am incalcat chiar legi pentru asta si bineinteles ca dupa ce “ai mei” au ajuns la putere,am cazut …de papagal,fireste.
    …dar nu neaparat asta voiam sa zic,ci vreau sa subliniez ca imbolnavirea asta de ura de care vorbesti , a Bselului in cazul asta ,e valabila si pentru partea cealalta ,adica (in ordinea emisiunilor):Dana Grecu,Gabriela Firea,Gadea,Stan, cu voia dumneavoastra Ciutacu chiar,parte care timp de mai bine de doi ani,emisune de emisune s-au ocupat cu demonizarea Baselului si a “clicii PDL”.
    Concluzie :semeni vant culegi furtuna,urasti cu pasiune un individ ,expunandu-ti ura in mod repetat si convulsiv,e mai mult decat evident ca reactia va fi la fel.
    Ai dracului romanii astia,vad si cel mai mic pai din ochiul altora desi ei stau cu ditamai barna intre ochi.

  38. Domnule Ciutacu,rezonez la ceea ce se desprinde din comentariul domniei voastre si da,presedintele pare grav bolnav de ura! Ura motiveaza multi oameni sa ramana in priza tot timpul,dar ura nu este un sentiment compatibil cu omul ce merge prin biserici,dar este compatibila cu omul distractiilor continue in mijlocul poporului,caci dl Presedinte nu la inmormantari participa mai tot timpul,nici la acte de caritate,nici la vizite in azilele de copii sau batrani.Domnia sa este manelistul perfect,in stare sa lipeasca oricand etichete de gatul altora si bani pe fruntea lautarilor,asa il percep,asa arata,asa se comporta. De ce s-ar duce politicienii la evenimente mai putin vesele si fericite in randul oamenilor simpli?Vad ca se simt,cu totii fericiti,la petreceri.Au inceput si altii de la alte case,cum ar fidl Orban pe care nu stiu ce l-a apucat. Se scalambaie si domnia sa exact ca Traian Basescu si vrea acelasi tip de popularitate,nesimtind pericolul de penibil si chiar nu-l mai cred cu intentii serioase in ceea ce priveste viitorul PNL.De ce nu se gandesc oare politicienii ca cei ce au chef de petreceri si dans nu sunt cei mai multi din randul celor ce vor vota.Cei multi sunt atat de amarati incat nu le arde de distractie si nici n-au mijloace suficiente de trai dar sa mai faca petreceri. Exista atata populism in comportamentul politicienilor incat mi-e greata!!!

  39. @ion ionescu
    C-o beut si sa nu se sesizeze iara presa! (ca de spp nu-l doare nici la basca!
    Banzai!

  40. Dupa ce ca disparuse parca vreo doua luni din viata publica, Basescu a mirosit dintr-odata ca s-a pornit o campanie impotriva lui, o campanie instrumentata politic, a carei obiectiv era raspandirea ideii ca dumnealui este bolnav. Si, ca apucatul, l-a scos pe Mircea Toader, liderul deputatilor PDl, de la sedinta si i-a dat ordin prin telefon ca acesta sa spuna colegilor ca dumnealui este sanatos tun.Dar de ce nu l-o fi rugat pe Aliodor sa raspandeasca marele adevar despre sanatatea lui?

  41. “Domnule Băsescu, nici un om normal la cap nu vă doreşte moartea.”- NICIUN OM, Ciutacule:D

  42. Aveti dreptate, este bolnav mai grav decat se poate imagina.
    Afirm fara de sovaila,
    Dup-un discurs lamuritor,
    Ca este afectat de-o boala,
    Boala pe propriul popor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.