Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Cidul din geamul cârciumii pare întreg

Cidul din geamul cârciumii pare întreg

Am refuzat să public orice frânturi de informaţii vânturate de Vadim privind starea (precară) de sănătate a preşedintelui României. Pentru că, pe de o parte, o repet, nu fac trafic cu moartea (fie ea şi indusă interesat), respectiv, pe de altă parte, fiindcă preşedintele PRM e mai puţin credibil chiar şi decât Băsescu însuşi. Nici măcar ieri seară, când toată media se isterizase la auzul veştii că şeful statului a trecut pe la Spitalul Militar, nu m-am ostenit să mă preocup în mod special. Aşa că mi-am continuat obişnuitul program şi am ieşit cu prietenii la masă.

L-am văzut, însă, azi-noapte, pe Băsescu, pus în geamul cârciumii, să vadă poporul suveran că stă pe picioare, sfidător şi bolnav. Da, omul ăsta e bolnav de ură. Pe toţi cei care îndrăznesc să gândească, să voteze, să trăiască altfel decât cum crede el că e bine. Ce legătură aveau mogulii la care se răţoia el cu starea lui de sănătate? Ce vină au reporterii ăia (chemaţi de binevoitorii Cotrocenilor la noua crâşmă a lui Gino Iorgulescu) că-şi făceau meseria şi încercau să verifice o informaţie pe care, oficial, tăcătorul de cuvânt al unei instituţii publice nu fusese-n stare s-o ofere?

Oriunde-n lumea civilizată, rezultatele “analizelor periodice” ale preşedintelui în exerciţiu sunt accesibile pe site-ul institutiei unde acesta are cartea de muncă. Numai în ţara care angajează şi plăteşte tăcători de cuvânt, un lider politic scelerat publică, într-o revistă, scenarii medicale apocaliptice la care nu se răspunde. În acelaşi timp, “sănătosul de serviciu” face pe interesantul, întretine tensiunea şi, în final, iese-n gura birtului (doar nu în foaierul Operei) şi ne cere să-l credem pe cuvânt de onoare că-i ţeapăn ca erecţia. N-avem lege pentru publicarea pe site a buletinului medical periodic al celui mai înalt om de stat, dar avem o majoritate parlamentară confortabilă care poate rezolva cazul în maxim două săptămâni.

Domnule Băsescu, nici un om normal la cap nu vă doreşte moartea. Nu vă mai răstiţi prosteşte şi resentimentar la jurnaliştii care se chinuie să afle pe surse o informaţie care, dacă nu v-aţi fi înconjurat numai de pupincurişti incapabili, putea fi dată publicităţii fără nici o problemă. Faptul că vă scot ăştia din când în când în geam (precum, odinioară, îl legaseră castilienii pe Cid în şaua calului, să moară maurii de spaimă) nu vă face absolut nici un serviciu şi nu răspunde la întrebările cât se poate de legitime privind starea dumneavoastră de sănătate. N-am pic de pregătire medicală şi nu-mi permit diagnostice. Dar, la cum arătaţi şi (mai ales) vă comportaţi public, păreţi departe de starea de sănătate perfectă pe care o strigaţi.

P.S. Turcane, eşti un incapabil. Ieşi afară!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

106 thoughts on “Cidul din geamul cârciumii pare întreg

  1. Mie mi se pare o strategie perfecta, prin care number one incearca sa convinga gloata ca nu are nimic de-a face cu misacrile tectonice din politica si cu formarea unui nou partid de independenti cu care sa modifice Constitutia dupa cum doreste. Cum sa creada poporul ca presedintele e tiranosaurus rex printre bietele martoage bezmetice prin Parlament daca bietul de el abia isi mai duce zilele?

  2. Interesant ca omu’ are acces la fisa medicala a mogulilor… 😉 Cel putin asa rezulta din ce a spus Mr. Perfect… Sau era din cauza locatiei de unde vorbea ?…

  3. S-ar putea spune şi că oamenii normali la cap (adică aceia care îndrăznesc să gândească, să voteze, să trăiască oricum altcumva decât Jucătorul, chiar şi când sunt ei înşişi conştienţi că acel “altcumva” e o mare stupizenie) ar trebui să îi dorească moartea timpurie, fiindcă în acest caz succesorul său legal este Omul Nr. 2 în S(t)at, cunoscut şi ca Marele Pierzător, ca să-l parafrazăm pe Salvador Dali, iar această succesiune rezolvă toate problemele mogulimii…

  4. Observatiile cred ca sunt corecte. Macar sa avem dreptul sa ne punem intrebari. Si in orice stat democratic intrebarilor li se ofera si un raspuns… Bineinteles, ar trebui sa fie si cazul Romaniei…
    Este greu de stiut daca zvonurile lansate au si o baza reala… Insa, daca tot au aparut, ar fi bine de clarificat nu inducand mai departe confuzia, ci oferind certitudini. Macar din respect fata de opinia publica… SAu poate ca cer prea mult> Asteptam raspunsul celui care este in masura sa il dea…

  5. Oameni buni, de grija lui nu mai putem noi. Amers la doctor sa vada care parte a corpului si-o mai baga in viata noastra. Mainile le-a bagat in buzunarul nostru, cand mai inchid ochii oamenii astia de mai latra, mai baga cate un pumn in gura, piciarele mocirloase sunt “all over our face”, dosul ii este de prim rang pupat si lins pe indelete ca na mai are 5 ani la dispozitie, s-a controlat sa vada daca mai are erectie sa isi bage si rusinosul in viata noastra

  6. stiam ca nu o sa abordezi subiectul decat cand va exploda.
    ehhh bolnav , sau nu? habar nu am! Si nici nu-mi pasa. Dar asta nu inseamna ca nu coroborez cu alte ……faze din viata politica mai mult sau mai putin actuala.

    Daca imi aduc aminte bine el tipa in 2008 de la tribuna parlamentului ca trebuie marite salariile in invatamant cu 50% (parca e si o lege semnata de el, nu?) ca in 2009 sa aflam ca el nu era informat despre criza (hai lasa-ma….) si daca apar dovezi ca are ceva, va da vina pe doctori, ca l-au mintit.
    A iesit turcan la telefon iar basescu ne comunica de la usa birtului ca e ok, ei si?
    Eu sunt un bun ascultator al puterii si nu iau in seama vorbele de la coltul mesei , asa cum Boc ne-a sfatuit
    Precum vezi, in ultimul timp nu mai conteaza conferinte de presa, interviurile de la coltul mesei din parlament ca se anuleaza unul pe altul in declaratii si legile semnate chiar pe cei ce le semneaza

    Parerea mea este ca daca are ceva si moare , aflam dupa ce-l inmormanteaza.

  7. “Ce legătură aveau mogulii la care se răţoia el cu starea lui de sănătate?”
    Fix ce legatura are penisul cu prefectura!
    Ca-i beteag de ura se vede cu ochiu’ liber.
    “Cel mai inalt om de stat”? Aia-i caterinca!
    Din cite stiu io cel mai inalt roman e Ghita Muresan, dar din pacate Ghita al nost’ nu-i presedinte:(((
    Banzai!

  8. Un om normal, poate nu. Dar, la câţi disperaţi sunt în ţara asta, aş zice că ultima soluţie nu mai e o revoluţie…
    Acum, disperarea e şi de partea ailaltă, s-a văzut limpede. Cică dovada ar trebui s-o producă cetăţenii, nu împricinatul.
    Că tocmai publică Wait Haus-ul buletinul medical la zi al locatarului. O altă coincidenţă care se-ntâmplă.
    Sau nu?!
    Spaniolii cu Cid-ul lor, care chiar a fost. Adică a rămas.
    Noi, cu ai noştri. Cu bunicul lui Bulă din fereastră şi pensia lui eternă.
    Care e.

  9. Si mie mi se pare o tampenie asta cu starea de sanatate a basescului. Ce m-ar intresa e sa stiu daca intre acei 13 medici specialisti care il controlau, care in gat care in colon care pe unde apucau, a fost si un psiholog. De altfel ii doresc viata lunga si sanatoasa prin tarile calde pe undeva daca e posibil si sa auzim de el numai de bine si numai de la departare.

  10. Oricat s-ar ascunde ..omul are o grava problema de sanatate ! Astrele nu mint !
    Si vad ca e tot cu bluza mov dupa el ..si la carciumi !

  11. Ca se duce conasul nostru sau ca nu se duce, este mai putin important. Ce-mi doresc eu, daca se duce, este sa o faca intr-o liniste absoluta. Sa iasa el frumos pe usa din spate si gata. Next.

  12. mai sus am vrut sa spun ca e o asemenea balba (dez)organizata la putere incat ma pot astepta inclusiv ca el sa fi murit asta noapte iar noi sa aflam dupa viitoarele alegeri prezidentiale ca a murit in pat cu sotia de moarte buna

  13. multa sanatate pentru stimabilul presedinte Basescu Mircea. mii de scuze. Basescu Traian. pe bune si nu mint daca nu imi aduceam aminte de spusele Elenei Udrea nu stiam ca Traian este numele mic. vedeti cum va poate uita lumea. repede.

  14. Aia nici macar n-a fost o declaratie publica despre starea lui de sanatate. Cat a vorbit s-a uitat doar la jurnalista si nu la camere, subliniind, cumva, ideea ca ar fi o victima a mogulilor rai, adica a patronilor respectivei jurnaliste. N-a vorbit cu noi, romanii, despre starea de sanatate, a vorbit cu jurnalista care-l reprezenta pe mogulul rau si i-a zis sa inceteze cu speculatiile astea.

  15. Va dati seama cat de mic e amaratul asta,daca grija lui a fost ieri sa se zgaiasca ca un nesimtit la oamenii aia care asteptau sa-si faca treaba? De parca era cineva dintre ei vinovat ,ca nesimtitul nu are unde sa-si verse traditionala portie de “tiganca imputita” de duminica.

    Uitati fisa medicala reala a presedintelui Traian Basescu:

    1.Aparatus Vorbitores Spurcatus.
    2.Corpus Diformus
    3.Mens Etillicum
    4.Ordinarus Totallis.

    Fa pasi derbedeule!

  16. la cat de dusi cu pluta sunt astia de la pd-l ii cred in stare sa zica in Joia Pastelui, ca base a murit, ca sa vina mai apoi Ziua Invierii sa zica ca s-a sculat din morti.

  17. 1. Spre deosebire de alte dati, CV-Tudor arunca pe piata detalii cu o logica medicala cursiva. Adica Dg (Hepato-carcinom), tratament si efecte adverse (eruptie cutanata, specifica trat cancerului hepatic). NU dovedeste nimic, dar este mai inchegat logic decat simpla afirmatie, e bolnav sau are cancer.

    2. Pozitia lui Alivorod poate fi privita altfel.NU de atac la MG, cat de protectie si sustinere energetica. Vedem bine ca Alivodor e proxim lui Basescu aproape mereu, nu doar in dezbaterea electorala.Ce culoare avea pull-overul lui Basescu ieri?

    3. Un semi-comunicat vorbeste de control la SMC, plus ex. oftalmo dar si un RMN. Ori RMN-ul nu e examen de rutina. Poate fi RMN cerebral, dar poate e hepatic (unde e mai bun decat CT-ul,deci examen standard).

    4. Faza cu restaurantul s-a pregatit exact cand blogurile viuau de internare (Babes vs SMC). Prea toate se suprapun asa, nitam-nisam.

    IN rest, subscriu. Traiesc printre noi atatia nesimtiti sanatosi, iar asta nu ii face mai simpatici

  18. bolnav sau nu,pe duca sau nu,
    aproape ca nu mai conteaza,dar atmosfera care o itretzine este de schizofrenie.
    unii se nasc cu darul de-a putea transforma si ingerii in draci curatzi…
    asta e job-ul lui.
    nu ca poporul ar fii personalizarea ingerului,dar e ceva cale pana la a dorii moartea cuiva.
    dupa puls…se pare ca nu mai e asa.
    el mefisto,poporul batalionul de draci.
    si aici,trebuie sa traim…chiar totzi.

  19. Ceea ce voiam sa spun este ca nu cred ca are o echipa incompetenta si nici ca are discursuri incoerente (nu asta). Sunt sigura ca toti basescienii care se vor uita la asa zisa declaratie vor intelege ca e persecutat de moguli, cred chiar ca, daca asta a fost ideea, a facut-o remarcabil. De aceea, eu nu cred ca e Basescu prost si, probabil, nici echipa lui. Mai degraba noi nu pricepem prea bine cum e cu manipularea. Ei au castigat alegerile!

  20. Într-adevăr, aseară era cu puloverul mov. Iar la Cluj-Napoca, în confruntarea ORGANIZATĂ LA INIŢIATIVA LUI, era un panou mare VIOLET, pe care scria ceva de genul “Alegeri Prezidenţiale Noiembrie 2009”. Dar atunci n-aveam noi ochi pentru aşa ceva. De fapt, eu habar n-aveam de flăcări multicolore. 🙂 Am văzut asta într-un colaj făcut de Antena 3, acum vreo săptămână, nici nu mai ţin minte care era subiectul. Dar am făcut ochii cât cepele când am văzut panoul MOV de la Cluj. Sigur că pe post de caraghios rămâne tot Geoană, că ăştia-s oamenii, cu ei defilăm.

  21. Nu-i doresc raul Basescului, mi-ar parea rau sa aud ca este bolnav de vreo questie incurabila, si n-am nimic cu el ca persoana. Cu presedintele am ceva de impartit. Faptul ca a pus si incotzopenit la cirma tarii o chintesenta de hotzie si prostie in acelasi timp, si ca acestia nu fac altceva decit sa-si bata joc si sa jefuiasca tot ce e de jefuit, fara sa faca absolut nimic pentru ceteatean/ viitor/ tara/ popor si altele asemenea, asta mi se pare patibulo dignus.
    Nici pe Basescu, nici pe aia din gasca lui nu vreau sa-i vad bolnavi, ci vreau sa-i vad pe toti in streang, atirnati de catarg la marginea oraselor, cu povestea vietii lor de git. Ce priveliste faina ar fi!

  22. Lapusneanu a innebunit pe patul de moarte din cate tin eu minte..
    Hitler, dupa atentatul din `44, cand a explodat bomba langa el, a inceput sa o ia razna mai rau decat inainte cerand razbunare.
    Basescu e prost de la mama lui, nu exista nicio cauza externa.

  23. @nk: n-are prea mare importanta. Tot a avut foarte multi votanti, pe care i-a convins/manipulat sa se duca sa-l mai voteze odata. Ai dreptate, nu m-am exprimat prea bine.

  24. ia mai lasati-l pe chioru in pace sa-si bea mintile. ziaristii care erau acolo nu-si faceau meseria, trebuia sa-l intrebe daca i-a scazut salariu dupa grila noua, sau daca are un contabil bun la cotroceni. sau daca stie ca s-a scumpit benzina cu 6 bani? sau ce se mai intampla cu ajutoarele alea pentru oierii care l-au vizitat? asa daca-l lasi sa spuna ce vrea el (cum zicea tanti cu microfonu) face si el ca vadim : mogulii, patronii, sarea, posta, medicamente, manele.

  25. Este o alta strategie a lor de a deturna atentia populatiei de la problemele grave generale. Acum toti vor vorbi despre boala lui Basescu! E drept ca fiind presedinte ne intereseaza si pe noi starea lui de sanatate, dar nu atit de mult incit sa nu mai dam atentie situatiei din tara. Si asta se vrea. I-a mai dat o mina de ajutor lui Boc.

  26. Cand s-a dat bolnav trebuia sa vina ambulanta dupa 5 ore, sa-l plimbe pe la 10 spitale ,in the end …. 2 aspirine si un sut in cur, un documentar la toata treaba sa vada toti peste 20 ani cum se faceau treburile in România.

  27. Ca baselul este un mic dictator in devenire nu am nici o indoiala, partea proasta este ca si Crin Antonescu chiar si sotul Dacianei Sarbu manifesta fiecare in parte semnele aceleasi boli. Crinutul vrea pe lista ca nu are incredere in poporul liberal iar sotul Dacianei vrea sa ne amendeze daca ne exercitam dfreptul de “VETO”. Se pare ca si ei au mancat din trocul lui baselul si s-au molipsit.Sper ca poporul liberal sa il trimita pe Crinutul in invatamant de unde zice ca provine iar poporul socialist sa ia atitudine si la Congresul din toamna sa-l trimita pe sotul Dacianei la vanatoare impreuna cu taticul ei.

  28. Cred,ca pentru individul,noi oamenii acestei natii suntem niste”garizi”.Se vede de la o posta ca are ceva dar noi vrem sa stim macar cum sta cu”Bibilica”.Secretomania asta se mosteneste de la comunistii lui Stalin.Ei stiu ca poporul asta este un popor simplu,blajin si daca din cand in cand Ii mai ofera putin zaharel,uita ca a fost lovit cu biciul.In ceeace-l priveste Ii doresc sanatate si ce se aude sa fie numai rautati sau zvonuri dar ce face sa ma simt umilit este ca ne cred prosti,amintindu-mi bancul cu un rom(roman vechi)care intr-un proces de viol incare era implicata fata sa ca parte vatamata,cand a fost intrebat ce pretentii are,araspuns:Ca parte civila n-am nici-o pretentie dar ca parte “fututa”sa-mi dea o mie de lei.

  29. Chiar daca ma repet, din nou spun ca titlurile articolelor D-lui Ciutacu de pe blog, sau publicate chiar, spun cam 80% din mesajul dumnealui. Nu detaliez acest rationament.
    Si pentru ca titlul face referire la legendarul EL CID, nu ma pot abtine sa nu marturisesc cat de mult m-a fascinat regretatul Charlton Heston distribuit in rolul lui El Cid, ca de altfel si in cel al lui Ben Hur.
    Cidul din geamul carciumii nu are chiar nimic in comun cu EL CID- spaniol.El Cid reuseste sa-si invinga dusmanii prin lupta deschisa pe cand Cidul din geamul carciumii si-i invinge miseleste, apeland la strategii din cele mai josnice. El Cid e curajos, neinfricat in fata dusmanului, Cidul din geamul carciumii ii impinge pe “maurii lui portocalii” sa distruga dusmanul si el pozeaza in omul nevinovat, care nu a facut nimic, care nu s-a implicat in chestii murdare. Poate ca ceva totusi are din El Cid, este neindurator; nu uita si nu iarta daca cineva vreodata i s-a impotrivit. El Cid este indurator, el cruta vietile unor mauri invinsi dar Cidul din geamul carciumii e triumfator cand isi vede dusmanul la pamant.Si de siguranta mai calca o data pe el cu cizmele lui grele sa-l zdrobeasca.

  30. Base Base Base lasa-ne …. lasa-ne …lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))) Nu m-am putut abitine ! Scuze 🙂

  31. Şi cît de simplu ar fi fost! Să iasă de la bun început şi să zică: “E o prostie, dom’le! Hai c-avem treabă, poate vă reţinem..”

  32. Si mai zice lumea de Mircea Badea ca e un frustrat. Da Basescu cum e? Daca e intr-adevar bolnav de ficat, nu i se trage de la bautura ci de la ura care il macina.

  33. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ei,ce v-am spus eu de cateva ori?!
    Sper ca nu am avut dreptate.Dumnezeu mi-e martor ca ii doresc sanatate lui basescu.

    Ii doresc LA MULTI ANI sotiei Dvs. de 1 Martie si sa auzim numai de bine!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  34. sincer eu sper sa fie bolnav si sa se retraga undeva la munte, ar fi un sfarsit potrivit pentru un dictator.

  35. base zice ca nu e criza => romania aproape da faliment acu’
    base zice ca nu avem nevoie de fmi => romania imprumuta cei mai multi bani de la fmi
    base zice ca nu loveste copii => copiii dau din cap cand il vad
    base zice ca boc e cel mai bun pentru postul de prim-ministru => e fix invers
    base zice ca demisioneaza => iar exact pe dos etc.

    Daca zicea ca e bolnav, atunci as fi fost sigur ca e sanatos tun si ca e o noua diversiune. Dar asa nu stiu ce sa mai cred… Mai mult, a facut iar exact ca atunci cu copilul’ – fara sa-l intrebe nimeni a plusat – el nu lovise copilul ala si mai mult nu lovise nicun copil in viata lui. La fel si acum. Nu numai ca e sanatos, e cel mmai sanatos. E mai sanatos decat noi toti la un loc la puterea infinit (ma rog decat toti mogulii rai la un loc).

    Un pic offtopic: ce se mai aude cu sanctificarea lui? Mai e de actualitate initiativa? Stie cineva?

  36. multa sanatate presedintelui si patronilor media.
    daca esti in suferinta sau abil lasi sa se creada asta, imaginea, compasiunea, simpatia, critica se modifica.
    Spunem “saracu’ ciine” si cind vedem un maidanez schiopatind.

  37. Domnule Ciutacu,este adevarat ca starea de sanatate a presedintelui intr-o tara normala ar trebui sa fie subiect de interes public.Dar ce pretentii puteti avea de la niste persoane,adevarat alese de unii dintre noi, dar care nu au nici cea mai vaga idee de transparenta, ele mostenind aceasta prosteasca secretomanie din regimul trecut perfectionind-o chiar, in asa fel incit chiar sa manipuleze opinia publica,sa-l victimizeze pe ilustrul nostru ales cirmaci.Sa stiti insa ca aceasta stire a fost dezbatuta cu un analist extrem de serios si anume domnul Radu Tudor,sigur la nivel de zvon dar care am observat ca a produs un impact important.Personal nu ma intereseaza ce se intimpla cu presedintele care a fost in stare sa ne procopseasca cu un guvern atit de incapabil sa gestioneze amarita asta de tara a noastra decit in masura in care starea lui de sanatate nu influenteaza si mai rau, raul facut in ultimii ani.Ar fi nedemn sa dam dovada de lipsa de omenie asa cum poate de multe ori o fac oamenii presedintelui cu si fara stirea lui,pentru ca sintem crestini si iubitori ai celor din jurul nostru,insa nu poti sa nu fii revoltat de incapacitatea celor girati de domnul Baserscu si de faptul ca se continua fara nici un scrupul furaciunile din banul public care este din ce in ce mai putin,fara sa-i pese de ce ni se intimpla nici macar de celui mai ales dintre alesi.Atunci cit de crestin asi fi, va intreb pentru ce sa ma dau de ceasul mortii ca presedintele ar putea fi bolnav si sa particip la aceasta isterie generata de o parte a presei si de tot felul de politicieni piriti.Este poate o stire,dar pentru multi amatiti ce deabia isi duc zilele de azi pe miine nu inseamna nimic,unii poate chiar se bucura gindind la izbavirea lor de cel rau.Stau si ma gindesc cit de rau putem ajunge moral si nu numai in aceste conditii politice cind pe unii ii intereseaza doar buzunarul propriu,conservarea puterii si nu binele general.Asa cum prietenul dumneavoastra dr.Oprescu spunea toti sint o apa si un pamint, uitind bineinteles ca si dinsul a supt si continua intr-o forma mai elevata,de la aceeasi societate politica cu circuit inchis.Va doresc sanatate si nu-i iertati pe mincinosii si hotii care au vindut la mezat o tara.

  38. Daca era Voiculescu cu microfonul pe strada
    sa-l intrebe de sanatate pe Basexu, se lasa cu varsari de sange in direct, de parca este cineva vinovat de sanatatea lui.
    Cred ca e perfect sanatos, de aia îi urez si eu in continuare, sanatate buna asa cum traim noi bine si lunga asa cum declara Boc speranta de viata a romanilor.

  39. Am luat masa în acelaşi restaurant şi la o masă alăturată în ajunul SfântuluiValentindeimport şi tovarăşul Băsescu a fost la fel de vivace şi de fotogenic ca întotdeauna. Tovarăşa Maria e la fel de bine.
    Nea Vadimache are o plăcere nebună să facă pe cioclul, habar n-am de unde are această preocupare morbidă, dar mie-mi face silă.
    Poate că e bine ca preş-ul unei ţări să dea tot felul de informaţii despre sănătatea sa, dar în cazul mai sus discutat nu cred că interesează pe cineva dacă omul e bolnav sau nu.
    Desigur, am fi mai mult decât cioclii dacă ne-am gândi cu cinism la un eventual muribundism băsescian, dar indiferenţa e cea mai bună armă dacă ne dorim linişte. Altfel riscăm să auzim, până la sfârşit de mandat, ce face PreaLuminatul Băsescu în fiecare zi!
    Iar eu n-am nicio curiozitate în acest sens. Abia de reuşisem să-mi imaginez că patria mea n-are preşedinte…

  40. Ca o contra-lovitură de imagine, trio-mogul ar trebui să azvârlea acum pe piaţă un comunicat de presă comun, în care să-şi recunoască toate beteşugurile de care mai ţin minte, inclusiv alea cu care au scăpat de armată. Patriciu că are vedenii cu viitoarea guvernare liberală, Vântu că a luat gripa porcină din propriul SPA, iar Voiculescu să-şi ataşeze ca orice funcţionar buletinul medical cu măsurătorile pentru sporul de antena :)). În felul asta, “mai sănătos la minte şi la trup ca toţi patronii voştri” va căpata adevarata valoare.
    Hai spor nea Victore!

  41. pina nu e oficial pus pe liber nu cred nimic!de altfel sint convins ca a mincat ceafa de porc cu cartofi taranesti,a baut o vadra de vin,clatiti cu brinza si smintina,stafidi ca pi la moldova….usor si buun!
    sa fie sanatos in continuare !cit despre cap de mult stim ca are buba la bibi!

  42. Mi-am amintit ca Basescu a spus aseara ca, prin traditie, iese in fiecare duminica sa ia masa in oras. Si, din moment ce, dupa stirea senzationala despre starea sa de sanatate, jurnalistii l-au gasit imediat, de ce nu-l cautam in fiecare duminica sa ne raspunda la cateva intrebari? Doar aseara a fost asa simplu! Ca se tot plang cei din mass-media ca nu spune Basescu nimic despre problemele tarii si, cand colo, el iese in fiecare duminca seara la restaurant, ba, mai mult, este atat de usor de gasit! 🙂

  43. Sefule esti tare.Este cel mai haios articol pe care l-ai scris.Culmea este ca ai dreptate.Daca asimetricul este un om sanatos eu pot candida cu sanse la functia de papa.Asta-i plecat cu “vaca”!

  44. EL CID este o tragedie romantica, dar Cidul din geamul carciumii produce o tragedie cumplita pentru tot poporul suveran. EL CID a fost un supererou, Cidul din geamul carciumii este un super-betivan doar.EL CID este subiectul unei iubiri zbuciumate pe fundalul razboiului dintre spanioli si mauri, pe cand Cidul din geamul carciumii este subiectul unei iubiri pasionante in vazul tuturor, pe fundalul razboiului intre Palatul Cotroceni si poporul suveran.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.