Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Cei mai egali dintre talibani

Cei mai egali dintre talibani

La ora la care scriu acest text (şi sunt mai bine de 48 de ceasuri de la terminarea emisiunii), habar n-am care-i percepţia generală asupra desfăşurării ei. Dat fiind că nu eu sunt cel care candidează la bine plătita dregătorie europeană, iar viaţa mea de om obişnuit nu e influenţată în vreun fel de trecătorul episod “EBA şi Tonomatul”, nici nu sunt extrem de apăsat pe tema asta. Însă nu pot să nu remarc două lucruri. Primul dintre ele – recunosc, cu satisfacţie profesională – este că probabilul acord al Elenei Băsescu pentru legalizarea marijuanei a fost ştirea altfel ternei campanii electorale pentru alegerile europarlamentare, inspiraţia atacurilor politice a unor lideri de partide lipsiţi de idei şi, un week-end întreg, materie primă pentru ştiri şi dezbateri pe toate posturile importante de televiziune.

Al doilea, însă, o scriu cu amărăciune după ce am şi spus-o răspicat în emisiunea Gabrielei Vrânceanu Firea, e că talibanii anti-Băsescu nu sunt cu nimic mai prejos decât cei ai preşedintelui României. Atâta ură la un loc, translatată (virtual sau chiar prin viu grai) Elenei Băsescu şi mie pentru că n-am tranşat-o în direct, rar mi-a fost dat să văd. Traian Băsescu este un personaj care polarizează. Îl placi sau îl deteşti, variantă de mijloc nu există. Nu ştiam că-i şi contagios, fie şi prin tranzitivitate. M-am lămurit citind uluit o postare (mult sub media de violenţă verbală a ultimelor zile) de pe blogul meu: “de azi, nici nu mai meriţi să te numeşti tonomat”. Cred că orice cuvinte suplimentare sunt de prisos…

Mai mult, aici

P.S. Vreau să-i felicit din suflet pe “colegii” de la Antena 3, autorii recent premiaţi de breaslă ai celui mai bun jurnal de ştiri, singurii din toată piaţa media serioasă care n-au găsit nici o ştire în toată emisiunea produsă de Trustul Intact. Şi să-i mulţumesc public Gabrielei Vrânceanu Firea pentru fair-play.

UPDATE: Ion Cristoiu sugerează candid că întrebarea privind legalizarea drogurilor ușoare ar fi fost pusă la cererea Elenei Băsescu. Așa-i când te retragi ca să demonstrezi ceva, iar efectul e invers. Ajungi să accepți necondiționat invitați în promo-uri electorale înregistrate și să devii accesoriu nedorit în emisiunile altora.

POVESTEA POVEŞTII

Comentarii

comentarii

Similar Posts

183 thoughts on “Cei mai egali dintre talibani

  1. Recunosc,sunt taliban,BUM!De ce zici asa,nici Basescu nu-i un presedinte cum sunt alti,asa ca BUUUMMM:-))

  2. Pentru mine cea mai aspră ştire a fost că EBA se gândeşte la un doctorat. Mă forţez să cred că îndrumătorul tezei va fi cavalerul Hurezean.

  3. probabil ca ura & prostia profunda ne caracterizeaza pe noi k popor de cacat & degenerat care estem. pe sotii Ceausescu i-am asasinat. acum,daca privim in urma,chiar & noi ne putem da seama cat de imbecili,tampiti & naivi am fost la revolutie. dar & mai imbecili suntem pt. acceptam bataia asta de joc,de 20 de ani,din partea acelorasi smecheri. iar clanul Basescu este un reprezentant important al crimei & smecheriei de stat. eu n-as numi-o ura,mai degraba i-as spune revolta sau disperare.

  4. lasa-i in plata Domnului..a fost o emisiune..care-i drama u people? un dialog ,nu ciutacu-progenitura lui Basescu ..un dialog realizator,cetatean-candidat.

  5. E de inteles,cred eu,oamenii se asteptau la un atac,pentru ca el n-a existat,cei ce nu o suporta pe ea,sau pe ea din cauza tatalui,au izbucnit…personal am avut impresia in anumite momente ca o protejati,dar au existat intrebari exacte,concise,care au generat stiri,eu cred ca asta trebuie privita ca realizare.Probabil ca o vor vota tinerii dornici de legalizarea drogurilor.Eu sunt convinsa ca are fotoliul deja asigurat.

  6. pentru cristu,cred ca exagerezi numind acest popor asa,cine si ce iti da acest drept!?!

  7. Nu sunt jurnalist, dar cred ca in emisiunea cu EBA ai fost TU, adica exact asa cum esti si gandesti, nimic mai mult. Ca te-au injurat niste dobitoci, nimic nou si cred ca deja esti invatat. Si nu neaparat cei ce te-ai “sorcovit” sunt anti Basescu! Ar putea fi si o diversiune. Dar tu stii mai bine cine si cum s-a comentat pe marginea acestei emisiuni.
    Tine-o tot asa si eu cred ca vor fi destul de multi cei ce te vor intelege si te vor respecta pentru ceea ce esti cu adevarat.

  8. Hai bre ca putea fi mai rau. Eu am retinut atat: Baseasca nu stie o iota despre UE si nici nu stie de ce candideaza, iar 2 … n-are fler si e folosita de ta-su!

    In rest … se putea si mai bine, dar se putea si mai rau, a fost ok! 🙂

  9. @Victor,
    Tu sa fii sanatos! D-aia nu ai tu bluza pe gat ca talibanii anti-Basescu nu te mai considera tonomat?! La dracu’ cu toti!

  10. PS: Am citit si eu postarea: e absolut jalnic! Sub orice critica…..

  11. Domnule Ciutacu,
    Nu se aştepta nimeni s-o tranşezi în direct. Întâi, fiindcă ne-ai avertizat de pe blog, cu două zile înainte, că nu va fi un salt la jugulară, ci un pe loc repaus, faţă în faţă. Sigur, nu mă aşteptam să împingi reveria până la a-i propune să-i fii naş, dar anumite compromisuri în viaţă sunt folositoare.
    Dacă o ciuruiai cu vorbe grele, o şi sanctificai, şi asta cu greu s-ar mai fi putut remedia…
    Cred că unii dintre noi se aşteptau să-ţi nuanţezi puţin poziţia, să n-o întrerupi cu profesionalism tocmai când dădea mai mult din casă, sub pretextul că trebuie să ţii sub control timpul acordat emisiunii.
    “Să nu treci cu vederea” exact această sintagmă, pe care ea, începătoare în deprinderea vorbirii în limba maternă a modificat-o în “să nu ŞTERGI cu vederea”.
    Să te arăţi mai curios, în limitele unei politeţi desăvârşite, asupra opiniei invitatei, care pledează pentru uniformitate în gândire şi supunere totală, oarbă, în interiorul unui partid. Afirmaţiile astea erau cu mult mai scandaloase decât cele privitoare la marihuana.

    A fi neutru nu înseamnă a fi inert.
    Cred că asta ţi se reproşează, în niciun caz absenţa sângelui pe pereţi!

  12. @cerasela: ce & cine-mi da acest drept?! pai,nu stiu…mafiotii,ticalosii,criminalii & smecherii care conduc acest minunat popor de 20 de ani,gropile & cacatii de caine in care calc,umilintele fara numar la care sunt supus de catre autoritatile & structr’le statului de drept,abureala politicienilor de la tv,ipocrizia generalizata,saracia,abuzurile la care se dedau autoritatili,imbogatitii ilegal(scuze pt. pleonasm)…? am suficiente motive?

  13. A fost ca la un derby inaintea caruia se creeaza in randul publicului asteptari uriase…
    Multi oameni au sperat ca vei da de pamant cu ea, vazand in tine pe omul din strada, care’i vrea beregata lu’ Basescu si implicit a tuturor celor care au vreo legatura cu el! (Cred ca e o dambla veche…, romaneasca; oamenii inainte, cand il omorau pe boier, nu se multumeau cu asta, ci le violau si pe nevasta’sa, si pe fi’sa !)
    Presupun ca foarte multi te percep “mai tonomat” decat te vede insusi Traian Basescu si de aceea asteptau sa vada “sange”… Au uitat ca esti jurnalist si ca ai pretentia ca te afli printre cei care stiu meserie.
    Totusi, sint sigur ca erai constient de patima cu care foarte multi privesc astfel de intalniri televizate. In Romania, “psihologia ultrasului” se manifesta din plin si oamenii tind sa fie tot mai radicali, cred ca asa se explica ura de care vorbeai.

    Despre colegii tai…, stiti voi mai bine, probabil, care sint ambitiile fiecaruia.
    Daca’as fi carcotas, as intreba cand pleaca Ciutacu si inca vreo 5-6 prieteni din Intact, sa faca ceva de capul lor pe piata media ? 😉
    Dar nu sint.

  14. In campania europarlamentarä, practic, este insignifiantä pozitia candidatilor pe un subiect sau altul! Acolo, vor vota directivele generale ale Uniunii, care odatä adoptate vor deveni obligatorii si pentru România ! Cei 33 sunt aproape invizibili la Bruxelles, ei vor vota conform cerintelor grupului (popular sau socialist), din care fac parte! Nota bene: în cea mai mare parte a campaniei “s-a bätut câmpii” pe teme de politicä internä, acestea nu se vor regäsi pe “ordinea de zi” a Parlamentului European!

  15. Poate aplicarea principiului “Fa, ce simti!” nu este intotdeauna cea mai buna solutie, dar daca constiinta omului asta ii dicteaza, atunci il aplica, ca-i place cuiva sau nu.
    Ati facut ce ati simtit, ce ati gandit!!!; si din nou va felicit; omul trebuie sa fie el insusi in orice imprejurare! Ca realizator al unei emisiuni, nu puteati proceda altfel decat
    cu politete; doar nu puteati si nu puteti sari, cu cuvinte de ocara, pe un invitat; ar fi o chestie contra naturii, ca sa ma exprim elegant.
    Ceea ce nu inteleg, de ce sunteti asa de ‘vulnerabil’!; va doare ca buna Dvs. credinta, profesionalismul Dvs. au fost ‘rasplatite’ cu neincredere si suspiciune?!Doar nu v-a retezat nimeni toate crengile de sub picioare! Dvs. ramaneti “TONOMATU'” asteptat zilnic cu nerabdare. Convingerea mea ferma este, ca mai bine sa faceti ce simtiti, ce ganditi!!!,decat sa va transformati in ceea ce nu ati putea fi!

  16. pentru cristu:NU!Asta nu inseamna ca ai dreptul sa faci acest popor degenerat,imbecil,eventual vorbeste in dreptul tau,si-a celor pe care-i cunosti!

  17. Subscriu mesajului semnat Renata.
    Din emisiune n-am aflat nimic nou. Iar prostia cu marijuana a fost o fandoseală, o dovadă de ignoranţă: cum au spus mulţi, în SUA drogurile nu sunt legalizate. Probabil că neferindu-se de ea (oare de ce?), a înţeles că e liber de la stăpânire să fumezi marijuana…
    În afară de asta, am tras concluzia că din tot ceea ce a învăţat în SUA a rămas doar impresionată de faptul că studenţii fumau liniştiţi marijuana. E clar, ca şi tac-su, se adresează unui electorat iubitor de vicii!

  18. Da’ esti marcat varu’ nu gluma.Daca antipatia mea fata de marele presedinte tiitor de case,bussines-uri si cine mai stie cite matrapazlicuri a mai facut si de care inca nu s-a auzit atunci sunt taliban.Doresti corectitudine …? In emisiunea cu pricina nu ai fost decit politicos…cum dracu’ se face ca atunci cind nu este de fata vreun membru al familiei esti vehement si cind este te inmoi ca untul la soare.Ceva agresivitate trebuia sa fie macar pe alocuri vizibila, asta e.Nu o zic cu rautate dar fata de un om care cistiga 1700 euro si nu manager sau vreo alta functie inalta ar fi trebuit sa iei atitudine pentru ca miroase “naspa”.Citi dintre noi au Range Rover la 28-29 de ani? Cite din sotiile noastre au posetute si gimmi chu-uri.Peste tot este criza mai putin la anumite persoane.Oricum fata e limitata rau si problema este ca ma va reprezenta acolo.Oare nu le este rusine,eu personal nu ma bag acolo unde ma vad depasit se pare ca altii nu au nici o strabatere.Unii au scris ca te-ai prostituat,consider ca nu au dreptate dar consider ca ai avut o zi prosta si atat.

    Cu respect,
    membru de clan taliban

  19. ….”autorii recent premiaţi de breaslă ai celui mai bun jurnal”…

    AL celui mai bun jurnal – acordul il faci cu substantivul comun de gen neutru “jurnal”

    mai mult ca sigur ca este un typo, dar corecteaza pana nu te prind cenzorii

    tetrales bahtalo

  20. pt. [D][S][N] prietene nu mai fi cu buzele peste tot , e plina lumea de ei.

  21. @sorined: ce-ar fi sa nu mai comentati comentariile altora?
    @bercea interstelarul: sunt autorii jurnalului, deci AI lui…

  22. Cum la data la care s-a difuzat emisiunea am folosit telecomanda,la fel va transmit un ADIO stimabile domn Ciutacu.Genialitatea dvs. nu va suferi desigur si cine stie,poate va fi rasplatita undeva,candva…

  23. @cerasela: in dreptul meu vorbesc. asta-i tara,asta-i poporul,astea e maretele noastre realizari de dupe revolutie. daca inainte foloseam ca scuza comunismul & dictatura,acum ce scuza mai avem? iar daca smecherii are voie sa faca ce vrea muschii lor in tara asta,da-mi voie & mie sa spun ce vreau eu! dumneata cu ce drept ma pui pe mine la punct,intr-o astfel de tara,intr-o astfel de realitate?! n-ai dat niciodata intr-o groapa? nu te-ai umplut de praf sau de noroi? n-ai vazut niciodata mizeria omniprezenta din tara noastra minunata? sau ce?!

  24. vb. grele in direc a fost sa spunem ok.ce ne asteapta de la una inregistrata cu nea jack, doar portocalii ne pot spune

  25. Am si eu un drept la replica ?
    @sorined
    Care e problema ta ? Esti “nebagat in seama”? Comenteaza la subiect si lasa’ma prietene pe mine, ca nu’ti iau eu ultraviolete! Hai,pune’ti buzele unde vrei tu, dar vezi ca nu te priveste pe tine unde vreau eu sa comentez si nici ce comentez!

  26. ce parere ai victore cine si unde ii face reclama lui eba: laura andresan urla aseara in permanenta din toti bojocii aseara la sex-show 2009 (sau shop): in fata “distinsei asistente” -bai daca doriri sa legalizeze drogurile votati eba – ca aia asta a cerut!- marturie din sursa sigura

  27. @cerasela
    Cum se numeste un popor care alege de 20 de ani numai specii ca Basescu si clase politice(adevarate gradini zoologice)si continua in acelasi stil?Ma intreb cand se va termina,pentru ca m-am saturat sa fiu taliban,asa cum s-au saturat atatia sa fie talibani pro sau contra.

  28. Tot nu încetaţi să o vedeţi pe Eleana Băsescu ca pe un copil, posibil traumatizat, şi nu ca pe o candidată la PE ce este. Îmi pare rău că-s taliban, dar sincer nu mă încălzeşte cu nimic faptul că sunteţi dvs. gentleman şi familist, şi nu, nu-mi bănuiesc calităţi ce doar îmi cunosc aşteptările de la politică şi televiziune că, cică-s ba de interes public, ba se adresează publicului. Aţi putea să-i cereţi un mic serviciu domnului Teodorescu să analizeze emisiunea d.p.d.v. imagologic (cum îi place să zică) – aşa pentru dvs. nu pentru public – să vedeţi ce zice cum a fost perceput mesajul de către cei care nu ştiu să se uite la o emisiune cum zicea un distins comentator, care nu mi-e antipatic pentru asta sau pentru altele chiar dacă-s taliban,. Zic doar asta că ştiu că nu credeţi decât în rating şi tiraj în ceea ce priveşte “misiunea” presei şi televiziunii.
    Da, suntem cu toţii, dacă doriţi, talibani şi maniaco-conspiraţiofobi şi în momentele de sensibilitate jurnalistică puteţi să ne blamaţi atitudinea, dar nu vă supăraţi vă rog când vă zic că avem, ca popor, şi un cult al propriei persoane foarte dezvoltat, şi că în această perspectivă vă asemănaţi cu antagonistul dvs. (da pt. mine rămâneţi “tonomat” în ciuda interviului). Aş încheia cu ‘talibanii vă salută’ dar prefer să zic: la mai bine.

    PS: da îl respect pe Badea, constant, deşi nu-s de acord cu el întotdeauna, ca şi în cazul dvs. Am scris că-i ultimul bastion, şi am explicat de ce, şi repet, îşi argumentează opiniile şi acţiunile într-un mod credibil, şi e mai modest (nu la suprafaţă ci în esenţă) orice aţi zice (btw, pe blogul dumnealui nu prea scriu fiindcă are destui “talibani”). E vreo problemă?

  29. Erată: “nu-mi bănuiesc calităţi ce doar îmi cunosc aşteptările” corect ar fi “nu-mi bănuiesc calităţi ci doar îmi cunosc aşteptările”

  30. Toate comentariile mele legate de emisiunea cu EBa nu au de-a face cu o ura viscerala si irationala pentru niste sarmane personaje publice, ci pentru modul in care acesti indivizi din preajma lui Basescu si in frunte cu Basescu au “murdarit” presa si toate institutiile cu care au intrat in contact direct, pentru singurul motiv de a se promova si de a-si face CAMPANIE ELECTORALA TIMP DE 5 ANI si acum aceasta EBa, cu un tupeu nemarginit, face acelasi lucru. Este firesc ca noi toti cei scarbiti de aceste demagogii infinite sa nu mai putem asista linistiti si senini la aparitiile publice si mediatice ale acestor ticalosi care ne conduc si care nu se mai satura de putere si de functii, in care nu fac altceva decat sa incerce la infinit sa ne prosteasca pe toti, fara ca nimeni sa le opuna vreo rezistenta, ba mai mult, da bine sa fie toata limea amabila si binevoitoare, ca nu-i asa, asta inseamana democratia… Ce este atat de greu de inteles ca ne-am saturat de sinistrii ca Base si EBA si Udrea, ce este atat de greu de inteles?

  31. 1) Ati fost ok, desi puteati specula, in folos … deontologic, multe ziceri ale invitatei.
    2) Cine-o fi vinovat de aparitia “talibanilor”? Cine este maestrul absolut al divizarii noastre? Sigur, nu fiica-sa …

  32. In ce priveste chestia cu faptul ca nu ati “transat-o” in direct… Nu este vorba de extreme, dar este o diferenta uriasa intre un dialog consistent despre tematica europeana, extrem de complexa si dificila si amabilitati excesive. Doar despre asta e vorba, ca aceste personaje ca EBA, sa NU mai beneficieze de tratament preferential si sa nu-i mai menajeze toata lumea, indiferent pe unde se duc. Eu nu pot sa inteleg de ce toti cei care intra in contact cu aceasta familie simt nevoia sa devina brusc amabili, simpatici, binevoitori, in loc sa fie obiectiv, rational, echidistant. Cum au facut de ex. acei tineri care i-au replicat curajos despre betiile lui ta-su la volan sau despre faptul ca ea isi face campanie desantat… Acei tineri erau talibani, au “transat” copilul timid sau au avut curajul sa spuna ce cred? Este o distanta uriasa intre a “transa” mediatic, in direct, pe cineva si a fi plin de intelegere si simpatie profunda.

  33. @Alina: incercati sa nu mai vorbiti in numele mai multora sau, daca nu reusiti, faceti-va un partid si dati-i jos de la putere. si – de ce nu? – duceti-va la alegeri si votati impotriva lor. abtineti-va la a-mi mai sugera embargouri mediatice. tocmai fiindca-mi repugna modul lor de actiune, nu ma voi comporta niciodata ca ei.
    @Petru Avram: o vad pe Elena Basescu fix ceea ce este si nu prin prisma diferendului meu perpetuu cu tac’su. cat despre Bogan Teodorescu, indiferent cat l-as aprecia (si o fac in mod sincer), nu-i voi copia parerile. pentru ca-s ale lui si, nu de putine ori, nu coincid cu ale mele.

    UPDATE EXCLUSIV PENTRU ALINA: tonul dumneavoastra didactico-agresiv a inceput deja sa ma oboseasca. OK, ati avut niste pareri, vi le-ati expus (cu argumente sau impinsa de furie), dar incepeti sa faceti activism politic aici si ma deranjati. pe cale de consecinta, ori va opriti, ori plecati benevol, ori va inchid eu usa.

  34. @Velisar Iancu
    Si cine crezi ca e vinovat de aparitia talibanilor,tu zici ca Ciutacu?Ei,eu cred ca e clasa politica,asa cum Basescu a zis,citez:
    ‘”…politicienii sunt in campanie electorala,eu nu sunt”,mentionez ca baiatul era in una din multele sale plimbari de sfarsit de saptamana.Ei,cand presedintele tarii mele(ca al meu nu e,nu mi-a placut niciodata)imi spune ca nu e in campanie electorala…BA,NICI EU NU SUNT PROST(sau sunt ca nu am plecat din tara imediat dupa revolutie,acum stau si inghit)!

  35. Victor, ai facut o emisiune ca un jurnalist adevarat. Indiferent care sint parerile noastre, ale unora sau ale altora pro sau contra, d-rei respective -nu-i pronunt numele pt.ca si asa i se face o campanie electorala demna de o cauza mai buna -, te-ai comportat civilizat, intrebarile au fost puse corect,in concluzie, emisiunea a fost buna. Nu se putea mai mult. Cind ai un invitat si emisiunea ta poate fi mai buna sau mai rea, functie si de capacitatile respectivului, ma refer la cele intelectuale. Astep emis.viitoare. Succes !

  36. Eu nu v-am sugerat nimic, nici embargouri mediatice nici altceva, eu doar v-am explicat punctul meu de vedere. Starea opusa talibanismului de care vorbiti ar fi resemnarea si apatia, iar eu prefer, cat inca mai am speranta ca se poate schimba ceva, vehementa impotriva anormalului, falsitatii si minciunii.

  37. Tanti asta chiar provoaca reactzii. :)) Mi se pare deja un personaj sau asa ceva. Asa bagata in seama nu a fost niciodata. A fost o miscare buna asta cu interviu. ( nu m-am putut uita la asa ceva imi pare rau)

  38. Verde-n faţă: emisiunea ta a fost un fiasco total. Toţi cei cu minimă verticalitate ţi-ar spune-o. Unii au făcut-o mai sus.

    Aşteptam să aud la emisiunea ta un sfat părintesc, nu o atitudine cumetrească.

    Cineva trebuia să-i spună odată că locul ei nu este la Brussels, că acolo s-ar putea face de râs, că acolo nu se trimit oameni doar pentru a tăia frunze la câini.

    Nu toată lumea trebuie să fie europarlamentar, la fel cum nu toată lumea poate fi chirurg.

    Poţi să fii, bine. Nu poţi, ai dreptul să rămâi acasă. E loc sub soare pentru toată lumea. Nimeni nu i-a spus-o până acum şi nici tu n-ai făcut-o la emisiunea de joi.

    Toată lumea ştia ce poate invitata ta. Aşadar ăştia sunt oamenii pe care-i trimitem la Brussels.

    http://www.youtube.com/watch?v=52-Rit_gZBU

    Tu nu ştiai asta? Şi dacă ştiai?

  39. @ElZap: imaginile alea, pe care le-am plus in plasme de nu stiu cate ori, ar trebui sa-i interzica accesul la tv? sa fim seriosi. in cazul asta, trei sferturi dintre politicieni ar trebui sa stea acasa. e dreptul dvs. sa vi se para proasta emisiunea, dar sa pretinzi ca ar fi legitima ignorarea preventiva a cuiva, imi pare rau, asta se cheama instigare la dictatura.

  40. @Alina: stiti ce inseamna sa fii moderatorul unei emisiuni tv?! Este o mare diferenta intre realitate si televiziune. Daca acei tineri si-au permis sa spuna ceea ce au crezut ei si pentru asta nota bene, un moderator nu-si poate permite sa nu sa fie( sau sa para )echidistant. Cine are urechi sa auda!

  41. Tocmai pentru că a fost știrea campaniei ”colegii” de la A3 au trecut peste ea. Așa cum talibanii din ambele tabere sunt în egală măsură încrâncenați și orbiți, la fel și deontologii(din orice trust fac parte, nepremiați sau premiați, etc) au aceeiași greață existențială atunci când trebuie să accepte(măcar făcând o știre) că altcineva (chiar coleg de trust) e mai bun decât ei.
    Victor ești un om rațional și probabil că nu așteptai altă reacție din partea autorilor recent premiatului jurnal de știri al A3. Au mai comis-o și în alte ocazii. Și când și-a anunțat candidatura domnul Oprescu, tot la tine în emisiune, abia abia s-au scremut să preia și ei știrea, și în toamna trecută, când au dat o știre citând oficiosul Evz, deși oficiosul preluase știrea din emisiunea ta.
    După umila mea părere, toate mizeriile astea, mai ales cele ale ”colegilor” , te întăresc și confirmă că ești foarte bun.

  42. @ Victor:
    Dpmdv nu le mai acorda atentie tuturor cretinilor care comenteaza aici… ma includ si eu in categoria de mai sus ca sa nu existe discutii.

    Sunt atatea probleme in lumea asta, care pot fi rezolvate prin critica constructiva, activism si alte actiuni asemanatoare, si toti pocnitii astia (talibani anti-Base cum ii numesti tu Victore) isi directioneaza o mare parte din energie si timp sub forma atacurilor nefondate (nu tot impul) la adresa unui/unor oameni politici.
    Si daca tu (in cazul de fata Victor) esti rational, te comporti civilizat si discuti cu “adversarul” tau obiectiv… toti talibanii de mai sus iti sar in cap ca de ce i-ai tradat.

    Data viitoare cand o mai invita pe EBA, sunt sigur ca Victor o sa-si inceapa emisiunea cu cateva injuraturi la adresa ei, cateva flegme si degetul mijlociu, doar ca sa va faca pe voi (talibanii HEZBOLAH!) fericiti.

  43. intr-adevar, oricat de mult ne-ar displace un personaj politic, e bine sa ne ferim ca prin atitudine sa fim copia pe invers a talibanilor portocalii. cat despre colegii de trust, cu parere de rau, nu te poti astepta la prea multe bune de la un “procuror” plin de el, de la un tzaran frustrat si imatur sau de la maIstru. d-na firea are si meritul unei usoare viclenii, pe langa alte calitati. cred insa ca atitudinea ei a fost sincera.

    astept insa, daca se poate, o detaliere a diferentelor de opinii fata de dl. teodorescu.

  44. subiectul cu EBA in PE e foarte simplu si foarte complicat in acelasi timp. logic e faptul ca, daca va obtine suficiente voturi, inseamna ca si-a castigat dreptul de a ne reprezenta in PE, si, deci, se pare ca are ce cauta acolo. asta e partea simpla. partea complicata e ca, teoretic, PE are atributii consultative. asta inseamna ca, un parlamentar nu are prerogativele pentru a initia legi. poate face parte din diverse comisii, poate solicita revizuirea unor articole dintr-o lege, dar nu o poate initia. marturisesc ca nu voi merge la vot saptamana viitoare, chestiunea cu alegerile mi se pare praf in ochii populatiei, oricum reprezentantii romaniei acolo nu au putere de decizie…

  45. @brazvan: un exemplu ar fi convingerea lui Bogdan ca trebuie sa-i cantarim diferint pe candidati, fiindca Basescu e puternicul zilei. pai tocmai asa a si ajuns asta presedinte, tratat fiind diferit de puternicul de atunci Nastase.

  46. OK au “ratat” intenţionat colegii de la A3 singura ştire ce-a rezultat din interviu. Pe mine nici nu m-ar fi interesat, cel puţin până la replicile ce-au urmat (nici de astea nu-s prea sigur, pentru că mi-au servit doar la completarea propriei imagini cu privire la prezidenţiabilul Crin Antonescu). Dacă aţi fi evitat întrebările personale (vânătăi, situaţie locativă, viaţă amoroasă) poate făceau un calup. Vreau să cred că au luat premiul respectiv cu un motiv, şi că acel motiv este calitatea superioară, faţă de concurenţă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.