Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?


Dat fiind că, după ce a cerut timp de antenă la mine şi la Gâdea, a avut neplăcuta surpriză să-i fie oferit (inclusiv în scris) spaţiu de exprimare, Băsescu nu se mai poate victimiza că-i persecutat de moguli. Deci marele bărbat e un biet fricos, care se duce doar la emisiuni aranjate, cu moderatori şi coparticipanţi aleşi de el, cu temele dinainte convenite şi, acolo unde găseşte înţelegere, cu întrebările ştiute.

Întrucât îi tremură chiloţii pe el şi nu simt nevoia ca, după fie-sa a mică, să mai fac terapie şi cu faimosul salvator de ostatici şi legendarul luptător anticorupţie, se pare că nu voi avea prilejul să-l întreb la Antena 2/3 care-s realizările concrete ale mandatului său (de care el însuşi s-a declarat nemulţumit) şi nici să aflu motivele care ar trebui să mă facă să-l votez. Cu toată parţialitatea mea public asumată, vă provoc pe voi să-i fiţi avocaţi preşedintelui în exerciţiu al României şi vă invit să nominalizaţi, pe bune, realizările regimului Băsescu şi raţiunile care v-ar putea determina să-l votaţi. Poate-s eu orb şi-mi daţi voi lumină. V-aş fi recunoscător dacă, măcar de această dată, v-aţi abţine de la înjurături, jigniri şi categorisiri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

377 thoughts on “Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

  1. Victore
    Te rog ca in emisiunea ta si a lui Mihai sa puneti pe tapet problema referendumului.Clar si explicit. Daca zbanghiul a facut-o cineva trebuie sa-l blocheze. Parlamentarii ori sunt inconstienti ori le este teama; habar n-am…
    Romania se da mare si tare si se uita la cat costa inca 171 de parlamentari???!
    Pai democratia nu se face si tine cu bani putini. Costa. Dar altfel… Buna ziua dictatura.
    Cred eu ca talibanii portocali sunt cei care mai daunezi zbierau in corurile reunite celebrele :
    Noi muncim, nu gandim!
    Nu ne vindem tara!
    Moarte intelectualilor!
    Iliescu apare, soarele rasare! (O tempora!!!)
    S-au demascat!
    Un om dintre noi, pentru noi!
    N-au mancat salam cu soia!
    Si altele…
    Acum avem:
    Pusca si cureaua lata
    ce prim-ministru am fost o data!
    Ne tragem din Traian. Traian basescu! Atunci si Traian basescu se trage din Ion. Ion Iliescu.
    De ce le e frica nu scapa! Dar nici el nu va scapa! (vezi Chirac in Franta si Berlusconi in Italia!)

  2. Vreau sa afle si altii un lucru de care m-am bucurat.

    Tocmai ce-am auzit de la cineva care a fost astazi dimineata in cea mai importanta piata din municipiul meu, ca au venit oameni de la mai multe partide, cu materiale publicitare. Cei de la PDL, care erau de departe cei mai ,,dotati”-ca doar pe banii nostri sunt-AU FOST HUIDUITI clar si indelung. Ceilalti au fost intampinati cu mai multa sau mai putina atentie/simpatie/indiferenta. O vanzatoare care este si proprietara unei mici afaceri si care plateste impozit minim, le-a adresat urmatoarea intrebare reprezentantilor PDL: ,,Ce sa fac cu pixul, sa i-l bag in ochi lui Basescu, iar cu bricheta sa-i dau foc”? Mentionez ca s-au dat si pungi cu PDL. Cei de la PSD au impartit calendare de buzunar cu Geoana, iar PNL au fost cei mai saraci, impartind niste ziare. Nu stiu ce ziare.

    Sa nu uitam ca pietele sunt locuri pe care, candva, Basescu se baza.

  3. nu tin nici cu basescu dar nici cu voiculescu.l-as vota pe oprescu daca ar fi sa votez pe cineva dar nu stiu sigur daca ma mai duc la vot .nu prea mai ai cu cine vota .

  4. Avand in vedere ca nu sunt sluga basecsciana, nu am interese pdl-izde, nu sunt betiv, afemeiat, mincinos, paranoic, etc. (la fel ca modelul basecsu), nu sunt prost (informat), nu am nostalgii comuniste si nici nu mai vreau sa fiu condus de un dictator, singura solutie pentru a vota Basecsu si “da” la referendum ar fi sa consum din belsug drogurile usoare pe care la va liberaliza presedintele. Si pentru ca tot veni vorba despre referendum, vizionati filmul “The Rise and Rise of Michael Rimmer” si veti vedea unde conduce abuzul folosirii abuzive a consultarii populare: la dictatura.

  5. Simp, da o să votez pt referendum îmi pare corect să mai dăm afară din somnoroşi din parlament,dar este cineva dintre cei care deţin puterea în ţara asta îndeajuns de capabil să alegă pe cei mai buni( dacă există). Dar la prezidenţiale ce să votez, mai nou avem candidat rom, păi numai America pe Obama, nu că ar fi vreun termen de comparaţie. Nu sunt rasistă, dar sincer acum oameni aceştia au trei clase, “almanahe” şi alte onomatopee ale acestei limbi, cu ocazia asta ne îmbogăţim vocabularul. Toţi promit unul nu face, vreau şi eu să văd unu care tace şi face, lucrurile pe care le promit toţi ceilalţi. Şi eu care am o vârstă foarte fragedă sunt sătulă de minciunile lor.

  6. Buna Domnule Ciutacu.
    O realizare a domnului Traian Basescu este vinderea sau disparitia Flotei.:)).

  7. Pana anul acesta, in 20 de ani nu mi s-a intamplat! Adresa transmisa in teritoriu, intr-o deconcentata/des_concentrata…ma rog, astia inventeaza mereu si maresc masa vocabularului limbii romane de te naucesc. Nu dau extras din adresa respectiva, dar, va pot spune cam cum suna in incheiere: “cei care nu vor respecta prevederile prezentei (e vorba de a nu face nici un fel de propaganda politica in scoli, inclusiv de a nu purta in perioada asta imbracaminte de o anumita culoare!!!!!!)…vor fi aspru pedepsiti!”. Am ramas tablou! Lasand la o parte faptul ca telefoanele au inceput sa sune ca la balamuc intre intre scoli: Ai vazut? Cum se poate asa ceva??!!! Mi se pare nu numai nepotrivita “formula de final” ci de-a dreptul amenintatoare! Mult mai civilizat ar fi sunat “vor fi sanctionati conform prevederilor legii…nr../…E JELE!!!
    Domnule Ciutacu nici macar p-aici nu cred c-am sa mai preumblu. Astia-s in stare de orice!!!

  8. Cine l-ar mai putea vota pe mariner ? Doar cei asemenea lui, ignorantii si incultii, canalia de pe ulita, iresponsabilii sau oligofrenii ! Cei de aceeasi calitate (proasta) ca a lui.
    Sau, poate, cei asemenea anal istului Cristoiu, cel care, contrazis intr-o emisiune la Realitatea TV a afirmat “eu plec…de ce m-ati chemat?”. Probabil se considera un fel de guru, posesor al adevarului absolut. Incepe sa-mi para rau de batranetile lui Cristoiu. Sunt din aceeasi generatie, am avut chiar rieteni comuni la Viata Studenteasca si, urmarindu-i evolutia din socialism si de dupa, il inteleg. Aburcat pe culmile ziaristicii comuniste doar pana la rangul de redactor-sef la Scanteia Tineretului si la revista Teatru (?!-deh, doar era absolvent al unei facultati de filozofie!) in urma aplicarii cunoscutului principiu “capul plecat sabia nu-l taie”, cand el, marele MIC, se considera asemenea lui Pamfil Seicaru, si-a oferit in primele ore al Revolutiei din 1989 (revolutie, pentru ca a schimbat un sistem cu altul mai nefericit din anumite puncte de vedere) fortele-i puternice lui Iliescu. Fiind considerat de fostul viitor presedinte (de atunci) “prea NICUSORIST” a devenit un crud dusman al acestuia. Ranchinos, la fel ca soarele lui, Basescu, taie firul in patru cu singurul scop de a-l ataca pe Iliescu si pe ai lui. Editorialul lui din Jurnalul National este o dovada clara a inregimentarii marelui MIC in hoarda PD-L-ista, care pupa in dos toate teoriile fanteziste ale hahaitului national. Se spune ca, dupa 60 de ani, daca te trezesti dimineata si nu te doare nimic, inseamna ca esti mort. Ca ziarist, daca devii trompeta sloganurilor prezidentialo-marinaresti, cum e cel de tipul Geoana/Iliescu, ai inceput procedura harakiri, exitul fiind pe-aproape. Moarte ziaristica placuta anal istului Cristoiu!!! Pentru el, calitatea pe care si-a aroga cu mandrie, cea de analist politic incepe sa se dezvaluie: originea este in anusul basescian, pe care-l analizeaza (investigheaza) cu patos de fost (si actual, auto-declarat) comunist.

  9. Nu stiu ce am mai facut acum,dar daca as scrie tot ceea ce cunosc in legatura cu jocurile puterii,Basescu s-ar inspira in continuare ,cum a facut-o si pana acum.”Presedintele stie tot si manipuleaza tot in tara sa “.Nu vreau sa ii dau idei .Asta ,daca are legatura cu ceea ce am scris pe un alt blog.Daca nu are legatura,atunci admit ca nu te inteleg si ma retrag frumos.Te consider un amic.Asta e.

  10. “”” “Mi s-a parut ca este o chestiune de suflet sa incep campania electorala pentru al doilea mandat mergand in orasele in care m-am scolit. Poate si sentimentalismul unui barbat matur, la 58 de ani, a avut o parte importanta in aceasta decizie. Am vrut sa-mi incep seria de mitinguri cu cele trei orase care sunt legate de copilaria mea si de scoala pe care am facut-o”, a spus Basescu.”””

    S-O SCOLIT, AI? NESPALATU’!

  11. sper ca , in sfarsit, securistul basescu sa-i aduca cristoiului comunismul!astfel, tovarasul cristoiu, a carui activitate era sa priveasca mereu spre ceasul aflat undeva sus in stanga lui ( la emisiunea unde participa si regretatul domn paler)va fi satisfacut!!!ptui, drace!doamne, iarta-ma!

  12. Stimate domnule Ciutacu,nu te pot lumina cu
    realizările regimului Băsescu pentru ca nu are asa ceva .Cat despre vot ,voi fi “irationala”şi nu-l voi vota.

  13. Victoras tu si cu colegii de la antene si realitatea sunteti niste prosti ca faceti campanie anti base…Sa nu va mire cand o sa iasa din nou presedinte!

  14. “Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?”

    Faptul ca in biroul firmei sale foloseste exact acelasi model de laptop ( low cost ) si culoare ( de baza la el ) ca si mine!

    Teapa! De aia il votez! :))

  15. Mi s-a parut relevanta gluma urmatoare ca un motiv bun pt a veni la vot…

    “Unul dintre consilierii lui Basescu merge la acesta inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale:
    -Dom’ sef, am o veste proasta si una buna!
    -Zi-o pe aia proasta intai!
    -Contracandidatul dvs. are 60% !
    -Pai bine, mai, atunci ce veste buna ai putea sa-mi mai dai?
    -Stati linistit, sefu’, ca dvs. aveti 70 % !”

  16. L-as mai vota O data daca AR face o operatie marca ” CIOMU “, dar nu la CAP ci la cap si nu de “debitare” ci de implantare a unui organ mic , santuros, ce printre alte roluri il are si pe acela de a-i face pe oameni sa creada in DEMOCRATIE .

  17. As vota cu Basescu doar daca as fi sigura ca a preluat obiceiul lui “draga Stolo” si si-ar da demisia dupa doua zile. :))

  18. Dnule Ciutacu nu cred ca am vreun motiv sa il votez in 2009 pe Basescu presedinte. Daca ma intrebati acum 5 ani probabil gaseam 2-3 motive.
    Mai ales ca descopar cu surprindere ca este un personaj care se pretinde a fi puternic, sigur pe el, care poate sa invinga raul din Romania- hotia, grupurile de interese, comunismul etc.

    Dar ce se vezi, dnul Basescu e un tip f slab in realitate, complexat de modul cum arata…ca are chelie si o cicatrice pe obrazul stang, motiv pt care si-a aranjat afisele pt Referendum si pt alegerile din 2009 intr-un mod cat sa nu se observe ”problemele”. Ce ridicol..nu e in stare sa isi accepte varsta cu toate plusurile si minusurile ei.

    Iar in ceea ce priveste campania pe care o duce pt referendum si alegerile prezidentiale, trebuie sa recunosc ca e patetic si demagog in cele mai adanci intelesuri ale acestor cuvinte. Acum 5 ani aborda un mod agresiv de a face campanie, avea un limbaj de lemn si taios, chema oamenii sa dea tepe. Iar acum in 2009, vine cu filozofii si le spune minoritatilor ca ”sunt ca niste perle la gatul unei femeii”, parca mai ieri spunea jurnalistei de la Antena ”tiganga imputita” si tot el i-a furat acesteia si telefonul mobil, probabil din prea mult BUN SIMT pe care il invoca acum in campanie.

    Referendumul pt Parlament Unicameral si cu mai putini parlamentari este ultima carte pe care o joaca in calitate de presedinte jucator al Romaniei. Pt ca propunerea e buna dar pe jumatate, micsorarea numarului de parlamentari ar putea diminua cheltuielile cu Parlamentul,dar pt transparenta si eficienta intr-o tara este nevoie de un PARLAMENT BICAMERAL. Multe persoane care voteaza, in special din mediul rural, habar nu au ce inseamna asta..unicameral si bicameral. Foarte buna faza, sa vad cum le explica taranilor ce inseamna propunerea lui.

    Iar grupuri de interese in jurul Guvernului si al Palatului Cotroceni are cat sa ii ajunga pt 5 ani de presedinte(nume grele din PDL si-au dezvoltat afacerile odata cu alegerea lui ca presedinte al tarii). De furat nu mai zic, s-a furat in acesti 5 ani, cazurile Ritzi si Udrea parca sunt de la PDL, sau dnul Basescu are probleme cu memoria. Da stiu..PENTRU UNII MUMA, PENTRU ALTII CIUMA.

    Atacurile perfide si demagoge la adresa sustinatorilor unor candidati pe tema comunismului sunt jenante in masura in care BASESCU a fost membru PCR si de asemenea membru in FRONTUL SALVARII NATIONALE, astfel ajungand in structurile de conducere a tarii.

    Faptul ca a spus ca guvernul Romaniei si presedintele tarii nu au cautat solutii pt rezolvarea crizei economice deoarece nu au cum sa faca ceva fiind criza mondiala, precum si faptul ca a respins propunerea ca dnul Klaus Johannis sa vina la conducerea guvernului (doar din simplul motiv ca este sustinut de contracandidatii sai la functia de presedinte, era solutia pt ca tara sa iasa din criza politica iar masurile pt reducerea efectelor crizei economice sa fie luate anul acesta), chiar a pus capat oricaror motive de a-l vota presedinte.

    “Ceilalti lupi m-ar sfasia daca ar sti ca urletul meu e in realitate un plans” – Octavian Paler.
    Asa este dnule Ciutacu, Basescu tocmai a inceput sa planga.

  19. Parerea mea este ca nici un om intreg la minte nu-l poate vota INCA O DATA PE TRAIAN BASESCU. Nu cred ca exista macar un motiv , pentru a argumenta, un eventual inconstient vot dat Tiranului. Acest om a facut atat rau acestei tarisoare , incat ne vor trebui ani buni sa ne revenim.
    A azmutit clasele sociale intre ele,oamenii politici,ziaristi,societatea civila, a promovat minciuna si nesimtirea, oameni fara morala-sarlatani,demagogi,escroci, a incurajat furtul, prostitutia politica,lichelismul,mojicia.
    Ma rog in fiecare seara bunului Dumnezeu sa scapam de acest cosmar urat numit Traian Basescu.
    “Dupa fata se cunoaste ca este un om hain, parsiv si badaran” asa l-a descris acum cateva luni o nepoata de a mea in varsta de 14 ani!

  20. nu are nici o importanta sa cautam realizarile prezidentului. putea sa aiba miliarde, daca se indreapta vertiginos spre dictatura sa se duca dracului. si ceusescu a facut casa poporului, blocuri si fabrici si uzine. si la ce i-a folosit. si noua la ce ne-a folosit? au avut ce fura astialalti dupa revolutie. sa nu faca nimic dupa mine dar sa nu ma simt ca intr-o casa de nebuni cu frica in sin in propria mea tara. sa se duca pe mare si sa vina inapoi cind l-oi chema eu.
    P.S. victor poti afla cine dracului plateste campania “spune si tu da la referendum” si cu ce bani mai ales. cum dracu se poate face o asemenea stupiditate de campanie. cine ma poate invata pe mine sa spun direct da la referendum. inteleg daca ma invata sa ma duc sa votez. dar asa? cum sa-mi transmita cineva sa votez DA? cine e asa de excitat de ideea de DA la referendum? pute foarte tare a portocaliu. daca aceasta campanie e finantata din banii de promovare a referundumului de la stat e total gresita. nu au voie sa ma cheme la referendum si sa ma invete ce sa votez pe banii statului. PUNCT

  21. Sincer…mi-e rusine de rusinea domnului presedinte. Este ridicol peste mesura…dar nici ceilalti politicieni nu sunt mai breji.

    Ne cred atat de prosti sau de uituci incat spera sa-i votam de fiecare data cand candideaza la orice functie care necesita votul poporului…HA

    Cred ca as fi mult mai fericita daca ne-ar cumpara altcineva tara (la propriu), si ar conduce-o oricum mai bine decat astia.
    Nu s-a facut nimic si nici nu mai sunt sperante sa se faca cava.

    Tineti-o tot asa!

  22. Eu l-as vota daca ar iesi si ar arunca direct spre parchet un malder de dovezi incriminatoare pentru 10 pdl-isti milionari in euro.

  23. “Eu nu parasesc Romania, va rog sa nu parasiti Romania, dar va rog sa intelegeti ca cine, din lehamite, de frica sau din lene, nu vine sa isi dea votul inseamna ca paraseste Romania. Fara dumneavoastra, Romania ramane pe mana celor care cred ca trebuie sa ne consideram urmasi ai
    lui Traian Basescu” (Crin Antonescu)

  24. “Toţi promit unul nu face, vreau şi eu să văd unu care tace şi face, lucrurile pe care le promit toţi ceilalţi. Şi eu care am o vârstă foarte fragedă sunt sătulă de minciunile lor.

    De Cristiana pe 1 November 2009 la 3:28 pm ”

    Cristiana, e vina noastra a celor care mergem/nu mergem la vot ca politicienii promit si nu fac. Asa i-am invatat! I-am invatat ca ne pot mintii. Ii indemnam chiar sa ne minta! Inca imi rasuna in urechi mizerabila lozinca a masinii de propaganda PDL: “SA-I MAI DAM INCA O SANSA LUI BASESCU.”
    Nu putem sa-i dam ce nu avem! Nu traim for ever! Viata e prea scurta sa ne iroseasca el in 5 ani din ea.
    MERGEM LA VOT SI VOTAM CONTRACANDIDATUL LUI BASESCU CARE ARE SANSELE CELE MAI MARI SA CASTIGE ALEGERILE!
    Personal, in clipa de fata , il vad pe Antonescu ca fiind “omul de votat”.

  25. Mai lasati porcariile cu Bicameralismul Romanesc. Daca vrem parlament Bicameral atunci sa cerem asa ceva, faptul ca noi avem un parlament bicameral este doar de fatada, ca asa sunt mai multi prin lume. Nu se respecta nimic decat ca Senatul ( camera superioara ) are mai putini membri decat cea Inferioara, Deputatii.
    Noi avem un parlament unicameral trecut in lege ca fiind impartit in doua camere cu un numar prea ridicat de parlamentari pentru un sistem unicameral. Odata cu trecea senatoriilor la Casa Poporului totul a devenit si fizic.
    Ori se sesizeaza lumea ca e o minciuna de parlament bicameral ori Traian a facut ceea ce este cel mai bine, sa trecem Parlamentul Unicameral oficial pe constitutie si sa fie un numar corespunzator pentru acest tip.

  26. Refren umed

    „Referendum” se poate anagrama prin “refren umed” cu logica următoare : „refren”, pentru că papagalul preşedinte, din neputinţă prezidenţială, îl tot repetă, şi „umed” deoarece poporul – efectiv – îl ia la ţintă cu pipi

  27. Base ar trebui sa contabilizeze la capitolul “reusite” faptul ca are grija de banii romanilor. ca si astazi ne-prietenul sau Vantu care, la vremea FNI-ului avea grija de banii romanului de rand, azi Base si ai lui numesc in CA al BNR un alt “profesor” care, zice Evenimentul zilei din 21.07.2007, ar fi avut afaceri comune cu Hayssam, Fulga si M Dutu. Numele lui Dinu M, am inteles decan la ASE. Daca ne culcam pe urechea neverificarii, putem avea in anii urmatori surpriza gestionarii bugetului la Beirut, Tel Aviv sau Damasc. Sau pe unde mama gaii s-o ascunde Hayssam. eficientul
    PS: Pt verificare, rog accesati

  28. Doar o cantitate de alcool mai mare decat cea care se poate produce pe planeta.

    Mai am un clip, cu ridicarea la ceruri a baselului

  29. L-as vota pe kior in 2 situatii distincte: cu kalashnikovu’ la timpla sau cu hirtie inregistrata la notariat prin care imi transfera mie lovelele dintr-un cont preluat de ‘preacinstitul Yassin’ de la ‘teroristul’ Hayssam. Da’ in a 2-a situatie, mi-e ca-mi iau teapa. WTF?!

  30. Buna ziua domnule Ciutacu.Sunt unul dintre cei aproape 600 mii de romani autoexilati fericit in Spania si tratati de catre cei de acasa la gramada drept “capsunarii de nadeje” ai patriei.Desi, va jur, de cand sunt aici n-am vazut capsuni decat in supermarketuri. Cu regret recunosc ca sunt unul dintre cei care i-au dat votul domnului Basescu in 2004 sa ajunga presedintele acestei tari..Ba mai mult decat atat, acum 5 asi cand inca mai traia mama mea, am convins-o si pe ea sa se duca sa voteze cu Basescu.Si nu pt ca aveam vreo simpatie speciala, ci doar pt ca,am crezut sincer in promisiunea sa ” ca va termina cu coruptii”.Astazi realizez faptul ca am fost dus cu presul, coruptii si baietii cu multe oua si conturi de numarat fiind bine mersi si nici o teapa nu a fost inaltata pe nicaieri.. ..ba chiar traiesc mult mai bine decat oricand,asa cum suna pretioasele indemne ale presedintelui..iata de ce cred ca astazi nu as mai vota cu domnul BASESCU decat daca in ziua votului cineva m-ar imobiliza si mi-ar baga direct in vena. Si chiar si asa, in halucinatiile provocate, tot as mai avea nevoie, ca sa prind curaj, sa vad in drumul spre sectiile de votare, macar cate un corupt din fiecare partid, cu teapa in cur..Si tot n-ar fi de ajuns caci,odata ajuns in cabina de vot,cineva ar trebui sa ma ameninte cu pistolul direct la tampla sa pun stampila pe domnul Basescu.

  31. @Florin!
    Ca urmare a faptului ca recunoasteti de buna-voie si nesilit de nimeni, ca in 2004 l-ati crezut pe “mariner” va inscrieti pe lista recomandarilor pe care le face celor ce i-au dat credit!
    Drept urmare…2 perechi de palme!
    Cat despre mama d-voastra, D-zeu s-o ierte, dar in memoria dansei va mai recomand 2…perechi! pentru ca ati…convins-o!

  32. l-as vota daca ar face 50 de flotari in fata mea si a prietenilor mei si daca m-ar duce la golden blitz si ar face cinste!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.