Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Ce crede unul din peste cinci milioane

Ce crede unul din peste cinci milioane

Similar Posts

58 thoughts on “Ce crede unul din peste cinci milioane

  1. fiecare pasare pre limba ei piere, iar roata
    se intoarce mereu, inevitabil.
    mi-a placut remarca ta de azi cu tradatorii;
    din pacate e adevarata: ieri se pupau pe gura
    cu aia, in timp ce azi impart dreptatea si
    judeca unul de-ai lor. nu mai pot cu G-One;
    sper ca miine subiectul sa fie istorie, definitiv.

  2. Sorin Oprescu in 2009, despre Geoana:
    “Pai in 2006 i-am spus in fatza:
    dumneata ai un caracter infect, domnule!”. 😀

  3. Probabil ca va disparea ca si cum nu ar fi fost.
    Va ramane in istorie pe cale orala, in bancurile cu bula si in filmele umoristice documentare.
    Dupa 4-5 ani, chiar daca ar aparea deschilotat in piata lovirutiei, nu-l va mai recunoaste nimeni.

    Si chiar asa, cine a fost acest Mircea, cine l-a inventat, si ce a vrut acest Geoana ?!
    Oricum, Ponta si-a inceput domnia intr-un mod care arata foarte clar cum va fi ea si mai ales, cum se va sfarsi.
    La buna votare, tovarasi !

  4. No, cateodata, intamplator, se mai face si dreptate!
    Sunt mare PSD-ist, si-l urasc pe tantalaul asta care si-a batut joc de noi, de visele noastre, de tara asta, pe care DOAR actiunile sale nesabuite au dat-o pe mana unui tiran lipsit de scrupule ca Basescu. E principalul vinovat! Exagerand, am putea spune ca e vinovat pt tot ce ni se intampla rau acum. Dar hai sa nu exageram! (eu, unul, nu pot)

  5. Geoană l-a numit pe Iliescu “piază-rea”, culmea, acesta fiind omul care a fost printre puţinii care au dat dovadă de mult echilibru în declaraţii pe subiect. Ba chiar i-a luat apărarea în ultimele zile. PENTRU MINE, FAPTUL CĂ A ALES SĂ IASĂ CU TEXTE DE-ALE LUI BĂSESCU ŞI ALE PORTOCALIILOR, îmi dă mult de gândit. Da, Geoană a ieşit urât din scenă.

  6. Dupa cateva zile (vreo doua saptamani) am ajuns sa cred ca undeva intre intervalul 2 noiembrie (cand Ponta a zis ca el nu va repeta greseala de la demiterea lui Nastase) si 7 noiembrie (cand a aparut brusc chestia cu “rocada”) pesedistii au aflat ceva. Ceva ce nu pot spune (!!!) dar nu pot ignora. Ceva care explica toate prostiile facute de Geoana si care (TOATE) l-au ajutat pe Basescu sa castige – mi-am amintit si de chestia cu “platforma Magurele” din campania la Primarie din 2004 (sau il confund cu Diaconescu, ca nu mai stiu), prea a mers Basescu la fix cu o intrebare tampita de fapt.
    Nu cred ca Ponta a pornit brusc un razboi personal cu Geoana, exista un fel de armistitiu dupa suspendarea de anul trecut, se obisnuisera unul cu altul si nu aparuse niciun element nou (dealtfel asta intriga in toata chestia cu suspendarea lui Geoana – pare ca s-a trezit dimineata Ponta cu fata la perna si s-a hotarat sa-l suspende, dar nu cred ca e asta).
    In sfarsit, un alt motiv e acela ca Ponta, sfatuit gresit, a pornit campania asta convins ca exista in acea hotarare a CC secretul care-l poate ajuta sa scape de Geoana fara a pierde sefia Senatului. Iar ulterior n-a fost suficient de destept ca sa accepte ca a gresit (a-ti accepta greseala mi se pare dovada de inteligenta, dar nu toti o vad astfel).
    Astea ar fi cele 3 motive posibile pentru a-mi explica ce s-a intamplat. Sincer, Geoana nici nu merita atata taraboi. Daca intr-adevar a fost coloana a cincea pedelista(basista) in PSD (cel putin atata intelegere si compasiune pentru Geoana din partea PDL ca-n ultimele zile eu n-am vazut nici pentru primarii lor saltati de DNA) va vedea cat de mult il va “rasplati” Basescu daca va ajunge la concluzia ca nu-i e de niciun folos.
    Omul e si de-o vanitate ridicola (chestia cu 5 milioane de voturi, bine spusa, ca si aia cu pierderea a 20% din procente daca pleaca el).
    Singurul lucru pe care-l regret e pierderea sefiei Senatului. Un “agent acoperit” care sa tradeze “cu fereala” era mai bun decat un pedelist care sa n-aiba astfel de scrupule. Dar asta e!

  7. Concluzia zilei: PSD e corupt şi nereformabil,si Geoana nu intelege de ce a fost dat afara.

  8. Regele a murit!Traiasca regele! Ponta a aratat ca este un politician adevarat are hotarare stie ce vrea duce la capat actiunile pornite si nu se lasa induiosat de victimizarile si lacrimile lui Geoana. Astept sa scape si de matusa Tamara si de batranul bolsevic care din motive ,,igienice,,batea lumea in piata nu de alta dar sa fie curatenia completa. Geoana si eu sunt unul dintre cei cinci milioane care te-au votat si da are dreptate Victor ca sa scap de Basescu nu ca esti vreun mare geniu iar dupa faza cu vizita la Vantu daca te intalneam pe strada te-as fi batut cu pietre. Nu ai fost si nici nu ai sa fii vreodata un om politic ci un simplu amator. Mergi la Basescu poate te baga la candidatura viitoare la presedintie din partea pdl sigur vei castiga ha,ha,ha,ha.

  9. 1.Am auzit de la radio ca l-au dat afara in drum spre casa de la aeroport.Si totusi roata se intoarce.Cine ar fi crezut asta acum vreo trei anisori?

    5.De regula hotii nu sunt si prosti….oportunisti da.Sau sunt? Vom vedea.

  10. Stiu ca doar idiotii au certitudini 🙂 dar chiar si asa , DUPA ACEASTA IESIRE ORIBILA DIN SCENA , eu am DEJA certitudinea ca Geoana a fost de la bun-inceput (2008) OMUL-LUI-BASESCU (cum am mai spus , ca si Patriciu ) ! 👿

    Dupa ce atatea si atatea lucruri a facut contra propriului partid , contra aliatilor sai (Antonescu) si , MAI ALES , CONTRA CELOR CARE I-AM DAT GIRUL , l-am investit cu increderea noastra (chiar si conjuncturala …) , sa vina el sa spuna toata adunatura aia DE SLOGANE SI DEJECTII PDL-iste , 😳 , parca-i auzeam pe fruntasii in “intrecerea oranjo-limbista” !!!
    Bleeeeeaahhhhhh !!!

    Cum dracu am mai putut “sa punem iarasi botul” cu Geoana (dupa ce ne-a “aburit” Basescu in 2004) , nevazandu-i adevarata fata de marioneta basesciana ?! 😡
    Cum mai are tupeul sa si deschida gura sobolanul asta , lepra asta basesciana , care l-a “shuntat” pe Antonescu la alegerile din 2009 OFERINDU-I PE TAVA al doilea mandat lui Basescu si CONDAMNANDU-NE la mizerie si chiar extinctie , pe noi astia care i-am acordat increderea noastra ?!

    Stii Victore , nimic nu ma infurie mai tare decat “COZILE ASTEA DE TOPOR” imputite care-i slugaresc pe dictatori (mai tare chiar decat ma infurie dictatorii insisi) , dejectiile astea umane , care si-ar vinde si mama numai sa le fie lor un pic mai bine !!! 👿

    Sper sa-i dea basescu ACEEASI rasplata ca si TUTUROR celor de care s-a folosit si apoi nu i-au mai fost utili … !

  11. Mentalitate romaneasca:”De ce exista prieteni oare? Simplu: pentru a-ti putea permite cu ei ceea ce nu poti cu altii!” Cei ca Dragnea in atitudinea politica au fost corecti insa ca oameni sunt cel mai bun exemplu de infectie morala, acesti arivisti politici sunt o intreaga pleiada in toate partidele…..ceva specific neamului nostru iubit si drag, romanul este rau ca om, nu are empatie si este tradator….Sa nu intelegeti gresit , nu ca mi-ar pasa prea mult de ce se intampla cu Geoana….

  12. Tu chiar crezi ca Geoana a vandut meciul in 2009? E absurd, ce motiv ar fi avut? Teoretic Geoana a avut in 2009 prima sansa – de ce sa vanda partida?

    Daca acum o da sau nu la pace cu Basescu nu are nici o legatura cu 2009 – PSD-ul nu a guvernat alaturi de PDL? PNL-ul nu a guvernat alaturi de PDL? PC-ul nu a guvernat alaturi de PDL? Sigur ca aliantele respective s-au terminat rau mai devreme sau mai tarziu… dar fiecare din cele 3 partide a avut momente cand a fost alaturi de Basescu si de PDL.

    Evident in interesul natiunii :).

  13. Eu am anuntat de acum jumatate de an divortul geoana – psd. Ce-i drept, in gluma dar… a a iesit.

    La PSD 1 aprilie e in fiecare zi – cum am anticipat divortul de Geoana 🙂

  14. Geoana are multe defecte dar subscriu in intregime la ce a declarat dupa “executie”.E xista un efect de gasca sau mai bine zis de haita cum bine afirma Octavian Paler in tot ceea ce inseamna societate romaneasca.Discursul lui Geoana mi s-a parut cel mai coerent si mai bine organizat discurs al unui lider politic in Romania.Cel putin Traian Basescu nu si-a injurat colegii precum Ion Iliescu.PSD si-a spalat toate rufele in public.Cum poti sa spui despre cineva din propriul partid ca este “prostanac” fara sa discreditezi intreaga organizatie.Iar in ce-l priveste pe Ponta il cred pe Geoana, este un om in general fara caracter si fara tinuta.Opozitia in loc sa organizeze oameni in teritoriu si sa porneasca propaganda si ample miscari de masa se ocupa prea mult de expulzarea oamenilor din partid.De Antonescu nu se aude nimic , oare chiar poate sa devina presedinte al Romaniei ? Domnule Ciutacu, este o situatie cu totul ingrijoratoare . Intr-o parte avem niste oameni total rai, cu o inima haina ,urata si pusa pe rele, malefici in adevaratul sens al cuvantului iar in cealalta niste caricaturi de politicieni care inca nu s-au dezmeticit si care vor sa-si pastreze averile acumulate tot oneros.Am ajuns ca roman sa nu mai am incredere in nimeni.De ce? Furt , hotie , oportunism, defaimare…..

  15. Ce ma distreaza pe mine toti care sar acum sa-l spurce pe Geoana si sa preamareasca taria si decenta grupului Ponta & Iliescu…(ma refer la colegii mei forumisti, nu neaparat la ziaristi).
    Ce uita multa lume este ca in politica nu poate fi vorba de decenta, onoare sau verticalitate. Totul se rezuma la interesul de moment si la jocuri de culise. Este un echilibru dinamic intre interese, care atunci cand se tin in sah reciproc, dau impresia de calm si cumpatare. Dar cand un vector de forta al acestui echilibru slabeste, restul angrenajului va tabari cu siguranta pe el si il va infuleca cu pene cu tot. Cam asta s-a intamplat si cu Geoana. Ceva, sau cineva a stricat echilibrul oricum precar al status quo-ului si Geoana a fost mazilit.
    Faptul ca Geoana a fost mazilit nu il transforma insa, dupa parerea mea, pe Ponta sau pe Nastase intr-un monument de profesionalism si etica politica, asa cum am auzit la A3 opinand foarte multi comentatori. Pur si simplu asa au cazut zarurile.
    Cat despre Geoana, cred ca majoritatea caracterizarilor au fost nitel exagerate. Este lipsit de carisma, de tarie de caracter, de viziune politica, si de ce nu, de instinct de supravietuire. Cu toate acestea, nu mi se pare un personaj toxic. (spre deosebire de marinar…n-are legatura cu subiectu, but I couldn’t help it 😉 )
    Geoana a dat dovada de un caracter prea slab pentru piesa de teatru in care juca. Pentru un post caldut de functionar cu staif, ar fi fost, si este candidatul ideal. Pentru politica damboviteana insa, mi se pare un personaj ratacit cu un destin tragi-comic.

  16. Victore, iaca odata cand NU gandim la fel.
    Astazi, recunosc, cred ca in mine a murit un MARE NAIV!
    Nu cred ca Geoana a iesit mizerabil din scena, ci cred ca a reactionat cum as fi reactionat si eu cand toti lingaii profitori, care se invarteau in jurul lui l-au tradat.

    Nu poti spune ca Geoana i-a facut lui Nastase ceea ce-i face Ponta acum.
    Sa nu uitam contextul din 2005-2006, cand partidul primise stigmatul de cel mai corupt partid din PSD, povestea cu “Matusa Tamara” este de notorietate, iar presa, la unison cu societatea civila il considerau pe Nastase cel mai corupt personaj din politica romaneasca, cerandu-i capul. PSD era pe la 13% intentii de vot si sacrificarea lui Nastase pentru salvarea PSD era necesara si obligatorie. Ceea ce sa recunoastem nu este cazul acum cu Geoana.
    Astazi insa am trait cea mai mare deziluzie si aceasta nu mi-a provocat-o Geoana (un naiv de la care nu prea astept multe si pe care l-am criticat cand era presedinte al PSD), ci ILIESCU. Eu am votat cu PSD de 22 de ani tocmai pentru ca aveam oarece incredere in intelepciunea lui. Azi mi-am dat seama ca este altfel decat am crezut. Dupa 22 de ani o mare deceptie – sa-i reprosezi in 2011 lui Geoana o scrisoare din 1996, dupa ce tu l-ai facut in 2001 ministru PSD si ai acceptat sa devina memebru PSD mi se pare de o ipocrizie fara margini. Azi am cunoscut o fata a lui Iliescu care nu am crezut ca exista – ranchiunos, razbunator, cu un vocabular mai repede demn de Basescu. Astazi, oadata cu moartea stimei pe care i-o purtam lui Iliescu, a murit orice iluzie despre vreun politician roman.
    Geoana a spus un mare adevar cand a declarat ca Iliescu nu l-a vrut presedinte pe Nastase – foarte multi PSDisti mi-au spus in 2005 ca au primit ordin de sus ca intre turul unu si doi sa nu se faca campanie electorala, ca oricum Nastase are alegerea rezolvata. Practic PSD nu a miscat un deget in turul doi sa-l ajute pe Nastase.
    In PSD exista niste manipulatori care joaca niste interese – nu sunt ale lui Basescu (ca si el este o marioneta a acestor interese). Aceeasi manipulatori l-au “ajutat” pe Nastase sa piarda alegerile prezidentiale, acelasi “ajutor” dandu-il si lui Geoana. Aceeasi manipulatori “fac” si desfac presedinti PSD.
    Despre cum a pierdut Geoana alegerile din 2009, alta data…
    Dupa mine Geoana nu trebuia sa intre in politica – acolo iti trebuie mare experienta de centurista care se “coase” des sa para virgina!
    Oricum USL nu va castiga alegerile cu 51% si nici nu va avea cu cine sa se alieze. UDMR are mult mai mult de castigat de la PDL, ii aplica mai constant si direct santajul. Mai este la mijloc si familia Partidului Popular European si ce spune Victor Orban de la Budapesta. PDL daca nu reuseste sa castige in 2012 guvernarea (nu alegerile), in 2013 va face coada la DNA de un kilometru si asta ii mobilizeaza sa faca TOTUL sa ramana la guvernare si va ramane cel putin pana in 2016.
    Basescu ar da maine guvernul USL daca astia ar promite ca nu-l suspenda.
    Partidul OTV duce o campanie furibunda impotriva guvernarii Nastase, deci cu 30% cat va lua PD-L (ca are primari de atata), chiar 34% daca introduce votul prin corespondenta, cu partidul OTV, UDMR si inca un partid mic, base va ramane presedinte, PDL la guvernare….
    Atunci PSD va exploda si isi vor aminti toti ca Ponta i-a santajat, le-a pus pumnul in gura etc…
    Atunci sa vezi implozie in PSD…
    Geoana NU a pierdut singur alegerile prezidentiale, ci impreuna cu PSD (acu nu o sa-mi spuneti ca milioane de romani s-au intors cu spatele la Geoana si fata la Base pentru ca a fost la Vantu sau ca prestatia a fost asa catastrofala la ultima intalnire TV ca nu cred).
    PS Povestea cu suspendarea lui Base este cea mai mare prostie…

    Daca tot o sa sustineti toate prostiile PSD conform teoriei ca trebuie aprobat tot ce face opozitia pentru ca scopul scuza mijloacele, astia o sa calce in strachini tot mai rau si o sa creada ca chiar fac bine ce fac..
    Nu puteti reactiona pe calapodul lui Ponta si Sova…..ca ar fi pacat!

  17. Partidul i-a cerut lui Geoana sa faca ceva, sa lase o jucarica din mana si sa se duca sa se joace de-a opozitzia mai incolo la o alta masa.

    Geoana i-a raspuns in stilul sau traditzional deja “cotu si piscotul”.

    Partidul s-a enervat si i-a luat lui Geoana tot raftul cu jucarii poftindu-l sa se duca sa se joce cu copii de la o grupa.

    Am pierdut vre-o ceva din film ?
    Eu cred ca nu.
    Da si ?

  18. chiar ma asteptam la diplomatie, din partea lui geoana, in momentul in care a iesit din cex. nu s-a intamplat! mai e un lucru foarte important ce nu pot sa il deslusesc….de ce geoana nu a folosit aceasta situatie in favoarea lui si de ce nu si-a facut altfel calculele, ca sa iasa aceasta actiune in favoarea lui?
    referitor la ce va face dupa, draga victor, cred ca sunt doua posibilitati:
    1. sa ne arate ca puterea il sustine, din toate punctele de vedere si sa ramana la presedintia senatului – ceea ce cred ca e putin probabil, deoarece ar fi pe fata-
    sau
    2. s-ar putea, cred eu, sa se retraga o perioada din spatiul public, ma refer ca si aparitii publice, astfel imaginea asta de tradator va fi uitata si la un moment dat, in apropierea alegerilor, sa zicem cu un an inainte, sa apara ca o mandra floare, care doreste sa candideze, sustinut de catre actuala putere. ma repet, ca intr-un vechi comentariu, puterea nu are un candidat serios, nu ca geoana ar fi, dar s-ar putea ca acum, fiind de partea lor, sa dea ce e mai bun din el. sau s-ar putea sa fie iepure pentru un eventual candidat al pdl si sa rupa din voturile psd. clar, aceste 2 optiuni tin de modul in care usl va iesi la bataie.
    iar referitor la cine si cum conduce psd, in momentul in care a bagat-o pe aia cu iliescu si pe aia cu tovarasii, sincer il vedeam pe traian basescu, varianta fara calvitie

  19. Absolut CORECT
    am crezut in 2009 ca geoana a fost santajat de securistul basescu prin intermediul lacheului vintu dar acum mi-am dat seama ca geoana nu e decit un securist infiltrat de catre basescu in opozitie si mai ales la alegerile din 2009 pt ca Johanis si anti-basistii din pnl psd si pc sa nu strice ploile securistilor din fosta directie de informati externe

    incredibil cum astia care graviteaza in jurul fostei directii de informatii externe de pe vremea lui ceausescu fac toate jocurile in tara noastra: basescu, isarescu, patriarhul bisnitar, geoana… si probabil mai urmeaza

  20. @Salvamar: pe mine nu m-a dezamagit Iliescu. fiindca ma asteptam la o astfel de atitudine. din pacate, odata cu varsta, din locomotiva, s-a transformat in balast pentru partid. o sa si scriu pe tema asta. ieri, insa, Geoana a fost personajul zilei. si, la rece, nu retrag nimic din ce-am scris la cald.

  21. @Drujbaru ,,Ce ma distreaza pe mine toti care sar acum sa-l spurce pe Geoana si sa preamareasca taria si decenta grupului Ponta & Iliescu…(ma refer la colegii mei forumisti, nu neaparat la ziaristi).,, Mulţimile dispreţuiesc văicăreala şi îl urmează pe cel puternic! …..tine de psihologia maselor,nu este ceva nou.

  22. Oamenii de bine nu au ce cauta in politica, politica este pentru fatarnici, oportunisti, tradatori, intriganti,….iar in Romania daca esti numit “prostanac” inseamna ca intr-adevar ai o valoare ca om, pentru ca dughenele sunt pline de “smecherasi” infecti.Intotdeauna pentru a schimba ceva oamenii de bine , cei din popor, trebuie sa iasa la sacrificiu, sa-si asume propria distrugere insa schimbarea va fi temporara iar o viata pierduta nu se mai intoarce,de ce nu se revolta oamenii, simplu, este prea multa nenorocire in Romania ca sa mai schimbi ceva.Regina Victoria a Angliei califica secolul trecut poporul roman drept “corupt” .Nu cred ca era departe de adevar.Veti spune, ehheeee dar asa este peste tot…Nu este asa, si stiu ce spun, suntem chiar pe ultimul loc in multe privinte, dincolo de proverbialele carente morale.

  23. Geoana are un caracter infect,avea dreptate Oprescu!
    S-a purtat ca un mitocan si cu Antonescu,om care l-a sprijinit cu franchete,si fara care nu aduna el cele cinci milioane cu care se impauneaza,si care nu-i apartin deloc…..nici alea trei.Sunt voturile partidului,nu ale lui Geoana.Daca ar fi cum zice el,ar insemna ca cei 3-5 milioane,maine n-ar mai vota PSD sau PNL,ceea ce e o tampenie absoluta.Sa se duca el maine de capul lui,sa vedem cati il voteaza.
    A dovedit ca si Iliescu si Basescu au avut dreptate:e si prostanac,si perdant de meserie,chiar daca ar candida singur,tot pe locul doi ar iesi.
    Ponta are dreptate sa-l dea afara,face mai mult rau partidului.

  24. Reactia lui Geoana este pentru mine cea potrivita in raport cu scopul prezumat. E un semnal pentru multi ca nu doar declarativ nu se va retrage, ci ca chiar nu vrea sa se retraga. A tinut sa arate printr-un “verb” ce nu ii apartine, nefiindu-i firesc, ca mai poate si ca, incoltit din toate partile, mai musca.

    Intr-un fel sau altul va incerca sa coaguleze ceva in jurul lui. Speculatia mea: el vrea, el spera, dar nu poate. Va fi incurajat şi ajutat sa incerce, pentru ca “e unii” care spera ca aceasta incercare a lui Geoana va rupe halci din PSD. Nu va rupe halci, ci doar firmituri. In schimb va deteriora imaginea PSD şi USL. Asa ca papusarii din umbra vor castiga pe doua parti: isi vor lovi inamicul (USL), fara sa(-şi) genereze inamici reali.

    Ultimul tau paragraf e speculatie pura. Şi cei mai dobitoci de-ar fi PDL-istii şi tot ar trebui sa îl tina pe Geoana in joc. Pentru ca nimic nu lezeaza mai mult imaginea inamicului politic (USL) decat lupetele intestine. Batalia Basescu – Ponta / Antonescu e in mersul lucrurilor şi deja cam plicticoasa. Dar una Geoana – Ponta / Antonescu / Nastase / Iliescu este combinatia perfecta dintre “Stirile de la ora 5” şi “Acces direct”: sange şi curvasareala. Audienta maxima, adica.

    Estimarea mea este ca debarcarea lui Geoana va fi o afacere complicata. Pentru ca PDL-istii au doua atuuri beton. Grupul parlamentar care l-a propus s-a dizolvat şi, deci, formal, n-are cine sa-i declare retragerea sprijinului. Dar, mai ales, sa nu uitam ca numirea lui Geoana la Senat isi are originea in visul lui Basescu cu coalitia zdrobitoare PDL-PSD, cand Geoana a fost şi propunerea PDL-ului. Nu stiu daca pedelistii l-au propus şi formal pe Geoana in 2008. Daca da, vom asista la un lung joc de uzura Chestiunea trebuie verificata de cei care au acces la informatii relevante in speta asta; eu n-am.

  25. Cred ca intelegeti ca jocurile sint facute de mult timp si papusarii sint in alta parte . Haideti sa o lasam cu interesul politicienilor pentru soarta omului obisnuit . Au combinatii intre ei Isarescu Nastase , Geoana Basescu Vantu , Hrebengiuc Vanghelie Mitrea , Hrebengiuc Udrea etc etc etc. Se pupa fiecare intre ei. Legile facute tot de ei nu au umplut buzunarele tot lor si clanurilor lor?! Haideti sa o lasam moarta . Poporul asta este condamnat la disparitie economica si sclavagie. Parerea mea sa invatati limba chineza sa va luati betisoare si sa invatati sa mancati orez . Ca asta este viitorul . Si sa cumparati yuani si aur . Fiindca inca o data spun jocurile sint facute de atat de mult timp iar semnele au fost mereu in fata noastra . Vreti numele candidatilor la presedintie de anul viitor? Vreti castigatorul? Ei bine castigatorul va fi ala care va avea in echipa lui de campanie ca sef de campanie un evreu. Ala care l-a ajutat pe Obama si pe Basescu . cIAO CIAO

  26. Pai tu in acest post ai cam spus ce era de spus , noi ce sa mai comentam cand totul este atat de evident?

  27. Interesant comentariul lui SALVAMAR. De citit.

    Parcurgând comentariul lui NOSTRADAMUS, printre ale cărui idei mi le găsesc mereu pe ale mele în proporţie de cam 90 la sută, mi-am adus aminte ceva din noiembrie 2009 ( ştiu, şi eu, n-am scăpat ).

    Încep prin a spune că, dacă aş da timpul înapoi, l-aş vota din nou pe Mircea Geoană. Nu retrag nimic din ce am scris atunci şi în timp, despre calităţile lui Geoană, în comparaţie cu Băsescu.
    Mai spun şi că bucuria şi ţopăiala lui din seara de Moş Nicolae ( 🙁 ) cred că erau, totuşi, veridice. Mihaelei îi dăduseră şi lacrimile de bucurie. Aici se frânge clar logica de a-l considera trădător pe Geoană. Dar… 🙄

    Primul tur a fost pe 22 noiembrie. La o zi după VOVIDENII. Ce a făcut soacra mea pe 21 ? A fost în satul părintesc, la mormintele părinţilor, sat portocaliu, începând cu primarul şi terminând ( sau invers ) cu un membru marcant PD, care se trage tot de acolo. Care membru marcant a tras toate sforile la localele din 2008, iar sătenii ( printre care şi membrii familiei lui, evident ) au cam făcut ce a spus el. Bun. Seara, pe 21 noiembrie, soacra mea s-a întors interzisă din satul natal, informându-ne că X de la PD le-a spus ţăranilor să voteze MIRCEA GEOANĂ ÎN PRIMUL TUR!!! Confirmarea că oamenii se conformaseră a venit după câteva zile, când am avut o hartă a judeţului, cu culori, după cum votaseră comunele/satele. Ce mă interesa pe mine era pe roşu, evident.

    Mie mi-e clar că a fost un vot controlat, ca la EBA, pentru a nu trece cumva Crin în turul doi şi a-şi bate joc de Băsescu în confruntări şi la votul final. Băsescu a văzut ce păţise la Cluj- Napoca cu Crin. Şi sigur Crin nu se ducea la Vîntu, la propriu, dar şi la figurat.

  28. @jinmarius: asteptam ca tot evreii si marea finanta internationala sa fie de vina 🙂
    p.s. evreul ala care asigura castigul campaniilor electorale i-a pierdut-o, din interior, lui Nastase in 2004; da’ asta-i un amanunt nesemnificativ

  29. Interesant: nu conteaza ca faci o dreptate facand o nedreptate? Nu conteaza ca lupti impotriva unui asa zis dictator, tu fiind dictator? Despre ce oare vorbim?!

  30. mai victor…asta nu e intreg la minte. uite-te si tu chestia asta de a tine cu dintii de o functie…pe bune, mi se pare penibil, pe langa faptul ca acum, s-a dus la pd la radulescu sa vorbeasca nu stiu ce…rahat, la ce face mircea geoana acum, pai merita, exact cum iti spuneam, de toata lipsa de democratie si merita o executie stalinisto-hitleristo- ceusisto etc.
    ma intreb acum si vorbesc serios, e gandirea lui basescu sau e prostia lui soacra-sa. sau vorbim pe bune de etichetarea lui iliescu, aceea de prostanac?

  31. Sa stam strâmb si sa judecam drept: Frunda va fi noul preşedinte al Senatului. USL, PDL si UDMR vor propune fiecare câte un candidat. Nici unul nu poate să treacă la vot. Atunci, USL va da sprijin candidatului UDMR, cu avantaje politice pe termen scurt, cum ar fi ieşirea UDMR de la guvernare, suspendarea lui Băsescu stc. Deci, Frunda preşedintele Senatului. Regele a murit, trăiască regele!

  32. frate….asta e bolnavvvvvv la cap, sunt in concediu si ma uit la tv. mai devreme, l-a girat pe basescu ca nu e corupt, spunand asa, “in loc sa ne uitam la coruptia din Romania si la bugetul de stat, stam sa suspendam presedintele si nu ma agat de functia de la senat” e nebun…wow

  33. Doamne, câtă lipsă de demnitate la Geoană! Ce tâmpenii spune acum la TV! Ce jenant! La confruntarea din decembrie 2009 nu i-a mai mers gura aşa, acum are răspuns ( în opinia lui ) pentru tot ce i se întâmplă. Acum doi ani de ce nu s-a apărat aşa? Ne-a lăsat cu gura căscată şi cu un gust amar…

  34. Buna taraaaaaaaaaa!!!! Presedintele tarii e Jolly jocker si inlocuieste in carti orice putere din stat ,iar presedintele Senatului e Pacalici! Suntem un popor de cartofori,oare? Ceausescu a dat dovada de mai multa decenta cand a fost contestat! Oare trebuie sa facem o ,,linie” de elicopter cu Targoviste pentru toti mirobolantii pe care ni-i punem in frunte ca pe…diamante? ca si cu suspendarea,tot la elicopter ma gandesc…

  35. Când cu mulţi ani în urmă tu ca şi partid îl cataloghezi ca fiind “prostănac”, apoi îl faci preşedinte de partid şi îl trimiţi candidat la prezidenţiale, nici numai contează cum a pierdut sau n-a pierdut alegerile. Tu ca partid eşti problema, nu Geoană. Ce semeni, aia culegi. Cu atât mai mult cu cât nu l-ai curăţat imediat după ce a pierdut alegerile prezidenţiale din 2009. Mă întreb ce va face Ponta dacă printr-un concurs de împrejurări ar ajunge Preşedintele Senatului un pedelist ? Mie de bun simţ mi s-ar părea să-şi dea demisia de la şefia PSD-ului. De la el a plecat toată “nebuneala” asta.
    Nu cred să fi trădat în 2009 ci pur şi simplu a pierdut alegerile prezidenţiale pe mâna sa, pe greşelile grave pe care le-a comis, dar şi pe mâna unor trădători din cercul său de pesedişti. Oricum ar fi, PSD-ul şi-a dat urât cu tezla, prin imaginea publică care şi-a creat-o cu acest scandal, când de fapt avea alte atâtea subiecte – Băsescu (spălarea de bani), “clica” Apostu – Boc, Scripcaru, Andreescu, etc. A mai apărut şi şi iluzia asta cu suspendarea preşedintelui care cred că va trimite şi mai mult Opoziţia în derizoriu (vrei dar n-ai majoritate).

  36. Va mai aduceti aminte de junele Iosipescu (sau cam asa ceva), ipochimenul care la primele alegeri din 90 isi facuse partid politic de apartament cu 2 membri, el si cu ma’sa, si care candida increzator la presendentia Romaniei? Oare c e s-a mai ales de el, a disparut in negura istoriei? Eh, cam tot asa se va intreba lumea in citiva ani – care Geoana cine, unde?

    PS. Daca a facut “blatu'” in 2009, atunci nu e numai prostanac ci si extrem de periculos si nociv. Eu unu’cred ca e doar prostanac.

  37. Pai, daca tot l-a matrasit partidul ala corupt si nereformabil, consecinta logica ar fi sa treaca la partidul alalalt de-i toata ziua cu anticoruptia si reforma in gura pana in gat. Si, ca unul din ceilalti 8 milioane care n-au stampilat in 2009, as putea sa si pariez pe infratirea la vedere a astor incoruptibili si reformatori.

  38. scriu la cald: geoana e o imbecilă! nu mă mir băsescu e preşedinte!omul ăsta e omul s.r.i.!
    şi după tipicul securistic e cel care mai şi acuză.ar trebui dat din nou filmuleţul acela de pe youtube(“geoană securist”), în care subconştientul îi joacă feste!!!

    cât tupeu, obrăznicie, lipsă de eleganţă, mitocănie pe joiana asta!!!până şi Vanghelie e mai elegant!!!

  39. poate cedarea functiei de presedinte al Senatului este necesara pentru a putea avea suficiente voturi pentru suspendarea lui base.

  40. Atunci cand mucegaiul ataca graul, cauta-l in afara graului, iar pe acesta muta-l in alt hambar.
    Atunci cand oamenii se urasc, nu asculta expunerea imbecila a motivelor pe care le au sa se urasca.
    Căci au multe alte multe motive decat cele pe care le spun si la care nu s-au gandit niciodata, Dar au tot atatea motive sa se iubeasca. Si la fel de multe sa traiasca in indiferenta.

  41. Nu l-am auzit niciodata vorbind despre basescu asa cum a vorbit despre Nastase si Iliescu !Cu basescu a fost in competitie directa si s-a comportat feciorelnic.Este un om de nimic,mi-am dat seama de asta atunci cand a negociat cu pdl-ul formarea guvernului (de fapt cu basescu).

  42. Avem de-a face cu natura umana plina de lacomie si rautate si nu cu asa-zise conspiratii la nivel mondial,gasim mereu scuze,cu rautatile si indolenta noastra, de aceea cultura romana ,sau cel putin ceea ce credem noi ca se numeste cultura nu a putut inflorii in interiorul tarii,toti intelectualii romani au reusit numai afara.De ce? Din cauza politicii compromise de secole, un arhetip ce ne este inscris in subconstient.Priviti catre intelectualii nostri de astazi.Oare Plesu nu l-a citit pe Benda si cartea sa “Tradarea carturarilor” aparuta la editura prietenului sau Liiceanu? Oare nu se uita in oglinda ? Numai spoiala, magie lingvistica fara substanta.Patapievici cu aspectul sau de cocos rosu in gusa , un pui de curca imbatranit de memorii nestinse ce incearca sa se preamareasca pe sine folosind cuvinte ilustre.Liiceanu , un filozof a carui reflectii de condotier rutier flatuleaza vulgar pretutindeni unde i se da voie, un Gigolo septagenar apropiat de andropauza ce inca viseaza imposibil la un capitalism interbelic ce nici nu a existat,Mihail Neamtu, un amestec ciudat intre Teodor Baconschi si Harry Potter care atribuie citate lui Edmund Burke fara a stii ca citatele cu pricina nu ii apartin de fapt acestuia.Iata reperele de astazi, neschimbate, la fel de iluzorii , oare ce actori for mai aparea pe scena? O noua republica si mai catastrofala decat predecesoarea sa, gainarie si mizerie .Traian Basescu, un iepure siret ce musca urat, egocentrist si sfidator, zeflemitor si carcotas, frustrat si daunator , un scorpion ce trebuie strivit, Elena Udrea ,o matroana de bordel politic unde se vinde si se cumpara nu numai carne vie ci si suflet, o femeie de succes pe piata dorintelor frivole, fara constiinta si fara empatie, o Caterina de Medici mioritica, Emil Boc, un derbedeu politic, un rahat cu patru ochi ce trage tepe mereu incercand sa scape de ultima judecata.Un cuvant pentru acestia:”Dispareti o data domnilor!!!!!!!” Avem destule probleme ca sa ne mai preocupe inca Geoana. D-le ciutacu, postati altceva, cred ca nu vi s-a epuizat inspiratia….

  43. @violet: Eu l-as vota pe Geoana si azi, stiind ce stiu ACUM despre el, daca as fi nevoit sa aleg intre el si Basescu… Consider ca cel mai important ar fi sa-i iau puterea lui Basescu si apoi am vedea ce facem cu Geoana (care n-ar mai raspunde comenzilor unui Basescu neputincios, avand un guvern si o majoritate parlamentara impotriva lui). Si, imi pare rau, dar eu nu vad deloc clara frantura de logica aici: daca Geoana s-a bucurat sincer de victorie nu inseamna deloc ca nu a tradat. El s-a inteles cu Basescu sa-si creeze un handicap in cursa electorala si si-a respectat intelegerea (sau, mai corect spus, ordinul), dar – daca ar fi castigat si in conditiile astea – cum sa nu se bucure ca a devenit presedinte pentru cinci ani ?!

  44. Eram convins ca unii il vor vedea pe Geoana ca victima inocenta. Pentru ca asa l-au facut Ponta si Sova si altii sa para. Imi pare rau, dar in 2009 nu Iliescu l-a luat de mana sa-l duca la Vantu, ci s-a dus singur. N-au fost multi care sa fie influentati de actiunea sa? Nu multi, da’ suficienti. Ca diferenta a fost de 0.6 %. Inocent? Isi mai aminteste cineva cum a manipulat Geoana lista si numarul de delegati la Congresul PSD din martie 2010, doar-doar s-o alege? Indiferent de cate esecuri a numarat in cariera lui politica. Nu, eu nu mi-am schimbat parerea despre Geoana acum. Dealtfel, mi-era indiferent, credeam ca PSD e o structura suficient de puternica ca sa nu conteze foarte mult cine e presedinte. Mi-am schimbat parerea in dec. 2009 cand, dupa sleahta pedelista, Geoana a devenit personajul politic pe care l-am urat cel mai mult. Intre timp mi-am amintit chestii pe care le-am ignorat la momentul potrivit.
    Insa nici acum nu aprob demiterea lui. Cred ca si cu Geoana la sefia Senatului opozitia mai putea manevra ceva. Acum si-au taiat o mana sau macar cateva degete. Ceea ce n-are cum sa-i ajute. Ca era tradator? Posibil, dar n-a tradat pe fata si atunci cand a trebuit din pozitia lui sa faca gesturi in favoarea Opozitiei le-a facut. Altfel i-ar fi fost reprosate, cu siguranta. Abia acum cand a fost haituit n-a mai vrut sa plece de bunavoie si sa lase sefia vicelui de la PSD (ceea ce oricum nu rezolva problema pe fond, tot s-ar fi facut alegeri).
    In sfarsit, ideea e ca nu cred ca opozitia a iesit intarita dupa scandalul asta. Din contra. Mai cred ca tocmai li s-a dat liber pedelistilor la vot prin corespondenta, refacerea circumscriptiilor, chestii de-astea care ajuta la castigarea alegerilor. Seful Senatului va putea usor sa puna pe ordinea de zi proiecte legislative atunci cand majoritatea e convenabila (tineti minte circul de la alegerea judecatorilor la CC cu sedinta desfasurata dupa miezul noptii). Iar pentru astea nu mai e de vina Geoana. Ci Ponta.
    Ocazie cu care mi-am amintit un alt episod uitat, din seara alegerilor de la Congresul PSD cand, victorios, Ponta i-a transmis in interviul victorios de la TV lui Cr.Diaconescu ca singur a ales sa fie in alta barca si ca nu mai are niciun viitor in PSD. Poate ca Diaconescu avea gena de tradator in el, poate stia Ponta ceva, cert e ca si atunci a trimis pe tusa pe cineva care l-a deranjat si i s-a impotrivit. Nu trag nicio concluzie, mi-am amintit doar.

  45. Bubulea:
    Da, şi eu tot aşa, în privinţa votării. Şi eu am exprimat de multe ori că trebuie să scăpăm de Băsescu şi apoi să o luăm de la zero cu multe.
    Ai dreptate, şi soţul meu tocmai îmi spunea şi sunt de acord că bucuria lui Geoană pe 6 dec 2009 şi potenţiala înţelegere cu Băsescu nu se exclud reciproc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.