Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

– Lumea relevata de stenogramele publicate de Hotnews (lovitura de presa, desi intuiesc lesne sursa, orice s-ar spune) e pestilentiala. Avem in fata ochilor o amestecatura de politicieni, oameni de afaceri si judecatori care convietuiesc intr-un melanj gretos pe principiul “o mana spala pe alta si amandoua obrazul”. Evident, lipsesc procurorii, ca ei sunt pe partea corecta a cazului, nu-i asa? De parca NUP-urile pe care se falea ca le produce generalu’ pesedist le scria fata de la debit. (UPDATE: A apărut şi episodul 2, altă greaţă ininteligibilă cu miliţieni şi imobiliari)

– Asa functioneaza, de la Revolutie incoa’, poreclitul stat de drept, asa s-au facut si s-au conservat o sumedenie de mari averi, asa s-au pronuntat (si se pronunta) o multime de sentinte judecatoresti strambe, asa s-au santajat (si se santajeaza) oameni, asa s-au cladit grupuri de influenta, de interese si de puterea in mediul politico-economic romanesc. Doar ca unii ne iau de prosti si mimeaza cu talent surprinderea si naivitatea.

– Dupa tam-tam-ul de presa pe tema “retelei mafiote Voicu”, mai exista vreun senator care sa aiba curajul sa-si asume responsabilitatea de a sustine in plen inoportunitatea si injustetea unei decizii politice privind arestarea omului negru? Am serioase indoieli. Apropo, daca exista la dosar probe incontestabile privind activitatea mafiota a grupului care l-ar avea in centrul sau pe senatorul pesedist si acesta chiar e un pericol social, raspunde cineva pentru ca, ani de zile, acuzatul de azi a tras sfori in libertate, iar politicul, sistemul de justitie si cel al serviciilor secrete au conlucrat de minune la mutilarea unor destine si parvenirea frauduloasa a gastilor? Da, stiu, vine reforma statului si ne scoala din boala…

– Cu exceptia lu’ Badea, nimeni nu scoate o vorba ca s-au postat, la momentul oportun, fix in locul unde isi depunde traditional DNA icrele (“cazul Remes” va mai spune ceva?), fisiere si scripturi dintr-un dosar nefinalizat, deci deocamdata secret, pe care pedelistii se jeleau ca-l tine Geoana sub cheie.

– Voicu (pe care, har Domnului, m-a ferit Dumnezeu sa-l intalnesc vreodata) e exemplul tipic al reusitei postrevolutionare: alunecos, aproximativ, descurcaret, megaloman, amenintator. Si are o gandire tipic militieneasca. Numai ca obiectul marii manevre, procesul intentat de Casuneanu statului si aflat pe rolul instantei supreme, a fost “solutionat” fix invers decat s-a negociat/platit.

– Personajele care apar sunt selectate profesional. Orban are o imagine consacrata de chefliu, iar accidentul lui e notoriu (apropo, avem vreo stenograma a interventiei lui Voicu in acest caz?). Geoana-i daunatorul care trebuie ras de la sefia Senatului. Pe fruntea lui Casuneanu scrie din istorie Basescu (autorizatii de transport, casa-n Baneasa, Mercedes, dosar de spalare a banilor). Alaturarea lui de Vanghelie si Mazare (al mic, da’ nu mai conteaza), simboluri ale raului in campania electorala, este magistrala din punct de vedere al actiunii de imagine. Costiniu e sotul guralivei si protestatarei judecatoare omonime. Oprea si Ontanu sunt, de data recenta, de partea corecta a liniei de demarcatie politica. Deci postura de prezumtive victime ale lui Voicu (viitor posesor de dosare penale, respectiv arestat) e de-a dreptul emotionanta pentru constructia viitorului partid politic al independentilor. Isi mai aminteste azi cineva despre povestita stenograma pesedista din perioada 2001- 2004 in care Oprea-i cerea lui Nastase, la fel de abuziv, acceptul de a-l aresta pe Basescu? Mai lipsesc rusii, mogulii, minerii si Iliescu.

P.S. Nu strigati dupa diacrtice. Am schimbat laptopul si n-am.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

182 thoughts on “Cazul Voicu: statul de drepti si de spaga

  1. Asta e Romania in care traim. Nu putem schimba nimic,cel putin pana in 2014. Traiesc cu speranta ca macar din 2015 sa traim mai bine.

  2. penibila prestatia de aseara de pe Antena 3 a lui Cristian Diaconescu. Vorbe alese dar fara nici un continut. Plus ca mi se parea destul de speriat tipul,haotic,dezorientat. probabil ca momeala cu postul la externe a fost pana in final doar o momeala.As fi si eu curios totusi, sa aflu care au fost “chestiile personale”pe care le tot ni le arunca in fata si care l-au determinat sa dezerteze din PSD.Aaaa…si totusi sa nu uitam,vis-a -vis de cazul Voicu “imbarligatorul” cum si madam’ Udrea,marea avocata i-a “rezolvat” in cateva minute dosarul marinarului in legatura cu casa din Mihaileanu…asta ne e tarisoara.

  3. După felul în care este administrată tara,ar fi chiar ciudat ca lucrurile să decurgă normal.Un smecher care prinde ceva putere va face tot ce va putea pentru a acapara si mai multă.Atâta timp cât acesti oameni fără morală si fără Dumnezeu vor trata tara ca pe propria mosie si oamenii la grămadă ca pe o masă de manevră,cât dispretul fată de acestia si fată de lege va continua,nu prea mai sunt sperante.
    Multumesc,E.V.L.

  4. @SimP
    Nene, ii drept! Cred ca era prin ’90 sau ,91 cind la un sondaj de opinie pe plan local (nu mai tin minte numele ziarului) Lulu era pe primu’ loc la popularitate! Inaintea lu’ Funar si a altor neni. Am ris cu lacrimi atunci!
    Ce vremuri!
    Banzai!

  5. @ciutacu victor
    “iar eu trecucatori din romana-n romana nu angajez”

    Dintr-o greseala a iesit un cuvant superb. Daca nu-ti trebuie mi-l insusesc eu si ma ingrijesc de cariera lui.

  6. DOMNILOR SI DOAMNELOR DE LA STIRI!!!!! VA IMPLOR!!!!NU IL MAI DATI PE POLITRUCUL ASTA DE BOC NON-STOP!!!! CENZURATI-L CUMVA!!!1ORICUM NU SPUNE NIMIC,BATE CAMPII,NE PUNE ACEEASI PLACA ZGARIATA IN LEGATURA CU PENSIILE SI SALARIILE! DEJA AM COSMARURI NOAPTEA CU PITICUL ASTA!

  7. Apropo de arestari… Daca primarul liberal din Baia Mare a trebuit arestat pt ca A CUMPARAT un bloc la un pret SUPRAEVALUAT , PREJUDICIIND primaria de o suma mare de bani , cazul primarului PD din Arad , Gh.Falca (finul lui Basescu) , ESTE ABSOLUT SIMILAR , acesta VANZAND catre o firma particulara (F.GENEROASA cu persoana primarului => a primit o vila la schimb cu un apartament) , un teren al primariei , la un pret SUBEVALUAT , PREJUDICIIND primaria de o suma mult mai mare decat in cazul primarului din Baia Mare !!!!
    Ce DIFERENTIAT si SELECTIV se aplica “marea reforma morala si juridica” a DESPOTISMULUI PDisto-Basescian…!!!

  8. Uaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Fira-i tu sa fii de mafiot oligarh Voicule……mai departe cine stie ce-o mai urma ,,,,,,pac pac……

  9. FuXi
    Abordarea respectivă a avut loc în contextul în care,cineva,pe blog, a adus în discuţie cazul Panait,petrecut în timpul cînd Rodica Stănoiu era ministru al Justiţiei,respectivul făcînd trimitere şi la poziţia pe care,în calitate de procuror,ar fi trebuit să o aibă atunci Victor Ponta.Nu ştiu dacă îţi mai aminteşti de acel caz,dacă nu,ar fi bine să citeşti arhiva şi să tragi concluzii obiective.N-am fost lămuriţi niciodată ce s-a petrecut în acel caz tragic şi nici nu cred că acest lucru se va petrece vreodată,putem doar bănui.
    Concluzia este că sunt obligată din nou să te corectez,discuţia nu a fost aiurea,ci despre modul în care parchetul,care se subordona ministrului justiţiei,instrumenta dosare împotriva magistraţilor incomozi puterii.Intr-un caz,un astfel de demers s-a soldat cu moartea procurorului Panait,care s-a sinucis,iar în alte cazuri,cu cele relatate de mine.
    Acestea sunt doar realităţi,petrecute în România.In discuţie nu este vorba de nici un partizanat politic.
    Dar nu o să mai intervin să-ţi dau explicaţii,aici nu se face chat,am abuzat destul de răbdarea d-lui Ciutacu,am constatat că înţelegi greu unele lucruri şi nu poţi fi obiectiv.

  10. Bineînţeles că va scăpa jegul ăsta de Voicu. Dacă aveau de gînd să-l înfunde, nu publicau în oficină. Dar e util momentul, pentru că are bizonul circ pe pîine. Plus că vede prostimea ce caracatiţă e în politică, şi de ce trebe să facă “Gînditorul de la Murfatlar” reforma aia a lui. Plus că le mai arată pisica unora…

  11. Am vrut sa ma detasez de activitatea mafiota a lui Catalin Voicu si n-am urmarit nici emisiunile politice la TV, n-am citit nici ziarele azi pana la ora aceasta, cand pe un blog am dat de numele lui Andreea Pora, care i-a zis-o in fata unui ‘jurnalist acoperit’ ca si el este ca Voicu, la emisiunea pe Realitatea TV. Si aceasta declaratie m-a incitat atat de mult incat acum sunt pana in gat in Mafia lui Vanghelie-Mafia lui Voicu si-mi este imposibil sa ma hotaresc care e mai mare.O zi de detasare de media mi-a creat o confuzie regretabila in problema, dar dau din rotite si sper sa recuperez ramanerea in urma ca altfel ma baneaza D-l Ciutacu!

  12. Vai, a ajuns personaj “infricosator’ chiar. Ce increngatura,. Ma doare capul

  13. Ca de fiecare data manipulantii isi fac datoria.Prostimea,trebuie musai,sa-si faca cruce si sa-i multumeasca celui de Sus ca n-a iesit Geoana.Diferenta dintre primarul Sibiului si fostul primar al Clujului este majora.Nici vorba sa-l fi numit Geoana pe Voicu pentru ca internele reveneau liberalilor(stiu asta pe surse).Astia il vor arestat ca sa se rzbune pe Vanghelie si pe toti baronii si regii care nu au”iesit la zar”in campania electorala sau au cotizat la rivali.Si mai vor ceva care sa distraga atentia de la legea pensiilor,de la salariile profesorilor,de la banii care trebuie sa-i dea pentru grupele de munca 1 si 2 si si le tine scenariul asta .Comunistii lui Ceausescu au fost juniori pe langa astia.Ce dividende sa ia oamenii muncii care si-au depus certificatele de proprietate pe la diferite societati cand hotii care sunt la putere incaseaza salarii enorme in consiliile de administratie.Acolo Boc nu taie din salarii, chiar le si garanteaza in caz ca vor fi schimbati cu alti profitori de-ai lor.Victore,tine-i tot asa,ca fac spume cacatii de”labeunu”.Sa auzim numai de bine!

  14. Nu ma pronunt cat de vinovat poate sa fie acest Ma… calin Voicu, da` un lucru e clar: n-are ce cauta in politica.

  15. Stenogramele lui Voicu:
    -sunt “incediare”. Si? Vad un ticalos care SCAPA de la parnaie alti ticalosi. Si mai vad alti ticalosi care isi BAGA la parnaie adversari politici. Avem 1,4 milioane dosare penale. Multe dintre ele fiind dosare de politie politica.
    -Mai vad un dezastru :
    1000 de someri pe zi care (ghinion!) nu il blastama pe Voicu… ci pe ala cu biciu si securea.
    copil ars in incubator pentru ca miniatura imbecila pune pe liber in decembrie 2009 asistentele de la maternitate fara sa anunte boboru’ ca martie 2009 este “no f..kin’ month”.
    Cat de legale sunt aceste inregistrari? Eu zic ca nu’s de loc legale. De aia le-or facut publice. Nu le pot folosi in instanta da’ is numa’ bune sa ne arunce praf in ochi. Ce daune va primi Voicu pentru incalcarea drepturilor lui? Nu stiu, dar banuiesc ca-si pregateste sacii.
    Ce facem? Politie politica sub masca portocalie a “luptei anticoruptie”? No, thanks!
    Il vreau pe Voicu la interne decat 1,4 milioane de detinuti politici.

  16. Vrem si interceptarile convorbirilor de la STS din nopta alegerilor dintre Sediul PDL si Ambasadele Romanmiei!!!!!!

  17. Ca nu avem normalitate in tara este stiuta; ca nu avem stat de drept decat de ‘drepti’!la fel de mult s-a generalizat. Ce mai urmeaza? Circul, fara paine,cu Voicu poate omori orice speranta ca statul de drept va intra vreodata in functiune, si odata cu ea se va reveni la normalitate.

  18. Chiar nu vede nimeni asemanarea intre Oprea 2004 si Voicu 2010 ??? …Pai in cativa ani mai haleste doua stele de general de la Basescu daca iese la interval eventual un secretaras de stat pe la Interne sau o Directie prin SRI ori SPP !

  19. De douazeci de ani se intampla acelasi lucru, inexistenta societatii civile permite structurilor mafiote sa faca ce vor cu noi si cu tara asta.Suntem cativa care protestam pe net fara a face ceva concret, in rest apatie totala, o soarta meritata, nu-i asa?

  20. Se pare ca ideea vehiculata, chiar si de mine un biet bagator de ‘zeama’, ca revenirea la normalitate, ca functionarea statului de drept ar fi prioritatile Romaniei este depasita intrucat pupincuristii portocalii sustin ca nu lupta cu coruptia mare, nu lupta cu sistemul mafiot a lui Voicu conteaza pentru media, nu lupta cu “cel care marturiseste ca are in mana procuratura, judecatoria..” ci decredibilizarea lui Basescu cu DNA lui este marea miza?!

  21. Totusi nu se gaseste o singura persoana sa-i ia apararea lui Voicu. Ieri R. Stanoiu i-a futut si ea un bocanc in bot. Ponta l-a suspendat. Senatorii ii dau liber la ancheta…
    Se prea poate ca si mecla lui sa-i poarte ghinion. Aparitie tipica de infractor. Dar nu-i de ajuns. Faptul ca se dadea mare cu ce poate face el, iar nu-i de ajuns. Ca-i in tabara pierzatoare (PSD + Vanghelie)ar fi un motiv. Stie multe. L-a chemat pe ala de la STS la raport; inca un motiv. Dupa cum vorbea ieri la A3 nu-l cred chiar prost.
    Cum scriam mai sus, nu-mi vine sa cred ca toti urmaritii sunt imbecili si rezolva infractiunile la telefoane ascultate.
    Si ultima. Cum au ajuns notele in presa. De la Senat nu se putea. De la Procuratura sau de la Servicii cineva a vrut sa le demonstreze altora ca totul e la misteuaux si ii numai fumul; fara foc…
    De urmarit…

  22. Eu cred ca esentialul e altceva – astfel de invartiti si profitori ai puterii politice exista dintotdeauna – unii mai prosti, altii mai smecheri, mai laudarosi, mai libidinosi sau nu, etc. problema este cat reuseste sistemul sa-i trieze si sa-i controleze. niciodata in ultimii 30 de ani cel putin, nu a fost sistemul infestat cu striperi, dame de companie, vanzatori de chiloti, pesti si madame, cum este in clipa de fata..un prost este de preferat unui semidoct imoral. rezerva de cadre se bazeaza acum pe multimea de buticari si practicanti de ‘profesiuni liberale’, nu din tagma tractoristilor si strungarilor, ca pe vremea comunistilor .. asta e sursa dezastrului dupa parerea mea ..

  23. Au vreun flagrant,ceva?
    Ca daca e doar vrajeala la telefon nu face doi lei.

    Bause si omul un sprit in plus si rezolva pe toata lumea na!

    Fara flagrant e doar mancat de cacao nimic mai mult.
    Pe la PD-L nu e nici un “corupt”?
    Fetele tatii ce masini si apartamente au mai insfacat de cand stau mai palmate?
    Sictir DNA,alupigus “anticoruptie”.

  24. Daca in aprilie nu o sa fie niciun protest inseamna ca strategia Voicu si-a atins scopul.
    Oameni buni nu mai stati sa va uitati la televizor , iesiti in strada, Voicu nu va da de munca, nu va plateste el intretinerea si nu are el grija de familia voastra.
    Daca va indemn sa iesiti in strada asta nu inseamna ca va provoc la agresivitate, protestele pot sa fie zgomotoase dar nonviolente.

  25. Cineva zicea că o urăşte aşa mult pe soacră sa ca ar îngropa-o până la jumate ca să-şi îngrijească singură mormântul, lumea politică nu putem să o îngropăm tot pe jumate pentru că sunt în stare să fure panseluţele de pe mormânt….asta e ţara, unde devalorizarea şi incultura cuprind de 20 de ani românia

  26. Arta mafiota

    Pai da dom-le. Nu numai eu am pus o intrebare retorica: din cati au fost la DNA, cati au patit ceva ? Practic, DNA-ul ofera certificate de nevinovatie. Si pentru ca retorica sa continue, luand drept exemplu cazul Codrut Seres, Nastase “nu mai stie nimeni cate case”, Remes sau oricare altul, avem doua posibilitati:
    1. Cel care este chemat la DNA, in baza unui dosar extrem de voluminos, sa plateasca in vreun fel pentru acuzele cuprinse in dosar;
    2. Daca, nenorocitul, este victima unui dosar fabricat pe genunchi, atunci ar trebui sa plateasca cei care i-au fabricat dosarul.

    Sau daca nu, cum ???

    Noi ne impiedicam la capitolul eroare de procedura, ca in filmele americane cu buget redus. Treaba nu e chiar asa, zic, e mai nasoala. E ca-n filmele cu prosti, prostii fiind noi.
    Mai intai zbieram ca e neprocedural sa-l iei de pe strada pe un ingeras de talia lui Voicu, apoi ne revoltam ca nu e bagat la zdup. Concluzia ?
    Iar am picat de fazani, iar am muscat din nada. Problema e, cum a putut face atatea martapazlacuri fara sa vada nimeni, sau mai bine zis, fara sa spuna nimeni nimic?
    Voicu a ajuns pericol public peste noapte ?
    Sau n-a mai impartit placinta cu cine trebuia ?

    Problema e ca cei care impart dreptatea sunt principalii coordonatori ai activitatilor mafiote, pentru ca alta incadrare nu pot avea.

    Daca tot incepem sa banuim ca originalitatea democratiei romanesti, inventate de Iliescu si dusa pe culmi de glorie de Basescu, e o constructie monstruoasa, va propun sa ne uitam peste gard, la Italieni.

    Statul romanesc contemporan este o copie de calitate proasta, a modelului de stat italian. Ceea ce italienii numesc “a treia republica”, este exact modelul de stat (inclusiv structurile mafiote) aplicat in Romania, iar Basescu incearca sa inventeze a treia republica si la noi prin schimbarea constitutiei. Schimband Constitutia va veni sa ne explice ca celelalte mandate se refera la vechea constitutie si ca are dreptul la inca vreo 2 – 3 mandate si in noua forma constitutionala. Totul este copiat, dar am spus, este copiat prost, pentru ca spre deosebire de Basescu, Berlusconi e putin mai destept, putin mai educat si e mafiot sadea, ala chiar e artist in ceea ce Basescu e doar un biet actor de balci.
    Marinarul nostru a inteles ca nu poate gandi si e mult mai ieftin si sigur sa copiezi ceva care este si verificat (aproximativ 25 de ani), cum e “a treia republica italiana”.
    Cine crede ca bat campii n-are decat sa se documenteze. Italienii au exact aceeasi structura. Trei partide puternice, unul de stanga, unul de centru si unul care e de stanga, dar se declara de dreapta, pana si numele este tot PDL.
    Ce e de facut ? Pai nu avem decat sa jucam cum ne este permis. Singura varianta e cu armele lor. Sau cum ?

  27. Daca in fiecare partid mare, mic, miculut ar exista cate un VOICU CATALIN, cu reteaua lui mafiota, ar insemna sa nu mai vorbim de tara noastra, stat national unic, ci numai de stat ‘de drepti’.Si nou unde am trai?

  28. mai oameni buni,voicu asta nu a facut decat sa imbarlige si el pe fraieri…mai grav e ca “oficialii” de azi ne-o trag cum vor ei,din orice pozitie si unde vor ei…asta e beleaua! prost e ala care da,nu cel ala care cere….

  29. Deci vorba unui jurnalist initat chiar in ziua eliberarii stenogramelor .. nu ii mai stiu numele ..

    Daca iesea “prostanacul” presedinte acum aflam ce manareli se fac acum in actualul guvern care este la conducere .. nimeni nu este sfant .. alfam ce face Vantur sa ce invarteli a facut madamme Udrea ..

    E fix circ politic .. “smenarelile astea” se fac de prin 1998 .. doar ca acum suntem “intoxicati/ajutati” de mediile online si presta si cele televizate.

    O sa mai apara cred eu altele .. poate la vara sau cine stie cand ..

    Nu sunt pro Bsescu dar sunt impotriva celor care au o foame prea mare … ca sa mai aiba ochi pentru criza asta .. adica cei din opozitie ..

  30. victore,

    din pacate se pare ca aceasta cangrena care a cuprins statul “de drepti” nu afecteaza doar sistemele politice&juridice si cele de afaceri.
    mai exista o categorie grav afectata : cea care a permis, gratie catorva gologani in plus, existenta unor jurnalisti-trompeta ce au sacrificat orice urma de constiinta sau principii in favoarea oportunismului iluzoriu.
    sunt ferm convins ca, daca senatorul cu pricina era neam cu portocala, vehementa articolului s-ar fi apropiat de 9 pe scara richter.
    reteta e simpla:
    1. iti folosesti inteligenta (pentru ca esti un tip destept…e vizibil) canalizand-o spre subiectul care a devenit o “moda”;
    2. colectionezi cativa postaci suficient de fixisti astfel incat, la fiecare articol, sa existe o suma de catelusi cu labele ridicate si limbuta zvarlita pe umar in asteptarea unui biscuit aruncat de marele “guru”;
    3. le servesti in continuare propriile expectoratii stiind ca, pe de alta parte, iti va fi umpluta traistuta cu fasole fermecata.

    am certitudinea ca basescu nu e cea mai buna solutie pentru noi (e un tip corupt, un pirat, un tata de eba…etc) dar nu e cel mai mare rau care a vegetat de 20 de ani incoace. hai sa nu facem istoria compromisurilor lui iliescu,basescu, nastase, tariceanu, voiculescu…
    hai sa ne rezumam doar la a ta…din pacate, e mult mai simplu.

  31. Pai cam asa e dom’le Ciutacu. Fenomenul e mult mai vizibil in provincie. In fiecare judet comanda cate un baron. Practic politica se face pentru credulii care citesc ziare si se uita la televizor, afacerile (aproape in exclusivitate mafiote) de fac independent de apartenenta politica si sunt cat se poate de prospere.
    Pentru majoritatea baronilor este mult mai prospera viata in provincie decat ar putea fi la Bucuresti, in cazul unei ascensiuni.
    Asa se face ca un baron (sincer nu-i mai retin numele) a refuzat postul de Ministru de Interne, pentru a nu-i scapa prada din judetul pe care-l conduce.
    Nu stiu cine ne mai scapa din gheara astora.

  32. Am stat si am meditat la cazul Voicu si am mai remarcat niste lucruri interesante:psd-ul e “partidul corupt”,Crin Antonescu e cel mai criticat politician,iar Lazaroiu iese pe piata si se crede cel mai bun consilier.Eu ,daca as fi in locul lui, m-as ascunde undeva sa nu ma mai vada lumea.Motivul e simplu:cand guvernarea e varza ,pdl-ul e varza,tara e in haos,nu poti sa vii sa te dai grozav pe la televiziuni ,sa spui ca esti mare si tare.Psd-ul e atacat ca partid pentru ca asta e punctul lui forte,nu liderul(sper ca Ponta nu a crezut linguselile lui Lazaroiu,asta e sarpe),Crin Antonescu e cel mai criticat politician,pentru ca asta e punctul forte al pnl-ului.Deci:cand esti un dezastru la guvernare si propriul partid e neputincios,ataci opozitia ca sa o faci varza si pe aceea.Oricum Base acum recupereaza pentru momentele cand consilierii lui l-au impiedicat sa il atace pe Crin in campania pentru prezidentiale.Daca ar fi facut-o atunci,ar fi fost o greseala enorma.L-au “criticat” pe Geoana,ca vroiau un adversar comod in turul 2.Acum vor slabirea psd-ului si il mai voiau si pe Orban lider la pnl.Am aflat de ce ,ca sa poata sa mature cu el pe jos acum.

  33. In sfarsit! Boc are un plan anticriza. O’nceput sa “gandeasca cu capu'”!
    Lege noua: copiii care au absente la scoala platesc amenzi!
    No ashe! Vom iesi din criza si le demonstram noi la aia din vest ca nu suntem mai prosti ca ei. Da! Au crezut ca ne prind pe picior gresit cu criza asta, ei? Le-aratam noi lor!
    TRAIASCA ROMANIA! TRAISCA PRIM MINISTRU’ CARE GANDESTE CU CAPU’ ! TRAIASCA PRESEDINTELE BASESCU! (manca-mi-ati…amenda)

  34. suntem cuceritzi de ai nostrii. n-avem scapare.! cancerul in sine este o dezvoltare haotica a celulelor iar corpul nu-i recunoaste de dusmani.practic suntem in metastaza iar hoitul e tzinut in viatza ca inca mai are banutzi la “cec”. suntem cinici si haini. totzi. ca sistem. si sistemic. o natzie in stadiul final de jaf. brrr. inca mai sper ca ne cuceresc nemtzii sau americanii. tre sa facem reclama buna sa ne cucereaasca dreaq odata! ca asteptarea e grea! nea obama.! o stelutza acolo, macar pe cotorul de la steag! Doamna Cancelar! v-am tradat noi mereu si intotdeauna, dar de ce n-ati mai incerca?. haide.. sa fim un land mai aparte pe-acolo! hai va rooog!

  35. Dupa 24 ani de activitate asidua ca ‘sforar’,actionand in deplina libertate chiar cu conlucrarea unora din sistemul de justitie, cu serviciile secrete, cu politicieni, cu oameni de afaceri, etc.nu cred ca Voicu Catalin nu va gasi o modalitate, la audierile de marti, sau in cel mai rau caz pe cand ajunge in plenul Parlamentului, sa nu fie dus direct la parnaie.

  36. Victor Ponta, preşedintele PSD, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Topliţa, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Cătălin Voicu.
    In schimb, Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat duminică, înaintea începerii şedinţei Colegiului Director, că Mircia Gutău şi Antonie Solomon nu pot fi suspendaţi din partid deoarece statutul PDL nu prevede aşa ceva… !!!!

  37. Lupta deci, intre gasti, continua; isi discuta teritoriul castigat, ca nu cumva sa scape vreun inch din mana.

  38. Domnule Ciutacu, eu sunt un biet platitor de impozite si periodic, un votant credul – inca ! Dar, va fi oare posibil ca o gasca de parlamentari de la diferite partide care au ajuns in Parlament in urma votului natiunii ca reprezentanti ai partidelor in care se aflau la acel moment, sa nesocoteasca vointa celor care i-au ales si in mod arbitrar, sa infiinteze un cu totul alt partid care, inca de la prima sa aparitie, SA DETINA DEJA UN NUMAR CONSIDERABIL DE MEMBRI IN PARLAMENT – de altfel toti -, chiar daca, la momentul in care a fost votata structura Parlamentului acest partid nici nu exista ?? De acord ca, in tara lui Basescu oprice este posibil, dar in Romania care – de bine de rau – inca mai exista, se poate ?? Este cert ca, independentii astia isi vor da voturile asa cum li se va ordona, iar intr-o asemenea imprejurare extrem de previzibila, nu cumva ii vor lasa in somaj tehnic pe bietii UDMR-isti care nu vor mai avea cautare si astfel, vor face numai bla-bla prin Parlament ?

  39. Daca DNA-ul este pus pe inregistrat poate ascultam si niste fragmente cu PD-L-isti, ca sa fim siguri de impartialitatea parchetului si sa nu-l mai acuzam de politie politica.
    Apropo, de politie politica, nu l-am vazut pe Morar comentand.
    In fiecare zi primim cate o inregistrare “secreta” din dosare penale ca sa nu mai observam situatia din strada.Parchetul nu se autosesizeza pentru probele aparute in presa ?

  40. Domnule Victor Ciutacu, dupa ce ani la randul ati auzit si ati vazut atatea blestematii, inca va mai mirati ?? Nu va este mai mult decat clar faptul ca acest Voicu este si el doar una dintre verigile acestui lant care ne infasoara grumazul si pe care va trebui sa-l suportam de acum incolo, pentru ca, asta ne este soarta ? Din cand in cand, cate una dintre verigi mai este pusa la stalpul infamiei – asa pentru ochii fraierilor care suntem -, facauta valva de mahala in jurul lui, apoi, totul reintra in “normal”, pana la urma, veriga nu pateste nimic si dupa un timp oarecare, atunci cand va fi necesar sa se faca un nou circ de “pac, la razboiu'”, ni se mai arata o veriga !! Si uite asa, ni se arata doar cate un coltuc de paine si viata merge inainte !! Cu Udrea a fost mai greu, pentru ca ea, este o veriga speciala sudata de cel care tine capatul lantului, dar celelalte verigi, trebuie din cand in cand sa mai fie disciplinate si sa-si cunoasca lungul nasului ca sa nu o mai ia razna fara aprobarea expresa a celui care tine lantul. Pentru ca, numai in acest fel exista lantul, deoarece, daca i se rupe vreo veriga … s-a terminat cu lantul, iar fara lant, este de rau pentru EI !!

  41. Frumoasa diversiune pentru abaterea atentiei, lansarea pe piata a scripturilor convorbirilor telefonice cat si ambientale a fost facuta intentionat. Asemenea probe nu sunt admise in instanta, daca se stiau asemenea informatii de ce nu s-a organizat un flagrant? Nici macar serviciile secrete nu folosesc ca probe inregistrarile telefonice si ambientale ci doar pentru documentarea altor informatii, pentru stabilirea cercului de relatii, pentru aflarea unor momente operative in care sa se foloseasca si alte metode si procedee de lucru: de exemplu filajul, etc.etc.etc.etc. De aici se vede clar cat de profesionist lucreaza DNA, pe informatii din interceptari, restul probelor: vorba lui Mazare – CANCI!

  42. Oare intereseaza pe cineva in afara rudelor celor care sunt arestati? oare le simte cineva lipsa cat sunt inchisi? cine e arestat nu e problema noastra, nu e arestat degeaba.Avem destule griji pe cap, nu ma mai intereseaza si toate arestarile

  43. Cred ca nu se supara nimeni daca imi permit sa scriu din partea tuturor celor care intram aici:

    Sincere condoleante familiei si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Mile Carpenisan.

  44. pot sa pun pariu ca , “colegii” lu’ nea voicu ‘or sa-l dea-n primire. pentru ca a intrat frica-n ei si se stiu cu musca pe caciula. asta cu toate ca ar trebui sa fie solidari si sa inteleaga ca nut tot sau mai bine zis nimic dic ce face bese nu e legal/constitutional. ca acum a picat voicu , aste a doar un exemplu, poate fi oricare dintre “demnitari” si ei stiu asta. sper ca il aresteaza intai si apoi cauta probele, ca doar din ce a zis la telefon e cam greu . iar ca totul ii foloseste lu base e clar, poate doar tampitii sa nu-si dea seama (care de fapt sint destul de multi). ca sa-i scape pe ai lui pd-limbistii lui, deturneaza atentia cu alde voicu, moguli, geoana… are minte diabolica de dictator, gandeste cu 1-2 mutari inainte fata de geoana si nu numai. cu asta la conducere nimic bun nu se va intampla cu romania .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.