Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

În ciuda îndemnurilor isterice, nu m-am pronunţat deocamdată public pe scandalul Sorina Matei-Mihai Gâdea. Pentru că, deşi am o opinie fermă şi cunosc şi amănunte din interior, nu mi se pare firesc să mă bag în redacţia lui Mihai. Nici el nu-şi permite să se bage în a mea. Dar povestea e întreţinută. Iar Sorina afirmă, cu subiect şi predicat, în Puterea, că Gâdea şi Turcan au negociat, în sediul de campanie al lui Băsescu, realizarea unui interviu în ultima campanie electorală. Dat fiind că lucrăm împreună de 4 ani (şi am petrecut nu mai ştiu câte campanii electorale spate-n spate), mi s-a părut firesc să-l sun pe Mihai. Şi să-l întreb dacă aşa a fost.  A negat. Şi m-a rugat să postez următoarea lui declaraţie. “Cine afirmă că am fost vreodată în sediul de campanie al lui Traian Băsescu, pentru a negocia realizarea unui interviu sau pentru orice alt scop, minte. Dacă există vreo probă care să demonstreze că eu am fost vreodată în sediul de campanie electorală al domnului Băsescu, eu mă retrag din viaţa publică. Mai mult decât atât, nu m-am întâlnit niciodată, în această viaţă, cu Valeriu Turcan;  nici în sediul de campanie, nici la Antena 1, nicăieri. În ceea ce priveşte retragerea din viaţa publică, aştept reciprocitate şi din partea autoarei afirmaţiilor, dacă nu e-n stare să probeze ceea ce a spus.”

UPDATE: Previzibil, tot în Puterea, Sorina o dă la întors. Era negociere telefonică, dar numai ea şi cu Turcan erau în sediul lui Băsescu, iar Gâdea în altă parte. Plus că, atunci când a venit Turcan în Antenă a vorbit cu Romaşcan, nu cu Gâdea. Atitudine care denotă caracter, nu glumă…

INREGISTRAREA EMISIUNII

P.S. Dupa ce si-a batut joc de ei un nimeni in drum care s-a dat fiul arestatului sindicalist Petcu si ei au halit-o pe nemestecate, profesionistii independenti ai singurei televiziuni de stiri din Romania au inceput sa fure poze de pe bloguri. De maine se baga si la buzunare?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

150 thoughts on “Gâdea: “Mă retrag din viaţa publică dacă am fost vreodată în sediul de campanie electorală al preşedintelui Băsescu”

  1. E simplu de tot !!!
    Luați înregistrările acelor momente și vedeți în câte dintre ele pune întrebări, și vă veți cruci. Iar atunci când pune întrebări, nu de puține ori sunt de genul celor de complezență în cel mai fericit caz, ca să nu facem referie la cele limbiste în adevărtul sens al cuvântului.

  2. Pentru cei care au tendinta sa muste din isterii gospodinaresti
    ca aia pe care-a livrat-o Sorina Matei,
    ar fi de retinut cateva principii de orientare-n spatiu:

    1. Era putreda treaba din motive de incoerenta:
    ce cauta rabufnirea aia in public,
    atata timp cat publicul e interesat doar de ceea ce apare pe TV,
    nu si de ceea ce nu izbuteste sa apara?

    O problema interna a unei televiziuni se rezolva intern.
    2. Cand doi indivizi sustin afirmatii opuse,
    pariati mai degraba pe cel care da mai putin din aripi.
    3. Cand te simti un profesionist de top, greu de inlocuit,
    nu simti in paralel si nevoia de a te isteriza public,
    e suficienta demisia — daca esti realmente bun,
    inseamna ca i-ai tras-o destul de rau
    celui pe care-l privezi de beneficiile profesionalismului tau.

    Sau nu? 🙂

  3. Celor care ar fi tentați să mă critice. Nu am nimic cu ea, nu am ce împărți cu ea. Sunt doar observații stricte și aprecieri pe baza obervațiilor. Observații bazate pe fapte ! Revedeți-le înainte de a pune mâna pe piatră. Nu mă roade grija de face ea, pur și simplu am memorie.

  4. “Darea de Mita
    Art. 289. – (1) Fapta functionarului public care, direct sau indirect, pentru sine sau
    pentru altul, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori acceptă
    promisiunea unor astfel de foloase, în legătură cu îndeplinirea, neîndeplinirea ori
    întârzierea îndeplinirii unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau în legătură
    cu îndeplinirea unui act contrar acestor îndatoriri, se pedepseste cu închisoarea de la
    2 la 7 ani si interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o functie publică sau de a
    exercita profesia sau activitatea în executarea căreia a săvârsit fapta.
    (2) Fapta prevăzută în alin. (1), săvârsită de una dintre persoanele prevăzute în
    art. 175 alin. (2), constituie infractiune numai când este comisă în legătură cu
    neîndeplinirea, întârzierea îndeplinirii unui act privitor la îndatoririle sale legale sau în
    legătură cu efectuarea unui act contrar acestor îndatoriri.
    (3) Banii, valorile sau orice alte bunuri primite sunt supuse confiscării, iar când
    acestea nu se mai găsesc, se dispune confiscarea prin echivalent.

    Functionar public
    (2) De asemenea, este considerată functionar public, în sensul legii penale,
    persoana care exercită un Serviciu de Interes Public pentru care a fost învestită de
    autoritătile publice sau care este supusă controlului ori supravegherii acestora cu
    privire la îndeplinirea respectivului serviciu public.”

    Luarea de mita este – FAPTA FUNCTIONARULUI PUBLIC!
    Sindicalistul nu presteaza un Serviciu in Interes Public, ca sa poata fi trecut la functionari publici, ci unul in interes PRIVAT; al organizatiei private -Sindicatul- din care face parte si a membrilor ei de asemenea persoane private.

    ‘Mita’ a fost extinsa in mod Aberant, Ilegal si Tipic Dambovitean la sectorul privat. E o duda! Nu exista asa ceva. ‘Valiza’ din fotbal era la fel de aberanta. Sindicalistului poate sa-i dea cel mult o amenda fiscala, pentru ca nu i-a taiat chitanta omului de afaceri!

  5. Nu inteleg de ce nu raspunde cineva avizat la urmatoarea intrebare: De ce a avut initial acordul redactiei sa realizeze interviul, pentru ca apoi sa se revina asupra deciziei? Pot sa cred orice despre Sorina Matei…ca a avut de provocat un scandal, ca spune de intalniri fictive intre Gadea si presedinte, ca stie cine l-a impuscat pe Kennedy…orice, atata timp cat cineva, imi raspunde argumentat la intrebare.

  6. E posibil sa gasiti pentru inlocuirea Sorinei Matei o “artilerista Dana Grecu 2”? Pentru ca una ca doamna Grecu nu cred ca ar mai lasa loc de interpretari?

  7. Mihai Gadea ar trebui sa-l ia pe Mircea sef la resurse umane. Pe blogul lui, Mircea isi exprima serioase indoieli fata de aceasta Sorina Matei, cu niste vreme in urma. Ce micinoasa fara rusine!Aseara ne-a explicat Mircea care au fost conditiile Cotroceniului pentru interviu; sunt total de acord ca au fost respinse; ar fi inadmisibil sa vad ultima reduta lingandu-i botinele nemernicului de la Cotroceni.

  8. Eu tot nu vad care-i problema. Un realizator poate discuta cu oricine despre un interviu. Chiar si cu aceia care au drepturi reduse( penitenciar).Atunci , care-i problema: ca se discuta realizarea unui interviu cu presedintele ,cu un consilier prezidential ?
    E economie de piata: iti convine, accepti, nu-ti convine, pa,poate altadata.Cine pierde ? Chiar seful statului care da interviuri la televiziuni cu putina audienta. Turcan ar trebui sa se mai gandeasca.
    In alta ordine de idei, este o discutie fara continut, se doreste insa compromiterea realizatorilor de emisiuni “incomode”. Este ultima reduta impotriva pedeleului.Opozitia doarme, sindicalistii sunt anihilati. Si probabil ca vor ataca prin toate mijloacele, inclusiv inscenari, controale fiscale, orice.Vor lovi in “televiziunile mogulilor”. Aviz amatorilor.

  9. Mai există înregistrări ale transmisiunilor de la conferințele sau declarațiile de presă și veți vedea câte și ce fel de întrebări a pus. Evoc acest lucru având în vedere că a scris pe blogul ei cum ea e singura – rețințeți singura ! – care pune întrebări în acele momente de presă. Este evident că adevărul e altul iar legăturile ei cu realitatea imediată nu sunt un punct forte. Din contră !

  10. Judec omul dupa cum isi face meseria. Am mai scris comentarii pe care mi le-ai aprobat pe blog. Eram fascinat de atitudinea antenei impotriva pornirilor nedemocratice ale presedintelui. Apoi au inceput sa ma deranjeze iehovismele directorului Gadea, insa tu, Victor Ciutacu, mi-ai raspuns: „Mihai e ok.” Mie mi se pare foarte subtire. Ma uitam cu mare interes la Badea, dar din momentul cand (alaturi de Gadea si de, culmea, un intelectual, Valentin Stan) s-au legat de expozitia aia cu purcelusii roz si de tanarul scriitor care descria experienta cu drogurile (acte artistice pe care nu e drept sa le analizezi in alta cheie) ma irita si mai mult. Asa ca ai ramas tu, care, desi te afirmi ca sustinator al prietenilor tai de la antena, nu iti bagi picioarele in el de jurnalism. Te laud, desi nu cred ca iti place, dar este o constatare evidenta si necesara: Ciutacu face emisiuni corecte (si cred ca e printre putinii de la antene), obiective si necesare intr-o televiziune de stiri. Iti sunt recunoscator pentru asta. Nu pot fi de acord cu anumite gesturi publice ale dumitale (jigniri, diatribe), dar acestea sunt in afara.. programului, deci mult mai putin grave. Daca 90% din timpul televizorului era acum un an-doi pentru mine acordat antenei 3, astazi ma uit mult mai putin la tv, iar telecomanda mea a gasit tvr (si mai ales tvr 2) une ma pot bucura de jurnalisti adevarati ca Moise Guran si Adelin Petrisor.
    Asa ca te intreb (mai mult in spirit de gluma, dar si cu un doamne ajuta) pe cand la TVR, Victor Ciutacu?

  11. Si daca D-nul Gadea ar fi cerut un interviu presedintelui sau l-ar fi refuzat ce s-ar fi intamplat ?! Ar fi crescut salariile, am iesit din criza, pensionarii ar fi multumiti, ministrii fara legatura cu domeniul pe care il asasineaza -Funeriu, Ioan-Nelu, cel de la Interne, premierul si toti ceilalti- si-ar fi dat demisia si ar fi lasat tara pe maini, daca nu mai bune, macar responsabile ?! D-nul Gadea nu are de sa se scuze!

  12. Asa, au vrut sa il discrediteze pe dl. Gadea. Asa, si noi dezbatem in continuare ce? Ca basescul nu a dat interviul in conditiile lui si l-a sfatuit cineva sa ii desconspire, ma intelegi, pe cei de la antene cum ca dom*le, si ei sunt la fel de corupti, niste nemernici care il cenzureaza pe domnul presedinte. care dorea dumnealui sa raspunda doar la o singura intrebare, despre fregata. Hai, mai, ma lasi! Si nici nu ma intereseaza daca d-na Matei s-a dat cu presedintele sau nu. Imi pare rau doar sa observ ca multi oameni se pierd in vremuri de restriste. Ca acestea, par exemple.

  13. Atentie site-ul WIKILEAKS blocat astazi pt utilizatorii din Ro intrucat se publica cablograme despre tara noastra.

  14. Nu! Mihai e super-corect si are prestanta! Nu poate sa faca asemenea marsavii,de dragul politicii. Si,cine,ma-sa e Sorina Matei? ca nu-mi dau seama… Imi storc creierii si,tot nu-mi dau seama cine-i…
    Ce vedem deseara? Nu vreau sa aud prostii impotriva lui M.Gadea!

  15. Acum,la subiect!De abia astept ziua cind Sorina ne va povesti si cum a trecut peste apelativul “tiganca imputita”.Sau odata cu florile si cu telefonul a primit si ordinul de zi pe unitate?Si,ordinul se executa,nu se discuta!
    Daca trebuie sa aleg intre a o crede pe Sorina Matei si a-l crede pe Mihai Gadea,aleg sa il cred pe Gadea.Chiar daca dl.Gadea nu mi-e simpatic,pentru modul cum conduce emisiunile citeodata,cred ca minte f. greu sau chiar deloc.

  16. imi pare rau daca v-a deranjat limbajul, si in alta ordine de idei nu mi se deschide tot timpul ce afisati pe ecran, am probleme cu calculatorul cateodata. dana

  17. n-as zice ca sorina “a dat-o la intors”…
    in fond, gadea e cel care a interpretat gresit afirmatia ei, din start

  18. Victor, este clar ca Sorina Matei a fost de la inceput o cartita portocalie. Probabilitatea sa mai aveti si alte cartite este mare. Recomand domnului Gadea fie infiintarea unui serviciu de cadre ( nomina odiosa, dar necesar ), fie folosirea unui detector de minciuni, cu un set de intrebari bine gandit. Cat desore Sorina, va ateriza curand fie la TVR, fie la B1TV, fie la 10TV, fie la Realitatea TV, care evolueaza rapid spre oficina de intoxicare ( vezi prezentarea Wikileaks de ieri )..

  19. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Cata dreptate veti si in postare si in raspunsurile la comentarii.
    N-o sa-l vedeti pe basescu in veci la Antena 3,doar,Doamne fereste,la o transmisiune de la ceremonia funerara a lui(brrr!)
    Dl Gadea nu are nicio vina-e un om admirabil si cu credinta reala in Dumnezeu(iar apelez la asta,in ciuda comentariilor altora
    -si eu am credinta totala in Dumnezeu,ca el m-a ajutat sa supravietuiesc!),deci dl Gadea nu face magarii,mai ales in profesia si demnitatea dumnealui!

    Va respect pe toti oamenii de bine,si mai ales pe Dvs.,
    IoanaP

  20. Tot respectul meu pentru domnul Gadea.N-ati facut
    decat sa refuzati sa primiti “lectii”,insulte si
    un puhoi de mizerii ce ar fi fost aruncat asupra
    d-stra si asupra postului.Si ar fi facut toate
    acestea razand.M-am simtit un telespectator
    respectat.

  21. Am mai auzit aici vorbe cum ca, de fapt, dra matei il adora pe marinar, dar n-are incotro! credeam ca-s barfe invidioase. daca intra in discutie dl gadea, avem in clar urmatoarea miscare in lupta contra voiculescu si intact, dupa ravasirea realitatea! cum credeati ca o sa inceapa, cu pietre-n geam sau piedica pe scari?! probabil ca dra matei are si ea vreun dosar, probabil de sex, ca atatia ani la cotroceni, sa nu ne mai miram de nimic! personal eu cred ca nu exista femeie prin preajma marinarului, nebifata, dar io mi-s paranoic si marshav, stiu! A dat la schimb o mizerie tipica acestor vremuri, acum o sa demisioneze si-o sa-si primeasca rasplata, probabil la tvr, cum zice don ciutacu, ori purtator de cuvant la cotroceni, ori pres de sters picioarele la usa palatului! Ati observat ca marinarul lupta si-i invinge doar pe cei ce s-au aliat cu el?! Cu dusmanii, ezita, cantareste, dar cu amicii, trazneste!
    Oricum, trist si nedrept demers, mizerabil si de neiertat, desi ma asteptam la o lovitura contra antenelor, ma mahneste si ma deprima atacul la dl gadea, un om sincer, sensibil, dedicat si unic in felul sau. Sper sa aiba taria dar si sustinerea celor din jur, pt a traversa momentul! Ce scarbosenie de tara plina de ticalosi si jigodii!

  22. Aloo, ma uit pe RTV si o vad pe Oana acolo… ce se intampla?! S-a mutat la RTV?!

  23. As dori, pentru linistea mea sufleteasca, sa imi lamuresc “cestiunea” ridicata de Academia Catavencu acum vreo 18 ani, cum ca apa contine 66% hidrogen.
    Este adevarat, volumic (parca 22,4).
    In ceea ce priveste masele atomice, H=1, O=16.
    Adica masa moleculara a apei este 18, din care hidrogenul detine 2/18=1,1%.
    DIn cite imi aduc aminte, cam asta era proportia in parlamentul de atunci – citeva formatiuni de opozitie, in fata mamutului FSN, care cam atit valorau in ecuatia parlamentara.
    Nu-mi permit sa emit judecati de valoare, asta era situatia pe atunci, memoria ne joaca feste, de cele mai multe ori induse chiar de noi insine.
    Jobul meu nu are nici o legatura cu chimia, doar cu gindirea inginereasca (si cu o scoala pe care am respectat-o), si sint (inca) foarte uimit ca nu am auzit (citit) in atitia ani nici o replica la glumita unor ziaristi, probabil de formatie tehnica, care s-au bazat pe binecunoscuta fobie a majoritatii fata de chimie (ca sa nu spun ca si domniile lor academice o cunosteau si mai putin decit academiciana CO2).
    A fost off topic, din nou, dar poate nu sint chiar singurul care nu pune botu’ la orice gaselnita jurnalistica cu pretentii de genialitate.

    Multumesc.

  24. Citind comentariile la postul tau m-am convins ca “talibanii” sunt la fel, indiferent ce tabara sustin. Ma feresc de oamenii care au numai certitudini in viata.

  25. Salut Victor,

    Am si eu o durere.
    Cred ca a fost schimbat Statul Major al Fortelor Aeriene.Poate stiti voi ceva….. sau cand sa intamplat asta ?cred ca treaba asta nu trebuie trecuta cu vederea….

    O zi buna.

  26. Victor Ciutacu, nu stiu unde este adevarul in această cauză, şi de aceea nu pot să-mi dau cu părerea; conform teoriei el o fi fiind pe la mijloc. În schimb, ştiu un caz în care Gâdea a susţinut patetic şi cu mare angajament un mare neadevăr. Pentru mine a fost o mare dezamăgire, adică sfârşitul amăgirii. Şi asta ar fi treaba lui, dar este şi a noastă, căci iată, oamenii încep să se îndoiască din ce în ce mai mult, astfel încât s-ar putea să fie începutul sfârşitului, sau viceversa. Am simţit nevoia să-ţi spun acestea deoarece pe tine te mai cred. Cam aşa se văd lucrurile din afară…

  27. @Catalina: opreste-te, Dumnezeule, odata! ai dreptate in ceea ce scrii, dar fa-o dintr-o bucata, nu de cate ori te trece vreo idee!

  28. In emisiunea din seara asta a lui Mihai Gadea am vazut ca ati discutat despre celebrele note diplomatice si turnatoriile alor nostri la ambasada americana.Nu astea ma interesau pe mine.Astea sunt neinteresante.Cred ca cele mai concludente ar fi fost cele ale spionilor lor direct la serviciile lor secrete .Alea erau interesante,nu turnatoriile alor nostri.Toate informatiile sunt verificate in teritoriu.Nu raman la stadiu de barfa.Toata nebunia asta cu scurgerile de informatii e ridicola.Nu asa se procedeaza pentru a obtine informatii veridice.Ar insemna ca ar fi credibila orice prostie debitata de oricine pe la ambasada.Nu-i subestimati pe americani.Eu nu vad acum procedura pe care o cunosc eu ,alta e procedura lor de strangere si verificare de informatii.Eu raman prudenta in a primi de bun orice apare pe piata acum ,sunt rezervata pentru ca stiu ca isi selecteaza foarte atent oamenii de incredere in teritoriu.Ceea ce vad pe piata romaneasca e praf in ochi.Si pentru prima oara cred ca aceste informatii au aparut pe piata externa cu un scop precis,ramane de vazut care e acela.

  29. Victor, nu inteleg un lucru despre rata aia schioapa. Ori nu am gasit eu lamurirea necesara ori nu a fost facuta la Antena 3. Si cred ca era nevoie sa o faceti, altfel zau ca arati ca niste amatori.
    In statele unite expresia “lame duck” are o insemnatate clara in mediul politic. Si anume reprezinta un politician care se afla in perioada de tranzitie a puterii catre succesorul sau. Exemplu: perioada dintre alegerea unui presedinte in Noiembrie si investirea lui in Ianuarie urmator se numeste “lame duck presidency” (presedintia ratoiului schiop) si este caracterizata prin gratieri, hotarari de ultima ora samd. Prin extensie, un guvern sau partid care este descris ca “lame duck” este pe cale de a fi dat afara de la putere. Nu are nimic insultator. Este o caracterizare politica in limbaj american.
    Un politician in aceasta perioada are mai putina putere (pentru ca se pregateste o tranzitie in care el nu e inclus) dar poate si sa ia decizii nepopulare fara a se teme de consecinte.
    Atunci cand privesti lucrurile in felul asta vezi ca declaratiile americanilor pot fi interpretate usor diferit.
    Am tot asteptat sa vad precizarile astea pe post dar nu le-am vazut si m-am decis sa-ti scriu tie aici ca esti acum in emisiuni la Mihai Gadea. Poate ai timp sa arunci o privire si pe blog.

    P.S.: Chestia cu “the tapes are self-explanatory” arata cat de mult conteza guvernul roman pentru administratia americana de acum. E o declaratie in zeflemea.

  30. @vladi: Da, probabil ca a vrut si ea o emisiune si n-a mai avut loc in grila. Pacat ca au pierdut-o in favoarea RTV. Daca e sa ma intrebi pe mine, eu am pus deja banii pe “n-a vrut-o Mircea Badea”, dar sa nu fim rautaciosi si sa mergem cu “n-a avut loc in grila, sau a suparat pe cine nu trebuie”. Oricum nu imi pare basista mascata precum Dragoteasca si nici razgandac patologic precum “deci…inca odata ..deci”, asa la faza asta RTV-1, A3-0.

  31. @Catalin: n-are Mircea nici o legatura cu plecarea Oanei la Rtv. a aflat mult dupa ce faptul s-a produs

  32. dabia astept sa te vad pe 5 aprilie la antena 1, in noua emisiune ce v-a fi moderata de galagiosul de Negru, sa va vad mai destins si nu la emisiuni numai de politica ( si stiu eu de ce l-am facut zdreanta pe becali pt ca nu isi respecta cuvantul dat cand promite sa ajute un anumit spital de copii, stiu ca sunt altii la fel ca el dar asa imi pica mie cateodata)cu respect dana

  33. @Victor Ciutacu: Scuze pentru … tastoree ! A fost din pricini tehnice. Lumesti sau mai …putin .

    Pur si implu nu mi-a aparut, nici dupa ore bune, postarea initiala care era mai lunga, adica un singur text, dintr-o singura bucata.

    Am crezut ca aveti o limitare de semne pe care eu nu o vad din pricina diferentelor de soft si de aceea am crezut ca trebuie sa “sparg” textul in mai multe bucati.

    Acum e joi si abia acum – dupa atatea zile – vad textele postate de mine, hat, inca de sambata !

    E o ciudatienie: Bucatile mici au aparut initial sambata. Pe seara au disparut dar nici alte comentarii ale altora nu am mai vazut dupa aceea.

    Ieri nu am intrat pe site-ul dumneavoastra, dar pana miercuri de la trei calculatoare diferite am tot intrat si nu aparuse nimic.

    Miercuri erau tot 86 de comentarii, exact cate erau sambata inainte sa postez eu.

    Sper sa fie DOAR o problema de diferenta de softuri (vad ca si altii au avut aceleasi probleme) dar nu m-ar mira alte minuni.

    Nu faca casa buna cu paranoia dar, buaaah !, am un sentiment de apasare ca cel de dinainte 1989. Am senzatia ca sunt putine locuri si momente in care nu le simt suflarea in ceafa.

    P.S. E haioasa faza cu doamna Iorga care o convoaca pe domnisoara Matei la CNA. Se reface sectia politica de la Jurnalul National. 🙂

    Eu zic sa faca o sedinta de sectie politica si sa o cheme pe doamna Aura Titiriga – ca pe vremuri – sau pe doamna Silvia Badea (si Gueritte, acum) si sa stabileasca subiectele. Nu e vreun atac la doamnele Badea si Titiriga – tot respectul ! – pur si simplu le-am evocat asa, ca pe o amintire. Cu scuze, daca am inoportunat. Ganduri bune !

  34. @Calina: n-a aparut nimic sambata. erau in asteptare pentru validare. iar eu bateam Barcelona la pas si nu am validat nimic pana marti seara.

  35. sunt in urma eu cu evenimetele: Victor cum de a plecat si Oana Dobre si Miruna Munteanu la realitatea?
    s-au suparat pe antena sau tentaculele portocalii le-au prins si pe ele?
    acum vreo 2 zile m-am uitat 15 minute la Radu moraru de pe 0tv, pt ca era invitat Oreste. Si o dadea oreste in sus si’n jos cu jurnalistii profesionisti, care nu se lasa cumparati, care isi fac meseria cu drag, jurnalismul pt ei e o arta…sa-l fi vazut pe moraru ce fetze -fetze facea…aproape ca-i venea sa anunte publicitate, absolut senzational….
    A mai zis Oreste ca-l apreciaza pe Badea pt curajul de a spune lucrurile pe nume si ca e un jurnalist foarte bun. Iti dai seama? sa zica asa ceva la nasul in casa??????
    cred ca si-a blestemat zilele ca l-a invitat la emisiune

  36. @nadia: Miruna e de cateva luni de zile la Realitatea, iar Oana de vreo luna. nu le-a cuprins nimic, s-au dus sa-si faca merseria unde au putut

  37. Ce-i mai apuca pe asta sa comenteze de Mihai.Poate sunt invidiosi sau nu l-e place ca nu cheama in emisiuni toate trompetele basista.Nu cred ca e adevarat ce se spune.

  38. -stiu nu are legatura cu subiectul dar…in atentia lui M. G. …domnu’ cu doamna de la SGG (verificati: 1=spatiul de peste drum (fata de sediu ONG; tot la parter si da tot asa mare)al cui este–surpriza tot pentru el. 2=mai detine o cafenea pe Magheru. 3= iar cea mai cea …acum vine :)…un modest hotel pe V. Prahovei in administrare ”vesnica”). De ce aici ? Pentru ca aici mi-a fost mie mai usor !

  39. Te salut cu respect! Ma fortifica launtric curajul tau din “Vorbe grele”. Hrana launtrica tare, vorbele tari si grele sunt pentru oameni pe masura. Apreciez mult munca ta in aceasta emisiune. Iti multumesc frumos pentru ceea ce faci!
    Daca vrei, sa accepti, am si eu niste …“vorbe” din acestea, care sper ca iti vor fii de folos pentru tine personal, si nu numai

  40. De ce credeti ca au fost atacati numai reporteri de la Antena3?
    Inprimul rind ca vroiau sa-i sperie(deorece sunteti cuiul lui Pepelea)si in al doile rind ca sa nusi loveasca oameni lor.Oameni de la Atena3 erau tinte fixse si erau usor de lovit pentru a fi speriati.Ponta daca are singe in instalatie(coaie)sa organizeze si el cu partidul o manifestatie a USL asa cum a facut
    Crin.

  41. Se gandeste cineva ca ar fi vreo legatura intre castigatorul celor peste 20 de milioane de lei noi de la 6/49 din data de 19 august si votul doamnei Aspazia Cojocaru de invalidare din data de 21 august? …eu da, ma gandesc. Stiu ca la una din extragerile loto transmise “in direct” duminica seara, un membru din juriu a spus clar “buna dimineata” desi nu se auzea sunetul acolo. Poate cineva sa ancheteze daca e vorba de vreo “ruda” sau “prieten” castigator?

  42. Chiar ca un nimeni in drum acest vali petcu.infectia online este la loc de cinste pe blogul trogoloditului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.